Pohŕdam cirkvou.

02.05.2015 22:47

Pohŕdam cirkvou.

Tomáš | 02.05.2015

Stále sa tu mnoho katolíkov oháňa tým, že sme fanatici, satanisti, sektári, dalo by sa pokračovať. No ozrejmím im môj náhľad a ako ich vidím ja, pretože oni keď sa pozrú do zrkadla vidia tam nad sebou zrejme svätožiaru a môžu s ich cirkvou čokoľvek, lebo sú svätí. Trepete sa z celého sveta aby vám Boh na zemi pre vás pápež zakýval z balkóna, kde sa k nemu následne plazíte po kolenách, aby ste mu bozkávali ruky, nohy a mohli sa dotknúť jeho šatu, kde zažívate doslovné orgie v návale šťastia, že ste sa k nemu po 5 hodinovom pretĺkaní v dave dostali tak blízko, óóó a tie starenky, ktoré hneď po veľkostnej omši nahádžu na podporu cirkvi celé svoje dôchodky. Farári ktorí z moci zverenej cirkvou vás zbavujú hriechu a ste čistučkí a môžete ísť do neba. To pre vás už fanatizmus nie je, no opak je pravdou, lebo pápeža uctievate viac než BOH-a, taktiež Máriu, Krista a ducha svätého. Ste pomätení, no dám si námahu a objasním. Ste násilníci, zväčša duševní násilníci, ktorí nedávajú slobodnú vôľu, no dožadujú sa jej. Ste schopní rozvrátiť celú vašu rodinu a zničiť šťastie vášho dieťaťa, len aby svadba bola v kostole i keď rodina druhej strany nemá vaše zvyky zaužívané, po narodení dieťaťa musí byť dieťa pokrstené. Po krste musíte mať sväté prijímania a birmovku a to len kvôli vydaniu sa v kostole, v škole ako povinný predmet máte zavedenú náboženskú výchovu, podľa predpisov rímsko-katolíckej cirkvi. No poviem vám pre vás neodhaliteľné tajomstvo, je to všetko klam, len mocenský zámer. Je to len veľká mocná  vláda, ktorá má vlastné štrukturálne pravidlá riadenia moci vo svete.

Nevyšlo to pomocou násilia, skúsili to iným spôsobom, ktorý im vďaka vám podobným vychádza.

Je to naozaj hlúpe, veriť v BOH-a, v dobro a spravodlivosť a myslieť si, že jediným pokrižovaním a naučenou spoveďou, nemám na sebe žiadny hriech, pretože Kristus to tak zariadil svojou smrťou pre nás.

Je mi ľúto zrejme je to tak pre vás oveľa ľahšie mať túto predstavu a veriť jej, že stačí spoveď a byť v nedeľu hodinu v kostole. Každý si svoje hriechy bude odčiňovať pred Božím súdom, dokonca aj vy katolíci. Ste naivní veríte vo vaše vytvorené ideály, no nie v pravé Božie zákony a dobro. Naozaj mi to nedá a musím spomenúť už len ten váš nezmyselný celibát, kde veríte, že cirkevní služobníci nikdy nevytiahli svojho draka z gati. Už len tejto primitívnej lži uveríte akémukoľvek farárovi, preto naozaj nie je až tak náročné si s vami vytierať zadok ako to cirkev robí a pásť vás ako stádo, kde oni potrebujú.  Pravostne, naozaj zaslúžene za celé tie storočia vám patrí pomenovanie. Cirkevné ovce riadené satanom, fanatici podporujúci zlo,...

No máte slobodnú vôľu, pokojne môžete pokračovať a nemusíte čeliť tej hroznej, škaredej, bezcitnej pravde, že vaša viera má základový kameň postavený na klamstvách a je  rozširujúca zvykom vašich otcov, bez akejkoľvek vedomosti, čo vlastne uctievam, či príbuzných alebo vás, ktorí násilne bez slobody vôle, vediete k tomu vaše deti.