Začiatočná liečivá kúra do nového roka 2016.

05.05.2020 14:18

Začiatočná liečivá kúra do nového roka 2016.

22.02.2016  

Milí čitatelia. Dostala som dnešný deň od Pána Boha do počutia, že mám pre Vás dnes prijať Božie slová konkrétne do rubriky Boh Vám radí. Dnes som nemala v pláne do stránky nič vkladať, lebo za posledné dni som toho vložila do nej dosť. Môjho Pána Boha vždy počúvam a napĺňam čo mi káže urobiť a preto hoci som nevedela o akú radu konkrétne pôjde, sadla som si, pomodlila sa k Bohu aby som správne zapísala pre Vás všetko čo Vám chce Pán Boh odkázať a napísala som túto liečivú receptúru, ktorej nadpis mi tiež nadiktoval môj láskavý Pán Boh. Jediný On vie prečo potrebujeme toto liečivo v tento rok a v tento čas práve teraz. Ďakujme Pánu Bohu za to, že sa o nás tak stará a pomáha nám v predstihu aj keď Ho o pomoc nežiadame. Láskavý môj Pán Boh, ďakujeme Ti všetky duše navštevujúce túto Božiu stránku za túto cennú liečivú radu pre naše telá a ja Laura Ti Bože ďakujem za schopnosť jej prijatia do môjho duševného počutia a správneho jej zapísania. Milujeme Ťa Otecko náš nebeský a vrúcne od srdca ďakujeme. Milí čitatelia, keď začnete napĺňať túto Bohom odoslanú liečivú kúru nezabudnite Pána Boha poprosiť o požehnanie jej liečivých účinkov pre Vaše telo a poďakovať mu každý jeden deň za Jeho pomoc a ochranu pre Vašu dušu a telo.


Bohom odoslaná receptúra:

Dostaňte do prichádzajúceho tohoto jarného obdobia do získanosti dobrého budúceho zdravia zvýšenosť dávok nie šumivého celaskonu. Dospelí jedinci dva krát do dňa po šesť tisíc miligramov celaskonu dobou dvoch celých mesiacov a malým deťom nad osem rokov dostať navýšenosť celaskonu do dvoch denných dávok po tristo miligramov celaskonu. Začať bude treba do každého dňa piť do súčasného tohoto obdobia čaj zo šalvie v množstve jedného litra dobou dvoch celých mesiacov vďaka ktorého mimoriadne liečivým účinkom dokáže vaše telesné schránky zvnútra vydezinfikovať a nastoliť v ich útrobách zdravú rovnováhu v alkalických protichodných silách, čo nesie veľkú potrebnosť v tomto čase aby bolo vaše telo zvnútra dôkladne vyčistené a poupratované od nečistôt či z chémie alebo z ovzdušia napríklad.
Do litra studenej vody bude potrebné dostať množstvom päť lyžíc šalvie a nechať ju variť dvadsať sekúnd. Do celej noci nechať vylúhovať a ďalší deň scediť a vypiť nie naraz, ale viac krát počas dňa. 
Do čaju zo šalvie deťom nad osem rokov bude postačujúce vypiť pol litra za deň dobou rovnakého časového užívania ako u dospelých jedincov len s tým rozdielom, že do pol litra studenej vody dostať treba jednu polievkovú lyžicu bylinky a nechať ju dvadsať sekúnd povariť. Za nesmierne cennú túto Božiu odkázanú radu považujte túto liečivú dvojreceptúru, v ktorej spojitosti naviažete pre svoje telá nesmierne účinné liečivé látky o ktorých súčasná medicína ani zdania nemá a všetky vaše liečivostné snahy v jej napĺňaní budem žehnať ja Boh sám do splnenia liečivej sily vašim chorým telám. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Väčšie množstvo bylinky si môžete objednať na tejto adrese, ktorú mi odobril môj Pán Boh. Majú tam skutočne kvalitné bylinky. Ja sama si objednávam bylinky len z tohoto internetového obchodu.

www.predajbylin.sk/

Túto liečebnú kúru môžete robiť aj po ďalšie roky vždy keď bude prichádzať jar.

