Problémy s hrubým črevom.

12.06.2018 09:51

Problémy s hrubým črevom.

12.06.2018

Milí moji čitatelia. Chcem Vám poradiť najmä tým, ktorí máte problémy s trávením túto jednoduchú receptúru, ktorú môj láskavý Pán Boh odoslal už mnohým ľuďom ktorí mali tráviace ťažkosti, nečakané kŕče v bruchu alebo nadmernú plynatosť. Pred každým ťažkým jedlom, týka sa to najmä mäsa a mastných jedál treba vždy zjesť 2 kopité polievkové lyžice drteného kmínu, ktorý odľahčí pečeni odburávať jedovaté látky z prijatého mäsového pokrmu, pretože prvá cesta kmínu je pečeň, kde sa usadí ešte pred užitím jedla a tým jej odľahčuje v práci spracovávať toxické látky z mäsa. Tí z Vás, ktorým býva často ťažko po jedle a nadúva Vás, alebo Vás chytia v bruchu nečakane kŕče ihneď užite 3 kopcovité polievkové lyžice drteného kmínu naraz, zapite vodou a stačí len jednorázovo pri cítenom brušnom probléme. Ja sama to mám na sebe vyskúšané a skutočne do krátkej chvíle sa moje brušné problémy vždy stratia. Bože vďaka Ti za túto jednoduchú a veľmi účinnú receptúru obyčajným a ľahko dostupným kmínom. V mojej domácnosti toto kmínové liečivo nikdy nesmie chýbať a poviem Vám, že zaberá ako liek veľmi rýchlo pri všetkých brušných a črevných kolikách.

 

Odovzdám Vám milí čitatelia ešte jeden veľmi účinný cvik na zastavené vetry a na odstránenie bolestivých kŕčov v bruchu:

V ľahu na chrbte obe nohy v pokrčení otočiť do pravej strany a vydržať v tejto polohe 2 celé minúty. Tento cvik môžete cvičiť aj viac krát za deň.

 

Môj láskavý Pán Boh ešte odporúča mnohým mojim pacientom robiť pravidelne 2 až 3x do týždňa klystír, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Nebudem sa rozpisovať o jeho liečivých a nesmierne ozdravných účinkoch pre ľudské telo, lebo to určite už všetci viete. Ja sama na odporúčanie Pána Boha si aplikujem klystír už dlhé roky pravidelne a keď cítim, že ho potrebujem dám si ho aj viac krát v týždni ako dva – tri krát, niekedy aj niekoľko dní po sebe. Pán Boh mi dal na klystírový roztok takúto receptúru: 1 1/2 litra vody o teplote 40 stupňov a do nej 2 kopité polievkové lyžice soli vždy, lebo soľ bude likvidovať všetky jedovaté látky a nánosy z hrubého čreva. Po skončení klystíru je dobré užiť 2 čajové lyžičky sódy bikarbóny.

Už je na Vás milí čitatelia, či sa rozhodnete tieto liečebné rady prijať a napĺňať. Snažila som sa pomôcť najmä tým ľuďom dobrými radami od Pána Boha, ktorí majú problémy s trávením a hrubým črevom. S láskou Vaša Laura

 

Modlitba k Bohu za dobrú funkčnosť hrubého čreva.

Bože Otče dobrotivý.

