Zaručenosť Božích odkazov.

14.09.2020 23:34

Zaručenosť Božích odkazov.

07.03.2017  

Dobrý deň pani Laura,
prosím Vás o pomoc, ak je Božia vôľa a Vaša ochota pomoc  od Pána Boha pre mňa sprostredkovať.
V poslednom období je v mojej rodine viac negatívnych udalostí a neviem, či je to Božie varovanie, alebo upozornenie, že mám v živote niečo zmeniť.
Asi pred dvomi týždňami mal syn haváriu na aute, určite Božím riadením z toho vyšiel bez akéhokoľvek zranenia, za čo som Bohu veľmi vďačná. Minulý týždeň manžel prekonal infarkt, taktiež určite Božím riadením si dokázal sám zavolať záchranku, čo znamenalo záchranu života. A milovaný psík, ktorý pred tromi rokmi prekonal Vážnu operáciu chrbtice začína mať podobné príznaky ako pred operáciou – zlyhávajú mu zadné labky. Ja sama mám už niekoľko mesiacov zdravotné problémy gynekologického charakteru (podstupujem liečbu preparátmi Joalis, no zatiaľ mi to nezaberá). V poslednom období je v mojej rodine napätie a nepokoj.
Keď som bola asi pred dvomi rokmi u Vás, povedali ste mi, že mám prekliatie od mamky. Mamka je po operácii kolien na vozíku a potrebuje každodennú pomoc. Po smrti ocka v marci minulého roku sa staráme o mamku so sestrami. Znamená to pre mňa dva dni v týždni po práci ísť ku nej.
Pani Laura, ak je to Božia vôľa prosím Vás pomôžte nám.
Ďakujem, Boh Vám žehnaj.

 

Tento problém dotyčnej osoby uvádzam preto, lebo Pán Boh láskavý sa nikdy nemýli. Táto moja pacientka bola prekliata svojou matkou, ale nedokázala sa jej blízkosti vzdať ako jej radil Pán Boh. Nemohla robiť Božiu pomoc na zbavenie kliatby, nakoľko sa stretávala s tým kto ju preklial, čo bola Božia podmienka zbavenia sa kliatby. Po nejakom čase, preto lebo bola stále prekliata mi oznámila, že dostala rakovinu a celý jej život a aj život jej rodiny sa začal sypať. Toto nie je môj výmysel, ale ukážka neverectva duší ktoré chcú žiť so svojimi nepriateľmi, hoc aj s matkou, bratom či sestrou, ktorí tieto duše preklínajú. Odkazujem od Pána Boha čo počujem a ak by som Vaše duše mala zaviesť na nesprávnu cestu ktorej smer by sa Vám páčil, nikdy to neurobím. Radšej budem mlčať, ale nebudem žiadnej duši ubližovať svojim zľutovaním nad jej trápením svojou ľútosťou k nej a svojou ľudskou múdrosťou. Lebo len Pán Boh jediný pozná príčinu každého Vašeho trápenia na zemi a nikdy nie ja a preto vždy odkážem len tú Božiu pravdu, ktorej slová Tvoju dušu zobudia aj keď zabolia, ale ju nasmerujú do toho správneho životného smeru. Píšu mi na email mnohí moji pacienti a prosia Boha spätne o pomoc. Ani jeden z nich nedodržal Božie receptúry a liečebné rady. Život sa im vymkol z rúk. Ale ja Laura v svojom svedomí som urobila maximum pre týchto ľudí, prijala som pre nich Božiu pomoc. Keď im bolo ťažké uveriť že je to tak, nie je to moja chyba, ale chyba v nich samých. Nemôžem Vašim dušiam odkazovať čo sa Vám bude páčiť sama podľa seba, lebo moje rady by Vám nikdy nepomohli. Pán Boh jediný a láskavý vidí do života každej duše, pozná jej schybenia a aj receptúru ako ich naprávať. Ja nie som Pán Boh a všetky rady odkazujem zapísaním na biely papier, čo dobre určite všetci poznáte. Nemám ani tú najmenšiu moc ovplyvniť život žiadnej duše nikoho z Vás. Jediné čo dokážem sa stáva darom od Pána Boha prijať pomoc pre Vaše duše a telá na Váš problém. Kto jediný Vašim telám a dušiam dokáže pomôcť je samotný Pán Boh láskavý. Keď však Jeho Božiu pomoc odvrhnete, ja Laura Vám pomôcť nedokážem a vysporiadajte si svoju slabosť s Bohom a nie so mnou. Ja nie som a nikdy nebudem zodpovedná za Vaše duševné omyly v odporučených receptúrach od Pána Boha, v ich popieraní a nenapĺňaní. Pomoc od Pána Boha pre Vaše duše vždy prijmem, ale nebudem zodpovedná za Vašu lenivosť a nezodpovednosť liečebné rady nedodržiavať, nenapĺňať a ani za Vašu pochybnosť k Božím pravdám. Laura

