Pros mňa svojeho Boha o pomoc a dôveruj tomu, že tvoj hlboký žiaľ utíšim do duševnej bezbolestnosti.

09.10.2019 08:48

01.10.2018

  1. Nestav nikdy svoju dušu do zradnej pasce satanovej záludnosti. Tvoj krok do hlbín temnoty bude tým posledným. Amen.

  2. Duša tvoja ak bude svojou čírosťou čistoty mať jas v ktorého odlesku budem ja tvoj Boh v tvojej duši existovať a nezakalíš to svetlo ktoré ja Boh do hĺbky tvojej duše svojou láskou posielam, budem mať tvoju dušu ja Boh rád a sľubujem, že ani na okamih v svojom ťažkom bytí žitia nezablúdiš, lebo to Božie svetlo ktorým kŕmiť tvoju dušu budem sa niesť bude tou najjasnejšou hviezdou aby v bludisku zla si nezablúdila. Amen.

  3. Keď tvoja duša moc smutná ostáva, pros mňa svojeho Boha o pomoc a dôveruj tomu, že tvoj hlboký žiaľ utíšim do duševnej bezbolestnosti. Amen.

  4. Všetko zlo tohoto sveta dokáže duša tvoja pokoriť a zdolať zlomením, ak sa tvoje duševné vnútro stáva vystlané dobrotou a vierou v Boha. Amen.

  5. Tvoj svet čoskoro spadne ak ty duša nepochopíš, že ja Boh som len jeden a nikto viac súčasť mojeho Božieho postu netvorí. Amen.

 

Komentáre:

  1. Najláskavejší Otče Bože, prosíme Ťa o ochranu pre našu pani Lauru

    Iva | 17.10.2018

    Otče Bože láskavý, veľmi Ťa prosíme ochraňuj našu pani Lauru a jej manžela Vladka od všetkého zla. Prosíme Ťa, daj našej pani Laure do každého dňa veľa Božieho požehnania, sily, radosti, šťastia a pokoja. Pani Laura ďakujeme Vám, že ste nás naučila milovať jediného Pána Boha, ukázala nám tú správnu cestu života. Ďakujeme Vám za túto nádhernú Božiu stránku, za Božie receptúry, modlitby a všetko čo je na tejto Božej stránke. Ďakujeme Vám, za Vašu pomoc, že nám vždy pomáhate, keď to potrebujeme. Pani Laura máme Vás radi a stojíme pri Vás. S láskou a vďakou Iva a syn Lukáš.

  2. Prosím Ťa Bože, obráť karty osudu a vypočuj naše modlitby

    Peter K. | 17.10.2018

    Láskavý Bože náš všemocný, vždy si nám odoslal tú jedinú a najsprávnejšiu pomoc cez láskavú a drahú pani Lauru ,aj keď ona sama trpela a radšej uprednostnila nás čo v Teba Bože veríme, milujeme Ťa a modlíme sa len ku Tebe .Prosím Boźe otecko náš všemocný a nekonećne spravodlivý, vypočuj teraz naše prosby nás všetkých Tebe oddaných a zastav kaźdého, kto svojou zlobou ubliźuje drahej pani Laure aj pánovi Vladimírovi a nedopusť aby sa trápili za toľkú obetavosť a láskavosť toľkým nám preukazovanú, kaźdý jeden deň.

    Drahá pani Laura nám vždy odovzdala pomoc a v mnohých prípadoch na záchranu nášho života, obetovala sa pre nás v akú koľvek hodinu a vždy trpezlivo pre nás prijala každú pomoc a radu od všemocného nášho Pána Boh. Preto by sme aj mi v tejto chvíli mali odovzdať modlitbu a prosebné slová za jej čistú a krásnu dušićku a jej manžela ,je to to najmenej čo môžme všetci Bohu verný spraviť a nie je nás málo Bohom láskavým uzdravených a to je čistá pravda. Bože tak isto v pokore svojej duše vyprosujem pre láskavú a drahú pani Lauru a jej manžela pána Vladimíra lásku a pokoj v ich dušiach a šťastie každý deň cítené a veľmi Ťa Bože otecko môj láskavý prosím,, zastav tých, ktorý ubližujú a nevážia si tejto nádhernej jedinej Božej stránky ,Božích modlitieb a právd na nej, krásnych Božích kréd, a v neposlednom rade nášho posledného Božieho proroka, našu drahú pani Lauru.Bože otecko na kolenách Ťa prosím, aby si vypočul každú modlitbu za ich láskavé dušičky a verím Bože, že tak ako si nám a drahej pani Laure odkázal, karty osudu sa čoskoro obrátia a ten kto trpí zlobou tohoto hriešneho sveta, bude cítiť neprekonateľnú silu a pokoj v duši a Tí všetci na druhej strane len plač a trápenie za ich nekonečnú zlobu.Milujem Ťa Boh môj jediný a aj v tom najväčšom trápení svojho života vždy budem, lebo len Ty si mi zachránil život a ja to viem Bože Tatinko môj jediný.

