Začínajúcej nádche zástavu dajte touto Božou receptúrou.

08.08.2019 15:06

Začínajúcej nádche zástavu dajte touto Božou receptúrou.

16.09.2015

Milí čitatelia.

Končí sa letné obdobie, bude prichádzať ochladenie a s ním aj rôzne virózne ochorenia a nádchy. Tu Vám predkladám od nášho láskavého Pána Boha receptúru na ochorenie nádchou. Receptúra bude trvať viac dní. To preto, lebo nádcha môže v určitých nie zriedkavých prípadoch prejsť do zápalu horných dýchacích ciest, priedušiek, chrípky.....Tento recept treba ale začať aplikovať ihneď v prvý deň, keď sa začínajú objavovať prvé príznaky nádchy, t.j. časté kýchanie, sople z nosa.....Celá procedúra trvá 16 dní. Z toho prvé dva dni je potrebné nahrievať si aspoň raz denne celú tvár spredu infračerveným teplom dobou 20 minút. Po nahrievaní minimálne pol hodinu netreba ísť do chladného prostredia. K tomu tieto prvé dva dni je potrebné užiť 2x denne 5000 mg nie šumivého celaskonu a k tomu tiež 2x denne užiť po 3 lyžičky čajové kopité mletého sušeného zázvoru.

Ďalších 14 dní je potrebné už len užívať 2x denne po 3000 mg Celaskonu nie šumivého a k tomu 2x denne po 2 čajové lyžičky kopité zázvoru. Nahrievanie môžte vynechať, lebo po dvoch dňoch by Vám už mala nádcha ustúpiť. Pokiaľ by Vám ešte aj po prvých dvoch dňoch nahrievania tieklo z nosa, poprípade by ste ešte kýchali, nahrievajte tvár ešte ďalšie dni až do úplneho vysušenia nosných slizníc ale kúru treba dokončiť celú, aj keď sa už budete cítiť zdraví, aby ste bacila dôkladne vykopali z tela až do posledného. Táto receptúra platí len pre dospelé osoby. Pre deti je to individuálne, podľa ich veku. Napr. iné dávky liečiva potrebuje dieťa 6.ročné ako 15.ročné. Preto si nedovolím pre deti liečebné receptúry šablónovito publikovať.

PS:

Nezabudnite milí čitatelia keď sa začnete liečiť touto receptúrou láskavého Pána Boha poprosiť o požehnanie jej liečivých účinkov pre Vaše telo a poďakovať za Jeho pomoc. Mám ju vyskúšanú a už na druhý deň bolo po nádche. Zázrakom akoby zmizla, hoci nádcha ako dobre poznáte liečená či neliečená trvá týždeň. Pre mňa to v ukážke bolo niečo fantastické. Ďakujem Ti môj dobrotivý Bože za to, že sa o nás hriešnych svojou láskou takto staráš a ochraňuješ naše telá a duše každý deň pred nebezpečím.

Komentáre:

  1. Simona | 07.09.2019
    Dakujem za liečebnú radu.Chcela by som sa spýtať ci moze uzit aj 10mecasne dieťa vitamin C

    Božia odpoveď:

    Toto dieťatko priberať do svojeho telíčka celaskon môže dávkou každým dňom sto miligramov, ale nikdy nie šumivého. Amen.

  2. Mária a Peter | 17.09.2015

    Božinečku ďakujeme za ďalšiu úžasnú receptúru, ktorú ste nám cez našu láskavú pani Lauru odovzdali. Ďakujeme, že sa o nás tak staráte, ľúbime vás.

  3. Maťa | 17.09.2015

    Vďaka Tatinko môj za Tvoju láskavu radu, moje deti kýchaju o stošesť, staršie dve už majú trochu soplíky, tak sme ihneď dali celaskon. Najmladšiu to obchádza a to len vďaka tvojej liečbe, ktorú si jej nadiktoval cez našu pani Lauru. Veľká vďaka aj Vám pani Laura, teším sa už na Vás.

  4. Dominika Č. | 17.09.2015

    Ďakujem Vám pani Laura aj Tebe Ocinko môj nebeský, že sa takto o nás staráte. Ja už vyše roka trpím silnou nádchou a často kýcham a preto by som veľmi rada vyskúšala túto receptúru. Presne niečo takéto som potrebovala môj milý Bože. Ďakujem! Chcem sa len opýtať, či môžem napĺňať túto receptúru aj popri liečbe na psychiku? Ďakujem Vám ešte raz pani Laura a opatrujte sa.

    Laura reaguje:

    Môžete napĺňať túto receptúru aj popri liečbe na psychiku, ale nakoľko máte ako tvrdíte silnú nádchu vyše roka, myslím si že budete na tento problém potrebovať od Pána Boha liečebnú receptúru aj s diagnostikou konkrétne prijatú pre Vaše telo, čo túto neustávajúcu nádchu spôsobuje. Nemôžem Vám zaručiť, že táto receptúra Vám pomôže, lebo je to len pre tých jedincov u ktorých prepukla nečakane nádcha a touto Božou receptúrou ju môžu zastaviť. A Vy píšete, že máte nádchu už rok. To je úplne iná situácia a dovolím si tvrdiť, že na to budete potrebovať inú, špeciálnu liečebnú Božiu pomoc.

  5. Gabika | 18.09.2015

    Ďakujeme Bože aj Vám pani Laurika, ďakujem za každodennú pomoc a ochranu.

  6. Katarína | 23.09.2015

    Ďakujem Vám, pani Laura, za každú liečebnú receptúru a ďakujem Vám, že na nás myslíte, tak ako ja na Vás a zakaždým sa za Vás pomodlím a poďakujem nášmu Pánu Bohu. Ešte raz veľké ďakujem.

Pridať komentár