Prosba o Božiu Milosť.

11.08.2019 14:09

  1. Dušu mám rozbitú 
    Mam.vztah vyse roka s priatelom o 19 rokov mladsim. Lubime sa ale je to komplikovane jeho rodina ma predsudky. Tiez ho vedia jakosi ovplyvnit a nevie sa odputat od mesta a rodinneho podniku bo tam moze zadarmo pit vela sa pri mne zmenil. Alevela slubov nesplnil. Ziarli na mna velmi. Ma pochybnosti . Vecer len placem . Som rozvedena mam v starostlivosti 2 dcerky ktore priatel lubi. Financne som na dne vela penazi zhltol on. Ked je u mňa je dobre ale staci podnet z rodiny tak uz uteka tam...mysli si ze si z neho robim srandu.mal povest kasanova. Ale verim že ale psychicky ma dost manipuluje a depta casto som nadne. Nemozem si najst pracu neviem zaplatit najomne ba byt tak cakam kedy nas vyhodia na ulicu. Mohol by pomoct ale nechyta sa ja uz neviem ako dalej dusu mam rozbitu a boli to rok bojujem o neho viem ze ma lubi ale dakedy nevladzem potrebujem pomoc boha verim ze pomoze. Tažko sa pisu boliestky prisla som o sluch a to mam dost hendykep hanbim sa za to nosim nacuvaci aparat. Casto rozmyslam nad samovrazdou. Priatel sa o mňa boji ale ja uz nedokazem dalej.velka vdaka ak mi pani laura pomozete.

  2. Agresívne dieťa 

    Dobrý deň, píšem kvôli môjmu synovi. Pred časom som Vám volala a pán manžel mi povedal aby som sa ozvala v letnom období a informovala sa či budete liečiť alebo nie. Nechcem Vás zaťažovať tak sa ospravedlnujem vopred a budem rešpektovať Božie rozhodnutie. Môj syn bije deti. Ma agresivne spravanie aj na zvierata. Trva to uz asi dva roky a nevieme si dat rady ako vyriešiť tuto situaciu. Navstevujeme psychologicku aj na zaklade odporúčania materskej školky no mam pocit že toto nie je normalne aby útočil na deti uplne bez priciny. Včera kopal spoluziaka do hlavy vobec neviem kde sa to v ňom vzalo tolko zlosti. Som naozaj zufala z jeho spravania a chcem mu pomoct. Chcem aby si nasiel kamaratov aby sa prestal tak spravat lebo vysvetľovanie zjavne nestači. Po telefonickom rozhovore ste dostali od pana Boha odkaz že sa jedna o prekliatie mňa a syn to cez seba stahuje a takto sa to potom prejavuje. Naozaj si myslim že ide o nieco taketo nakolko sa mu skutocne snazim dat lasku aj pozornost a vychovat z neho dobreho cloveka. Bojim sa aby nespravil niekomu nejaky vazny uraz nechcem aby ublizoval druhym. Deti sa ho v škôlke boja. Prosim viete mi pomoct? Ďakujem za váš čas.

  3. Dcérka v noci veľmi plače.
    Dobrý večer p. Laura a p. Vladimír, volala som zhruba pred týždňom p.Vladimírovi. Jedná sa o moju dcérku .... Budí sa v noci s neskutočným plačom, jednoducho sa jej snívajú zjavne nepekné veci. Od kedy sme spolu telefonovali, na čas to ustalo, myslela som si, že nakoniec Vašu pomoc potrebovať nebudem, no teraz je to ešte intenzívnejšie. Dcérka je v noci pri mne v posteli, je dojčená na požiadanie, takže v tomto problém zjavne nie je. Necíti samotu a ani nemá prečo cítiť nebezpečie, nakoľko som stále pri nej. Niekedy prespí celú noc bez plaču, inokedy sa zobudí v noci s obrovským plačom aj 2-3 krát za noc... som z toho zúfalá, nakoľko jej na tejto úrovni vôbec neviem pomôcť... :( Hladkám ju, utešujem ju, že som pri nej, no nevníma, nakoľko je stále v takom polospánku a vôbec nevníma, že sa ju snažím ukľudniť svojím hlasom, svojím dotykom... :( Neviem, kam inam sa obrátiť. :( Čítala som tu príspevky, že ste s takým niečím už maličkým detičkám pomohli. Dúfam, že sa nám bude dať pomôcť. Veľmi sa pre to trápim. :( Čo zlé sa môže tak maličkému bábätku snívať... :( Dcérka má momentálne 18 mesiacov. Vopred ďakujem :)

