Verím na vyššiu silu.

01.01.2020 20:50

  1. Bolesť pri srdci.
    Dobrý deň pani Laura, potreboval by som pomôcť pretože už nevládzem opakuje sa mi bolesť pri srdci a pod ľavým rebrom horným celá ľavá strana ma bolí aj kĺby a cítim ako keby ma zlo chcelo zabiť aby som už nežil a cítim sa veľmi nevládny už naozaj nechcem prežiť to čím som si prešiel v minulosti a bojím sa že sa mi to stále vracia mám veľký strach a som v takom kruhu kde si neviem sám pomôcť už neviem čo mám robiť. Strach ma prenasleduje stále a nejdem sa toho zbaviť. Bojím sa aj Božej liečby pretože viem že vtedy musím zabojovať a ja už naozaj nevládzem. Nechcem Vás obťažovať pani Laura svojimi problémami dlho som váhal či napísať, pretože tiež máte mnoho problémov, ale priznám sa že už by som najradšej bol keby ma pán Boh vzal k sebe po tom tak veľmi túžim pretože tieto každodenné trápenia bolesti ma ničia.

  2. Svrbivé vyrážky na kolene.
    Pani Laura,chcela by som Vás poprosiť a hlavne poprosiť láskavého Pána Boha o Božiu pomoc na môj zdravotný problém.
    Na ľavej nohe na vnútornej strane kolena v záhyboch mám zapálené vyrážky,ktoré svrbia a pokožka mi stále mokvá, vyteká mi z tej pokožky tekutina.V minulosti som mala lupienku a niekedy sa objaví na pokožke aj teraz.
    Veľmi pekne Vám ďakujem.

  3. Bolesti chrbta
    Dobrý deň milá pani Laura prosím prepáčte že vás tak často obťažujem ale niekedy si neviem rady každá liečba ktorú som mala my velmy pomohla a som za ňu vďačná pánu Bohu aj vám preto by som vás chcela poprosiť o liečbu na moj boľavý chrbát hrudna chrbtica ma velmy boli až páli a preraza do srdca závrate mam neviem ci je to od chrbta alebo od srdca. Ďakujem za váš drahocenný čas 

  4. Koronavírus 
    Dobrý deň p. Laura chcela by som poprosiť Pána Boha o liečbu na koronavírus. Pred piatimi dňami som bola na testovaní a test mi ukázal, že som pozitívna. So začiatku mi nebolo nič ale teraz od pondelka sa mi začala zvýšovať teplota kolísavo raz stupne potom klesne. Pobolievajú ma nohy celá som tak slabá. Volala som lekárke a tá mi predpísala antibiotika ale necítim, že by mi to pomáhalo. Týmto by som vás chcela poprosiť či by ste sa neopýtala Pána Boha ak by bol taký láskavý či by som mohla dostať liečbu na koronavírus. Vopred vám za odpoveď ďakujem. 

  5. Dobrý večer, požehnaná pani Laura,

    Cestami Božieho riadenia som sa dostala na vašu stránku. Ste moja posledná vymodlena nádej na moje problémy, ktorými trpím už takmer dve desaťročia.
    U lekárov som nadobudla istotu, že nie je liečená príčina chorôb, ale len dôsledok a tlmenie prejavov medikamentmi s veľmi agresívnymi vedľajšími účinkami. Strašne sa bojím operácie bedrových kĺbov a kolien ktoré mi hrozia.
    Liečená som u ortopéda, reumatológa, neurológa na coxarthrosu bedrových kĺbov, obojstrannú osteoarthrózu článkov prstov na rukách, bolesti a opuchy kolien gonarthrosis. Pálivá kŕčovitá bolesť v krížoch, čo spôsobujú vysunuté platnička, a tlači na nervy vystreľuje ľavým stehnom, slabinou až do kolena. Núti ma to pri chôdzi nakláňať sa dopredu. Dostávam raz mesačne injekciu Diprophos a Mesocain a iné lieky a viem, že sú to nebezpečné kortikoidy. Od nich sa mi trochu uľaví a znova sa to opakuje. Moje problémy ma veľmi obmedzujú, psychicky vyčerpávajú v dennodennom živote.
    Mám chronické bolesti kĺbov pri každom pohybe každom kroku, nedokážem prejsť dvesto metrov, aby som si nemusela sadnúť. Nekľaknem si na kolená, zo zeme sa nezdvihnem, nedokážem urobiť drep, neudržím vnúčika na rukách, ani si ku nemu nesadnem na podlahu. Vstať zo stoličky a rozchodiť sa, stúpať po schodoch, cestovať autobusom a vlakom je utrpením. V noci pri každom otočení trpím, nedokážem spať a ráno po takmer prebdenej noci mám pocit, že keď sa postavím na nohy, že som ochrnutá, bojím sa urobiť krok v obave, že spadnem ak sa nechytím nábytku. Kŕče, bolesť vo svaloch, šľachách, väzoch, chrupavkách, ktorá koluje po celom tele. Ruky mám stuhnuté, tŕpnu mi, jemná motorika problémová, šitie s ihlou už nemožné. Pre túto obmedzenú pohyblivosť ma trápi aj nadváha, ktorá tiež sťažuje priebeh mojich problémov. Vždy som unavená.
    Vnútorne cítim, že moje utrpenie má súvis aj s tým, že sa trápim, ako na mňa neprávom útočia dve švagriné a najstarší brat pre majetky, ktoré neexistujú a nechcú to pochopiť. Stredný brat mi umrel na rakovinu hrubého čreva. Ja som sa pred rokmi tiež liečila na zápal hrubého čreva a hemoroidy. Od vtedy si musím dávať veľký pozor na problémové vyprázdňovanie a veľmi sa bojím. Okrem tohto ma oslabujú dlhoročné návaly, mám aj cysty na štítnej žľaze a zvýšený cholesterol.
    „Pane Bože ja viem, že žiadam od teba veľkú pomoc, len ty jediný vieš prečo sa mi to deje.“
    S úctou a nádejou

  6. Posledných 17 rokov som na konzervatívnej liečbe, ktorá tíši len bolesti. Dospelo to až tam, že pri najbližšej kontrole ortopéd bude riešiť zaradenie na operáciu pravého bedrového kĺbu. Pane Bože s pokorou ťa prosím, odvráť odo mňa túto hrozbu.

