Špalda.

20.06.2018 11:26

Špalda.

22.02.2013

Bola skrytosť identity tejto prevzácnej obiloviny v odhalení jej prenesmiernych liečivých účinkov prenesená až do tejto doby jej skúmaním a spoznávaním. Do tejto vašej pozemskej kuchyne doteraz chudobnej vašim nezáujmom k tejto obilovine Boh vdýchol do jej klasov tak silný liečivý životodárny náboj, že len hlupák by pokrm z nej nejedol. Bola Bohom táto obilovina do obrovských liečivých účinkov požehnaná, čo znamená, že už v prebúdzajúcom sa ešte nikým nevidenú skrytosťou v počiatočnom štádiu zobúdzajúcou sa chorobou začína v svojej liečivosti v predstihu posiľňovať bunečné membrány pečene, aby v ich posilnení dokázali túto skrytú chorobu v svojej nadobudnutej sile zlikvidovať v takej úspešnosti ich boja, že neprepukne k svojej ukázanej veľkostnej chorobnej sile. Veď čo za orgán musí byť v každom tele za najsilnejší sa pečeň volá a v dnešnej vašej pozemskej dobe sa skoro každý druhý jedinec stáva chorobnosti pečene priblížený daňou za celý váš svet zmodernizovaný, ktorého výdobytky slúžia vašim vymoženostiam ale nie ľudským telám, ktoré nevidenosťou v svojich žiareniach poškodzujú deň po dni čoraz viac či z konzumovaných potravín ktoré váš veľkopriemysel potravinárskych zdrojov ponúka alebo z prijímačov zapojených či do elektriky alebo batérií všetky vo svojom vnútri vyžarujú to neviditeľné svetlo, ktoré každé ľudské telo ohrozuje a najväčší nástroj v ľudskom tele pečeň nazvaná, toto všetko za úlohu v svojej funkčnosti dostanej od Boha má, všetkých ohroziteľov ľudského tela včas a v dobrej sile likvidovať, no už trvá nesmierne dlho porušenie dobrej atmosféry v nekontrolovateľnom úniku slnečných žiarení do blízkosti zeme ktorého stred dopadu s vašim žiarením nachádzajúcom sa v blízkosti zeme sa stáva kumulantom energetického výboja tak silného hoc nevideného vašim pohľadom, že vaše ľudstvo dôsledkom týchto žiarivých výbojov postupne vymiera už aj na bežné obyčajným lekárom kedysi liečiteľné choroby zvané v rôznych pomenovaniach ako epidémie alebo mutácie chrípkových vírusov, ktoré by nemuseli byť pre ľudské telá tak nebezpečné a život ohrozujúce, keby mali ľudia zdravú pečeň, čo dokáže uzdravovať v oslabenosti dobrá a prevzácna špalda v svojich obsahujúcich liečivách.

              Kľakajte s veľkosťou úcty a lásky všetci tí ktorí chorí ste v Bohom vnesenú liečivú silu do tejto obiloviny a vedzte tomu, že to čo píšu v jej poznaných dobrých účinkoch vedecké múdre knihy sú pravdy nezmenené autorstvom žiadneho odkazovateľa, lebo táto obilovina špalda zvaná nesie sa v obilninových odrodách výsostná kráľovná v korunovácii svojej sily žiadnou z nich v liečivostných účinkoch nepremožiteľná a preto z nej varte, pečte, konzumujte všetky prídavky jedla s jej obohatením na tanieri hoc nepatrným a budete dlhé roky svojeho existenčného pozemského bytia telami zdraví.

Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Elena | 29.06.2018
    Láskavý Otecko nebeský ďakujem, že si nám pripomenul cez Tvoje vzácne dieťa Lauru , že špaldu máme používať. Úplne som zabudla na takýto Bohom žehnaný zázračný dar.
    Ďakujem Vám pani Laura.

  2. Zuzana | 28.06.2018
    Otecko môj ďakujem za pripomenutie dôležitosti tejto obilniny. Môžem povedať, že minulý týždeň som dostala veľkú chuť na tento vzácny poklad no napriek tomu som ju neuvarila. No dnes to napravím. Prepáč Otecko, že dostatočne nepočúvam svoj vnútorný hlas , ktorý vždy chce pre mňa len to najlepšie.

  3. Peter K. | 24.06.2018
    Bože otecko náš všemocný ,s celého srdca Ti patrí naša vďaka za Tvoje dary s Tvojej krásnej prírody, ktoré si pre nás vo svojej všemoci a láske stvoril na posilnenie a uzdravenie.Dnes som si upiekol kysnutí koláč s tejto nesmierne liečivej múky a je super a veľmi mi chutí. O tejto múke samozrejme viem už dlho aj s knihy o Hildegarde, kde bola ako prevzácny a liečivý dar s Božej prírody opísaná ako najlepšie a najvýživnejšie jedlo na svete .Bože ešte by som sa Ti chcel s celého srdiečka poďakovať za liečivú polievku zo špaldy, ktorú si mi odoslal pre môj oslabený žalúdok v tejto dobe a aj drahej pani Laure za odovzdanie tohoto receptu a aj pánovi Vladimírovi za podrobné vysvetlenie receptu na túto vynikajúcu polievku.Bože otecko náš jediný, len Ty vieš čo je pre naše telá zdravé a posilní nás v chorobe a trápení a len Teba Bože budem vždy ľúbiť a milovať Ťa za Tvoju lásku ku nám všetkým, veľká vďaka patrí aj našej drahej pani Laure aj pánovi Vladimírovi za láskavé odovzdanie a vysvetlenie každej rady a receptu pre nás všetkých.

  4. Julia L. | 23.06.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne vďačne zo srdiečka ďakujem že nám servíruješ tie najvzácnejšie receptúrky a produkty z Tvojej najvzácnejšiej Náruče .
    Moja duša tak ako sa učí kráčať po Bože ceste s Pánom Bohom tak sa učím aj variť a rešpektovať všetko to najvzácnejšie čo Láskavy Pán Boh zosiela Láskou na tuto zem pre nás hriešnikov .Veľmi pekne do Náruče Láskaveho Pána Boha za všetulínku pomoc ĎAKUJEM láskou z mojej duše .S pozdravom.

  5. Renata R. | 21.06.2018
    Láskavý Otecko vďaka za túto radu snažím sa piecť a variť z tejto múky všetko tak ako si nám napísal . Ľúbim Ťa ďakujem BOŽE za tvoje prevzácne rady pre nás všetkých a nekonečne ťa milujem láska moja najväčšia ochraňuj nás prosím aby sme vládali na tomto svete bojovať a mať radosť zo života .Ďakujem.

Pridať komentár