Komentáre:

  1. Elena | 22.02.16

    Bože Otče láskavý ďakujem za Tvoje ničím nenahraditeľné dary, liečby, modlitby, za Tvoju starostlivosť o nás, naše duševné aj telesné zdravie. Ďakujem a nesmierne Ťa milujem.
    Pani Laura veľké ďakujem, že ste vždy sa s nami podelíte s Božím slovom. Bohu veľká vďaka, že vás máme a obidvoch.
    s láskou
    Elena

    Pani Laura, šalviu objednať vňať, alebo list? Lebo by som to rada objednala, čo najskôr. Pán Boh neodkladal, tak ani mi by sme nemali odkladať Božie vzácne rady.

    Laura reaguje:

    Objednajte si Elenka vňať.

    RE: Elena

    Ďakujem pani Laura, za tak rýchlu odpoveď, už je objednaná a teším sa na napĺňanie liečby, lebo od nášho Otecka a s Jeho požehnaním bude mať silu, ktorú si nevieme ani predstaviť.
    Vďaka Božej pomoci, požehnania a vás moje srdce stále bije, lebo  už by to nebolo tak, dobré tri roky, našou rečou, už by som bola pod haťou.
    ĎAKUJEM BOŽE OTČE, Laura, Vladko

  2. Margita | 22.02.16

    Pozdravujem ŤA PANE BOŽE môj, ďakujem srdečne za všetky liečebné receptúry. Pozdravujem aj Vás pani Laura ďakujem za vynaložené úsilie prijať pre nás receptúru na ochranu nášho zdravia. Prosím o informáciu ak je to možné, či môžem túto receptúru užívať keď ešte som neskončila receptúru na zníženie krvného tlaku.
    Srdečná vďaka za všetko.
    S láskou Margita

    Božia odpoveď:

    Do tejto liečivej receptúry môže dostať duša tejto ženy napĺňanosť v spojitosti s liečbou na vysoký tlak. Amen.

    RE: Margita

    Srdečná vďaka za odpoveď Pane Bože aj Vám pani Laura.
    S vďakou Margita

  3. Zuzana | 22.02.16

    V prvom rade veľké ďakujem za odovzdaný recept od Otecka, ktorý nám svoju lásku preukazuje liečivými radami poslanými pre nás. Chcem sa pani Laura opýtať či celaskon môže byť aj od jamjeson C 1000mg a ktorá šalvia je vhodná list alebo vňať. Na vami odporúčanej stránke sa nachádzajú obe a rôzne balenia až do 1kg. Bude nám toto kilo šalvie stačiť, alebo si mám objednať hneď 2kg. Veľmi pekne ďakujem.

    Laura reaguje:

    Celaskon môžete užívať aj od Jamiesonu, len Vás vyjde cenovo drahšie oproti tomu nášmu. Šalviu si kúpte vňať a neviem Vám povedať či Vám bude stačiť kilo šalvie alebo budete potrebovať viac. Podľa toho treba kupovať koľko z Vás v rodine sa chce liečiť a snažiť sa to aspoň odhadom vypočítať. Šalvia je bylinka veľmi ľahká a na objem je jej veľa. Keď som ju kedysi pila a objednala som si 1 kg prišiel mi poriadne veľký sáčok. Podľa môjho názoru ja by som si radšej kúpila bylinky viac a čo ostane môžete použiť neskôr. Tieto bylinky majú záruku dva roky.

    RE: Zuzana

    Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a som rada, že som sa pri odpovedi pre Petra T dočítala aj druhú alternatívu celaskonu a nemusím vás zas zaťažovať. Srdečná vďaka. Myslím to úprimne a veľmi dúfam, že aj moja duša je úprimná a nie farizejská ako som sa tu dočítala...

  4. Ingrid | 22.02.16

    Ďakujeme pane Bože, ďakujeme pani Laura, že sa o nás stále staráte.

  5. daniela | 22.02.16

    Láskavy Bože Otče, vrucne dakujem za takuto možnost liečby!!! Milujem Ta nadovšetko! Drahá Laura, ďakujem aj Vám.

  6. Renáta R. | 23.02.16

    Ďakujeme OTECKO náš milovaný za tvoju starostlivosť. Ľúbim ťa nekonečnou láskou. Ďakujeme pani Laura za vašu ochotu a láskavosť.