  3. Prosím Bože ochraňuj pani Lauru

    Kristína | 16.10.2018

    Chcela by som sa pripojiť k timto krásnym vyznaniam a poprosiť pána Boha aby ochraňoval pani Lauru aj jej manžela od všetkého zlého. Obaja sú to dobrý ľudia, ktorý iba pomáhajú ľuďom. Pani Laura si nezasluži aby trpela a trápila sa. Prosím Bože ochraňuj ju. Ona je Boží prorok mali by sme si ho všetci vážiť a ďakovať Ti že si nám ju poslal na tento svet. Bez jej a tvojej pomoci Bože by sme už boli stratení. Ochraňuj pomáhaj a dodávaj jej silu vždy keď to bude potrebovať. Prosím ťa pekne Bože vypočujtu túto moju prosbu a radosťou ju postavím pred všetky ostatné ktoré k tebe mám. Ochraňuj a pomáhaj pani Laure aj jej manželovi.

  4. Bože môj milovaný Ďakujem za p. Lauru našeho proroka

    Renata R. | 16.10.2018

    Čítam tu nádherné vyznania a pohladenia a chcela by som sa pripojiť k týmto krásnym a pravdivým slovám , ktoré som si tu prečítala od všetkých pohladili ma.

    Milovaný Otče Bože láskavý zo srdiečka Ti ďakujem za našu p. Lauru proroka pre túto zem,ktorá je celá pohltená zlobou a sebectvom .P. Laura je poklad keď ho nájdete tak ste vyhrali ale cesta je tŕnistá a spletitá. Veľa som skúšala zdravú stravu, prístroje a rôzne iné talafatky. Keď si zhrniem všetky výdavky , ktoré som do tohoto všetkého dala kúpim si pomaly nový byt . Ale všetko je tak ako má byť a ja som vďačná za to že som Vás našla a že som našla Vás p. Laura našla som milovaného BOHA takže keď si to zhrniem našla som všetko a nepotrebujem už nič iné. BOH+LÁSKA = som milionár. Nie v peniazoch by som to rátala ale milión všetkého zdravého božieho. Som človek jednoduchý ale láskavý . Túto láskavosť som dostala darom od BOHA a to je to čo potrebujem nie peniaze a majetky ale lásku božiu. Vám p. Laura a p. Vladimírovi ďakujem za každé slovíčko pomoci v dobrom aj v zlom lebo to tak funguje. Učíte nás všímať si cítiť a hlavne pomáhať ostatným tak isto ako to robíte po celý čas vy dvaja s láskou a radosťou ale niekedy aj bolesťou. Ľúbim Vás a prajem Vám aby tento celý svet sa Vám klaňal za všetko čo ste pre nás všetkých urobili . Milovaný BOŽE prepáč viem že sa máme klaňať tebe milovaný môj a vždy budem ale týmto by som sa chcela pokloniť k Vám dvom p. Laura , p. Vladimír za všetko a viem že všetko sa na dobré obráti a žolíka dostanete právom Vy. Ten Vám patrí bezhranične a právom budete obdarovaný láskou všemocnou akú si zaslúžite len pre Vás s vďakou a tými najkrajšími pocitmi Ti ďakujem Otecko milovaný za tento život že si mi dal možnosť stretnúť ľudí a Vás všetkých s pocitmi a láskou v srdci. Nebojím sa života na tejto zemi už nie lebo mám všetko Božiu lásku .P. Laura ešte raz ďakujem za túto stránku pomoci, radosti, zdravia urobili ste pre nás všetko čo ste mohli a toto budeme robiť aj mi všetci pre Vás s láskou . Ďakujem.

  5. Láskavý Bože Otče prosím Ťa o pomoc pre vzácnu pani Lauru

    Elena | 16.10.2018

    Láskavý, dobrotivý, najdrahší , milovaný moj Bože Otče , prosím Ťa o pomoc pre našu o Tvoju najvzácnejšiu dušičku pani Lauru a jej manžela , nech všetko zlé pominie a už len krásne dni ich života im požehnaj a prosím Ťa urob zazrak , aby tento svet zobudili k Tebe Bože a toľko netrpeli pre ľudskú hlupotu, nevedomosť a zlo, ktoré na tejto zemi je. Prosím vyslyš naše volanie k Tebe, aj od mojej hriešnej duši . Milujem Ťa a vždy budem, ďakujem za každý okamih záchranného života , bezhraničnou dôverou Ti všetko odovzdávam .

    Vzácnu pani Laura sme s vami a pri vás , ďakujem za vašu obetavosť, námahu, lásku, trpezlivosť, za svetlo vašej vzácnej dušičky, ktorá nás statočne vedie k najväčšej Božej láske a všetko čo pre nás robíte aj Vladkovi . Jediný Boh je neprekonateľná sila a verím , že sa o všetko a všetkých postará podľa duševných zásluh a v pravý čas .

  6. Našmu prorokovi

    Zuzana s rodinou | 16.10.2018

    Otecko prosíme Ťa vlej do duší našej vzácnej Laury a Vladka veľa odvahy a sily pri ich boji. No nieje to len váš boj , ale aj náš a stojíma za vami. Ste naša hviezda v tme , naša záchrana v tomto skazenom neveriacom svete. ĽÙBIME VÁS.

  7. Stojím pri vás.

    Júlia Š. | 16.10.2018

    Otecko nebeský nech vás ochraňuje. Bože daj silu, odvahu, ochranu a pokoj pre pani Lauriku a Vladka. Nedovoľ nikomu aby im ubližoval. Maju vzácny dar. A veľa ľudí ich potrebuje. Držím prsty. Nevzdávajte sa. Nikdy. Ľúbim vás.

