Vďaka ti Otče Bože za zdravie, ktoré nám dávaš, že nás liečiš a uzdravuješ.

03.06.2018 22:13

  1. Poďakovanie
    Zuzana | 08.10.2018
    Otecko môj ďakujem Ti za dnešný deň. Volala som láskavej pani Laure lebo som chcela poradiť s nejakými vecami. Pán Vladko slušne povedal, že pani Laura momentálne nepracuje, musí načerpať pre seba síl a energie. V skratke mi povedal čo sa im stalo a , aké zákernosti museli prežiť . Doslova som sa nezmohla reagovať, len sme sa rozlúčili pozdravom s Pánom Bohom
    ... po zložení telefónu sa mi gùľali slzy po tvári , moje problémy sa zrazu stali pre mňa hlúposťami a pripadala som si trápne , že otravujem tak dobré dušičky maličkosťami, zatiaľ čo oni prežili horor. Vrùcne som prosila Otecka, nech ich načerpá silou a každú bolesť duše ich stápa... Asi po dvoch hodinách som šla vyzdvihnúť dcéru zo školy a zvonì telefón. Pán Vladko povedal našej mamine láskavej Laurike , že sme spolu volali a tá neváhala a napojila sa na mňa u Otecka. Napriek všetkému aká je vyčerpaná a má dobíjať energiu hlavme sebe tak neváha a v každej chvíli , každému pomôže. Nielenže som dostala odpovede na moje otázky, ale popri tom cítila akú mám oslabenú psychiku a Otecko mi poslal liečbu na môj vážny problém a na záver ešte aj samotný Ty Otecko Nebeský si prehovoril cez našu Lauriku ku mne, k mojej hriešnej duši . Povedal si mi ako ma lubiš. To bolo najkrajšie zohriatie môjho vnútra a všetko si mi odkázal, aby som sa nebála. Bol to silný zážitok. Keď som sa pýtala , ako sa im poďakujem , odpoveď bola poďakovať sa Oteckovi a preto Ti tu láskavý Otecko ďakujem. Ďakujem za všetko, že Ťa mám, môžem milovať, že tu máme našu vzácnu Lauru s manželom, bez nich by to tu bolo ako v tme , lebo oni nás vedú za svetlom k Tebe Bože, ďakujem za moje deti a manžela. Spoločne Ťa všetci milujeme a vzdávame Ti úctu a chválu. Prosíme ochraňuj nám našu drahú Lauru a Vladka, daj im sily , energie bojovať s hlúpotou tohto sveta. Ďakujem Ti aj za záver dnešného dňa , keď som stala vonku , sledovala nočnú prekrásne žiarivú oblohu , ktorú mám veľmi rada, spievala som Ti do nebies ako Ťa milujem , ako Ti ďakujem a v tom presne pored moje oči preletela veľmi žiarivá hviezda. Ďakujem . Nekonečne Ťa milujem. ❤❤❤ Velikánske srdečné poďakovanie patrí aj vám milá Laurika Vladko. Ďakujem za vśetko. 

  2. Dakujem Ti Otce Boze za Tvoju lasku.
    Eva | 07.10.2018
    Chcem sa Ti poďakovať láskavý Otče Bože za Tvoju pomoc a rady,ktoré si mi odovzdal cez našu milú pani Lauru.Ďakujem Ti z celého srdiečka za Tvoje láskavé slová,ktoré veľmi pohladili a upokojili moju utrapenú dušu,ďakujem Ti za lásku a trpezlivosť,ktorú so mnou máš. Ľúbim Ťa Otecko nebeský,nič nie je na tomto svete vzácnejšie a krajšie,ako Tvoja Božia láska a pohladenie.Milá pani Laura chcem sa aj Vám srdečne poďakovať za Vašu pomoc,ktorú ste mi odovzdala od nášho Pána Boha,aj napriek tomu,že sama prežívate ťažké obdobie.Veľmi si to vážim a budem prosiť Pána Boha,aby Vás ochraňoval od všetkých neprajníkov a závistlivcov,veď Vy ste naše slniečko,ktoré nám ukazuje tú pravú Božiu cestu.Pane Bože,daj veľa síl našej páni Laure a jej manželovi a žehnaj im každý deň.

  3. Neskutočná láska
    Zuzana s rodinou | 06.10.2018
    Nebeský môj Otecko, nesmierne Ti ďakujem za Tvoju lásku k naším dušiam. Ďakujem , že môžeme žiť tu s Tebou v duši, že nás chrániš od zla , že ma podľa potreby v noci budíš, že som prežila dnešné dopoludnie s pánom Buricom na YouToube a mohla si s nìm vyspevovať a velebiť Ťa. Požehnaj aj jeho práci, nech môžme vyspevovať stale novè a nové piesne o Tebe. Ďakujem za to , že môžeme naše telá liečiť Tvojími Božími radami a receptami, za to , že môžeme využívať pre naše telá celú stránku a Ty nám žehnáš svojou láskou, zato, že Ťa môžeme milovať a vždy sa Ti zveriť a hlavne ďakujeme za našu vzácnu maminu , nášho proroka Lauriku a Vladka , že nás priviedli k Tebe Bože Otče. A ešte za taaaaak veľa vecì . Jedine s Tebou Bože je tento svet krajší. Milujeme Ťa svojími dušami a veríme, že Ťa navždy v naších srdciach a dušiach máme a nikdy sa Ťa nevzdáme. S láskou Tvoje deti... ?

  4. Ďakujem za odpoveď
    Júlia P. | 05.10.2018
    Ďakujem Otče Bože, za odovzdanie odpovede od Teba cez pani Lauru. Pán Vladko mi povedal, že mám ďakovať Tebe Otče a nie pani Laure. V prvom rade ďakujem Tebe, že odpovedáš na otázky, na ktoré odpoveď nepoznáme ale aj pani Laure, lebo si našla čas a silu na prijatie odpovede aj keď vôbec nemusela. Ďakujem aj pánu Vladkovi, za úprimný a podporujúci rozhovor.

    Nie každá odpoveď sa nám musí páčiť, lebo pravda nie je niekedy podľa našeho želania. Otče Bože milujem Ťa. Pomôž mi prijať, pochopiť a vylepšiť, čo sa práve deje.

  5. Prvá pomoc v predstihu
    Ľubo | 05.10.2018
    Chcem sa Ti Najdrahší Bože poďakovať za poskytnutie liečby už v predstihu, lebo len Ty jediný vidíš do môjho tela tak ako nikto iný na tomto svete a vieš čo potrebujem aby som bol zdravý a vitálny. Bez Tvojej pomoci by som tu už dávno nebol a v mladom veku by som nedobrovoľne musel opustiť tento svet. To si silno uvedomujem. Patrí Ti nekonečná vďaka za to že sa o mňa staráš a opatruješ ma ako bábätko.

  6. Taký je Pán Boh, taká je pani Laura...
    Peter B. | 03.10.2018
    Zrejme väčšina z nás vie, aké ťažké to pani Laura a jej manžel v tomto období majú. Preto je potrebný aj pre nich tak dôležitý oddych...a predsa. Dnes som zavolal o Božiu pomoc pre dcéru. I cez veľké vyčerpanie pani Laury, jej to nedalo, a odobrila svojím darom školu pre našu dcéru. Nežiadal som o nič viac, ale i táto možno z nášho pohľadu drobnosť bola pre ňu určite vyčerpávajúca. Taká je pani Laura. Nehľadí na seba, len a len na to aby pomohla iným... To čo však nasledovalo ďalej, bolo odovzdanie liečby pre mňa a moju manželku. Tatík náš láskavý vidí že potrebujeme v tomto období pomoc vo forme liečby. Taký je náš PÁN BOH!!! Lieči nás i keď to my nevidíme...Závistlivci a neprajníci sa môžu len čudovať čo je to za silu, ktorá stojí za pani Laurou. Je to sám PÁN BOH!
    Tatuško, ďakujem za Tvoje slová pre moju dušu. Tak ako povedal Vladimír, dostal som "morfium" pre moju dušu. Vieš Bože že sa Ťa nikdy nevzdám....Ľúto mi je každého dňa keď Ti neodovzdám svoje modlitby v takom rozsahu ako som si zvykol...Sú mojim dopingom pre každý deň...MILUJEM ŤA za všetko čo si pre mňa a moju rodinu spravil.

  7. Nekonečná vďaka

    daniela | 29.09.2018

    Touto cestou sa chcem zo srdca poďakovať drahá Laura za čas, ktorý ste nám venovali včerajším telefonátom. Dozvedeli sme sa, prečo nám uhynul oblúbený psík, že vlastne zachránil život mojej dcéry. Napriek tomu, že vy s manželom prežívate znova ťažké časy, ste sa nám venovali, pomohli a vlastne zachraňujete život. Nebyť Vášho nádherného srdiečka, nedozvieme sa to včas . Vážim si to veľmi a som doživotne vašim dľžnikom. Stojíme všetci vždy pri Vás nech je to čokoľvek. Vyprosujem pre Vás silu vydržať a prežívať už iba pekné dni, lásku a pokoj na duši. Ste naše zlatíčko. Veľmi sa modlím, nech všetko dobre dopadne. Bože Otče láskavý, ďakujem za Tvoju pomoc a prosím ochraňuj svoje dieťa Lauru od všetkého zla.. Boh nám žehnaj. Milujem Ťa celým ❤️ a nikdy sa to nezmení.

  8. Boh je láska...láska je Boh
    Jana | 29.09.2018
    Drahí môj milovaný Bože.S láskou a pokorou sa k tebe skláňam a ďakujem za možnosť zopakovať moju liečbu,ktorú si mi poslal.Keď mi drahá Laura odovzdala odkaz,že ju znovu môžem naplniť ten pocit,ktorý sa ma v tej chvíli zmocnil ani neviem opísať.Je to niečo jedinečné cítiť Bože tvoje pohľadenie a tvoju lásku.I keď veľakrát zlyhávame a schybujeme ty Bože nám vždy odpústiš a vtedy pochopíme smer našej cesty,ktorou chceme ísť.A nič nie je nàhoda.Znovu sme sa presvädčili,že náše prosby počúvaš a napľňaš.Keď sme včera sedeli v rodinnom kruhu a rozprávali sa o tebe Bože v tom mi naraz zazvonil telefón a na displeji sa zobrazilo meno Liečiteľka Laura.Neverili sme vlastným očiam, ale stalo sa.Vyslovené bolo vyslišané.A v rozhovore s p.Laurou si nám Bože znovu pomohol a zaroveň odpustil.Keď sa ma p.Laura spýtala ako sa mám a ja som spomenula moje zdravotné problémy neváhal si Bože ani chvíľku a začal si diktovať písmenká,ktoré mi odovzdala.Liečbu na môj ďalší problém.Ja teraz Bože drahý prosím a orodujem pomoc a ochranu pre našu drahú Lauru a Vladka, nech všetko dopadne dobre,nech už nikdy títo vzácny ľudia nepocítia zlobu a nenávisť ľudí a nech už nikdy slzy sa z očí tejto vzácnej a jedinečnej ženy jej tvárou nikdy nekotúľajú.Ľudia,ktorí nám nezištne pomáhajú vo dne v noci na rozdiel od toho, koľko možno bolesti a trápenia sami majú.Vážim si všetko čo pre nás všetkých robia.Prosím Bože ochraňuj ich od všetkého zla sveta.Ďakujem za všetku tvoju pomoc za tvoje odpustenie za tvoju lásku.Milujem ťa Bože a nikdy sa ťa nevzdám. S láskou Jana.❤️❤️❤️Drahá Laura Vám tiež nekonečné ďakujem.Nezabudnite že sme tu vždy pre Vás,ako aj vy pre nás.Ľúbim Vás a vážim si Vás.

  9. Poďakovanie za zamestnanie
    Júlia P. | 29.09.2018
    Posielam Pánu Bohu láskavému vďaku a lásku, za to že mi vo firme predĺžili zmluvu a stala som sa z praktikanta zamestnancom na čiastočný úväzok a môžem si tam v klude dokončiť bakalársku prácu a popri tom skúšky na univerzite. Ďakujem Otecko, že ma neopúšťaš a robíš môj život ľahší. Ty si to najdôležitejšie a najkrajšie v mojom živote. Ľúbim Ťa

  10. Nekonečná vďaka Ti Bože
    Marta | 29.09.2018
    Tatičko Nebeský, Láskavý len Tebe Jedinému venujem svoju hriešnu dušu, vždy bola Tvoja a vždy bude, len ty rozhoduješ ako a kam sa podejem. Chcem sa Ti z hlbky svojej duše ospravedlniť za svoju hluposť a slepotu, stále si mi otváral oči a ja som ich stále zatvárala, až si musel zasiahnuť inak, doslova so mnou trásť aby som otvorila tie hlupe oči a videla čo bolo potrebné až tak že teraz sa bojím tie oči aj zavrieť.LÚBIM ŤA Bože, ďakujem za všetky tie nápravy aby si ma zobudil. Už nechcem spať, už nechcem byť slepá. ĎAKUJEM. Velmi ďakujem aj vám pani Laura a vám pán Vladimír za váš čas a energiu, ktorú ste mi venovali, napriek vašej vyčerpanosti,. Nech vás Pán Boh žehná a ochraňuje, ĎAKUJEM

  11. Ty si moja laska Pane Boze moj .
    Marika | 29.09.2018
    Milujem ta otecko nas a z celeho srdiecka ti dakujem za tvoju lasku ku mne a mojej dcerke .Aj ked to nebolo lahke zvladnut,stale si nam poslal tolko sily kolko sme potrebovali aby sme zvladli liecebne procedury naplnit .Dakujem ti pane Boze za moje zdrave srdiecko ,aj za zdravie mojej dcerky .Po odkaze ktory si mi cez pani Lauru poslal som najstastnejsi clovek na zemi.Prosim ta odpust mi moje schybenia a zle myslienky lutujem svoje hriechy .Z celeho srdiecka dakujem aj vam pani Laura aj napriek svojej vytazenosti a vycerpanosti ste prijali odkaz od nasho otecka a z laskou ste mi ho odovzdali .Nech Vas pan Boch zehna aj pana Vladka .Dakujem..

  12. Nekonečná Vďačnosť Môjmu Jedinému Láskavemu Bohu za pomoc k mojej duši .
    Julia.L | 29.09.2018
    Láskavy Môj Bože Jediný Najvzácnejši Nenahraditeľný najväčšou láskou z mojej duše Ti Veľké Vrúcne Nekonečné ĎAKUJEM za najvzácnejšiu pomoc zázračnú ktorú moja duša dostáva na tejto zemi .Posielam Ti Láskavy Môj Bože naväčšiu Lásku z mojej duše ďakujem Ti za záchranu môjho života ,za cestu ktorou ma vedieš za najvzácnejšiu stránku cez ktorú ma účíš ,za Láskavu p.Lauru v ktorej blízkosti moja duša môže byť .Veľké vrúcne ĎAKUJEM za Pomoc ktorá sa mi dostáva zázrakom len od Láskaveho Jediného Pána Boha na bojisku kde si moja zákerna duša odrába karmu .Nekonečne Naväčšou Láskou Ti Láskavy Môj Bože Vďačne viac ako tisic krát ĎAKUJEM bez Tvojej pomoci to neexistuje zvládnuť psychicky ani fyzicky .Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za Najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa mi dostáva len z Náruče Láskaveho Boha . .Len Ty vieš Láskavy Bože ako kráčam a veľmi si želám láskou k Jedinému Bohu zládnuť všetky prekážky ktoré mám na ceste k Tebe Láskavy Môj Bože .Učíš ma kráčať,bojovať, nefňukať a nabyť sráč ,slovičo ťažke ...vyhodiť úplne zo svojho slovníka a odvážne kráčať len vpred .Daroval si na zem Láskavy Môj Bože svojho Proroka a p.Laura je mojím úžastným príkladom a vedie nás viac ako fantasticky aj s p.Vladkom .Nekonečne Veľké Vrúcne ĎAKUJEM za ich najvzácnejšie duše požehnané na túto zem o ktoré sa môžem oprieť .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože celou svojou najväčšou
    láskou ,životom ,dušou a svojou silou .Uctievať ,klaňať v mojej duši si Ťa láskou opatrovať budem pokiaľ ma tu necháš na tejto zemi .Buď pochváleny Môj Jediný Najdrahší Bože Amen.