    Záver RTG: Sacroiliitis condensans bilat. Incip.
    Coxarthrosis bilat I.-II. stupeň.
    Primárna arthróza bedrových kĺbov, vľavo II.stupeň, vpravo III.st.
    Kĺbne štrbiny so sklerotickým lemom, striešky acetabulov sklerotické.

    Pri chôdzi krívam. Mierne sa predkláňam a tak uhýbam bolesti. Potom ma bolí cele telo, každý krok, taktiež svaly a šľachy. Podľa rtg je pravá strana horšia, ale mňa bolí oveľa viac ľavá strana až do oboch kolien.

    Záver CT: V krížovej časti medzistavcová platnička vykleňuje dorzálna až paramediálna
    pravostranná protrúzia disku v šírke cca 2mm s kontaktom na durálny vak
    a nervový koreň vpravo v spinálnom kanáli.
    Def. spondylóza a spondyloarthróza

    Kŕče a pálenie v driekovej časti s vyžarovaním bolesti do kolien , podľa popisu je spôsobená posunom platničky, ktorá tlači na nervy. Tŕpnu mi ruky. Bolesti kolujú po celom tele. Momentálne sa mi pridružili aj bolesti pliec. Ráno pri vstávaní mám pocit, že v bolesti neurobím ani krok, a že ma neudržia oslabené nohy, ak sa nebudem pridržiavať nábytku.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Ešte chcem veľmi pekne poprosiť Pána Boha o všeobecnú preventívnu radu na zmiernenie príznakov čo mám s hrubým črevom.
    Pred rokmi som prekonala zápal hrubého čreva, potvrdili mi aj hemoroidy. Od vtedy si musím dávať veľký pozor na stravu, na každodenné vyprázdňovanie. Znepokojuje ma ranná tuškovitá stolica, po ktorej mám kŕče v podbrúšku a nie som vyprázdnená úplne. V priebehu dňa potom s pravidla ešte raz idem, a znova mám po vyprázdnení mierne kŕče ako na hnačku, ktoré ustanu. Podvedome sa sledujem v strachu, aby som nemala to isté ako môj brat. Keď sa stane, možno raz za pol roka, že ma zapečie, vtedy prežívam strašné muky, idem až do mdlôb, studený pot ma zalieva. Pomáham si preháňadlami.

    Vážena pani Laura, ste Bohom vyvolená. S pokorou a úprimnou modlitbou budem čakať na Vami zdelené pokyny, lebo verím, že jedine Pán Boh cez Vás mi pomôžete v mojom dlhoročnom trápení.

  7. Vzťah
    Dobrý den pani Laura. Velmi Vas prosim, stretla som muza, byva tu kusok odomna, 500 metrov..Vola sa .... Ze ci to je muz pre mna.Zacina mi zalezat na nom...Ci z toho bude nejake priatelstvo.Dakujem vam, z celeho srdiecka za odpoved. S pozdravom 

  8. Srdcové problémy
    Dobrý deň, volám sa ..., mám ... rokov som slobodný bezdetný, mám nejakú srdcovú neurózu (Srdové nervy), silnú úzkosť, nepokoj, triašku celého tela – veľmi nepríjemná choroba, teraz mi zistili aj spomalenú štítnu žlazu a ak idem k lekárovi a majú mi merať krvný tlak, tak ho mám vždy vysoký 180/100, niekedy 150/110 aj pulz okolo 90…v noci sa pomočím, problém aj z libidom. Dalo by sa to aspoň nejako upraviť, chcel by som už žiť normálny život a nie len prežívať a sedieť doma, alebo ležať. Neviem na koho sa obrátiť. Vás som našiel náhodou na internete, Vravím si, skúsim napísať.....Ale ak to tak ma byť, tak budem trpieť ak je to vôľa Božia.....mamka mi zomrela ako 61. ročná v roku 2017 a tento rok minulý mesiac psík, nemecký ovčiak, veľmi som zanim plakal - bol to člen rodiny......doma sa somnou otec hadá, že len spím, nič nerobím, keď ja nevládzem, už od mája a celkovo to mám od 22.rokov..beriem aj kopec liekov.... Ďakujem za odpoveď

  9. Nemôžem otehotnieť.
    Dobrý deň, náhodou som narazila na kontakt na Vás,mám približne 7 rokov pretrvávajúce zdravotné problémy ktoré prišli vyslovene z noci na deň...presne si to pamätám...odmalička verím v Boha,anjelov,otvárajú sa mi rôzne veci,akoby dary aj keď sa snažím nenamýšľať si to aby mi nestúplo ego ale aj keď som v duchovnom svete pokročila za čo vďačím najmä chorobe zatiaľ mi nikto nedokázal pomôcť...Teraz mám 24 a stojím na jednom mieste neschopná sa pohnúť vyššie kvôli bolestiam a neustále pribúdajúcim zdravotným problémom...Bola by som Vám veľmi vďačná keby ste sa mi ozvali,prípadne keby sme sa mohli stretnúť ,samozrejme všetko čo ma trápi by som dopredu popísala v maile keďže súvislostí je veľa,cítim že už stačí málo k uzdraveniu,verím tomu,potrebujem ale božiu milosť...zázrak...pretože sa neviem už dlhé roky vôbec uvoľniť ani sústrediť(kvôli spomínanej bolesti) a to mi bráni efektívne na sebe pracovať a plniť svoje životné poslanie,vopred s láskou,úctou a pokorou ďakujem.