  4. Opuchy pod okom
    Mila pani Laura, aj ked som pred Par dnami volala s Panom manzelom a este nemam dokoncenu Celkom liecbu na krvny zapal prosim vas surne o pomoc s problemom ktory uz mam od februara 2017 a za posledne dva dni Sa zhorsil. Vytvara Sa mi Odem pod lavym okom, Teda mam každý den opuch pod lavym okom 24 hodin Denne, opuch Sa rozsiril uz aj na horne viecko a niekedy mi trochu opuchne aj Prava strana. Uz Sa velmi Bojim aby mi tieto odemy neposkodili oko alebo nejaky nerv na tvari. Ocny lekar povedal ze to z okom nema nic spolocne a ocno krcno nosny povedal ze to nema nic spolocne s prinosovymi dutinami, uz som zufala. A v mieste opuchu pocitujem take zvlastne tlaky aj aj na cele mam tlaky a za ocami niekedy, a mam pocit niekedy ze mam o cislo Mensiu kozu na hlave.
    Teda moj velky Problem su opuchy pod okom a teraz uz aj nad (Pan Doktor to nazval Odém) a tlaky na čele a pod ocami ako Sa zacinaju kosti. Prosim vas s malou dusickou o pomoc pani Laura aj Pana boha. Dnes som si poplakala ked som sa zobudila z opuchnutou tvarou, Teda ze Sa mi to zhorsilo a potom si zacnem este nahovarat ze mam niekde nejaky nador na ktory neprisli. Poslem aj Par fotiek na vas Email aby ste Ten opuch dobre videli aj ked Sa to tak velmi dobre odfotit nedalo. DAKUJEM.

  5. Môj syn mal diagnostikovaný na srdiečku WPW syndrom.
    Dobry den pani Laura, prosim o radu pre nasho syna. Je to v podstate zdravy chlapcek, mily, blondavy, jak anjelik vyzera  . Mal diagnostikovany na srdiecku WPW syndrom. Nema zatial ziadne priznaky. Problem je len v tom, ze rad sa hybe. A hlavne chce byt hokejistom. Ma zvlastne velke odhodlanie na jeho vek, preto by som ho chcela v tom podporit, lebo s akou istotou hovori ze bude hrat hokej a davat goly za nasich, za slovensko, je az neuveritelne na patrocneho chlapceka. No wpw diagnoza znaci ze by nemohol hrat hokej. Zatial nema zakazane, lebo sa len uci korculovat. Dlho sme s manzelom rozmyslali ci ho tam vodit aby sme ho o rok, dva nesklamali ze nemoze. Ale to jeho nadsenie nam hovori, ze ho mame v tom podporit. Chcela by som Vas a pana Boha poprosit o radu, ci ho mame ochranit pred tvrdym sportom alebo nasledovat to co chce môj syn. Ono v tomto veku ma asi dieta hodne za vzor rodicov a manzel chodieva si zahrat hokej, fotbal tak mozno chce byt ako on. Pred par dnami som si povedala ze by som sa aj modlila kazdy den aby mu to pomohlo, a to ja sa nemodlim. A dnes ked som nasla Vasu stranku tak som si na tento moj vyrok spomenula. Mozno znamenie a preto pisem. Sucasne si uvedomujem ze su miliony ludi, ktori potrebuju Vasu radu viac, preto neocakavam, len som skusila ked mi to znamenie prislo. Dakujem velmi pekne uz len za to, ze ste v citani mojich riadkov dosla az sem. S prianim krasneho dna.

  6. Bojím sa, aby som nebola vážne chorá.
    Dobrý večer vám prajem. Volám sa ..., mám 32 rokov a som slob.mamička 19 mesačnej dcérky..Nemám nikoho len dcérku. Rodičia mi už zomreli..Moja dcérka mala problémy s nožičkami Q650 jednostranné vykĺbenie bedrového kĺbiku a od narodenia má zrastené obličky...Teraz sa bojím čo je so mnou, veľmi ma bolí v krku na ľavej strane ako je hrtan. Mám pocit, že mi tam niečo rastie ako keby hrča, stále ma napína na zvracanie a musím sa vyvracať..Bojím sa, aby som nebola vážne chorá, čo bude s mojou dcérkou, ona je pre mňa všetko...Prosím pomôžte mi.

  7. Partner ma týra už roky.
    Dobrý večer. Ako si môžem prísť ku Vám pre Božiu pomoc.
    Ja nevládzem ďalej, trpieť je horšie ako smrť. Ja som čítala ten odkaz pre mamičku a ja to svojej mame urobiť nechcem. Pred mesiacom sme pochovali otca. Potrebujem silu, chcem velebiť Pána všemohúceho ešte viac, ako som ho velebila. Partner ma týra už roky. Nebije ma, ale psychicky je to možno ešte horšie. Máme dve deti. Kvôli nim nie že musím ísť ďalej, ale chcem! Ale ako, keď nevládzem! Potrebujem pomoc všemohúci Pane. Ja hriešnik v bolestiach volám o pomoc. Viem, že nevolám do tmy, že moje slová budú vypočuté. Nevládzem, už zničil ma pohan nepokrstený, s ktorým mám 2 deti. Už naozaj nevládzem. Potrebujem pomoc. Velebím Ťa všade a vždy, aj budem Pane môj. Pomôž mi. Amen.

