Prosba.

08.04.2023 22:39

Môj láskavý a najmilovanejší manžel na celom svete. Ľúbim ťa a nikdy na teba nezabudnem. Až do smrti mojej budeš ten najlepší manžel pre mňa na svete. V mojom celom živote si bol pre mňa jediný drahokam. Vždy si sa o mňa postaral, ľúbil ma a nikdy nezradil. Pomáhal si mi vyše 35 rokov v mojej práci a podporoval moju dušu silou svojou. Navždy ostaneš v mojom srdci a verím, že sa raz stretneme tam, kde ľudské oko nedovidí. Modlím sa za tvoju dušičku každý jeden deň, usínam bez teba, tvoja postieľka je prázdna a to mi trhá srdce, keď ťa pri sebe nevidím a vidieť v tomto živote už nikdy nedokážem. Toto je strašná predstava. Ďakujem ti za tvoju lásku úprimnú a za všetko čo si pre mňa urobil. Odpusť mi moje zlatíčko ak som ti niekedy ublížila. Vždy a navždy ostaneš v mojom srdci a duši ako pravá láska na celý život, aj keď tvojou smrťou si predčasne skončil. Chýbaš mi veľmi a je mi moc smutno. Budem časom pokračovať v svojej práci, to ti sľubujem, vždy si mojej duši dodával odvahu a bojovnosť. Teraz tú odvahu a silu musím nabrať ja sama bez tvojej pomoci. Je mi to tak veľmi ľúto. Chcela by som ťa okamžite späť ku mne na túto zem, aby si mi láska žil a bol pri mne ešte dlhé roky. Mal si pre mňa veľa pochopenia, pomáhal si mi každý deň, varil si perfektné jedlá a viedol si ma k tomu aby som pomáhala ľuďom, všetko čo bola práca ženy si sám ty láska moja absolvoval ako silný muž, za čo ti nesmierne ďakujem. Verím, že sa raz spolu na druhej strane stretneme a ako dušička ma objímeš svoju Lauru,  manželku. Verím, že ti už je dobre a ver mi, nikto nebude mať ako muž miesto v mojom srdci, lebo ty si si ho kúpil celé do poslednej cievy v ňom. Viem, že nesmiem moc plakať za tebou, lebo by ti to ubližovalo. Ťažko sa dá tomu zabrániť. Ale sľubujem ti moja láska že svoj plač a smútok za tebou budem kontrolovať, aby si ty dušou netrpel. Ďakujem ti za všetko, za tvoju lásku a pomoc, za šťastie ktorým si ma obdarúvaval dlhé roky našej lásky, za tvoju starostlivosť o mňa a za všetko. Budem sa za tvoju dušu modliť každý jeden deň až do svojho skonu. Ľúbim ťa môj najláskavejší manžel a navždy ľúbiť budem. Stále si pre mňa jedinečný a navždy budeš. Odpočívaj v pokoji a ďakujem ti za tvoju lásku a starostlivosť o mňa. Pán Boh láskavý nech tvoju dušu dostane do svojej blízkosti navždy. Nikdy do svojej smrti nezabudnem na teba a ďakujem ti za krásne roky prežité v tvojej blízkosti. Vy všetci, ktorí ste poznali môjho láskavého manžela a pomáhal vám trpezlivo vysvetľovať Božie odkazy, podporoval vás a utešoval v trápení, prosím vás, venujte mu svoju spomienku v modlitbách k Pánu Bohu za jeho dušu. Jeho dušička to bude cítiť úľavou svojou, určite úľavou veľkou. Tvoja manželka Laura, s láskou a navždy smútkom za tvojou dušou môj najlepší a najláskavejší manžel na celom svete.

Navždy ťa budem ľúbiť zlatíčko moje a nikdy, nikdy na teba nezabudnem, navždy ostaneš v mojom srdci. Amen.

 

