Zaujímavý skutočný príbeh.

28.04.2015 22:48

Zaujímavý skutočný príbeh.

miro | 14.05.2016
Dnes som si vypočul zaujímavý príbeh. Chcem ho sem teraz uviesť pre poučenie a výstrahu mnohým ľuďom, ktorí viem že na túto stránku chodia. Schválne nebudem uvádzať mená ani príbuzenské vzťahy dotyčných v tomto príbehu, lebo by sa tu niekto mohol nájsť, keďže ide o aktuálny príbeh posledných dní.
Ide o to, že jeden pán, silneveriaci mladý muž, vekom niečo cez 40 rokov, mal v živote jednu veľkú túžbu, a to stretnúť sa a vyspovedať sa naživo pred známym slovenským arcibiskupom Sokolom. Pre mňa nepochopiľné, ale pre tohto pána to bolo priam životne dôležité a všetci v jeho blízkosti, rodina, priatelia aj spolupracovníci o tejto jeho silnej túžbe vedeli lebo o tom často hovoril ako by to bol jeho jediný životný cieľ. Akoby iné nebolo, len vyspovedať sa pred spomínaným arcibiskupom. Bolo to pre neho natoľko dôležité, až cestoval za spomínaným arcibiskupom v snahe uskutočniť túto jeho veľkú túžbu. Opakujem, tak veľmi si to prial, že vyhlasoval: "Keď sa vyspovedám pred Sokolom, tak potom môžem už aj zomrieť."
Vtedy asi nevedel že toto jeho "prianie" sa čoskoro vyplní.  Nedávno sa so Sokolom stretol a vyspovedal sa tak ako chcel. Pár dní nato zomrel nepochopiteľne na infarkt! Pritom  to bol zdravý, mladý človek, žiadne zdravotné problémy nemal. Toto je krátky skutočný príbeh ako Boh berie životy ľuďom,  keď kráčajú zlou cestou a už niet pre takýchto ľudí nápravy zo zlého sna.