Sila kliatby.

29.11.2015 23:19

Sila kliatby.

Marek | 29.11.2015

Pred dvoma týždňami ako tu bol vložený príspevok od pána Petra ako zlyhal a uvalil kliatbu na milú pani Lauru tak tuším , že v tú noc sa mi stala vec na ktorú nikdy nezabudnem. Zobudil som sa v noci okolo 2 :00 hodiny ráno a mal som silné bolesti v krížoch ( asi prechladnutie ) bolesti boli tak silné ,že som kusal do vankúša ale to sa nedá porovnať stým čo nasledovalo potom... Do hlavy sa mi začal tlačiť tak silný tok zlých myšlienok,že som myslel ,že zošaliem...Myšlienka nebola pekná ale odporná a týkala sa pani Laury ..v prvej chvíli som si spomenul na príspevok od pána Petra ako zlyhal a tak som si povedal ci pána to čo má byť , že by som aj ja zlyhal prečo mám takú debilnú myšlienku a ešte k pani Laure , opakujem bolo to tak silné a intenzívne , že som nevedel čo mám robiť ...mohol som myslieť na hocičo ale tá myšlienka sa tam tlačila stále a k tomu som cítil ešte tlak na hrudi a také zvláštne pálenie.Veľmi som sa bál , aby som pani Laure nejako neublížil ...po chvíli sa mi tlačili do hlavy rôzne mená bud z rodiny ale boli tam aj mená pána Mira a Daniela z tejto stránky čomu som už vôbec nerozumel lebo sa nepoznáme .Myšlienka sa spájala aj s nimi .Prosil som Pána Boha aby som nikomu tou odpornou myšlienkou neublížil , bol som v takých sračkách, že som zapol počítač a začal sa modliť modlitby vkuse dookola.Začal som sa sám so sebou rozprávať len aby som odvrátil tú odpornú myšlienku.Nevedel som ju dostať z hlavy von ,mohol som robiť čo som chcel no nepomáhalo mi nič...Keď som napísal, že som myslel že zošaliem nemyslel som to obrazne ale doslovne ! Väčšinou keď sa chcem niečo opýtať pani Laury alebo poradiť sa tak mi trvá deň dva kým sa rozhodnem či zavolať alebo nie.V tedy som jej volal o 2 : 45 v noci asi 5 krát.Napísal som to preto aby ste si predstavili v akom stave som musel byť keď som jej volal v noci..Modlil som sa celý čas pri počítači až som zažal zaspávať, zaspal som asi okolo 4 : 30 a spal som asi hodinu neviem presne.Keď som sa zobudil pokračovalo to dookola mamka nechápala čo sa so mnou deje, prechádzal som sa po byte a neustále som sa snažil rozprávať sám so sebou len aby som nemyslel na tú myšlienku.Pani Laure som volal ešte asi 5 krát.Bol som doslova zúfalý a vyčerpaný .Nakoniec mi zavolal pán Vladimír ,ktorému som vysvetlil o čo ide.Dostal som odpoveď ,že na mňa uvalila kliatbu mamina sestra a kliatba prišla spolu s kľúčmi od nášho bytu ( predtým sme sa povadili a ja som mame povedal nech od nej pýta kľúče od bytu a aby už k nám viac nechodila )náš láskavý Pán Boh ma kliatby zbavil a bolo to veľmi citeľné ! úprimne , neviem ako by som dopadol keby mi Pán BOH nepomohol.Tento článok som ani nechcel napísať lebo som sa k tomu zážitku nechcel vracať ale píšem ho preto aby si ľudia ktorý ho budú čítať predstavili akú silu má kliatba a čo dokáže s človekom urobiť.Veľmi Ti ďakujem láskavý Pane Bože ,že si mi pomohol aj pomáhaš.

 

  • miro | 30.11.2015

    Marek, je super že si to sem napísal, nech ľudia vedia ako to funguje. Urobil si veľmi dobre a to verím že ťa pochválil aj pán Vlado, že si sa začal modliť k Bohu. Iba Boh vie v takých chvíľach tie myšlienky odohnať a človeku pomôcť. Boh vždy pomôže. Na Neho jediného je v živote spoľah!

  • Elena | 30.11.2015

    Marek,  ďakujem, že si napísal, čo dokáže kliatba urobiť s mysľou človeka a takú istú silu má aj na telesnú stránku. Bohu vďaka, že si to zvládol a po celú dobu si sa modlil k nášmu  láskavému všemocnému jedinému Pánu Bohu. To jediné zaberá, iba u Neho je nenahraditeľná pomoc. Zase niekto vysiela kliatby, ako  keď sa pozdraví : "Dobrý deň." Sú to niekedy zúfalé stavy ako ten satanisko na nás útočí, keď sa nechceme odkloniť z tejto cesty, cesty k Bohu, tak použije ten smrad dušu, ktorá mu poslúži, aby  nám ublížila a vyslala kliatbu. Ja keď sa prevraciam na posteli a preberám sa, tak hneď sa mojou mysľou odvíjajú modlitby,ďakovanie Bohu a to zaberá a prosby o pomoc,  posilu duše a zdravia a toto používam aj cez deň. Niekedy to nemé hlavu ani pätu, ako sa tu na zemi hovorí, ale vždy je tam Boh a tým má problém satanský smrad zasiahnúť našu dušu. Aj mňa pekelný oheň popálil a len nekonečná vďaka Pánu Bohu nebola moja duša zasiahnutá kliatbou,lebo moju aj manželovu dušu ochránil náš nebeský Otecko.
    Boh nikoho nesklame, neopustí, pokiaľ duša nesklame, neopustí Boha!!!!! 
    Bohu vďaka, že máme medzi nami posledného Božieho proroka Lauru, ktorá nás učí isť cestou lásky, pokory k Bohu.
    Vďaka vám pani Laura a Vladko.
    s láskou Elena