Prosba
Jana | 02.10.2022
Drahí spolubojovníci. Chcela by som vás všetkých osloviť s myšlienkou pomoci našej drahej p.Laure.Ako iste mnohí vieme,že ostala sama bez milovaného manžela.Bez Vladka,ako sme ho poznali my.Je nám to všetkým nesmierne ľúto a vieme sa vžiť do bolesti,ktorú teraz prežíva.Je to veľmi ťažké a bolestné vyrovnať sa so stratou milovanej osoby..Jej práca si vyžaduje plnú sústredenosť a to v tejto jej situácii žiaľ nie je možné.Nevie teraz pracovať a prijímať pomoc od Pána Boha.Doteraz to však robila pre nás všetkých.Robila to s láskou a oddanosťou Pánu Bohu.Chcem Vás touto cestou milí bojovníci poprosiť o pravideľnú pomoc, komu ako sa dá.Každý mesiac na ňu myslieť a nezabudnúť.Viem,že žijeme ťažké časy,ale ani ona nás v tých našich trápeniach a problémoch nikdy nenechala.Ani nám sa nepatrí.Ako ona pomáhala nám, teraz je rad na nás Božích bojovníkov,aby sme pomohli. Kým trošku prejde žiaľ a kým bude vedieť znovu nabrať sily a pracovať.Doba je ťažká,ale mnohokrát si ani neuvedomíme,koľko eur niekedy minieme na zbytočnosti.Prispievame aj druhým na pomoc odkázaným,keď sú zbierky či už pre detičky,alebo niekoho iného.A pomôcť Laure je si myslím našou povinnosťou.Dala nám toľkej pomoci,oddanosti,ale hlavne nás doviedla k Bohu a vďaka nej sme mohli získať informácie a byť súčastou tejto vzácnej Božej stránky.Vyliečili sme sa vďaka Bohu a vďaka nej z mnohých chorôb..Sme jej dlžníkmi si myslím všetci.Prosím preto všetkých,aby každý mesiac prispeli aj keď pár euramy a spolu uľahčili našej drahej Laure existenčnú jej neľahkú situáciu. S láskou Jana 
♥️

 

Komentáre:

  1. Eva | 18.10.2022
    Drahá pani Laura, nádherné vyznanie lásky k svojmu manželovi z hĺbky duše napísané nedokázala som udržať slzy.Veľmi ste milovala svojho manžela tomu sa hovorí pravá čistá láska. Aj keď ste teraz veľmi smutná a cítite veľkú bolesť na duši my Boží bojovníci budeme vždy tu pre Vás, veď ste nam toľkým pomohla, prijala liečby rady od Pána Boha, čím ste nám zachránila zdravie a životy. Ďakujem Vám za všetko mám Vás veľmi rada.Nech Vás Otecko Nebeský ochraňuje a dá veľa síl.
    Veľké ďakujem aj pánovi Vladkovi do nebíčka za všetku trpezlivosť a čas , ktorý nám venoval, nech odpočíva v pokoji.Amen

  2. Dominika | 15.10.2022
    Milá pani Laura, Vaše vyjadrenie lásky je veľmi krásne, človek nedokáže prehliadnuť, koľko bolesti a smútku sa nachádza v týchto slovách. Ste silná žena, ktorá sa nevzdáva a, ktorá dokáže s Božou pomocou všetko zdolať. Pan Vlado bol bez pochýb trpezlivý a silný Boží bojovník, vždy vedel nájsť tie správne slova. Držte sa pani Laura, nech Vás pán Boh ochraňuje od všetkého zla a nech Vám svieti čistou láskou na Vašu životnú cestu, aby ste nabrala novú silu žiť tento život. S láskou Dominika

  3. Peter T | 15.10.2022
    Pani Laura. Toto presne bolo treba. Dať to zo seba von. Vypustiť tú bolesť ako gejzír v podobe vyznania lásky k nebohému manželovi. Žiaľ, asi naposledy. Pre mňa je stále nepochopiteľné, že p. Vlado už s nami nie je, že navždy skončili naše mnohé konverzácie, za ktorými je mi smutno. Že nebudem počuť ten jeho šibalský tón v hlase pri vtipoch, ktoré vyťahoval neraz aj z päty, ako som mu hovorieval. No jednoducho chýba. A Váš žiaľ za ním, si plne uvedomujem. No cítim sa v tomto bezbranný Vám odľahčiť. Finančná, či iná materiálna pomoc Vám vždy bola, je a bude samozrejmosťou. Ale viem, že to nestačí. Preto som pridal modlitby za pomoc pre dušu p. Vlada, ktoré verím, že odľahčia ťažobu jeho prenesených hriechov. No nezúfajte p. Laura, Vášmu manželovi, Vašej životnej láske je už dobre. Už ho nič nebolí na tele, pretože sa vrátil ... domov. Odpočívajte v pokoji p. Vlado, ani ja na Vás nikdy nezabudnem. Ďakujem za všetok Váš čas, ktorý Ste mi venoval. Amen.

  4. Miroslava | 13.10.2022
    Láskavá pani Laura, slová ktorými opisujete lásku k duši vášho milovaného Vladka, sú nádherné a tak bolestivé zároveň. Nech je vaša láska príkladom pre naše duše, rovnako ako trpezlivosť pána Vladka a vaša vnútorná sila. Za pána Vladka sa u láskavého Boha budem modliť a rovnako tak aj za vás. Posielam veľa lásky.

