Strádanosť Boha v srdciach ľudí.

08.10.2019 11:41

Strádanosť Boha v srdciach ľudí.

Daniel | 03.01.2018
Krátko pred Vianocami som navštívil našu pani Lauru a kamaráta Vlada. Okrem bežnej predvianočnej konverzácie sme zabŕdli aj na tému "študovaných ezoterikov, liečiteľov...." Svorne sme sa zhodli na tom, že dnes nie je v "móde" dôverovať liečiteľom neštudovaným, ktorí majú dar od Boha pomáhať ľuďom. V dnešnom svete a hlavne na Slovensku ľudia dôverujú najviac titulom, certifikátom, rôznym osvedčeniam ale hlavne hromade síce nesúvislých, ale odborných výrazov a termínov. Málokto dnes verí v skutočného Boha a preto keď niekomu poviete, že poznáte liečiteľa ktorý má dar od Boha ale bez titulu a certifikátu, tak takému neverí nikto. Ale keď sa dočítate alebo počujete o liečiteľovi, ktorý študoval až v zahraničí, má minimálne päť odborných certifikátov a dá vám informáciu asi takúto: Dokážem vám pomôcť, ale musím sa napojiť na tretí kozmický level, aby som sa mohol spojiť s univerzom, tak sa dostanem do môjho vyššieho ja, cez ktoré v mojej transcendentálnej meditácii sa cez moju korunnú čakru napojím na kozmos a dostanem sa do vášho nižšieho ja, v ktorom bude moje vyššie ja putovať vo vašej mozgovej hladine omega, poprípade zájdem až do gama ak to bude potrebné. A vtedy vám dokážem povedať, prečo bývate tak často nachladnutý alebo prečo máte vyrážky po tvári. Takýto "študovaný" a certifikátmi obdarený liečiteľ keď vám toto povie, tak všetci povedia ÚÚÚÚÚÚ, tak ten je teda dobrý. Takému zaplatím aj 500€. Chudák, musí sa nacestovať kým mi povie ako sa zbaviť vyrážky, ale je isto múdry keď takto odborne hovorí. Síce nerozumiem "reči jeho kmeňa" ale dobrý bude určite, keď takto hovorí a má zahraničné diplomy. Ale odporučte nemocnému človeku liečiteľa bez titulov s tým, že je to obyčajný prostý človek s darom od Boha, ako bola napríklad Maria Treben rakúska liečiteľka, obyčajná prostá žena o ktorej je v tejto dobe už písaných veľa publikácií a ktorá mnohým ľuďom v svojom živote pomohla. V dnešnej dobe sú takíto liečitelia nezaujímaví. Nehovorím, že táto rakúska liečiteľka bola a je nezaujímavá úplne, ale muselo prejsť veľa rokov a byť zdokladovaných a publikovaných veľa prípadov z jej praxe, aby získala uznanie. Skôr ľudia naletia aspoň podľa môjho názoru týmto "študovaným" a certifikovaným rádoby liečiteľom. Ateisti v Boha neveria, preto keď počujú o liečiteľovi ktorý má dar od Boha pokrútia hlavou a idú k lekárom. Tak takýto je dnes svet a ľudia v ňom. 

 

Komentáre:

  1. Mária a Peter | 05.01.2018
    Rada by som aj ja prispela svojim príbehom a reagovala na pána Daniela. Musím súhlasiť s každým jedným slovom čo napísal. Je pravda, že dnešná doba verí iba “titulovaným a certifikovaným“ liečiteľom. Každý aby hovoril veľmi múdro, vzdelane.....ale verím tomu, že ani oni sami nevedia čo hovoria, hlavne že to znie múdro a oni si nahrabú prachy. Ale trvalú pomoc ľudia zbytočne čakajú.
    Ja sama som prišla k našej pani Laurike vo veľmi zlom stave. Bolo to už ozaj veľmi dávno, ale nikdy nezabudnem na to ako veľmi mi jej Božie odkazy pomohli. Zachránila mi život radami od Pána Boha ktorého počuje iba ona. Podotýkam bolo ich veľmi veľa pretože môj zdravotný stav bol hrozný. Za každý odkaz Pane Bože cez nášho proroka pani Lauriku nesmierne ĎAKUJEM. Tiež som mala kliatbu, krvný zápal, HPV vírus ten rakovinový, nemohla som otehotnieť, lekárom diagnostikovanú vadu dieťaťa v tehotenstve na čo mi náš láskavý Otecko Boh povedal, že mám iba prosiť a modliť sa a dieťatko bude zdravé a jeho slová sa po 9 mesiacoch naplnili a moje prosby boli vypočuté. Boh nám požehnal zdravé dieťatko. A toto je ozaj iba zlomok z pomoci mne a mojej rodine. Boh nám cez pani Lauriku neskutočne veľa krát pomohol a vždy nám bolo niečo odkázané čo menilo aj nás. Veľa krát nám pán Boh odkryl naše chyby v našich dušiach, ktoré sme nechceli vidieť. Veľakrát nás nasmeroval správnym smerom a my sme sa snažili s pokorou prijať to, čo sme mali napĺňať. Ale jedno viem, že nikdy mi nikto nepomohol ako Boh Otecko milovaný cez našu drahú pani Lauriku. Ja by som tu už teraz na tomto svete určite nebola a to viem isto. Požrala by ma rakovina. Ja som už nevládala vôbec žiť. To prázdno v očiach, neskutočná vyčerpanosť, život bez života.... Veľké obrovské ďakujem patrí aj pánovi Vladkovi. Ten nás vždy usmernil, vysvetlil nám a naviedol nás správnym smerom. On je ochranca ale aj priateľ a takto ho vnímame my s manželom. Sme vďační za každú jednu radu, pomoc, povzbudenie. Pani Laurika je jediný Boží prorok a učí nás ako milovať Teba Bože. Nikde inde na svete neni žiaden iný Pánom Bohom požehnaný liečiteľ. Ďakujeme Bohu za Vás pani Laurika a Vladko, pretože každá jedna rada od Pána Boha je ním požehnaná a spolu s našimi modlitbami uzdraví každého kto ti Bože odovzdá svoje srdce. 

  2. Renata R. | 04.01.2018
    Každý z nás ktorý prišiel k p. Laure prišiel s problémom, ktorý už nevedel vyriešiť sám. Ja so bola tento prípad a nikdy toho ľutovať nebudem. Stalo sa mi to najlepšie čo sa mi mohlo stať stretla som človeka milovaného Bohom . P. Laura je žena skromná a veľmi citlivá, láskavá a úprimná. Sme ľudia a nevieme prijať pravdu . Ale presne toto sa musíme naučiť .meniť svoje životy v ľudí pretože sme zabudli na láskavosti , lásku a pokoru. Vždy chceme mať všetko najnovšie , najdrahšie a hlavne veľa. Ja som bola u p. Lauri už pár krát a vždy mi pomohla ale musíme si uvedomiť že len našou snahou môžeme zmeniť naše životy. Práve som ukončila liečbu na moju kliatobnú záťaž a verte že je to ten najlepší pocit keď máte chuť znova začať žiť život v láske so svojou rodinou stále neviem pochopiť že som bola taká zlá k svojej rodine ale teraz som iný človek . Som neskutočne vďačná p. Laure lebo mi už viac krát pomohla a nedám na ňu dopustiť. Za 3 týždne končím liečbu krvného zápalu . Každý kto to absolvoval vie že to je veľmi zložitá liečba ale treba veriť a to prináša ovocie a náš Otecko pokiaľ ho milujete a zahŕňate ho láskou vždy Vám rád pomôže. O nič iné tu nejde len milovať milovaného , láskavého Boha a on Vám bude vždy pomáhať. Je veľmi veľa študovaných ľudí , ktorý si myslia že sú nenahraditeľní ale bohužiaľ nemusíte mať titul aby ste vedeli že vždy to boli ľudia vybraný od BOHA aby ľudstvu pomáhali a tí nepotrebovali mať titul teraz si ten titul kúpite ak aj hlúposťou trpíte .Milovaný Otecko ďakujem z celého srdiečka za našu Lauru je to človek dobrý a veriaci v Boha . Som zdravý človek a pokiaľ budem veriť v Božiu lásku verím , že ňou aj ostanem a som vďačná Vám p. Laura a ďakujem s láskou a poklonou.

