Shamballa.

17.05.2020 10:59

Shamballa.

Jana | 28.04.2013

Dobrý deň láskavý náš Bože aj Vám pani Laura. Chcela by som sa prosím Vás opýtať na liečenie Shamballou, či dokážu ľudia prostredníctvom nej liečiť? Ďakujem veľmi pekne pane Bože za odpoveď aj Vám pani Laura.

 

Božia odpoveď:

Do spoľahlivosti záručnosti úspešnosti tejto modernej a veľmi profanovanej liečebnej metódy, sa nenesie v svojich cieľoch pre žiadnu dušu naplneným účinným prostriedkom v žiadnom očakávaní túžob pre nikoho, nakoľko sa táto liečebná metóda dá nazvať podľa Boha pre vás známou a nelákavou pyramídovou hrou, do ktorej osídiel by ste sa už v pochopení jej klamu nedali zlákať žiadnym hoc najlepším svojim priateľom a ani dobrovoľnou svojou vôľou, keď táto akože liečebná metóda shamballa sa stáva pre vaše duše doslova pascou utkaných nití tými manipulátormi slobodnej vôle ľudí, ktorí presne majú v svojej znalosti výuky naštudované, na akú strunu by mali brnknúť v dnešnej dobe hlúpemu národu na strunu, aby boli v svojom nepoznanom, akože doteraz učení zaujímaví a osvetovosť v svojej múdrosti šíriaci, čo sa pre vaše duše nesie tak hazardná a bludná hra, nebezpečenstvo ktorej následkov z jej hrania môže zasiahnuť na tele i na duši každú takúto z vás, ktorá sa v svojej snahe pokúsi získať jej učením liečiteľské schopnosti, keď v kódoch tejto hry zvanej umenie shambally boli vnesené kódové nesprávne informácie jej majstrami najvyššími, cez ktorých poznanosť a ovládanosť ich riadenia dokážu aj na obrovskú diaľku manipulovať s vašimi dušami, s vašimi zmyslami, s vašim vnímaním a aj schránkami telesnými, čo môžem ja Boh sám prirovnať vašemu pochopeniu k takému obrazu, ako keď sa zo zeme riadia ďaleké vesmírne satelitné stanice v ktorých momentálnom existenčnom chode ukazuje obrazovka počítača vizuálny v prenose obraz a takýto obraz odovzdávať budete všetci tí, čo chcete v svojej zvedavosti nahliadnuť do tajov shambaly dušiam tých, o ktorých existencii ste nikdy nechyrovali a tí, čo vás do tajov tohoto učenia získavať v svojich znalostiach budú, už sú aj oni odchytení a neznalí do akej nebezpečnej sieťovej hry svoje duše priplietli. Čo ešte v lepšom pre vás vysvetlením môžem odovzdať vašim dušiam do poznania, že súčasťou tejto hry sa stávajú všetci ktorí túžia po schopnostiach alebo skutočne chcú v dobrom úmysle pomáhať uzdravovať ľudí a táto hra v nakúpených liečiteľských schopnostiach zvaná shamballa nesie v sebe nebezpečný prenosový kódmi informačný systém o každom z vás v priamom prenose do pohľadu tých, ktorí sa dokážu na napojenosti k vašim dušiam celý svoj život zabávať a manipulovať s vašimi zmyslami ako o akú pre nich silnú zábavu budú vašim sledovaním stáť. Do kultovných zámerov tejto nebezpečnej liečiteľskej hry buďte opatrní a vždy v svojich krokoch do jej tajov vstúpiť zastavení. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Katarína | 16.08.2018
    Nedá mi nezareagovať na tento článok. Asi pred tromi rokmi som sa zúčastnila jedného rekvalifikačného kurzu, kde bola aj jedna mladá dievčina s týmto náramkom. Rozplývala sa a všetkým hovorila, ako sa jej darí odkedy začala nosiť tento náramok a aj jej budúcemu manželovi, ktorý bol nejaký podnikateľ a všetci mu predtým závideli. Ja som jej na to povedala, že ja tomu neverím, môže mať aj desať náramkov na ruke. No ona sa na mňa osopila, že je to pravda a stále si stála na svojom a keby mohla tak by ma od jedu aj rozpučila. No a ja som si zase stála na svojom, že môj názor je taký, že tomu neverím, ani keby čo bolo! A ďakujem týmto aj p. Laure, myslím, že jej vyjadrenie k shamballe som čítala na jej stránke už dávnejšie a aj preto som si pred tou dievčinou stála na svojom, že žiadny náramok nefunguje, tak ako si ona myslí. To by sme si mohli všetci dať náramky a všetkým by sa hneď začalo dariť???

  2. Renata R. | 11.08.2018
    Prepáčte ale keď sa k takejto hovadine niekto prikloní tak konec. Toto je oblbovanie Ľudskej mysle od dávnych vekov . Ten kto aspoň trochu myslí tak sa musí rehotať. Náramok Vás vylieči a potom sa čudujeme že sme národ chorí bez kúska rozumu veríme keď nám niečo takéto predostrie . Hotová kravina. Strácajú ľudia zdravý rozum BOŽE pomoooooc prosím.