Pôst.

25.03.2013 09:57

Pôst.

Monika | 25.02.2013

Dobry den Boze. Je nasemu zdraviu prospesne sa pravidelne postit? Dakujem. Srdecna vdaka aj Vam pani Laura.

 

Božia odpoveď:

Každý jeden deň bez stravy sa nesie celému telu prospešný a ozdravný v cieli toho kto chce postiť, nakoľko v tomto cítenom hlade z nedostatku jedla začína celý imunitný systém dostávať svojeho funkčného do sily narastajúceho zobudenia, keď na cítený hlad reaguje ako na vstupného do tela nepriateľa a začína bojovať tými zbraňami, že začína vo vnútri tela likvidovať všetkých našemu pohľadu neviditeľných nepriateľov vynášaných buď cez kožné póry v ukázanosti nepekných kožných výsypov, výkalmi alebo potením a to veľmi rýchlou a bezpečnou pre nenarušenosť zdravia človeka cestou, lebo nemusí sa stávať unavený čistením tela z toxickej a nesprávnej životosprávy, do ktorej vstrebateľnosti každé telo nesené je do únavy všetkých metabolických orgánov, čo v pôstne dni býva pre ich funkčnosť nesmiernym odľahčením, čo predstavuje že v tomto pôstnom dni začnú v oddychu metabolickej práce naberať veľa sily do budúcej ich oveľa viac úspešnej snahy ako doteraz, dokázať regresný chod tela napĺňať veľkostnou silou jeho reštartu a netreba sa pôstov obávať, ale priam si ich zaradiť povinnosťou do svojeho pracovného kalendára ako povinnú a pravidelne napĺňanú činnosť aspoň dva krát do mesiaca, čo do odovzdanosti v svojej duševnej láske cítenej k láskavému svojemu Bohu treba obetovať ako prejavenú obetnú formu napríklad za všetky svoje činené zlé počas tohoto aj dávnych životov skutky alebo odovzdať Bohu svoj pôstny hladový deň ako obetný duševný dar za tie duše, ktoré strádajú v láske Božej na druhom brehu, čoho odmenou od Boha za výslednú snahu vašej pôstnej odovzdanosti sa bude stávať spĺňateľom životnej vašej strádanosti v svojej Božej všemoci. Krok duševnej snahy v každom pôstnom dni niesť bude to najsladšie ovocie pre vaše telá a aj pre duševné chrámy do ich útrob vložené, v ich odovzdaní pôstneho cieľa obetou do Božích dlaní vo vašej prejavenej pokore. Koho stratené zdraviu telo nedokáže dostať vyzdravenie, tak nech postí hoc aj denne do výdrže, zaručí mu každé hladovanie mobilizáciu imunitných vnútorných vojsk do takej ich v cítenom hlade človeka sily, že ozdravný v takomto tele človeka proces v samoregenerácii všetkých jeho telesných funkcií vždy bude úspešný a cítiteľný navracanosťou duševnej a aj telesnej sily. Do Bohom odoslanej tejto láskavej Božej odpovede bolo Božie jej toto odkázané slovo dušou Laury do prijatého písma tohoto duševného odkazu zachytené bez schybenia zápisom všetkých slov správne jej duševným príjmom. Amen.

 

Komentáre:

  1. Zuzana | 27.03.2018
    Ďakujem Otecko za tento odkaz. Svoj prvý pôst som vykonala v sobotu a venovala som ho Tebe Otecko, aby si mi odpustil moje schybenia a hriechy. Cítila som sa omnoho lepšie . Aj keď mi dookola robili chúťky , nepodľahla som . Ďakujem Otecko...

  2. Julia L. | 20.03.2018
    Láskavý Môj Bože Veľmi Pekne Ďakujem za ....Pôst .....Ďakujem za čo i len začaté písmenko na Tvojej najvzácnejšiej nenahraditeľnej stránke v ktorej liečiš a vzdelávaš .Moja duša vždy si nájde čo práve potrebuje a vždy v pravý čas .ĎAKUJEM za požehnané ruky najvzácnejšie p.Laury čo píšu hodiny nespočetné pre nás hriešnikov z celého srdca Veľké ĎAKUJEM Pane Bože za Tvoju Lásku a Trpezlivosť pre všetky duše sveta .Moja duša bude pôst dodržiavať Láskou k Pánu Bohu a obetovať za moje schybenia ,za duše trpiace .....Mám za čo Láskavému Pánu Bohu obety prinášať .Nikto sa tak nepostará ako Láskavý Pán Boh o moju hriešnu dušu .Milujem Ťa Tatínko Môj a vďačím len Tebe za úžastnú cestu na ktorú si ma nasmeroval .Pani Laura Láskou Vám ĎAKUJEM za všetulínko čo pre nás robíte .Nesmierne si vážím vašej obety ,ste môj vzor každým dňom .Pozdravujem Vás aj pána Vladka .ĎAKUJEM Vám Ľubkam Vás.

Pridať komentár