  3. Gitka | 04.01.2018

    Milí čitatelia tejto Božej stránky, rada by som sa s Vami podelila o dobré skúsenosti s najlepšou liečiteľkou na svete a tou je bezpochyby pani Laura. Obyčajná skromná žena z dediny, ktorá má dar od Boha, najvernejšia a najoddanejšia Božia služobnica. Prvýkrát som ju navštívila v roku 2003 v mojom veľkom trápení, zúfalstve a beznádeji keď mi žiadní odborní lekári nedokázali pomôcť. Predtým než som osobne poznala pani Lauru som aj ja na doporučenie kolegyne z práce navštívila liečiteľa, ktorý mi pomohol od veľkých bolestí celého tela vždy len na krátku dobu. Musela som sa k nemu pravidelne objednávať každý mesiac a pokaždé zaplatiť. Chcem verejne napísať na túto Božiu stránku, že mi náš láskavý a dobrotivý Pán Boh touto návštevou u pani Laury doslova zachránil život. Nekonečne ďakujem Pánu Bohu, že ma priviedol k pani Laure, bola som na tom zdravotne veľmi zle, bola som prekliata. Dostala som pomoc od Pána Boha, ktorá mi veľmi pomohla keď som ju na 100% naplnila. Odchádzali mi ľadviny a pečeň, silná krátkozrakosť spôsobená neliečeným zápalom pečene, veľká únava a nič som nezvládala, stále som mala zvýšené teploty, bolesti a zápaly v celom tele. Časté zápaly močových ciest a bolestivé ľadvinové koliky ma nesmierne vyčerpávali. Najsilnejšie antibiotika mi nepomáhali a keď tak len na veľmi krátku dobu. Pomohol mi náš jediný pravý BOH, najlepší lekár na celom svete. Nikdy na pani Lauru nedám dopustiť, do konca svojho života jej budem nesmierne vďačná, vždy ju budem hájiť a stáť pri nej. Veľmi si vážim našu drahú a milú pani Lauru a jej nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás vykonává s nekonečnou láskou, trpezlivosťou, ochotou a obetavosťou. Je mojim veľkým vzorom, má a vždy bude mať moju veľkú úctu a obdiv. Prosím Ťa láskavý môj Bože, ochraňuj našu drahú Lauru a tiež jej manžela pred každým zlom, žehnaj im obom a stoj pri nich každú sekunda života. S láskou a úctou Gitka.

  4. Janka | 03.01.2018

    Ja som bola podobný prípad ako píše Daniel. V minulosti som mala veľký problém s krížami. Kolegyňa v práci mi povedala o pani Laure. Neverila som tomu, že by mi nejaká obyčajná žena z dediny ako sa o nej niekde vyjadrujú mohla pomôcť. V pána Boha som vtedy verila asi tak, že nejaký môže byť ale istá som si nebola. Nemodlila som sa a vlastne bolo mi to jedno či nejaký je alebo nie. Pochodila som viacerých lekárov a ešte viac liečiteľov, odborníkov, ktorí ako Daniel píše hovorili plynule odborne až im nebolo rozumieť a mali po stenách svojich ordinácií porozvešaných spústu diplomov a tým boli pre mňa dôveryhodní. Nakoniec som našla jedného takéhoto učeného chiropraktika, ktorý mi nápravami pomáhal, ale musela som tam chodiť dvakrát do mesiaca minimálne, lebo čo mi raz napravil, za pár týždňov sa mi vrátilo späť aj s bolesťami. Zakaždým som musela platiť a nie málo. Chodila som k nemu jeden rok ale vyskakovanie v krížoch bolo čím ďalej tým častejšie. Keď som to už nevládala finančne utiahnuť a moje kríže boli už v takom stave, že mi lekári odporučili už len operáciu, tak som si vypýtala od kolegyne telefón na pani Lauru a objednala som sa k nej. Podotýkam, že u pani Laury som bola len raz, kde mi bolo povedané že musím začať viac veriť v Božiu existenciu, modliť sa k nemu, prosiť ho o pomoc v mojom zlom zdravotnom stave. Dostala som aj liečbu, ktorá pozostávala z cvikov a obkladov na môj chorý chrbát. Pani Laura ma upozornila, že pokiaľ sa budem liečiť a nebudem sa k Bohu modliť a prosiť ho o požehnanie mojej liečby, tak nech liečbu nechám tak lebo nebude úspešná. Ja som jej rady počúvla doslova a do písmena. Dnes môžem povedať že som zdravá, operácii som sa vďaka ti Bože vyhla, po bolestiach v krížoch ani stopy. V Boha verím, lebo ako mi pani Laura povedala liečiť ma bude pán Boh a nie ona. Samozrejme, že sem tam párkrát do roka ma trochu zabolí, ale to len keď si chrbát moc preťažím. Ale oproti predchádzajúcemu stavu, s tým sa to nedá ani porovnať. Je mi dobre, konečne. Vďaka Bohu a vám pani Laura. Príspevok od pána Daniela ma naštartoval aby som toto napísala, lebo je to ako o mne a chcem aj druhým ľuďom týmto mojim článkom potvrdiť, že nie všetci tí čo sú študovaní, sú automaticky aj múdry. Múdrosť je daná od Boha aj bez kníh.