  8. Prosba o Boží milost.

    Dobrý den, paní Lauro.
    Chtěla bych požádat o Boží pomoc a o radu.
    Jsem pořád ve stresu a mám různé pnutí v prsou, s manželem nejsem šťastná. A je to jedno k druhému, vše se vším souvisí.
    Možná mám rakovinu.
    Rozhodla jsem se Vás požádat a v první řadě spíš Pána Boha o pomoc.
    Myslím, že jsem od někoho pravidelně proklínaná a chtěla bych vědět čím jsem si to zasloužila mám špatné vztahy s lidmi , a co mám u sebe změnit abych byla šťastná a zdravá.
    A prosím mám i ještě jednu otázku opravdu pomáhají na vyléčení rakoviny tyto tři bylinky :rakytník řešetlákový, celík zlatobýl a šalvěj ? Beru je v kapkách ( tinkturu ).

    Děkuji našemu Stvořiteli za lásku a pomoc a věřím Vám paní Lauro, že opravdu komunikujete s naším Bohem všemohoucím.
    S láskou v srdci předem děkuji za jakoukoliv odpověď a Boží pomoc.

  9. Nemá to cenu sa trápiť stále.
    Dobrý deň, pani Laura. Mám prosbu na vás. Prosím vás neviem už ako ďalej, stále pokorne a úprimne na kolenách prosím Boha o pomoc už dlho a stále mi neodpovedá. Neviem si rady už. Rozmýšľam že niekedy že to už ukončím nemá to cenu sa trápiť stále. Keď spím tak aj zo sna volám na Boha, každý deň myslím naňho už ma hlava bolí z toho, neviem prečo sa to deje. Žiaľ a zúfalstvo ma zožiera, je to ťažké ísť ďalej takto. Prosím vás poproste za mňa Pána Boha o pomoc. Neviem už ku komu mám si vylievať srdce svoje, keď ma ani Boh nevypočuje keď sa modlím plačom pokorne a úprimne. Som vám veľmi vďačný za čokoľvek čo pre mňa urobíte, ďakujem. Posielam vám aj moju fotku. S pozdravom .... Ďakujem.

  10. Mal som už frajerky aj nezáväzné vzťahy a nikdy to nevyšlo.
    Dobrý deň.
    Volám sa ... mám 22 rokov a píšem Vám ohľadom dvoch vecí čo ma trápia.
    Prvou je že mám zdravotné problémy s krvou (anémia). Mám to už od narodenia, stále chodím po kontrolách a doktori mi už povedali že sa to nedá vyliečiť.
    A ta druhá vec je že som nemal ešte sex. Mal som už frajerky aj nezáväzné vzťahy a nikdy to nevyšlo. A celkovo v poslednej dobe mám problémy so ženami. Neviem čo mám robiť a celkovo ma to už nebaví. Neviem či je chyba vo mne alebo niekto mi naschvál poprial. Som kresťan katolík. Chodím do kostola aj sa modlím.
    Prosím Vás o radu a aj keď mi nepomôžete aj tak Vám ďakujem.
    Prajem pekný deň.

  11. Upíry zo mňa vysávajú všetku energiu.
    Pociťujem dlhý čas ťažkú kliatbu, som ako vyprahnuta púšť. Jediné čo ma drží je viera a moja rodina. Najhoršie je to v práci, kde za lásku a dôveru znem zlobu, závist, nenávist a intrigy. Som vysoko citlivá a upíry zo mňa vysavaju vsetku energiu tak, že som chronický unavená. Bože pomôž mi, ako ďalej, lebo ja chcem žiť v pokoji. Dakujem

  12. Nádor na pečeni.
    Prosím o pomoc pre môjho otca momentálne je v nemocnici na onkológii, má nádor na pečeni, teraz má problém z obličkami, lekári vravia, že obličky dajú do poriadku ale základná diagnóza je vraj veľmi zlá - prosím o Vašu pomoc. Verím Vám! Ďakujéééééééém !

