Svoje zdravie dokážete v zosilnenej imunite nesmierne upevniť užívaním tohoto bylinného produktu.

13.09.2020 12:53

Alveo.

13.09.2020
Boží odkaz:
Staňte sa vy duše Božiu stránku čítajúce napĺňateľom užívania tohoto rastlinného produktu aj popri liečebnej kúre na koronavírus, aby ste boli svojimi telesnými schránkami silní a zdraví a vládali žiť bez cítenej nesmiernej u niektorých jedincov z vás duševnej a telesnej únavy, nakoľko toto pre ľudské zdravie pripraviť z náruče odborníkov venujúcich sa zoskupenosti a zosúladenosti liečivých rastlín vyšlo na sto percent bez prídavnosti ničoho v tejto liečivej tekutine, čo by vašim telám akokoľvek čo len najmenej ublížilo a preto netreba ľutovať stratené financie za tento silný liečivý bylinný extrakt a začať ho čo najskôr v dôveru v jeho nesmierne liečivú silu užívať, keď táto investícia bude odmenená väčšou obohatenosťou vašeho dobrého zdravia, koľko stojí jeho platobná cena. Do každého dňa bude dobre užívať liečivo dva krát do dňa po dve odmerky v každej jednej dávke dobou štyroch celých mesiacov a verte mne Bohu, že nikdy tohoto kroku nebudete ľutovať. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

www.zdravie-global.sk/na-unavu-a-vycerpanie/5494-alveo-mint-950-ml-029530200038.html

 

Tento popis se vztahuje na přípravky vyrobené před 14. 12. 2012. Připravujeme jeho aktualizaci, aby byl v souladu s nařízením komise EU č. 432/2012 o zdravotních tvrzeních.

  • Směs 26 rostlinných extraktů z bylin z celého světa
  • Spojení poznatků tradiční čínské a západní medicíny
  • Výsledek třicetiletého výzkumu, práce a testování
  • Optimální kombinace, koncentrace a způsobu užívání
  • Neobsahuje alkohol, konzervační látky a žádnou chemii
  • Komplexně harmonizuje organismus a jeho funkce
  • Biologicky aktivováno, pracuje až na buněčné úrovni
  • Upravuje a posiluje činnost celého imunitního systému
  • Nemá žádnou kontraindikaci s léky, vitamíny atd.
  • Nelze se předávkovat, má dokonalou vstřebatelnost
  • Odbourává a vyplavuje z těla balastní a toxické látky
  • Velmi kladně působí na nervy, míchu a celý mozek
  • Zkvalitňuje činnost jater, žlučníku, ledvin a slinivky
  • Rozpouští žlučové i močové kameny a vyplavuje písek
  • Zvyšuje prokrvení mozku a všech tělesných tkání
  • Navozuje kvalitní, klidný a plnohodnotný spánek
  • Zlepšuje kvalitu pokožky, svalů a celkového vzhledu
  • Kladně ovlivňuje kvalitu kloubů, vazů, šlach a kostí
  • Je prevencí před cukrovkou, zamezuje kolísání cukru
  • Působí silně protizánětlivě a potlačuje bolestivost
  • Vynikající při astmatu, alergiích, ekzémech a lupence
  • Řeší i dlouhodobé žaludeční a střevní potíže a záněty
  • Efektivně působí proti únavě a únavovému syndromu
  • Celkově uklidňuje, vyrovnává psychiku a nálady

 

Působí komplexně. Vyrábí se v Kanadě. Je vhodné ke každodennímu užívání, nejlépe před jídlem. Splňuje předpisy na ochranu zdraví vydané Státním zdravotním ústavem České republiky. Celoročním užíváním jednoduše a efektivně doplňujeme tělu vzácné fytochemikálie a jejich prostřednictvím a prostřednictvím dalších čistě přírodních složek rostlinného původu působí na naše buňkové struktury. Proces extrakce bez použití alkoholu vytváří tekutý, velmi dobře vstřebatelný doplněk stravy určený všem. Díky antidopingovým testům je ideálním partnerem pro sportovce.  ALVEO MINT je velmi žádaným doplňkem výživy v rámci diety při Diabetes Mellitus. Pravidelným užíváním získává organizmus přirozenou rovnováhu. Harmonizace a tonizace imunitního systému je garantem pevného zdraví.