  10. Bolesť kolien.
    Dobry den,
    pisem Vam, lebo Vas kontakt som nasiel na nejakom fore, kde ludia rozoberali ich problemy s kolenami. Ide o to, ze moje som nemal nikdy uraz, ktory by suvisel s kolenom, no zrazu ma pri zostupe z kopcov zacalo bodavo pichat v kolene. Akonahle to bola rovinka alebo vzostup tak vsetko bolo super. Najnovsie ma to zcina trapit aj pri dopade pri behu. Niekto tam pisal, ze ste mu pomohla. Vedeli by ste mi prosim poradit? Bol by som Vam velmi vdacny.
    Prajem prijemne prezitie sviatkov
    S pozdravom

  11. Ženské problémy.
    Vážená pani Laura !
    Mám veľké problémy s menštruáciou. Menštruáciu mávam veľmi silnú, dlhotrvajúcu, /niekedy aj 12 dní/, krvácam medzi menštruáciami, v minulosti sa mi už stalo, že som bola taká zoslabnutá, že som skoro vykrvácala a ledva som stála na nohách. Nikto mi nevie pomôcť, lekári mi dávali lieky, sú to samé hormóny, to zaberie na chvíľu, ale nie je to v poriadku. V minulosti mi povedali, že nevedia čo majú so mnou robiť, vymenila som niekoľko lekárov. Termín menštruácie halabala. Ale ide pomerne o časté krvácanie, skôr ako každých 28 dní, niekedy aj o týždeň, alebo dva po menštruácii. Niekedy sa menštr. ťažko ukončuje. No proste celé zle. Nemôžem sa nikam pohnúť, nemôžem prijať z toho dôvodu hocijakú prácu, atď., obmedzuje ma to celkove v celom mojom živote.

    Naposledy som mala menštruáciu 12.12.2020. Trvala 8 dní. Na tretí,  štvrtý a piaty deň, veľmi silná, ledva sa to na ten osmy deň ukončilo. Jeden deň pauza a včera na 10-ty deň začalo krvácanie znovu večer, dnes je už 11-ty deň, vypadá to akoby sa to ukončovalo, ale ja neviem čo bude večer, alebo na ďalší deň, lebo niekedy sa to ukončí, niekedy zase začne a nemá to konca kraja.

    Chcela som Vám napísať skôr, ale čakala som, ako sa vyvinie táto posledná menštruácia. Neotravovala by som Vás teraz, ale nechcem sa teraz ocitnúť v nemocnici. Lekárka mi navrhuje zaviesť vnútromaternicové teliesko "Mirena", ale nikto nevie, že či by mi to zabralo, niektoré ženy to vôbec neznášajú. Tak neviem, či by toto bolo vhodné pre mňa. A preto prosím a žiadam pána Boha o pomoc!  Viem, že som schybila, keď som nepožiadala o liečbu skôr, Bože odpusti mi !

    Požiadala som tiež o registráciu Vašej Božej stránky, ak mi bude dovolené pánom Bohom jej sprístupnenie budem veľmi rada a poteším sa.
    Ešte raz sa omlúvam a nehnevajte sa, že Vás teraz otravujem s takým dlhým listom.
    S úctou

  12. Straší ma mŕtvy otec.

    Dobry den pani Laurinka,tento email mam novy.Mama mi povedala ze v tom istom hrobe leži spolu s otcom aj jeho starka a starky,o tom som ja nevedela.Tak to môzu byt tie tri duše čo ste vraveli.Len nechapem prečo môj vlastny otec ma straši a chce mi zobrat život,sice som ho nepoznala lebo zomrel dva mesiace pred mojim narodenim.Mama mi včera povedala prvy krat ze otec bol tri roky zavrety v base za znasilnenie nejakeho dievčata,tak som bola s toho v šoku,tak neviem či nebol aj zly človek a ja som ho doteraz vnimala inač.V noci mi zase mrtve duše robili zle od polnoci do 3h rana a potom od pol piatej do do šiestej,všetko som vravela ako ste mi kazala aj som ich vyhanala aj vravela im ze moja duša patri len PANU BOHU.Aj som sa modlila z vašej stranky modlidbu na dobru noc 4 krat,su NÁDHERNE.Aj ked som malo spala necitim sa unavena je liečiva a ochranna modlidba,už som ju aj mame poslala, povedala ze krásna modlidba.Všetko som urobila ako ste mi poradila .Videla som večer tie mrtve duše tak sa niečo rychlo mihlo bolo to rychle.Snažila som sa večer nebat lebo som vedela že mi vy pani Laurinka pomahate a Pan boh láskavy za čo som vam zo srdca vdačna ze mi pomôžete .AJ PANA BOHA som prosila o pomoc stale v modlidbach aj myšlienkach.Ďakujem vam pani Laurinka za pomoc uprimne zo srdca,lebo keby nie vas a Pana Boha tak neviem čo by bolo so mnou.Musim to este vydrzat tie muky a byt silna aby som sa psychycky nezrutila.Ďakujem.

  13. Hypertenzia.

    Dobry den pani Laura,
    uvodom prosim prijmite ospravedlnenie ze Vas kontaktujem pocas druheho
    vianocneho sviatku. Nasiel som Vas kontakt na forume liecitelov, a rad by som sa s Vami poradil ci by ste si vedeli najst cas pomoct mojej mamine?

    Sam som fanusikom alternativnych medicin a verime na vyssiu silu. Venujem sa vo volnom case
    herbalistike, dokonca sa mi podarilo napisat v minulosti niekolko kniziek na temu onkologicke ochorenia ale nie som liecitel obycajny clovek. Iba zbieram historicke udalosti, a snazim sa pomoct rodine a ludom v nudzi... robim co dokazem... Ak mate zaujem, prosim najdite moje knizky su zadarmo k dispozicii na mojej webstranke. Je to maly dar ludom. Nic neponukam iba sa delim s informaciami.