  7. Silvia | 23.02.16

    Milostivý naš Otecko nebeský, vrúcne ti ďakujem za túto liečebnú receptúru. Vám pani Laura ďakujem za všetko čo pre nás robíte. S láskou Silvia

  8. Simona | 23.02.16

    láskavý Bože, pani Laura
    Ďakujem za túto vzácnu radu pre nás všetkých.

  9. Betka | 23.02.16

    Drahý Bože, som nesmierne vďačná, že nám posielaš liečebné receptúry prostredníctvom pani Laury. Ďakujem Ti za všetko. Aj Vám pani Laura, že nám odovzdávate všetky vzácne informácie od Nášho Otecka.

    Božia odpoveď:

    Tvoje duševné poďakovanie Bohu za zdravie a dobrý život nebolo nikdy z duše odoslané a vložené do tejto stránky ako úprimné Bohu vďačnosťou duše poďakovanie a prečo ďakuješ až teraz, keď čakáš že tvoje telo budem touto liečebnou kúrou uzdravovať? Nebudem a zachovám sa voči tvojej duši hluchý a slepý k tvojim prosbám tak ako prejavila svoju vďaku tá tvoja, žiadnu za moju Božiu pomoc. Amen.

    Laura reaguje:

    Po prečítaní Vášho komentára Vás chcem vyviesť z omylu. Ako píšete je dosť možné, že ste v minulosti niekomu veľmi ublížila a je pekné od Vás, že to teraz ľutujete a modlíte sa k Bohu za odpustenie. Ale pravda je taká, že Pán Boh Vám svoju ďalšiu pomoc odmieta poslať nie z toho dôvodu aký tam uvádzate, ale preto, čo už bolo v jeho odpovedi vyššie pre Vás zapísané. Keď ste bola na poslednej návšteve u mňa a vyjadrila ste sa v tých intenciách, že sa Vám veľmi zmenil život do dobrého vo všetkých jeho oblastiach, my sme Vám ešte povedali ako to je na Vás vidieť, lebo ste navidomoči opeknela a omladla, tak ja som Vás následne pekne poprosila, aby ste o tejto Božej pomoci pre Vás do stránky napísala a Bohu sa poďakovala za šťastie, ktoré Vám požehnal. Povedala ste, že to nie je problém Bohu sa poďakovať. Vy ste Boha aj nás oklamala a ďakovania sa od Vás Pán Boh nedočkal žiadneho. Poďakovala ste sa až potom, keď ste sa objednávala ku mne s nejakým svojim novovzniknutým problémom a bola ste Pánom Bohom odmietnutá preto, lebo ste svoj sľub poďakovať sa Bohu za šťastie ktoré Vám do života požehnal nedodržala. Prosila som Vás urobiť pre Boha tak málo, nepýtala som peniaze, ani nič nemožné od Vás, žiadala som Vás iba o pár minút Vášho času za počítačom, ani to ste nebola schopná ako vďaku za Božiu pomoc obetovať. Pán Boh Vám pritom do života pomohol vyriešiť veľké veci, ktoré Vás v živote trápili a Vy ste nedokázala pre Boha urobiť drobnosť, maličkosť. Preto tu Váš komentár nepublikujem, lebo Vy ste úplne odbočila od podstaty veci a pravdu o svojom schybení voči Bohu ste zámerne zamlčala a reč otočila úplne iným smerom. Takto robia všetci, ktorí sa hanbia a nechcú priznať pravdu od Boha v čom schybili.

  10. Maťa | 23.02.16

    Drahý Otecko, ďakujem za liečebnú kúru.

  11. Gabriela | 23.02.16

    Ďakujem Bohu, že na nás stále myslí aj keď si väčšinou jeho lásku nezaslúžime, ale jeho láska s tou ľudskou sa nedá porovnať.
    Ďakujem za Božiu liečbu, ktorá nám má pomáhať v udržiavaní zdravého tela.
    Ďakujem za modlitby, ktoré robia našu dušu šťastnou. Ďakujem za modlitbu proti zlobe matky, ktorá je pre mňa ako ušitá.
    Ďakujem pani Laure, že stále na nás myslí a má trpezlivosť.
    Nech Otec nebeský ochraňuje celú Vašu rodinu.
    Požehnaný deň všetkým.

