Veľkostná liečivostná sila kyslej kapusty v spojení s týmito ingredienciami do príchodu tejto zimy.

07.02.2019 10:47

Veľkostná liečivostná sila kyslej kapusty v spojení s týmito ingredienciami do príchodu tejto zimy.

10.10.16 

Svoje zdravie mali by vaše schránky telesné do tohoto prichádzajúceho zimného obdobia odolnosti organizmu posilňovať kyslou kapustou, od ktorej megavitaminóznej sily dokážu byť vaše telá dlhou dobou odolné voči všetkým vírusom a baktériám. Začať bude dobre pojedať kyslú kapustu do každého dňa množstvom dvoch polievkových lyžíc denne spolu aj so šťavou. Po každom jej zjedení bude potrebné užiť za jej konzumáciou 10 tisíc miligramov celaskonu nešumivého a do jej obsahového vnútra treba zamiešať 2 čajové lyžičky zázvoru a pridať jednu polievkovú lyžicu slnečnicového oleja zvaného Heliol. Bude toto potrebné činiť do zimného slnovratu. Liečivé mimoriadne účinky kyslej kapusty sa nesú neprekonateľné v svojej sile, nakoľko každá virózna nakazenosť vo vašom tele sa ich zľakne a zároveň bude celé vaše telo obohacovať o také liečivé zdroje, ktoré neobsahujú žiadne farmaceutické liečivá, bude ochraňovať vďaka svojemu zloženiu aj vaše hrubé črevo, do ktorého vnútra bude posielať také baktérie ktoré ho ochránia pred zhubnosťou. Začať bude potrebné čím skôr a považovať tento vzácny pokrm za to najsilnejšie a najúčinnejšie liečivo voči všetkým možným prichádzajúcim votrelcom do vašich tiel. Za kyslou kapustou netreba aspoň hodinu nič konzumovať, aby jej liečivé účinky dokázalo vaše telo vstrebať a nemusel sa tráviaci systém preťažovať vstrebávaním inej potravy, nakoľko toto nie je pokrm ale ten najsilnejší megavitamín, v ktorého účinkoch liečivostnej sily pocítite príchod zimy bez akýchkoľvek nachladení, v ktorých by ste sa topili spolu s antibiotikami. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Poznámka:

Dlhú dobu som v duši cítila a počula od Pána Boha túto liečebnú kúru pre Vás s kyslou kapustou, že Vám ju mám odkázať, ale mám veľa životného trápenia teraz a preto nepracujem v tejto dobe. Pravdu Vám poviem, že sa mi nechcelo túto liečebnú kúru písať, lebo som preveľmi vyčerpaná, ale Pán Boh mi nedal spať neustálymi prichádzajúcimi myšlienkami na túto liečebnú kúru. Pán Boh chcel, aby som sa prekonala a tento Boží odkaz pre Vaše duše prijala. Má Vaše duše verné Jeho Božej láske rád a preto som v noci, vlastne nad ránom vstala a zapísala pre Vaše telíčka liečebnú receptúru od Pána Boha a už som spokojná na duši. Malo to tak byť presne v tomto období. Niečo sa na naše telá asi chystá, lebo 10 tisíc mg celaskonu je poriadne silná dávka ako rozmýšľam, čo nám odovzdal láskavý náš Pán Boh. Boh nevysvetľuje. Robte alebo nechajte tak a pochybujte. Ale výsledok Jeho Božej pomoci bude to najsilnejšie liečivo pre naše telá v Jeho Božích odkázaných radách tak ako vždy! Nevie nikto z nás, čo za neviditeľnú skazu sa na nás rúti. Nech Vám Boh žehná všetkým verným dušiam na tejto stránke moji čitatelia a opatrujte sa. Ľúbim Vás, Laura

