Prečo ľudia neveríte, že Boh existuje?

28.04.2014 21:37

Prečo ľudia neveríte, že Boh existuje?

miro | 17.05.2016
Je strašné ako niektorí ľudia dokážu odmietať Boha. Dnes som sa musel až pohádať so zákazníčkou (čo ja nezvyknem) lebo nevedela pochopiť že Boh je. Asi to už nebude moja zákazníčka:-) Ale to je mi jedno.
Najradšej by som bol v tej chvíli keby Boh zostúpil z nebies pred ňu a dal jej jednu "výchovnú" aby pochopila Koho vlasne zapiera. Kam sa z ľudí podela láska k Bohu? Otče Bože si si istý že si skutočne všetkým ľuďom vštepil poznanosť Boha do ich duší? Lebo pri niektorých ľuďoch mám zúfalý pocit že si na nich zabudol keď si vštepoval do duší lásku k Tebe. Samozrejme to žartujem Bože, ja viem že áno.
Aj keď na druhej strane, a to je na tom paradoxné, že ja som bol taký istý zarytý ateista ako tí, na ktorých mi to teraz vadí... Už len prísť na spôsob ako to tým ľuďom vysvetliť po dobrom, lebo keď im to začne "vysvetlovať" Boh, tak ich to bude sakra bolieť.

 

Komentáre:

  1. Andrea | 14.08.2019
    Ja mam pocit že títo ľudia ktorí o Bohu nechcu ani počuť a doslova sa zježia a až prekvapivo negatívne reagujú to sú ľudia skazení a verní satanovi. Preto ich ako keby každé slovo o Bohu akoby páli. Mňa len mrzí že medzi takých ľudí patrí aj moja blízka rodina. Ono aj keby im dáme vyslovene dôkazy o Bohu tak si nájdu zámienku prekrutiť to a tvrdiť inú teóriu.. Netreba na nich podľa mňa plytvať energiou a presviedčať ich. Raz na to prídu sami a to je už v rukách Božích ako bolestné zistenie to bude.

  2. Simona | 14.08.2019

    Ja verím v zázraky každý jeden deň,pretože verím v Boha jediného,vládcu a stvoriteľa všetkého.Aj keď som ho sklamala nikto ma nepresvedčí o opaku a budem ho milovať celou svojou dušou celý svoj život a verím že aj ten ďalší,ďalšie ..
    Videla som pekný citát niektorý deň,ktorý ma oslovil a beriem si z neho príklad aj keď je to mnoho krát tažké,no našla som sa v ňom..,možno sa nájdete aj vy milí čitatelia..: ,,Nepros Boha aby zmenil tvoju situáciu,si v nej preto,aby si sa zmenil ty.."
    Milujem ťa Bože a ďakujem za všetko čo mám..