  13. Všetko čo hľadáme, musíme nájsť najskôr v sebe...
    Daniela | 26.09.2018
    Drahá pani Laura,

    ešte raz Vám ďakujem za sprístupnenie Božej stránky a hlavne za rozhovor, ktorý mi pomohol posunúť sa ďalej. Veľmi veľa to pre mňa znamená, zavolali ste práve v čase, kedy som mala v hlave toľko otázok..

    Začiatkom roka, kedy mi bola stránka zamietnutá som to tak aj cítila, že si ju ani nezaslúžim a pán Boh všetko vie, čiže som neostala prekvapená. Trvalo mi dlho vrátiť sa na správnu cestu...čakalo ma veľa skúšok, stretnutí s ľudmi, kresťanmi...vždy som obhajovala pána Boha jediného, ktorému som do dnes vďačná za svoje zdravie, za ľahší život, ktorým ma vedie aj doteraz. Obdobie, kedy mi už lekári nevedeli pomôcť,kedy som cítila, že je už naozaj veľmi zle, bolo to pre mňa najťažším obdobím, no zároveň najkrajším v živote, kedy som spoznala pána Boha a ten pokoj v srdci, kedy som mu nekonečne verila a nechala na neho všetko, nech už je akokoľvek. Veď iné mi ani neostávalo. A potom sa začal diať zázrak za zázrakom. Pána Boha nemusíme vidieť, ale vedieť cítiť. Pre mňa sú cnostné hodnoty duchovného charakteru ako láska a pokora našim Bohom. Je toho oveľa viac, ale myslím, že toto sú hlavné piliere, na ktorých nás pán Boh učí stavať. Vždy je to však naše svedomie, ktoré si musíme spytovať, ktoré pred pánom Bohom neschováme.Všetko čo duša potrebuje aby bola šťastná je ukryté v jej čistote. A kto je čistý je bližšie k Bohu. Možno sa mýlim, ale toto cítim už od malička a takáto duša nie je viazaná ničím materiálnym a nebude sa báť odísť z tohoto sveta preč.

  14. Ďakujem ti Bože, že držíš nado mnou ochrannú ruku
    Júlia Š. | 26.09.2018
    Ďakujem ti Bože, že ma ochraňuješ a vedieš tým správnym smerom. Že mi pomáhaš a ľúbiš ma. Ľúbim ťa a vždy budem.

  15. Dakujem Boze Otce milostivia laskavi
    Marika | 22.09.2018
    Dakujem ze si ma vyslisal a vypocul moje modlidby otecko moj milostivy.Nebolo mi dobre na srdiecku velmi mi busilo a bolo mi zle .Po pomodleni modlidieb na srdce mi busenie ustalo a ja som citila pokoj na dusi .Dakujem z celeho srdiecka iba ti si moj lekar milujem ta Otecko nas.

  16. Ďakujem za Božie kréda
    Andrea | 22.09.2018
    Ďakujem Ti Pane Božie za Božie kréda a konkrétne aj za to ako nesúdiť druhých, lebo to prináleží len Tebe. Vnímam ho ako zoslané pre mňa. Napriek všetkej krivde v mojom živote chcem tak veľmi ostať dobrou dušou, nedať sa skaziť zlom a tak ako hlásaš Pane Bože nesúdiť druhých, lebo nám tento post neprináleží, ale len a len Tebe.
    Prosím Ťa Bože každý deň o pomoc v tejto cnosti a prosím Ťa i teraz úprimne z hĺbky svojej duše o schopnosť odpustiť, nesúdiť a nehnevať sa, milovať aj toho svojho nepriateľa.
    Verím Pane Bože, že s Tvojou Božou pomocou, mojou vierou a láskou k Tebe budem môcť nielen v hlave, ale aj vo svojom srdci úprimne tento pocit precítiť celou dušou. Prosím Ťa Pane Bože nehnevaj sa na mňa a odpusť mi moje hriechy. Stoj pri mne prosím Ťa Otče Bože nebeský!
    Ďakujem pani Laura, že nám pomáhate a bojujete za to, aby sme boli všetci na tejto Zemi lepší.. :-)
    S láskou, Andrea 

  17. Pane Bože, ďakujeme, že nad nami držíš ochrannú ruku
    Peter C. | 21.09.2018
    Bože Otče náš nebeský, ďakujem, že si stále s nami aj keď sme hriešny. Veľmi Ti ďakujem, že si podržal našu rodinu a ukázal si nám, kde robíme chyby. Aj keď to bolo náročné, o to je to teraz krajšie. Sme spolu ako rodina a chcem sa poďakovať, že pani Laura s manželom mali toľko trpezlivosti a stáli pri nás. Opakovali nám, kde robíme chybu a naštastie, sme to pochopili. Preto viem, že BOH je na prvom mieste, aj keď ľúbite svoju rodinu, on je ten, kto si zaslúži byť prvý. Pretože keď toto pochopíte, tak zistíte, že to ostatné príde ako odmena. Preto milujte pána Boha a život bude krásny, tomu verte!!!
    Ešte raz veľké ďakujem za seba a svoju nádhernú rodinku.

  18. Toľko lásky mi nikdy nikto nedal...
    Peter B. | 21.09.2018
    Láskavý Bože, skláňam sa pred Tvojou veľkosťou. Skláňam sa pred darom ktorý si nadelil pani Laure. Nikdy nikto mi v živote nedal toľko lásky ako Ty Bože, pani Laura a jej manžel Vladimír. Opúšťajú ma postupne i priatelia v ktorých duševnú dobrotu som veril. Respektíve, opúšťam ich ja, pretože faloš si mi ukázal v ich dušiach.
    Laura je NEDOCENENÁ, jej schopnosti ktoré si jej nadelil si veľakrát nevážime, je však jediná duša s jej manželom ktorý nás NIKDY nezradili a ani nezradia. Včera som Ťa Otče môj láskavý počul po dlhšom čase. Podpora a láska od Teba a Tvojich služobníkov je nekonečná. Opísať sa to slovami nedá, to naozaj nie. Moc Vás ľúbim za všetku Vašu obetavosť...skrátka za VŠETKO. Som sice smutný, ale prešlo ešte veľmi málo času na to, aby sa veci dali na poriadok. Bezhranične Ti verím, a viem že budeš vždy pri mne stáť, keď to budem najviac potrebovať. Som najšťastnejší človek s veľkými chybami, že môžem byť súčasťou Tvojho spoločenstva vyliečených duší. Prosím Ťa Božinečku, ja obyčajný Peter, daj aby V+L = veľká láska /Vladimír a Laura/ boli najšťastnejší ľudia, aby cítili že som im úprimne vďačný. Ľúbim ich, a Teba bez debaty...

  19. Vďaka Pánu Bohu láskavému že ma vedie životom
    Júlia P. | 19.09.2018
    Ďakujem Pane Bože za malú liečbu, ktorú si mi nadelil, keď som asi pred mesiacom som volala pani Laure. Chcela som len vedieť ako sa s manželom majú, no pani Laure to nedalo a chcela mi pomôcť, tak mi odovzdala radu od Teba, aby som mala viac psychickej sily a aj telesného zdravia. Ďakujem krásne. Cítim, že lepšie zvládam svoju prácu. Chcem ešte podotknúť, že keď som sa pani Laury pýtala, čo som dlžná, že sa im rada nejako odvďačím, napríklad finančne, pani Laura jasne odmietla a moju otázku zahovorila.
    Veľká vďaka Pane Bože, že môj život dávaš postupne do poriadku. Musím ešte naďalej nejakú dobu makať, ale teší ma, že sa mi s Tvojou pomocou darí. Niekedy tomu ani nemôžem uveriť, že sa to tak dobre vyvinulo. To, že je to skutočnosť je priam zázrak. Naviedol si ma Ty sem, aj tým, že som nakoniec poslúchla Tvoje rady, aj keď mi spočiatku bolo ťažké oddať sa tvojej vôli a tým som vtedy zlyhala. No naučil si ma Ti dôverovať, za čo Ti veľmi ďakujem.
    Teším sa z každého nového odkazu na stránke, teším sa aj z príspevkov iných čitateľov. Je krásne čítať ako ľudia ľúbia Pána Boha, veria Mu a velebia Ho. Veľmi často ma to povzbudí, lebo v mojom okolí sú poväčšine ľudia neveriaci, alebo aj cirkevníci. Preto pre mňa táto stránka veľa znamená. Toľko krásnych vecí o Bohu a od Boha nikde inde človek nenájde. Želám si, aby čo najviac ľudí našlo lásku k Bohu jedinému. Prosím Ťa Otecko, veď ma po správnej ceste, daj mi silu to všetko zvládať a naprávať svoje chyby.

  20. Vďačnosť Pánu Bohu za Božiu Stránku
    Julia.L | 18.09.2018
    Láskavy Môj Jediný Najvzácnejší Bože nekonečne Veľké ĎAKUJEM za najvzácnejšiu stránku tohoto sveta cez ktorú nás liečiš ,varuješ ,učíš ,miluješ ,modlitbami k Tebe Láskavemu Bohu vedieš .Na tomto svete nič krajšie neexistuje a ani žiadna stránka na svete nevedie ľudí Boha Uctievať ,Milovať a kráčať po Božej ceste tak ako človek má na tejto zemi svojou láskou Jediného Boha Uctievať .Láskavy Môj Jediný Bože Najväčšou Vďačnosťou z mojej duše a celého srdca len Tebe ĎAKUJEM za najvzácnejšiu cestu na ktorú si mi len Ty cestu ukázal a dal si mi pochopiť ako mám správne kráčať a očistiť moju veľmi hriešnu dušu .Veľmi pekne vďačne Ďakujem za dušu p.Laury a jej Vladka sú pre moju dušu to najvzácnejšie na tejto zemi .Ďakujem láskou z mojej duše p.Laure aj p.Vladkovi za nekonečnú lásku ,obetavosť ,trpezlivosť .ochotu ,dobrotu za čas čo venujú pre svet a celé ľudstvo ,za spravovanie najvzácnejšiej stránky sveta.S úctou a láskou Júlia.L

  21. Dakujem Ti Pane Boze za lasku Tvoju
    julius | 16.09.2018
    Milostivy Pane Boze, chcem sa Ti touto cestou z hlbky duse a srdca uprimne podakovat, za seba i manzelku, ze si sa nad nami zmiloval a podal nam Tvoju Boziu pomoc. Dakujem Ti za liecbu ktoru si nam odoslal a pozehnal,ako aj za Tvoje vzacne rady, za Tvoje krasne slova Bozie, ktore mi stale v hlave zneju. Je to krasny pocit plny radosti emocii a slzy stastia, nieco nadherne , neskutocne...ale pravdive..DAKUJEM.
    Aj Vam mila pani Laura s manzelom Vladkom treba podakovat za pomoc,ktoru ste prijali pre nas od Pana Boha, ved inak by to bez Vas ani nebolo mozne. Sme stastni, ze si prave Vas vybral nas BOH a budem HO kazdodenne prosit aby Vas ochranoval.

    Dakujem s pozdravom JULIUS

  22. Pre neprajníkov pani Laury
    Marek M. | 14.09.2018
    Prešlo asi 4 alebo 5 rokov za celý ten čas som sa objednal k pani Laure veľa krát, dostal som veľa liečebných receptúr a nie hocijaké napr. liečbu na silné oslabenie rúk, problém s ľadvinami, liečbu na srdce,na poškodené nervy, na priberanie, na spánok, liečbu na hlasivky atď...Dostal som veľmi veľa odkazov a rád od Pána Boha a tých bolo XY, ani si ich už nepamätám všetky ale nieje to hanba lebo ich bolo ozaj strašne veľa...Za to všetko čo pre mňa pani Laura urobila koľko času strávila prijímaním pomoci pre mňa a taktiež aj pán Vlado keď som sním pretelefonoval veľa, veľa, veľa hodín kde sa mi snažil vysvetliť všetko čo sa týkalo tých receptúr alebo odkazov či Božích rád, ale ešte popritom mi veľakrát zavolal ako sa mám, či sa mi darí, či by som nepotreboval s niečím pomôcť alebo poradiť no samozrejme, že sa vždy niečo našlo a VŽDY mi ochotne pomohli...A ako vždy mi to všetko pán Vlado dopodrobna vysvetlil...

  23. Poďakovanie Bohu za Božiu liečbu a pomoc
    Júlia Š. | 13.09.2018
    Z celého srdiečka sa chcem poďakovať Bohu za liečbu pre moju dcérku a mňa. Dnes som dostala  liečbu pre mňa a dcérku od nášho láskavého otecka nebeského. Je to pre mňa veľmi dôležité. Som veľmi šťastná, že pani Laurika prijala pre nás odkaz. Milujem ťa Bože a vždy budem. Ďakujem za všetko. Pani Laurika ste úžasná žena. Cením si vás. Jedine ty Bože, dokážeš vidieť do nášho vnútra a poznáš naše problémy a jediný ty ich dokážeš vyliečiť. S tvojim požehnaním ich budeme napĺňať. Ešte raz veľké ďakujem. Klamárom a ohováračom odkazujem, že nikto odo mňa peniaze nepýtal. Cmuk

  24. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za liečbu Rozmarínom.
    Julia.L | 11.09.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne najväčšou láskou ďakujem do Láskavej Božej Náruče za Tvoju Najvzácnejšiu starostlivosť pre moju dušu .Vďačne veľké ďakujem za liečbu rozmarínom ktorá ma posilnila na tele aj duši dodala silu energiu môjmu telesnému domčeku.Cítim sa viac ako fantasticky vďaka len Milovanému Jedinému Môjmu Bohu .Láskavy Môj Bože nekonečne Veľké 1000 Krat ĎAKUJEM za liečivka ktoré poskytuješ pre moju dušu vždy v pravý čas keď to práve potrebujem .Za všetulínku pomoc krorú mi poskytuješ Môj Jediný Láskavy Bože verne a oddane si ťa milovať a opatrovať budem len Teba Jediného Láskaveho Môjho Boha .Láskavy Môj Bože veľmi pekne vďačne Veľké ĎAKUJEM za Láskavu p.Lauru a p.Vladka za ich obetavosť ,lásku a vedenie k Jedinému Bohu .Veľmi pekne prosím Láskaveho Pána Boha o Božie požehnanie a najvzácnejšiu starostlivosť pre ich najvzácnejšie duše sveta.Amen

  25. vďaka
    Erika | 11.09.2018
    Ďakujem Ti Bože znova za liečbu ktorú si mi poslal cez pani Lauru.Nedávno sme spolu telefonovali a Boh mi znova poslal liečbu,ktorú potrebujem.A keď som sa spýtala na finančnú odmenu,tak mi odpovedala TO JE Z LÁSKY.Pani Laura nezištne pomáha .A ak si niekto myslí že bohatne tak sa veľmi mýli.Boh Vás žehnaj.