    Moja mamina 69rokov posledne obdobie zapasime hypertenziou, ktora podla lekarov
    prameni z obliciek ktore su napadnute cystami na ktore lekari nemaju liek. Zdravotny stav jej
    posledne obdobie degraduje, za posledny rok bola opakovane
    hospitalizovana na chybajuce mineraly zrejme z diuretik a doktori s kyvanim ramenami jej predpisali viac ako
    10liekov denne na srdce.

    Tieto hypotenzivne, diureticke a kardiakove lieciva prinasaju strasne vedlajsie
    vedlajsie ucinky ako chemoterapia a takto sa stracame v zacarovanom kruhu, zlyhavanymi
    oblickami, opuchmi a malatnostou....

    Rad by som sa s Vami stretol a poradil sa ako z tohoto zacarovaneho
    kruhu von. Aj na koniec sveta pojdeme ak je sanca jej oblickam pomoct.

    Mamina zacinajuci protokol nakrvny tlak je trojkombinacia
    - imelo biele
    - hloh obycajny
    - lobelia
    - chilli
    Na oblicky berie taktiez diuretika ako borievku a uva-ursi.

    Mame obavu co sa moze stat ked prestane brat tie chemikalie. Nepozname
    tie lieciva avsak ziaden nefrolog ani kardiolog nam nevie poradit, iba
    na nas kricia a su podrazdeni. Mamina ma pevnu volu, kazdy den
    odstavujeme zeleninu a ovocie a mame chut bojovat a nadobudnut spat zdravie.

    Viete mi prosim poradit pripadne ake mate vy skusenosti? Ak suhlasite, velmi
    rad by som rad spolu s mojou maminou sa s Vami stretol a poradili sa.

    Dakujem za Vasu odpoved, rad sa s Vami stretnem.

    Stastne a vesele Vianoce Vam prajem,
    S pozdravom

  14. Bolesti brucha.
    Drahá pani Laura,
    rada by som sa opýtala nášho láskavého pána Boha na môj zdravotný stav. Už dlhšie mám podozrenie na intoleranciu na mlieko, avšak mávam aj bolesti brucha, pichanie nad pupkom. Momentálne som sa vrátila z návštevy môjho snúbenca z Libanonu, mala som tam veľké bolesti, aj som odpadla a dostala sa do nemocnice. Chcela by som sa opýtať pána Boha, ak je pre mňa odpoveď, čo zapríčinuje tieto bolesti. S úctou...

  15. Búšenie srdca

    Dobrý deň
    Volám sa... Trápi ma viacero vecí. No jedna čo má trápi teraz najviac je moje srdce. Mávam občas búšenie srdca popritom ale cítim také stiahnutie na hrudi až akoby hrču v krku, neviem čomu to pripísať. Najprv som si myslela, že to môže byť z chrbtice ale začala som chodiť cvičiť a chrbát ma až tak teraz nebolí. Ďalšia z veci môže byť aj to,že som asi väčší nervák a z tých nervov si vyvolam búšenie, úzkosť. Momentálne mám lepšie dni ale asi ešte pred týždňom som ich dobre nemala. Každý deň ma to napadalo, stále v inú hodinu, niekedy ráno v práci ale aj večer niekedy pri ležani už v posteli. Aj moje myšlienky boli už katastrofálne a začala som sa až báť. Nevedela som sa už z ničoho ani tešiť aj keď som mala z čoho. Musela som až siahnuť po lexaurine. Ďalšia variácia ma napadla aj taká,že máme s manželom nie najlepšie obdobie. Často sme sa hádali čo mi je strašne ľúto. A celkovo som sa necítila ani necítim v manželstve šťastná. Ľúbim ho ale z jeho strany tam chýba cit a láska. Mám pocit akoby ma bral len za kamarátku a nie za manželku. Máme 4 ročnú dcérku Lucku a velmi rada by som bola ak by jej pribudol aj súrodenec. Len stále sa pýtam sama sama či je to vôbec vhodné keďže som v takom rozpoložení v akom som. Prepáčte ak som sa veľmi rozpísala. Ďakujem vám z celého srdca aj za mamku a moju sestru.

  16. Problémy s nohami.

    Pekný deň pani Laura chcem Vás poprosiť o pomoc pre mňa a moju dcérku pri našich zdravotných problémov.

    Mám problém s nohami. Niekedy má pichne v bedrovom kĺbe, stehná sú opuchnuté, kolená sú už oveľa lepšie na tom /varila som si čo ste mi od Boha poradila a cítim, že kolagén do kolien pribudol - ďakujem za radu./ Bolestivé sú aj chodidlá, členky sú spuchnuté pravé viac. Mám problém pri dvíhaní nôh po schodoch. Pri tomto bolestivom chodení niekedy mám únik moču a niekedy aj výtok. Menštruácia od konca minulého roka mi už prichádza veľmi nepravidelne. Mám pocit akoby sa mi zväčšila štítna žľaza - hrubší krk, vypadávajú mi vlasy a veľmi sa potím a niekedy mám pocit, že mi rýchlejšie bije srdce.
    Pán Boh ma upozornil aj na moju dcérku, že dospieva a že dochádza k zmenám v jej tele. A Pán Boh ako vždy mal pravdu. Dcérka mi minulý týždeň dostala menštruáciu a to má len 10 rokov. Poprosim o pomoc ako posilniť organizmus, aby toto obdobie ľahšie prekonala.
    . Trocha ju bolí spodná časť bruška - vaječníky, na čele má množstvo drobných vyrážok. Niekedy je podráždená, jej tvárička je bledšia a má kruhy pod očami. Tiež má zhoršenú kvalitu vlasov, má veľa lupín a vtedy ju svrbí hlavička.
    Od malička mala problém s črevným parazitmi a často ju bolievalo bruško.
    Taktiež keď ju uštipli komáre alebo muchy ,miesto opuchlo a veľmi svrbelo celé telo.
    Ak je to Božia vôľa veľmi prosím o pomoc.
    Želáme Vám aj Vášmu manželovi z celého srdca všetko dobré. Ďakujeme Bohu, že Vás máme a že žijete na Slovensku.
    S pozdravom

  17. Žalúdočné vredy.
    Dobrý den pani Laura,obraciam sa na Vas s prosbou o Božiu pomoc.Mam problemy so žalúdočnymi vredmi,našli mi na nich aj zapal ale ten sa vyliecil ale vredy na žaludku ostali,mala by som ist na konzultaciu o dalsiu liecbu ale nejdem.Uživala som lieky Helicid 20,Ospamox 1000,Fromilid 500 a Ganaton.Chcela by som poprosit Pána Boha o jeho pomoc na vyliecenie tychto zaludocnych vredov.Dakujem za Váš čas.

