Zdravie získané z čučoriedok bude v ich liečivých účinkoch trvalo chránené pred vstupom budúcich možných chorôb do vašich telesných schránok.

31.08.2020 13:50

Zdravie získané z čučoriedok bude v ich liečivých účinkoch trvalo chránené pred vstupom budúcich možných chorôb do vašich telesných schránok.

31.08.2020

Každou čučoriedkou skonzumovanou obohatíte svoj organizmus o betakarotén, do ktorého obrovského množstva v nej dokážete získať pre svoje telo dobré dlhotrvajúce zdravie v jeho liečivých účinkoch na váš organizmus. Dokáže liečivo z čučoriedkových plodov oživovať vaše oslabené srdce zvýšenosťou posilnenia všetkých jeho ciev, cez ktorých rozšírenie sa odstránia všetky zábrany ktoré bránia správnemu toku krvi cez srdcové cievy a tepny. Dôsledkom správnej cirkulácie krvi vo vašom tele dokážu ostatné metabolické orgány zdravie z vašej krvi do svojich útrob vstrebávať, čím sa začnú v svojom dobrom prekrvení oživovať do správneho ich fungovania. Dôsledkom správnej činnosti srdca bude aj váš mozog dobre fungovať navýšenou preň krvnou výživou získanou z krásne do modra zafarbených čučoriedok a začnú vaše mozgové centrá aktívnejšie pracovať ak boli zaspaté v svojich napĺňaných úlohách, čo sa bude ukazovať vďaka celoplošnej mozgovej výžive zlepšenou pamäťou a čistotou vašeho dobrého myslenia, v ktorom ako sa u vás hovorí bude doslova iskriť a všetky myšlienkové pochody sa stanú pre vás ľahko roztriediteľné, kedy váš mozog nebude unavovať množstvo celodenných povinností ktoré musíte počas dňa naplniť a vaše myšlienky sa nedajú od počiatku dňa zastaviť, čo skôr musíte ako dôležité urobiť. Budete si vedieť utriediť svoje všetky povinnosti v myšlienkach uložené tak správne, aby ste počas dňa neboli v strese a všetko naplniť dokážete v pohode, lebo váš centrálny nervový systém bude počúvať odoslané signály z mozgových centier dôkladne vyživených správne a nebude slabosťou svojej funkčnosti pracovať, čo pre vaše telesné schránky bude veľa znamenať, nakoľko keď bude váš mozog, srdce a metabolické orgány a aj celá nervová sústava správne pracovať, nemusíte sa ohrozenia svojeho zdravia obávať. Do vašej snahy byť zdravý bude dobre vždy v nejakom období v roku čučoriedky pojedať ako liečivo pre svoje oslabené telo v mnohých nedostatkoch funkčnosti jednotlivých orgánov v ňom uložených a to aspoň jeden celý mesiac treba pojedať čučoriedky každý deň v potrebnom množstve získaných z nich výživových liečivých látok desať dekov a zásobiť sa s čučoriedkami môžete do ďalšieho obdobia najlepším ich spracovaním formou hlbokého ich zmrazenia do obohatenia vašich liečivých zásob. V mraziacom boxe vydržia čerstvé aj dva celé roky pri dobrom uskladnení v teplote mínus dvadsať stupňov. Na čučoriedkové plody by ste nemali ani jeden rok zabudnúť a poriadne si narobiť zásoby aj na viackrát opakovaných mesačných kúr ich pojedaním. Zastavíte v svojich telesných schránkach mnoho ešte len čakajúcich chorôb na vstup do ich útrob ak svoje telo v predstihu zásobíte veľmi silným antioxidantom, ktorý obsahujú v obrovskom množstve oproti konkurenčným ovociam a zelenine bohatým na betakarotén, lebo čučoriedkový betakarotén obsahuje v sebe obrovskú silu liečivú v obrovskom množstve obsahovosťou svojou v každej jednej čučoriedke. Touto odpoveďou sa správne prijal odkaz Boží skrz dušu Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Eva Č. | 07.09.2020
    Láskavý môj Otecko Nebeský, veľmi pekne Ti ďakujem za tento odkaz o čučoriedkach. Presne takéto posilnenie teraz potrebuju moje srdce, cievy aj mozog, ktorý mam naozaj prispatý,jedna myslienka strieda druhu. Drahý Pane Bože Ty vždy vieš, co naše tela potrebujú a vždy nám pošleš tu správnu radu. Som Ti nesmierne vďačná Bože môj za Tvoje rady, verím tomu, ze čučoriedky posilnia moje telo a dodajú mi potrebnú energiu. Ľúbim Ta Pane Bože. Mila pani Laura ďakujem aj Vám za všetky drahocenné rady od nášho Otecka a za všetku Vašu starostlivosť, nech Vám Boh Žehna každý deň. Pozdravujeme s láskou Eva a Dominika.

  2. Zuzana | 04.09.2020
    Milá Laurika. Je to až neuveriteľné . Priam akoby ste vedela čo ma trápi a posielate liečebnú radu stvorenú ako pre mňa a ja vás nemusím obťažovať. Je to presne ako v odkaze... Mám pocit, že mi srdce začína zlyhávať, tiež ma popicháva ako aj Mira, do toho denny stres , ale hrozný stres , že mám pocit , že nič nestíham a mám toho neeeekonečne veľa. No večer, keď si to tak zosumarizujem, zistím, že nič zvláštne dokopy som nerobila, že v minulosti som spravila aj dvojnásobok a zvládla to ľavou zadnou... a do toho, akoby naozaj ten môj mozog prestal pracovať... Už aj deti na začali viac stískať a chodia nonstop za mnou, že mi dobíjajú energiu, asi cítia , že som ko . Už dva dni som jedla čučoriedky a mám nachystanú dávku aj na zajtra. Verím , že mi dodajú energie tam kde potrebujem a všetko bude zas fungovať ako hodinky. Ďakujem ti Otecko, že sa tak o nás staráš. Nesmierne ťa milujem.

  3. miro | 01.09.2020
    Ďakujem Ti Bože za tento odkaz,toto leto mi prave čučoriedky mimoriadne chutili a bolo to tento rok pre mna ovocie č.1.
    Akurat ma z nich dobre prehaňalo,ale to som este nevedel ze staci ich denne 100g. Ja som jedol denne 500g. Ale uz budem vediet ze staci menej. Na jar ma zvyklo obcas pichnut pri srdci,neprikladal som tomu vahu,ale mozno prave intuicia od Teba Boze ma priviedla k čučoriedkam a jedol som ich ozaj na kila. A mozno prave to posilnilo srdce,lebo uz ma nepicha.
    Dakujem ti Boze za pekne letne dni aj za vsetko ovocie,za vsetky odkazy a aj za to ze pani Laura opat pracuje. Pozdravujem

Pridať komentár