  26. Podakovanie
    Kristína | 11.09.2018
    Aj ja by som sa rada pripojila k poďakovaniam pani Laure. Pred pár dnami som potrebovala radu od Boha ohľadom výberu vysokej školy nebola som si si istá, na aké odbor by som sa mala zamerať. Ked som zavolala zdvihla mi to pani Laura, troška ma to zaskočilo ale zárovan som bola aj šťastná. Vysvetlila som čo by som sa chcela pána Boha spýtať, nadiktovala som odbory, na ktoré by som chcela študovať, mala som potom zavolať o 10 minút kvôli odpovedi. Bola som ohromená myslela som že na odpoveď budem musieť pár dní čakať ale namiesto toho som čakala iba pár minút. Ked sme sa spýtali koľko peňazí treba poslať povedala že nič.S celého srdca sa chcem poďakovať pánu Bohu za radu aj pani Laure za veľkú ochotu. Ďakujem pekne bez Vás a Vašej práce by tento svet nebol pre mňa taký znesiteľný akým je teraz. Ešte raz veľmi veľmi dakujem za pomoc a ochotu a prajem všetko dobré.

  27. Vďaka Ti Otče Bože za sprístupnenie stránky.
    Eva | 11.09.2018
    Buď pozdravený náš drahý Pane Bože,chceme sa Ti zo srdca poďakovať za sprístupnenie Tvojej Božej stránky.Veľmi si to vážime a sme šťastní,že sa znova môžeme modliť všetky Tvoje krásne a zázračné modlitby.Vďaka Ti Otče Bože za odpustenie za lásku a všetky Tvoje vzácne rady, receptúry .Život bez Teba je veľmi ťažký, preto Ťa prosíme Pane Bože veď nás tou správnou cestou a ochraňuj nás od všetkého zlého.Milá pani Laura veľmi pekne Vám ďakujeme,že ste nám umožnila prístup na túto krásnu Božiu stránku.
    S pozdravom Eva s rodinou.

  28. Poďakovanie Pánu Bohu za radu
    Marek M. | 11.09.2018
    Chcem sa ti Pane Bože poďakovať za radu , ktorú si raz povedal pánovi Vladovi a on ju povedal mne, tuším keď sme sa bavili o prechádzkach v prírode tak mi pán Vlado povedal, že chôdza do kopca je veľmi zdravá aj na kríže, že to má od teba Pane Bože. Istý čas ma bolievali kríže a to dosť ale ani nie pri zohýbaní sa ale keď som ležal na kraji posteli na chrbte a jednu nohu som spustil na zem tak so mnou od bolesti až trhlo, bola to veľmi prudká bolesť. Ešte horšie bolo keď som sa chcel v tej polohe posadiť . No aj keď sami podarilo posadiť niekedy som aj zuby zatisol od bolesti inokedy som sa na posteli vytočil a až tak posadil. Ta bolesť sa objavovala hlavne pri tej polohe. Raz som sa išiel prejsť na jeden kopec, kolega mi poradil, že je odtiaľ veľmi pekný výhľad no a mal pravdu. Pán Boh ma tu obkolesil nádhernou okolitou prírodou v ktorej sa nachádza množstvo možnosti na veľmi pekné túry. Ked som došiel pod ten kopec odstavil som auto zobral batoh a šiel priamo na vrch toho kopca. Stúpanie bolo dosť strmé nakoľko sa jednalo o lyžiarsky svah. Pri stúpaní som si spomenul nato čo Pán Boh povedal, že chôdza do kopca je zdravá aj na kríže. Asi po pol hod. som sa dostal na kopec a výhľad bol nádherný. Sadol som si na trávu a obzeral okolitú prírodu. Ked som došiel domov osprchoval sa a šiel si trochu ľahnúť. ani som sa nezamýšľal nad tým či ma ešte bolia kríže alebo nie,ani keď som bol v takej polohe keď ta bolesť vyžarovala. Až po chvíli mi zoplo, že ma nebolia kríže vôbec..Nato som sa vytáčal do rôznych "polôh" no ani pri jednej z nich ma neboleli kríže až som ostal zaskočený. Ten problém s bolesťami v krížoch trval dlhšiu dobu no nevenoval som tomu pozornosť lebo sa "objavoval" hlavne pri tej polohe. No musím povedať, že ma kríže doteraz nebolia ! Je to doslova zázrak. Nepamätám si či som sa Ti vôbec poďakoval Bože ale asi nie.
    PS: Tento príbeh som napísal z mojej vlastnej skúsenosti a konkrétne s mojím dlhotrvajúcim zdravotným problémom. No nemusí to pomôcť každému koho trápi bolesť v krížoch. Niekto môže mať závažnejší problém z krížami a potrebuje priamu liečbu na jeho problém. Mne nato postačila táto rada od Pána Boha.

  29. Nezištná pomoc a láska
    Peter K. | 11.09.2018
    Tak isto aj ja, ak môźem, by som sa rád pripojil k poďakovaniu pani Evy za pomoc od Pána Boha, ktorú dostala od pani Laury zadarmo. Tiež som dostal pomoc od Pána Boha na môj zdravotný problém, ktorú som veľmi potreboval 2 roky dozadu a potom ešte ďalšiu pre posilnenie celého tela a ešte veľa rád od pani Laury a to všetko zadarmo a to musím povedať že sa mi veľmi uľavilo a pomoc od Pána Boha mi nesmierne pomohla.odvtedy som dostal toľko rád a podpory od pani Laury aj pána Vladimíra, že sa to nedá ani spočítať. Nič odo mňa nechceli,a ešte mi v mojom trápení dodali silu a nádej a nevzdať sa nikdy svojho jediného Pána Boha. A tu je ďalší dôkaz, že pani Laura určite nebohatne na tých, ktorí ju o pomoc požiadajú, ktorú príjma od nášho láskavého a všemocného Pána Boha pre nich, ale s láskou pomáha trpiacim, ktorí potrebujú Božiu pomoc. Vždy budem milovať svojho jediného Pána Boha a uctievať len jediné všemocné Božie meno a klaňať sa len jemu jedinému, tak ako je jasne napísané v prvom Božom prikázaní.
    Milujem Ťa Bože môj jediný a láskavý, len Ty si mi život dal a vďaka Ti Bože za každú pomoc od Teba danú a za záchranu môjho života.

  30. Ďakujem Ti Otče Bože za liečbu a odpustenie.
    Eva | 10.09.2018
    Drahý Pane Bože chcem sa Ti z hĺbky duše poďakovať,že si mi odpustil a následne odovzdal liečbu .Na začiatku tohto roka som schybila a tým som nahnevala Pána Boha, liečbu ktorú mi nadelil som ani nenapĺňala nebola by mi zabrala.Môj život začal ísť dolu vodou cítila som sa veľmi zle po zdravotnej stránke a ani v súkromí to nebolo dobré manželovi praskli nervy požiadal o rozvod. Vždy,keď človek schybí zlo to hneď vystihne a už ide po človeku, kladie mu polená pod nohy...No aj napriek tomuto všetkému som sa nevzdávala modlila som sa každý deň k Pánu Bohu prosila som Ho o odpustenie a verila som ,že mi v mojom trápení pomôže.Nás láskavý Otecko nebeský mi veru aj pomáhal dával mi veľa síl,vždy keď som sa rozplakala od žiaľu,že má manžel chce opustiť, Boh zastavil môj plač a v mojej duši nastal pokoj.Vtedy som vedela,že stojí pri mne.Odovzdala som sa do Jeho Božích rúk a po celý čas som Bohu hovorila,že on bude môj advokát a nech sa stane Jeho vôľa.Tak sa aj stalo v deň rozvodu (6.6) Pán Boh zasiahol sudkyňa nás nerozviedla ,pre mňa to bol Boží zázrak plakala som od šťastia a ďakovala Bohu.Tak toto dokáže len a len Pán Boh.Ďakujem Ti drahý Otecko môj nebeský z celého srdca,že si ma neopustil aj keď som Ťa sklamala, vždy Ti budem ďakovať až do konca svojho života .Ľúbim Ťa Otče Bože, život bez Teba nestojí za nič.Včera 9.9 po telefonáte s pani Laurou sa stal ďalší zázrak Pán Boh mi odpustil a prehovoril ku mne aj k môjmu manželovi cez Laurine ústa je to neskutočne krásny pocit,ktorý sa nedá ani opísať,keď počujete Pána Boha ,ako sa k Vám prihovára toto dokáže len Boží prorok.Slzy nám padali,ako hrachy od šťastia už len kvôli tomuto sa mi oplatilo trpieť.Toto je skutočná výhra a nie peniaze tie sú vám na nič,keď nemáte zdravie a ste nestastni.Vďaka Ti Otecko nebeský za tento nádherný zážitok za všetko Ti ďakujeme aj za liečbu,ktorú si mne aj môjmu manželovi nadelil vôbec sme to nečakali a ešte stále si myslím ,že sa mi sníva.Ďakujem Ti Bože aj za Tvoju Lauru,že nás vypočula veď vôbec nemusela po tom ,ako som aj ju sklamala.Vždy budem hovoriť,že je tá najčistejšia a najláskavejšia duša na tejto zemi.Chceli sme sa finančné odmeniť za pomoc no odmietla povedala,že je to z LÁSKY .Drahá pani Laura srdečne Vám ďakujeme aj pánovi Vladovi za pomoc za liečbu a ostatné rady,ktoré ste nám od láskavého Pána Boha odovzdala,že ste nám všetko podrobné vysvetlili.Ďakujeme Vám za trpezlivosť a čas,ktorý ste nám venovali.Nech Vás ochraňuje náš Otec nebeský a nech Vám žehná každý deň.
    Môj milovaný Otče Bože ešte raz Ti ďakujem za Tvoju pomoc ochranu a zmilovanie.Ľúbim Ťa.
    S láskou Eva s manželom.

  31. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu
    Bohuslav | 10.09.2018
    Láskavý Otče Bože, ďakujem Ti za všetky liečby a cviky, ktoré som od Teba dostal. A že ich pár už bolo. Denne za ne ďakujem Pánu Bohu, pani Laure za ich odovzdanie a pánovi Vladkovi za ich vysvetlenie. Tieto liečby a cviky sa týkajú môjho obehového a pohybového aparátu. A aby som zmienil aspoň jeden zdravotný problém konkrétne. V júli 2015 som mal horný tlak dlhodobo viac ako 180 a hrozil mi srdečný kolaps. Mnohí moji rovesníci ma upozorňovali, že vysoký tlak má dnes veľa ľudí, že je to banálny problém, že sú na to účinné a spoľahlivé lieky, ktoré sa ale bohužiaľ musia užívať natrvalo. Ja mám už dlhý čas horný tlak okolo 130 a bez liekov. S vďakou Bohuslav

  32. Nekonečne ďakujem láskavému Pánu Bohu za pomoc
    Gitka | 10.09.2018
    Ďakujem Ti láskavý môj dobrotivý Otče Bože z celého srdca za Tvoju pomoc, ktorú si mi poslal cez duševný príjem našej drahej pani Laury na silné bolesti celej mojej pravej nohy od bederného kľbu až po chodidlo. Príčinou týchto nepríjemných bolestí sa stal posunutý stavec v krížovej oblasti čoho dôsledkom sa mi pricvikol nerv. Nekonečne ďakujem láskavý môj milovaný Bože za všetky tie nesmierne účinné liečivé cviky, ktoré som pravidelne každý deň cvičila podľa Tvojho Božieho odkazu a veľmi mi pomohli. Ďakujem tiež za pomoc na silný zápal nervu. Som presvedčená o tom, že bez láskavej Božej pomoci by som skončila v nemocnici na operačnom sále. Milujem Ťa láskavý môj dobrotivý Bože celou svojou dušou najviac na celom svete a vždy, navždy budem. Prosím Ťa láskavý môj Bože ochraňuj náš poklad tu na zemi, naše žiarivé Svetlo pani Lauru a tiež jej manžela Vladka od všetkého zlého a od každého nebezpečia. Požehnaj im obom dobré zdravie, veľa duševných a telesných síl, energie a duševnej spokojnosti. S láskou, úctou a vďakou Gitka

  33. Vďaka Ti Bože za všetko
    Erika | 09.09.2018
    Láskavy môj Bože.Chcem sa Ti poďakovať za to ako sa mi podarilo schudnúť 10kíl,A to len a len vďaka Tvojim liečebným cvikom na chudnutie.Celých 20rokov som sa snažila zhodiť prebytočné kilogramy.Buď som hladovala ,alebo držala všakovaké diety.A nič mi nepomohlo zhodiť kilá.Vďaka týmto liečebným cvikom som nielen schudla,ale sa cítim skvelo.A pri tom vôbec nehladujem ,aj maškrtu si dám,Samozrejme z mierou.ĎAKUJEM BOŽE.Chcem sa poďakovať aj pani Laure,dobrej vedme,ktorá pomáha ľudom v chorobách v beznádejí a to v úplnej skromnosti.A za to všetko jej niektorý ľudia iba ubližujú,preklínajú spolu aj jej manžela a trápia ich duše.Pýtam sa?Za to všetko ,čo pre Nás robia?Je to choré a nedáva mi to zmysel.Pani Laura modlím sa za Vás aby ste to všetko zvládli.Sme tu my ,ktorý si Vás aj vážho manžela Vladimíra obhájime a budeme pri Vás stáť.Naozaj vážme si všetci čo máme na Slovensku ,človeka ktorý má dar od Pána Boha.A učí Nás milovať jediného Boha.Boh Vás žehnaj.

  34. Ďakujem

    Mária | 09.09.2018

    Ďakujem Ti môj Bože ,že ochranujes moju rodinu.

  35. Podakovanie za predaj rodinneho domu
    Julius | 08.09.2018
    Laskavy Boze Otce nebetsky
    Chceme sa Ti touto cestou srdecne a uprimne podakovat za Tvoju Boziu pomoc, ze si nam pomohol s predajom domu, ktory sme nemohli dlhu dobu predat, pretoze bol zatazeny kliatobnou porobou. Dakujeme Ti drahy Pane Boze, ze si nas zbavil tohoto tazkeho
    bremena z ktoreho islo na nas velke zlo, ktore nam tazilo a strpcovalo
    zivot. Dakujeme Ti za prekrasnu modlitbu za predaj domu ktoru si nam
    odovzdal cez pani Lauru. Dakujeme Ti Boze aj za silu a ochranu,ktoru
    si nam po cely cas v tomto tazkom obdobi poskytoval.
    Mila pani Laura,dakujeme aj Vam za vsetku doterajsiu pomoc.

    s pozdravom Julius s rodinou.