  18. Bolesti v ľavom boku.
    Milá moja Laurika. Moj problém je v stále neutíchajúcej bolesti v ľavom boku . Je to čudné , ale nedokážem presne identifikovať miesto bolesti, akoby cestovala bolesť po celom boku. Raz mám pocit , že mi pichajú nôž do vaječníka inokedy akoby ma bolelo pod rebrami a inokedy zas medzi rebrami a vaječníkom. Bolesť sa začala stupňovať a myslím, že je už na dennom poriadku. A najhoršie keď príde večer a ja si ľahnem na pravý bok , tak mám pocit akoby niečo ťahalo moje vnútornosti a chcelo odtrhnúť zo svojho miesta. Je to veľmi čudné a viem, že len Otecko Nebeský je najlepší lekár a preto prosím o pomoc len jeho jediného cez vašu dušičku. Ďakujem . S láskou vaša...

  19. Moje dieťa je choré.
    Problemy začali na začiatku tohto mesiaca keď začal vracať ,  trocha riedkeho vykakal a začal kolabovať, vtedy sme boli 3 dni v nemocnici . Kolabovanie prislo asi z dehydratacie. Prepustili nas a o tyžden to prišlo zas. Zas sa vyvracal , trocha riedkeho vykakal, ale už dostal aj 39 teploty tak sme boli zas na pohotovosti kde nas poslali domov ,  lebo mu prešla teplota a už nevracal. Ráno obvodná lekárka zistila ŠARLACH tak mal 10 dni antibiotika. Včera štvrtý deň po doužívaní antibiotík zas vracal tak sme šli zas k lekárke. V krvi zas vela baktéríí tak dostal iné antibiotiká na 3 dni. Povedala, že by to mohlo byť zápal slepého čreva, no to vie len Otecko Nebeský. Zaujímavé je, že vždy prvé dostal bolesti brucha ,  nato všetko vyvrátil , čo ostalo v črevách vykakal a potom zmyzli všetky bolesti brucha a bol zas ok. Len Otecko nám môže pomôcť ,  lebo lekári len tipujú. Ďakujem vám naša drahá Laurika za čas a silu pre prijatie odpovede. 

  20. Cítim že som napadnutý zlým duchom.
    Liečim sa na vysoký tlak a kardiolog mi tvrdí že lieky sú dobre nasadené že tlak čo mi skáče hore je duševného pôvodu. Bezdôvodne mi skočí tlak cez deň napr, 182 / 115. Väčšinou to býva po západe Slnka. Cítim vtedy že som napadnutý zlým duchom. Ked sa pomodlím a očistím tak to zmizne. A tlak sa upraví. problém je ten, že sa toto bez výstrahy opakuje a ohrozuje ma to na živote. Prosím Vás o pomoc, pani Laura.
    Ďakujem Vám.
    S pozdravom.

  21. Potrebujem zdravo schudnúť.
    Dobrý deň Pani Laura. Počul som o vás už veľmi dávno od kamaráta, že pomáhate ľudom od rôznych chorôb a problémov a že mate vždy dobre výsledky a ľudia sú spokojný a prekvapený čo je super. Chcem vás poprosiť a spýtať sa vás či by ste my vedeli pomôcť ? Je my to trochu trápne ale mne zaleží na tom. Ľudia vás určite prosia o vyriešenie veľkých zdravotných problémov. Ja mam len taký problém že chcem zdravo schudnúť aspoň 12 kg a to natrvalo. Športujem jazdím na bicykli a aj pretekám som vášnivý cyklista veľmi ma to baví športujem rad. Jazdím 3 roky a hneď ako som začal jazdiť som schudol 10 kg za mesiac myslel som že to pôjde pomalí a iste dole ale 3 roky sa to hýbe hore dole, a skúsil som aj diéty kde som aj pekne schudol ale problém bol že som zoslabol na bicykli a nevládal som podávať dobre výkony a cítil som sa zle. Tak vás chcem poprosiť či by sa dalo poprosiť Boha o radu ako zdravo schudnúť a nestratiť na výkone, bol by som vám veľmi vďačný. Ďakujem a prajem vám pekný deň.

  22. Bolesti chrbta

    Dobrý deň pani Laurika,

    je mi to sprosté že Vás idem otravovať pretože máte toho doma fakt veľa. Ale už si neviem pomôcť. Ak láskavý Pán Boh dovolí a bude chcieť mi cez Vás odovzdať pomoc budem mu a aj Vám veľmi povďačná.
    Od včera ma tak vykrútilo že mám ukrutné bolesti chrbta, ani nechodím. Na wc idem po štyroch. Mám ukrutnú bolesť v krížovej oblasti, ako keby som tam mala niečo zacviknuté a pichnutý obrovský nôž. Neviem sedieť, lebo mi to tlačí a bolí to. Ak sa mi podarí postaviť tak som úplne prehnutá do predu ale je to vždy z bolesťami.
    Veľmi ma mrzí, že Vám pridávam práce. Ale jedine Pán Boh vie čo mi je. Otecko Bože, prosím ťa ak je tvoja vôľa a môžeš mi pomocť budem ti veľmi povdačná.
    Ďakujem Vám pani Laurika za pomoc. Dakujem

  23. Bolesti pravého kolena.

    Dobrý deň pani Laura. Prosím Vás a Tatíčka nášho Nebeského - Pána Boha o pomoc, na pravé koleno.

