Upovedomenie duše.

03.05.2020 02:34

Upovedomenie duše.

Ľúbim Vaše duše moji milí čitatelia. Verím tomu, že všetko zlé sa na dobré obráti. Nedám si Vás a vždy Vašim dušiam budem s pomocou láskavého Pána Boha pomáhať. Aj keď peklo a zlo má veľkú silu, Boh je na celom svete ten najsilnejší KRÁľ, jediný ON BOH NÁŠ LÁSKAVÝ vládne nám hriešnym dušiam a celému svetu a vždy nám pomôže ak si Jeho Božiu pomoc zaslúžime. Každá jedna duša má zapísaný a uložený vklad svojeho osudu do Božej súdnej knihy právd. Záleží len na našich dušiach ako s Božím darom naložíme. Je to na každej duši z nás. Poučíme sa a napravíme, alebo naďalej budeme zlí, nenávistní a neprajní k šťastiu tých, ktorí našu lásku potrebujú. Na toto každá duša pamätaj a nezúfaj, pouč sa a rozmýšľaj. Milujem svet, do ktorého moju dušu Pán Boh postavil aj keď mnohokrát je ťažké v ňom žiť. Teším sa z toho, že dokážem pomôcť ľuďom v ich trápeniach, teším sa z toho, že počujem čivotanie vtáčikov, krásny ich spevavý orchester, teším sa z toho, že Pán Boh nám všetkým pomáha a ľúbi nás, teším sa z toho, že dokážem pre Vaše duše prijať pomoc od Pána Boha, teším sa, že ste spojení s pánom Bohom. S láskou pre Vaše duše Vaša Laura

 

Komentáre:

  1. Júlia, Anton a Vaneska | 24.04.2020

    Z celého srdiečka ti ďakujeme otecko nebeský za prevenciu proti koronavírusu. Ďakujem p. Laurike za telefonát a povzbudivé slová. Ďakujem za ochotu, pomoc, liečbu a radu. Vďaka patrí aj jej manželovi. Otecko ochraňuj nás. Veľká vďaka. Ľúbim ťa Bože a som rada, že ťa mám, že si ma priviedol v správnu chvíľu na správnu cestu. Držte sa p. Laurika. Cmuk

  2. Iva | 23.04.2020

    Otče Bože láskavý ďakujeme Ti za Tvoju Božiu lásku, za Tvoju Božiu ochranu, za Božiu pomoc a za všetky Božie liečby. Veľmi Ťa ľúbime a veľké ďakujeme ako sa o nás staráš. Pani Laura ďakujeme za krásne slová, ktoré nás vždy potešia a povzbudia. Ďakujeme Pánu Bohu, že vás máme. Pozdravujeme Vás aj pána Vladka, máme Vás veľmi radi a prajeme veľa zdravia, lásky, sily. S láskou Iva a syn Lukáš.

  3. Peter | 23.04.2020
    Pani Laura a Vladko, i my Vás ľúbime za všetko čo pre nás robíte, za Vašu statočnú a obetavú prácu pre naše duše a pre naše rodiny. Ďakujeme Ti najláskavejší Bože za to že sme v tomto našom pozemskom žití mohli postretnúť Tvojich služobníkov a pocítiť Tvoju lásku k našim dušiam, ochranu pred mnohými nástrahami a poučeniami, ktoré sú tak pre nás doležité. Ľúbime Ťa a budeme sa zo všetkých síl snažiť kráčať tou správnou cestou do konca našich životov. Prosíme Ťa osveľuj telá a duše Tvojich oddaných služobníkov aby zvládli toto obdobie. Veríme že vždy zvíťazí láska, dobro. Sme tu kedykoľvek pre Vás, tak ako Vy ste tu pre nás. Ľúbime Ťa Bože, ľúbime Vás pani Laura a Vladko. Ďakujeme za VŠETKO!!!