  36. Ultra rýchla Božia pomoc
    Michaela | 06.09.2018
    Drahý Otecko Nebeský, Milá p. Laura a Milý p. Vladimír, ďakujem Vám z celej mojej duše za pomoc.Pomoc,ktorú ste prijali od p. Boha pre mňa, pre môj zdravotný problém. Hneď ako som začala napĺňať Božiu pomoc a rady, tak sa mi uľavilo. Dnes sa už cítim omnoho lepšie ako v utorok. Pre tých, ktorí ešte stále neveria, že p. Boh cez svojho proroka Lauru dokáže zázraky, tak teda pozorne čítajte. V utorok skoro ráno som sa chystala ako vždy do práce, už pri česaní vlasov som nevidela poriadne na pravé oko a pravá ruka bola o čosi meravejšia. Nejako som si to neuvedomovala, vravela som si, veď je ešte len 04:30 hod. urcite nie som poriadne rozhýbaná. Ako som šoférovala auto cestou do práce, tak už mi začala tŕpnúť tvár, zuby, pravá ruka a noha a silno ma rozbolela hlava. Nejako som došla do práce, ale nelepšilo sa mi. Rozhodla som sa, že sa teda vrátim domov, čo je 45 minút autom cez kopce. V aute mi bolo príšerne zle, musela som odstaviť auto na krajnici. Niekoľkokrát krát som zvracala, bolo mi na omdletie. Prosila som úpenlivo p. Boha o pomoc, o pomoc aby som sa dostala bezpečne domov a nikoho neohrozila. S hlavou som už nevedela poriadne hýbať. S Božou pomocou som došla domov, ozvracaná a vysilená. Skúsila som zavolať p. Laure s prosbou o pomoc od p. Boha. On je môj lekár. Nedovolala som sa, zaspala som od slabosti. Keď som sa prebudila mala som zmeškaný hovor od p. Laury, volala som späť. Vysvetlila som čo ma ťaží, ale že mi je málinko lepšie. P. Laure to nedalo a pýtala sa p. Boha na mňa. Ihneď ako mohla odovzdala mi od p. Boha pomoc a rady. Trpezlivo vysvetlila a niekoľko krát mi zopakovala, chápala že som totálne vysilená. P. Boh presne vedel aký mám zdravotný problém a poslal mi presne ušitú mne na mieru ultra rýchlu zázračnú pomoc. Ešte stále neveríte??? Toto je skutočnosť, ktorá sa stala mne, obyčajnej žene z východného Slovenska. Ja v jediného Boha verím a ďakujem mu za všetko a hlavne zato, že tu na Slovensku máme p. Lauru - Božieho proroka a p. Vladimira,ktorí napriek neprajníkom a zlým dušiam nás učia milovať Boha. Ešte raz velikánske ďakujem a vyprosujem pre Vás od Boha veľa síl a energie.

  37. poďakovanie Pánu Bohu
    gabča | 06.09.2018
    Dobrý Bože ďakujem ti za odstranenie bradavic . Mala som ich po celej nohe , a vďaka modlitbe a potieraniu tinktúrou som sa ich zbavila .
    Ešte sa chcem podakovať , ked som bola ešte mala vyliečil si mi krivu nôžku .Iba vdaka Tebe mam nohu zdravu , rovnu . Lekari mi davali ortezi ktoré mi nepomahali iba tlačili a boleli . Sice som bola ešte malá spominam si na to.Dakujem ti že si ma vyliečil .

  38. Ďakujem TI Pane Bože za každý deň môjho života
    Margita | 04.09.2018
    Pane Bože ďakujem Ti za každý deň môjho života, že mňa zobúdzaš vždy keď to je potrebné, že mi pomáhaš zvládnuť všetko čo na mňa každý deň čaká. Ďakujem Ti že počúvaš moje prosby, modlitby a ukľudníš vždy moje srdce. Ďakujem Ti za prácu, ktorá nie je ľahká, ale z Tvojou pomocou to zvládam.Ďakujem Ti že si mi odpustil, Potrebujem Ťa Pane Bože lebo Ty si môj Boh a Otec, ktorý stojí každý deň pri mne a starostlivo sa o mňa stará - Milujem Ťa, moja láska patrí Tebe BOH môj.
    Prosím Ťa Pane Bože o odpustenie mojich hriechov aj z minulých životov
    Prosím Ťa o ochraňu od každého nebezpečenstva mňa a moju rodinu a pani Lauru a jej manžela.
    Usmerňuj prosím myšlienky, slová a skutky každého človeka na našej zemi, myšlienky každého človeka na našej zemi prosím smeruj len tým smerom správnym - k poznaniu Teba Jediného Boha,ktorý nás stvoril a je milujúci BOH a spravodlivý sudca.
    Pozdravujem Vás pani Laura aj Vášho manžela, ďakujem Vám za všetko čo ste pre mňa urobili, za odpustenie, ochotu, vynaloženú silu. BOH Vám žehnaj.
    Margita.

  39. Ďakujem Tatinko náš za nádej...
    Peter B. | 04.09.2018
    Chcem sa Ti Otče Božinku poďakovať za nádej ktorú si mi dal, a pani Laure a jej manželovi za odpustenie. Som vďačný za všetko čo si mi odkázal, a i za prvú pomoc, ktorú si mi odoslal.
    Som vďačný za každý nádych môjho tela, úder môjho srdca, a čas strávený s mojou rodinou...
    Za všetko čo som vďaka Tebe v živote videl a zažil. U Teba nič nie je nárokové, a ja viem že nebyť Tvojej a našej pani Laury a tejto úžasnej stránky, život nielen môj ale i mnohých ľudí ktorí sem prispievajú, alebo ju čítajú by nebol lepší... Do vôle Tvojho riadenia vkladám svoj život, lebo vždy som od Teba dostal len to, čo som si zaslúžil...Moc Ťa ľúbim Otče Bože...

  40. Srdecna vdaka Panu Bohu
    Maria | 04.09.2018
    Srdecna vdaka Pane Boze za lasku a silu, ktoru mi davas. Je to viera, ktora hory prenasa. Dakujem za liecbu, vdaka ktorej sa citim omnoho lepsie, bolesti ustupili a verim, ze s pozehnanim Pana Boha to zvladnem do uplneho konca. Aj moja diagnoza suvisi s jednym zo smrtelnych hriechov. Obzerstvo. Clovek si to po cely zivot neuvedomuje, za aj nasa schranka je vzacny dar, treba asi ju vazit a nespravit z nej odpadkovy kos. Dakujem Ti Pane Boze, s laskou Maria

  41. Sklanam sa Boze pred tvoju laskou
    miro| 02.09.2018
    Ahoj Boze,chcem sa ti aj takto verejne podakovat za liecby ktore si mi pred par dnami odovzdal cez pani Lauru. Sklanam sa pred Tebou Boze ako si mi dokazal odpustit po tom vsetkom, co som urobil. Ako ma Boze mozes tak velmi milovat? Ako mozes byt tak laskavy? Ja nerozumiem ako som si tvoju lasku zasluzil po vsetkych mojich schybeniach. Ty vies ze vzdy lutujem, ked nieco pokazim, ale ja vzdy trpnem a pokorne cakam co bude dalej,ci sa nado mnou este zlutujes,bol som aj teraz ochotny cakat do smrti a znasat vsetky tvoje tresty pre moju dusu a bol som zvedavy na Tvoj verdikt nad mojou dusou po smrti a vies ze by som prijal cokolvek lebo viem, ako velmi som schybil. Dakujem aj Vam pani Laura a pan Vlado ze ste mi odpustili,dojalo ma to k slzam,lebo som pochopil ake hlboke a laskave srdcia mate, ked nam dokazete odpustat. Ja sam som si nevedel odpustit,ale vy ste mi odpustili. Som z toho este stale v soku aj po niekolkych dnoch.

  42. Ďakujem Ti Pane Bože za odpustenie.
    Marek M. | 02.09.2018
    Ďakujem Ti Pane Bože za odpustenie no popravde som to ani nečakal a to už len preto keď to čo si mi odkázal sa začalo napĺňať už ráno na druhý deň. S tým som nepočítal vôbec, čakal som že to príde postupne o mesiac dva tri ale nie na druhý deň. V ten deň som bol v práci no veľa som toho nenahovoril... Na ďalší deň keď som videl, že mi volá pán Vlado malo som dosť, netušil som prečo mi volá a zavalil ma strach. Vravím si dačo sa asi stalo, že som asi niečo zase porobil alebo niečo s mamou už som si namýšľal všetko možné. Po chvíli mobil prestal zvoniť tak som si trochu tak vydýchol no strach som mal. Nato mi mobil začal zvoniť znovu a to už som čakal niečo nedobré no keď som zdvihol myslel som, že mi volá pán Vlado no nato sa ozvala pani Laura a to už som stratil všetky slová, jediné načo som sa zmohol bol plač, pani Laura mi povedala, že mi odpúšťa no začal som plakať ešte viac bol som absolútne zaskočený, ani sa mi tomu veriť nechcelo potom sa mi prihovoril aj pán Vlado no veľa si z toho nepamätám lebo som bol myšlienkami niekde úplne inde. Ráno keď som šiel do práce a otvoril som bránu ako keby ma prepustili po dlhých rokoch na slobodu. Ten pocit sa nedá opísať. Každý príspevok ktorý som napísal do tejto stránky bol pravdivý tak ako aj tento.

  43. Poďakovanie
    Jaroslav | 01.09.2018
    Pán Boh nám dal oči aby sme videli,uši aby sme počuli,mozog aby sme rozmýšlali,ruky aby pomáhali,srdce aby sme milovali a dušu aby sme ho cítili že existuje a je stale s nami. Milujem ťa Bože a nikdy si ťa nedám vziať

  44. Ľúbim Ťa, Otče Bože, a ďakujem Ti z celého srdca za uzdravenie
    Miriam | 01.09.2018
    Včera som zavolala pani Laure, aby som sa poradila ohľadom liečby pre môjho manžela. Pani Laura pre nás láskavo prijala odkaz od nášho najláskavejšieho Pána Boha a keď mi pán Vlado dovysvetľoval podrobnosti, čo a koľko užívať, stala sa pre mňa tá najúžasnejšia vec na svete. K telefónu prišla pani Laura a jej ústami sa mi prihovoril sám náš Pán Boh. Povedal mi, že som zdravá, že doslova vytrhol moju chorobu sklerózu multiplex z môjho tela. V jeho slovách bolo toľko lásky, že som plakala od dojatia ako malé dieťa. Tie pocity šťastia sa nedajú opísať slovami, kto to už zažil, vie, o čom hovorím, je to zážitok na celý život. Otče Bože, milujem Ťa z celého srdca a obrovské ĎAKUJEM za moje zázračné uzdravenie a za všetko, čo pre nás robíš, ako nám dennodenne pomáhaš, aj keď si to mnohokrát nezaslúžime. Ochraňuj prosím Tvojho posledného Božieho proroka pani Lauru a jej manžela každú sekundu ich žitia, nech už zažívajú len krásne chvíle plné pokoja, šťastia, radosti a lásky. Ďakujem Vám, pani Laura, z celého srdca za Vašu neoceniteľnú pomoc v našich životoch, ste náš poklad na tejto zemi, veľmi Vás mám rada, opatrujte sa aj s pánom Vladom, Boh Vám žehnaj! S láskou, Miriam

  45. Ďakujem Bože
    Marta | 31.08.2018
    Chcem sa Ti Pane Bože poďakovať za všetko, za život, za rodinu, za zdravie, za prácu, za strechu nad hlavou, za tvoje odpustenie, za tvoju ochranu, za lásku, za každý jeden deň. Tiež ďakujem za pani Lauru a pána Vlada. Som len obyčajný človek, ktorý robí často chyby a napriek tomu Ťa vždy cítim pri sebe. Milujem ťa Bože.

  46. Veľké ďakujem

    Iva | 31.08.2018

    Otče Bože láskavý veľmi Ti ďakujeme za prístup na celú Božiu stránku. Som veľmi šťastná, že sa môžem modliť všetky tie nádherné modlitbičky na tejto vzácnej Božej stránke. Otče Bože láskavý ľúbim Ťa a vždy aj budem. Pani Laura, keď som sa dozvedela, že máme prístup na celú Božiu stránku plakala som od šťastia. Veľmi Vám ďakujem a pozdravujem Vás aj pána Vladka . S láskou Iva.

  47. Ďakujem Tebe BOŽE za všetko čo si mi v mojom živote požehnal
    Margita | 31.08.2018
    Drahý BOŽE ďakujem Ti že počúvaš moje modlitby, prosby,vyznania lásky k Tebe BOŽE, ďakovania a prosbu o odpustenie za moje schybenia. Ďakujem Ti Bože za liečbu pre mňa ktorá mi ukľudnila myseľ a ukázala cestu ďalej. Vám pani Laura a Vladko ďakujem za pomoc, zavolanie za odpustenie a sprístupnenie Božej stránky.
    Pane Bože Teba Jediného Boha budem denne prosiť a prosím o odpustenie a ochranu mňa a mojej rodiny od každého nebezpečenstva.
    Pane Bože žehnaj prosím ani Laure jej manželovi a ochraňuj ich od každého nebezpečenstva.

    S láskou Bože Margita

  48. Ďakujem
    Lukáš | 30.08.2018
    Najláskavejší môj pane Bože, drahá pani Laura veľmi si vážim Vaše odpustenie a prijatie na Božiu stránku. Viem, že som bol zlou dušou v minulých životoch a preto musím v tomto živote veľa naprávať, ale bez pána Boha to nikto nezvládne. Modlitby ako táto posledná V karmickej hriešnosti prosím pána Boha za odpustenie je kľúč k tomu aby mi môj pán Boh pomohol. Bez týchto modlitieb a celej Božej stránky a Božej pomoci si neviem predstaviť žiť. Veľmi ste mi pomohli a stále pomáhate aby sa moja duša napravila a bola zdravá tak duša ako aj telo. Odpusť mi pane Bože všetky moje chyby a zastav prosím všetko zlo čo mi je nestále v pätách. S láskou a vďakou Lukáš.

