Ušné a telové sviečky RAFAEL.

30.05.2020 12:35

Ušné a telové sviečky RAFAEL.

Janulienka | 13.05.2013

Ušné a telové sviečky RAFAEL vyrába na Slovensku Iveta (Eňa) F. Majú širokospektrálne využitie. Ich aplikáciou sa z lymfatického systému z tela vyťahujú škodlivé látky, spaľujú sa uvoľnené toxíny a obnovuje sa tok energií v meridiánoch. Pôsobia nielen na fyzickej, duchovnej ale aj éterickej úrovni bytia. Aplikácia sviečok je spojená s afirmáciou na duchovnú očistu tela.

Láskavý Pane Bože a milá pani Laura, moja otázka znie, či sú tieto tvrdenia správne, ak áno, do akej miery sú schopné tieto sviečky čistiť jednotlivé telá a ako správne zistiť akú sviečku, na ktoré miesto a koľkokrát je potrebné aplikovať a či to môže robiť každý, napr. matky svojim deťom alebo opačne, alebo len ten, kto má kurz a či je potrebná k tomu aj nejaká duchovná ochrana - modlitba. Prepáč Pane Bože za toľko otázok. ale keď začnem písať otázky, tak neviem prestať. Ďakujem Ti láskavý Pane Bože veľmi pekne, aj Vám pani Laura z celej duše ďakujem. Ak odpoviete len na niektoré, ostatné napíšem neskôr. Ďakujem.

 

Božia odpoveď:

Bolo toto zhlúpnutie celého sveta do nesmierneho a cielene vedeného reklamného podvodu k širokospektrálnej celotelesnej liečivosti týchto doslova neúčinných ale len horiacich svetiel, čo je jedinou ukázanou v ich svetle pravdou, zapríčinené megareklamou do duší tých, ktorí sú leniví sa liečiť a v tejto liečebnej širokospektrálnej metóde nájdu pre svoje ochorenie ešte uzdravenie v zázračne krátkom čase. Veď horiace pálivo svetlo z nej, dym ktorý je tiež liečivý, veď odnáša z tela všetky zlé splodiny a ich farebnosť sa nemôže stávať predsa náhodná aby bol záujemca o tento liečivý tovar presvedčený, že táto samoliečba nie je len tak a treba túto aspoň presne určenú podľa pravidiel farebnosť dodržať a nepriložiť fialovú sviečku na chodidlá, lebo svetlo z jej farby bude liečivé len na inú časť tela kde na sto percent zaberá. Duše moje nedajte sa vysmiať. Snáď nedôverujete tejto rozprávkovo vymyslenej balade ako vám liečba takouto sviečkou odstráni chorobnosť z vašeho tela, keď toto dokážu ich vyrobené sviečky podvodom hlásení ich nesené do duší nevedomých ľudí. Tak by toto predsa mali dokázať svojim teplom všetky sviečky v každej drogérii predávané bez rozdielu, lebo svetlo biele každá jedna vyžaruje a zloženie ich obsahu, z ktorého sú tvorené nestojí ani za jedno vypovedané slovo, keď obsah poskytnutého liečiva ktoré takáto telová a ušná sviečka obsahuje, by nevyliečil ani telo mravca a pozabudli ste na takú vec, čo do týchto svojich produktov nevložili sa nazýva do skrytého úmyslu duší autorského práva tohoto obchodného artiklu sa nazýva láska k Bohu o ktorej ani nechyrujú. Čo obsahom vplietli do vnútra týchto sviečok sa nazýva túžba bohatstva, v ktorej utopenosti počítajú každý jeden cent za každú jednu ich sviečku kúpenú niekým, kto nevie čo kupuje a podľahol v svojej dôverčivosti reklamnému triku režiséra tohoto scenára do vypaľovania chorôb z tela človeka svetlom pálivých ale akože nesmierne účinných sviečok, ktoré vnášajú jedine svetlo do pažravých stále hladných peňaženiek ich majiteľov zaplnenosťou nemalou, keď naivitu na Slovensku hľadať netreba, tá sa ponúka sama v ukážkach správania jej slovenského národa. Do žiadnej aplikácie cieľom vyliečenia cez toto liečebné sviečkové použitie ty duša nevkladaj svoje naplnenie, lebo budeš vo výsledkoch svojich snáh hlboko sklamaná a zradená cez lživé slová toho, kto ich na váš trh posiela s cieľom vlastného obohatenia, ktorého keď sa dostatočne nabaží, prestane tieto sviečky vyrábať a nenápadne sa z rodného Slovenska vytratí ubytovaním na Bahami a vychutnávať si vďaka naivite mnohých ľudí bude na prekrásnej slnečnej pláži slasti pozemského života. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.