Váš život bude strach pred nepoznaným.

07.08.2015 13:34

Váš život bude strach pred nepoznaným.

Odkaz od Boha | 7.08.2015 

Život po tvojej smrti ty duša existuje naďalej, len v inom oblečení. Ty katolícka cirkev učíš duše ľudí v myslení, ktoré je reálne pre tvoju existenciu, ale nie pre existenciu duší nevinných. Pamätaj na to, že mňa Boha neobídeš svojimi hlásaniami v slovách klamných. Oblbuješ v svoj prospech duše nevinné a ja Boh ich budem chrániť. Hráte sa na profesionálov. Profesionál som ja jediný Boh. Odobrali ste moju právomoc z Božích rúk a prevzali do tých svojich nevedomých. Trest príde a ľahké to nebude. Považujete moju Lauru za hovädo, lebo seká katolícku cirkev po hlúpych hlavách, ale nie Laura seká ju po tých tupých hlavách, ale ja Boh sám. Ona je môj nástroj, moje médium, cez ktoré sa ja Boh sám snažím svetu otvoriť oči. Chcete apokalypsu? Budete ju mať. Tešte sa. A vaše kontá ostanú nedotknuté, lebo výber z nich nebude mať možnosť urobiť žiadna duša žijúca. Kto na vašej zemi bude žiť? Len pár jedincov. Koľko vás ostane? Kontá vám budú na nič a prepadnú v prospech Boha a vašej neexistencie. Ešte pochybujete? Ale veď to je len hlúpa Laura, ktorá nás straší. Hlúpa podľa vás, ale podľa Boha určite nie. Nemá na reklamy, celý svet jej odkazy zavrhuje a to sú odkazy moje Božie, však Nostradámus, Sibyla a ďalší boli aspoň publikovaní. Presvedčí sa tvoj svet o pravde Boha cez dušu, moju Lauru odkázanú. Nikto z vás nedokáže nič vybrakovať po apokalypse, lebo si nebude môcť za svoje bohatstvo kúpiť tovar v žiadnom obchode. Ale vy duše toto chcete, však? Neprosíte Boha o nič, smejete sa z Laury, ktorej dušu urážate až do jej bezvedomia a hnevu mňa Boha. Ale aký požičaj, taký vráť. A navracať budem ja sám Boh tomuto svetu vaše duševné neverectvo. Chceš poznať dátum zániku sveta? Laura ho jediná pozná a nikdy toto číslo nepublikovala. Preto, lebo je skromná a stále každý deň prosí mňa Boha, aby som túto predpoveď nenaplnil. Ona moja Laura sa denne modlí za celý svet a za záchranu vašich duší jej meno opľúvajúcich. Kajajte sa každý deň jeden, lebo koniec sa blíži. Náhoda? Ďalšia osoba, ktorá varuje svet od zániku? Áno, ale tá posledná na celom svete a volá sa Laura a napĺňa poslušne moju Božiu vôľu a odkazuje moje Božie slová a necíti túžbou byť slávna. Nechodí po vode ako Kristus, ale keby aj chodila poviete, že je to satan. Váš svet premúdrelý považuje sám seba za Boha. Načo veriť v Boha, keď ja svet pozemský som Boh? Laura? Obyčajná hlupaňa, ktorá chce byť slávna. Ale túto vašu myseľ pozemský svet nezanechám bez odoziev mojeho Božieho hnevu voči tebe. Naplní sa to, aká bola k tvojemu svetu predpoveď. Ku tejto odpovedi som vašim dušiam odkaz dal ja Boh sám. Amen.