  13. Žijem s tyranom alkoholikom a stále hreší.
    Neviem ale ako stale sa snazim viac a viac aby bolo len dobre stale je to zle som na invalidnom dochodku dospela som az tam myslim si ze je to prekliatie manzel stale viac a viac pije uraza ma hresi nadava bije a vyhana nemam kam odist dom stale vysviecam svetenou vodou nic nepomaha neviem co robit stale sa modlim ale boh akoby na mna zabudol som na pokraji neviem ako uz naozaj dalej prosim prosim pomozte dakujem

  14. Som psychicky veľmi chorá.
    Dobry den Laura. Volam sa ... a mam 30 rokov. Byvam vo Svajciarsku. Som psychicky velmi chora a dostavam invalidny dochodok. Mam strasny nepokoj v tele z mojich hriechov a nemozem vobec spavat. Dokazali by ste mi pomoct?
    S panom Bohom

  15. Ťažká choroba syna.
    Dobry den, touto cestou by som Vas velmi prosila o diagnostiku a pomoc v liecbe môjho syna ... Momentalne je opat vo vaznom stave v nemocnici v Brne. Ma tazku nevyliecitelnu [podla lekarov| Crohnovu chorobu. Az hrozivo schudol, nic neudrzi v zaludku, nespocetne velakrat za den zvracia, ma velke bolesti v bruchu. Je nan zlaostny pohlad, trapim sa, tak velmi by som mu chcela pomoct aby bol opat vesely a zdravy. Je z neho kopka zubozeneho telicka, ktore rozdava okolo usmev ale ja vidim ake depresie ma vo vnutri. Jeho ocka prezradia vsetko. Neksutocne trpi. Prosim Vas velmi o pomoc.Viem, ze mate toho vel;a, ale bojim sa, ze pre neho je cas podstatny kym nevychudne na...ani to nechcem napisat. Prosim Vas velmi pekne, viem a verim, ze mu dokazete pomoct Dakujem Vam velmi pekne. S pozdravom jeho mama ...

  16. Problémy s partnerom.
    Dobrý  deň ,pani Laura , chcela by som sa pokorne spýtať nášho Pána Boha prečo máam stále problémy s partnerom, mam  dve deti s predošlého vzťahu, syna a dcérku , s terajšim priatelom mám dcérku. Žijeme spolu a deti nepoznajú biologického otca,preto  majú partnera  za otca . Problém mám v tom že mám pocit ,že netvoríme rodinu, že je to z partnerovej strany akoby nasilu a nemá veľký záujem o deti ktoré nie su jeho. Mňa to veľmi trápi lebo vidím že syn začina mať odstup od otca...začínali sme ako pekná rodina , prosím Pána Boha aby mi pomohol pochopit príčinu tohto diania , ďakujem

  17. Už vyše roka som doma bez práce.
    Dobrý deň, pani Laura, prepáčte mi, že Vás obťažujem ale rada by som sa prostredníctvom Vás opýtala Pána BOHA na moju prácu. Už vyše roka som doma bez práce, modlím sa k BOHU modlidbu za nájdenie si dobrej práce. Dnes mám ísť na jeden pohovor ohľadom novej práce, a rada by som sa Ťa Pane BOŽE môj jediný opýtala či tú prácu mám zobrať, či je pre mňa dobá a či sa mi tam bude páčiť. Ďakujem pekne za odpoveď. Prajem pekný deň pani Laura

  18. Na jeden čas pomohla detoxikace teď se to zas vrací.
    Laurinko kdybys pomohla ,už sme neštastní syn ráno mu je špatně nemůže do školy ,měl astma když se to trochu vyléčilo ,dutiny rýma a bolení hlavy je to utrpení je to stale dokola na jeden cas pomohla detoxikace ted se to zas vrací .Už sme unavení všichni manžel a já nevíme co mame dělat zkousíme všechno ted si chceme pořídit somavedic na čištění geopa. zon je to draha zaležitost ale zkusíme vše snad to pomůže pa s pozdravem ... Čechy jižní

  19. Zhubný nádor na mozgu.
    Prosím o pomoc pre moju mamku, má zhubný nádor na mozgu glioblastoma multiform. Je to potvrdený nález magnetickou rezonanciou, má postihnutú reč, je to nádor ktorý si sám tvorí cievy a ničí celý mozog takže medicína nezmôže nič. Nedokážem pozerať ako sa trápi ona sama, otec a my zvyšok rodiny.

  20. Presne 6 rok sa snažím uzdraviť.
    Prajem Vám krásny večer pani Laura, čítam o Vás a hrnú sa mi slzy do očí... sto percentne Vám a Vaším schopnostiam verím, kedže som mala tu možnosť stretnúť sa s podobnými ľuďmi... a zažiť na Vlastnom tele, čo dokáže Božia láska a milosť, ale aj temnota... Pochádzam z Malého mesta ... Už pár rokov trpím... mám 26 rokov, presne 6 rok, sa snažím uzdraviť a pátram, lekári stále nevedia, dnes už som vychudnutá, nevládzem chodiť, mám necitlivost, nemožem jesť... preto Vám píšem, Verím, že mi môžete pomocť aj na diaľku... prosím Vás, prosím... S pokorou v srdci ...

