Pravda.

18.05.2020 08:53

PRAVDA.

Ľubo

Ja som bol do svojich 35r. ateista, lebo moja mama bola učiteľka a deti učiteľov nechodili do kostola, práve naopak bolo nám to zakazované. Mal som vysvetlené, že po smrti amen-tma. Keď som prvýkrát  smrteľne ochorel (rakovina), nechal som to na lekárov, lebo s mojím poznaním, ani iná možnosť neprichádzala do úvahy, ale pred operáciou (vyrezanie nádoru) som sa s plačom modlil Otčenáše a prosil Pána Boha o pomoc – ja ateista. Lekárom som bol po liečbe poslaný domov s veľmi dobrou prognózou. Ale o sedem rokov neskôr sa mi choroba vrátila a ja som sa začal vážne zamýšľať nad svojim životom resp. smrťou a hľadal som alternatívnu formu liečby. Pán Boh ma naviedol k Laure, zbavil ma kliatby, vyliečil ma a zachránil mi život. Okamžite som pochopil, že všetko čo mi hovorí Laura, má sedliacku logiku. Laura mi povedala že preto, lebo som pochopil rýchlo Božie informácie a rýchlo som sa uzdravil. Pán Boh mi povedal, že nikto mi k Nemu cestu neukázal, ani ma nikto nepresviedčal a ja som Ho našiel a preto ma má rád. Prešlo už päť rokov od môjho zázračného Božieho vyliečenia z ťažkej choroby a ja viem a bytostne cítim, že to bola Božia pomocná ruka, ktorá ma zachránila pred strašným predčasným ukončením môjho života. Každý deň za to ďakujem Bohu a túto svoju skúsenosť odovzdávam ďalej ľuďom a posúvam informácie, ale stále mám vo väčšine prípadov pocit ich pochybovania. Skúste si milí čitatelia len predstaviť že zomierate a stavíte všetko- vabank - 100% na jedinú Božiu neomylnú pomoc. Ja som to presne tak urobil, žiadne zadné vrátka, že (keby bolo najhoršie utekám k lekárom) som si nenechal a som zdravý, dýcham, žijem. Viem, že ku šťastiu v živote stačí mať každodenný priamy kontakt s našim Oteckom Nebeským, modliť sa k Nemu, činiť dobré skutky a dodržiavať ,,desatoro“. Ostatné veci prichádzajú automaticky. Vďaka Ti Bože za všetko. Nikdy sa Ťa nevzdám.

Postreh: Je veľmi zaujímavé akou obrovskou rýchlosťou sa po svete dokážu šíriť totálne hlúposti a bezvýznamné kačice z bulvárnych denníkov, ale rozptýliť do sveta informácie z tejto pravostnej Božej stránky, ktorá má obrovský význam pre našu civilizáciu je zdĺhavý proces. Slovenský národ je zvláštny, má pred očami poklad a on ide kopať a hľadať ďalej. Niektoré veci nevysvetlíš, to je život. S pozdravom Ľubo.

 

  • Dana reaguje:

    Vďaka Pánu Bohu nášmu za pomoc pre nás všetkých. Vďaka Vám, pán Ľubo za Váš životný príbeh. A vďaka aj všetkým ostatným za ich príbehy, skúsenosti, odvahu, úprimnosť a lásku k Bohu.