  49. Veľké ďakujem
    Elena | 30.08.2018
    Prišli neopísateľný slzy šťastia , volala mi vzácna pani Laura , že mám sprístupnenú vzácnu Božiu stránku. Vzácny Boží dar, za ktorý Ti láskavý najvzácnejší Otče Bože veľké ďakujem, že aj nepoučitelnej duši dávaš šancu a učíš k duševnej náprave. Milujem Ťa Otecko nebeský nadovšetko ,veľké ďakujem . Posielam Ti do nebíčka nasladší bozk na Tvoju láskavú Božiu tvár.
    Pani Laura, ďakujem za odovzdanie vzácneho odkazu a vaše krásne slova plne lásky

  50. Zrada za pomoc
    Marek M. | 28.08.2018
    Píšem tento príspevok pre výstrahu ostatných čitateľov, ktorý navštevujú túto stránku. Na stránku pani Laury som chodil skoro každý deň a čítal som príspevky, Božie odkazy a napĺňal aj liečebné receptúry. Zhruba pred rokom mi bolo odkázané, že by som sa mal odsťahovať a začať nový život niekde inde. Tam kde som žil som mal okolo seba kliatobníkov aj neprajníkov či už medzi kamarátmi alebo v rodine. Medzi tým som do dostal liečbu na priberanie a postupne som priberal. Potom ma Pán Boh zbavil kliatby a dal mi liečbu na spánok, ktorá zaberala vo veľmi krátkom čase plus som podostával veľa odkazov aj liečebné receptúry. V podnikaní sa mi nedarilo no preto aby sa mi darilo som urobil minimum podával som nejaké inzeráty nejaké reklamy a to bolo všetko a sedel som a čakal kedy sa bude dariť..Pán Boh mi odkázal aby som sa viac snažil, hanba je už len to, že mi to vôbec musel odkázať aby som zdvihol tu lenivú riť a robil niečo preto aby som získal nejaké zákazky. Po krátkom čase mi bolo odkázané ,žeby som sa nemal kontaktovať ani so svojou mamou lebo mi tiež nepraje a je skoro každý deň v blízkosti mojich kliatobníkov čo nebolo pre mňa dobré. Dostal som veľa odkazov a veľa z nich som si čítal viackrát dookola lebo sa mi páčili no keď som dostal odkaz v ktorom ma Pán Boh skritizoval tak som si ho prečítal iba raz lebo mi "nesedel" no miesto toho aby som si vstúpil do svedomia som bol urazený..Tento odkaz sa mi tiež nepáčil a cítil som v duši hnev a stým prichádzalo neustále premýšľanie, ktoré vyústilo až natoľko, že som odoslal kliatbu na pani Lauru a pána Vlada .Na ľudí, ktorý pri mne vždy stály a vždy, keď bolo treba tak mi pomohli .Vždy sa ma snažili či už podporiť alebo poradiť mi. Pán Vlado mi neraz zavolal no nie preto, že by niečo potreboval ale len tak aby sa so mnou porozprával ako sa mám adť.. Za to všetko čo pre mňa urobili a nebolo toho málo..som ich popreklínal ....Pán Boh mi odkázal čo ma čaká do budúcna a verte tomu, že nič pekné to nebude. Nevážil som si čo pre mňa všetko Pán Boh urobil a ako veľmi mi pomáhal. a miesto toho aby som sa pozrel spätne koľko toho pre mňa urobil a zamyslel sa nad tým tak som bral pomoc od Pána Boha ako samozrejmosť ako keby mi niečo dlžil...Nikdy neurobte takú chybu akú som urobil ja vážte si, každú liečbu, každú radu, neberte veci ako samozrejmosť.

  51. Ďakujem, že si
    Zuzana | 27.08.2018
    Otecko môj som tak šťastná, že Ťa mám, že ma ľúbiš a počuješ. Ty si to najvzácnejšie čo som našla. Ty si moja láska moje všetko. S Tebou je hneď krajšie tu na zemi. Pre Teba je úplne jednoduché vynechať jednu malú časť na zemi , kde neprší a všade dookola leje ako z krhly, len kôli mne. Si najlepší Otecko a som tak veľmi poctená a šťastná , že počúvaš moje prosby. Je to najkrajší pocit , keď Ťa cítim pri sebe. Ty každú slzu zotrieš svojím bozkom ku mne. Pri Tebe Otecko nieje nič nemožné. Moja duša , srdce , telo Ťa nesmierne milujú láskavý môj všemocný Bože. Len Ty si zaslúžiš úctu a chválu . Posielam Ti do nebies ten najväčší bozk Otecko a ešte raz ďakujem...

  52. Poďakovanie
    Kristián | 25.08.2018

    Ďakujem ti Pán Božko môj za úspešné dokončenie liečby takto pred pol rokom som bol úplne na dne celý nervový systém som mal poškodený skrz čoho mi odchádzal zrak nevedel som ani šoférovať,rozmýšlať, doslova som len prežíval dni následne som dostal liečbu a už v prvých dňoch som pocitoval obrovskú úlavu a zlepšenie zraku.Dnes sa cítim výborne život sa mi zlepšil o 180 stupňov so zrakom žiadny problém,úplne inak rozmýšlam teším sa zo života,dni sú krajšie nové myšlienky to sa nedá ani porovnať.Na stránke sa dá nájsť magnéziová kúra každý kto sa cíti psychicky vyčerpaný bez energie neprežíva emócie neteší sa zo života určite odporúčam kúru urobiť.Som vďačný za každú jednu pomoc ktorú som dostal nebolo toto po prvý krát ďakujem za úspešné zbavenie kliatby,ďakujem za posilnenie metabolizmu,za schudnutie,za pomoc vo vzťahu,v neposlednom rade za prístup na stránku za neskutočne vzácne informácie a rady.Ďakujem Laure a Vladkovi že toto ešte vobec stále vládzu robiť vtomto zlom svete plnom neprajníkom.ĎAKUJEM a prosím o odpustenie hriechov AMEN.

  53. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za liečbu bazalky
    Julia.L | 21.08.2018
    Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne najväčšou láskou z mojej duše vďačne ďakujem za liečbu bazalky na nervový systém .Láskavy Môj Bože veľmi pekne vďačím len Tebe Jedinému Môjmu Láskavému Bohu za tú najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa dostáva k mojej duši .Cítim sa viac ako veľmi dobre liečivká z Najvzácnejšiej Náruče Láskaveho Boha sú Tie Najvzácnejšie okamžite liečia keď Boh Láskavy žehná. Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože Jediný za Láskavú p.Lauru ktorá nám ešte radí a láskou pomáha našim dušiam aby sme správne liečivka žehnané od Láskaveho Boha správne vedeli uživáť a Láskavemu Bohu aj správne za ne veľmi pekne láskou poďakovať.Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože a budem si Ťa uctievať po celý Môj život za Láskavu Tvojú Milovanú Náruč a starostlivosť ktorá sa mi dostáva .Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne Ťa prosím láskou z mojej duše o Tvoju Najvzácnejšiu ochranu pre Lásakvu Našu p.Lauru a jej Vladka .Milujem ich duše najvzácnejšie a vďačim len Tebe Láskavemu Bohu za to že sú v mojom živote a môžem sa obrátiť o pomoc keď potrebujem .S pozdravom a láskou.

  54. Ďakujem Ti, Otče Bože, za všetko, čo pre nás robíš
    Miriam | 21.08.2018
    Drahý Bože, z celého srdca Ti ďakujem za opätovné sprístupnenie Tvojej Božej stránky, keď mi dnes zavolal pán Vlado, až mi slzy vyhŕkli od šťastia. Veľmi ma trápilo moje zlyhanie, ktoré som si zapríčinila svojou hlúposťou a aj keď som každý deň prosila a stále prosím nášho láskavého Pána Boha o odpustenie, netrúfala som si požiadať o obnovenie prístupu. Takže dnešný telefonát ma nesmierne potešil. Ako povedal pán Vlado, všetci robíme chyby, ale je dôležité sa z tých chýb poučiť, úprimne oľutovať a snažiť sa o nápravu. Vďaka Bohu, že tu máme pani Lauru a pána Vlada, ktorí otvárajú ľuďom oči a prinavracajú ich na správnu cestu, cestu k Bohu a jeho láske. Ste naše svetielko nádeje v temnote, ktorá vládne na tomto svete. Ďakujem za všetko, Boh Vám žehnaj!

  55. Dakujem Bože môj za všetko čo si mi dal a dávaš
    Marta P. | 18.08.2018
    Chcem sa TI Otče Nebeský poďakovať za odoslanie receptúry na môj problém verím že s tvojou Božou pomocou to zvládnem.Vám pani Laura a pán Vladimír veľmi zo srdca ďakujem a vážim si vašu ochotu.Viem,že Vás to bolí, ked neustále zlí ľudia na Vás útočia bez príčiny. Tešte sa s toho,že nás pribúda aj ked pomaly verím,že stále viac ľudí nájde cestu k jedinému Všemohúcemu Bohu.Prajem Vám veľa zdravíčka a síl.Vďaka Pane Bože za pani Lauru a jej manžela ochraňuj ich,aby im ľudia  neubližovali.Marta P.

  56. Maria | 18.08.2018
    Podakovanie Bohu
    Dakujem Ti Boze, chcem sa podelit o moju skusenost, aby ludia nestracali vieru v Teba, pretoze kazdy lekar je iba clovek a ziaden zazraky nerobi. Mala som bolesti, ktore mi uz sposobovali problem pri chôdzi. Vedela som, ze chodenie po lekaroch je zabity cas a tak som poprosila prostrednictvom pani Laury laskaveho Pana Boha o liecbu. K mojmu poteseniu sa mi dostalo odpovede, ktora ma prekvapila. Tipovala som uplne nieco ine a uz po tyzdni liecby sa mi naramne ulavilo. Bolesti ustupili a citila som sa perfektne. Verim, ze mi Pan Boh moju liečbu pozehna a ja ju vydrzim do konca. Dakujem Ti Pane Boze, verim ze jedine Ty si vsemohuci. Maria

  57. Poďakovanie Bohu a pani Laurike za pomoc v živote.
    Júlia Š. | 15.08.2018
    Mam iba 31 rokov ale ťažký život za sebou. Otecko môj nebeský, chcem sa ti poďakovať za tvoju pomoc. Ze som nezlyhala, že som našla cestu k tebe. Odpusť mi všetky moje zlyhania, prehrešky, ubližovania. Som nesmierne šťastnou dušou. Obrátila som sa na p. Lauriku s prosbou o pomoc. Bála som sa či tvoja pomoc príde. Či dostanem Božiu pomoc. A dostala som od teba Bože tvoju Božiu pomoc na kliatbu mojej duše. Prekliali ma moji exsvokrovci. Modlím sa každý deň aby som nezlyhala a aby si ma ochraňoval. A ty to robíš s láskou. Veľmi ta ľúbim a nesmierne vážim. Začala som robiť obrady na odklinanie a diabol sa nevzdáva. Bojuje. Ale ja tiež. A viem, že s Bohom v srdci to zvládnem. Nedám sa. Dejú sa divné veci. Mobil mi z okna doslova skočil pod stôl. Zjavila sa mi obrovská zelená húsenica, ktorá pozerala na mňa čiernymi veľkými očami. A po chvíli zmizla. Televízor začal blikať a zrazu už sa nedá zapnúť. Pani Laurika a pán Vladko mi veľmi pomáhajú. Psychický ma podporujú. Sú to úžasní ľudia. Boh vás ochraňuj. Pravdupovediac bála som sa aj môjho vzťahu s mojim priateľom. Cítila som, že je to dobrý muž, no kliatba na mojej duši spôsobovala zlo a ja som nevedela ci je ten pravý. Modlila som sa každý jeden deň k Bohu aby našu lásku ochraňoval. Pani Laurika mi podala odkaz od Boha, že môj priateľ je pre mňa osudový. Plakala som celý čas ako so mnou volala. Bol to neopísateľný zážitok. Tak krásne slová to boli čo ste mi hovorila pani Laurika. Ďakujem, že vás mám. Ľúbim vás a nesmierne si vás vážim. Môj život je oveľa krajší, pokojnejší, láskavý. Plný lásky, nehy, opatery, porozumenia, radosti, kľudu.... A hlavne s Bohom v srdci. Ďakujem ti otecko nebeský za ochranu, pomoc, lásku, za skvelého priateľa a dcérku. Ľúbim ta a do konca svojho života aj budem. Pani Laurika, chcem sa vám z celého srdiečka poďakovať zato, že ste ma neodmietla. Že ste mi poslala Boží odkaz aj Božiu pomoc na kliatbu mojej duši. Ďakujem vám, že pri mne stojíte celý čas aj s pánom Vladkom. Že mi všetko krásne vysvetľujete. Že ste mi zadarmo povedala aký je vzťah môjho priateľa ku mne. Bol to silný zážitok, počúvať tak nádherne slová. Čisté, jemné, úprimné. Zistila som, že som v minulom živote bola zlá žena a preto som teraz tak trpela. Všetko som pochopila, všetko mi dáva zmysel. Odteraz chcem byť len dobrou dušičkou a len dobre skutky činiť. Ľúbim vás a veľmi cením. Nezlyham a obrady dokončím dokonca. Bojujte za nás všetkých. Za tých, ktorí si to zaslúžia. A tí zlí, nech sa boja. Nech sa boja boha. On všetko vidí. Boh vám žehnaj. Cmuk

  58. Ďakujeme Ti Bože že stále na nás myslíš
    Gabriela a Michal | 05.08.2018
    Ďakujeme Ti Otecko Nebeský, že nám stále pomáhaš. Vieme, že robíme v živote veľa chýb, ale veľmi chceme, aby sme Ťa nesklamali.
    Veľká vďaka za všetky modlitby, Božie rady a recepty, ktoré sa nachádzajú na tejto nádhernej stránke.
    Dnešný deň si nám zas veľmi pomohol, manžel mal cestovať do práce, ale pár kilometrov od domu začal hnačkovať a vracať. Našťastie sa mohol vrátiť späť. Ani si nechcem predstaviť, čo by sa mohlo stať, keď mal sám šoférovať okolo 900 km. Práve pri takýchto momentov si uvedomím nesmiernú Božiu lásku.
    Vám pani Laura a pán Vladimír sa chcem veľmi poďakovať za Vašu prácu, ktorá nám tak veľmi pomáha. Nech Vás Otec Nebeský stále ochraňuje a požehnáva.
    S láskou a úctou Gabriela a Michal

  59. Ďakujem
    Peter N. | 04.08.2018
    Srdečne Ďakujem za odpovede na moje otázky týkajúce sa môjho zamestnania , ktoré mi Náš Milovaný Otecko poskytol cez najvernejšieho posla dobrých správ Pani Lauru a neskutočne dobrého poradcu ktorého by som odporučil naším poslancom Pána Vlada! Pane Bože Ďakujem za usmernenie v živote a odbúranie strachu sa posunúť v živote ďalej! Viem že s Tvojou láskou a pomocou to opäť všetko raz zvládneme! Kde je práca, sú aj koláče, ale obezita nie je zdravá tak všetko len smierou!:-) Srdečná vďaka za všetko a prosím Ťa Pane Bože ochraňuj nás aj naďalej! Ľudia a Vás pekne prosím nezabúdajme ĎAKOVAŤ Pánu Bohu za lásku a vieru, nič nás to nestojí! Ak máte čas prosiť o pomoc, tak si prosím Vás nájdite čas aj veľmi pekne poďakovať! Pane Bože Veľmi Pekne Ďakujem za všetko! S úctou a láskou Peter s rodinou!

  60. Vďačnosť Láskavemu Pánu Bohu za požehnanú úrodu broskýň.
    Júlia L. | 03.08.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne láskou a nekonečnou vďačnostou z mojej duše ďakujem za uzdravenie stromu broskyne a úžastnu úrodu ktorú si na broskyni požehnal a všetky krásne dozreli vôbec nepadali a ani vtáčiky ani jednu zobáčikmi nenačali .Milí priatelia moja broskyňa nie je stará rodila len jeden krát a ostatné roky bola stále chorá lístky tak choré že až padali samé na zem nepomáhalo žiadne ošetrenie tak že ju vyrežem a nasadím niečo nové.Prišla myšlienka daj stromu šancu ,pomodlila som sa na jeseň pod broskyňou a poprosila Láskaveho Pána Boha o pomoc pre strom Boh je lekár všetkého lieči aj rieši .Na jar strom zmohutnel a ani jeden lístoček chorý tak strom zarodil že nemala som ho ani čím podložiť ,keď boli vetry aj búrky nespadla ani jedna broskyňa Láskavy Náš Otecko Nebeský ochráil všetky plody .Veľmi ma to potešilo a mám veľkú radosť z úrody .Dôverovať len Láskavemu Pánu Bohu Milovať ho a opatrovať si Boha v duši a srdci je jedinečné bez Boha človek je úplne stratený .Ďakujem Ti Láskavy Môj Bože za to že ťa mám že si mi úkázal cestu ktorá je viac ako fantastická .Nekonečne ďakujem za Milú p.Lauru a jej manžela za ich úžastnú pomoc a podporu mojej duši .Láskavy Môj Bože daj Milej p.Laure a jej Vladkovi všetko len to najkrajšie a najvzácnejšie k ich dušiam .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože a slúžiť Ti budem verne ,oddane za všetkú pomoc ktorú mi poskytuješ .Buď pochváleny Môj Bože až na veky vekov Amen.