    Symptóm1: Bolesti pravého kolena z vnútornej/bočnej strany i na dotyk. /Vnútorná strana je myslená tá od ľavého kolena, nie pod ohybom/. Bolesť vystreľuje niekedy do svalu nad kolenom, a bolo to i do bočnej strany. Dnes mám pocit akoby sa to ukľudnilo, snažím sa nenamáhať tak ako ste mi radila. Mastím ho masťou, a dávam si semienka podľa Božej rady.

    Symptóm2: Takmer denne mám žáhu-zvýšené žaludočné kyseliny. Dávam si vždy sódu bicarbonu. Nič iné mi nepomáha, a ani neskúšam. Čokoľvek zjem, mám pocit akoby som zjedol kameň, nemožem zhlboka dýchať, mám pocit nafúknutia už v žalúdku, akoby netrávil, a pominie to čiastočne až keď sa mi vyprázdnia plyny. Tá plynatosť je šialene nadmerná. Bol mi diagnostikovaný /lekárom/ žalúdočný vred a chronický zápal pažeráka. Okolo vianoc som dostal liečbu od Pána Boha na zápal žalúdočných kyselín a pankreasa mal som veľké bolesti vtedy, a nábeh na rakovinu pankreasa.Tú liečbu pomaly končím.

    Mamuša, viem že toho máte veľmi veľa, a musíte odpočívať,ja Vás nechcem zaťažovať. Nehnevajte sa, aj keby som mal dostať pomoc o mesiac, ja počkám.
    Veľmi veľmi Vám vopred ďakujem. Ľúbim Vás oboch zo srdiečka a VEĽKÉ ďakujem za všetko čo ste pre mňa obaja kedy spravili. Ja viem že keď mi nepomože Tatíčko, tak lekári isto nie... Vážim si Vás.
    Nech Vám žehná Tatíčko obom pevné zdravie!!!

  24. Skleróza multiplex
    Dobry den pani Laura. Obraciam sa na Vas s prosbou o liecbu. V januari mi diagnostikovali sklerozu multiplex. Ja som si velmi nie ista ci ju mam a nechcem na nu brat ziadne lieky. Preto by som bola rada keby ste mohli sa na mna pozrela ci je to tato diagnoza alebo nie a s Bozou pomocou mi urcili liecbu k vyzdraveniu. Dakujem Vam krasne.

  25. Nespavosť

    Dobry den pani Laura. Nemozem spavat lebo som prekliata. V roku 2016 som liecbu od Pana Boha neprijala lebo som neverila, ze ma mozu moji najblizsi prekliat. Velmi lutujem, ze som tomu neverila a ze som odmietla pomoc od Pana Boha. Tymto velmi pekne prosim o opatovnu liecbu .Dakujem vopred za vasu snahu a pomoc. Som vdacna za vsetko a hlavne za Vas a za tuto stranku, ktora mi otvorila oci. Rada by som bola, ak by mi mohla byt spristupnena cela tato Bozia stranka. Prajem vam pozehnany den. S laskou

  26. Problém so sťahovaním predkožky.
    Dobrý večer pani Laura. 
    Píšem Vám v mene nášho syna, nakoľko má 3 a pol roka. Od narodenia sme mali "problém" so sťahovaním predkožky. V podstate sme tomu stále nechávali voľný priebeh, nakoľko nám lekárka pri každej poradni tvrdila niečo iné. Raz sťahovať, potom zas nie. Takže sme sa pokúšali ako to len šlo no v konečnom dôsledku dnes sa nedá predkožka stiahnuť vôbec, aj keď sme sa snažili. Syn tam má len minimálny otvor. Veľmi pekne a z celého srdca by som Pána Boha prosila o radu či to vôbec riešiť. Ja s mojím laickým rozumom si myslím že áno, nakoľko sa mu tam usádzajú nečistoty. Lekárka vidí jediné možné riešenie v operácii, čomu ja absolutne nedôverujem, dávať také malé dieťa do narkózy a riešiť to takým to spôsobom. 
    Veľmi pekne prosím otecka o radu akým spôsobom mu vieme pomôcť. Pozdravujeme pani Laura a Vladko a vopred srdečne ďakujem.

  27. Riedka stolica.
    Dobrý večer,
    obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Trápi ma dlhodobo problém s riedkou stolicou. Pár dní možno dva tri je normálna nikdy nie viac a potom mám opäť problém, buď mám hnačku alebo mám normálnu stolicu len ma preháňa viac krát za deň a taktiež ma dosť nafukuje. Bol by som vďačný ak by mi bola poskytnutá pomoc a mohol by som sa zbaviť tohto problému navždy, veľmi ma to obmedzuje v každodennom živote. V poslednej dobe si dávam pozor aj na stravu, ale nemám vôbec pocit, že by sa niečo menilo k lepšiemu. 
    Vopred Vám ďakujem.

  28. Spor o peniaze.
    Milá pani Laura, obraciam sa na Vás, lebo si už neviem pomôcť. Bojujeme spolu s mojim právnikom už 4 roky. Vo firme, kde som pracovala som mala pôžičku, ktorú som mu splatila svojou prácou a vystavila mu na to faktúry do nákladov, za ktoré som nedostala zaplatené, lebo to bolo považované za vrátenie pôžičky. Už 4 roky ma ťahá spolu s prefíkanými a podplácanými právnikmi po súdoch a žiada peniaze vrátiť.Nechcel platiť dane, ale keď dostal faktúry do nákladov, nechce ich vyplatenie akceptovať. Teraz mám opäť ďaľšie pojednávanie. Som psychicky znivočená, nabaľujú sa mi zdravotné problémy. Dovoľujem si touto cestou požiadať prostredníctvom Vás všemohúceho a milostivého Pána Boha o zaslanie božej pomoci pri tomto spore. Ak môžem, vo večerných hodinách sa Vám ozvem. Pozdravujem Vás i Vášho pána manžela a prajem pekný deň. 