Milí čitatelia. Chcem len podotknúť, že kyslá kapusta Vám vydrží uskladnená v chladničke aj mesiac. Nesmie byť ale uložená do umelohmotnej dózy, lebo umelú hmotu postupne naleptáva. Najlepšie je ju uskladniť do skleneného pohára a dobre uzatvoriť. Keď si z neho budete kapustu odoberať, treba ju následne v pohári potlačiť lyžicou alebo varechou, aby bola zbitá tak ako keď sa nakladá a tlačí do súdka a opäť dobre uzavrieť. Ale to Vy určite dobre viete. Ja som chcela túto informáciu odovzdať tým, ktorí nemajú s dlhším uskladnením kyslej kapusty skúsenosť. Nechcela som sa v žiadnom prípade nikoho z Vás dotknúť. S láskou Vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Julia.L | 15.02.2019
    Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu ..................Láskavy Môj Jediný Bože z celého srdca Ti nesmierne ĎAKUJEM za Tvoju Jedinečnú Najvzácnejšiu Nenahraditeľnú starostlivosť o naše telesné domčeky o ktoré sa len Ty Jediný Láskavy Bože vieš najvzácnejšie postarať.ĎAKUJEM Ti nekonečne najväčšou láskou z mojej duše .Milujem Ťa Tatínečko Môj Jediný Nebeský.Láskava p.Laura veľmi pekne Vám ĎAKUJEM za vašu láskavu ochotu keď aj v takomto veľmi ťažkom období nám dáte najvzácnejšiu Božiu receptúru Ďakujem Vám nekonečne láskou z mojej duše za vašu lásku k nám hriešnikom .Verím Láskavemu Bohu že učiní Božej spravodlivosti a dobre bude .Ľúbim Vás

  2. Daniela | 14.02.2019
    Vďaka zo srdca milovaný Bože, že nás znova takto ochraňuješ pred možným ochorením. Drahá Laura, ste úžasná a láskavá, že napriek všetkému na nás myslíte. Veľmi Vám ďakujem. Modlím sa za vás oboch a myslím na vas neustále..
    ❤️

  3. Zuzana | 12.02.2019
    Ďakujeme za odovzdanie rady. Všade dookola prepukajú rôzne virózy. Akurát som si dnes pozerala kedy by bolo vhodné začať s jarnou kúrou bifi pangamínom a medíkom a cukrom , aby sme stihli slnovrat a uzivanie heliolu a potom ricínu v jernom období . Milá Laurika je vhodné kombinovat kúru s kapustičkou spolu s medovou kúrou . A momentálne máme ešte pred sebou mesiac užívania kari. Len Ty Otecko vieš najsprávnejšie čo naše telá potrebujú. Ľúbime Ťa a ďakujeme za našu Lauriku.

    Laura reaguje:
    Pani Zuzanka. Nie je dobré robiť viac liečebných kúr naraz. Zvoľte si tú prvú s ktorou ste začala a keď ju dokončíte začnite napĺňať ďalšiu. Nie je Vaša povinnosť robiť všetky liečebné kúry. Sú darom od Pána Boha ale treba ich napĺňať postupne.

  4. Lukáš | 12.02.2019
    Ďakujeme pani Laura za pridanie v tomto chrípkovom období. Čoraz častejšie počúvam ako nič už nezaberá na tieto choroby a vírusy. Keby sme nemali tieto receptúry od pána Boha a Vás pani Laura len ťažko by sme zvládli tento život a nástrahy, ktoré musíme zvládať. S láskou a vďakou Lukáš a mama.

  5. Helena Š. | 11.02.2019
    Ďakujeme Vám pani Laura, že napriek ťažkému obdobiu stále na nás myslíte a prispievate receptami.Kapusticku sme jedli doma aj minulý rok,je to obrovská dávka vitamínu pre naše telíčka.Nenašla som konkrétne na nete do kedy trvá zimný slnovrat,do hromníc? A ak sa môžem opýtať,celaskon môžem dať v tejto dávke aj 17 ročnej dcére? Ďakujem veľmi pekne.Prajem Vám,nech sa všetko zlé vo Vašom živote konečne na dobré obráti a zvíťazí Božia spravodlivosť...

    Božia odpoveď:
    Do tejto liečebnej kúry dostať aj v tomto období napĺňanosť môžete dobou celého jedného mesiaca, ktorej účinky sa pre vaše telá určite nestratia. Amen.

    Dcérka môže užívať celaskon v dávke ktorá je uvedená v tejto kúre od Pána Boha.