  61. Eva | 01.08.2018
    Dobrý deň,
    som veľmi šťastná a chcem sa Vám zo srdca poďakovať za sprístupnenie tejto krásnej Božej stránky. Ďakujem Ti Otčinku náš, že si mi dal tú možnosť aby som sa mohla oboznamovať s Tvojimi radami a poučeniami.Pani Laura ďakujem Vám aj takto za Vašu obetavú a namáhavú prácu a snahu aby táto Božia stránka bola naplnená radami a odporúčaniami,či poučeniami  potrebnými pre náš život tu na zemi. Ďakujem za všetky rady plné lásky,ktoré nám takto odovzdávate.Ako som už povedala, je to pre mňa česť mať možnosť čítať všetky príspevky na tejto stránke, ktorá dýcha láskou k nášmu Oteckovi  a sľubujem Ti aj takto Pane Bože, že iba Teba budem vyznávať, modliť sa k Tebe, aby som bola hodna Tvojej lásky.Ľúbim Ťa Bože Otče a ešte raz ďakujem.
    Eva H

  62. Vďaka Pánu Bohu, že ma nenechal zmoknúť
    Júlia P. | 27.07.2018
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu, že spustil mohutný dážď až keď som bola v bezpečí. Keď chodím z práce zvyknem čakať 25 minút na prestup na vlakovej stanici. Dnes som využila čas malou prechádzkou. Máličko kvapkalo, ale to mi bolo príjemné nevadilo mi to. Ako som prišla späť na stanicu pod strechu, o minútu sa spustil silný lejak. Ďakujem Ti Pane Bože, že si ma nenechal zmoknúť, potešilo ma, že si to zariadil tak, aby som ostala suchá, a nie mokrá do nitky ako všetci, čo sa dažďu nevyhli. Myslím, že to mám odmenu za to, že sa Ti vždy poďakujem, že som nezmokla. A potom ako som prišla domov, sa spustil taký istý lejak, aj v mojom meste. 5 minút na to ako som bola doma. A tak som si povedala, že sa s tým musím podeliť, lebo toto je pre mňa jednoduchý a pekný príklad, ako to v živote funguje, keď človek verí v lásku a silu Pána Boha.

  63. Ďakujem ti veľmi krásne za pomoc môj drahý a láskavý Bože
    Júlia Š. | 25.07.2018
    Rada by som sa pridala k ostatným priateľom pani Lauriky a poďakovala sa nášmu láskavému a milostivemu Bohu. Už dlhšiu dobu sa mi nedarí v živote. Problémy za problémami a doslova začarovaný kruh. V prvom rade sa chcem ospravedlniť nášmu oteckovi nebeskemu, že som opakovane zlyhala a ubližovala iným. Začala som sa vlastnými slovami modliť aby mi Boh pomohol. V živote som mala problémy s mamou, problémy s exmanzelom, problémy s priateľmi, problémy s prácou, dcérkou, dlhy... No proste smola. Začala som mať depresie, zdravotné problémy. Jedného času ma už život prestal baviť. Môj exmanzel ma psychicky, fyzicky týral. Obmedzoval na slobode. Až jedného dňa som sa začala intenzívnejšie modliť a odísť od manžela. Modlitby k Bohu mi dávali nádej, istotu, pokoj. Samozrejme, že sa to neskončilo. Nezdar v živote pokračoval. Jedného dňa ma Boh nás láskavý nasmeroval na túto stránku ale diabol pokúšal a ja som zlyhala. A zato sa ti otecko môj nebeský hlboko ospravedlňujem. Problémy sa len kopily. Ale napriek tomu som sa nevzdala a Boh mi ukázal opäť túto stránku. Čítam ju už mesiac a musím povedať, že na 1000% sa cítim lepšie. Kludnejsie, zdravšie. Cítim veľkú silu v týchto krásnych modlitbách. Ďakujem veľmi krásne za každodennú pomoc a ochranu od nášho otecka. Ďakujem aj pani Laurike a jej Vladkovi, že mi pomôžu s Bozou pomocou. Boh mi odkázal, že mojej dusicke pomôže. A ja si to nesmierne vážim a cením a budem milovať Boha nášho až do konca svojho. Neskôr vám napíšem ako mi Boh pomohol. Ľúbim vás p. Laura a ešte raz ďakujem.

  64. Vďaka za prístup na stránku a prácu
    Júlia P. | 23.07.2018
    Ďakujem Ti Pane Bože, že mám ponechaný prístup na stránku. Veľmi si to vážim a prosím pomáhaj mi napraviť moje chyby, lebo sa pred Tebou za ne hanbím. Bez Teba si môj život neviem predstaviť.
    Mala som stres cez víkend, lebo som úplne nedokončila moju prácu, ktorú som mala odovzdať. Tak som sa včera večer odovzdala do Tvojich rúk a verila, že šéf príde ráno neskôr a ja to stihnem dokončiť a presne tak aj bolo.
    Ďakujem Ti moc za prácu a že to všetko vychádza aj čo sa týka komunikácie so šéfom a kolegami.
    Pozdravujem aj pani Lauru s pánom manželom a prajem im veľa lásky zdravia.

  65. Ďakujem Otecko
    Renata R. | 23.07.2018
    Láskavý a milovaný Otecko v prvom rade veľké Ďakujem za to že môžem čítať túto božiu stránku plnú krásnych modlitbičiek a poučných pre nás nenahraditeľných liečivých receptov . Ja viem čo je od teba je jedinečné a plné lásky k nám všetkým . Pomohol si tak veľa krát a ja ti sľubujem a viem že to ten rohatý číta aby mi to nedovolil ale vždy budem bojovať za teba za Lauru a za všetkých aby tento svet nebol len zemou ale zemou lásky a dobrej vôli človeka ľúbim ťa a ďakujem za všetko.

  66. Poďakovanie
    Zuzana s rodinou | 22.07.2018
    Otecko Nebeský ďakujem nesmierne, že môžeme naďalej využívať Tvoju Božiu stránku . Ďakujeme za Tvoju lásku, ktorou nás obdarúvaš. Veľmi Ťa ľùbime a ďakujeme za našu Lauriku a Vladka .

  67. Poďakovanie
    Marek R. | 22.07.2018
    Chcem sa aj ja poďakovať LÁSKAVÉMU PÁNU BOHU za ponechanie prístupu a možnosť využívať neoceniteľné rady nielen pre naše životy a zdravie, ale aj pre naše duše. Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladimír za vašu námahu a obetu. Z úctou a pokorou Marek R.

  68. Veľké ďakujem za Božiu lásku
    Gabriela | 19.07.2018
    Pekný večer.
    So slzami v očiach a s veľkým dojatím som prijala správu, že máme od Boha sprístupnenú Božiu stránku. Uvedomujem si, že Boh je nekonečne láskavý a keď prosíme a zo srdca ľutujeme svoju nedôveru v Božie odkazy tak Boh nám odpustí.
    Ďakujem Bohu za informácie, ktoré by som sa nikdy nedozvedela, že zlá duša aj po smrti môže útočiť a zničiť rodinu.
    Verím, že Boh našu rodinu stále ochraňuje a nám stále pomáha.
    Vám pani Laura veľké Ďakujem za silu bojovať proti zlu a za ochotu stále pomáhať. Vášmu manželovi veľké Ďakujem za trpezlivosť pri vysvetľovaní Božích odkazov.
    S láskou a úctou Gabriela a michal

  69. Veľké ďakujem
    Simona | 19.07.2018
    Môj drahý Bože,
    Chcem sa zo srdca poďakovať za sprístupnenie tejto cennej stránky,velmi si to vážím.Aj keď som človek omylný a robím chyby.Bola som si vedomá toho že nemusim dostat pristup a bolo mi aj smutno.Človek jednoducho bez tejto stránky cíti prázdnotu ako keby mu nieco chýbalo.Ďakujem ti Bože za každú liečebnú radu,pomoc,za všetko čo pre mna a mojich blízkych robíš.Dakujem za pani Lauru a jej obetavost.
    Milujem ťa

  70. VEĽKÁ VĎAKA
    Iva | 19.07.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za prístup na celú Božiu stránku. Sme veľmi šťastní a vďační, že sa môžeme modliť Božie modlitby, ktoré nám veľmi pomáhajú a uľahčujú nám život. Ďakujeme za všetky Božie rady a receptúry, ktoré sa snažíme napĺňať. Otče Bože láskavý, Ty si naším najlepším lekárom, vďaka Ti za zdravie, za silu a za Božiu ochranu. Veľmi Ťa ľúbime a prosíme Ťa, odpusť nám všetky naše hriechy a veď nás stále len tou správnou cestou nášho života. Ďakujeme Vám pani Laura za prístup na celú Božiu stránku . Pozdravujeme Vás aj Vášho manžela Vladka. S láskou Iva a syn.

  71. Nekonečná vďaka ❤️
    Jana | 19.07.2018
    Drahý milovaný Bože. Ďakujem ti z celého srdca za schválenie a prístupu na Božiu stránku.Vypľňala som formulár v strachu a s rešpektom,ale snáď každý jeden z nás má obavu,či si to od teba Bože zasluhujeme.Mám obrovskú radosť a tečú mi slzy od radosti.Viem,že som schybyla,ale svoju chybu si plne uvedomila a úprimne ľutujem všetky svoje zlyhania.A ja ti Boh môj veľmi ďakujem za každý varovný prst za každý trest za každé napomenutie.Len tak mám možnosť sa zmeniť,naprávať a stať lepším človekom.A ty drahý Bože nám zase dokážeš odpúšťať.Ďakujem Boh môj za všetko vo svojom živote.Za všetku pomoc a starostlivosť a za tvoju ochrannú náruč.Chcem len s tebou kráčať týmto životom.Ďakujem nekonečne a za všetko. Milujem ťa Bože
    ❤️❤️❤️ Ďakujem aj Vám drahá Laura za túto Božiu stránku za tento vzácny klenot,ktorý pre nás pracne s láskou vytvárate.Ľúbim Vás a vážim si Vás.❤️❤️ S láskou Jana

  72. Vrelá vďaka ❤️
    Daniela | 19.07.2018
    Zo srdca ďakujem drahá Laura a samozrejme milovanému Bohu za sprístupnenie Božej stránky..aj ja som sa zľakla, čo sa stalo a človek ostane úplne vykoľajený, lebo zrazu si nevie poradiť ako bez tejto stránky ďalej žiť. Ďakujem Otecko milovaný za Tvoju pomoc pre mňa a celú moju rodinu..Vážim si len Teba jediného a milujem Ťa celým srdcom. Laura a Vladko, opatrujte sa a veľmi si vás oboch vážim..

  73. Ďakujeme
    Vasil | 19.07.2018
    Veľmi pekne Vám ďakujem milá pani Laura za sprístupnenie celej stránky. Keď ste ju včera zablokovala, som sa zlakol. Už si nevieme aj s rodinou predstaviť svoj život bez tejto Božej stránky. Posledné roky nám veľmi pomáhala keď sme mali zdravotné alebo aj iné životné problémy. Namiesto návštevy lekára sme navštívili túto Vašu Božiu stránku a vždy sme našli keď sme zapátrali v histórii niečo na náš problém.Ešte raz veľmi pekne ďakujem za seba aj celú svoju rodinu. Veľmi účinné sú modlitby k pánu Bohu na Vašej stránke, vždy nám pomohli, rovnako ako aj liečebné kúry. Boh Vám žehnaj a ochraňuj Vás!

  74. „Pán Boh pametľivý a nenahľivy!
    Peter N. | 19.07.2018
    Z celého srdca Ďakujeme za sprístupnenie Božej stránky , kde nás Pán Boh učí byť lepšími ľuďmi , odovzdáva nám najcennejšie rady a recepty ako byť zdravý a v prípade príchodu blížiaceho sa nebezpečenstva varovanie! Od kedy navštevujeme stránku nepoznáme v rodine antibiotika a podobné „sračky“ ktoré do nás ustavične iba pri soplíku tlačili lekári! Modlitby a recepty sú fakt zázračné! Pane Bože , Pani Laura a Pán Vlado veľmi pekne Ďakujem za všetko čo pre nás robíte a Pán Boh nech Vám dáva silu aj naďalej pokračovať v tom čo robíte len je škoda , že sa nájdu ľudia ktorý sa Vám to snažia strpčovať a hádzať polena pod nohy! Ale tých si nevšímajte , veď Náš Milovaný Otecko sa aj o nich skôr či neskôr postará! U nás sa nenadarmo vraví , že „Pán Boh pametľivý a ne na hľivy!“ Ďakujeme za všetko Pán Boh nám pomáhaj , s láskou a úctou Peter s rodinou!

  75. Poďakovanie za pomoc
    Margita | 17.07.2018
    Drahý Bože ďakujem Ti za cvik, ktorý si mi poslal na bolesť za lopatkou. cvik je nenáročný na silu a čas a je zázračný hneď po odcvičení 2x som pocítila úľavu priam zázračne. Opäť pre mňa obrovská pomoc pre moju existenciu. Ďakujem aj za ďalšie rady a pomoc.Prosím daj mi silu, aby som zvládla k spokojnosti všetky ťažké skúšky života. Usmerňuj prosím myšlienky, slová i skutky moje a mojej rodiny. Milujem Ťa Boh môj a ďakujem Ti za všetko.
    Pozdravujem Vás pani Laura, Vladko nech Vám Boh žehná.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  76. ĎAKUJEM MILOVANÝ OTECKO ZA LIEČBU
    Peter N. | 16.07.2018
    Milovaný Náš Otecko , veľmi pekne Ďakujem za liečbu a silu pri napĺňaní celej liečebnej kúri na môj zdravotný problém spôsobený krvným zápalom!Začiatky boli ťažké , ale s Tvojou silou a vierou v Teba a neskutočne cennými radami pani Laury a pána Vlada sme celý proces 6 mesačnej kúri dnes dotiahli do víťazného konca!Veľmi pekne Ďakujem za všetko čo pre nás hriešnikov robíte a ešte raz VEĽKÉ ĎAKUJEME! S Láskou a úctou Peter s rodinou!

