Zakopanosť usadenosti ťažkých kovov odstránením z vašeho tela navždy.

03.06.2019 21:39

Zakopanosť usadenosti ťažkých kovov odstránením z vašeho tela navždy.

13.04.2016  

Vaša najmodernejšia veda lekárska nedokázala v svojich doterajších bádaniach výskumných vyrobiť liečivo v sile ktorého by vaše telo navždy vylúčilo blízkosť ťažkých kovov zo svojeho vnútra. Do Božej odovzdanej liečebnej receptúry na tento dostaný problém Boh cez dušu svojej Laury vašim schránkam telesným odovzdáva túto odpoveď.

Do každého jedného dňa bez čo len jedného vynechania v užívaní liečiva bude treba zjesť do viacerých denných dávok rozdelený obyčajný čerstvý cesnak v počte každodenného pojedania dvadsaťdva strúčikov a poriadne ho zapíjať dostatočnou v objemovom množstve tekutinou a toto činiť nepretržite dobou dvoch celých týždňov, čo sa nesie obdobie do každého ľudského tela prekŕmeného ťažkými kovmi v ich vstrebateľnosti potrebné do ich navždy vylúčenia z tela von.

Do vzájomnej spojitosti konzumácie cesnakových ošúpaných strúčikov do tohoto cieľa bude potrebné do každého dňa ešte piť dva litre čaju zo Zlatobyle obyčajnej dobou dvoch celých týždňov.

Do objemu dvoch litrov studenej vody dostať bude treba dvanásť polievkových lyžíc bylinky a nechať variť dvadsať minút na miernom plameni. Do celej noci nechať vylúhovať a do ďalšieho dňa treba scediť a vkvapkať do precedeného dvadsať kvapiek Tea Tree oleja, v plynulosti celého dňa hltami piť a medom môže byť osladený v ľubovoľnom množstve liečivého medu podľa vašej voľby a chuti.

Z vašeho tela pokiaľ striktne a detailne naplníte liečebnú túto receptúru od Boha do stratenosti navždy dostanete všetky ťažké kovy ktoré boli v ňom vstrebané od nesprávnej prijatej akejkoľvek toxickej potravy, či dýchaním zlého ovzdušia každým dňom z ktorého každý deň vaše telo ťažké kovy vstrebávalo. Bude túto liečebnú kúru potrebné činiť najviac dva krát do roka a to najmä na jar a v začínajúcom zimnom období. Do každého dňa v napĺňaní tejto liečebnej receptúry netreba mäso ani produkty z neho žiadne konzumovať, okrem zlatobyľového odvaru vypiť ešte aspoň dva litre tekutín, aby dokázalo vaše telo bez zaťaženosti močových orgánov a ľadvín vylúčiť ťažké kovy z jeho útrob a nezadržalo niektoré v sebe neschopnosťou ich vylúčiť a najmä do tohoto liečebného obdobia obsah prijímanej soli z potravy obmedziť na minimum, aby potrebné vylučovanie cez močové cesty neblokovalo zadržiavanie vody vo vašom tele viazanosťou soli. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

Komentáre:

  1. Erika | 05.06.2019
    Ďakujem Ti Bože za túto prevzácnu liečbu pre Naše telá.Chcela by som sa opýtať môžem túto kúru užívať spolu z čajom z ľubovníka ktorý teraz pijem,alebo to nemôžem kombinovať?Ďakujem veľmi pekne

    Laura odpovedá:
    Môžete pani Erika.

  2. Renata R.|13.04.16  

    Otecko láskavý ďakujem Ti za tvoje užitočné rady milujem ťa z celého srdca. Celý týždeň som nebola na stránke a veľmi mi chýbala ale modlím sa Otecko a som taká unavená, že niekedy zaspím pri modlení. Otecko môj ďakujem ti za všetko láskavý Bože ešte raz milovaný môj.

  3. Viera S.|13.04.16  

    Otče Bože ďakujem za tento recept na ozdravnú kúru. Ty najlepšie vieš, čo je pre naše telá dobré. Ľúbim Ťa.

  4. Margita|13.04.16  

    Ďakujem Ti Pane Bože za ďalšiu Tvoju Božiu receptúru na odstránenie ťažkých kovov. Ty vidíš čo to spôsobuje pre naše telá ako je dôležité si telo očistiť. Ja Ti chcem BOH môj poďakovať za všetky receptúry, ktoré si mi požehnal, zvládla som ich všetky - to najťažšie - začiatky mám už s Tvoju pomocou za sebou. Teraz už len dva mesiace doužívam liečbu na zníženie vysokého tlaku, mesiac šalviu s celaskonom a mak. Krvný tlak mám v norme. Prosím Ťa ešte o pomoc pri zvládnutí cvikov na vyliečenie mojej chrbtice. SRDEČNÁ VĎAKA BOŽE môj. Milujem ŤA a prosím o odpustenie a o požehnanie pre našu drahú pani Lauru, lebo bez nej by sme boli všetci stratení, nevedeli by sme nič a stále by sme boli akoby bez rozumu. Ďakujem TI OTECKO ešte raz za všetko. Moja láska patrí len TEBE JEDINÉMU STVORITEĽOVI -BOHU.
    S láskou Margita

  5. Ľubo|14.04.16  

    Nekonečná vďaka Bože za všetky recepty a rady, ktoré nám pomáhajú zvládať žitie na tejto zemi a liečia Bohu verných ľudí z rôznych lekárskou vedou neznámych chorôb a neduhov. Tieto Božie recepty sú náročné, ale určite sa oplatí ich napĺňať, lebo sú vždy stopercentne účinné a spoľahlivé. A každý deň Ťa Bože budem prosiť o požehnanie liečby a zdravia.

Pridať komentár