Zlo a neprajné myslenie človeka na človeka...

13.04.2015 01:07

Zlo a neprajné myslenie človeka na človeka...

Daniela P. | 12.04.2015

Drahý Bože, prosím odpusti mi, že som si doteraz nenašla čas Ti otvorene poďakovať za všetko, čo si pre mňa v živote urobil... Viem, že si pri mne vždy stál a Tvoju pomoc som cítila už od malička, len som Ťa nikdy neoslovovala správnym menom. Cítila som Ťa ako hrejivé svetlo, ktorému ide o moje dobro. Odo dňa, kedy mi moja priateľka ukázala Božiu stránku, som vedela, že som konečne správne, lebo so všetkým, čo som sa na nej dozvedela, som aj podvedome tušila no hlavne, vo všetkom je ukrytý hlbší zmysel toho, na čom skutočne v živote záleží. Každá jedna modlitba nesie v sebe vlastné posolstvo pre naše duše, je to ako hrejivá výplň bolestivých miest. Sú neskutočne účinné, liečivé a plné lásky a poďakovania Tebe, milostivý Bože.

Pre všetkých čitateľov Božej stránky chcem aj ja napísať príbeh, ktorý sa od návštevy pani Laury a pána Vladka začal vracať do správnych koľají. Veľmi som si priala, aby moja mama už nemusela žiť taký hrozný život a mala pokoj na duši. Neriešiteľné ťažké situácie, nezdary, choroby z ktorých sa nedokázala vymaniť a ktoré sa osobne dotýkali rovnako aj iných členov rodiny. Bolo to už tak neúnosné, že konštatovanie môjho strýka, že náš byt je prekliaty, nebolo ďaleko od pravdy. Trvalo to neskutočných 25 rokov a ja len ďakujem nášmu pánu Bohu, že mám stále svoju mamu živú a dokonca teraz radujúcu sa a bez ťarchy na duši. 

Po 25 rokoch sa moja mama dozvedela od pani Laury meno osoby, ktorá ju prekliala. Mala menovať ľudí, hocikoho, kto jej zišiel na um. Pani Laura sa zastavila pri jednom mene a spýtala sa, kto je tá osoba. Bola to jej veľmi blízka osoba a musím povedať, že keď mi to mama povedala, vôbec sme sa tomu nečudovali, nie preto, že by sa tá osoba počas tých 25 rokov nesnažila tváriť, že jej na mame záleží, skôr naopak, moja mama jej nikdy nevolala, nekontaktovala ju, keď nemusela, pretože cítila jej neúprimnosť a poznala jej falošnú povahu. Spomenula si dokonca na deň, kedy ju priamo do očí táto osoba prekliala. 

Prišiel deň, kedy mama mala začať napĺňať rituál proti kliatbe, ktorý dostala v odkaze od pána Boha. Na vlastnej skúsenosti viem, že pre pána Boha nič nie je nemožné a všetko načasoval tak, aby bola v tom čase doma sama, len so svojim psíkom. Určite by to nevykonávala pri dvoch dospelých a malom dieťati. Ako som na začiatku písala o zložitých situáciách, zväčšovalo sa aj nedorozumenie medzi ňou a „nevestou“. Zbalili sa a zo dňa na deň odišli. Moja mama bola z toho už natoľko zúfalá a smutná, nevedela, kde robí chybu, akoby jej prítomnosť priťahovalo zlo. Tieto 2 týždne mama kvitla a uzdravila si dušu. V krátkom čase začala robiť životné zmeny, kroky, ktoré sa bála roky rokúce podstúpiť. Problémy sa začali riešiť. Od tohto obdobia moja mama voľne dýcha a keď ju bol navštíviť strýko aj so svojou manželkou, telefonovali mi, či nemám vymenenú mamu.

Milí čitatelia tejto stránky, tí, čo poznajú lásku a silu nášho pána Boha, skromnosť a dobrotu pani Laury a pána Vladka. Veľmi zhruba som načrtla pomoc od pána Boha, nepísala som podrobne so zámerom, lebo by to bolo na niekoľko strán. To obdobie a príbeh odo dňa prekliatia je až neuveriteľnou iróniou a od začatia zbavenia sa kliatby by bol popretkávaný zaujímavosťami, na ktoré sme nemali vysvetlenie. Napríklad, môj priateľ zaobstaral 3 rovnaké rastliny v kvetináči, jednu dal mojej mame, pretože ju mala mať počas 2 týždňov pri posteli pri hlave. Táto rastlina sa mala osprchovať po týždni, no už po niekoľkých dňoch sme si všimli jej sčernenie stoniek od korienkov. Po ukončení rituálu bola rastlina na 80 percent vyschnutá a sčernená. Priateľ tomu nechcel veriť, pretože jeho zvyšné rastliny rástli do krásy ďalšie mesiace. To všetko zlo, čo sedelo mojej mame na pleciach sa postupne vytrácalo a táto rastlinka bola toho dôkazom. Po necelých 2 týždňoch sa aj nevesta vrátila a aj keď život nie je nikdy bez problémov, s vierou a láskou k pánu Bohu je všetko 1000krát jednoduchšie. Ja Božiu pomoc cítim dennodenne a môj najväčší obdiv patrí práve pani Laure a jej manželovi Vladkovi, ktorí neopovrhnú žiadnym človekom, jedine ak s tým pán Boh nesúhlasí. Pracovať dennodenne pre nás, ktorí si to možno ani nezaslúžia, ktorí chcú veľakrát všetko, ale pre druhých neurobia nič. 

Drahý môj Bože, posielam Ti obrovskú vďaku do nebíčka za Tvoju pomoc v mojom živote, za moju mamu, za moje vrátené zdravie, za prácu, ktorú som si veľmi želala a ja viem, že za ďaleko ďaleko viac. Všetko si nesmierne vážim a proti zlu bojovať v Tvojom mene navždy budem.

S láskou Daniela...

 

Lucia

Danielka, napísala si nádherne. Aj moja teta bola prekliata. Vravela mi ako sa cítila doma zle, mala pocit, že niekto pri nej je... Keď zistila, že je prekliata, silno sa modlila k pánu Bohu. Ju prekliala svokra, chudáčik no. Mala tiež ťažké tehotenstvo, no má synčeka. S manželom sa rozviedli a má dcérku myslím. Kliatba je strašný humus a ovplyvňuje isto okolie, takže treba sa jej zbaviť, čo najskôr a hlavne uveriť, že je to možné, veď na čo sa trápiť zbytočne? Pán Boh, náš Otecko nebeský, nám so všetkým pomáha, len čaká kedy dáme prednosť jemu pred lekármi a otvoríme svoje srdcia na ten príval lásky. Vďaka pána Bohu, máme medzi sebou láskavú pani Lauriku a milého pána Vladka a chvála pánu Bohu len. S láskou Lucia