  77. Srdečné poďakovanie Pánu Bohu a Laure
    Margita | 16.07.2018
    Z celého srdca ďakujem Tebe Jediný Boh za odpoveď ktorú som dostala od Teba, za usmernenie a vysvetlenie danej záležitosti, ďakujem že mne a mojej rodine žehnáš a usmerňuješ v podnikaní. ani neviem nájsť slová vďaky, ktoré by vyjadrili moju vďačnosť. Milujem Ťa Pane Bože a vždy budem, Prosím neopusť mňa ani moju rodinu, prosím ochraňuj mňa a moju rodinu od každého nebezpečenstva aj pani Lauru a jej Vladka. Vám pani Laura chcem povedať, že si Vás veľmi vážim, ďakujem Vám za Vašu ochotu, vynaloženú silu a za všetku podporu, ktorú ste mi spolu s Vašim manželom poskytli.Boh Vám žehnaj na každom kroku. S láskou, vďakou a pokorou Margita

  78. Najsilnejší a najlepší elixír pre život je náš Jediný BOH
    Margita | 10.07.2018
    Drahý Bože ďakujem Ti za a pomoc za silu ktorú mi dopĺňaš, aby som zvládla všetko v mojom živote. Ďakujem Ti za pani Lauru, za to že stojíš pri mne, ochraňuješ mňa a moju rodinu. Pane Bože TY si najsilnejší a najlepší elixír života, všetko riadiš tak ako je to pre nás najlepšie, i keď mnohokrát sa človek v myšlienkach pýta prečo je to tak.
    Ďakujem za Božiu stránku, ktorá mi dodáva silu a pomáha mi zvládnuť prekážky a trápenie v živote. Pane Bože milujem ŤA a verím len TEBE JEDINÝ môj BOH. STVORITEĽ i TEŠITEĽ.
    Pane Bože prosím o odpustenie za moje schybenia. Prosím o požehnanie a ochranu od každého nebezpečenstva pre mňa a moju rodinu a pre pani Lauru a jej manžela. Bez nich by sme boli stratení a v tme, ktorá by nás zadusila.
    Pozdravujem Vás pani Laura, vážim si Vás, a vyprosujem požehnanie
    S láskou,vďakou a pokorou Margita

  79. Veľká vďaka Pánu Bohu za prácu na leto
    Júlia P. | 07.07.2018
    Chcem sa poďakovať Pánu Bohu aj takto verejne, že ma zobrali na praktikum na leto. V mojej oblasti je to skôr výnimka, ťažko ho dostať. Určitú dobu to vyzeralo dokonca tak, že ma tam zamestnajú na polovičný úväzok. No necítila som v sebe istotu. To by bolo až moc dokonalé, preto som rada, že to vyšlo aspoň tak ako to vyšlo, konečne sa môžem posunúť v živote ďalej. Síce za menej paniažkov, ale nejaké dostanem a to mi tiež uľahčí život. A hlavne nazbieram nové užitočné skúsenosti. Ak sa niečo pokazilo, tak si za to môžem sama.
    Mala som v sebe veľa neistoty a strachu, asi aj pozostatok stresu, čakal ma pohovor, ktorý som vďaka Bohu včera úspešne zvládla. Modlila som sa modlitby a odovzdala som sa Bohu, vlastne som Ho prosila, nech mi pomôže, lebo sama som nevládala, zbaviť sa všetkých tých zlých pocitov vo mne.
    A to ako som sa celé dni zle cítila sa pri kráčaní smerom do firmy zrazu vytratilo. Cítila som sa úplne v pohode a sama sebou. Ďakujem Pane Bože, vedela som, že mi takto pomôžeš. Je mi ľúto Pane Bože, že som sa odovzdala do Tvojich rúk, až keď mi prihára za pätami. Tak ako Ťa prosím v životne dôležitých situáciách, aby si mi pomohol, tak ako sa na Teba spolieham, by som sa mala stále.
    Otecko Bože, chcem s Tebou prežívať všetky radosti aj starosti, plne Ti dôverujem a odovzdávam sa do Tvojich rúk. Nech sa stane Tvoja Božia vôľa a nech som Ti aj na radosť, nie len na starosť. Si moje všetko, prosím odpusť mi moje spochybenia a pochybenia a pomôž mi sa polepšiť.

  80. Nekonečne ďakujem láskavému Pánu Bohu za pomoc
    Gitka | 03.07.2018
    Najdrahší môj Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za liečbu na moje kožné poranenia a bolesti tela, ktorú si mi poslal Tvojou láskavosťou a dobrotivosťou cez duševný príjem drahej pani Laury. Príčinou týchto kožných zranení je oslabenosť vo výžive mojej krvi. Ukončila som prvý mesiac liečby, všetky kožné poranenia sú preč a to mám liečbu na dobu 3 mesiace. Otče Bože Ty si ten najlepší lekár celého vesmíru a na celom svete. Som si istá na 100% že žiadný pozemský lekár by nezistil príčinu mojich kožných zranení. To vieš a poznáš len Ty jediný pravý Boh a môj milovaný všemocný Stvoriteľ, ktorý mi život dal ako Boží dar. Len Tebe jedinému Oteckovi nebeskému verím a dôverujem a vždy budem. Posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej tvári nekonečne ĎAKUJEM za pomoc a starostlivosť o mňa. Ľúbim Ťa Bože a duša moja celý svoj pozemský život až do jeho konca len Teba jediného chváliť, velebiť, oslavovať, uctievať a milovať bude. Prosím Ťa láskavý môj Bože o Tvoju Božiu ochranu a pomoc pre pani Lauru a jej manžela Vladka. S láskou Gitka

  81. Poďakovanie
    Veronika | 03.07.2018
    Pane Bože, ďakujem za Tvoju pomoc - za požehnanie obradov na zrušenie kliatby. Ďakujem Ti, že si mi pomoc poslal aj napriek mojím chybám. Každý deň cítim na svojom živote, že mi pomáhaš. Budem sa snažiť robiť všetko pre to aby som ťa nesklamala.
    Ďakujem pani Laura za Váš čas a námahu vynaloženú na prijatie pomoci.

  82. Vydarená svadba
    Renata R. | 02.07.2018
    Milovaný Bože chcela by som Ti poďakovať za svadbu mojej dcéry, ktorá sa podarila na jednotku . Celý deň v piatok 29.6. dosť fúkal vietor a bolo zamračené stále som mala pocit ako keby malo pršať okolo 5 po obede začal obrad prestalo fúkať a keď sme si všetci posadali na obrad /samozrejme nebol v kostole čo som sa potešila / začalo svietiť slniečko a ja som Ti poďakovala viem že si ma počul a pohladil za tento tvoj zázrak ďakujem za seba a za moju dcéru , ktorá si to nesmierne užívala bolo tam veľa lásky a potešenie . Ľúbim ťa milovaný Bože a vždy budem Ďakujem.

  83. Božia ochrana nad nami
    Peter K. | 30.06.2018
    Bože otecko ,chcel by som sa Ti veľmi pekne poďakovať za ochrannú ruku Tvoju všemocnú Božiu,ktorú nadomnou držíš.Minulú nedeľu som bol na bicykli v lese tak ako obyčajne, ale mal som zlú predtuchu a cítil som, že si mám dávať väčší pozor.úplne som cítil že spadnem, ako by som to videl. Všetko bolo v poriadku aj som si dával pozor,už bol večer a nikde nikto, ale išiel som asi trochu rýchlejšie ,v polovici zjazdovej dráhy, kedy som sa vyhýbal stromu naraz len tma ani som necítil ako som dopadol, nič, len som po pár sekundách cítil ako sa válam a prevraciam cez kamene a pocítil som ako na mňa spadlo aj moje bicyklo, cítil som aj údery do hlavy od kameňou vo výmole do ktorého som spadol aj od tažkého bicykla ktoré na mňa v rýchlosti dopadlo .Dôvodom bolo že som rúčkami zachytil kôru stromu. Prvé čo som spravil bolo že hneď som pozeral čo mám zlomené a hlavne v ako stave mám hlavu s ktorej som len trochu krvácal a bolela ma ľavá klúčna kosť od nárazu inak len škrabance .Bože, len Tebe môžem ďakovať, že nemám nič zlomené a že mám celú hlavu a že vôbec žijem, že tento naozaj hrozivý a dlhý pád som prežil len s ľahkými zraneniami a to som nemal ani helmu.Bolo to pre mňa určite veľké ponaučenie . Bože ocko odpusť mi, lebo viem ako som mohol skončiť.Veľmi ma to mrzí
    Tak isto včera v práci som bol na provizórnom lešení s polistirénu a dorábal som strop, ale s pevnej podlahy som zle stúpil na tento polistirén, respektíve skočil a ten sa prelomil a ja som spadol medzy betónovú terasu a lešenie, ani nechápem ako som tak mohol spadnúť a vyhnúť sa hlavou betónu a lešeniu ,lebo som padal dolu hlavou .Kolega ktorý to všetko videl nechápal ako som sa dokázal tak dokonale vykrútiť a doslovne spraviť premet vo vzduchu a tak dobre dopadnúť až na zem a vážne si neublížil. Ja som ani nevnímal tento pád, len som čakal že spadnem na betón hlavou a je po mne, no Bože otecko Ty si ma zase zachránil a Tvojou všemocnou mocou si zariadil aby sa mi nič nestalo a jediné čo ma bolelo bol prvý bok ktorým som spadol na terasu a odrazil sa až na zem.Bože tatinko môj ,viem že v obidvoch prípadoch si stál pri mne aj s mojím anjelikom strážnym a ochránil si ma,milujem Ťa Bože láskavý a dobrotivý a ďakujem za krásne ochranné modlitby na Tvojej krásnej Božej stránke, lebo viem že ich počúvaš a ochraňuješ nás svojou láskou, aby sa nám nič zlého nestalo. Bože ocko ďakujem Ti za všetku Tvoju ochranu v mojom živote a za záchranu môjho života, už ani neviem koľko krát, lebo Ty si Boh všemocný a dobrotivý a len Ty Bože nás ochraňuješ od všetkého trápenia a nešťastia ak si to zaslúžime.Bože ocko milujem Ťa a odpusť mi prosím že som tak riskoval.

  84. Zasa sople
    Zuzana s rodinou | 29.06.2018
    Otecko môj chcem Ti zas a znova dookola poďakovať za nesmierne účinky modlitby proti upchatemu nosu. Keby niet tejto modlitby tak by sme celé noci nespali a musela by som dookola utierať nos synovi , čo by aj tak nepomohlo a vôbec by sa nevyspal len by kašlal a mrnčal celé noci. No účinnosť tejto modlitby je okamžitá a po pár odrieknutí spokojne spal až do rána. Ďakujem srdečne.

  85. Veľká vďaka Pánu Bohu láskavému za úspešné zvládanie štúdia
    Júlia P. | 29.06.2018
    Ďakujem Pane Bože nebeský, za veľmi úspešne zvládnutý rok na Univerzite. Všetky skúšky, na ktoré som nastúpila som zvládla. Vždy si mi to pomohol tak zadeliť, aby to vyšlo. Dal si mi intuíciu, na ktorý termín sa mám prihlásiť. Keď som to nevedela pochopiť sama, poslal si mi spolužiaka, ktorý mi látku vysvetlil. Alebo som sa dostala k testu z minulých rokov, z minulých termínov, na ktoré iní nemali prístup. Keď si to teraz tak zhrniem, tak je to dokopy veľa malých zázrakov, ktoré tvoria veľký úspech. A za ten vďačím Tebe Pane Bože. Aj za to, že sa dokážem pri skúškach tak dobre sústrediť, že dám to najlepšie zo mňa, všetko, čo viem, aj to o čom neviem, že viem, chybu si všimnem, opravím. Presne ako stojí v modlitbe pre tých, ktorí chcú dostať svoje štúdium úspešnosťou zakončené. Túto sa s dôverou modlím pred každou skúškou. Milujem Ťa Pane Bože, odpusť mi moje chyby, zlyhania, pomôž mi ich napraviť a veď ma naďalej po ceste, ktorú si mi pripravil. Na nej som najšťastnejšia. Niekedy je krásna, niekedy ťažšia, ale hlavne je to moja cesta. Ďakujem.

  86. Ďakujem ti veľmi krásne za pomoc môj drahý a láskavý Bože
    Júlia Š. | 28.06.2018
    Ďakujem ti veľmi pekne láskavý a dobrotivy Bože za tvoju ochranu a pomoc počas môjho života. Za zvládnutie tých najťažších problémov. Že som nezbludila a našla silu vstať a bojovať. Milujem ťa Bože a viem, že ma nikdy neopustiš a budeš naďalej ochraňovať a pomáhať lebo som tvoje Božie dieťa.

  87. Vďaka
    renáta | 27.06.2018
    Drahý Bože, ďakujem Ti za každodennú pomoc a ochranu, za to, že ma vedieš bezpečnou cestou a riadiš aj zdanlivo maličkosti tak, aby som sa vyhla ťažkostiam. Denne si uvedomujem, že iba Tvojim láskavým riadením sa dejú veci hladko. A ak som aj smutná, či bezradná, pomôžeš mi prekonať to. Zo srdca Ti ďakujem, že si vypočul moju prosbu a poslal si nám slušného kupca na auto, ktoré sa nám podarilo pomerne rýchlo a dobre predať. Ďakujem Ti za prácu, ktorá ma baví a prosím Drahý Bože o ochranu a milosrdnosť pre moju rodinu. Drahý Bože, požehnaj pani Laure a Vladimírovi pokojný život.

  88. Ďakujem Ti Bože
    Erika Ďugelová | 25.06.2018
    Chcem sa Ti láskavý Bože poďakovať za liečbu na môj chrbát.Mala som posunutý stavec a mala som silné bolesti v nohe spojené s krčmi.Nedokázala som sedieť na stoličke ani 2 minúty.Bolesti prešli.Ďakujem za túto liečbu.Viem že týmito ochoreniami trpí veľmi veľa ľudí v tejto dobe.Som vďačná a presvedčená,že takéto posuny stavcov a platničiek sa kôli bolestiam operujú .A ja som to dokázala s Tvojou pomocou cvikmi,ktoré si mi poslal cez pani Lauru.Všetkým ktorý ,navštívite túto Božiu stránku,vložte do nej dôveru,lebo tu Vám pan Boh pomôže ak si to zaslúžime.Ešte raz sa Ti Bože za všetko ďakujem.

  89. Vďačnosť Pánu Bohu za pomoc pri záverečných skúškach
    Julia.L | 21.06.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne z celého srdiečka úprimne Veľké Ďakujem za Tvoju Láskavu pomoc pri zvládnutí skúšok ,za pomoc k mojej veľmi hriešnej duši za pokoj ktorým si ma sprevádzal po celý čas skúšok ,za otázky ktoré si mi posunul do mojej ruky .Nekonečne Veľké Vďačne z celého srdiečka ĎAKUJEM len do Tvojej Božej Náruče .Som štastná že ťa mám bez Tvojej pomoci nič na tejto zemi nedokážem .Ukazuješ mi to každým čo len začatým dňom môjho života .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože a každým dňom ďakovať len Tebe Bohu Môjmu budem a uctievať len teba si budem .S pozdravom.