  6. Peter K. | 10.02.2019
    Drahý Bože otecko môj jediný, s celého srdca Ti na kolenách ďakujem za túto liećivú nesmierne kúru pre naše telá v tomto zimnom období, ktorú si nám s láskou cez Tvoje láskavé a drahé dieťa našu drahú pani Lauru odovzdal a ja si veľmi dobre pamätám ako mi pán Vladimír minulý rok takto hovoril že prídu vírusy a veľmi silné a naša drahá pani Laura mi o tomto presne rozprávala, takých 7 rokov dozadu.Raz darmo, Pán Boh všemocný sa nikdy nemýli,nikdy.
    Boźe otecko môj, s hĺbky svojej duše sa pred Tebou skláňam a v pokore svojej duše ktorú si zachránil aj môj źivot ,Ti za všetko ďakujem a vźdy budem, to Ti otecko môj nebeský sľubujem, lebo nebiť Teba Boźe láskavý a všemocný, už som tu neni a to je čistá pravda.Prosím všetkých Bohu verných a oddaných,boźích bojovníkov, modlime sa stále za láskavú a drahú pani Lauru aj jej manžela pána Vladimíra a zastavme svojimi modlitbami všetko utrpenie a trápenie, ktoré na ich nevinné a láskavé Bohu jedinému oddané dušičky zosielajú zlý a nenávistní ľudia. Prosím nezabúdajme na nich ako oni nezabudli nikdy na nás a modlime sa každý jeden deň za ich dušičky , nech toto zlo pominie a všetko sa obráti podľa Božej vôle.
    Milujem Ťa Bože tatinko Môj všemocný a za Tvoju lásku ku nám všetkým aj vždy budem to Ti tatíčko môj všemocný navždy sľubujem v pokore svojej duše.
    AK by som mohol, chcel by som sa spýtať, či mi stačí kúpiť si 1 kg kyslej kapusty v obchode a dať do nej 2 ližićky zázvoru a ližicu oleja, alebo toto mnoźstvo si mám primiešať len do 2 liźíc kapusty aj zo šťavou a takto to kaźdý jeden deň uźívať, Veľmi pekne pani Laura drahá Vám ďakujem za odpoveď ,nech Vám Pána Boh všemocný a spravodlivý źehná, aj pánovi Vladimírovi.

    Laura reaguje:
    Pán Peter.
    Táto receptúra platí na 2 polievkové lyžice kapusty do ktorých dáte čo treba podľa Božej receptúry.

    Peter reaguje:
    Drahá a láskavá pani Laura, z celého srdiečka Vám ďakujem za Vašu odpoveď a Tebe tatinko vźdy budem ďakovať za kaźdú pomoc v mojom źivote, aj za tento úźasný receptík pre naše telíćka, lebo viem źe je to najlepšie pre nás na posilnenie a uzdravenie.Milujem Ťa Bože otecko môj jediný a vždy budem to Ti navźdy sľubujem.Drahá pani Laura nech Vás BOH láskavý a dobrotivý źehná a modlím sa za Vás aj pán Vladimíra a verím, źe všetko dobre dopadne a všetko sa obráti tak ako otecko Náš nebeskí odkázal a trápenie nahradí len šťastie a radosť v duši ,nech sa stane Božia vôľa. .

  7. Jaroslav Hudák | 20.11.2016

    Znova jedno veľké ďakujem za túto liečbu lebo keby som ju nezačal tak by som bol už dávno chorý. Som náchylný na výrusi a poviem vám že som 2 dni vymrzol na streche pri rieseni poruchy na jednom zariadení. Nohy som si necítil a chodival som sa zohrievať do budovy aby som nezamrzol. Som zdravučký len a len vďaka nášmu oteckovy nebeskému. A samozdejme aj vďaka našej P. Laure a P. Vladkovy. Ďakujem

  8. Nekonečne ďakujem
    Elena | 21.10.2016

    Milovaný Otecko, ďakujem za všetko. Prosím o Tvoje Božie požehnanie pri napĺňaní  Tvojho prevzácneho daru. Môžem k tomuto megavitamínu užívať aj trea tree olej na moje premnožené plesne?
    Ďakujem Ti nesmierne milovaný môj Otče Bože a vám pani Laura, za vašu ochotu, námahu.

    Laura reaguje:

    Áno môžete užívať tea tree olej pani Elenka.