Zanášaj všetky nepríjemné pocity z vnútra celej mojej brušnej dutiny do diaľav duševnej mojej blízkosti tak ďaleko vzdialených, že cestu spätného návratu nenájde ani jeden z nich. Posiľňuj moje vnútro brucha v svojej sile každý deň a zahášaj všetky cítené slabosti v ňom do takej ozdravnej jeho premeny, že nikdy viac nebudem tlaky a zovretosť celého vnútra v mojom bruchu pociťovať ako doteraz. Príkazom svojej Božej vôle zobuď do správnej činnosti celé hrubé črevo moje, aby nespôsobovalo mojemu telu v svojej slabosti nikdy viac už tie pocity, od ktorých cítenosti nedokážem byť šťastná a veľmi sa trápim, lebo skrze ne trpím dušou celý a každý jeden deň a ďalej nevládzem v duševnej strácanej svojej sile niesť toto brušné trápenie ďalej. Dostaň môj milostivý Otče Bože zo svojej náruče Božej odoslanosť sily svojej všemocnej a nesmierne liečivej do celej brušnej dutiny mojej, od ktorej dotyku stápať budeš všetky slabostné prejavy dysfunkčnosti v nej a veľkosťou láskavej Tvojej Božej pomoci navrátené zdravie v celej mojej brušnej dutine dostanem navždy späť, nikdy viac už necítiteľnými pocitmi veľkého v nej tlaku a plynatosti, do čoho budem len Tvojej milostivej Božej tvári do každého dňa za Tvoju Božiu pomoc svojeho navždy vyzdravenia ďakovať a viesť svoj duševný krok v takom životnom svojom predurčenom smere, ako bude Bože môj láskavý Tvoja vôľa. Polož veľkostnú svoju Božiu všemocnú ruku do mojich brušných útrob a vylieč v nich čo ostalo oslabené dobrej funkčnosti dobrotivý Bože Otče môj láskavý, aby netrpela viac moja duša v ďalších dňoch svojeho žitia slabosťou funkčnosti celého hrubého čreva nikdy už viac. Verím Bože môj láskavý, že moje prosebné slová vyslyšíš a naplníš zakončením navždy všetkých nepríjemných pocitov z brušnej dutiny mojej zahojením, ktorého príchod oslávim velebením Božej existenčnosti Tvojej, ktorej niesť za vďaku svojeho vyzdravenia navždy duševnú vernosť v napĺňaní mojej životnej osudovej cesty budem do každého dňa celý svoj pozemský život. Odober v tejto chvíli každý nepríjemný pocit z centra mojej brušnej dutiny a zatvor navždy moju brušnú bránu v nikdy nenavrátenosti cesty spiatočnej jeho príchodu ku mne späť. Amen.

 

Komentáre:

  1. Elena | 29.06.2018
    Láskavý Otecko nebeský, obrovské ďakujem za zázračnú radu . Je úžasná , klystir tak fajn prečistí popripchavane hrubé črevo a keď som si ho urobila častejšie , tak sa mi neskutočne uľavilo. Aj drevený kmín som už zjedla, keď bolo horšie a prišla úľava , tak isto aj zázračne cviky a Božia modlitba, cez ktorú si mi odobral bolesti, hneď pri prvom odriekani. Všetko s Božím požehnaním je nesmierna úľava , skutočný Boží zázrak. Obrovské ďakujem láskavý Bože Otče za Tvoju starostlivosť o nás.Milujem Ťa Otecko nebeský .
    Pani Laura ďakujem za vašu veľmi namáhavú prácu , obetavosť .

  2. Gitka | 14.06.2018
    Láskavý môj dobrotivý Otče Bože, ďakujem Ti z celého srdca za receptúru na klystír a všetky tie nesmierne cenné rady a pomoc pri problémoch s mojim hrubým črevom a tiež za modlitbu za dobrú funkčnost hrubého čreva, ktorú sa rada modlím. Klystír si robím už 3 roky na doporučenie Pána Boha a veľmi mi pomáha so zaneseným a dlhými rokmi preplneným hrubým črevom. Predtým než som si začala aplikovať klystír som často mala tráviace ťažkosti, silný tlak a bolesti pod rebrami, ktoré som si sama nedokázala vysvetliť a po klystíru mi vždy odozneli. Dnes už na klystír nedám dopustiť, mám s ním len tie najlepšie skúsenosti a stal sa súčasťou môjho života. Vrele ho každému doporučujem! Je to obrovská pomoc a úľava od všetkých brušných bolestí a nadmernej plynatosti. Ďakujem našej vzácnej drahej pani Laure za jej nesmierne náročnú a ťažkú prácu ktorú pre nás s láskou vykonáva a tiež jej manželovi Vladkovi, ktorý mi vždy všetko s veľkou trpezlivosťou a ochotne vysvetlil.

  3. Kristian | 13.06.2018
    Ďakujeeem ako keby ma pán Božko vypočul a poslal to sem na stránku ♥ Úplne aktuálne :)

  4. Julia L. | 13.06.2018
    Láskavy Môj Bože Veľmi pekne Ďakujem za modlitbičku na veľmi dobrú funkčnosť hrubého čreva .Veľmi pekne ďakujem do Láskavej Božej Náruče za tú najvzácnejšiu starostlivosť pre naše duše .Lásku Ti posielam do božieho nebíčka Bože Láskavy.Milá p.Laura veľmi pekne Vám zo srdiečka vďačne ďakujem za vašu obetu pre nás hriešnikov.

Pridať komentár