  8. Pane Bože srdečne Ťa prosím o ochranu pre pani Lauru.

    Margita | 15.10.2018

    Môj Milovaný Jediný BOH veľmi prosím o ochranu od každého nebezpečenstva pre Tvoje dieťa, nášho proroka pani Lauru. Prosím Ťa Pane Bože odvráť všetkých nepriateľov a neprajníkov pani Laury,prosím posilni jej srdce,upokoj jej dušu, ZASTAV všetkých tých, ktorí jej chcú ublížiť, Nedovoľ Pane Bože aby jej niekto spôsoboval smútok a bôľ.Len TY JEDINÝ BOH to môžeš zabezpečiť-LEBO TY si Pán a JEDINÝ BOH tohto sveta

    Pane Bože milujem ďakujem Ti za každodennú ochranu, silu a pokoj v mojej duši.ďakujem za pani Lauru lebo cez ňu si ma naučil Teba prosiť o odpustenie, Tebe denne ďakovať,Teba Jediného Boha prosiť o pomoc .Nebyť pani Laury a Božej stránky mnoho mnoho ľudí by bolo v tme. Verím že mnoho ľudí je takých ktorí nepíšu do Božej stránky, ale veľa sa z nej naučili, aj za nich Ťa Pane Bože veľmi prosím o záchranu a ochranu našej drahej Laury.

    Pane Bože milujem ŤA a prosím o odpustenie za moje hriechy, schybenia, zlyhania.

    Pani Laura a Vladko pozdravujem Vás, nech Vás oboch náš Tatík ochraňuje.

    S láskou a vďakou

    Margita

  9. Nevzdavajte to! Pan Boh Vam pomoze.

    Olga | 15.10.2018

    Draha pani Laura,

    je mi uprimne velmi luto, ze Vas postihlo zle obdobie, kde musite prejavit svoju silu a nenechat sa zlomit. Prosim zvladnite to! Je tu tolko vela ludi, ktori cakaju na Vami publikovane Bozie odkazy, liecby a rady. Som jednou z nich, hoci ked som prosila o pomoc, bola mi zamietnuta. Vtedy ste ma povzbudili slovami: „Modlite sa, proste Boha a on Vam pomoze“. Tieto vety mi dodnes rezonuju v dusi a vzdy ma znova postavia na nohy. Mila pani Laura, ja sa modlim aj za Vas a nas Otec nam obom pomoze. Prosim nevzdavajte to! S laskou Olga

  10. Sme pri Vás

    Dana K. | 15.10.2018

    Láskavá pani Laura,vy Viete !!! Ja tuším cítim.....nejde mi pisať veľa slov. Chcem aspoň ,aby ste vedela,že sme s Vami.Sme pri Vás, nech sa deje čo sa deje. Boh náš láskavý je najväčšia sila!!!

  11. Podpora a poďakovanie našej vzácnej pani Laure

    Gitka | 15.10.2018

    Najdrahší môj Bože, chcem sa Ti na tejto prenádhernej Božej stránke poďakovať za našeho posledného Božieho proroka Lauru a vyjadriť jej svoju podporu. My pacienti sme a vždy sme boli pre pani Lauru na prvom mieste. Aj keď jej nebolo dobre vždy sa snažila z lásky nám ochotne pomáhať v našom trápení, zúfalstve a beznádeji. Má môj veľký obdiv a úctu. Veľmi si vážim našu drahú a vzácnu Lauru a jej nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás vykonáva s veľkou láskou, trpezlivosťou, ochotou a nesmiernou obetavosťou. Láskavý môj dobrotivý Bože, vyprosujem pre našu vzácnu Lauru v nebíčku pred Tvojou milostivou Božou tvárou Tvoju každodennú Božiu pomoc, vďaka ktorej sa dá všetko zvládnuť. Nekonečne verím a dôverujem Tvojej Božej pomoci a vždy budem. Láskavo Ťa dobrotivý Bože prosím ochraňuj pani Lauru a jej manžela Vladka od všetkého zlého a od každého nebezpečenstva. Požehnaj im dobré zdravie, veľa síl a energie do každého dňa ich života. Posielam Vám obom plnú náruč lásky, plnú náruč dobra a prajem Vám to najlepšie z najlepšieho a najkrajšie z najkrajšieho. S láskou, úctou a vďakou Gitka

  12. Stojime pri Vas pani Laura

    Maria | 15.10.2018

    Stojime pri vas mila pani Laura a dakujem vam za vsetko co pre nas robite .Ste najuzasnejsi clovek akeho poznam ,prejem vam vela sil a modlim sa za vas .Nech vas pan Boh zehna a ochranuje .Mame vas radi .

  13. Podpora pre milú pani Lauru

    Júlia P. | 14.10.2018

    Chcela by som podporiť pani Lauru, pretože ona často podporila mňa, cítila som od nej, že mi pomáha z lásky. Preto si myslím, že si takýto človek zaslúži cítiť vďaku od svojich pacientov a nie opak. Keď pani Laura pomôže tak je to samozrejmosť a keď sa o sebe po toľkej pomoci dozvieme pravdu s ktorou nie sme spokojní tak treba nenávidieť? Tak to chodí?

    Nechcem sa ani vcítiť do koži pani Laury, aké to musí byť, keď človek namiesto vychutnávania ovocia svojej práce dostáva takto zabrať.

