Vysoký tlak spôsobený vysokým cholesterolom.

12.01.2016 14:00

Vysoký tlak spôsobený vysokým cholesterolom.

Božia diagnostika:

Bolo toto tlakové zvýšenie spôsobené krvnou hladinou silou vysokého cholesterolu zanesenou. Stať sa tento človek strave kvalitnejšej viac priblížený musí, lebo hlavnou príčinou jeho krvného tlaku zvýšeného je strava, ktorá sa smeruje do bolesti kvality skrz konzumáciu mäsitých výrobkov od ktorých sa cievy jeho zanášajú tukom a nevedia ho odstrániť. Bolo by dobre keby sa tlak svoj vysoký snažil ešte liečiť duševným kľudom, ktorý sa stáva jeho duši ďalekým priateľom a život ktorý súčasne žije sa veľmi jeho snahám zastavuje cítenou spokojnosťou, ktorú stráca skrz životné prekážky existenčné spoločnosťou do hmotného trápenia pripravené. Do tejto myšlienky sa zamyslieť musí, aký životný postoj zaujíma miesto jeho uvažovania v duši a myšlienky ktoré stápa svojou snahou ich zatĺcť do nepočutia sú tak silné, že ohrozujú jeho duševný kľud cítený stratou šťastia ukazovaného. To čo ho trápi v živote sa nesmie zasadiť koreňom do jeho duše, lebo sa stávať bude zastavovaný skorému uzdravovaniu. Amen.

 

Človek ktorý má o Božiu pomoc zníženia vysokého tlaku poprosil dostal okrem tejto modlitby aj liečebné procedúry, ktoré tu ale nebudem uvádzať, lebo boli určené pre telo konkrétneho človeka. Druhým ľuďom by tieto procedúry pomôcť nemuseli. Túto modlitbu tu publikujem preto, lebo sa ju môžu na svoju pomoc modliť ľudia s podobným problémom, kde príčina zvýšeného krvného tlaku spočíva v stiahnutých cievach účinkami zvýšeného cholesterolu v krvi.

 

Modlitba k Bohu proti vysokému tlaku spôsobeného vysokým cholesterolom.

Bože svojou láskou duše sa k Tebe o pomoc zníženia svojho krvného tlaku utiekam slovami tejto prosby, keď nevedomosť lekárskeho učenia nedokáže tento môj zdravotný problém odstrániť. Staň sa Ty sám bože silou svojej všemohúcnosti lekárom tela môjho, ktorý jediný na celom svete dokážeš svojou silou tento tlak stúpaniu jeho zastaviť a vyrovnať ho do takej podoby, že budú hodnoty jeho ukazovať stupeň takej výšky ako u zdravého človeka. Stápaj svojou láskou k duši mojej tuk, ktorý cievy moje upcháva a zvyšuje tým činnosť nedokrveného srdečného svalu, čo sa ukazuje vysokým tlakom tela môjho. Stop každú tukovú bunku do nulovej podoby takej, že sa Tvojim zásahom pomoci stanú cievy moje opäť čisté a priechodné prúdeniu zdravého toku krvi. Staň sa Bože záchrancom zdravia môjho, ktoré je ohrozené tlakom vysokým a vráť späť hodnoty môjho tlaku z doby dávnej, keď sa cievy ešte nestiahli zásahom množstva cholesterolu v nich a zasaď toto dávne zdravie ukazované normálnymi hodnotami tlaku tela do doby súčasnej môjmu telu týmto okamžikom navrátené Tvojou všemohúcnosťou. Stanem sa Bože svojou vďakou za Tvoju pomoc len Tebe oddanou dušou, ktorá svoju lásku najväčšiu dušou cítenú Ti odosielať každý deň do nebeských výšin bude skrz slová láskavých modlitieb. Len Teba Bože svoj celý život velebiť a milovať duša moja bude, ktorá sa ceste Tvojich prikázaní ani okamihom smeru ich dušou nevzdiali. Do vyslyšania slov tejto prosby dôverovať v Tvoju pomoc Bože nikdy neprestanem. Amen.