  90. Vďačnosť Pánu Bohu za liečbu Jarnej očistnej kúry
    Julia.L | 13.06.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne Ti chcem poďakovať za liečbu jarnej očistnej kury ..ricín ,kardamon .Vďačne Ti láskou z môjho srda veľmi pekne ďakujem že som to ešte stihla do letného slnovratu .Láskou z hlbín mojej duše a z celého srdiečka Ďakujem len Tebe Môj Láskavy Bože za tú najvzácnejšiu starostlivosť ktorá sa mi dostáva z nenahraditeľnej láskavej Božej Nárúče.Milujem Ťa Láskavý Môj najstarostlivejší Bože .Veľmi pekne Láskou ĎAKUJEM Bože Láskavý za milovanú tvoju Lauru ktorá tak veľmi starostlivo ,pedantne láskou vkladá pre naše duše všetky liečivé božie receptúrky .Z celého srdiečka láskou veľmi pekne ďakujem Tebe Bože za dušu Láskavej p.Laury je mojím vzorom ,príkladom najvzácnejším učiteľom môjho života .Nesmierne si ju vážim aj jej obetavého manžela.Láskou z mojej duše veľmi pekne vďačne ďakujem za najvzácnejšie duše tohto sveta ktoré ma vedú po Božej ceste .Milujem Ťa Môj Láskavy Bože .Milujem Božich ľudí .

  91. Ďakujem za lásku Božiu
    Renata R. | 13.06.2018
    Milovaný Otče láska moja Ďakujem za tvoju silu ktorou ma obdaruvavaš. Ďakujem za bolesť a pokoj v mojej duši a za to že ma ochraňuješ svojou silou lásky. Ďakujem za všetky krásne modlitby a za našu Lauru proroka , ktorá nám pomáha v našich bolestiach a starostiach. Každá moja bolesť je súčasťou môjho života hoci si to niekedy neuvedomujem že to nieje trest alebo dôsledok môjho konania. Ale Ty prídeš a poláskaš Ti prídeš a pohladíš . Cítiť tvoju lásku je pre mňa to najdôležitejšie . Neviem si predstaviť že by som sa večer nepomodlila . Tvojimi modlitbami môže človek prežiť tie najkrajšie chvíle pokoja a lásky . Ďakujem p. Laura že môžem len vďaka Vám pocítiť tieto chvíle a lásky a pokoja tento zdroj energie som veľmi šťastná aj keď ma trápia veci okolo nás ale prosím s Tebou milovaný Otecko všetko zvládnem na 1000%. Ďakujem milovaný Bože za všetky kúry ozdravné a tvoju pomoc posielanú keď bolo treba . Otecko milovaný budem ťa ctiť a milovať a navždy ďakovať. Amen

  92. Ďakujem Ti Bože za tvoju opateru
    Valéria | 12.06.2018
    Láskavý Bože, zo srdca ti ďakujem za tvoje liečivky za magnézium a za rícinový olej s kardamónom aj keď ricim bol náročný užívať ráno ale v tvojom božom pohľade som to zvládla. Ďakujem Ti veľmi za tieto liečivka aj za všetky ostatné po ktorých sa cítim fantasticky. Milovaný Bože ďakujem za denno dennú pomoc počas dní v práci aj počas víkendov. Teraz momentálne som šťastná lebo opäť som si uvedomila ako na tomto svete nie je podstatný materiál ale to čo cítime a ako robí vo svojom vnútri a ja ti vďačím za to že som si to uvedomila lebo láska a Ty je to najpodstatnejšie a všetko ostatné je len časť na tejto zemi ktorá dotvára naše okolie. Ďakujem veľmi, že mám okolo seba rôznych ľudí a uvedomovať si o čom je život a že Ty mi Bože chýbaš a viem, že málo pre Teba robím. Uvedomujem si to ale tebe vďačím za trpezlivosť k mojej neposlužnej duši a prosím Ťa o odpustenie a pokračovanie po tvojej krásne a LÁSKY PLNEJ CESTE.Ďakuje m veľmi ďakujem, že ma držíš Otecko na uzde a nepúšťaš ma. Ľubkam Ťa veľmi a ďakujem za zdravie, šťastie, lásku a rodinu veľká Ti vďaka.

  93. Drahocenne liečebné kúry
    Zuzana a Mario | 12.06.2018
    Láskavý Otecko chceme sa Ti nesmierne poďakovať za Tvoje kúry ktoré nám prostredníctvom našej Laury posielaš. Neskutočný štartér s hroznovým cukrom nám pomohol prekonať jarnù únavu a jarná kúra nám prečistila naše lymfy a telá. Teraz ideme na klinčekovú kúru a verím , že veľmi pomôže našmu organizmu. Ďakujem Otecko , že sa tak o nás staráš a požehnal si nám neskutočne veľa čerešní a aj malín tak dopujeme svoje telá. Nesmierne Ťa milujeme a ďakujeme , že Ťa máme a poznáme. Vyprosujeme u Teba ochranu pre našu Lauru a Vladka.

  94. Kúpa auta
    Helena Š. | 10.06.2018
    Ďakujem ti Bože,za auto, ktoré sme kúpili.Ked sme šli s priateľom kúpiť auto, vždy som ťa poprosila,aby si mi dal znamenie,či ho máme kúpiť a keď by bolo zlé,aby sme ho nekúpili.Znamenia si dal napríklad hneď,ako som sadla do vlaku a sedadlo na ktorom som sedela malo číslo 66,alebo intuitívne zlý pocit pri jazde, zlý pocit z predávajúceho,alebo povedali to čo nechceli, samé znamenia boli fakt všade a to nehovorím o cene, ktorú pýtali za ojazdené auto.Nakoniec prišlo auto,v dobrom technickom stave, výbave,cena o tisíc euro menšia a predbehli aj ďalšieho kupujúceho,nech nám odpustí,ale keby mal tvoju pomoc pri sebe ako my,tak sa mohol voziť on.Ďakujem za všetko,že mi nedáš zahynúť a pošleš pomoc ,keď si neviem dať rady, že odľahčiš duši a tvoju pomoc cítim na každom kroku,aj keď nie všetko robím ,akoby som mala,s Tebou nie som sama a rozumieš mi bez slov,odkedy ťa mám a rozumiem životu,ide sa mi ťažko,ale viem prečo tomu tak je a viem,že musim a idem...

  95. Vďaka Ti Bože otecko náš nebeský
    Peter K. | 09.06.2018
    Bože otecko môj jediný,chcel by som sa Ti veľmi pekne poďakovať za Tvoju láskavú pomoc pre moje problémy s trávením,ktoré ma dlhšiu dobu trápili a tiež by som sa Ti chcel poďakovať za doplnenie tejto liečby a vysvetlenie a radu pre moju dušu, aby sa viac netrápila a nevracal som sa do minulosti, za čo sa Ti Bože otecko s celého srdca ospravedlňujem a ľutujem že som takto uvažoval a rozmýšľal keď len ty jediný Bože si mi zachránil život a ochraňuješ ma stále a vždy pri mne stojíš.Bože môj veľmi ľutujem že som Ťa hneď nepočúvol a ani neviem na čo som čakal že sa niečo zmení ale Ty Bože otecko máš ako vždy jediný pravdu o čom som sa presvedčil na vlastnej koži svojím trápením a týmito zdravotnými problémami a preto Bože Ťa s celého srdca milujem a ďakujem Ti že si mi doslovne zachránil život a stále mi odovzdávaš pomoc cez Tvoje božie dieťa našu drahú pani Lauru a ukazuješ mi tú jedinú správnu cestu po ktorej mám ísť za šťastím ,zdravím a za Tebou Bože môj.Bože otecko veľmi sa Ti chcem poďakovať za pani Lauru aj pána Vladimíra ktorý mi s láskou a trpezlivosťou všetko podrobne vysvetlili a odovzdali ako pomoc od Teba danú.Bože otecko v pokore mojej duše Ťa veľmi prosím aby si žehnal pani Laure aj pánovi Vladimírovi za ich nekonečnú obetu a lásku a odovzdávanie Tvojej láskavej Božej pomoci, veľa lásky .šťastia a veľa zdravia a ochraňoval si ich na každom ich kroku.
    Bože môj len Ty si svetlo v mojom živote a viem že len s Tebou Bože môj všetko zvládnem, ešte raz Ti Bože za všetko ďakujem a nikdy sa Ťa nevzdám svojou dôverou.

  96. Vďaka Pánu Bohu
    Júlia P. | 08.06.2018
    Ahoj Tatíčko nebeský. Mám potrebu sa Ti tu verejne poďakovať za všetko, čo mám. Všetko toto si mi Ty dal z lásky a bez Teba by som nemala nič. Samozrejme, nič nie je vyhrané, nič nie je dokonalé, ale všetko je s Tvojou pomocou zvládnuteľné, lebo mi postupne odoberáš najväčšie trápenia z môjho života a robíš moje dni krajšími. Ty si to najcennejšie, čo mám. O Teba jediného nechcem prísť. Veľmi si želám, nech sa to nikdy nezmení. Ty si zaslúžiš moju úctu a vďaku po celý môj život. Bolo by odo mňa pokrytecké, keby som zabudla na všetko, čo si pre mňa urobil a tvárila sa, že veď mi je dobre mne nič nehrozí. Musím sa priznať, Ty vieš, ale veľmi sa toho bojím, že zabudnem. Nechcem to nikdy dopustiť Otče Bože môj láskavý, nikdy. Každý jeden nádych, každý jeden okamih zažívam len vďaka Tebe. Lebo Ty si ma stvoril a Ty si mi všetko dal. Ty si ma vychoval a ja Tebe slúžiť chcem, lebo si to zaslúžiš. Je toho toľko Bože, čo si pre mňa urobil, že Ti to nikdy nebudem môcť vrátiť. Ale aspoň čo môžem, nech Ti dám.
    Ďakujem Ti za tieto kúry ktoré napĺňam: Studená sprcha tú som v zime vynechala aj keď som nemusela, ale tento návrat k nej je úžasný. Cítim sa skvelo počas aj po, ráno sa na ňu už teším, a hlavne moja imunita badateľne zosilnela. Môjmu zdraviu pomáha aj sóda bikarbóna. Som rada, že opäť zvládam telesne cvičiť Božie liečivé cviky, ktoré ma správne rozhýbu a starajú sa o správnu funkciu mojej telesnej schránky.
    Veľká vďaka Ti patrí aj za to, že sa moje koleno po ťažšom páde uzdravilo, bez doktora, s Tvojou starostlivosťou a modlitbou. Hoci to vyzeralo zle, dlho bolelo, ale hlavne, že nemám žiadne trvalé následky a kosti/chrupavky sú zdravé.
    Bože Otče, ďakujem Ti za pani Lauru a pána Vladka, ktorý mne a mnohým ľuďom odovzdali neraz Tvoju pomoc, ktorý Ti tak verne slúžia. Otče Bože prosím žehnaj im lásku, šťastie, zdravie do každého dňa.
    S láskou Júlia

  97. Sóda bikarbona
    Andrea | 08.06.2018
    Drahý Bože chcem sa ti veľmi poďakovať za tvoju radu o užívaní sódy bikarbony nakoľko som mala predtým problémy so zlatou žilou a stolicou dlho som pociťovala tieto ťažkosti no nenabrala som odvahu ísť s tým k lekárovi nakoľko ma uz v minulosti takýto problém potrápil. Tvoja rada o užívaní sódy bikarbony začala účinkovať hneď! Taky účinok som ani nečakala asi 3 dní ma precistovalo a potom mi odrazu zmizli moje problémy jak keby sibnutim čarovného prutiku. Všetko sa mi dalo do normálu. Pane Bože chcem ti poďakovať za to ze nám prostredníctvom pani Lauri pomáhas. Cítim ze stojíš pri mne a riadis každý môj krok veľmi ta milujem.

  98. Ďakujem Ti Otče nebeský
    Marta P. | 05.06.2018
    Ďakujem drahý Bože,že mám sprístupnenú celu Božiu stránku,ktorá je mojím každodenným spoločníkom,len tu nájdem útechu v mojom trápení.Odpusť mi Pane môj dobrotivý,že som schybila a porušila tvoje prikázania.Trápilo ma to,,že som taká hlúpa a vygumovaná duša chcem byť už,len dobrou a hodna tvojej lásky.Vďaka páni Laura za všetko čo pre nás robíte,ktorí navštevujeme túto prekrásnu stránku.Prajem Vám k meninám veľa zdravia,šťastia a Božieho požehnania do ďalších dni vášho života s pánom manželom. Boh Vás ochraňuj.

  99. Vďačnosť Pánu Bohu za Božiu Stránku
    Julia.L | 03.06.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne láskou z môjho srdca úprimne veľké nekonečné ĎAKUJEM za Tvoju Najvzácnejšiu Božiu Stránku pre moju dušu najvzácnejšiu nenahraditeľnú školu na tomto svete..Obrázky ktoré sú vkladané na stránku sú viac ako prekásne sú ako žive v úžastných farbach .Keď otváram stránku neviem sa vinadívať na tak úžastný výber ako obrázkov tak aj prijemných farieb .Keď sa modlievam predstavujem si tie prenádherné obrázky majú svoje čaro .Keď čítam najvzácnejšie písmenka od Láskaveho Pána Boha sprevádzane tak prekrásnymi obrázkami až tak dobre sa to všetko akosi číta .Veľmi pekne Ďakujem Láskavy Môj Bože do Tvojej Božej Náruče za Milovanú p.Lauru ktorú tak nesmierne miluješ najviac na tejto zemi a Tvoje Najvzácnejšie Božie Písmenka vkladá na stránku a stará sa veľmi strarostlivo a pedantne o Najvzacnejšiu stránku sveta .Láskavy Môj Bože veľmi pekne prosím láskou z môjho srdca o najvyšiu Božiu ochranu pre Láskavu ,Milovanú,Obetavú dušu p.Laury a jej manžela .Láskou Veľke Nekonečné ĎAKUJEM do Božej Náruče za všetko čo pre nás Najstarostlivejší Láskavy Boh Robiš .S láskou a úctou Júlia.

  100. Vďačnosť Pánu Bohu za liečbu Magnesium
    Julia.L | 03.06.2018
    Láskavý Môj Milovaný Bože Veľmi pekne Ti chcem láskou z mojej hriešnej duše poďakovať za liečbu magnesium ktorá mi dnes končí .Cítim sa fantasticky ,úžastne a vďačím len Tebe Bože Tvojej Nenahraditeľnej Najvzácnejšiej starostlivosti z Tvojej Najláskavejšiej Bože Náruče o moju veľmi hriešnu dušu .Veľmi pekne ĎAKUJEM za Tvoju Láskavu Náruč Nenahraditeľnú pre moju dušu za Láskavu nenahraditeľnú starostlivosť korú mi poskytuješ len Ty Môj Láskavy Bože .Láskavy Môj Bože liečivka ktoré mi poskytuješ a liečiš môj telesný domček sú úžastne zázračne a okamžite zaberajúce ,každá liečba ma veľmi posilní .Keď lieči Ten Najvzácnejši lekár z Božej Náruče Nenahraditeľnej pre môj život tak len Láskou ,úctou a hlbokou pokorou vďačne Veľké Ďakujem Láskavemu Pánu Bohu že vôbec si to zaslúžim ja tak hriešna duša .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože a za Tvoju najvzácnejšiu starostlivosť každým dňom ďakovať budem .Veľmi pekne ĎAKUJEM Láskavy Môj Bože do Tvojej Najvzácnejšiej Náruče za Milovanú p.Lauru ktorú tak veľmi miluješ najviac na tejto zemi .Veľmi pekne prosím o ochranu jej duše a jej manžela za ich obetavosť a pomoc ktorú poskytujú na tejto zemi.Veľmi pekne ďakujem Láskavy Môj Bože za ich najvzácnejšie duše na tejto zemi ktoré si mi dal na pomoc kráčať správne do Božej Náruče .S pozdravom a láskou. Júlia