Prekliala ma moja mama.

01.09.2020 09:12

Prekliala ma moja mama.

Gabriela | 20.09.17
Pani Laura prosím o odstránenie kliatby od mojej matky.
Chcem sa s Vami podeliť o skúsenosti pri pohrebe mojej matky.Veľa ľudí na mňa útočilo, že som nechodila k matke a že preto zomrela, že veľmi smútila za vnučkou. Nazvali ma sektarkou ktorá prestala chodiť do kostola a že som v sekte, ktorá učí nenavštevovať rodičov i keď nás vychovali....Len ja a manžel vieme, čo nám spôsobila moja matka, koľko bolesti a smútku priniesla do nášho života. Mala som pocit,že ak by nezomrela moja matka zomrela by som ja. Jedna suseda mi oplzlo nadávala a veľmi ma urážala.
V dome smútku zas mi bolo povedané, že sa matka utrápila kvôli mne. S manželom sme odišli vonku a veľmi som sa rozplakala, že ja som len chcela normálny život, kde sa ľudia majú radi,Prosila som Boha o pomoc, aby som zvládla túto situáciu. Z domu smútku vybehla dievčina a kričala, že je tam had. Manžel sa išiel pozrieť a pred truhlou bol had - vretenica. Hada odstránil a my dvaja sme ostali v úžase, že Boh akoby ukázal kde je pravda. Ďakujem Bohu za veľkú ochranu, že sme to psychicky zvládli.
Po pohrebe sa mi snívalo, že ma viacere ruky škrtia - bol to živý sen. Verím tomu, že tým ľuďom som neublížila a predsa ma tak začali nenávidieť. Boli aj ľudia, ktorí povedali, že určite my najlepšie vieme čo sa stalo - nesúdili./bolo ich veľmi málo/
Asi mesiac po pohrebe moja 7 ročná dcerka sa ma spýtala, že či som bola dobrá dcéra. Odpovedala som, že neviem. A moja Emka mi povedala, že som bola veľmi dobrá dcéra, lebo jej to povedala babka vo sne. Iba BOH vie pravdu....Ďakujeme pani Laura za Vás čas, ktorý nám venujete a za ochotu pomáhať. Som vďačná Pánu Bohu, že sa ma takto verejne zastal a dal mi odpoveď, že pozná,kde je pravda. Mám veľmi veľa chýb a nedokonalosti veď Pán Boh mi to odhalil. Ale keď prosíme Boha a úprimne ľutujeme BOH je zárukou toho, že zlo nezvíťazi  a Pán Boh sa stáva najlepším priateľom a obhájcom. Preto prosím BOHA, aby som nezlyhala.

Želám Bohom požehnaný deň. VEĽKA VĎAKA Gabriela