  21. Mám pocit, že v našej rodine je porobenie.
    Dobry vecer pani Laura. Zacal som vcera citat vasu stranku a velmi ma zaujala, tie dopisy od samotneho nasho pana Boha. Zacalo ma to velmi zaujimat a najradsej by som zasiel za Vami ale ja pracujem v zahranici tak domov chodim asi tak tri krat do roka. Chcel by som vediet o mojej buducnosti nieco a aj o mojej rodine, lebo poslednu dobu mame velmi nastrbene vztahy.Mam pocit ze v nasej rodine je porobenie. Ja som zenaty a s manzelkou nemame zatial deti a asi uz ani nebudeme mat. Moja mama a sestra nemaju radi moju manzelku ani moju svokru a oni zase ich. Myslim si ze tam bude niekde problem v tych vztahoch, ze tam nie je laska ale je tam nenavist. Oni nechapu ze zlo plodi zlo, ze tam kde nie je laska, nieje Boh. Prosim Vas, napiste mi ked mozete co mam robit, lebo ja uz som zufaly. Mame velke financne problemy, cize dlhy a je to uz ako zacarovany kruh. Neviem ako sa z toho dostat, lebo ja tazko pracujem a nikdy nemam peniaze a nedary sa mi ani nic platit. Manzelka teraz zacala pracovat, ale doteraz mala aj problem s alkoholom. Prosim Vsemohuceho Boha aby mi pomohol prostrednictvom Vas pani Laura. Dakujem Vam, dovidenia.

  22. Myslela som, že neunesiem svoj žiaľ.
    Pekný večer želám pani Laura!V prvom rade by som sa z celého srdca chcela poďakovať nášmu Pánu Bohu za lásku ,silu a jeho pomoc v posledných týždňoch .Prekonali sme veľmi ťažké obdobie a len Pánu Bohu ďakujem ,lebo som cítila ,že stále je pri mne ..Aj keď mnoho ľudi nevie niektoré veci pochopit a nechce niektorým veciam veriť,cítila som že ten hnusný satan si opäť zasadol na mojho priateľa a manipuloval s ním veľmi škaredo ...Ublížil mne,synovi ale aj sám sebe ..Z jedného dňa na druhý bol zlý voči sebe a sám sebe..Prosila som Pána Boha nech nám pomôže ´Myslela som že už ten žial neunesiem ,ale opäť mi láska k Pánu Bohu ,prosby ,dobré skutky a čistá láska pomohli!Nespoznávam svojho partnera a dúfam,že to naozaj bolo jeho odhodlanie a posledný veľký boj so satanom :(Podotýkam ,že posledný deň ako sa rozhodol ,si spálil väčšiu časť svojej ruky a moja prvá myšlienka bola ,že dúfam,že to bol posledný pozdrav od hnusného Satana ,ktorý ho roky manipulovaĺ..A verím mu lebo veľa vecí zmenil k lepšiemu ,snažil sa byť lepším človekom ,ale každý jeden jeho krok k lepšiemu bol bolestivý,lebo Satan si ho nechcel dať...Ďakujem Drahý Bože za pomoc ,silu ochranu ,ktorú nám dávaš!!Bez teba by som to všetko nezvládla !!Takisto ďakujem Silvinke za jej úprimé srdce a roky krásneho priateľstva ´´ona ma uviedla na tu správnu cestu ,vieru a lásku k Pánu Bohu a takisto k Vám pani Laura ..Nech Pán Boh žehná ju aj celù jej rodinku️ Druhá vec ,ktorá mi veľmi leží na srdci sa týka môjho synčeka .Má6-rokov ,minulého roka mal výpadok dýchania.Po vyšetreniach nastal verdikt velké mandle aj nosnè aj krčné!Prvy termín operàcie sme mali v novembri -syn mi dva dni predtym ochorel -musím podotknùt,ze môj vnùtorny pocit mi vravel ,že nemám ho dávať operovať...Budúci týždeň máme ďaľší Termín ...Zase to isté,ja neviem či si to namýšlam alebo mi Pán Boh naznačuje ,že nemám ... dávať operovať. Veľmi by som bola Pánu Bohu vďačná za pomocnú radu ...Plne mu dôverujem a dùfam ,že mi odpoveď pošle ..Veľmi pekne ďakujem pani Laura ,nech Vás všetkých Pán Boh žehná! S láskou.