  29. Svrbenie tela.

    Dobrý deň. Pani Laura. Chcela by som Pána Boha poprosiť o pomoc pri mojom probléme. Počas pobytu v nemocnici ma začalo svrbiet, az páliť telo a opuchli mi bud pery alebo oči. Opakovalo sa to viackrát. Myslela som si, že je to z dezinfekcie, ktorú tam používali, ale pretrvava to aj doma. Odporučili mi dithiaden, ale nechcem ho brať, aby neprechadzal do mliečka a tiež som z neho veľmi ospala. Prosím Pána Boha o vyriešenie tohto môjho problému. Za odpoveď vopred ďakujem. A tiež Vám pani Laura, že míňate na mňa čas a energiu.

  30. Veľké bolesti ruky.

    Dobry vecer pani Laura,
    chcela by som Vas poprosit o Boziu liecbu na moj zdr.problem uz viac ako tyzden mam velke bolesti,ktore vychadzaju od krcnej chrbtice a praveho pleca az do ruky.Mam taky pocit,akoby som mala pri lopatke nieco zapichnute a ta bolest ide do ruky od ramena az po laket, z vonkajsej strany mam to aj opuchnute, velmi ma to boli hlavne v noci nemozem spat ani na jednej strane poriadne,akoby mi kost lamal uz som z toho velmi vycerpana az sa mi hlava toci.Mastila som vselicim moznym nic nepomaha len boli.

  31. Jóga
    Mila pani Laura,
    chcem sa spytat Pana Boha na jednu vec. Chcem si spravit Joga kurz a vyucit sa za joga ucitelku. Mam aj konkretne jeden vyhliadnuty kurz, maju este posledne miesto a zacina to 16.04 a konci 19.09.2021 vo viedni. Treba sa uz teraz prihalsit a neviem sa sama rozhodnut, ci to je pre mna spravne, aj kvoli covidu. Neskor by som sa tomu chcela venovat aj pracovne, lebo ma yoga naplna.
    Yoga kurz je 200h s ucitelmi Marcelom a Juliet vo viedni.
    Moja otazka je teda, ci sa mam prihlasit konkretne na tento kurz, alebo mam este pockat a vybrat si iny?
    Dakujem Vam pani Laura

  32. Problémy so žalúdkom.
    Dobrý deň už skoro 1rok mám problémy so žalúdkom s trávením,musel som navštíviť doktora nakolko to bolo už akútne diagnostikovaly mi “reflux” daly nato lieky trošku sa mi ulavilo ale problémy zostaly stále,posledné 2-3 týždne sa mi stav zhoršil po zjedení jedla mám tlak v oblasti pupku a v podbrušku a nechce to ustúpiť.Týmto Vás p.Laura prosím o božiu pomoc a velmi pekne ďakujem.

  33. Silná nervozita.
    Dobry den pani Laura, 
    Velmi Vam chcem podakovat za pomoc ,ktoru mi podavate od Pana Boha.
    Pokusim sa Vam opisat psychicke problemy ake ma v poslednej dobe privelmi trapia.
    Trapi ma silna nervozita . mam pocit ,ze mi vsetko vadi a spravam sa neprijmne aj ku mojej priatelke .
    Mam navaly uzkosti , mavam pocity ze vsetko je zle na okolo 
    Mavam pocity strachu , bojim sa ze ochoriem ja a aj moja rodina . necitim sa vobec dobre v tme.
    Mavam casto predstavy ze sa moje psychicke zdravie tak zhorsi,ze sa zblaznim. 
    Mavam strach a predstavy aby som niekomu neublížil fyzicky ak nervovo vybuchnem.
    Mam taky  tlak na hrudi ,niekedy sa az zacnem triast ,trpnu mi ruky a zoviera krk.
    Mavam obcas silny strach zo vsetkeho na okolo.

  34. Som veľmi nervózna.
    Dobrý večer p. Laura,
    Po dohovore s Vaším manželom Vás prosím o pomoc dejú sa mi veci , ktoré neviem vysvetliť som veľmi nervózna a dvakrát som nabúrala s autom na jednom mieste neviem čo sa so mnou deje aj teraz som veľmi podráždená a neviem nájsť príčinu svojich činov snažím sa byť úplne v kľude ale nejde to . Prosím Vás o Božiu pomoc od milovaného nášho BOHA a vysvetlenie mojej nervozity ešte v začiatku aby som to vedela hneď napraviť veľmi pekne ďakujem za všetko.

  35. Kožná alergická reakcia.

    Dobry vecer pani Laura,
    Prave som dohovorila telefonicky s Vasim manzelom a obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc. Kontakt na Vas som dostala cez pani lekarku, ktorej ste pomohla. Moj problem velmi akutny spociva v koznej alergickej reakcii. Uz od utorka minuleho tyzdna mi alergia zacala na celom tele a kedze to neprechadzalo isla som ku koznej lekarke, ktora mi zvysila kortikoidy, ale reakcia neustupovala. Preto v nedelu som isla na pohotovost. Tam mi tiez dali kortikoidy a stale sa to nezlepsovalo. Dnes som bola na obede a zostalo mi velmi velmi zle na odpodnutie, zacala mi horiet tvar. Doteraz som mala vysev na tele a uz pribudla aj tvar. Preto som dnes sla na pohotovost tiez (nedavno som sa odtial vratila). Dali mi zasa kortikoidy a doporucenie na koznu kliniku. Bojim sa na tu kliniku ist, lebo tolko svinstva do mna dali a bojim sa, ze keby ma hospitalizovali tak mi budu davat este viac takych nebezpecenstiev pre zdravie. Preto Vas s pokorou prosim o pomoc  a vopred uctivo dakujem