  9. Láskavy Môj Bože Veľké Ďakujem
    Júlia L. | 19.10.2016

    Láskavy Môj Bože Veľké Ďakujem za megavitamin z kyslej kapusty.
    Láskavy Môj Bože chcem Ti veľmi pekne poďakovat za liečivko megavitamínové z kyslej kapusty .Je to Fantastická Božia Mňamka .Neskutčne to čistí moje telo a zázvor robí svoje do tohoto obdobia.Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože že nám posielaš do každého obdobia pre naše telá Božiu ochranu .Láskou z môjho srdca Ti Môj Bože za všetku pomoc Veľmi Ďakujem .Ďakujem Vám p. Laura že ste a že sa pre nás tak obetujete .Ľubkam Vás .Pekný večer.

  10. Dakujem
    daniela | 15.10.2016

    Otecko môj milovaný, zo srdca ďakujem za tvoju starostlivosť o naše zdravie, ďakujem za ďalšiu receptúru a veľká vďaka Vám drahá naša Laura za ochotu a námahu..

  11. Vdaka Ti pane Boze aj Vam pani Laura
    Margita | 14.10.2016

    Z celeho srdca dakujem Tebe Boze za vsetko,za preventivnu kuru a vsetko ostatne,Vam pani Laura takisto dakujem za Vasu obetavost a silu ktoru nam posielate od nasho Stvoritela Jedineho Pana Boha,vyprosujem pre Vas a Vasho Vladka od nasho Pana Boha zdravie,pokoj spokojnost, nech vsetky Vase starosti odid. Chcem sa spytat ci mozem uzivat tuto recepturu ked este uzivam salviu a lecitin,srdecna vdaka
    S laskou vdakou margita

    Laura reaguje:

    Môžete Margitka. Veľa zdravia od Pána Boha a duševnej spokojnosti Vám prajem od srdca.

  12. Ďakujeme
    Zuzana | 13.10.2016

    Viem Otecko , že si nám odovzdal porciovanie aj pre deti , no chcem sa spýtať,či to platí pre 2 a 4 roky staré deti , alebo len pre staršie deti.

    Božia odpoveď:
    Každé dieťa okrem dojčaťa bez obáv môže túto liečebnú kúru napĺňať. Amen.

    Zuzana reaguje:

    Ďakujem veľmi pekne

  13. Veľké Ďakujem
    Jana Károlyiová | 12.10.2016

    Drahÿ a láskavý náš Bože. Ďakujeme z celého srdca za ďalšiu vzácnu radu a liek pre naše telo. Ďakujeme,ako sa o nás neustále staráš a posielaš nám pomoci v každom období,keď hrozia pre naše telá výrusy a rôzne choroby. Neskutočne veľká vďaka patrí aj Vám drahá Laura že ste na nás myslela a liečbu nám odovzdala aj napriek ťažkému obdobiu ktoré prežívate. Nech Vás Náš Otecko chráni od všetkého zlého,nech Vám pominie všetko trápenie,ktoré Vás trápi a nech znovu načerpáte síl a chuti do ďalšej práce. Potrebujeme Vás . Ďakujeme za všetko Vám aj Vladkovi manželovi. S láskou Jana

  14. Nekonečne ďakujem
    Elena | 12.10.2016

    Otče Bože nebeský, náš Otecko nekonečne Ti ďakujem za Tvoje vzácne všetky dary, ktorými nás zahŕňaš, že sa o nás staráš.
    Ďakujem Ti Otecko za všetko.  Milujem Ťa nesmierne, celou dušou až do posledného výdychu.
    Pani Laura, veľké ďakujem vám, za vašu obetavosť, trpezlivosť, aj keď nepracujete vždy, keď aj z posledných síl nám odovzdávate Božie rady, liečby.  Vážim si vás, mám vás rada a prajem duševné aj telesné zdravíčko od Otecka, tam máme všetko, čo potrebujeme aj vášmu Vladkovi.