    Pani Laura, veľa ste nám dali do života a chcem aby ste vedeli, že to dobré sme Vám nezabudli a že to malo zmysel. Vediete nás k Pánu Bohu, odovzdávate liečby a rady, vďaka ktorým sa učíme byť lepšími ľuďmi, napraviť svoje chyby a bezhranične milovať Pána Boha, Jeho si najviac na svete vážiť a velebiť. Sme hlúpi ľudia. Musíte veľmi milovať Pána Boha, keď nám ešte stále dokážete pomáhať a robiť si svoju prácu, podľa Božej vôle. Žiadny iný človek by to nezvládol, tak ako zvládate. Prajem Vám len to dobré a stojím pri Vás.

  14. Vďaka pani Laure.

    Helena Š. | 14.10.2018

    Chcela by som sa srdečne poďakovať pani Laure, že mi zavolala a dala recepty pre moje telo.Ona nezabúda na nás v ťažkých chvíľach a preto nezabúdajme aj my na ňu a v myšlienkach na ňu pozitívne myslíme a modlíme sa za ňu, veď máme za čo.Mozno si poviete načo,veď za ňou stojí Boh, on jej pomôže, áno pomôže, nenechá ju spadnúť.Ale zlo je tak veľké,že každá dobrá myšlienka a modlitba,ho oslabí.Je to aj keď silná žena,ale je to citlivá bytosť a hlavne žena,o to viac to v svojom vnútri prežíva.Vie čo má robiť,vie že musí ísť a bojovať,ale je citlivá a zraniteľná.Každí prorok to má ťažké a ona o to viac,preto nezabúdajme na ňu.Boh za ňou stojí a príde čas, keď ona ukáže svoju moc a to, prečo je tu medzi nami,ale všetko sa nedeje hneď a všetko na svoj správny čas a ja verím,že ako ona stojí za všetkým čo povie,čo robí by nezvládol možno nikto,kto by sa len tak obetoval a robil to čo robí ona? Môžeme spraviť aspoň to málo,čo môžeme.Ja už som začala.Láskavý a dobrotivý Bože, ochraňuj ju a jej manžela,daj im sily, lásku a energiu na každodenné zvládanie života.Daj im toľko sily a energie,o koľko sme ich my a ich neprajníci pripravili...

  15. Prosba k Láskavemu Pánu Bohu o ochranu Najvzácnejšiej duše p. Laury

    Julia L. | 12.10.2018

    Láskavy Môj Jediný Najvzácnejší Bože Veľmi pekne Ťa chcem poprosiť najväčšou láskou aká je v mojej duši a v mojom srdci o najvyšiu ochranu z Náruče Najsilnejšieho Jediného Boha o pomoc k najvzácnejšiej duše tohoto sveta ktorú Boh najviac miluje a vykonáva najťažšie poslanie pre záchranu tejto civilizácie .Láskavy Môj Bože si Mocnár celého tohoto sveta nedovoľ aby duša p.Laury trpela, zober z jej duše všetko trápenie a daj navyššej ochrany k jej duši aj jej Vladkovi nech v pokoji a láske vykonáva na zemi to čo má od Boha žehnané .Splň všetky jej túžby ,sny ,daj jej do života len všetko to najkrajšie z najkrajšieho a najvzácnejšie z najvzácnejšieho .Vedie nás nekonečne statočne po Božej Najvzácnejšiej ceste ,jej obetavosť nemá hraníc keď treba pomáhať v akom koľvek čase obetavo láskou neodkladne pracuje .Láskavy Môj Bože požehnaj Najvzácnejšiej Milovanej p.Laure len radosť ,úsmev ,božieho štastíčka ,pokoja ,relaxu ,harmonie do jej najvzácnejšieho života .Len Ty Jediný Najmocnejší Mocnár tohoto sveta a Tvoja spravodlivosť dokáže zastaviť hlupákov čo nemajú úcty ani najmenšieho rešpektu pred Mocnárom Tohoto sveta .Veľmi pekne Ťa Láskavy Bože prosím ochráň nám Milovanú p.Lauru perlu najvzácnejšiu ktorú si Ty Boh dal do daru pre tento svet .Milujem Ťa Láskavy Môj Jediný Bože a z celého srdca len Tebe ĎAKUJEM za to že žijem a že sa tak o moju dušu staráš aj o moje deti a posielaš mi pomoc cez Milovanú Najvzácnejšiu dušu p. Laury .Milovaná p.Laura Veľké najvďačnejšie ĎAKUJEM za vašu lásku ,obetu ,nekonečnú trpezlivosť ,úžastnú dobrotu ,ochotu ,bojovnosť ,skalopevné vedenie pravej lásky k Najvzácnejšiemu Bohu .S pozdravom .

  16. Poučné Božie kréda.

    Janulienka. | 11.10.2018

    Pane Bože TY si jedinečný a dokonalý v svojej múdrosti, dokonalosti a spravodlivosti... Tvoje Božie kréda hovoria jasne a zrozumiteľne a nepochopí ich len ten, kto ich pochopiť nechce. Ich posolstvom je Božia pomoc v živote každého človeka, ktorý verí v Jediného Pána Boha. Takíto ľudia budú pod Božou ochranou, ochraňovaní pred satanovou záludnosťou, budú cítiť Božiu lásku a ľahšie sa prenesú aj najťažšími úskaliami v živote.

