Poďakovanie za pomoc, Poďakovanie Vám.

27.10.2023 02:17

Poďakovanie za pomoc, Poďakovanie Vám.

Miroslava | 27.10.2023
Dobrý deň pani Laura, zdravím všetkých čitatelov tejto krásnej stránky. Chcela by som uprimne podakovat panu Bohu za jeho odkazy, za to, že naozaj máme na našej Zemi možnost komunikovat s Panom Bohom, byt sucastou niecoho tak pravdiveho. Chcem podakovat pani Laure, že je silná, že sa snaží a že to zvláda najlepsie ako len vie, pretoze bez Vas by tu mnoho z nas ani nebolo a nemohli by sme robit to, co by sme chceli. Pan Boh mi cez pani Lauru uzdravil srdce, este ked som bola celkom malá. Dovolím si povedat, že to bude necelych desat rokov dozadu, kedy som ukoncila asi trojrocnu narocnu liecbu. Som vdacna a budem naveky. Pan Boh mi ukazal smer uz niekolko krat.. napriklad kam studovat. Studujem na vysokej umeleckej skole, kde sa denne stretavam s ludmi, ktorý vieru nikdy nepochopia, ale nikdy nepochopia ani smerovanie sveta. To ako zle na tom sme, to, že nase uvazovanie ovplivni nielen nase duse, ale aj prirodzeny obranny system prirody, ktory sa cim dalej tym viac prejavuje. Pokial teda spravne chapem ako priroda funguje..Volnomyslienkarstvo na umeleckej skole je nakazlive a musim priznat, ze je pre mna velmi tazke sa vzdy udrzat na spravnej ceste a nesklznut. Lad je vzdy velmi tenky, ale zalezi aj na nas, ci chceme aby mrzlo, alebo sa oteplilo. Chcem len vsetkych podporit, pretoze viem, ze ta sebakontrola nieje vzdy jednoducha a clovek si rad da pauzu, behom ktorej sa Bohuzial obcas nieco moze zase zmenit, ale sme silny dost na to, aby sme to tu vsetko zvladli. A ano, sme v tom kazdy sám, ale sme tu spoločne a ja som nesmierne stastna, ze sa dokazeme navzajom podporit, pomoct si a pomahat hlavne pani Laure, ktorá nás potrebuje. Chcem Vám teda velmi podakovat, Vam, ktorý ste pri pani Laure zostali a pomahate jej aj nadalej.. pretoze ja zatial uplne sama za seba nemozem inak ako tymto prispevkom, ktorý Vam pani Laura snad urobi radost. Lubim Vas vsetkych a posielam Vam obrovsku lasku. Milujem Ta Otče Bože a prosím Ta o ochranu vsetkych Bozich bojovníkov, ktorý sa snazia ist Tvojou cestou. Dakujem pani Laura za Vašu láskvost a nesmiernu ochotu, Lubim Vas, budte silna.

 

Komentáre:

  1. Valéria | 03.11.2023
    Mirka veľmi krásny príspevok si napísala. Čo píšeš je pravda a ja ďakujem, že si to tak napísala lebo sa učíme jeden na druhom cez rôzne príbehy a skúsenosti. Je to všetko o nás o láske k Bohu a o tom prečo žijeme práve v tomto čase na Zemi. Netreba sa báť ale bojovať. Milovať Boha a našu láskavú pani Lauru, ktorá je užasná žena a učí nás milovať Boha a život viesť správne spolu s Bohom ruka v ruke. S láskou Valéria.

  2. Miriam | 29.10.2023
    Tiež sa pripájam k Mirke a Danielke a ďakujem nášmu láskavému Pánu Bohu za to, že mi poslal pani Lauru do života a cez ňu ma uzdravil zo závažného neurologického ochorenia. Nebyť jej ochoty, obety a trpezlivosti pri spisovaní všetkých liečebných rád (a že ich nebolo málo), už by som s najväčšou pravdepodobnosťou bola dávno na vozíku alebo by som tu už nebola vôbec.Len vďaka jej úžasnému a vzácnemu daru môžem stále chodiť, behať a športovať bez obmedzení.A tiež som šťastná, že sa môžem prostredníctvom tejto prekrásnej stránky dozvedieť vzácne rady, modlitby a odporúčania pre dobré zdravie a spokojný život, aké nenájdem nikde na svete, nehovoriac o tom, ako nám svojimi odpoveďami Pán Boh v mnohom otvára oči a ukazuje cestu z temnoty, v ktorej súčasný svet tápe. Otče Bože môj milovaný, milujem Ťa a do smrti Ti budem ďakovať za Tvoju liečbu a pomoc v každodennom živote a Vám, drahá pani Laura, za to, že ste ju pre mňa prijali a že tu ste pre nás. Ľúbim Vás a budem Vám pomáhať, kým len budem môcť. Boh Vám žehnaj za všetko! S láskou, Miriam

  3. daniela | 27.10.2023
    Milá Mirka
    Krásne napísané a výstižne.
    Myslím, že všetci to prežívame podobne.
    Nie je niekedy ľahké nepodľahnúť a ústáť to.
    A padneme… Ale s Božou pomocou vstávame a ideme ďalej o to pochopenie múdrejší a silnejší.
    A ano, pani Laura je náš poklad tu na Zemi.
    Som šťastná a hrdá na to, že je v mojom živote.
    Nikoho iného si Boh vybrať nemohol. Je úžasná, láskavá, múdra, neskutočne silná a oddaná. Je vlastne z nás všetkých naj naj naj. A pri tom je skromná a pokorná.
    Vážim si Vás drahá Laurinka a lúbim.
    Vždy tu pre Vás budem .
    Bože Teba milujem a Ďakujem❤️

Pridať komentár