Složení: voda, hroznová šťáva, jablečná šťáva, kanadský javorový sirup, med, sorban draselný, kyselina citrónová

Extrakty: tolice vojtěška, přeslička rolní, levandule lékařská, mučenka pletní, eleuterokok ostnitý, růže šípková, paulinie nápojná, kardamon pravý, skořicovník cejlonský, jetel luční, puchratka kadeřavá, rdesno mnohokvěté, lékořice lysá, benedikt lékařský, fenykl obecný, pupečník asijský - gotukola, hořec žlutý, tymián obecný, řebříček obecný, sadec prorostlý, střemcha pozdní, aloe pravé, žen-šen, jinan dvoulaločný, chaluha bublinatá, paprika křovitá

Dávkování: 1 až 2 odměrky (28-56 ml) denně před jídlem. Před použitím dobře protřepat.

Balení: 950 ml - dávka na 17-34 dní

 

Komentáre:

  1. Valéria | 02.02.2021
    Milovaný Bože. Už som ukončila užívanie tohto silného a výborného nápoja, ktoré si nám poslal, že je vynikajúce na imunitu. Nebola som vďaka tomuto nápoju chorá ani som nemala nádchu. Veľmi sa Ti chcem poďakovať, že som mala možnosť toto silné liečivko užívať. Ďakujem Ti veľmi pekne za moju mamu, ktorú si mi poslal v živote mám ju a že mi pomohla pri zakúpení tohto nápoja inak by som to nedokázala si zakúpiť. Ďakujem Ti veľmi aj za to. Všetko To je tvoj Boží zásah vážim si to veľmi môj Bože len tebe môžem byť vďačná za všetky tie liežby a za ľudí, ktorí mi pomáhajú všetko zadovážiť ďakujem krásne verím, že to všetko na oplátku vrátim. Ďakujem pekne ľúbim Ťa môj Bôže. S láskou Valéria

  2. renáta | 22.09.2020
    Mám za sebou prvú dávku tohto liečiva a musím odkázať všetkým, ktorí sa ešte rozhodujú, alebo váhajú, že toto je mimoriadne chutný liek, mám s príchuťou grep a chutí ako lahodný sirup. Pán Boh nám posiela rôzne recepty a lieky, s niektorými máme možno problém, lebo nie príliš chutia, ťažko sa prehĺtajú a podobne. Toto je však úplne niečo iné, je to sladká odmena pre každého, kto sa Božími radami riadi, kto chce byť zdravý. Bože veľká vďaka za tento sladký chutný liek.

  3. Gitka | 20.09.2020
    Drahý môj Bože, chcem sa Ti vrúcne poďakovať za silný liečivý bylinný extrakt, ktorý si nám poslal cez duševný príjem našej vzácnej pani Laury na posilnenie našeho zdravia. Len Ty Bože jediný vieš čo v tomto pre nás ťažkom období keď koronavírus síli porebujeme. Ďakujem Ti láskavý môj dobrotivý Bože z celého srdca za Tvoju pomoc a starostlivosť o nás. Otče Bože Ty si ten najlepší lekár na celom svete a som šťastná, že si aj mojim lekárom. Posielam Ti do nebíčka k Tvojej milostivej Božej tvári nekonečne ĎAKUJEM. Láskavo Ťa prosím môj dobrotivý Otče Bože o Tvoju Božiu ochranu pani Laury a jej manžela Vladka. Milujem Ťa Bože nadovšetko. S láskou a vďakou Gitka

  4. Renata R. | 19.09.2020
    Bože láskavý ďakujem Ti za rady, ktoré nám odovzdávaš sú vždy pravdivé a 100%- tné. Verím že je to veľmi kvalitný nápoj pre naše telá a vrúcne ďakujem. Pani Laura aj Vám veľká vďaka že ste sa podelila s nami o tento fantastický nápoj .

  5. daniela | 18.09.2020
    Ďakujeme drahý Bože za Tvoju úžasnú starostlivosť o nás. Prosím Ťa o požehnanie tohto nápoja pre naše telá. Laura drahá , Vám ďakujeme za ochotu vždy pomôcť . Vážim si Vás a mám Vás veľmi rada.