    Samozrejme, že je dôležité dodržiavať Desatoro Božích prikázaní, nezištne pomáhať iným, pretože dobro sa tiež niekoľkonásobne vráti. A nikto by nemal zabudnúť odpúšťať sebe, ako aj ľuďom, ktorí ublížili nám, prosiť Boha o odpustenie hriechov a prosiť o odpustenie treba aj tých, ktorým sme ublížili my.

    Dostali sme do vienka slobodnú vôľu rozhodovania a rozum. Sú to dary, ktoré ovplyvnia životy a osudy mnohých ľudí. Treba sa len rozhodnúť, ktorou cestou chceme ísť .... ak tou ľahšou, správnou a Bohu milou, tak stačí, ak správne pochopíme Božie odkazy a kréda, podľa ktorých budeme aj žiť.

  17. Srdečná vďaka

    Margita | 11.10.2018

    Tebe Bože srdečne ďakujem za liečbu na depresiu, za Božie liečebné cviky na chudnutie, za modlitbu na hrubé čevo na jeho liečbu obyčajným korením čo robí zázraky. Ďakujem Ti za to že počúvaš moje prosby, modlitby, že ochraňuješ mňa a moju rodinu. Verím len Tebe Jedinému Bohu a nikdy to nebude inak. Pane Bože milujem Ťa z celého srdca a Ďakujem Ti Bože za to že si nám poslal nášho proroka pani Lauru, ktorá s veľkou láskou vykonáva toto neľahké poslanie.Prosí Ťa Pane Bože o ochranu od každého nebezpečenstva pre pani Lauru a jej manžela. Vyprosujem pre nich oboch Tvoje Božie požehnanie, aby jej už nikto neubližoval. Túto ochranu Pane Bože len Ty jediný BOH môžeš zabezpečiť.Som veľmi šťastná že si mi Pane Bože doprial spoznaťju a cez jej duševný príjem si mi poslal mnoho krát liečbu a aj v tých asi aj život ohrozujúcich prípadom. Pane Bože ešte raz srdečná vďaka.

    Pani Laura, Vladko, pozdravujem Vás, prajem Vám pokoj do duše, veľa zdravia, sily, aby sa Vaše trápenia všetkého druhu ukončili a Vaše srdce nezaťažovali. Myslím si že ste mnoho,mnoho ľuďom otvorili oči a cestu k Jedinému Bohu, mnoho ľuďom ste prijali od pána BOHA liečby, ktoré mnohokrát zachránili život, naučili ste nás správne prežehnať, modliť sa a to sú ták dôležité veci, ktoré by som chcela aby Vám upokojovali srdce.

    Vážim si Vás a BOHU ďakujem za Vás. Srdečná vďaka.

    S láskou Margita

  18. Vždy s Vami, vždy pri Vás

    Michaela | 10.10.2018

    Dobrý večer pani Laura.

    Chcela by som Vám len povedať že stojíme pri Vás a pokiaľ budete potrebovať pomoc s čímkoľvek, kedykoľvek sa na nás s manželom vo všetkom môžete obrátiť. Pokiaľ budeme vedieť urobíme všetko pre to aby sme Vám pomohli, tak ako vy stále pomáhate nám a stojíte pri nás

    Sme veľká BOZIA rodina a v nás máte vždy oporu. Ste silná žena a vy to všetko ustojite. Modlíme sa za Vás a posielame veľa síl.

    Michaela

  19. Božie kreda sú veľmi poučné.

    Ľudmila | 10.10.2018

    Ďakujem za tieto Božie kreda,kto číta túto stránku musí prísť na to,že je tú všetko úžasné a pravdivé,čo Pán Boh odkazuje po svojom Prorokovi páni Laure sa všetko plní a to do botky.

    Desatoro prikázaní. - Potom Boh hovoril všetky tieto slová :Ja som Pán, tvoj Boh,ktorý ťa vyviedol z egyptskej krajiny,z domu otroctva.

    Nebudeš mať iných bohov okrem mňa!

    Neurobíš si modlu, ani nijakú podobu toho,čo je hore na nebi,dolu na zemi alebo vo vode pod zemou!Nebudeš sa im klanať,ani ich uctievať! Lebo ja,Pán, tvoj Boh,som žiarlivýBoh,ktorý tresce neprávosti otcov na deťoch do tretieho a štvrtého pokolenia u tých,čo má nenávidia, milosrdenstvo však preukazuje až do tisiceho pokolenia tým,čo má milujú a zachovávajú moje príkazy.

    Nevezmeš meno Pána svojho Boha,nadarmo!Lebo Pán nenechá bez trestu toho,kto bude brať jeho meno nadarmo.

    Spomni na sobotňajší deň, aby si ho zasvätil.Šesť dní budeš a tvoriť všetky svoje diela,siedmy deň je však sobota Pána, tvojho Boha.Vtedy

    nebudeš konať nijaku prácu ani ty ani tvoj syn alebo tvoja dcéra,ani tvoj sluha,alebo tvoja slúžika ,ani tvoj dobytok ani cudzinec,ktorý býva v tvojich bránach.

    Lebo za šesť dní Pán utvoril nebo a zem,more a všetko.čo,je v nich, v siedmy deň však odpočíval.Preto ho Pán požehnal a zasvätil ho.

    Cti svojho otca a svoju matku,aby si dlho žil na zemi,

    ktorú ti dá Pán ,tvoj Boh!

    Nezabiješ!

    Nescudzoložíš!

    Nepokradneš!