  5. Júlia a Anton T. | 12.10.2022
    Krásne vyznanie úprimnej a čistej lásky k milovanej osobe. Je ťažké žiť na tejto skazenej Zemi, plnej nenávistných, závistlivých, neprajných ľudí bez opory a podpory milovanej osoby. Vždy ste tu pre nás bola drahá p. Laurika a pomáhala ako ste mohla. Je nám nesmierne ľúto, že ste ostala bez manžela Vlada ale máte tu nás bojovníkov a pána Boha. Vždy si na vás spomenieme, modlíme sa za Vás a vždy Vám pomôžeme ako nám to situácia dovolí. Doba je ťažká ale Boh je tu s nami. Ochraňuje nás, ľúbi nás a pomáha nám. Nech Vás Boh ochraňuje a žehná. Ľúbime Vás. Spolubojovníci spojme sa a pomôžme p. Laurike v tejto ťažkej chvíli. S láskou Júlia, Anton a Vaneska

  6. Margita | 10.10.2022
    Pozdravujem Vás pani Laura, krásne ste napísali vyznanie pre Vášho manžela. Verím, že Pán Boh vyslyší naše modlitby a prosby aby mohla duša Vášho manžela vidieť Božie svetlo čo najskôr. Váš manžel urobil veľký kus práce pre nás ľudí, mal trpezlivosť vysvetľovať,čo nám BOH odkázal a keď sme niečomu nerozumeli.
    Nech mu BOH odpustí.
    Tiež sa pripájam k výzve o pravidelnej pomoci.
    Pani Laura ďakujem Vám, mám Vás rada a vyprosujem Pre Vás u Pána Boha zdravie, duševnú silu, nech Vám BOH žehná na každom kroku.
    S láskou Margita

  7. Oľga | 09.10.2022
    Pani Laura je to krásne napísané, ako ste milovali svojho manžela Vladka. Prosím Pána Boha, aby Vás ochraňoval a dal Vám veľa síl do ďalších dní, ktorú teraz tak potrebujete.

  8. Vlasta | 09.10.2022
    Draha pani Laura, krasne Ste to napisali. Je mi luto Vasej velkej straty. Modlim sa za dusu pana Vladka. Modlim sa aj za Vas, nech Vam da Pan Boh vela sil v tychto pre Vas tazkych chvilach.. Dakujem za vsetko,co ste pre mna urobili. Akokolvek Vam mozem pomoct, rada a s laskou to pre Vas urobim. Lubim Vas. Vlasta

  9. Júlia P. | 08.10.2022
    Milá pani Laura. Tisli sa mi slzy do očî ako som čítala vaše slová. Krásne napísane. Cítiť ako veľmi ste svojho muža mali a máte rada.
    Modlím sa za dušu pána Vlada. A modlím sa aj za vás, nech to tu zvládnete čo najlepšie. Sme pri vás a radi vám kedykoľvek pomôžeme s čím budete potrebovať ako dobrému členovi svojej rodiny. S Pánom Bohom.
    S láskou Júlia

  10. Gabriela a Jozef | 06.10.2022
    Milá pani Laura, krásne napísané. Aj my spomíname a modlíme sa za dušičku Vášho manžela. Nech Vás Pán Boh ochraňuje a dodá Vám sily do ďalších dní. Ďakujeme za všetko a pozdravujeme Vás. S láskou G. a J. J.

  11. Zuzana | 05.2022
    Milá naša Laurika. Cítim sa nehodná tu čokoľvek písať, lebo ma celé vnútro zožiera a cítim veľkú zodpovednosť za Vladkove zdravie. Aj napriek tomu , že som ho mala veľmi rada ,lebo ma vždy povzbudil ,nakopol a otvoril mi oči, aj napriek tomu vsetkemu moja duša posielala kliadby. Nikdy si to neodpustim a zabija to môj úbohý život každý deň. Ale ja tu niesom dôležitá. Dôležitá ste tu vy. Prosím Otecka nech vám dá silu a vytrhne žiaľ s vašej dušičky. Sme tu pre vás. Vždy vás budem podporovať .

