Škorica.

06.07.2018 16:53

Škorica.

Martina | 8.07.2014

Nebeský môj Otecko, prosím Ťa, môžeš nám povedať niečo viac o škorici? Že vraj má antiseptické a antibakteriálne účinky. Je to pravda? Ďakujem Ti veľmi pekne.

 

Božia odpoveď:

Ku tomuto rastlinnému životodarnému z náruče vašeho láskavého Boha vašej zemi odoslanému neuveriteľne silného liečiva treba do jeho samovoľného užívania veľkú opatrnosť dať, nakoľko v svojej nesmiernej liečivej sile pôsobí najmä na celý pankreas zvnútra ktorého odnáša všetku jeho nefunkčnú strácanú silu a premieňa jej odídenosť za plnohodnotnú dobrú pankreatickú činnosť, čo pre každého človeka trpiaceho na ochorenie zvané cukrovka znamená cestu do úplného vyzdravenia, no za nesprávne dávkovanie tohoto liečiva bude možná cesta privolania tohoto cukrovkového ochorenia, lebo zo žiadnej náučnej literatúry sa nedá pre žiadne telo nikoho to správne dávkovanie škorice zobrať a dôležité je to, že chorých na cukrovku zdraviu dokáže navrátiť späť a zdravých jedincov v preventívnom samonadelenom dávkovaní môže toto liečivo dostať do cukrovkovej choroby. Preto sa škorica nestáva liekom pre všetkých jedincov, lebo na jednej strane zdravie navracia stiahnutosťou choroby cukrovky z tela a na druhej strane dostáva do choroby zdravé telá skrz zbytočné a nepotrebné jej užívanie, čím sa činnosť pankreasu začne spomaľovať v svojich funkciách keď sa telo stáva zdravé a nepotrebuje škoricu ako liečivo a začne si jej potrebu vypytovať v príznakoch začínajúcej cukrovky, keď sa váš pankreas prestane snažiť pod jej zbytočným užívaním vytvárať inzulín a bude toto vaša cesta do získanosti cukrovkového ochorenia. Do požívania škorice netreba svoje žiadne preventívne samoliečiace snahy dostávať bez odoslanej správnej dávkovacej receptúry Boha, lebo ako lieči neuveriteľne silno v svojej rastlinnej moci tak dokáže zabiť vaše zdravé ešte telo ak jej užívanie nepotrebuje. Do konzumácie škorice sa najlepšie riešenie vašim telám stávajú bezmocné koláče škoricou jemne posypané voči vašemu veľkému hladu, z ktorých konzumácie žiaden z vás ujme na svojom dobrom zdraví nepríde, nakoľko všetky zásypy koláčov so škoricou obsahujú veľké množstvo cukru k jej nepatrnému pridanému doň pomeru, čo zlepšuje chuť k jedlu ucítenosťou škoricovej vône a vaše zdravie v takomto koláčovom prídavnom nepatrným množstvom škorice ohrozené nikdy nebude. Do mnohých a nesmierne silných antibakteriálnych komponentov obsahuje škorica vlastnícky svoj príjem, no ich využitie z vašeho ľudského a neprebádaného v ich veľkostnej liečivej a zároveň ničivej sile nedokázal do súčasnej doby v svojich výskumoch odkryť do poznania pravdivostného znania liečivostnej sily škorice žiaden výživový a zákonom v postavení kvalifikovanej profesnej sily bádateľ doteraz a najbezpečnejšou cestou pre vás bude liečivo zo škorice do tela dostávať koláčovým zajedaním obsahujúcim škoricový nepatrný len a celkom neškodný posyp. Do Božej odpovede poslal toto slovo tvojej duši odkazom samotný tvoj Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Komentáre:

  1. Martina | 09.07.2014
    Otecko môj, ďakujem ti za upozornenie silných účinkov škorice. Užívala som škoricu podľa internetového dávkovania a chystala som sa nakúpiť ďalšiu, čím by som si len poškodila. Ty vieš, akú vďaku ku tebe za to cítim a som ti nesmierne vďačná za smer, ktorý si mi nechal cez dušu Tvojej (a aj našej) Laury v predchádzajúcej odpovedi. Pomôž mi Bože Otče byť viac vnímavou dušou, aby všetko správne pochopila, aby mojej mysli jasne odpovedala na otázku AKO? - TAKTO! Veľmi ťa ľúbim, Otecko môj Nebeský.
    Pani Laura, ďakujem za ďalší Váš čas, za ďalšiu zodpovedanú otázku, za miliontu obetu, pomoc, potešenie... Ďakujem

  2. Renáta | 09.07.2014
    Ďakujeme Pane Bože za to, že nám prostredníctvom pani Laury odkrývaš úžasné tajomstvá, podľa nás ľudí - každodenných,obyčajných vecí. Nikto z nás určite ani len netušil, aká sila sa skrýva v škorici. Drahý Bože, pri Tebe sa nebojím žiadnej choroby a ponúkaš nám vyliečenie tela aj duše zadarmo. Stačí, keď Ťa budeme milovať, počúvať, poslúchať a žiť podľa Tvojich kréd a prežijeme na zemi pekný život, po ktorom príde ďalší - ešte krajší. Drahá pani Laura, ďakujeme vám i vášmu ochrancovi Vladimírovi za vašu prácu.

Pridať komentár