  4. Dominika a Eva | 22.04.2020

    Ďakujeme Ti náš drahý Bože za Tvoju lásku a ochranu k naším dušiam, za Tvoje Božie odkazy, liečby a drahocenné rady, ktoré nás učia správne žiť tento život na tejto zemi. Ďakujeme Ti Bože za skúsenosti v živote, ktoré aj keď niekedy bolia, nás zároveň učia rásť. Pane Bože s Tvojou pomocou sa dá všetko zvládnuť. Prosím veď naše duše tou správnou cestou. Ďakujeme Ti Bože za každý jeden prežitý den na tejto zemi, ktorú si stvoril v dokonalej kráse. Tešíme sa z tohto krásneho jarného obdobia. Drahá naša pani Laura, srdečne Vám ďakujeme za všetku Vašu pomoc, za rady, ktoré nám odovzdávate a za Vašu starostlivosť o naše duše.

  5. Renata R. | 22.04.2020
    P.Laura ja mám obrovskú radosť z Vás .Toto je pre mňa naozaj dobrý pocit po dlhej dobe. Boh nás miluje a každý deň nám dáva možnosti a ja mu ďakujem že ma zaviedol touto cestou k Vám láskavým ľuďom ako ste vy s manželom . Veľmi si vážim Vašu pomoc vždy ste mi pomohla ste proste prorok a dúfam že začnete pracovať lebo Vás potrebujeme prosím Vás s láskou a Božím požehnaním nech sa stane tak Ako nám p. BOH dopraje.Ľúbim Vás Ďakujem Vám.

  6. Júlia P. | 22.04.2020
    Ďakujem pani Laura za povzbudivé slová. Prajem Vám aj s manželom len to najlepšie, veľa lásky, sily a zdravia. Ďakujem, že nám odovzdávate rady od Pána Boha, a preventívne liečby. Teším sa, že ich môžem užívať.
    Musím povedať, že najlepšie sa žije s Pánom Bohom v srdci. Nech som v hociakej tažkej situácii, vždy keď sa odovzdám Božej vôli, žije sa mi ľahšie ale aj veci sa nakoniec podarí vyriešiť, zvládnuť. Nejakú dobu som mala pocit, že som startila "spojenie" a veru nežilo sa mi ľahko, ani riešenia problémov neboli v dohľade. Najlešie sa žije, ak sa necháme viesť Bohom správnou cestou.
    Ďakujem Ti Pane Bože, že aj keď teraz nie je život v zvyčajných koľajoch, tak mám blízko seba všade v okolí prírodu, kde môžem každý deň nájsť pokoj. Že mám pri sebe aj človeka, ktorého ľúbim. Pana Bože, Ty si to najdôležitejšie, čo v živote mám.

  7. Marcel | 21.04.2020
    Ďakujem Ti LÁSKAVÝ a DOBROTIVÝ BOŽE, za všetko DOBRÉ aj ZLÉ, čím nás v živote sprevádzaš a vedieš tak naše cesty k TEBE LÁSKAVÝ BOŽE, k poznaniu Tvojej nekonečnej Lásky, ktorou nás všetkých zahŕňaš a dávaš nám tak pre nás zmysel nášho života. Viera v TEBA LÁSKAVÝ BOŽE a Tvoja LÁSKA nám pomáha žiť aj v tých najťažších chvíľach, kedy upierame svoje prosby k Tebe LÁSKAVÝ BOŽE s očakávaním Tvojej pomoci, ktorú nám poskytuješ. Tvoja LÁSKA a VEĽKOSŤ je NEKONEČNÁ ! ĎAKUJEM aj Vám pani Laura a Vladkovi za Vašu LÁSKU, STAROSTLIVOSŤ a hlavne TRPEZLIVOSŤ s ktorou sa o nás STARÁTE, aj keď to máte vo svojom živote také ŤAŽKÉ !!! LÁSKAVÝ BOH Vás za to ŽEHNAJ !!! OPATRUJ !!! a OCHRAŇUJ !!!

