Slepačia zdravie obohacujúca mimoriadne liečivá polievka.

20.09.2019 12:26

Slepačia zdravie obohacujúca mimoriadne liečivá polievka.

28.01.2015

Odkaz od láskavého Pána Boha:

Do nesmiernej liečivostnej sily pre vaše telá netreba dostávať tomuto zdravie navracajúcemu sa pokrmu podcenenia, nakoľko získanosť vedou lekárskou neprebádaných antibiotík obsahuje tak veľa, že vzájomným sa ich spojením vytvorí antibiotická tabletka taká silná, že v svojej liečivostnej sile dobehla vo výskume antibiotické liečivá, od ktorých užívania sa vaše telá z chorobného miesta späť do uzdravenia ani čo len o krok vpred nepohnú. Do zastavenosti všetkých viróznych a infekčných ochorení tento slepačí vývar pôsobí nesmierne účinne a spoľahlivo a oproti nefunkčným antibiotickým preparátom, bez vedľajších účinkov akýchkoľvek. Bolo dostanosťou tohoto pokrmu vašimi telami vstrebané nepoznané antibiotické liečivo, do ktorého účinnej sily sa pravidelným konzumovaním tohoto slepačieho vývaru začnete deň po dni približovať dobrému svojemu zdraviu, lebo sa zabíjať všetky choroboplodné a bakteriálne nánosy v celom vašom tele budú jeho bojom veľmi účinným proti nim a častosťou prijatia slepačieho vývaru dobou pravidelnou sa začnete cítiť ako v telesných schránkach nových a opravených prechladnutiam častým zastavení, ak dokážete začať časom pravidelným jesť slepačí vývar ako jete každodenný chleba do každého dňa.

Do najlepšej a najúčinnejšej prípravy slepačieho vývaru treba dostať do vody ku rozpolenej sliepke dve celé hlavy cesnaku, pol kila cibule, osem polievkových lyžíc celého bobkového listu, z liečivosti ktorého sa budú v svojej hĺbke všetky vaše kĺby a kostný aparát odsoľovať a zbavovať nežiadúcich, kostnú štruktúru poškodzujúcich nánosov, dve celé kopité polievkové lyžice čierneho guľkového korenia a ďalej všetku zeleninu, ktorú máte radi. Všetko treba variť veľmi pomaly, na čo najmiernejšom plameni aspoň dve hodiny lebo len pri takomto dlhom čase sa liečivé látky zo sliepky dostanú von. Začiatkom varenia bude treba vodu osoliť chuťou vašeho výberu. Po dovarení bude treba ešte aspoň dve hodiny nechať polievku odstáť a potom celú precediť. Zeleninu z nej v žiadnom prípade netreba konzumovať, nakoľko bude z kuracieho mäsa vťahovať do svojeho vnútra cudzorodé látky, ktoré potravinársky priemysel v kŕmnom čase do kuracích tiel vkladá. Všetka zelenina, vrátane bobkového listu a korenia musí byť z polievky celej vyhodená. Čo sa z nej môže konzumovať to je vývar a aj mäsová štruktúra. Do okamžitého účinku slepačí vývar zaberie, ak sa začne podávať v začiatkoch akéhokoľvek nachladenia, príchodu nádchy, začínajúceho zápalu priedušiek. Vždy by sa mala jesť viac horúca po lyžiciach, ako len mierne teplá a na konci jej dovarenia si jej chuť môžete v precedenom stave obohatiť o petržlenovú vňať alebo aj iné prídavné chuti, ktoré máte pri varení ako ochucovadlá radi.

 

Slepačí vývar lieči:

  • všetky vírusové ochorenia

  • pankreas

  • má veľké liečivé účinky na ľadviny, lebo vyplavuje z nich veľké ľadvinové nánosy soli

  • leukémiu, lebo leukémia má spojitosť s ochorením ľadvín a pankreasu a slepačí vývar zároveň lieči oba orgány

  • nemalé liečivé účinky má aj na lenivú stolicu

Ak budete jesť často slepačí vývar k ryži, nemusíte sa nikdy strachovať o svoje zdravie.

Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Veronika | 18.10.2019
    Dobrý deň. Chcem sa poďakovať za túto informáciu o vývare. Syn mal tri dni problémy so stolicou. Po tom, čo som mu dala pár lyžičiek vývaru ani nie do hodiny mal stolicu. Ďakujem Ti Pane Bože aj Vám pani Laura za tento odkaz.

  2. Andrea | 20.09.2019
    Dobrý večer chcela by som sa len opýtať či na prípravu polievky môžme použiť akékoľvek mäso napr. Hovädzie, kura, zajac? Alebo to musí byť len sliepka? Ďakujem za odpoveď

    Laura reaguje:

    Milá pani Andrea. V názve polievky je napísané slepačia. Takže žiadne iné mäso ako náhradu sliepky netreba do polievky dávať. Slepačia polievka je podľa Pána Boha v kombinácii s týmito ingredienciami to najzdravšie mäso pre jej liečivosť. Ale ak si chcete do polievky dať iné mäso, je to na Vás. Akurát, že liečivý účinok takej polievky nebude taký zdravý, ako keby tam bolo kuracie mäso. (najlepší a najzdravší vývar je zo sliepky alebo kuracích trupov).

  3. renáta | 20.09.2019
    Veľká vďaka patrí Pánu Bohu za tento úžasný recept. Používam ho už pár rokov a je to tá najlepšia polievka. Láskavý Pán Boh nám dal výborné jedlo a veľmi účinný liek v jednom a musím povedať, že sa vždy veľmi snažím, aby bola pripravená podľa receptu a rád od Pána Boha. Verím v jej liečivé účinky, vždy ju varím s radosťou a odporúčam ju všetkým, ktorý tento recept objavili až teraz. Veľká vďaka pani Laura za to, že ste nám tento vzácny Boží odkaz odovzdali.

Pridať komentár