Sme blízko konca.

29.04.2019 19:05

Sme blízko konca.
 

miro | 17.07.2014
Sme blízko konca a ja mám nutkanie vyjsť do ulíc a s každým človekom zatriasť a povedať mu to, ale cítim že je to márne. Viem to, vidím to dennodenne, lebo je fakt iba mizivé percento ľudí, ktorí spozornejú keď sa im hovorí o Bohu a o pani Laure. Oni aj niektorí počúvajú a tvária sa že ich to zaujíma - veď to isto všetci Vy tu Bohamilujúci ľudia poznáte, nemusím Vám to hovoriť. Ale skutočnosť je taká, že ich to možno aj zaujíma a počúvajú, ale to je tak všetko. Lebo keby tomu VERILI, tak by to šírili, lebo je to aspoň podľa mňa tá NAJVäČŠIA A NAJÚŽASTNEJŠIA vec na CELOM SVETE, ktorú treba šíriť ako vírus - ako dobrý vírus! ČO je na svete už len fascinujúcejšie a zaujímavejšie, ako skutočnosť, že BOH samotný nám zoslal do tejto skazenej doby posledného proroka na záchranu celého ľudstva???!!!
Čo je viac? To že Nemecko vyhralo MS? alebo to že vedci lietajú čoraz ďalej do vesmíru a pritom sa nevyznajú sami v sebe? Hlavne že na Marse je voda. Čo je viac ako BOH a jeho prorok??? Či to že zlacnela nafta, alebo že havarovalo lietadlo? Prečo o týchto veciach vie celý svet do 24hodín a o pani Laure hŕstka???
Robte prosím všetci najviac ako môžete hneď od zajtra rána, všetkým to povedzte, kolegom, predavačke v obchode, susedovi, prosím, robme najlepšie ako vieme! Je nás málo, mám Vás všetkých rád, pani Laura, Vás mám najradšej, lebo bez Vás by mnohí z nás blúdili a nenašli BOHA. Otecko, Teba milujem a urobím pre Teba ešte veľa kým tu bude tento svet. Milujem ŤA!!! ahoj

 

Komentáre:

  1. Daniel reaguje:
    Miro, moja reč. Presne si to vystihol. Ľudia hltajú televízne noviny a híkajú nad autohaváriami, katastrofami. V showbize s úžasom híkajú, že nejaká čiernovláska z Farmy má veľké prsia. Na Facebooku má 20 000 fanúšikov. Dokáže ona so svojimi prsiami zachrániť našu planétu pred apokalypsou? Komu pomohla? Čo v živote dokázala? Ale takúto mladú ženu bude celé Slovensko obdivovať. Je mi z toho zle. A teraz sa my ľudia čudujeme, že hrozí zánik sveta, keď celý svet obdivuje 20. ročné primitívne krásky s veľkými prsiami, ale neverí v Boha a vysmieva sa Laure. Vôbec sa nášmu pánu Bohu nečudujem, že to tu chce zhasnúť. Mám pocit, že celý svet aj s ľuďmi je postavený hore nohami, obdivuje, uznáva banality a nad podstatnými vecami mávne rukou. Nečudoval by som sa a nevinil Pána Boha, keby koniec sveta prišiel zajtra.