  23. Život sa mi obrátil naruby.
    Dobry den pani Laura,chcela by som vas poprosit ci by ste sa za mna nepomodlili, neviem ci ma niekto uriekol alebo co sa deje, mam 30 rokov nikdy som nemala vazne zdravotne problemy z v priebehu kratkeho casu sa mi zivot obratil naruby, zacali mi problemy s tlakom so srdcom, na poslednu chvilu mi operovali nosne dutiny mala som dutinu plnu hnisu a zacala som mat aj uzkostlive stavy, musim mat stale poruke tlakomer, tabletky na tlak a srdce a beriem kvôli stavom uzkosti a celkovo aby bolo telo kludne antidepresiva, ale vobec mi nie je dobre, mam pocit, ze mi nic nepomaha, mam malu dcerku a hlavne kvoli nej chcem zit, stale si vravim bude dobre ale nie, prosim o pomoc. dakujem s laskou.

  24. Stojím na jednom mieste sama.
    Dobry den.pisem vam lebo uz som rezignovala a len sa prizeram co bude dalej mam velmi velke problemy vo vztahoch trva to od 2008 roku sami podvodnici klamstva zaslo to az tak daleko ze moj posledny vztah ktory trvsl 4.5 roka ma dostal na psychiatriu deno dene hadky plac alkohol s mojej strany koli depresiam zacala som ho podvadzat on mna chcela som umriet momentalne som sama uzavreta a utiahnuta mam kamarata ktory tiez neako extremne o mna nestoji a co mi pride cudne mala som sa stretnut s jednym znamim ktory ma zaujal a mal autonehodu ja uz mam zmiesane pocity a asi mi niet pomoci prosila som boha ale asi zle skusala cakry regresnu liecitelku a nic ludia okolo mna sa posuvaju a ja stojim na jednom mieste sama.

  25. Červenanie tváre.
    Dobrý deň Vám prajem, neviem či ste sa už s týmto druhom problému niekedy vo svojej praxi stretli. Mojím veľkým problémom je červenanie tváre a strach z neho v niektorých situáciách, veľmi ma to obmedzuje v živote, pripadá mi to už ako nejaká kliatba a neviem čo s tým. Ďakujem za každú Vašu radu a pomoc. S pozdravom.

  26. Bože daj mi silu nehrešiť.
    Drahý nebeský Otec a Laurika, som na dne a neviem čo alebo kto je za tým ale mám pocit že meliem z posledného. Vždy som mal pocit že som tu pre niečo duchovné, že som povolaný ale oheň môjho života dohára a ja strácam silu, prosím čo mám urobit ? aby som sa dostal na správnú cestu, Bože preveď ma Prosím, daj mi silu nehrešiť a priviest na pravú cestu aspoň jedného hriešnika. Amen a Ďakujem zo srdca ... tvoj služobník.

  27. Náš rodinný život upadá.
    Vážená pani Laura, neviem, čo už mám spraviť, ale vy ste asi moja posledná nádej.....Posledný rok a pol sa cítim veľmi unavená, vyčerpaná a nič ma nebaví. Na mňa, aj moju rodinu sa lepia samé choroby....náš rodinný život upadá. Bola som vždy aktívny človek a teraz len prežívam. Mala som vždy čistý byt, teraz ma stojí veľa úsilia, čo i len dať prať a vyvešať prádlo. Vždy som bola s úsmevom tu pre naše deti a manžela, ale momentálne ma stojí veľa premáhania vyčariť pre nich úsmev....Milujem svoju rodinu, potrebujú usmiatu mamu a manžel manželku. Mám pocit, ako keby ma každý človek obťažoval a všetko ma hnevá.....Pani Laura, neviem, či mi viete pomôcť, ale budem trpezlivo čakať na Vašu odpoveď. S úctou.