  12. Lukáš | 23.02.16

    Ďakujeme Ti Pane Bože za Tvoju Božiu otcovskú starostlivosť. Len Ty vieš pane Bože ako sa tešíme a ako si Vážime, každú Tvoju Božiu radu. Veľké ĎAKUJEME !!!
    A Tiež by som sa chcel opýtať či to môžeme skombinovať s peľovými zrnkami, ktoré máme ešte 1 mesiac užívať. Ďakujeme Vám pani Laura za všetko za každú odpoveď, ktorú nám odovzdáte. S láskou Lukáš a jeho mama

    Božia odpoveď:

    Do tejto liečebnej kúry môže dostať tvoje telo peľové zrná, nakoľko bude touto spojitosťou viacerých liečiv narastať liečivá účinná ich sila zaháňajúca vnútorného telesného nepriateľa navždy z jeho útrob von do stratenia. Amen.

    RE: Lukáš

    Ďakujeme za všetko. :)

  13. Rado | 23.02.16

    Ďakujeme ti pane Bože a pani Laura za túto receptúru. Chvala ti Bože za pani Lauru ,ktora nam cez teba pomaha na tejto zemi.
    Velke dakujem lebo akurat v tomto case sa citim dost vycerpany a chorlavy.
    Idem na to.

    Božia odpoveď:

    Tvoja duša neni voči Bohu úprimná, lebo má charakternosť farizeja ktorého falošné priateľstvo sa snaží Boha v prejavoch lásky svojej duše oklamať. Myslíš si ty duša, že ja Boh som slepý k tvojim intrigám duševným? Tvoja chorľavosť a znavenosť tela spočíva v zápale krvi, ktorý tvoje telo nosí doteraz a na poskytnutú Božiu liečebnú pomoc k tomuto svojemu problému si jej receptúru navždy opľul a pošliapal svojim neliečením sa, čo znamená že kúra od Boha pre tvoje telo nebude žehnaná a aj nikdy účinná, lebo v jeho útrobách leží krvný zápal ktorý sa šíri v tvojom tele deň po dni nárastom nezlikvidovateľných lekárskou vedou tak už v tejto dobe zmutovaných bacilov, že jeho postupovosť nabrala obrovské nezvládnuteľné ničivé rozmery v ňom ako napríklad pri chorobe AIDS. Amen.

  14. Daniela P. | 23.02.16

    Drahý Otecko, len ty do nás vidíš a vieš, čo je pre naše duše a telá to najlepšie. Ja cítim, že si túto liečbu ani nezaslúžim. Denne ďakujem za to, ako mi pomáhaš, cítim Tvoju ochranu, denne ma s ľahkosťou vedieš a uľahčuješ zvládnutie ťažkostí v živote. Vidím, ako si zmenil nie len život môj, ale rovnako aj životy mojich blízkych. Neskutočne Ti za to ďakujem! Niekedy je "výprask" od Teba ešte lepší ako liečba. Nechcem však Tvoju lásku stratiť, lebo si v tomto a aj nebeskom živote naša jediná záchrana. Daniela.

    Božia odpoveď:

    Bohu na tvojej duši veľmi záleží a následne preto moc v živote svojom trpíš. Do napĺňanosti liečebnej tejto kúry začni urýchlene konať, lebo bude láskou od Boha do silných účinkov požehnaná. Amen.

    RE: Daniela P.

    Ďakujem Otecko môj, pani Laura za tieto slová! Mám radosť v duši ako už dávno nie. Chcela by som sa opýtať, či by liečbu mohla napĺňať aj moja mamička. Ona nemá prístup na internet, len k tomu, čo jej poviem alebo vytlačím. Ďakujem. S láskou a pokorou Daniela.

    Božia odpoveď:

    Liečivú Bohom odoslanú kúru tvoja matka dlhú dobu v Božiu existenciu neveriaca môže napĺňať, nakoľko odozvu svojej stratenej viery v Boha v dôsledku strateného zdravia pocítila a až v tomto nesmiernom životnom utrpení včas pochopila, že len ja jediný dokážem ostať postavený verný k jej duši v trápení. Amen.

