Prosba do ochrannej stráže mojej duše k anjelovi mojemu.

15.12.2013 10:52

Prosba do ochrannej stráže mojej duše k anjelovi mojemu.

Bože svoju lásku odosielam slovami tejto modlitby anjelovi môjmu, ktorého stráž silu ochrannú duši mojej dáva. Láskavý ochranný anjel môj, slovami týmito ti svoju lásku a vďaku posielam do nebeských výšin za ochranu, ktorou sa život môj stáva bezpečný od každého nešťastia ku mne smerovaného. Staň svojou blízkosťou každý deň pri duši mojej, ktorá sa strážou tvojou oddanou každému nebezpečiu vzdiali silou jej Bohom žehnanou. Ľúbim ťa strážny anjel môj ochranný a svoju vďaku ti každý deň odosielať slovami tejto modlitby budem. Slová vďaky za tvoju stráž vzornú Bohu posielam aby ťa odmenil láskou svojou za tvoju bedlivosť ochrany života môjho. Bolesti každodenné svojou láskou ku mne odnes na krídlach anjelských do ďaleka a šťastie tvojej ochrany daj cítiť duši mojej svojou blízkosťou každodennou. Bráň denne dušu a telo moje pred každým nebezpečím smerovaným od zlých síl a zastav silu každého zla silou svojou Bohom žehnanou. Bohom láskavé tvoje poslanie žehnané strážiť moju dušu svojou láskou k tebe odmeňovať budem celý svoj život touto láskavou ďakovnou modlitbou, ktorú ti svojou dušou odosielam do nebeských sfér. Amen.

 

Poznámka:

Môj láskavý Pán Boh mi od samého začiatku odkazuje, že každý z nás má svojeho ochranného anjela ktorého nám do ochrannej stráže pridelil, len mnoho ľudí zabúda na jeho existenciu a neprosí ho o anjelskú ochranu. Vždy keď poprosíte svojeho anjelička strážneho hneď na začiatku dňa o jeho neustálu ochranu a stráž počas celého dňa pred každým nebezpečím ktoré bude na vašu dušu neviditeľné číhať, váš anjelik bude poctený za prejav vašej dôvery k jeho anjelskému poslaniu danému Bohom a bude vašu dušu veľmi rád každú sekundu chrániť a sprevádzať každý jeden váš duševný krok počas celého dňa. Každý strážny anjel čaká na vašu prosbu o ochranu každodennú a nechce byť zabudnutý vašou dušou akoby ani nebol. Vašu prosbu o ochranu vždy počuje a plní si svoje anjelské poslanie zodpovedne pred Bohom v tom, aby vašu dušu aj telo včas ochránil od úrazu, havárie, rôzneho iného nešťastia, len treba vždy pozorne načúvať hlasu svojej duše v rôznych životných situáciach a rozhodovaniach. Keď vašu dušu smeruje nevysvetliteľný pocit nechoď tam dnes, alebo máte zlý pocit napríklad sadnúť do auta a ani neviete prečo, alebo dopredu zaplatená a rezervovaná očakávaná dovolenka na ktorú ste sa veľmi a dlho tešili, zrazu sa vám nechce na ňu ísť a neviete opäť prečo, veď to bol vždy váš túžobný sen ju absolvovať, atď.... môže to byť váš ochranný anjel, ktorý vás vopred varuje pred hroziacim nebezpečenstvom. A preto treba prosiť každý deň svojeho anjelička strážneho o ochranu a večer by sa patrilo mu aj poďakovať za jeho stráž, čo len pár slovami za ochranu počas dňa.

 

Boží odkaz:

Vždy všetkým cíteniam svojej duše dôverujte, lebo nie sú vaše zmysly šieste ale ochrana z nebies. Amen.

 

Viac o anjeloch sa dočítate tu:

www.liecitelka-laura.sk/news/anjeli-a-archanjeli-3/

www.liecitelka-laura.sk/news/komunikacia-s-anjelmi-1/

 

Komentáre:

  1. Gabriela a Jozef | 10.08.2018
    Laskavy Boze Otce , dakujeme Ti za tuto nadhernu modlitbu z nebies. Velka vdaka Vam pani Laura za vsetko co pre nas robite.