  28. Nedarí sa mi v žiadnej oblasti.
    Dobrý večer, vážená pani Laura. Poznám Vašu stránku vyše roka,prispievala som aj svojimi príspevkami, aj teraz nedávno, obzvlášť mám obľúbené Božie modlitby, ktoré zázračne fungujú,chcela som sa k Vám objednať už dávno, ale nejako som nenabrala odvahy, ale teraz som sa rozhodla. Milá p. Laura v ničom sa mi nedarí, keď aj sa mi začne dariť, tak vzápätí všetko stroskotá,nedarí sa mi v žiadnej oblasti-po zdravotnej stránke, pracovnej ani osobnej a vzťahovej. Mám 46 rokov, som slobodná, bezdetná, bývam u rodičov. Od malička som bola všetkým na posmech. Nemala som veľa priateľov a ani teraz. Najviac ma trápi zdravotný problém-neustále sa opakujúcim krvácaním a toto ma trápi už dobrých 15 rokov a lekári mi nevedia pomôcť. Keď mi je aj chviľu dobre-napr.pol roka ono sa to zopakuje.Po pracovnej stránke som si veľmi dlho nemohla nájsť prácu, po Božej modlitbe za nájdenie si práce sa práca objavila-písala som o tom aj na Vašu stránku nedávno,ale neviem ako to v tej práci dopadne, pretože keď som nastúpila tak sa znovu objavili zdrav.problémy.Toto sa mi stalo už 2x,že keď mám nádej na stabilnú prácu, tak sa niečo objaví zlé,stále som ako v bludnom kruhu, z ktorého sa nemôžem dostať von.Čo sa týka vzťahov,všetky moje vzťahy boli krátkodobé a myslím, že nemali žiadny význam do budúcna.Chcela som už dávno zmeniť svoj život, ale ako veľmi chcem tak sa to proste nedá, sama to nedokážem!Chcela som už dávno odísť zo Slovenska, pretože cítim, že sem nepatrím, ale ani to sa nedá,v prvom rade kvôli zdrav.problémom.Takže akoby som sa nemohla pohnúť z miesta!Viem,že len náš láskavý pán Boh,ktorý je vládcom nad všetkým mi môže pomôcť.Nehnevajte sa, že Vám takto všetko dopodrobna opisujem.Čakám na Vašu odpoveď a želám spokojné Vianočné sviatky.

  29. Bože uzdrav mne.
    Bože pomoz mi nevím co dělám špatně jsem dobrý člověk ale potkalo mne před rokem nějaká nemoc vypadavavaji mi vlasy ted snad už po třetí já mela krásné dlouhé vlasy a přichází to jak chce narostou a zase vypadnou..Bože moc te miluji tak jako svou dceru a lidi kolem sebe,je tady jeden háček zamilovala jsem se do ženatého může který mne miluje a od te doby to všechno začalo.Prosím pomoz mi.

  30. No zivot sa so mnou nehra.

    a ci uz laska praca ci zdravie v nicom sa nedary no dost pomaham a snazim sa robit dobro no viac nevladzem...

  31. Lekári mi zistili inzulinovú rezistenciu.

    Chcela by som Vás p. Laura úprimne z celej mojej duše poprosiť o pomoc od Pána Boha. Skoro rok sa snažíme s manželom o dieťatko. Nedarí sa nám. Lekári mi zistili inzulinovú rezistenciu a s tým spojenú neplodnosť. Dali mi lieky z ktorých mi bolo zle a menila sa mi povaha. Dosť ma to vzalo. Písala som Vám vtedy, ale Pán Boh Vám nariadil oddych. Pokúšam sa znova prosiť pokorne o pomoc...

  32. Migréna.

    Pomoc od pána Boha na migrénu, alebo ukrutné bolesti hlavy spojené s vracaním žltej horkej vody väčšinou to začína zrána a pretrváva počas celého dňa niekedy aj viac dní. Tieto bolesti mávam asi zhruba 20 rokov. A pani Laura ešte by som sa chcel opýtať ja mám viacero zdravotných problémov ale všetko sa snažím trpieť a neviem či sa môžem k Vám postupne objednávať na odstránenie týchto problémov alebo to mám znášať a trpieť ako sa píše v modlitbe, ktorú mám karmickú že to utrpenie budem pokorne znášať. A ešte by som sa chcel opýtať mám starkú o ktorú sa momentálne starám doma, od malička mi pomáhala a má ma veľmi rada a má tiež viacero problémov a trpí vidím že trpí vždy jej poviem aby sa modlila k pánu Bohu často sa modlí od začiatku s nami síce svojimi slovami ale rozpráva všetko čo ju trápi pánu Bohu a chcem sa opýtať či jej môžem občas dať niečo z Božej stránky ak to pán Boh dovolí. Pretože si varí čaj z levandule a bazalky ale nikdy nie presnú receptúru tú jej nedám a ani by ju v tom veku už nevypila ale či jej môžem občas povedať čo si dať alebo nie. Nechcem nič robiť to čo by pána Boha alebo Vás nahnevalo. Ďakujem a večer zavolám čo mi na toto povie pán Vladimír. A ohľadom tej modlitbičky za odstránenie duše mojej sestry som sa modlil a tie problémy čo boli tak ustúpili tak na polovicu, ale verím že už tu nie je a už mi nebude robiť problémy.
    Nehnevajte sa ale ja sa chcem radšej opýtať ako urobiť chybu.

  33. Tinnitus.

    Dobrý večer pani Laura. Po telefonickom hovore s Vaším manželom Vás veľmi pekne prosím o pomoc, či radu. Rokmi trpím chorobou ktorá sa odborne nazýva tinnitus. Ide o šumenie v ušiach a tým sa prejavuje už aj nedoslýchavosť. Táto choroba ma veľmi trápi a už som z 24-hodinového šumu alebo pískania v ušiach veľmi unavená a bezradná. Veľmi pekne Vás prosím pomôžte.Vopred Vám ďakujem. S pozdravom...

