Reumatické bolesti celého tela.

27.02.2014 15:33

Prečo ma bolia kĺby v celom tele? 

Lebo sa v ňom usadil zákerný a nezistiteľný lekárskou vedou veľmi nebezpečný zápal v krvi.

Navštívila ma 37. ročná žena a prosila ma o prijatie Božej pomoci pre svoje choré telo. Táto žena trpela dlhé roky reumatickými bolesťami celého tela. V detstve prekonala reumatickú horúčku a objednala sa ku mne na prijatie Božej pomoci z toho dôvodu, že lekári sa k jej zdravotnému stavu vyjadrili tak, že v tejto jej momentálnej situácii ju nedokážu liečiť a bude musieť na lekársku liečbu počkať a prísť o ňu požiadať až vtedy, keď sa jej začnú na tele vykrivovať všetky prsty. Tak hovorila dotyčná pani, že sa lekári k jej zdravotnému problému vyjadrili. Nechcelo sa jej čakať až do tej doby, kým jej prsty budú krivé a objednala sa preto ku mne. Po naplnení Božej liečebnej receptúry sa jej dlhoročný problém odstránil, za čo veľmi ďakovala Bohu a aj mne. Ďakujme Bohu za svoje uzdravenie každou od Boha poslanou receptúrou každý jeden svoj žitý deň, ktorá mnohým z Vás zachránila to najcennejšie čo vlastníte a to je Váš život.

Môj Milostivý a dobrotivý láskavý Otče nebeský. Ďakujem Ti za každého jedného človeka, ktorému si cez moju dušu Božiu liečebnú receptúru odoslal a uzdravil jeho choré telo. Milujem Ťa ja Tvoja Laura a ďakovať Ti budem celý svoj život každý deň za to, že si mi požehnal schopnosť počúvať Tvoj Boží hlas a dokázať v svojom duševnom príjme zachytávať liečebné receptúry pre chorých, ktorým láskavý môj Bože navraciaš Ty sám späť stratené ich zdravie a opätovnú chuť žiť!

 

Božia diagnostika:

Bolo toto spôsobené zápalom krvi, ktorý tieto bolesti vyvoláva. Stalo sa toto zapríčinené duševnou slabosťou, ktorou sa silou tak veľkou strachu zo života približovala, že sa telo duši stalo odľahčovateľom oslabením imunity, ktorej dôsledkom bola táto infekcia získaná z korenín v strave, ktoré sa trvanlivosťou záruke vzdialili. Stane sa do pomoci tejto bolesti kĺbov začať liečbu zápalu krvi potrebné, čím sa aj tieto bolesti začnú pomaly vytrácať. Silou zápalu krvi sa stávajú kĺby a kosti zachytávačom jeho a preto bolia. Do láskavej tejto otázky odoslal odpoveď samotný Boh cez duševný príjem svojej Laury. Amen.