Vyrážky.

22.08.2019 11:05

Vyrážky.

Mária | 27.01.2015 

Drahý Bože Otče, chcela by som sa Ťa opýtať, prečo sa ľuďom tvoria vyrážky v každom veku. Tvoria sa zo zlej stravy, vývojom, alebo je za tým iný problém? Ďakujem veľmi pekne.

 

Božia odpoveď:

Zastaranosťou dlhých rokov všetkých krvných nečistôt neliečených včasnou správne určenou diagnostikou chorôb mnohých sa postupom času začne každé ľudské telo samo ochraňovať cez kožné póry ich vylučovaním na povrch tela von, aby neboli znečistenosťou krvi poškodené dôležité vnútorné orgány, čo znamená do pochopenia, že do príčinnosti vzniku akejkoľvek nehojacej a stále sa navracajúcej vyrážky sa vinníkom stáva vždy nečistá a zanesená krv toxínmi prijatými z vašej kontaminovanej potravy, zo všetkých kozmetických a čistiacich prostriedkov do ktorých dostávate každodenného ich používania, zo získaného a neviditeľného žiadnym diagnostickým prístrojom zápalu v krvi, dôsledkom žiadnej účinnosti vašich pozemských antibiotík, ktoré v svojej akejkoľvek chorobnej forme užívate doslova na získaný placebový ich efekt pre vaše falošne uzdravené telo vplyvom ich, no aj požívanie akýchkoľvek návykových drog ako je alkohol, cigarety a ďalšie návykové nebezpečné látky zanášajú celé vaše krvné riečište z nich exhalátmi, do ktorých sa vaše telá budú brániť cez vyrážky, na odídenosť ktorých však kozmetická alebo liečebná aplikovanosť bude len krátkodobá, lebo zárodok z nich je obsahom zloženia položený do celého vašeho krvného riečišťa, ktoré jeho toxicitu do všetkých častí vašeho tela vo vnútri roznáša, čomu sa obranný systém snaží zabrániť najschodnejšou a najúčinnejšou liečebnou cestou a to tým, že odhadzuje cez kožné póry krvného nepriateľa von v ukázaných nepekných vyrážkach. Ako najúčinnejšia liečivá bylinka do očisty celej vašej krvi od látok v nej nežiadúcich sa stáva žihľava najlepšia a jediná do liečivej sily ktorej všetky nepotrebné látky z vašej krvi doslova vypochodujú v svojej prehre už mŕtve vylučovacím systémom, ale pre likvidáciu krvného skrytého zápalu moc táto bylinka nemá. Pôsobením zdraviu navracajúcej sa bylinky zvanej žihľavy dokážete získať pre svoje schránky telesné ohromné krvné očistenie od každej nečistoty usadenej vo vašej krvi. Do liečebnej kúry sa môže dostať akékoľvek obdobie vašeho života a aj ročného obdobia. Čo sa zmenilo však v postupovosti jej užívania, je zlá receptúra jej dávkovania, ktorá je písaná v knihách mnohých o bylinách a ich využívaní s návodmi ako čaj správne pripraviť, čo sa však nesie zastaranosťou účinkov takto pripravovaných čajov v dávkovaniach odobratých z dávnych herbárov liečiteľov a bylinkárov dávnej doby, ktoré bolo účinné dobe dávnej, kedy tento spôsob prípravy čajov naozaj uzdravoval, ale dnes z tejto doby neplatí pre tú vašu skoro nič alebo len veľmi málo receptov je aj do tejto doby použiteľných v tej forme, akej sa doteraz zachovali. 

Liečebná žihľavová kúra do očistenosti vašej krvi od toxicity dostáva cez toto zapísané slovo odoslané Božou Prozreteľnosťou do ozdravenia vašich tiel takéto dávkovanie:

Do každého dňa bude treba vypiť 2 litre čaju zo žihľavy dobou 3 celých mesiacov. 8 veľkých polievkových kopcom naložených lyžíc preliať treba vriacou vodou a do celej noci nechať vylúhovať.

Odoslané Božie toto slovo v prijatom zápise mojej Laury bolo duševným jej príjmom Bohom diktované jej podvedomiu správne zachytené v tomto písme. Amen.

 

Komentáre:

  1. Majka H. | 17.09.2019
    Ďakujem Ti pane Bože. Srdce najláskavejšie.

  2. Julia L. | 22.08.2019
    Láskavy Môj Jediný Bože z celého srdiečka vrúcne Ti Ďakujem za recept na žihľavu .Naučil si ma ju piť ,keď ju už len domov donesiem má silu v celom dome tak preráža vôňou ,recepty ktoré si nám Láskavy Bože len Ty Jediný poslal sú jedinečné zázračne a úžastne liečivé.Nekonečne Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za najvzácnejšiu starostlivosť ktorú nám na zem posielaš Jediný Môj Láskavy Bože .Odosielam Ti najväčšiu lásku z mojej duše za všetko čo pre nás robíš. Milá p. Laura veľmi pekne Vám ďakujem za receptúru ,za vašu obetu aj p.Vladka pre naše hriešne duše tu na zemi .Prosím Láskaveho Jediného Boha nech Vám žehná každou sekundou pre vaše najvzácnejšíe duše .

Pridať komentár