  15. Peter To. | 23.02.16

    Dobrý večer prajem pani Laura a tak isto pozdravujem aj nášho otecka nebeského. V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať za túto liečivú kúru ktorú nám náš otecko poslal cez našu Lauru a ktorú budem určite realizovať. Priznám sa mal som trocha obavy sem napísať aby som nedostal "po papuli" ako zopár ľudí pretože tak isto robím v živote chyby. Len by som sa chcel opýtať či som správne porozumel čo sa týka dávkovania celaskonu či mám užívať 12000 mg denne? čo je 48, 250 mg tabliet. Pretože naši lekárnici odporúčajú max 1000 mg denne, viac by vraj už mohlo byť škodlivé. Aj keď im až tak neverím a nechcem aby to teraz vyzeralo tak že to spochybňujem ale pre istotu sa radšej spýtam, samozrejme keď je to tak a ja som porozumel správne, okamžite začnem túto kúru realizovať. Ešte raz veľká vďaka.

    Odpoveď:

    Treba užívať také množstvo celaskonu ako je písané v Božom odkaze. Pochopil ste to správne. Ak Vám môžem poradiť, v lekárni sa dá kúpiť aj celaskon ktorý obsahuje v jednej tabletke 1000mg, najlepší je GS Vitamín C 1000 s postupným uvoľňovaním šípkový. Dá sa kúpiť v každej lekárni alebo objednať cez internet. Vtedy vyjde trochu lacnejšie. Nemusíte užívať toľko tabliet slabšieho celaskonu. Ja s manželom ho užívame tiež. V minulosti som ja s manželom a aj iní moji pacienti užívali takéto vysoké dávky celaskonu a prežili sme. Nemám ešte žiadnu odozvu od nikoho, že by mu to ublížilo, ba práve naopak.

    RE: Peter To

    Ďakujem krásne za rýchlu odpoveď, s radosťou idem do toho. Pekný večer prajem :)

  16. Peter To | 24.02.16

    Drahý pane Bože a drahá pani Laura prepáčte že sa toľko pýtam ale ešte by sme s manželkou chceli vedieť či túto Bohom požehnanú liečivú kúru smie užívať aj moja manželka nakoľko ešte kojí nášho 14 mesačného synčeka . Zo srdiečka a z duše ďakujem za odpoveď :)

    Božia odpoveď:

    Začať túto kúru nesmie tvoja žena počas obdobia kojenia, nakoľko vysoké dávky celaskonu by mohli spustiť v jeho detskom tele alergickú reakciu dôsledkom nestability ešte nerozvinutého do sily jeho obranného telesného systému. Amen.

  17. Erika | 23.02.16

    Ďakujem Bože veľmi za túto receptúru. A hlavne že sa o Nás tak staráš.

    Božia odpoveď:

    Tvoja duša bola včasne zobudená zo svojeho nesprávneho myslenia a preto ťa Boh svojou láskou neopúšťa. Amen.

  18. renáta | 23.02.16

    Drahý Bože, ďakujem za odkázanú liečbu pre naše telá. Ak sa nám zdá, že sme zdraví, viem, že to tak nemusí byť, že len Ty vidíš, že čo našim telám chýba, čo im hrozí. Ja sa cítim byť zdravá, ale viem, že nado mnou visí zákerná choroba, ktorej vďaka Tebe a Tebou odoslanej liečbe, ešte moje telo odoláva. Drahý Bože, prosím, požehnaj nám účinok tejto liečby, ak si ho zaslúžime.

  19. Dana K. | 23.02.16

    Bože môj dobrý, chcem sa poďakovať za Tvoju odoslanú liečivú receptúru cez pani Lauru a povedať, že som sa potešila aj tejto ďaľšej Tvojej odoslanej pomoci. Chcem povedať, že som písala poďakovanie hneď po prečítaní včera a potom som si všimla, že treba sem písať ak mám nejakú otázku a tak som to neodoslala. Dnes cítim, že to musím teraz takto o sebe povedať a bojím sa Bože môj dobrý Tvojho hnevu, lebo som ho pocítila na mojej duši neposlušnej aké to je, keď sa Boh na nás hnevá. Rozhodla som sa napísať a možno tiež dostanem po papuli.......Milujem Ťa Bože a ďakujem Ti za všetko.