 

Komentáre:

  1. Erika | 18.01.2021
    Aj ja sa chcem znova poďakovať Pánu Bohu ako Nám všetkým otvára oči.Odkazy su priamo od Pána Boha a VŽDY BOLI A BUDÚ PRAVDIVÉ.Aj keď sa Nám niekedy nepáčia .Pani Laura má dar od Pána Boha.Vážme si ju ,lebo som presvedčená že čas sa kráti.Máme tu na zemi poklad .Posledného Božieho proroka.Ktorá nikdy nezneužila svoj dar na prospech seba .Pokorne a z láskou vykonáva svoju prácu,pomáha chorým ,nešťastným ľudom.Učí Nas milovať Pána Boha.Boh Vám žehnaj Vám aj vášmu manželovi ktorý Vam pomáha pri tejto ťažkej práci.

  2. Júlia T. | 23.09.2020
    Je to presne tak. Pán Boh sa nikdy nemýli. Môžem povedať z vlastnej skúsenosti. Môjho manžela preklial vlastný otec. Bol to pre neho veľký šok. Nedokázal to prijať a pozval ho na svadbu. Od svadby uplynul už rok a manželov stav sa rapídne zhoršoval. Začal mávať problémy všetkého razu. Jeho zdravie sa tak zhoršilo, že už sme čakali na smrť. Bolo to hrozné. S kliatbou sa niesla aj naša snaha o bábätko. Manžel si uvedomil, že urobil veľkú chybu a poprosil Boha o odpustenie a pomoc. Boh mu odpustil, zbavil kliatby a manžel pochopil, aj keď je to veľmi ťažké, že sa musí postaviť zlu a prestať sa stýkať s kliatobníkom. Manželov stav sa začal zlepšovať ale kliatobník zomrel a manželova rodina sa s tým nevie zmieriť. Útoky boli silné ale my sme sa nevzdali. Pochopili sme, že len Boh jediný nás ľúbi, ochraňuje a uzdravuje. Bolí to lebo to bola kliatba od vlastného otca ale už sme to prijali. Boh sa nikdy nemýli. Verte mu, modlite sa, proste a budete najšťastnejší ľudia na tejto skazenej zemi. Ľúbim Ťa Bože. Ďakujeme aj p. Laurike za pomoc a odovzdanie liečby. Mám Vás rada. :-)

  3. Niet pochýb
    Jana | 11.03.2017

    Ďakujem tiež Bohu milovanému za všetku pomoc,ktorú nám posiela. Nikdy som nezapochybovala o pomoci či už liečebnej, alebo o Božích pravdách nám odkázaných. Ďakujem ti Bože za všetky rady a pomoci,ktoré nám posielaš.Vám drahá Laura za ich odovzdanie a za všetku pomoc a obetu,ktorou nám pomáhate.vážim si Vás za všetko všetučko. S láskou Jana❤️❤️

  4. Božie odkazy nám otvárajú oči.
    Miriam | 08.03.2017

    Presne tak, pani Laura, mnohí ľudia nanešťastie nepochopia Božie odkazy, nechápu, že to nie Vy im kážete prestať sa stýkať s ľuďmi, ktorí ich prekliali, ale že to sám láskavý Pán Boh im podáva pomocnú ruku v ich trápení a že je to vlastne len pre ich dobro ako aj pre dobro kliatobníkov, ktorí takto majú možnosť zistiť, že kráčajú zlou cestou a že jedine pokora a úprimná ľútosť im môže prinavrátiť ich blízkych.
    Ja stále dúfam, že aj moji blízki to raz konečne pochopia a uvedomia si, ako schybovali.
    Vďaka Bohu, že Vás máme, pani Laura, že nám ukazujete cestu, ktorou kráčať a ako sa stať lepším človekom. Ste pre nás svetlom v temnote, ktorá tu vládne. Boh Vám žehnaj!

  5. Ďakujem
    Simona | 08.03.2017

    Ja ďakujem pánu Bohu,že ma zbavil kliatby a tým ma oslobodil..,dostala som už 3 liečby a nikdy som nepochybovala a ani nebudem pochybovať o jeho odkazoch..Milujem ho z celého srdca a duše.Tak ako aj Vás pani Laura úprimne lúbim a som Vám nesmierne vďačná za vašu námahu a pomoc..
    ĎAKUJEM

Pridať komentár