    Nevyslovíš krivo svedectvo proti svojmu blížnemu!

    Nepožiadaš dom svojho blížneho,ani nepožiadaš manželku svojho blížneho,ani jeho sluhu,ani jeho slúžka,ani volá ani osla ani nič,čo je

    tvojho blížneho!

    Týchto DESATORO PRIKÁZANÍ platilo do roku 864 po Kristovi Pán Boh tieto prikázania nikdy nezrušil. Ďakujem Pánu Bohu,že má priviedol tak úžasným ľuďom, ako je Tvoj a náš posledný Boží Prorok páni Laura a Jej manžel Vladimír prosím o ich ochranu a pomoc v tomto ťažkom poslaní. Ľudstvo konečne sa zobuď Boh je len Jeden vždy bol aj bude.

  20. Ďakujem Bože za pomoc

    Júlia Š. | 10.10.2018

    Ďakujem veľmi krásne Bože za novú prácu. Situácia sa začína pomaly vyjasňovať. Nesmierne ťa ľúbim a som šťastná, že ma ochraňuješ, vedieš tou správnou cestou. Odpusť mi moje hriechy. Snažím sa polepšiť. Cítim sa oveľa lepšie. Veľké ďakujem. Aj vám pani Laurika ďakujem.

  21. Božie krédo

    Helena Š. | 09.10.2018

    Láskavý a dobrotivý Bože, ďakujem Ti za pohladenie na duši a zato, že nám vlievaš silu a lásku, keď to potrebujeme . Tento odkaz mi pripomenul, nato načo niekedy zabúdam, že láskou a dobrom v sebe všetko zlé spálim.Ze v každom z nás tlie tvoja Božia iskra a je na každom z nás či vyhasne alebo s tvojou pomocou zahori plameňom...

  22. Našmu prorokovi

    Zuzana s rodinou | 09.10.2018

    Keď tvoja duša moc smutná ostáva, pros mňa svojeho Boha o pomoc a dôveruj tomu, že tvoj hlboký žiaľ utíšim do duševnej bezbolestnosti. Amen.

    Prosíme Ťa Otecko naplň duše Lauri a Vladka silou a energiou bojovať so zlobou tohoto sveta. Preto Ťa dobrý Otecko prosím nech spravodlivosť zvítazí a tá spravodlivosť si Ty Bože jediný , za koho naša Laura tak neúnavne bojuje. Stojíme pri vás vzácna naša mamina Laurika a Vladko a prosíme Otecka Nebeského, nech sa môžete konečne v kľude venovať svojmu predurčeniu tu na zemi . Ľúbime vás.

    S láskou Zuzana s rodinou.

  23. Stačí len veriť

    Marek R. | 05.10.2018

    Krása a pravdivosť, ktorá sa ukrýva v Božích krédach je až nepredstaviteľná. Jednoduchosťou, akou sa nám prihovára Pán Boh musí byť každému jasné čo nám chce povedať. Podľa mňa chce, aby sme mu ďakovali za každú jednu drobnosť, ktorú nám láskavo požehná a prosili ho o každý nový deň. Ja osobne ďakujem Pánu Bohu za každý jeden deň prežitý na tejto zemi a prosím ho o zázraky, ktoré láskavo pre mňa možno ešte urobí. Ďakujem Ti Pane Bože za každý jeden zázrak, ktorý si pre mňa urobil, robíš a ešte budeš robiť. Ďakujem aj vám páni Laura a pán Vladimír. Boh vám žehnaj.

  24. Vďačnosť Láskavemu Bohu za cestu

    Julia L. | 04.10.2018

    Vďačne z celého srdiečka Ti Láskavy Môj Bože najväčšou láskou ďakujem za prekrásne Božie Kréda sú pre moju dušu nevyčerpateťný vodopád božej sily z ktorej čerpám silu, energiu, pokoj, keď ich čítam cítim ako moja duša dostáva silu .Milujem Ťa Láskavy Môj Bože a veľmi pekne Ťa prosím nikdy moju dušu neopusti veľmi si želám zvládnuť duševné očistenie a kráčať v čistote po Najvzácnejšiej ceste k Tebe .Milá p.Laura veľmi vďačne zo srdiečka Vám ďakujem za odovzdanie Najvzácnejších Božích kréd .Ďakujem Vám za vašu lásku ,obetavosť ,trpezlivosť za viac ako príkladné vedenie a učenie kráčať láskou k Najvzácnejšiemu Jedinemú Bohu.Amen

  25. Uzasne Bozie kreda

    Olga | 04.10.2018

    Milovany pane Boze, draha pani Laura!

    Velmi pekne dakujem za Bozie kreda. Pri ich citani mam vzdy ten jedinecny pocit, ze nas Otec hovori priamo so mnou. Su to odkazy, ktore ma nutia zastavit sa a zamysliet. Vecer pred spanim citavam stranku a vdaka Bozim kredam som nutena konecne venovat cas len sebe a premyslat, ci by ma za moje dnesne skutky pan Boh pochvalil alebo pohanil. Citanim Bozich odkazov cerpam neskutocnu energiu a stale prosim a dufam, ze pan Boh mi odpusti moje previnenia a podpori moju snahu stat sa lepsou a silnejsou.

