Snívajú sa mi krásne sny s mojim nebohým manželom.

31.08.2020 20:25

Snívajú sa mi krásne sny s mojim nebohým manželom.

26.06.2018
Božie vysvetlenie tohoto sna:
Do snov sa duša jej dobrého manžela dostáva splnením jeho priania duše, ktorým sa utiekal k Bohu s prosbou dušu svojej ženy navštíviť snom, ktorým jej svoju radosť ukázať chcel nad tým, že duša jej kľud šťastného života konečne cíti. Samou láskou k nej sa do konca života snažiť dobrými prosbami k Bohu duša jeho bude o spokojný život, ktorý tak opustená sama na zemi žije. Do odkazu cez dušu Laury chce duša moja slová lásky nekonečnej odoslať svojej dobrej manželke, ktorá až za hranicu záhrobia svoju lásku duši svojeho manžela denne posiela. Do odkazu chcem svoju vďaku Agneška odovzdať ti za lásku, ktorú cítim aj tak ďaleko od teba. Slová tieto duša Laura cez Božie zvolenie písmom prijať mohla a do lásky dávam obe vaše duše svojej, lebo ste do lásky k Bohu správnou cestou smerované. Ľúbim ťa žena moja ustavične aj keď duše naše smrteľná hranica rozdelila, do duší našich lásku vzájomnú nevzala. Boh ťa chrániť do konca života bude a do snov do tvojej blízkosti svoju dušu dostávať Bohom dovolené môžem. Amen.

 

Komentáre:

  1. Elena | 29.06.2018
    Taká čistá láska prekoná aj smrť , ďakujem Bože , že láskou sa s Tvojou Božou vôľou môže priblížiť duša k milovanej duši na tejto zemi. Ďakujem láskavý Bože, že nám odhaluješ , akú má silu pozemská láska Tebou žehnaná. Najdrahší Bože Otče posielam Ti moju nekonečnú duševnú lásku , ktorá vždy bude patriť len Tebe.
    Ďakujem pani Laura, že sa s nami podelíte o vzácne Božie slová.

  2. Zuzana | 29.06.2018
    Až ma stislo pri srdci, pri čítaní tohto krásneho odkazu. Je to prekrásne, že sa dve duše takto milujú aj keď ich rozdelila smrť. A je krásne , že si Otecko dovolil tejto duši , aby sa prisnívala svojej žene.

  3. Julia L. | 27.06.2018
    Láskavy Môj Bože prekrásne je to neuveriteľné čo dokáže Láska požehnaný cit a úžasne silná zbraň ktorá dokáže duša cítiť aj na druhom brehu .Nekonečne Ti ĎAKUJEM Láskavy Môj Bože za každulinke písmenko ktoreé pošleš na túto hriešnu zem.Veľmi pekne ďakujem Milá pani Laura za prekrásny odkaz .

  4. Peter K. | 26.06.2018
    Krásne,Bože tatinko je to priam zázrak, ako dokážeš spájať duše aj tak ďaleko od seba vzdialené, lebo láska čistá a úprimná dokáže prekonať všetky hranice.Bože len Ty si nám všetkým tú lásku krásnu dal a s láskou požehnal, aby sme ju cítili vždy a všade.Bože vrúcna vďaka Ti patrí za odovzdanie tohoto krásneho odkazu cez duševný príjem drahej pani Laury, cez ktorej láskavú a čistú dušičku nám odovzdávaš všetky pravdy od Teba dané. Milujeme Ťa Boh náš jediný a dobrotivý za všetko krásne čo nám dávaš a hlavne za drahú pani Lauru, Tvoje Božie dieťa.