Postavenie šípky do tohoto zimného obdobia Boh hodnotí ako post prioritný.

10.05.2020 12:21

Postavenie šípky do tohoto zimného obdobia Boh hodnotí ako post prioritný.

Bude poznanosť šípkových plodov do celého tohoto zimného obdobia, naplnenosťou čajového z nich pitia, tou najlepšou cestou do upevňovania celého vašeho budúceho dobrého zdravia a celé šípkové čerstvé plody treba pripraviť nasledujúcim postupom tejto Božej receptúry:

Do litra vody bude treba počítať desať dekov čerstvých šípkových plodov, ktoré sa v počiatku prípravy rozmixovať musia v mixéri v odliatom z potrebného množstva objeme vody a vlejú sa do ostatnej. Do doby varenia sa stáva len krátky ich čas zovretia asi päť sekúnd.

Do pitia šípkového čaju dostať môžu pitie aj vaše všetky deti aj od toho najútlejšieho veku v primeranom množstve, ktoré vypiť uvládzu. Do najsilnejších liečivých účinkov sa nesie čaj šípkový v tom, že posilňuje celý obranný telesný systém nesmierne vysokým obsahom celaskonu, ktorý obsahuje aj keď dávkou podľa lekárskych tabuliek minimálnou obsahom, ale vašemu telu najvstrebateľnejšou a zároveň v danom množstve celkom postačujúcou formou do potrebnosti množstva celaskonu získaného do vašeho tela. Do čaju zo šípok treba niesť nesmiernu dôveru do liečivostnej jeho sily, nakoľko obsahom svojich liečivých látok pokryje všetky lekárenské zásoby ostatných vitaminóznych produktov, ktoré v svojom vnútri každá jedna šípka obsahuje ako dar od Boha z nebies pre vaše telá, do ktorých ozdravenia tento jednoduchý recept vašim dušiam odosielam, že aby vedeli ste všetci tí, čo ozdravný šípkový čaj v tejto prípravnej receptúre piť celý zimný čas budete, žiadnej viróznej ťažkej chorobe sa nepriblížite, lebo bude celý váš telesný chrám ako nedobytná bránami nepriateľovi každému uzatvorená pevnosť, do otvorenia dverí ktorej vlastniť kódy šifier dobré liečivo zo šípok bude a pôsobiť pre ochranu celého vašeho organizmu asi takou silou bude, ako ten najdrahší a najsilnejší antivírusový program pre váš internet, do cieľov ktorého sa stáva zablokovať ešte tesne pred vstupom k vám vašeho nepriateľa. A preto žite celý tento zimný čas v symbióze svojeho tela so šípkou a nezabudnite byť pamätlivý do odoslanej tejto Božej receptúry na napĺňanie jej v celom zimnom tomto čase pravidelne. Každý dospelý jedinec mal by vypiť do každého dňa aspoň pol litra šípkového nápoja a deti môžu dávku dospelých tiež, ak ju v tomto množstve vypiť zvládnu. Lúhovať celých dvanásť hodín minimálne bude šípky potrebné a ak dokážete niesť do prípravy viac litrov čaju zo šípok a dobre uskladniť aby nápoj neskysol, tak sa šípky cediť nemusia nakoľko obsahové liečivé látky budú púšťať do čaju neustále po kvapkách a najlepšie preto bude vždy pred pitím šípkového čaju cez sitko precediť pre seba dávku celú a ostatné zachytené na sitku šípky vysypať do ostatného čaju späť. Do Božej tejto liečivej receptúry vašim dušiam Boh láskavý toto slovo odoslal cez duševný príjem svojej Laury. Amen.

 

Milí čitatelia.

Chcem Vám poradiť, že si môžete na šípkový čaj nazbierať aj väčšie množstvo šípok, rozdeliť si ich do mikroténových sáčkov podľa ľubovôle, alebo do plastových kelímkov a dať zamraziť do mraziaku. A postupom zimného času podľa potreby po častiach vyberať a šípkový čaj z nich pripraviť. Alebo si môžete navariť naraz z veľkého množstva šípok veľa litrov čaju, nechať dlhší čas lúhovať v chlade aby sa nepokazil, potom čaj naraz scediť do viacerých umelohmotných fľaší a takto už hotový čaj vo fľašiach dať do mraziaku a potom podľa potreby fľaše s čajom vyberať a po rozmrazení piť. Pokiaľ by Vám šípkový nápoj nechutil nesladený, môžete si ho osladiť medom. V žiadnom prípade nie cukrom. Med odporúčam, lebo jeho pridaním do nápoja získa ešte väčšie liečivé účinky. Toto doplnenie Vám odovzdávam na základe Božích rád. S láskou Laura