  12. Daša s manželom | 05.10.2022
    Milá pani Laura, aká nekonečná je Vaša láska k manželovi Vladkovi. Odišiel tak rýchlo a nečakane.
    No aj napriek veľkému žiaľu a smútku, ktorý cítite, nám zavoláte a opýtate sa na našu dcérku, ktorú nám náš láskavý Pán Boh zachránil. Veľká vďaka patrí Tebe Bože, ani nevieme vyjadriť tú obrovskú vďaku, ktorú cítime. Takisto veľká vďaka patrí Vám pani Laura za všetky rady, odkazy a láskavé a povzbudivé slová, ktoré nám tak veľmi pomohli. Viera a láska robí zázraky a my sme ten zázrak zažili a nesmierne si to vážime.
    Tak ako ste Vy pani Laura tu pre nás, rovnako sme tu pre Vás aj my, keď budete čokoľvek potrebovať. Nech Vás Pán Boh ochraňuje.
    S láskou Daša s manželom

  13. Miro | 04.10.2022
    Pani Laura, je to nádherne napísané, s veľkou láskou, a áno, venujem aj ja v modlitbách k Bohu vždy aj pár vetami spomienku na pána Vlada, bol to najväčší bojovník z nás všetkých čo sme tu. Bojoval do poslednej chvíle. Nevzdával sa, bojoval, avšak tento boj ukončil pán Boh svojou všemocnou silou skôr, ako sme sa stihli spamätať. Nikto sme to načakali a je to obrovská strata pre Vás, pre nás a aj veľká strata pre tento svet. Pán Boh má moc nad všetkými a všetkým a verím tiež, že naše modlitby pánovi Vladovi pomáhajú. Bral som ho ako dobrého, úprimného, priameho a vždy otvoreného priateľa, ktorý mi vedel povedať aj pekné veci, ale aj tie, ktoré sa hovoria ťažko. Bol v tomto jedinečný si dovolím napísať, veľmi veľa ma naučil a verím že aj každého jedného z Vás. Nezabudnem, ako rád hovorieval vtipy, ako vedel presne vystihnúť v človeku to dobré, ale aj to zlé, mal bystrú myseľ a veľmi chýba aj mne. Mal som ho rád. Čo sa pomoci pre Vás pani Laura týka, kedykoľvek som tu tiež pre Vás, ako mnohí z nás, som ochotný pomôcť a pomáhať naďalej, ako to bolo aj doteraz, a aj viac keď bude treba. Opatrujte sa pani Laura, prajem Vám veľa síl, sme s Vami a neopustíme Vás.
    Je veľmi smutné čo sa stalo, česť pamiatke pána Vlada - najväčšieho božieho bojovníka akého som poznal! Opatrujte sa pán Vlado, ďakujem Vám za všetko čo som sa od Vás mohol naučiť. Bojujeme ďalej, aj keď Vy už na inom fronte. Nech sa Vám dobre vodí v nebíčku, s pánom Bohom. 

  14. Marek | 04.10.2022
    Drahá pani Laura. Krásne, prekrásne slová lásky k Vášmu manželovi pánovi Vladkovi. Veľa úprimnej lásky sála z Vášho vyznania. Aj ja sa modlím za dušu Vášho manžela pána Vladka. Mne mnohokrát pomohol, poradil, vysvetlil čo bolo treba a keď bolo potrebné, tak ma aj vyhrešil. Za čo mu do nebíčka zo srdca ďakujem. Vám milá pani Laura budem veľmi rád pomáhať, ak to láskavý Pán BOH dovolí. Ľúbim Vás pani Laura.

  15. Gabika | 04.10.2022
    Milý a dobrý Pán Boh prosím ochraňuj pani Lauru . Ďakujem za všetko, a prajem vám veľa síl do ďalších dní . Prajem vám úprimnú sústrasť. S láskou Gabika

  16. Michal | 04.10.2022
    Dobrý večer pani Laura modlím sa za vášho pana manžela Vladimíra aby ho Pán Boh prijal do svojho nebíčka. Môzete sa na nás spoľahnúť ze vám vždy radi pomôzeme a podporíme s pozdravom Michal .

  17. Marta | 03.10.2022
    Drahá pani Laura, ľúbim Vás a celý život budem stáť pri Vás.
    Držte sa tak ako je to len možné v tejto, pre Vás ťažkej chvíli.
    Modlím sa za Vás aj za dušíčku pána Vladimíra.
    Nech Vás Tatičko Nebeský ochraňuje a dáva Vám silu, ktorú potrebujete.
    Samozrejme Vás podporíme.
    Ľúbim Vás.

  18. Peter | 03.10.2022
    Je to tak nádherne napísané. Toľko lásky a lásky, a lásky.
    Nielen finančne je potreba podporiť pani Lauru, ale aj modlitbami. Za pomoc pre ňu od Pána Boha, za dušu jej zomretého manžela. Pani Laura je súčasťou mojej rodiny, a preto je to priam moja povinnosť pomáhať jej. Za všetko čo pre mňa a pre moju rodinu za viac ako 15r. prijala od Pána Boha. Vždy budem stáť pri Vás mamuša, pretože Vás mám rád, pretože Vás ľúbim!

