Prečo sa počas odriekania modlitieb k Bohu tvorí mnohým ľuďom v ústach veľa slín?

17.05.2020 11:07

Prečo sa počas odriekania modlitieb k Bohu tvorí mnohým ľuďom v ústach veľa slín?

01.08.2018

Božia odpoveď:

Bolo toto spôsobené krútňavou energetických centier, ktoré do každej Bohu posielanej modlitby začínajú nažívať tokom vibračných procesov, ktoré sa uvoľňujú z mozgových hemisfér získaním pocitu spokojnosti a šťastia počas modlenia, kedy sa duša každého človeka stáva Bohu otvorená a toto bolo príčinou tvorby slín, ktoré sa stávajú prenášateľom šťastia z duše do vnútra tela a preto treba tieto sliny nie vypľúvať ale prehĺtať, lebo sa stávajú nositeľmi zdravia do tela. Ku každej nadmerným počtom vytvorenej sline v odriekaných modlitbách k Bohu sa začína následne v telesnej schránke každého človeka ozdravný proces spúšťať v prehltnutí Bohom vytvoreného jej obsahom takého liečiva, ktoré jeho nezdravé telo prijať potrebuje, keď len jediný Boh najlepšie vie potrebné jeho zloženie, aby bolo zdraviu späť navrátené. Keby boli tieto slinné výlučky dostatočne vedou preskúmané, dokázali by vedeckí pracovníci z nich získať také protilátky voči mnohým chorobám, ktoré by pomohli vyliečiť také ochorenia, na pomenovanie ktorých to správne liečivo ešte nevynašli objavom svojej snahy. Boh svojou láskou dušiam odriekajúcim slová modlitieb v odmene posiela zastavenosť chorobných nálezísk aj prostredníctvom nadmernej tvorby slín, v ceste do tela ktorých sa nesie náboj nepoznaného nikým liečiva. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Komentáre:

  1. Katarína | 16.08.2018
    Pripájam sa k p. Zuzane, že nikdy by ma nenapadlo, že nadmerné tvorenie slín má ozdravné účinky. Tak to je niečo úžasné. Ďakujme p. Laure, za túto božiu odpoveď!

  2. Zuzana | 09.08.2018
    Ďakujem Otecko za vysvetlenie tejto skutočnosti. Nikdy by ma nenapadlo, že nadmerné tvorenie slín počas odriekania modlitieb má ozdravovacie účinky pre naše telá. Keď si to tak vezmem späť, tak moja 5 ročná Karolina musí až zastaviť modlitbu, aby prehltla tú kopu slín čo sa jej vytvorí počas modlenia. Srdečný pozdrav a vďaka za odvzdanie výkladu aj vám drahá Laurika.

  3. Peter K. | 05.08.2018
    Bože otecko náš,patrí Ti naša láska a vďaka za Tvoju milosrdnosť pre nás všetkých .Je dokonalé ako funguje láskavá a úprimná každá modlitba ku Tebe odosielaná našimi dušami.Bože otecko prosím Ťa, požehnávaj nám všetkým, ktorí ťa milujeme a dôverujeme v Teba liečivosť týchto v našich mozgových hemisférách vytváraných liečivých pre naše telá slín a uzdravuj nás tak ako to len Ty Bože dobrotivý vieš, lebo len Ty otecko si nás jediný stvoril a len Ty vieš ako nám máš pomôcť v našom každodennom trápení.Bože otecko s celého srdca Ti ďakujeme za tento odkaz, lebo aj mne sa často tvorilo v ústach pri odriekaní Tvojich krásnych modlitieb veľa slín.
    Vďaka Ti tatinko láskavý za tento odkaz pre nás Bohu verných a takisto patrí vďaka aj našej drahej a láskavej pani Laure za prijatie tohoto odkazu a jeho zverejnenie pre nás na tejto krásnej Božej stránke.

  4. Julia L. | 02.08.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne ďakujem za vysvetlenie .Tvoje modlitby Láskavy Môj Bože sú úžastne liečivé a zázračne modlím sa ich denne a pri tvorbe slín spomalím alebo sa napijem .Nikdy by ma nenapadlo že sliny sú liečivé .Vďačne veľké ĎAKUJEM za najvzácnejšiu starostlivosť za všetkú pomoc pre nás hriešnikov .Milujem Ťa Láskavy Môj Najvzácneší Jedinečný Boh.Milá p.Laura veľmi pekne vďačne ďakujem za odkaz boží .

  5. Gitka | 01.08.2018
    Ďakujem Ti láskavý môj Bože za toto zrozumiteľné vysvetlenie. Veľmi rada sa modlím a nedokázala som si sama vysvetliť prečo mám pri modlení v ústach viac slín než normálne a tak som prestala tomu venovať pozornosť. Sústredim sa pri modlení na ten prekrásný pocit Božej prítomnosti pri sebe a pocit lásky, šťastia a radosti v duši. Všetkým vrele doporučujem sa modliť a zažiť tú účinnú zázračnú silu modlitby, duševnú spokojnosť, kľud a pokoj v duši. Milujem Ťa Otče Bože nadovšetko a ďakujem Ti za všetkú pomoc ktorú od Teba dostávam. Nesmierne si toho vážim. Ďakujem našej drahej pani Laure za odovzdanie tohoto odkazu.
    S láskou Gitka 

  6. Renata R. | 01.08.2018
    Bože láskavý nikdy by ma nenapadlo sa opýtať takúto otázku a teraz viem prečo mám toľko slín v ústach. Sme ľudia tak veľmi slabí v takýchto dôležitých skutočnostiach. Také jednoduché a také ťažko pre nás pochopiteľné. Ale teraz môj milovaný BOŽE určite prehĺtam lebo toľko slín čo sa vytvorí v mojich ústach som väčšinou dávala von.
    Veľmi rada sa modlím a teraz viem že čo všetko to s nami robí veľmi dôležitá poznanosť ďakujem p. Laura za všetko.

  7. Janulienka | 01.08.2018
    Ďakujeme Ti Pane Bože za všetky modlitby, ktoré nám prostredníctvom pani Laury dávaš. V tejto Božej odpovedi máme vysvetlené to, že prečo sú modlitby od JEDINÉHO a PRAVÉHO PÁNA BOHA také zázračné a účinné, prečo pri ich modlení človek zažíva pokoj v duši, lásku k nášmu milostivému Pánu Bohu a prečo sú všetky modlitby ozdravujúce.
    V jednej Božej odpovedi pre mňa, mi bolo odkázané, že ani netuším koľko problémov za mňa vyriešil samotný Pán Boh. Jedine BOH môže robiť zázraky a preto odporúčam všetkým modliť sa tieto krásne modlitby. Sú nádherné, jedna krajšia ako druhá, lebo keď sa ich začnete modliť, tak neviete kedy prestať...vyskúšajte a dáte mi za pravdu.
    Ďakujem Ti môj milostivý a láskavý PANE BOŽE za všetku Božiu pomoc v mojom živote. Som Ti za to nesmierne vďačná. Milujem Ťa.