Tvoj duševný a spokojný život závisí na sile lásky a dôvery tvojej duše ku všemoci a existenčnosti Boha.

09.06.2023 12:51

Tvoj duševný a spokojný život závisí na sile lásky a dôvery tvojej duše ku všemoci a existenčnosti Boha.

09.06.2023

Kroky všetkej svojej duševnej snahy do cieľa naplnenosti všetkých svojich snov stiahni čo len najmenšiemu pohľadu svojim priateľom, keď čo aj ten najmenší viditeľný tvoj životný úspech začne produkovať v ich dušiach semienko závisti a neprajnosti v tvojej ich videnosti životnej úspešnosti a spokojnosti, čo znamená k pochopenosti tvojej duše, nedeľ sa v dnešnej zlej a nevraživej dobe s nikým o to, čo si dosiahol svojou snahou s pomocou Božou do šťastia svojeho životného, ale tento talizman uschovaj veľkým tajomstvom do svojeho duševného vnútra a teš sa z jeho získaného nálezu len ty sám, s tým najbližším človekom, ktorý má tvoju dušu úprimne rád a nikdy v hĺbke jeho duše voči tebe závisť a neprajnosť nezvíťazí pochovaním toho, čomu sa veľmi tvoja duša teší získanosťou, požehnaním daru z Božej náruče odmenou, za tvoju snahu byť dušou dobrou v svojom živote a láskavou, s cítenou láskou a vierou k Bohu svojemu jedinému, každým dňom prejavovanou úprimnou a čistou láskou svojou k Jeho veľkolepému Božiemu menu. Tieto slová nezabudni do svojej duše natrvalo zapísať ako tú pečať, ktorej nosnosť v tvojej duši bude tvojemu životu do každého dňa pomáhať nedať sa ubiť nepriateľmi, ale aj falošnými priateľmi, ktorým tvoja duša slepo a bezhranične dôveruje a ktorí stoja za tvojimi krokmi ako nebezpečný plíživý tieň, snažiaci sa odobrať z tvojeho šťastia, čo si darom od Boha za svoju lásku a oddanosť k Nemu získal požehnaním. Stav svoju životnú výhru prejavovanou každodennou láskou a dôverou k jedinému svojemu Bohu všemocnému a neustále všeblízkemu k tvojej duši, aj keď Jeho Božiu blízkosť nevidíš, ale ver tomu, že stojí neustále pri tebe a pomáha tvojej duši riešiť neriešiteľné životné problémy, smútok v duši, ak Ho tvoja duša v svojich životných ťažkostiach dokáže o pomoc prosiť, do osušenosti toku sĺz ktorý roní od zloby tohoto sveta. Pamätaj na to ty duša, že nikto okrem Boha nedokáže splniť tvojej duši snívané sny o šťastí, ak budeš Jeho Božej existencii a dôvere v Jeho neprekonateľnú všemoc dôverovať, bez čo len najmenšej pochybnosti svojou dušou, naviazaným putom k Bohu veľmi silným, lebo kto tvoju dušu ako prvý zradí, budú tí najbližší ktorým najviac dôveruješ, ale tvoj Boh zradcom tvojej duše nikdy nebude a na túto skutočnosť pravdy nikdy nezabudni, lebo ja Boh som a vždy budem tvojim najlepším priateľom, ak z tvojej duše cítiť budem lásku úprimnú k mojemu Božiemu menu. Amen. 

 

Komentáre:

  1. miro| 12.06.2023
    Bože, ďakujem Ti za tvoje nové krédo, teším sa že si nám ho dal a budem sa ním riadiť. Som aj rád že pani Laura krédo od Teba Bože prijala. Želám Vám pani Laura veľa síl do práce a teším sa na každý jeden odkaz od pána Boha, ktorý pre nás príjmete.

  2. Gabriela a Jozef J. | 12.06.2023
    Láskavý Bože Otče, ďakujeme Ti za tento Boží odkaz a Vám pani Laura za všetko, čo pre nás robíte. S láskou a vďakou
    ♥️ G.a J.

  3. Lucia | 11.06.2023
    Môj milovaný Bože. Ďakujem za toto krásne Božie krédo. Čítala som si to viac krát po sebe a slzy mi tiekli od šťastia. Budem Ťa milovať a ctiť si ťa do konca môjho života. Pani Laura ďakujem Vám za vašu obetavú prácu. S láskou Lucia.

  4. daniela | 11.06.2023
    Nezabudnem... Priateľ môj milovany❤️
    S laskou daniela

  5. Veronika | 10.06.2023
    Ďakujem ti milovany boze ze nam to pripomínas,inštinkt mi to aj nahováral,a odpust mi ze moje usta sú niekedy rýchlejšie ako rozum.Dakujem ti z celého srdca ze ta mam,za tvoju lásku a za vsetko co si nám dal ❤️vždy budeš u mňa jediný nás otecko milovany.Neopisatelne ďakujem aj za našu Lauru❤️

  6. Mária a Timea | 10.06.2023
    Ďakujeme ti pane Bože za tento nádherný a pravdivý odkaz plný lásky.Ďakujeme ti ,že nás tak ľúbiš a dávaš nám rady do života ,podľa ktorých sa budeme snažiť žiť.SLÁVA TEBE BOŽE A VEĽKÁ VĎAKA ZA TO ŽE NÁŠ SVET ZACHRÁŇUJEŠ OD ZÁHUBY!Budeme sa snažiť byť lepšími ľuďmi a viac si strážiť tvoje Božie dary pre naše duše.Prosíme ťa pomôž nám rozoznať aký priateľ je skutočný a aký sa k nám blíži ako had.Ľúbime ťa.Ďakujeme aj Vám pani Laura za vašu oddanú a trpezlivú prácu.

  7. Erika | 10.06.2023
    Ďakujem Ti láskavý Bože za ďalšie poučné krédo.Dôvera a viera v Teba Bože musí byť na prvom mieste,vtedy bude Náš život pokojný a šťastný.Ľubim Ťa Bože môj .

  8. Julia | 09.06.2023
    Milujem Ťa Bože Môj Jediný a Veľka Vďaka patrí len Tebe za všetko čo pre mňa robíš na zemi si pre mňa opora a nekonečna podpora len Ty Môj Jediný Bože ma dvíhaš a vedieš a svietiš mi na ceste k Tebe neviem tu nič bez Tvojej pomoci zvladnuť niekedy si myslim že už je všetko stratene a vždy mi pomôžeš len Ty Láskavy Môj Jediný Boh a nádej bojuj zvladneš to. Nikdy sa Ťa nepustím nech to bude ťažke akokoľvek moja životná puť lebo Tebe Verím Dôverujem a len Teba si milujem v srdci a duši úprimne nekonečne všetkou svojou láskou si moje Božie všetko. Milujem Ťa Otecko Môj Jediný Najdrahši z celeho srdiečka za všetko nesmierne všetkou svojou láskou Ďakujem do láskavej Naruče Svojho Jedineho Boha. Amen

Pridať komentár