  8. Gabika | 21.04.2020
    Ďakujem Ti Bože za všetko čo pre nás robíš, za každý dar od teba či sa nachádza v prírodnej kráse alebo v inej forme lásky. Za každú pomoc, odpustenie hriechov našich ale aj za každú podporu od Teba alebo od pani Lauri. Ja sa budem Bože snažiť ísť tou správnou cestou a dúfam, že Ťa už nesklamal. Milujem Ťa Bože

  9. Ľudmila | 21.04.2020
    Ďakujem Ti Pane Bože, že nám páni Laura aj v tejto ťažkej chvíľke pomáha a odovzdáva Tvoje vzácne rady.Myslím, že veľa ľudí začína chápať, že BOH sa už nemôže na tento svet pozerať, že to čo sa deje už muselo prísť. Ďakujem tiež Bohu hoci je to bolestivé čítanie, ktoré som našla tu vidno čoho sú mocní ľudia schopný doslova hrôza. Som šťastná, že páni Laura tak statočne bojuje v tejto veľmi zlej dobe za pravdu Pána Boha hoci im zlé duše ubližujú. Pane Bože požehnaj ,ochraňuj , posilní dušu páni Laure aj Jej manželovi Vladimírovi daj im zdravia veľmi si to zaslúžia sú pre nás tá najlepšia spojka ,ktorá odovzdáva pravdy od Stvoriteľa Boha ďakujem za všetko ľúbim Ťa Pane Bože aj Vás pani Laura a Vladimír potešil ma odkaz.
    Ľudmila.

  10. daniela | 21.04.2020
    Ďakujeme Bože za Tvoju pomoc a lásku, lebo len vďaka tomu sme tu a žijeme. Niekedy ťažšie, niekedy s ľahkosťou. Ja len prosím o silu vždy kráčať tou správnou cestou. Ďakujeme drahá Laura za všetko, čo pre nás robíte. A nikdy nezabudnite, že Vás lúbime a pomôžeme kedykoľvek..

  11. Marta | 21.04.2020
    Pani Laura z láskou a pokorou ďakujeme Pánu Bohu za Vás a váš dar pomáhať a odovzdávať Jeho pravdy a liečby. Ďakujeme i za tento odkaz plný lásky, ktorým nám dávate nádej...
    Verím Vám a viem, že Boh má vždy pravdu..Mám Vás veľmi rada..
    Ďakujeme Ti Bože za všetko, čo si nám kedy dal. Ľúbime Ťa Bože. Pomáhaj prosím pani Laure a daj jej a pánovi Vladimírovi vždy dostatok síl, aby dokázali niesť to ťažké bremeno života...
    Požehnaj ich rady aby padali na úrodnú zem...AMEN

  12. Valéria | 21.04.2020
    Ďakujem Ti Bože za všetku starostlivosť čo mi v živote dávaš. Len ty jediný vieš čo každá duša z nás potrebuje. Sú tieto dni náročné pre každe ale zo srdca Ti ďakujem za tvoje slnečné lúče a za tak krásne počasíčko. Láskavý Bože opatruj pani Lauru a jej muža v zdraví a plnej sile. Ďakujem Ti Bože za Tvoju lásku a pomoc. Verím že to všetko zvládneme s božou pomocou.

  13. Marta a Jaro | 21.04.2020
    Pani Laura aj my ďakujeme za všetko, čo pre nás robíte. Ďakujeme za Váš časy, Vašu pomoc, Vaše rady. Aj včera ste nám veľmi pomohli, že ste nás nasmerovali. Plne dôverujeme Pánu Bohu a veríme, že všetko bude v poriadku. My urobíme preto všetko, čo je v našich silách a zajtra ráno máme dohodnuté, že môžme prísť do ČR. Ste pre nás veľmi dôležitý človek, nebyť Vás nie sme spolu, nie sme zdraví a to najdôležitejšie, nemali by sme správnu vieru. Ďakujeme Vám aj Pánu Bohu, že nám pomáhate a veľmi si to vážime.

