Utajovaná história cirkvi.

08.09.2016 15:00

klik tu: Utajovaná história cirkvi.

Jana|09.09.16  01:52

Čo ešte viac treba dodať k tomu,aby to tím tupcom zmanipulovaných cirkvou otvorilo oči. Hnus čo všetko mali na svädomí a koľko hriechov napáchali. Tento príspevok by mal visieť v každom kostole. Ale verte mi,že aj na to by mali svoju odpoveď,že to je klamstvo. A budú radšej veriť tým pedofilným farárom v sutane. Ešte koľko dôkazov treba,že významný ľudia,ktorých svet tak veľmi uctieval boli nakoniec prenasledovaný cirkvou a väznení,popravení pretože dokázali niečo pre tento svet a to cirkev nezvládla,aby bola niečo menej. Lebo už vtedy okrem vrážd,znásilňovania a páchania toho najväčšieho zla nedokázali nič iné. Ako len môžu byť ľudia takí hlúpi v 21.storočí? Ako vnímajú tento svet,keď nevidia nepočujú a slepo veria cirkvi. A budu tam tlačiť svoje deti už od malička na tie trapné obrady či už krstu,svätého prijímania a birmovky. A čo je ešte smutnejšie posielať svoje deti asistovať tím farárskym pedofilom a hrdo sa v prednej rade prizerať na tú všetku špinavosť a trapnosť. By som sa nečudovala nad staršími generáciami našich starých rodičov či pra rodičov. Ale mladá dnešná vyspelá generácia mi zastáva sa rozum . Skôr asi degenerácia ich nazvať. Dúfam,že raz sa svet dozvie o týchto veciach a hlavne uverí pravde,krorú tak strašne odmietajú. Musí to raz prísť. Musí raz pravda vísť von a musí raz padnúť celý Vatikán, blahobyt tých skazených cirkevných svíň. Otče Bože verím že raz príde ten deň. A naša drahá Laura sa dočká svojej slávy ktorú si zaslúži.

Zuzana|09.09.16  22:56

Hnus . Už len pri pohľade na toho pedofilého pápeža mi je zle. Kto nevidí pohľad samotného satana v jeho očiach, nech navšívi lekára a dá si vyšetriť zrak. Človek sa pri pohľade naňho až zľakne . Ufff, až ma zimomriavky striasli po celom tele . Z toho pohľadu sála pohľad diabla , ktorý vábi ľudí a saje z nich zdravý rozum... Dobrý Bože ochráň nás od tej hnusnej čiernej duše schovanej v bielom rúchu.

miro|12.09.16  11:51

to je ozaj podarená fotka, dal by som ju vyvesiť nad hlavný vchod do každého kostola. aby vedeli ľudia kam vchádzajú!

Peter.K.|19.09.16  19:04

Ahoj Miro, to je dobrý nápad ,ale tí sprostý katolíci to nepochopia aj keby mal tento pedofilný pápež ako koľvek zlý výraz v tvári a zákerné zlé oči tak,budú stále chodiť do tých hnusných hladomorní menom kostol a budú pred neho padať na kolená a klaňať sa mu ako keby to bol samotný Boh. A to preto lebo nevedia pochopiť 1. Božie prikázanie, lebo sú sfanatizovaní cirkvou a jej klamstvami.Je mi ich ľúto, lebo sa pripravili o to najcennejšie, najkrajšie a najmilovanejšie na celom svete, o Láskavého Boha Otca všemohúceho a stvoriteľa všetkého a radšej veria vrahom a násilníkom a klaňajú sa dávno zomrelým ľuďom.