Vyslobodenie z útrob poroby.

01.04.2015 12:38

Vyslobodenie z útrob poroby.

Marta

Neviem ako mám začať písať svoj napínavý príbeh. Doposiaľ som žila svoj každodenný život ako každý človek so svojimi radosťami ale aj starosťami, ktoré nám každodenný život prináša. Celý život som venovala rodine a práci a ani som si nestihla uvedomiť, že som zo dňa na deň chorľavejšia a do môjho života stále pribúdali nové diagnózy, ktorým som veľmi neprikladala dôležitosť, ale rokmi mi to začalo vadiť, stupňovali sa u mňa bolesti a akoby to nestačilo, začali mi pribúdať psychické problémy. Cítila som sa neistá, začala sa mi meniť povaha, charakter. Cítila som akoby do môjho tela niečo vchádzalo a nútilo ma počúvať môj vnútorný hlas, ktorý mi stále niečo našepkával a nútil ma nesústrediť sa napr: pri sv.omši som sa nevedela oduševniť a prežívať radosť z prežitého. Ten hlas bol čoraz silnejší a hlasnejší v mojom srdci. Strácala som nervy, bola som stále podráždená, začali mi veľmi silno a rapídne rýchlo opúchať nohy, až na toľko, že som si nevedela kúpiť topánky, až mi ich nakoniec museli šiť na mieru. Moje nohy boli veľmi ťažké, ukrutne bolestivé, až postupne mi to začalo prechádzať do bolesti oboch kolien, kde mi hrozila operácia ľavého kĺbu kolena. Napriek všetkým týmto komplikáciám to vyústilo až do toho, že bolesť mi napadla aj ľavé kĺby nohy. Napriek infúziám a silným analgetikám u mňa zlepšenie nenastávalo. Božie cesty mi ukázali správnu cestu k vám p. laura, a vy cez Boha ste u mňa diagnostikovali, porobu - z čoho pramenili moje bolesti a ťažkosti, ktoré ma v živote stretávali.

Vami Božou pomocou mi bolo oznámené meno osoby, ktorá mi toto zlo, túto porobu posielala každým dňom do mojej chorej duše.

Cez vami zverené mne rituály, ktoré som absolvovala 14 dní, bolo toto zlo z mojej duše navždy odstránené a to pričinením vás a Pána Boha, ktorého meno budem do konca svojho života zvelebovať a vám p.Laura ďakovať za moje vyslobodenie z tejto poroby. Počas týchto rituálov mi zlý duch robil veľké prekážky, aby ma odvádzal od správneho odrobenia kliatby, ktorá bola vysielaná k mojej duši, ale som jeho vábeniu a jeho zlej moci dokázala s pomocou Božou, ktorá viedla moje kroky odolať.

Po odobratí kliatby po 14 dňoch u mňa nastalo toto zlepšenie:

Nohy mám ako znovuzrodené, bez opuchov, topánky mi padajú z nôh, nepociťujem žiadnu bolesť ani v kolenách ani v bedrovej časti nohy. Lieky som úplne doposiaľ vyradila a dúfam, že ich ani v blízkej budúcnosti nebudem musieť užívať. 

Drahý môj Bože z úprimnosti celého môjho srdca Ti budem celý život ďakovať a Teba zvelebovať a uctievať. Vám drahá Laura veľa Božieho požehnania a veľké Pán Boh zaplať za moje vyslobodenie z tejto poroby a prinavrátenia zdravia.

Marta.