    Mila pani Laura, srdecna vdaka aj Vam za to, ze stale nachadzate v sebe tolko elanu a odovzdavate nam tieto pozdravy od nasho Nebeskeho Otca. Dakujem za vsetko, Olga

  26. Ďakujeme Ti Bože

    Marta B | 04.10.2018

    Ďakujeme Ti Bože za krásne kréda, ktorými nás vedieš a ukazuješ nám cestu.Ďakujeme Ti Bože aj za pani Lauru, ktorá by svojou láskou obetovala aj seba. Nedovoľ jej to Bože a žehnaj jej prácu LÁSKOU.Ďakujem aj vám pani Laura za vašu obetavú prácu a za vašu pomoc pre mňa a moju rodinu,moc si toho vážim.

  27. Vďaka Bože za Tvoju lásku

    Andrea | 04.10.2018

    Láskavý Pane Bože, chcem sa poďakovať za Tvoje Božie kréda. Sú ako pohladenie pre naše duše. Navždy Ťa budem mať vo svojom srdci, vždy s Tebou Bože kráčať chcem. Buď prosím Pane Bože svetlom v mojej duši a neopusť ma ani na chvíľu. Pomáhaj mi, aby som ani na okamih nezablúdila a nezišla s tej správnej cesty, ktorej smer ukazuješ len Ty Bože.

    Ďakujem pani Laura aj Vám, že nás neustále vediete smerom k Božej láske.

    Andrea

  28. Vďaka ti Bože

    Eva H | 04.10.2018

    Ďakujem Ti náš láskavý Bože za tieto kréda. Sú v nich ukryté pravdy a môžeme sa z nich veľa poučiť a načerpať vedomosti.Ďakujem aj pani Laure, za jej obetavú prácu, že nám ich sem na túto krásnu a múdru stránku s láskou vkladá. Ďakujem

  29. Božie kréda

    Zuzana s rodinou | 04.10.2018

    Každý kto číta Tvoje kréda milý Bože, musí v duši pocítiť ten príval lásky , ktorý nám cez ne posielaš. Je vidieť ako sa o nás Otecko staráš, keď nás upozorňuješ na satanové nástrahy, aby sme boli obozretný, aby sme sa vždy len Tebe zverili. Jedine Ty Otecko počuješ naše slová , ale aj myšlienky a pomáhaš nám so všetkým a všade. Preto Ťa láskavo prosím nakŕm naše duše Tvojím Božím svetlom , aby nikdy nezblúdili v temnote. Napoj celé ľudstvo láskou a vierou v post posledného proroka, ktorá nás učí milovať jediného len Teba láskavý Bože Otecko . Žehnaj nám našu Lauru aj Vladka . Pomôž im pri ich ťažkom poslaní. Otvor srdcia a duše všetkých neveriacich .Amen

  30. Poďakovanie

    Marcel | 03.10.2018

    Dobrý večer pani Laura a Vladko. Sú to nádherné slová, ktoré nám posiela náš BOH cez Vás pani Laura ! Tieto slová hladia a tešia srdce a dušu !!! ĎAKUJEM Ti dobrotivý BOŽE ešte raz za VŠETKO, čo pre nás robíš ! BOH Vás žehnaj, ochraňuj a opatruj pani Laura a Vladko !

    problém pochopiť

  31. Ľubo | 03.10.2018

    Tieto kréda a všetky odkazy ktoré príjma od  jediného Boha prorok tejto doby Laura nie sú žiadne rozprávky ale vážne autentické informácie a aj varovania ktoré nám Boh odosiela. Je to až neuveriteľné koľko ľudí to nevie prijať za fakt a primitívne ich ovládajú pochybnosti. No treba lepšie čítať odkazy z tejto stránky a hlbšie si uvedomovať ich obsah a podstatu. Verím že to viacerým dôjde a pochopia zmysel tejto stránky. Ak nie na prvý krát, tak na druhý, alebo tretí krát. Čím skôr tým lepšie. Tak sa v duchu modlím za to, aby to každému na tejto zemi docvaklo, kým je ešte čas.

  32. Krasne Bozie kreda

    miro | 03.10.2018

    Boze dakujeme ze na nas myslis a radis nam ako spravne zit,tieto kreda su take Tvoje voditka a velmi nam pomahaju.

    Ďakujem Bože za Tvoju lásku

  33. Júlia P. | 03.10.2018

    Ďakujem Otče Bože nebeský za krásne kréda plné lásky. Tieto slová majú veľkú hodnotu, pomôž nám si ich uchovávať v srdci a v živote.

    Nekonečne ďakujem láskavý Otče Bože

  34. Elena | 03.10.2018

    Láskavý Otče Bože nekonečne ďakujem za Tvoju lásku , za všetky dary, zazraky aj obrovský dar pre naše duše vzácnu Lauru aj svetlo lásky Božej stránky. Len v Tebe máme milosť a spásu pre naše duše, len od Tebe zázračne uzdravenie, pomoc , ochranu , požehnanie. Milujem Ťa a vždy budem. Veľké ďakujem vzácna pani Laura, za vašu námahu , obetavosť pre nás .