  2. Katarína | 18.07.2018
    Krásna modlitbička! Ďakujem z celého srdca za ochranu a stráž.

  3. Helena Š. | 05.07.2018
    Láskavý Bože, ďakujem za túto prekrásnu modlitbu.Modlim sa ju za dcéru a priateľa,tak to cítim.Už veľa krát sa mi stalo,že mi niečo našepkalo,čo mám spraviť v tej chvíli a keď som to odignorovala,tak som NATO doplatila a keď som poslúchla,tak všetko dobre dopadlo.Myslela, že je to intuícia,ale to asi anjel strážny zavelil.Nádherne si to zariadil, že máme niekoho,kto nás doslovne stráži na ceste, sprevádza nás pri narodení ale aj pri našom skone.Včera má doslovne ochránil.Včera sa mi snívalo o mojom odparkovanom aute pri vode a moje dieťa sa nechali unášať prúdom vody, keď som sa zobudila,tak som vedela,už to poznám,že budú nejaké problémy.Aj pocit takého nepokoja,keď som sadala do auta.Ty vieš,že ťa vždy požiadam o tvoju ochranu a nebojím sa,lebo som tých najlepších rukách,v Tvojich...Ako som odbočovala do môjho pruhu,v protismere obiehalo auto kamión, hneď mi niečo našepkalo, vráť sa naspäť do pruhu, chvalabohu nič za mnou nešlo, žiadna panika, rýchle uvažovanie,to sa na mňa moc nepodobá.Verím,že to mi môj anjel našepkal,začo mu aj za tvoju ochranu veľmi pekne ďakujem.S láskou Helena...

  4. Elena | 29.06.2018

    Láskavý Bože Otče , veľké ďakujem za strážneho anjela, ktorý mi s Tvojej Božej vôli pomáha aj za prekrásnu modlitbu. Milujem Ťa môj Bože. Ďakujem pani Laura, za obetavosť

  5. Simona | 19.06.2018
    Drahý Bože, vdaka ti za túto krásnu modlitbu a za anjelov..Je milé vedieť,že nás niekto ochraňuje a počuje.

  6. Iva | 17.06.2018
    Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý, za túto prekrásnu modlitbu. Budeme sa ju modliť ráno aj večer prosiť a ďakovať nášmu anjelovi strážnemu za jeho ochranu. Ďakujeme Ti Otče Bože láskavý za všetky modlitby na tejto vzácnej Božej stránke. Ľúbime Ťa Otče Bože láskavý a ďakujeme za Tvoju Božiu pomoc, ochranu, starostlivosť, že nás liečiš a uzdravuješ a za všetky Božie receptúry. Ďakujeme Vám pani Laura za všetko čo vkladáte do tejto krásnej Božej stránky. Pozdravujeme aj Vášho manžela Vladka. S láskou Iva a syn.

  7. Julia L. | 16.06.2018
    Láskavý Môj Bože veľmi pekne Ti Ďakujem za prekrásnu milú modlitbičku veľmi ma potešila a s láskou sa ju budem modliť anielíčka môjho prosiť .Láskou veľmi vďačne Ďakujem do Tvojej najvzácnejšiej náruče .S láskou .

  8. Peter K. | 16.06.2018
    Bože otecko náš ,ďakujeme Ti za Tvoju nekonečnú lásku ku nám všetkým a za anjelika pre každého jedného z nás, aby nás chránil a viedol nás len ku Tebe Bože náš jediný.Bože otecko len Ty nám posielaš z nebíčka tie najkrajšie modlitby tak ako aj túto prekrásnu na ochranu našej duše naším anjelikom a za poďakovanie sa mu za jeho oddanosť napĺňať jeho poslanie Tebou Bože dané, ako stráž nad našimi dušami na tejto zemi.Bože S celého srdca Ti ďakujeme za túto krásnu modlitbu a len Tebe patrí naša láska najväčšia.

  9. Veronika | 15.06.2018
    Krasna motlidba dakujem Bože S laskou Nika.

  10. Gitka | 15.06.2018
    Milujem Ťa láskavý môj Otecko nebeský nesmierne a ďakujem Ti za prideleného Anjela, ďakujem Ti za nádhernú modlitbu. Túto modlitbu sa budem modliť ráno aj večer, prosiť svojho Anjela o ochranu mojej duše, ďakovať a odosielať lásku za pomoc. Mnohokrát ďakujem. S láskou Gitka.

  11. Margita | 15.06.2018
    Nádherné, dušu hladiace, tie slová v modlitbe môže len BOH diktovať len treba mať Vieru a Lásku k Bohu a netreba ani žiadne poistky, pridelený nás strážny anjel nás ochráni v mene Jediného Boha.
    Ďakujem a ďakovať budem.
    S láskou
    Margita

  12. Renata R. | 15.06.2018
    Milovaný Otče ľúbim Ťa a ďakujem za túto modlitbičku.Každé ráno a večer ju budem s láskou odosielať svojmu anjelovi s vďakou aby ochraňoval počas celého dňa moju dušu a moje rozhodnutia . Ďakujem Otecko za môjho Anjela budem ho zahŕňať krásnymi a nežnými slovami lásky .Ľúbim ťa BOŽE môj.

Pridať komentár