  6. Ľudmila | 16.09.2020
    Ďakujem pánu Bohu za drahocenné rady a odkazy v tejto dobe korona vírusom, ktorá naberá na sile.Tieto odkazy by sme nemali,keby si nám nedal Tvojho proroka pani Lauriku práve na slovensko,ktorá jediná komunikuje s Tebou drahý Bože.Prosím ochraňuj páni Lauriku a Vladimíra v ťažkej dobe moc si to zaslúžia majú to veľmi náročné ďakujem za všetku pomoc drahocenné rady ľúbim Ta Bože aj Vás Laurinka s láskou Ľudmila.

  7. renáta | 14.09.2020
    Drahý Bože, veľká vďaka, že sa o nás staráš a dávaš nám možnosť žiť život v zdraví. To, že takéto liečivo niekto vyrobil je, som si istá, tiež, len vďaka Tebe. Prosím, ochráň nás od chorôb a požehnaj dobré účinky všetkých liečiv, ktoré si nám prostredníctvom pani Laury odovzdal. Vám pani Laura zo srdca ďakujem, že nám odkazy odovzdávate. Vyprosujem pre Vás pevné zdravie, energiu a pokoj na duši.

  8. Eva Č. | 14.09.2020
    Láskavý pane Bože, ďakujeme Ti za toto bylinné liečivko, obsahujúce plno vzácnych dobrých byliniek, ktoré si pre nás na tuto zem nadelil. Bez teba by sme nevedeli, co je pre naše zdravie správne. Ďakujeme Ti Bože za Tvoje rady a aj Vám pani Laura za Vás drahocenný čas, ktorý nám venujete a taktiež za Vašu starostlivosť. Boh Vám žehnaj aj pánovi Vladkovi. S láskou Eva s Dominikou

  9. Miriam | 14.09.2020
    Otče Bože môj milovaný, ďakujem Ti z celého srdca za ďalší účinný produkt na ochranu a posilnenie nášho zdravia. Som šťastná, že mám prístup k takým vzácnym informáciám, aké nenájdem nikde inde na svete. Ďakujem Vám, drahá pani Laura, že na nás tak myslíte a zdieľate s nami tieto cenné rady. Boh Vám žehnaj a ochraňuj Vás aj pána Vlada. S láskou, Miriam

  10. Lukáš | 14.09.2020
    Ďakujeme pane Bože že sa stále na nás pozeráš a vidíš čo všetko potrebujeme ku spokojnému a zdravému životu, veľmi si to vážime a milujeme Ťa pane Bože. Ďakujeme pani Laura aj za Vašu snahu a ochotu nám odkaz odovzdať a veľké ďakujeme aj pánovi Vladimírovi. S láskou Lukáš a mama.

  11. Margita | 13.09.2020
    Drahý Bože ani neviem nájsť slová velikej vďaky za rady, modlitby a ochranné liečby lebo len Ty vieš čo potrebujeme v tejto ťažkej dobe..
    Vám pani Laura ďakujem za Vašu nekonečnú silu a ochotu nám pomáhať. BOH Vám a Vášmu manželovi žehnaj a ochraňuj.
    Pane Bože ďakujem,ďakujem,ďakujem.
    Margita

  12. miro | 13.09.2020
    ďakujeme Ti Bože, ty vždy nájdeš niečo pre nás, aby sme boli zdraví - ďakujeme. tých výrobkov na trhu je veľa a už toľko veľa si nám odhalil aj v iných odkazoch o tom, ako funguje farmaceutický a potravinársky priemysel, že už žiadnym reklamám o zázračných preparátoch a novinkách neverím. Preto sa mi veľmi páči, že u Teba máme istotu kvalitného produktu. Keď to Ty Bože odporúčaš, tak to ozaj musí byť výborné. A teší ma že ešte sa nájde dnes aj kvalitný produkt ktorý slúži ozaj na to, aby ľudia boli zdravší.

  13. Marika | 13.09.2020
    Ďakujem láskavý pane Bože stále nás liečis a vieš čo naše duše potrebujú. Milujem ta pane Bože. Ďakujem pani Laura.

  14. Erika | 13.09.2020
    Laskavý Bože,ďakujem Ti zo srdca,za Tvoje rady ktoré Nam posielaš.Liečby ktoré Nám pomahajú..Iba Ty jediný vidiš čo Nam chýba a čo potrebujeme.Ďakujem veľmi pekne .Za všetko.Erika