Záruka zníženej vysokej teploty od Boha do tejto receptúry.

14.06.2019 11:52

Záruka zníženej vysokej teploty od Boha do tejto receptúry.

08.04.2016  

Do každej zápalovej chorobnosti vašeho tela začína v svojej obrannej schopnosti reagovať nárastom zvýšenej teploty a čím sa jej výška zvyšuje, tým sa sila veľkej chorobnej infekčnosti v ňom ukazuje čo bude tou najlepšou cestou ak sa stáva teplota ľudského tela už príliš vysoká a dosahujúca stupeň celzia blízko štyridsať bude potrebné čo najskôr začať užívať pre dospelých jedincov obyčajnú sódu bikarbónu do množstva ktorej dostať bude treba do prvého zvýšenej teplote dňa jej užívanie do každej hodiny po jednej čajovej lyžičke až do doby neskorého večera a vždy začiatočná prvá dávka bude navýšená na dve čajové lyžičky sódy bikarbóny v jej užití. Do druhého dňa chorobnosti bude potrebné znížiť užívaciu dávku sódy bikarbóny do troch denných dávok po dve čajové lyžičky a do posledného tretieho užívacieho dňa bude potrebné tri krát do dňa po čajovej lyžičke sódy bikarbóny užiť, čo sa pre vaše telesné schránky nestane len tým najúčinnejším liekom proti vysokej teplote ale zároveň zásaditosťou svojou bude toto liečivo odstraňovať kyslosť vašeho vnútorného telesného prostredia, ktorého výstelka zvnútra vašeho tela sa vždy stáva liahňou pre všetkých cudzorodých nepriateľov ako sú vírusy a baktérie napríklad, ktoré nedokážu v zásaditom organizme existovať a prežívať, lebo nastáva ich úhyn v takomto pre nich nepriateľskom prostredí, čo v svojej liečivej sile dokáže svojimi účinkami pre vaše poznanie obyčajná sóda bikarbóna, ktorá nielenže vysokú teplotu odstráni ale uzdravovať bude zároveň vaše prekyslené telo v chorobe zvnútra, čo nedokáže svojim výkonom žiaden acylpirín a ani protihorúčkový liek podať do zástavy vašej chorobnosti tela. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Andrea | 25.04.2020
    Tento recept je úžasný mam ho odskúšaný na svojom 3 ročnom dieťati a skutočne horúčka sa znížila bez akýchkoľvek iných liekov na zníženie horúčky. Treba 100%doverovat tomuto receptu od pána Boha ja som sa trosku bála že ako to bude v noci ak by sa mu zvýšila horúčka a nakoniec prespal celú noc úplne bez problémov na druhý deň už nemal žiadnu horúčku. Ďakujem otecko za obrovskú liečivú radu ❤️

  2. maria b. | 14.06.2019
    Pane Boze nas milovany nesmierne ti dakujeme za tvoje cenne rady a liecebne procedury maju pre nas nesmiernu cenu. Dakujeme ze nas tak milujes ,si nasa jedina laska nas Otecko milovany .Velka vdaka Vam Pani Laura za vasu obetavostnech vas pan Boch pozehna . Maria a Timka

  3. Marek M.|08.04.16  

    Ďakujem Ti drahý Bože za túto vzácnu radu, ktorú si nám odovzdal a Vám pani Laura za vašu námahu a úsilie, ktoré vynakladáte pri prijímaní a zapisovaní odkazov od nášho láskavého Pána Boha.

  4. Mária C.|08.04.16  

    Otčinečku náš drahý, z celého srdca ďakujeme za túto Božiu radu. Je to úžasné, aký dar si nám dal v sóde bikarbóne a ako nám pomáhaš. Ja sa chcem Otčinečku spýtať, či je možné aby sódu bikarbónu užívali aj deti pri vysokej teplote. Ďakujem ti z celého srdca, milujem ťa a som šťastná že ťa mám. Pani Laura ďakujeme Vám.

    Božia odpoveď:

    Do chorých detských telíčok zastavovať zvýšenosť telesnej teploty od dvoch rokov života do pätnástich bude potrebné užívaním sódy a to nasledovným dávkovaním: do prvého liečebného dňa každé dve hodiny čajovú lyžičku sódy bikarbóny až po ten čas večerný, kedy nebude dieťa uložené spať. Do druhého liečebného dňa dva krát do dňa po dve čajové lyžičky sódy bikarbóny a do posledného dňa tretieho dva krát do dňa po lyžičke a pol sódy bikarbóny. Za zvýšenou teplotou neostane ani pamiatky v telách chorých detí ak sa včas ich chorobnosť podchytí a nebude zanesenosť organizmu infikáciou príliš vysoká. Amen.

    Mária C. reaguje:

    Otčinku môj drahý ďakujeme ti za pomoc, veľmi pekne ďakujem pani Laura. Veľmi nás trápia vysoké teploty u syna, veľké ďakujeme.

  5. Elena|08.04.16  

    Otčinečku náš nebeský ďakujem Ti za Tvoju nevyčerpateľnú studnicu múdrosti, čo nám zosielaš cez Tvoju a našu vzácnu Lauru. Sú to nenahraditeľné, nevyčísliteľné rady, poučenia pre nás. Ty vieš, čo všetko na nás číha, čomu sa všetkému máme vyvarovať. Nepotrebujeme žiadnych vyučených lekárov, všetci potrebujeme len a len Teba a tým máme zabezpečené všetko. Ty sa o všetko postaráš, náš milovaný, láskavý, všemocny, prozreteľný Otecko. Veľké, obrovské ĎAKUJEM aj za celú moju rodinku.
    Pani Laura, veká vďaka patrí z istotou aj vám, že pre nás nemáte chvíľku času aj na seba. Toto dokáže len Boží prorok VY a váš asistent Vladko.
    Otecko milujem Ťa nesmiernou láskou celou dušou.

  6. Erika|09.04.16  

    Boh Nám znova odkazuje, že sóda bikarbóna sa cene zlata nevyrovná. Biely prášok, ktorý má nevyčísliteľnú hodnotu.Vďaka Bože, aj Vám pani Laura za Vašu prácu. A samozrejme aj pána Vladimíra, ktorý stojí a pomáha Vám pri práci.

  7. daniela|12.04.16 

    Otecko môj najmilovanejši, zo srdca ďakujem za vzácnu radu...ďakujem vlastne za všetky rady tu na stránke, za nádhernė a potrebnė modlitby, za všetko poučne..Veĺmi ďakujem..má to všetko nevyčísliteľnú hodnotu !! A aj Tvoja Laura je klenot tu na Zemi ako sa denno denne pre nás obetuje.

Pridať komentár