  15. Ďakujeme
    Zuzana | 12.10.2016

    Nesmiena vďaka patrí Tebe Otecko, že sa o nás tak staráš a ešte väčia vám pani Laura, že ste našla tú silu a prijala kúru pre nás. Modlíme sa spolu s detmi za vás a Vladka, nech vás Pánbožko požehná a dá silu. Pane Bože vypočuj naše modlitby nech sa už naša Laura netrápi a je plná sily a má silu bojovať s tým pekelníkom a Vladkovi veľa zdravíčka ... Boh vám žehnaj obom. ❤❤❤

  16. Vďaka Bohu i Laure
    renáta | 11.10.2016

    Milá pani Laura, žiaden odkaz, ktorý nám od Pána Boha odovzdáte nevýjde nazmar. Vždy si nájde svojho adresáta. Som šťastná, že Vás tu máme, že nám odovzdávate odkazy, ktoré už zachránili stovky, možno tisícky duší a tiel pred skazou. Veľká vďaka Vám za vynaloženú námahu aj keď nepracujete naplno. Prajem Vám veľa síl, aby ste prekonali všetky prekážky, veľa zdravia Vám i pánovi Vladimírovi. Pane Bože, pomôž Laure nabrať sily, aby mohla naďalej napĺňať svoje poslanie podľa Tvojej vôle.

  17. Erika Ďugelova | 11.10.2016

    Vďaka za liečbu,Pane Bože a aj Vám pani Laura.

  18. Veľká vďaka
    Gabriela | 11.10.2016

    Ďakujem Otecko Nebeský, že môžem sa modliť len k Tebe a že prostredníctvom pani Laury som Ťa poznala.
    Chcem sa poďakovať za modlitby, ktoré liečia moje telo. Často sa modlím modlitby proti nachladnutiu a iné. Cítim veľku silu týchto slov, ktoré prednášam Bohu. Boh je tak úžasný, že stará nielen o dušu človeka, ale aj telo.
    Pani Laura veľmi ďakujem v mene svojej rodiny, že na nás stále myslíte. Veľmi ma mrzí, že prežívate ťažke obdobie, ale ako ste aj vy nám pomáhali psychický, keď už nevieme ako ďalej ísť tak aj my chceme pri Vás stáť. Máme Vás veľmi radi a samozrejme ďakujeme za liečivú kapustu.

  19. Veľká vďaka
    Miriam | 11.10.2016

    Tiež sa pripájam k poďakovaniam, pani Laura, že aj napriek trápeniam na nás nezabúdate a odovzdávate nám tieto cenné rady a receptúry.
    Ak smiem, mám len jednu otázočku, myslíte, že je táto kúra vhodná aj pre ženy, ktoré sa v tomto období snažia o bábätko?
    Ďakujem Ti Otče Bože a prajem Vám, pani Laura, aj Vášmu manželovi veľa lásky, pevného zdravia a pokoja.
    Božia odpoveď:

    Do tejto liečebnej kúry sa nesie zreteľ Božia, aj do tvojej duševnej snahy byť dobrá matka a bez obáv ju napĺňaj. Amen.

    Miriam reaguje:

    Zo srdca ďakujem, Otče Bože, aj Vám pani Laura.

  20. Ďakujem Ti pane Bože.....
    Dana K. | 11.10.2016

    ...aj Vám pani Laura za tento odkaz a pomoc.Velmi to potrebujem aj som to citila , že príde od nášho láskavého Boha pomoc...Lúbim Ťa Bože môj dobrý láskavý a Vás pani Laura tiež.Prosím pre Vás od pána Boha veľmi veľa sily energie a všetko čo potrebujete.Boh Vám žehnaj milá pani Laura.

  21. Poďakovanie
    Zuzka | 11.10.2016

    Drahá pani Laura, ďakujem za odovzdanie tejto kúry, prišla ako na zavolanie :) posielam do Dvorníkov vďaku a veľa veľa lásky..

  22. Vírusy a choroby TRASTE SA!!!
    Janulienka. | 11.10.2016

    Milovaný Pane Bože, ďakujeme Ti za ďalšiu megavitaminóznu megabombu, ktorú si nám odovzdal. Jej zložením to bude ekrazit vitamínov v našich telách... Vírusy a choroby traste sa!!! S Božou liečebnou kúrou a s Božím požehnaním vás porazíme!!!
    Ďakujeme pani Laurinka za Vašu obetavosť, ktorú nám v tejto dobe prejavujete, ďakujeme, ďakujeme... veľmi si to vážime a máme Vás radi, aj pána manžela. Posielame krásne pozdravy do Dvorníkov a prajeme skoré uzdravenie.

