Púpavový očistný živý nápoj liečivý.

19.04.2018 14:24

Púpavový očistný živý nápoj liečivý.

30.3.2014

Bráňte všetky duše svoje schránky telesné slabostnej funkčnosti vašej pečene do prichádzajúceho tohoto jarného obdobia začiatkom pitia tohoto životodárneho a ozdravného v detoxikácii vašeho tela púpavového živého nápoja do tej doby, v ktorej sa neprestane tento kvietok na vašu tvár zo zeme usmievať svojim navždy skonom do tohoto obdobia.

Zober plný džber pozbieranej tejto kveteny aj s okolitým listom zúbkovým a vlož zaliaty vodou do mixérovej nádoby do premeny celostnej tekutiny bez viditeľnosti kvietkov nespracovaných a odlož zakryté do chladničky čakacou dobou v lúhovaní kvietkov z púpavy a odovzdávaním ich liečivej sily do čistej vody až do ďalšieho dňa. Potom tento nápoj preceď cez husté sitko a do každého dňa pi pol litra tohoto nápoja a pre svoje telo získaš to liečivo žmýkanosťou z každého jedného kvietka, ktoré prelieči tvoju oslabenú funkčnosť pečene až do ďalšieho jarného obdobia v jeho liečivej sile odovzdanej do tohoto tvojou dušou pripraveného životodárneho nápoja, keď niet na vašej zemi v liečení pečeňových všetkých ochorení lepšieho lieku v regáloch žiadnej vašej pozemskej lekárni položeného. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen.

 

Poznámka:

Tento liečivý nápoj je dosť horký a preto si ho môžete kľudne osladiť medom. Ja osobne ho bez medu nepijem a do pol litrového pohára púpavového nápoja si vždy pridám kopitú polievkovú lyžicu medu. Dobrú chuť Vám prajem a veľa získaného z neho dobrého zdravia pre svoje telo. Laura

 

Komentáre:

  1. Helena Š. | 12.05.2018
    Ďakujem ti láskavý a dobrotivý Bože za liečivé účinky tohto púpavového nápoja.Keďže od operácie žlčníka ma sem tam pobolieva pečeň,som čakala kedy si dám túto jarnú očistu a nesklamala ako všetko požehnané od Teba.Ako som ju brala, necítila som odvtedy žiadne pobolievanie...

  2. Julia L. | 22.04.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne ĎAKUJEM za receptík na jarnú očistu nášho telesného domčeka .Je to ako jarne upratovanie v našom telíčku .Nápoj je fantastický a ďakujem Ti Láskavy Môj Bože že vždy včas pripomenieš čo máme úžívať .Láskou Ti ĎAKUJEM do Tvojho Nebíčka .Ďakujem Vám milá p.Laura za vašu obetavosť ,lásku čo vkladáte do najvzácnejších písmenok od Láskavého Pána Boha .

  3. Peter K. | 21.04.2018
    Bože otecko náš jediný, s celého srdca sa Ti chcem poďakovať za tento pre naše telá nesmierne účinný očistný nápoj s púpavy,lebo len Ty náš Bože si všetko stvoril a do Tvojej nekonečne liečivej Božej prírody si vložil tie najmocnejšie poklady v podobe byliniek ,aby sme naše telá mohli nimi posilňovať a očisťovať.Tento recept som si už robil a musím povedať že človek sa po ňom cíti svieži a vitálny a dnes som si už bol nazbierať tieto krásne žlté kvietka, aby som už od zajtra mohol piť tento super očistný nápoj. Bože tatinko veď len Ty jediný vieš kedy potrebujeme užívať Tvoje prevzácne poklady s Tvojej vzácnej prírody, aby sme boli zdraví a šťastní a len Ty Bože si hodný všetkej chváli a len Teba vždy budem milovať a velebiť Bože môj všemocný.Ďakujeme aj Vám naša drahá pani Laura za odovzdanie tejto očistnej receptúry pre naše telíčka od Pána Boha a nech vás aj pána Vladimíra ochraňuje a požehnáva náš všemocný a láskavý Pán Boh.

  4. Renata R. | 21.04.2018
    Milovaný Otecko z celého srdiečka Ti ďakujem za tento recept hľadala som ho asi 2 dni pred Tým ako p. Laurinka dala tento fantastický recept nám všetkým na oči spravila som si ho a chutí nám celej rodine ďakujeme veľmi a s láskou milovaný Otecko . Môj priateľ povedal že chutí ako jablko všetci sme sa toho tak chytili že pijeme zelené jablko že nám tá horká chuť nevadí . Celá naša záhrada je púpava tak nieje problém ešte raz ďakujem milovaný Otecko a Vám p. Laura za všetko ľúbim Vás z celej mojej hlbokej duše ďakujem.

  5. Iva | 21.04.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za púpavový nápoj. Už 3 roky každú jar užívame tento výborný liečivý púpavový nápoj. Vďaka Otče Bože láskavý, že nás liečiš a uzdravuješ. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a vždy aj budeme. Ďakujeme pani Laura za pripomenutie tejto Božej receptúry, pozdravujeme Vás aj Vášho manžela Vladka. S láskou Iva a syn.

  6. Ingrid K | 20.04.2018
    Dakujeme za všetky tak účinné recepty z božej lekárne. Ked som uvidela púpavy, tak som si spomenula na dávnejší boží recept ,že by ho bolo možno treba znovu užívať. Dakujeme,že ste nám ho pripomenuli a tým nám stále pomáhate. S láskou Ingrid

  7. Helena Š. | 19.04.2018
    Akurát včera som bola v Senici a videla rozkvitnuté púpavy, hneď som si spomenula na túto receptúru a kedy ju budeme môcť piť,u nás sú púpavy v začínajúcich pukoch,tak musíme chvíľu počkať.Pripravená púpava nevyzerala vábne,ale chutila celkom fajn,moja kamarátka tomu hovorí Božie mňamečky.Moja pečeň sa už teší na jej blahodárne účinky,ako každej tvojej receptúry, láskavý môj Bože. Pošleš juvtedy,keď to najviac potrebujem a zato ti veľmi pekne Ďakujem.Vdaka aj pani Laure a pánu Vladkovi,bez ich obety a pomoci by sme nemohli tvoje rady užívať a pomáhať našim teličkam.Nech sa Vám darí...

Pridať komentár