  14. Gitka| 21.04.2020
    Ďakujem Ti môj milovaný láskavý a dobrotivý Otče Bože za Tvoju starostlivosť o nás, ďakujem Ti že nám neustále pomáhaš, ochraňuješ naše duše svojou blízkosťou pred peklom a zlom, odpúšťaš našim hriešným dušiam, vedieš nás životom aby sme nezišli zo správnej cesty na cestu nesprávnu. Je na každom z nás ktorú cestu si vyberieme. Ja som si vybrala cestu správnu, je to pre mňa jediná cesta ktorou chcem v svojom živote kráčať. Ďakujem Ti Bože za všetky Tvoje Božie dary, ďakujem Ti za všetko čo Tebou láskavý Bože bolo stvorené do ľudského žitia pre nás tu na zemi. Ďakujem Ti Bože za Tvoj obrovský poklad našu vzácnu a drahú pani Lauru, ktorá nám odovzdáva všetky Tvoje odkazy a varovania. Ochraňuj prosím Otče Bože našu pani Lauru každý deň silou svojej Božej lásky od všetkého zla a od každého nebezpečia. Daj prosím Bože, nech v nás všetkých láska, dobro a pokora víťazí nad zlom a nenávisťou. S láskou Gitka

  15. Peter a Mária | 21.04.2020
    Drahý Otecko Bože, ďakujeme za dar zvaný život. Je pravda, že je to zemi ozaj veľmi ťažké. Ale vždy si povieme, že Vďaka za to že máme Teba. Sme šťastní, že nám pani Laurika ukázala ako úprimne otvoriť srdce tebe Bože a každý deň byť s tebou. Je krásne mať ťa, pretože ty si naša sila a nádej. Bože ochraňuj nás tu na zemi, aby láska a viera iba v Teba, rástla v srdciach všetkých ľudí. Nech dobro a úprimnosť si nájdu miesto tu na zemi. Ja verím že s Tebou Bože to zvládneme. Ďakujeme pani Laurika za všetko, pozdravujeme Vás aj Vladka.

  16. Gabika| 21.04.2020
    Ďakujem Ti Bože za všetko čo pre nás robíš, za každý dar od teba či sa nachádza v prírodnej kráse alebo v inej forme lásky. Za každú pomoc, odpustenie hriechov našich ale aj za každú podporu od Teba alebo od pani Lauri. Ja sa budem Bože snažiť ísť tou správnou cestou a dúfam, že Ťa už nesklamal. Milujem Ťa Bože

  17. Erika | 20.04.2020
    Teším sa aj ja za to že ste pani Laura.A Ďakujem milovanému Pánu Bohu za Vás ,že ste silná dušička .Ano všetko zlé sa dobré obráti.Boh je najväčší.Boh nikdy nedovolí aby zlo vyhralo,ale musíme bojovať a byť obozretný.Tak Nás učia Božie kréda.Ďakujem.

  18. maria | 20.04.2020
    Dakujem otecko nas milovany za vsetku tu krasnu prirodu ktoru si stvoril pre nas dakujem za to ze nas vedies tim spravnym smerom stale ochranujes a liecis nase hriesne duse za nasu drahu pani Lauru cez ktoru nam odkazujes a ktora nam to z laskou odovzdava pozehnaj jej prosim .Lubim ta pane Boze a dakujem za moju rodinu budem sa snazit uvedomovat si viac zmysel nasho zitia na tejto zemi .Iba teba milujem pane Boze .

  19. Dasa | 20.04.2020
    Dakujeme Boze, ze pri nas stojis a pomahas nam. Je vzdy len na nas, akou cestou sa vyberieme. Ano, robime chyby, no musime si uvedomit svoje chyby a pokusit sa ich napravit. Niekedy je to tazke, ale Ty nam pomahas. Lebo v Teba verime a Teba lubime. Dakujem za moju rodinu, to je jedine a najvzacnejsie, co na tomto svete mam. Dakujem za Lauru, ze je tu pre nas a pomaha nam. Dakujem za nadhernu a tak dokonalu prirodu, ktoru si stvoril a ktoru tak milujem, za vsetko zive, zvieratka, ktore nas robia stastnymi, za vychod a zapad slnka, ktory ked vidim, tak ma vzdy ocari. To je to, co ma robi stastnou, to, co si stvoril Ty Boze. DAKUJEM

Pridať komentár