  36. Skleróza multiplex.

    Dobry den pani Laura. Nasiel som Vas na internete a docital sa ze s bozou pomocou viete pomoct ludom s roznymi diagnozami. Preto sa na Vas obraciam s prosbou pomoci. Pred par rokmi mi diagnostikovali sklerozu multiplex. Narodil som sa ... Budem Vam vdacny ked budete moct pomoct aj mne. Dakujem

  37. Pichanie pri srdci.

    Prijemny dobry vecer pani Laura,
    prepacte ze Vas takto neskoro vyrusujem. Pisem Vam s prosbou o pomoc. Uz dlhsie ma picha pri srdiecku a za posledny tyzden sa to dost vystupnovalo. Nevenoval som tomu predtym pozornost ale po tomto vikende sa to vystupnovalo. Nespominam si ze by som niekedy predtymmal takyto problem? Tlak mam vraj dobry, merali mi ho v lekarni, ale pulz mam vysoky okolo100 a je nepravidelny. Ak by ste mali chvilku cas prosim pomozte mi a opytajte sa pana Boha co mam zmenit alebo urobit aby sa to dalo do poriadku?
    Dakujem velmi pekne.

  38. Silné bolesti.
    Dobrý deň, prosím Vás o pomoc. Mám silné bolesti, ktorých sa nedokážem zbaviť a strácajú mi nádej a chuť do života. Rád by som sa s Vami stretol, ale bývam ďaleko, auto nemám a ani neviem, či by ste bola ochotná mi pomôcť. Každopádne Vás prosím o pomoc. Ďakujem za Váš čas.

  39. Pocity na odpadnutie.
    Dobrý večer. Som sledovaná v kardiologickej ambulancii kvôli vyššiemu tepu a sem tam mam pocit preskočenia rytmu. Pred troma cca týždňami mi preskočil tak silnejšie a veľmi som sa preľakala, začalo by rýchlo bušiť srdce a začala panika, vzala som si tabetku od kardiológa a pre istotu aj lexaurin. Trosku sa mi zlepšilo a asi o 20 minút na to keď som volala s mamkou mi prišlo na odpadnutie, rýchlo som si ľahla na zem, triasla ma zima, manžel mi privolal rýchlu pomoc. V nemocnici mi dali tabetku pod jazyk a pri zlepšenom stave ma pustili domov. Od toho momentu mam pocity úzkosti, strach, že čo keď sa mi to znova stane a pocity na odpadnutie, hocikedy mi príde zle, začnú mi trpnuť ruky a už to ide do štádia omdletia, rýchlo si ľahnem na zem snažím sa predýchať, dnes sa mi to stalo v práci, zavolala som si rýchlu pomoc, tlak som mala trosku zvýšený, dali mi magnézium do žily a povedali aby som vyhladala neurológa, poprípade keď ma bolí krčna chrbtica aj ortopéda, záchranárka spomenula aj pojem tetania. Som veľmi bezradna, a momentálne aj teraz keď sme s dcérkou piekli medovníky sa mi to stalo a ležím na zemi a predýchavam. Ešte pred týždňom som bola aj na krčnom kvôli zápalu ľavého ucha a brala som ATB. Ďakujem vám veľmi pekne.

  40. Choré srdce
    Dobrý deň milá pani Laura,
    Chcem poprosiť Pána Boha o Božiu liečbu.
    Som po srdcovom kolabse-Infarkt myokardu.
    Diagnóza: Dvojité Cievne ochorenie vooperovanie dvoch Stentov, Vysoký krvný tlak, vysoký cholesterol..
    Chcem Vás poprosiť o požiadanie Božej pomoci pre moje choré srdiečko a cievy..
    Ďakujem Vám krásne..
    S pozdravom

  41. Alergia

    Dobrý deň milá pani Laura, milý pán Vlado.
    Prosím láskavého Pána Boha o liečbu na moju alergiu. Mám ju od dedstva, už asi 20 rokov. Som alergická na peľ a rôzne trávy. Prejavuje sa to tak, že kýcham každý rok v období od Apríla do Júna. Brala som aj lieky, ale teraz už beriem menej, snažím sa si zvyknúť a modliť sa za zlepšenie, ale niektoré dni je kýchanie nezensiteľné a tabletku si predsa musím dať.
    Ak si liečbu zaslúžim budem sa veľmi tešiť.

  42. Dobrý deň pani Laura,
    myslel som, že to zvládnem a prejde to. Som však v situácii keď už neviem čo a ako. Staviam sa do radu a prosím Vás u Pána Boha o pomoc.
    Som psychicky na dne. Spája sa to s mojím problémom zrejme niekde v črevách, mám ten vred v žalúdku a ktovie čo ešte.... Či sa najem, alebo nie, mám pocit že mi praskne brucho. Mám ho aj nafúknuté. Keď sa nenajem je to ešte horšie. To mi ide psychika automaticky dole lebo zrejme chýbajú cukry v tele. Občas si dám sodu bic. pred pár dňami som si dal klystýr...
    Brucho je jedna, moja psychika je ale na mínuse. Dnes to na mňa doľahlo úplne.Už začínam nevládať.
    Napĺňam liečbu ktorú som dostal na psychiku.

    Viete mamuša, ja chcem ísť odtiaľto preč... ja už tu nechcem byť.
    Mňa tu nič nedrží.
    Som Pánu Bohu vďačný že som Vás spoznal aj s Vladenom. Veľmi Vás mám oboch rád. Buďte silný obaja tak ako doteraz. Nikdy ste mi neublížili.

    Dúfam že mi Pán Boh napíše kde som spravil chybu, a čoskoro to všetko skončí.
    Prajem Vám pekný deň a vopred Vám veľmi pekne ďakujem.
    S pozdravom...