  19. daniela | 04.10.2022
    Moja milovana Laura❤️
    Ako sme si sľúbili, Ja Vás svojou láskou nikdy nezradím a neopustím. Som tu pre Vás vždy.
    Lebo Vy ste tu vždy pre mňa bola.
    ... a Vladko... akoby sme mohli zabudnúť.
    Nikdy na jeho takmer 2 hodinovy rozhovor nezabudnem. Trúfalo poviem, že ma zachránil.
    Vždy som hovorievala , že ste sväta trojica v skromnom domčeku vo Dvorníkoch.
    Boh Laura Vladko
    A myslím si, že to tak aj ostalo, len Vladko si tam hore odskočil niečo vybaviť...

  20. Mária a Peter | 04.10.2022
    Pane Bože, z celého srdca chceme pozdraviť pán Vladka do nebíčka. V živote sme spolu zažili veľmi veľa a on to vie. S úprimným srdcom sa chceme pomodliť za jeho pokoj v nebi. Ďakujeme mu za veľa a prosíme o spokojnosť jeho duše tam u Teba. Drahý pán Vladko, sme tu pre pani Lauriku a Bohu vďačíme za všetko. So srdcom na dlani Vám posielame modlitby. S láskou ...

  21. Ľudmila | 03.2022
    Aj ja sa pripájam za pomoc pre pani Lauru viem, čo pre ňu Jej manžel znamenal,a ako veľmi jej chýba.Ostala samá na všetko je to hrozné a veľmi bolestivé, nám všetkým pomáhali a oni za to žali neprajnosť a kliatby.Pane Bože ochraňuj pani Lauru daj Jej silu aby zvládala tieto ťažké časy,len Ty Bože môj vieš,aká veľká je to bolesť, keď stratíme blízkeho človeka.S láskou Ľudmila

  22. Kristína | 03.10.2022
    Pripajam sa k tejto výzve na podporu pani Laure. Musí byť veľmi smutné a zdrvujuce keď človek príde o milovaného človeka. S týchto odkazu cítiť veľký,priveľký smútok ale aj silnú a neporaziteľnu lásku. Pani Laura svojho manžela veľmi miluje a neviem si ani predstaviť ako veľmi jej musí byť smutno. Aspon týmto spôsobom by som chcela prispieť k tomu aby sa jej žilo aspoň trochu ľahšie, a nemusela sa trápiť kvôli financiám. Pani Laura nie ste sama a ani nikdy nebudete. My budeme stáť pri Vás a Pan Boh je pri Vás v každom okamihu vášho života. S láskou Kristína

  23. Erika | 03.10.22
    Dobrý večer prajem aj ja.Ja to beriem ako samozrejmosť pomáhať pani Laure v jej ťažkých chvíľach,keď stratila milovaného manžela.Ano teraz sme mi na rade,aby sme jej pomohli.Lebo ja nikdy vživote nezabudnem ako mi spolu z jej manželom veľmi rýchlo a niekedy naozaj za pár hodín odovzdala liečbu.Boh Vás žehnaj pani Laura a ani ja určite nezabudnem v mojich modlidbách za Vášho manžela sa pomodliť.Mám Vás rada.Erika

  24. Gabriela a Michal | 02.10.2022
    Milí spolubojovníci aj my sa pripájame k tejto výzve pomôcť pani Laure. Nemali by sme zabúdať na človeka, ktorý nám zmenil život a veľmi pomohol. Nám pani Laura cez Božie odkazy zachránila život. Táto doba je veľmi ťažká, ale niekedy minieme peniaze na hlúposti a ani si neuvedomíme ako každé euro pomôže človeku s veľkým srdcom - pani Laure. Nech Vás Boh opatruje a dá Vám veľkú silu. S láskou a úctou Gabriela a Michal.

  25. Marika | 02.10.2022
    Dobrý večer priatelia tejto stranky..ja si tiež myslím ze by sme nemali zabudnúť na našu drahú pani Lauru ktorá nám pomáha zo srdiečka s láskou dňom aj nocou hocikedy aj bez nároku na odmenu. V jej neľahkej situácii budme sudrzní ako jedna rodina je pre nás hocikedy aj viac ako rodina nezabudnime na to koľko pre nás obetovala a prijmala liečby pre nás. Ľúbime Vás pani Laura.