Prečo sú na našej Zemi toľké rozsiahle požiare?

08.05.2020 15:23

Prečo sú na našej Zemi toľké rozsiahle požiare?

14.09.2019

Dobrý deň, chcela by som sa poďakovať pánu Bohu za možnosť pýtať sa prostredníctvom tejto stránky. Pre nás zvedavých je to obrovská radosť a úplne iné pochopenie dozvedieť sa to čo sa nikdy nikde inde nedočitame, lebo na všetky odpovede vie len najmúdrejší náš pan Boh odpovedať. Preto ta pane Bože prosím o odpoveď na moju otázku, že prečo sú na našej Zemi toľke rozsiahle požiare? Zapríčinili sme si to my ľudia? Alebo je za tým tvoja Božia vôľa? Ďakujem za odpoveď. Ľúbim ťa, Andrea 

 

Božia odpoveď:
Krutosť duševného myslenia a konania ľudských jedincov nehľadiacich na Božie dary zemi odovzdané, nesú svoju vinnosť v chaosoch ukážok neobvyklého a nekontrolovateľného prírodného správania, keď samotná vaša zem nedokáže a ani už nevládze takou silou dýchať a svojim liečivým prínosom oživovať túto zem, že každá aj nepatrná odchýlka zmeneného počasia alebo konania ľudských jedincov žijúcich na nej dokáže vyvolať obrovské nebezpečenstvo pre celú zem a všetky tvory zvieratstva žijúce vo voľnej prírode, lebo samovoľne unikajúce plyny z výrobných produktov v továrňach kryté tajnosťou veľkými spoločnosťami, nesú v sebe toxický náboj pre celé ovzdušie, ktorého zloženie sa deň za dňom mení a zašpiňuje celú vašu zem, ktorá postupne prestáva dýchať a začína len prežívať, aby z vašeho sveta pre existenciu vašich životov celkom nezanikla a správať sa začína ako nevyliečiteľný človek chorý na tuberu, ktorý dožíva svoj život, lebo účinného lieku pre neho niet. Len ľudstvo samotné žijúce na planéte zvanej zem sa stáva vinné za všetky prírodné javy svojim správaním k darom zeme, ktorej životnosť začalo pochovávať do postupujúcej neexistencie pokračovania ďalšieho zdravého života žijúcich ľudí na nej a začiatok blížiacej sa apokalypsy začína týmito ukážkami prírodných pohrôm sa neodvratne ľudskej celej civilizácii priblížiť a naplniť takou nečakanosťou jej príchodu, akou závratnou rýchlosťou začalo celé ľudstvo napredovať s hrdosťou nových vedeckých výdobytkov, za ktorých odovzdanie svetu utápa život na zemi do obrovských katastrof, voči veľkým požiarom oveľa ničivejších životu a celej zemi aj so žijúcim obyvateľstvom na nej. Platba celého ľudstva za zomieranie zeme bude obrovská, postupným vymieraním v davoch celej civilizácie, daňou za zmenu klímy ktorú ľudstvo darom od premúdrelých vedeckých vynálezov svojej zemi odovzdalo samo, aby ju navždy ponorilo do večnej a nikdy nekončiacej tmy svojou nezodpovednosťou, keď od ambícií vedecký svet zahubí navžy život na vašej zemi svojpomocne bez zásahu Boha, lebo kto dlho skúša mnohými pokusmi v laboratóriách ktoré sú oveľa škodlivejšie a nebezpečnejšie ako samotný ich konečný výsledok, likviduje dych zeme každý deň až stať sa môže čoskoro, že vaša zem dýchať prestane a začne sa samovoľne po častiach rozpadávať, čo bude naozaj oveľa väčšia katastrofa ako ťažko uhasiteľné obrovské požiare vo veľkom globále. Amen.

 

Komentáre:

  1. Margita | 21.09.2019
    Pane Bože pozdravujem Ťa a ďakujem za Tvoju odpoveď. Naša Zem Tebou stvorená je nádherná, no ľudia ju bez rozmýšľania ničia a nemyslia na následky na ktoré nás stále Pane Bože upozorňuješ. Až ma mrazí pri čítaní, čo nás čaká. Pane Bože prosím usmerňuj nás všetkých na správnu cestu, zastav všetko zlo, ktoré ubližuje našej Zemi, odpusť nám hriechy a neopúšťaj nás. Ďakujem Ti Pane Bože za Všetko, milujem Ťa a prosím o odpustenie.
    Pani Laura pozdravujem Vás a veľmi ďakujem za tento Boží odkaz.

  2. Andrea | 16.09.2019
    Ďakujem otecko za tvoju odpoveď. Opäť si mi otvoril oči ako je život tu na zemi rýchlo pominutelny a ze nás to skôr či neskôr čaká. Prosím odpust nám hriešnym ktorí si nevážia našu planétu a vedome ju pre svoje blaho ničia. Zastav prosím všetkých najväčších ničitelov pádom ich všetkých laboratórií a veľkých firiem ktoré znečistuju naše ovzdušie. Prosím zmiluj sa nad nami a nedovol aby nadišiel deň apokalypsy. Ďakujem pani Laura za odpoveď na moju otázku.

  3. maria | 16.09.2019
    PROSIM Ta laskavi moj Boze zachran nasu zem .Odpust nam nase hriechy nas otecko laskavy .Zastav vsetkych zlych ktory ublizuju zemi prived ich na spravnu cestu.Milujem ta pane Boze. dakujem Vam pani Laura.

  4. Julia L. | 15.09.2019
    Láskavy Môj Jediný Bože veľmi pekne ďakujem láskou z mojej duše za Božiu odpoveď .Pláneta Zem je prekrásna Láskavym Bohom stvorená ,príroda požehnaná a myslenie ľudí to likviduje .Veľa sa píše ale to len píše Zachráňme si planétu Zem a nerobi sa nič . Ľudia likvidujú vedome .Milá p.Laura veľmi pekne Vám Ďakujem za Boží odkaz. Pozdravujem Vás