 

Komentáre:

  1. Maťa | 8.08.2015

    Drahý Otče, nech sa stane TVOJA vôľa. Amen. MILUJEM ŤA

  2. Kvetena | 8.08.2015

    Môj najmilovanejší BOH, Otecko Nebeský. Veľmi mi je ľúto, čo všetko sa deje na tomto Tvojom Božom Svete. Bolí ma, keď čítam ako veľmi ľudia ubližujú našej drahej Laure, ktorú si nám dal na Slovenskú Zem. Veď z nej ide toľká láska, dobro, len človek necitlivý mŕtvy, no stále živý necíti tú veľkú lásku Laury. Ona je posol z Nebeských výšin, Kráľovstva, s Tvojim požehnaným darom od Teba, som veľmi šťastná že si nám ju dal Proroka nášho milovaného. Keď čítam to, ako veľmi jej ubližujú ľudia, je mi ťažko a padajú mi slzy. Pane Bože, prečo sú tak tupí? Čo nevidia, že sa vrhajú do záhuby? Nechápu, že satan ich duše nepotrebuje? Že ich všetky zničí? Je to začiatok ich konca. Veď Ty jediný Stvoriteľ si nás stvoril a život si nám dal. Dal si nám darom drahú Matičku Zem, aby sme sa učili a rástli, nie aby sme živili v sebe závisť a nenávisť, zákernosť a zapredávali duše satanovi, ktorý má radosť z toho, že daľšiu dušu dostal, ktorú zničí v pekelnom ohni a nikdy viac nebude, len malý čierny uhlík duchovný. Ty jediný vieš, ako mi je veľmi ľúto našej drahej Laury, ešte vdaka Tebe má pri sebe anjela strážneho. Som Ti veľmi vdačná najmilovanejší môj Bože za všetko čo nám posielaš skrz dušu Laury, veď toľko pre nás robí. Korím sa Tebe drahý môj Bože a koriť sa budem len Tebe. Rôzne pohromy sú na Zemi, no ľudia sú hluchí, slepí, nevidia a nechcú vidieť a chápať, prečo sa tak deje. Zabudli na Boha. Bože prepáč že plačem, je mi to tak ľúto nepoznajú Tvoju veľkú a nekonečnú Lásku jediného Boha, odvrátili tvár od Teba, najmilovanejší môj jediný Boh. Veľmi Ťa ľúbim a ľúbiť Ťa budem stále, len Tebe dôverujem a našej drahej Laure. Si pre mňa všetkým na tejto Tvojej Zemi, láskou, životom, pravdou, mocou, silou, energiou, Svetlom, šťastím, cestou k Tebe. Ľudia súdia, odsudzujú a keby aj neviem čo urobila naša drahá Laura, veď ona to s láskou všetko robí a je šťastná, že pomôže, zabudli ľudia na Tvoje Božie prikázania, keby ich poznali a žili by podľa nich, svet by bol jedna veľká rajská záhrada. Som veľmi šťastná že Ťa mám môj najmilovanejší Nebeský Otče, som veľmi rada že Si a ľúbiť Ťa smiem, tak ľúbim proroka nášho aj jej manžela, ktorých si nám dal. Klaniam a korím sa Tebe za nich, veď ony sú ten maják náš. Cesta Svetla. Je to závisť, nenávisť, k našej drahej Laure, súdia a odsudzujú, tak dobrého človeka, jednoduchá, skromná, netúži po sláve, ale zázraky robí a veľké. Pomáha ľuďom, zachraňuje, ale nevážia si to, však ja verím že svojej odmeny sa dočkajú, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Boží bojovníci veľmi ľúbime našu drahú Lauru Proroka, aj jej manžela anjela strážneho, nedáme ju chrániť ju budeme, ako oči v hlave, náš maják, naše Svetlo. S láskou k jedinému Bohu Kvetena

  3. Erika  | 8.08.2015

    Boží odkaz, ktorý sa určite naplní.

  4. Dana K. | 9.08.2015

    Otče Bože láskavý .....nechcú počuť Tvoje odkazy ....takí sú sprostí a zarytí, je mi do plaču.........

  5. Ľudmila | 9.08.2015

    Bože Nebeský Otče ďakujem Ti, že Ty nám toto odkazuješ cez Tvojho Proroka Lauru je to smutné, ale pravdivé na ktoré verím, že príde. Bože dal si nám veľmi silného a statočného Proroka Lauru a som rada, že je tu na Slovensku, veď tu je len Ježiš Kristus a panna Mária a Teba Bože prosím, tni po ich kostoloch nech sa konečne zobudia. Boží bojovníci Jediného PÁNA BOHA si nedáme a BOŽIEHO PROROKA LAURU brániť budeme!!!!!!!!!

Pridať komentár