    Božia odpoveď:

    Za omluvu nestojí tvoje nepoďakovanie včasnejšie ako teraz Bohu za liečivú kúru, ale to sa v tvojej duši stáva oveľa väčšia chyba, že dlho rozmýšľaš v napĺňaní Božích rád o pravde Boha, či naozaj sa tvoj Boh nemôže pomýliť ak sú tvoje životné predstavy rozdielne s Božími pre tvoju dušu odoslanými radami a toto je tvoja veľká duševná chyba nazývajúca sa slabá viera v Boha aj napriek tvojou dušou každodenných odriekaných modlitieb, čo sa míňa v ich Božom vyslyšaní naplneným účinkom pre tvoje chabé hodnotenie Boha ako slabocha k tvojim všetkým želaniam. Amen.

  20. Marek M. | 23.02.16

    Pekný večer pani Laura, chcel by som Vás poprosiť či by ste boli ochotná prijať Božiu odpoveď aj k mojej osobe nakoľko sa nie vždy poďakujem Pánu Bohu na stránke za liečebné receptúry a krásne modlitby ktoré nám odovzdáva. Bál som sa opýtať ale ako napísal pán Daniel je lepšie vedieť pravdu a naprávať chyby ako byť ticho..

    Božia odpoveď:

    Stará tvoja duša v reinkarnačnom procese bola postavená Bohom do súčasného žitia, aby naďalej pokračovala v napĺňaní šírenia lásky k Bohu k dušiam nevereckým, čo aj poslušne činí hoc ani netuší o svojom duševnom poslaní na tejto zemi. Zachovaj si aj naďalej čistotu a dobrotu ktorých šatom je tvoja duša nádevom oblečená do krásneho duševného tela, keď Boh celé jej vnútro miluje. Amen.

    RE: Marek M.

    Ďakujem Ti drahý Bože za odpoveď a Vám milá pani Laura za vašu ochotu. Popravde som takú odpoveď nečakal ale veľmi ma potešila.

  21. Gitka | 23.02.16

    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, chcem Ti nekonečne poďakovat za liečivú receptúru, ktorú si nám poslal na pomoc aby si nás včas ochránil pred ťažkými a pozemskými lekármi nevyliečiteľnými chorobami. Otče Bože chcem Ti tiež poďakovať za všetky Tvoje Božie odkazy a všetky modlitby, ktoré z lásky k nám hriešným ľuďom posieláš pre uzdravenie našeho tela a duše. Ďakujem našej Laurinke, že nám odovzdává všetky Tvoje odkazy, odpovede, varovania, ďakujem jej za statočnosť, obetavosť a nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás vykonává. Ďakujem tiež pánu Vladkovi, ktorý nám každú liečbu s veľkou trpezlivosťou vysvetlí a obetuje nám svoj čas. Milujem Ťa Otče Bože a vždy budem.

    Božia odpoveď:

    Boh dušu tvoju veľmi miluje a ži do ďalších pozemských rokov v tomto myslení a pochopení svojej duše, že za tvoju celoživotnú duševnú lásku odovzdávanú každým dňom blízkosťou Bohu nebudeš žiť nikdy svoj ďalší život v samote a opustení, lebo pri tebe bude vždy stáť tvoj láskavý Boh. Amen.

  22. Martin Golian | 23.02.16

    Drahá pani Laura... ako vždy...... tak aj dnes píšem poďakovanie za to, že ste naša spojka medzi nami ľuďmi a našim Pánom Bohom. Najväčšia vďaka za všetku pomoc, rady.........., ktoré dostávamen od milosrdného a Jediného Pána Boha. Ďakujem nielen za seba, ale za všetkych, ktorý veria, dôverujú  Bohu a vážia si vzácnej Laury službu a to čo všetko pre nás obaja dennodenne robia. Obrovské ďakujem Pane Bože.

    Martin Golian Švajčiarsko

    Božia odpoveď:

    Ku duševnému najväčšiemu záujmu nesieš to svoje každodenné myslenie, že sa chceš v svojom živote mať čo najlepšie a bez bolestných úderných pádov na holú zem, lenže tento život ktorý tu musíš žiť takto nefunguje a správa sa k tebe celý svet aby ťa čo najviac poranil, čo nikdy nesmieš zastavovať zlobou v duši svojej nárastom jej sily a naučiť sa byť dušou láskavou a dobrou aj v tom najväčšom svojom trápení, čo zatiaľ napĺňaš oddanosťou svojej duše voči Bohu v svojej cítenej duševnej láske k nemu, za čo ťa Boh miluje a neustále ochraňuje do každého jedného žitého tvojeho pozemského dňa. Amen.