  35. Vďaka Ti Bože náš láskavý za všetky Božie kréda

    Peter K. | 02.10.2018

    Bože otecko jediný s Tvojich krásnych Božích kréd ide nekonečná sila a láska a odovzdanosť jedinej pravdy pre celý tento svet.Len Ty Bože všemocný máš vždy pravdu a len Ti tatinko náš prekrásny nám vźdy odovzdáš jedinú pravdu cez drahú a láskavú pani Lauru, aby si nám ukázal ten správny a jediný smer ,len ku Tebe Boźe. Kaźdé Tvoje Boźie krédo je dané od Teba s lásky ku nám všetkým, aby sme išli vo svojom źivote tou správnou cestou lásky a pokory a pomoci k druhým, aby sme vo svojich životoch napravili svoje schybenia a boli lepšími ľuďmi. Milujem ťa Bože otecko môj jediný a za všetko sa Ti v pokore mojej duše za všetko ospravedlňujem. Bože bez Teba a Tvojej lásky nedokáźem nič a ja to viem. Len Tebe patrí chvála nekonečná a naša láska za všetko čo pre nás všetkých denne robíš .

  36. Vďaka Ti Bože

    Erika | 02.10.2018

    Vďaka Ti Bože ,že Nás tak miluješ.

  37. Božie kréda

    Renata R. | 02.10.2018

    Otecko milovaný ďakujem za všetky kréda , ktoré čítam s láskou v srdci ja patrím iba k tebe môj milovaný a viem že všetko bude v poriadku. Táto cesta je cestou lásky a sľubujem Ti že pôjdem cestou neľahkou ale viem že je to tá pravá cesta lásky a porozumenia k našim životom. Budem ťa ctiť milovať a druhým pomáhať Ďakujem.

  38. Ďakujem za Božie kréda

    Gitka | 02.10.2018

    Ďakujem Ti môj dobrotivý Bože za ďaľšie Božie kréda. Všetky Božie kréda sú krásne a veľmi poučné pre všetkých ľudí na celom svete. Učia nás ako máme správne žiť a ukazujú nám správnu cestu po ktorej máme v živote odvážne a odhodlane kráčať. Drahý Bože nikdy neopusť naše duše a nedopusť aby sme zišli zo správnej cesty do cesty nesprávnej. Veď nás cestou pravou, cestou tých, ktorých si obdaril svojou milosťou. Milujem Ťa láskavý Bože nadovšetko a vždy budem. Ďakujem našej vzácnej pani Laure za prijatie a odovzdanie Božích kréd na tejto prenádhernej Božej stránke. Láskavo Ťa prosím Otče Bože ochraňuj pani Lauru a jej manžela Vladka od všetkého zlého a každého nebezpečia. S láskou a vďakou Gitka

  39. Ďakujeme

    Lukáš | 02.10.2018

    Otče Bože ďakujeme za ďalšie kréda, ktorými nás usmerňuješ a posilňuješ v našich životoch. Ďakujem pani Laure za prijatie a odovzdanie týchto Božích kréd. S vďakou a láskou Lukáš a mama.

  40. Ďakujem za všetko

    Simona | 02.10.2018

    Drahý Bože, ďakujem za tieto kréda a milion dalších veci ktoré pre nas robiš.Prosim ochraňuj našu Lauru a jej manžela od všetkého zlého,nech  ich minie všetko trápenie a zloba ľudí..

    Ľúbim ťa

  41. Ďakujem za Božie kreda

    Júlia Š. | 02.10.2018

    Ďakujem oteckovi nebeskemu, že nám posiela Božie kreda. Že nám ukazuje správnu cestu. Ze nás miluje a chce pre nás len to najlepšie. Ľúbim ťa Bože. Ďakujem aj vám pani Laurika za ochotu a pomoc. Veľa síl a nech vás Boh ochraňuje.

  42. Klenot v srdci

    Jana | 02.10.2018

    Drahý milovaný Bože.Ďakujem za krásne Božie kréda.Sú jedinou a bezpečnou cestou k cieľu.A vtedy na konci našej cesty pochopîme či sme kráčali správnym smerom. Ďakujem ti Bože za všetko čo nám dávaš.Že vedieš naše kroky pod tvojou ochranou.Prosím Bože ochraňuj nás od zla všetkého.Vyprosujem ochranu pre drahú Lauru a Vladka,aby zloba ľudí nikdy ich dušičky neranila. Milujem ťa Boh môj❤️ Drahá Laura aj vám patrí nekonečné ďakujem za všetko čo pre nás robíte.

  43. Dakujem Ti Otecko nas.

    Maria | 02.10.2018

    Dakujem Ti pane Boze za krasne kreda ktore nam posielas ,dakujem ze nas usmernujes tim spravnym smerom.,a ucis ako zit ,za vsetku lasku k nam Dakujem. Velmi si Vas vazim Pani Laura aj vasho manzela. Dakujem aj Vam. Milujem Ta Otecko Nas milostivy.

  44. Ďakujem za Božie kréda

    Margita | 01.10.2018

    Pane Bože ďakujem za ďalšie Božie kréda, ktorými nás učiť správne žiť, Pane Bože ďakujem za pani Lauru a za Lásku, ktorou nás obdarúvaš,Vám pani Laura ďakujem za ochotu, silu a trpezlivosť nás usmerňovať.BOH Vám žehnaj aj Vášmu manželovi.

    Pane Bože milujem Ťa a prosím o odpustenie.

    S láskou a vďakou Margita

  45. prianie
    Erika | 17.10.2018

    Aj ja sa chcem pridať k prianiu pre Vás pani Laura. Prosím Pána Boha, aby posilnil Vašu dušu. Prajem samozrejme všetko dobré a veľa síl aj manželovi .Boh Vás žehnaj.

Pridať komentár