Rozbité zrkadielko.

29.04.2018 19:01

Rozbité zrkadielko.

Miriam | 24.02.16

Dobrý večer, pani Laura,
ja by som Vás zo srdca chcela pozdraviť a povzbudiť vo Vašej obetavej práci.
S manželom sme k Vám objednaní pre Božiu pomoc a trpezlivo čakáme na dátum návštevy.
Vašu stránku som objavila vďaka rozbitému zrkadielku a keď som začala čítať ďalšie články, akoby mi padol kameň zo srdca a doslova sa mi otvorili oči. Je to úžasná stránka a ja som nesmierne vďačná, že som ju objavila. Dosť dlho som zbierala odvahu, kým som sa k Vám objednala a po prečítaní dnešných článkov už máme s manželom aj strach, čo sa dozvieme a či vôbec dostaneme Božiu pomoc.
Tak či onak, všetko s pokorou prijmeme a akceptujeme. Ako už napísal pán Daniel, vždy je lepšie dostať od Pána Boha poza uši a dozvedieť sa, kde robí človek chybu a snažiť sa to napraviť ako byť ticho a pokračovať v svojich schybeniach.
Ja rozhodne nie som žiadny svätec, ale je pre mňa nepochopiteľné, ako Vás môžu ľudia nenávidieť a ešte aj prekliať za Vašu pomoc.
Vôbec sa nečudujem, že je náš milostivý a spravodlivý Pán Boh taký nahnevaný, keď vidí ten nevďak.
Pani Laura, nevzdávajte to prosím a nenechajte sa odradiť od Vašej práce, cena ktorej sa nedá vyčísliť žiadnym materiálnym bohatstvom. Budem sa za Vás denne modliť, nech Vás Pán Boh ochraňuje a dá Vám aj Vášmu manželovi veľa síl do boja proti zlu, ktoré tu prekvitá.
Zo srdca ďakujem Pánu Bohu za to, že poslal svojho posledného Božieho proroka práve na Slovensko a Vám a Vášmu manželovi, pani Laura, za všetko, čo pre nás robíte.
Dúfam, že budeme mať tú česť spoznať Vás aj osobne.
S láskou a úctou,
Miriam