  34. Dlhé roky mám problémy s ženskými vecami.

    Dobrý deň pani Laura veľmi potrebujem radu od nášho Pána Boha a pomoc už dlhé roky mám problémy s ženskými vecami mesiac čo mesiac mám zápal vaječníkov a maternice chcela by som to dať vyoperovat všetko von ale mám strach a chcem sa opýtať nášho Milujúceho Pána Boha či urobím správne keď pôjdem na tu operaciu alebo či je aj iná možnosť veľmi vám ďakujem za váš čas a za vašu ochotu aj Pánu Bohu vopred ďakujem za odpoveď...

  35. Problém štítnej žľazy.

    V lete mi diagnostikovali nález na šťítnej žľaze. Nakoľko som mala inu liečbu nepýtala som druhú. Mám nadmernú únavu a vyčerpanosť. Pri nejakom pohybe hneď potenie.A už druhý týždeň závraty hlavy a na hrudi akoby tlaky a pálenie,ktoré pociťujem až ku krku. Prosím Otče Bože o poslanie pomoci. Ďakujem nekonečne.

  36. Bedrový kĺb.

    Dobrý deň prosím vás o pomoc nakoľko mám bolesti ktoré sa mi vracajú a pretrvávajú od chrbta cez kríze a momentálne mám najväčší problém s bedrovim kĺbom. Doktori mi vždy nápisu lieky. A vôbec to nič nerieši nakoľko nebivam často na Slovensku. Ďakujem...

  37. Nesústredené dieťa.

    Drahý Bože, chcela by som sa Ťa spýtať na moju dcérku, je strašne roztržitá, zábudlivá, v škole sa nevie dobre sústrediť, nedokáže udržať pozornosť na učiteľku ani na učivo. Ako jej mám pomôcť? Ďakujem, milujem Ťa Bože.

  38. Epilepsia.

    Dobrý deň, pani Laura,
    chcel by som poprosiť Pánbožka o pomoc, nakoľko už 13 rokov trpím epilepsiou a záchvaty sa objavujú aj napriek liekom, ktoré užívam. Už nie sú, našťastie, také silné ako pred rokmi, niekedy sú to len také výpadky, po ktorých som chvíľu dezorientovaný, ale trápi ma to hlavne preto, že musím dochádzať denne do práce autom a nemám inú možnosť, ako sa tam dopraviť.
    Ďakujem Pánu Bohu aj Vám.

    S úctou...

  39. Mám otázku na zosnulého otca.

    Pozdravujem Vás, pani Laura,

    dúfam, že sa máte s pánom Vladom dobre.
    My sa s manželom naďalej poctivo liečime, ja sa Vám ešte ozvem koncom decembra, pretože budem pomaly končiť s liečbou na krvný zápal a náš láskavý Pán Boh mi odkázal, že ešte budem potrebovať liečbu na posilnenie nervovej sústavy, lebo ju mám veľmi oslabenú.
    Tentokrát sa na Vás obraciam s prosbou ohľadom môjho zosnulého otca. Ak by to bolo možné, chcela by som sa nášho láskavého Pána Boha opýtať na dušu môjho otca, ktorý nás náhle a nečakane opustil pred piatimi rokmi. Doteraz vlastne nevieme, čo sa mu stalo. Chcela by som sa spýtať, či sa má jeho dušička dobre a keby mu náš najláskavejší Pán Boh dovolil niečo odkázať pre jeho rodinu, hlavne pre moju mamu, nesmierne by nás to všetkých potešilo. Neponáhľa to, určite máte veľa práce s prijímaním liečebnej pomoci pre ľudí, takže budem trpezlivá.
    Z celého srdca Ti ďakujem, Bože Otče, za Tvojho posledného Božieho proroka a Vám, pani Laura, za Vašu nesmierne obetavú prácu a pomoc ľuďom. Prajem Vám aj Vášmu manželovi veľa veľa lásky, šťastia, zdravia a Božieho požehnania.

  40. Bolesti zubov.

    Milovaný Boh môj, chcela by som Ťa poprosiť o liečbu pre moje zuby. Už asi 3 roky mám veľké bolesti, keď som si chcela dať vymeniť čierne plomby za biele a odvtedy ma každý zub s bielou plombou strašne bolí, už som zmenila aj zubárov a aj viac krát plomby, všetci zubári mi chcú len nervy ťahať zo zubov. Prosím Ťa milovaný Bože o pomoc.
    Tvoja dcéra...