  23. Poďakovanie
    Hyčková Eva | 10.10.2016

    Otče náš láskavý ďakujeme za liečebnú kúru pre zimu a Vám pani Laura veľká vďaka za prijatie receptúry pre nás ľudí, aby sme túto zimu mohli tak ako tie minulé s Božou pomocou prekonať bez vážnejších ochorení. Pani Laura a prajem Vám veľa zdravíčka aj manželovi a oddychujte a šetrite sa.
    Eva H

  24. Deti
    Peter Candrák | 10.10.2016

    Pani Laurika chceli by sme sa spýtať či deti majú užívať presne tento megavitamín v takej istej dávke, alebo im to treba inak upraviť. Ďakujeme

    Laura reaguje:

    Stačí polovičná dávka oproti pôvodnej pre dospelých jedincov. Celaskon u detí treba znížiť na 2 tisíc mg.

    Peter reaguje:
    Ďakujem

  25. Júlia P. | 10.10.2016

    Veľká vďaka Pane Bože, že nám posielaš túto kúru, aby sme boli zdraví. A vďaka Vám pani Laura, za prijatie. Želám Vám s p. manželom zdravie, pokoj a radosť. Modlím sa za Vás.
    Ospravedlňujem sa, ak je to hlúpa otázka ale nie som si istá, či som pochopila správne, že či tú lyžicu oleja a dve lyžičky zázvoru treba pridať do jedného skleného pohára s kyslou kapustou alebo zjesť za každou dennou dávkou kapusty?
    Vopred ďakujem.

    Laura reaguje:

    Milá Júlia.
    Do každej jednej dennej dávky treba pridať olej a zázvor. Veľa zdravia a dobrú chuť.

  26. Vďaka
    Peter Candrák | 10.10.2016

    Drahý Otčinku Bože, drahá pani Laurika, zo srdca Vám ďakujeme za túto receptúru. Zo srdca Vám patrí obrovské Ďakujeme. Sme šťastní že na nás Otecko Boh nezabúda. Aj my ho milujeme z celého srdca a ďakujeme mu za Vás. Veľmi si to vážime. Ľúbime Vás

  27. Strašne ďakujem
    Renata Reinová | 10.10.2016

    Pane náš milovaný ďakujem ti za všetko čo pre nás robíš. Dnes ma napadlo , že by som mohla kúpiť kyslú kapustu . Ďakujem p. Laura za perfektný recept dokonalosti už sa teším . Modlím sa za Vás p. Laura a držím palce p. Vladimírovi nech sa mu lepšie darí a zdravie nech sa naňho lepí . Veľmi Vás mám rada ďakujem Vám za všetko . Už si idem kapustu pripraviť ešte raz ďakujem p. Laura.

  28. Ingrid | 10.10.2016

    Velká vďaka pani Laura, že napriek svojim trápeniam ste nám kúru odovzdali,lebo už sa aj moríme s chorobami. Veľmi na vás myslím.. S láskou Ingrid

  29. Vďaka
    Simona | 10.10.2016

    Drahý Bože,
    Ďakujem za túto skvelú radu,za to ako nás ochraňuješ a staráš sa o naše zdravie.Vám pani Laura ďakujem za námahu a zdieľanie týchto rád pre nás všetkých..
    Lúbim Vás...

  30. Ďakujeme
    Marta | 10.10.2016

    Veľká vďaka za úžasné liečby, ktorými nás Pán Božko náš tatinko lieči, ďakujeme aj Vám pani Laura za vašu prácu a lásku ktorú nám týmto odovzdávate.
    Držte sa a hlavne nech sa váš manžel rýchlo uzdraví, aby ste si mohli aj vy odpočinúť.
    Mám vás rada.

    Laura reaguje:

    Ďakujem pekne za milé a láskavé slová.

Drahá a láskavá pani Laura, z celého srdiečka Vám ďakujem za Vašu odpoveď a Tebe tatinko vźdy budem ďakovať za kaźdú pomoc v mojom źivote, aj za tento úźasný receptík pre naše telíćka, lebo viem źe je to najlepšie pre nás na posilnenie a uzdravenie.Milujem Ťa Bože otecko môj jediný a vždy budem to Ti navźdy sľubujem.Drahá pani Laura nech Vás BOH láskavý a dobrotivý źehná a modlím sa za Vás aj pán Vladimíra a verím, źe všetko dobre dopadne a všetko sa obráti tak ako otecko Náš nebeskí odkázal a trápenie nahradí len šťastie a radosť v duši ,nech sa stane Božia vôľa. .

 

Pridať komentár