Rádioaktivita z Japonska.

20.09.2019 10:26

14.08.2015

Milí čitatelia. Pred nejakým časom som užívala aj s manželom jodid draselný, keď bol výbuch niekde v Japonsku. Médiá tvrdili, že Slovensku nič nehrozí, ale láskavý môj Pán Boh mi odovzdal informáciu, že hrozí a že máme obaja užívať jodid draselný. Božie slová sa potvrdili a nakoniec aj v televízii hlásili, ale až keď bolo neskoro, že rádioaktivita prišla z takej diaľky aj na Slovensko. Pán Boh to dopredu vedel a v skorom predstihu mne aj manželovi odporučil užívať jodid draselný. Pán Boh vie všetko a vidí dopredu každé nebezpečie, ktoré ľuďom hrozí. Jodid draselný nám zohnal jeden náš pacient. Dnes som mu telefonovala a pýtala som sa ho, kde ho kúpil. Povedal mi, že v lekárni, ktorá predáva homeopatiká. Homeopatiká nie sú podľa Pána Boha zdravé pre telo, ale práve  v týchto lekárňach sa dá kúpiť jodid draselný. Sú to také biele malé tabletkové valčeky. Kvapky do očí s jodidom draselným si nedávajte!!! Ja som ešte pozerala na internete a posielam Vám dva linky, kde sa dá kúpiť jodid draselný. Pán Boh mi tento prípravok v týchto obchodoch odobril súhlasom. V jednom balení sú len štyri tabletky. Zdravie ale za to stojí. Takže skúste pochodiť homeopatické lekárne, nie tie obyčajné. Mám Vás všetkých rada. Opatrujte sa mi, ste ako moje deti, ktoré s Božou pomocou chcem chrániť. Ľúbim Vás, Laura

 

Tu sú linky na lekárne s jodidom draselným:

www.gigalekarna.cz/produkt/jodid-draselny-65-vulm-tablety-4x65mg/?lokace=sk

www.mediexpert.cz/p/jodid-draselny-jod/

 

Komentáre:

  1. Maťa | 14.08.2015

    Ďakujem pani Laura, ste naše zlatíčko :-)

  2. Janka | 14.08.2015

    Ďakujem pani Laura, bola som v lekárni a pozerali na mňa že čo to chcem a že také čosi nemajú. Som veľmi rada, že ste nám pomohli s hľadaním, ďakujem pekne :)

  3. Elena | 14.08.2015

    Pani Laura veľmi pekne ďakujem za tie linky aj za informáciu, že tie tabletky jodid draselný 65 hameln sú nevhodné. Práve tie nám pred časom rozdávali v prípade havárie v Mochovciach. :-)

  4. Marek M. | 14.08.2015

    Ďakujem Vám veľmi pekne milá pani Laura za pomoc pri hľadaní.

  5. Kvetena | 14.08.2015

    Dobrý večer, alebo už aj dobrú noc moja zlatá Laurinka veľmi pekne ďakujem. Ste zlatunká, veľmi dobrý vzácny človek. Ste presne taký istý vzácny človek, ochotný a skromný, ako v minulom živote. Máme veľké šťastie, že Vás máme.

  6. Jana | 15.08.2015

    Ďakujeme veľmi pekne drahá naša Laura za vzácne rady nad zlato. Ako aj nášmu milovanému Bohu, ktorý nás vždy varuje pred nebezpečím. My sme vaše deti, ktoré chránite a Vy naša mama, ktorú si neskutočne vážime za všetko čo pre nás robíte. Ľúbim Vás.

  7. Gitka | 15.08.2015

    Laurinka, veľmi pekne Ti ďakujem za radu nad zlato... si náš poklad, naše zlatíčko. Ľúbim Ťa a posielam pozdrav.

  8. Peter T. | 15.08.2015

    Ďakujem aj Vám drahá Laura za odkazy, za radu, kde kúpiť jodid. V týchto dňoch ma náš nebeský Otec priviedol ku knihe Edgara Cayceho, veľmi sa na ňu teším. Pozdravujem Vášho manžela. Pekný víkend.

Pridať komentár