Prečo sa mnoho ľudí zobúdza pravidelne v noci zo spánku medzi 2:00–3:00 hodinou?

11.07.2018 21:59

Prečo sa mnoho ľudí zobúdza pravidelne v noci zo spánku medzi 2:00 – 3:00 hodinou?

11.07.2018

Božia odpoveď:
Stáva sa touto nočnou hodinou silné pôsobenie duchovných sfér do ľudských duší, ktoré sa svojou láskou k Bohu vedú. Táto hodina sa bolestným rušením snenia ľudí ukazuje preto, lebo duchovia z nízkych sfér sa stať vojdený do ľudských tiel chcú, aby ich stápať silu duše mohli a vnášali im svoje nerestné myšlienky, ktoré tieto duše dňom nedokážu z hlavy vypustiť a budú sa trápiť. Preto sa Boh stáva ochrancom týchto sebe oddaných duší a vyvoláva ich snom snívaným do zobudenia, aby sa nemohli stať príbytkom zlých duchov. Touto odpoveďou sa korene zla snažiť brániť budú jej pochopeniu ako pravdivému, lebo sa tým duše mnohých ľudí zachraňujú. Stať sa tomuto nočnému času silou zobudenia musí každá duša svetlom sviečky byť tri krát pokrižovaná a pomodliť sa Otčenáš. Bolo by dobre, keby si túto informáciu poznania odovzdala každej duši, ktorá toto nočné časové budenie bude cítiť a dať jej treba aj ochranu ktorú tvoja duša do pomoci týchto zobúdzaných duší dostala. Stane sa každá duša silou jej účinkov ďalšiemu usnutiu zastavená vniknutím zlých duchov do svojho tela. Toto všetko sa už dlhý čas ľuďom stáva narúšaním spánku ukázané, ktorého bolestné jeho prerušenie sa stáva vlastne ochranou pred duševnými upírmi. Svetlo sviečky zabráni silou Božieho požehnania vojsť týmto duchom do ľudského tela, lebo stopiť chcú slobodu každej duše a ovládať ju svojimi neresťami nadobudnutými z pozemského života. Božie odoslané slovo bolo správnosťou zapísané Lauriným duševným príjmom. Amen. 

 

Prečítajte si tento odkaz od Pána Boha, ktorý naväzuje na túto Božiu odpoveď:

www.liecitelka-laura.sk/news/sny1/

 

Komentáre:

  1. Olga M | 25.07.2018
    Milovany Pane Boze, draha pani Laura!
    Velmi pekne dakujem za tuto radu, velmi mi pomohla.
    S laskou Olga M

  2. Júlia P. | 23.07.2018
    Ďakujem Pane Bože za tvoju ochranu. Dnes som mala ťažké sny, no vďaka Tebe som sa zobudila a keď som nevedela znovu zaspať zistila som že je niečo po druhej, poslúchla som túto tvoju radu, pomodlila som sa a potom sa mi už dobre spalo a ráno som sa zobudila oddýchnutá. Ďakujem.

  3. Anna | 14.07.2018
    Srdečná vďaka Bohu aj Vám pani Laura za vysvetlenie, prečo sa v čase medzi 2.00 a 3.00 hod. budíme a za radu, čo treba vtedy robiť. Vďaka Vám patrí za všetko, čo na tejto nádhernej a pravdivej Božej stránke zverejňujete pre všetkých, ktorí veria, pochopia a príjmu. Nech im všetkým Boh žehná a ochraňuje ich!

  4. Eva H. | 13.07.2018
    Pani Laura pán Vladko náš drahý Otec Vám to tu krásne povedal. A my čo navštevujeme túto nádhernú stránku Vám zo srdca ďakujeme že ste. Viete vždy si poviem ja mám pána Boha a máme aj Vás ktorí nás chránite a usmerňujete učíte nás či už správne sa modliť starať sa o svoje zdravie a ale aj upozorníte že ""duša jedna daj si pozor pretože si pochybila"". Ďakujem Ti Pane Bože za tieto duše ktoré tu máme. Je to veľký dar že tu máme tieto dve Tebe oddane slúžiace dušičky. Boh Vám žehnaj.

  5. Zuzana | 13.07.2018
    Otecko môj najdrahší. Chcem sa Ti veľmi poďakovať za Tvoju lásku voči mojej duši, a že nedovolíš týmto duchovným upírom , aby ma ohrozili, lebo ma už veľmi dlhú dobu pravidelne budíš. Myslela som , že je to zdravotný problém, no naša drahá Laura nám od Teba odovzdala veľmi dôležitý odkaz a určite veľmi veľa čitateľov už pozná pravý dôvod nočného budenia rovnako ako aj ja. Som Ti vďačná , že nadomnou stále bdieš, že moju hriešnu dušu lúbiš. Veľmi Ťa Otecko môj jediný milujem . Ďakujem za našu Lauru, ktorá sa o nás s láskou stará.

  6. Andrea | 13.07.2018
    Dobrý deň chcela by som sa opýtať pána Boha či môžme zapáliť sviečku pred spaním a pomodliť sa alebo len keď nám dá pán Boh budíček v noci? Od narodenia môjho syna mam s týmto často problémy že cítim v noci stuhnutie a mračenie po tele a obrovský strach spojený so zlými snami ktoré mam pocit ze sú skutočne a mam pocit ze to vníma aj moje dieťa lebo tiež nepokojne spi keď sa aj mne toto deje. Môžem sa pomodliť za nás oboch? Ďakujem

    Božia odpoveď:
    Počas zobudenia z nočného snenia bude potrebné túto ochranu pre dušu urobiť, nakoľko odovzdanosť jej naplnenia s predstihom času nebude účinkovať. Do svojeho dieťaťa môže dostať túto zapísanú Božiu pomoc len vtedy, keď bude aj ono prebudené zo snenia. Amen.
    Andrea reaguje:
    Pane Bože ďakujem ti za tvoju radu veľmi ta ľúbim

  7. Julia L. | 12.07.2018
    Láskavy Môj Bože veľmi pekne Ďakujem za najvzácnejšiu ochranu a starostlivosť z Najvzácnejšiej Náruče Láskaveho Boha .Moja duša sa veľmi často budí v skoré ranne hodiny .Vďačne z celého srdca ďakujem za božiu radu na ochranu duše proti temnote .Milá p.Laura veľmi pekne Vám vďačne ďakujem zo srdiečka za odovzdanie odkazu .Nech Láskavy Náš Boh opatruje a ochraňuje vašu najdrahšiu dušu aj p. manžela .S pozdravom.

  8. Eva H | 12.07.2018
    Ďakujem Ti Otčinečku náš milovaný, za vysvetlenie tohoto javu. Ďakujem Vám pani Laura za odovzdanie tohoto odkazu pre nás.

    Veru stáva sa mi, že sa v noci prebudím medzi 2,00 a3,00 hodinou.Myslím, si, že to je preto, že som sa veľmi najedla a alebo niekedy vôbec neviem prečo.Ďakujem za toto podrobné vysvetlenie a za upozornenie na nočné duše. Budem musieť do večerného poďakovania za prežitý den Tebe drahý Bože zahrnúť aj prosbu o ochranu počas noci pred týmito nočnými dušami. Veľká vďaka Vám pani Laura, ste náš ochranca a učiteľ zároveň tu na našej zemi, za starostlivosť o nás. Prajem Vám aj manželovi iba všetko dobré a pred zlom nech Vás ochraňuje náš drahý Bože.

Pridať komentár