  23. Ľubo | 23.02.16

    Ja Ti najmilovanejší láskavý Bože ďakujem a budem vždy ďakovať za všetky Tvoje autentické informácie na tejto stránke, lebo viem že len hŕstka ľudí na svete má tu česť a dostane sa sem. Viem o svojich chybách a po papuli som už tiež schytal poriadne, ale stále sa dvíham a nikdy sa Ťa nevzdám, lebo Ty Bože si moja láska najväčšia a najdrahšia.

  24. Michaela | 24.02.16

    Moj milovany Boze chcela by som sa ta cez pani Lauru tiez opytat ci mozem naplnat tuto liecbu. Navstevujem tuto stranku a pomaha mi ZIT...vdaka pani Laure som sa dostala k Tebe moj milovany Boze. Velmi pekne dakujem.

    Božia odpoveď:

    Láskavej duši tvojej ja Boh sám svojou láskou k nej žehnať budem do naplnenosti liečivých účinkov každú tvojou dušou odrieknutú prosbu k Bohu, každú jednu liečivú kúru a vždy budem počúvať tvoj prosebný a plačúci duševný hlas volajúci ku mne, nakoľko ja Boh tvoju dušu mám moc rád za duševnú tvoju lásku a dôveru ku mne tvojemu Bohu a neboj sa že ťa opustenú na ceste ťažkého žitia nechám stáť. To nebude nikdy životný tvoj reál. Amen.

    RE: Michaela

    Z celeho srdca Ti moj Pane dakujem. Aj Vam p. Laura za ochotu odpovedat a za vsetucko vsetko.

  25. Marek H. | 24.02.16 

    Dakujem ti pane Boze za vsetko co pre nas robis aj pani Laure za jej namahu aj p. Vladimírovi ako jej oporou.

  26. Dáša | 24.02.16 

    Drahý Bože! Neviem písať také krásne ďakovania, ako tu na stránke píšu ostatní, tak len v krátkosti... chcem napísať, že Ti Bože ďakujem za všetko, čo si pre mňa robil a stále robíš. Prosím, ak môžeš, odpusť mi všetky chyby, ktoré robím. Nechcem, aby si sa na mňa hneval a takisto nechcem prísť o Tvoju lásku, Bože. Za všetko Ti nesmierne Ďakujem z celého srdca a prosím, ODPUSŤ!

    Božia odpoveď:

    Dokázala byť tvoja duša celkom hluchá do odkázaných k tvojej duševnej pomoci Božích právd, keď zastavila dôveru v Božiu absolútnu pravdivostnú silu, že láskavá v tvojom pohľade matka prekliala celý tvoj duševný život aj dušu tvojeho nevinného v tomto súboji matky a dcéry manžela odkázanú tú Božiu pravdu a lásku svoju mojej Božej náruči odosielaš každým dňom s nádejou, že tvojej duši pomôžem. No nepomôžem, lebo si svojeho Boha od seba odhodila preč, keď pomocnú ruku som tej tvojej podával ako nepotrebnú a zavadzajúcu smeť, zametenú spred prahu tvojich dverí a to chcem tvojej duši odkázať, že na liečivostnú kúru z tejto stránky a aj všetky modlitby v nej napísané zabudni navždy, lebo nebudú Bohom odkopnutým tvojou zlou dušou nikdy žehnané a naozaj sa na tvoju dušu veľmi hnevám a neodpustím ti ohrdnutie Božej pomoci nikdy, lebo tvoja matka ktorá dušu tvoju prekliala znamená pre život tvoj väčšiu dôležitosť a váženosť ako Boh tvoj a jej predkladaj svoje plačúce prosby, lebo ja tvoje modlitby nepočúvam. Amen.

  27. Peter | 25.02.16 

    Ďakujeme ti drahý Bože Otče za túto liečivú kúru na tento rok, ktorú si pre nás odoslal cez láskavú dušu Pani Laury na posilnenie našich telesných schránok. Veľmi ti ďakujem láskavý Bože, lebo verím len tebe jedinému a viem, že všetko čo nám dávaš je s lásky a pre nás to najsprávnejšie a najlepšie. Veľká vďaka Bože Otče tebe, aj Vám Pani Laura.