Poďakovanie všemocnému a láskavému Pánu Bohu.

27.01.2018 19:08

  1. Poďakovanie za pomoc proti alergii.

    Tomáš

    Chcem sa veľmi poďakovať pánu Bohu a pani Laure, za liečbu na alergiu, na peľ, ktorú som dostal. Aby som priblížil, že sa nejednalo o nejakú ľahkú alergiu, trpel som ňou od narodenia. Bolo to veľmi nepríjemné hlavne cez obdobia Jar, Leto, kedy aj po užití liekov, ktoré mi to trocha zlepšili. No nie o veľa a nebudem preháňať ak poviem, že každých 15 minút som kýchol. Pravidelne ma svrbeli oči, keď bolo viac peľu aj celé telo. A na lúke som sa cítil ako keby som bol 5000 m nad morom. Spánok tiež nebol jednoduchý. Na moje veľké prekvapenie alergiou ktorou som trpel celý život. Odrazu zmizla. naozaj som nečakal, že to potrvá len niekoľko mesiacov. Pán Vladko mi vravel, že to môže chvíľku trvať, že možno to zo začiatku pociťovať nebudem až tak ale, že to zmizne, ak spravím liečbu naporiadok. Naozaj na začiatku Jary som, ešte alergiu prvé 2 týždne pociťoval, ale bolo to podstatne slabšie než roky predtým. A teraz aj keď idem na lúku alebo do prírody ju môžem naozaj vychutnávať naplno. A vôbec vonku keď som, symptómy alergie nepociťujem a k tomu lieky neužívam už vôbec. Veľká vďaka!!!! Nech hovoria nejaký neprajníci čokoľvek stále sú to len závistlivci a neprajníci, mne liečba zabrala. A dosť výrazne mi pomohla v mojom živote.

  2. Vďaka Pánu Bohu za zbavenie urieknutia.

    Michaela|16.02.16
    Náš syn má rok. Od jeho narodenia, resp. od kedy sme s ním začali chodiť von, medzi ľudí, musím povedať že zakaždým sme po príchode domov riešili jeho nevysvetliteľný plač, nepokoj...
    Keďže pochádzame z východu, u nás sa tomu ľudovo hovorí " z očí " inak urieknutie. Jediné čo stále zabralo bolo hádzanie zápaliek, uhlíkov. Je síce pravda že mu to skutočne vždy pomohlo, ale len pokiaľ sme s ním nešli opäť niekam. Až po rozhovore s pani Laurou sme sa dozvedeli, že by sme to robiť nemali. Neriešili sme prečo je to tak, jednoducho sme poslúchli pani Lauru a Pána Boha a začali sa modliť modlitbu proti urieknutiu(ktorú sme našli na tejto Bohom požehnanej stránke) zakaždým keď sme sa so synom niekde chystali. Pomodlili sme sa, dali mu krížik na ochranu a v priebehu 3 týždňov sa mu to nestalo ani raz.
    Týmto chcem z celého srdca poďakovať Pánu Bohu, pani Laure a v neposlednom rade aj Vladkovi za pomoc. Za pomoc nám, ale hlavne nášmu synovi. S modlitbami neprestaneme, vo viere v jediného Pána Boha samozrejme tiež nie. Je mojou povinnosťou šíriť to ďalej. Šíriť aká veľká je sila modlitby a viera v Pána Boha. Ešte raz Ti Bože z celého srdca ďakujeme.

    Najväčšia devíza na tomto svete je LÁSKA k JEDINÉMU BOHU, POKORA, ÚCTA a VĎAČNOSŤ.

  3. Rok trvajúci kašeľ.

    Ľuboš | 28.12.2015

    Začal som pokašliavať a nepripisoval som tomu žiadnu vážnosť. Nahováral som si, že je to bežné ochorenie, ktoré si vyliečim teplým čajom, nejakými vitamínmi, vypotením sa v posteli atď.. No po mesiaci kašeľ neprestával ale práve naopak, naberal na intenzite. Začínal som mať pocit, že to asi nebude len taký obyčajný kašeľ. Druhý mesiac intenzívneho kašľania ma už donútilo navštíviť lekára, ktorý mi vyšetril krv. Výsledky krvi ukázali, že mám v tele bežnú nemenovanú baktériu na ktorú mi predpísal antibiotiká a že všetko bude v poriadku. Po desaťdňovej liečbe antibiotikami mi kašeľ mierne ustúpil, ale neprestal a neskôr sa zase naplno rozbehol. Kašľal som s prestávkami celý deň aj v noci a rušil svoje okolie. Bolo to veľmi nepríjemné. Lekár mi predpísal ďalšie silnejšie lieky, že nech skúsim tieto, či nezaberú, ale po poctivom dobratí mi nič nepomohli. Už ma z toho kašľania začalo bolieť aj brucho, z napínania brušnej steny. Cítil som sa bezradne. Lekár mi pri ďalšej návšteve predpísal nové lieky s vysvetlením, že nech ich vyskúšam, veď na trhu je dostatok rôznych liečiv a možno niektoré trafíme a zaberú. Nechcel som už byť pokusným králikom a lieky som nebral. V beznádejnej situácii som zavolal Laure a zdôveril sa jej s mojím problémom. Prišiel som si k nej pre Božiu diagnostiku a s úplnou Božou presnosťou mi povedala, že sa jedná o nebezpečný krvný zápal, ktorý sa dá vyliečiť jedine Božou prijatou liečbou, ktorú som musel podstúpiť, ak som sa chcel kašľa úplne zbaviť, lebo inak by som kašľal do smrti. Liečbu som preto s veľkou vďakou prijal. Trvala tri mesiace počas ktorých som likvidoval bacila v mojej krvi. Z tejto liečby sa mi na tvári a krku vyhádzali škaredé vyrážky ako dôkaz, že liečba zaberá a to čo v krvi nemá byť vychádza na povrch pokožky. Po ukončení tejto Božej liečby som zisťoval, že frekvencia kašľu sa znižuje, až kašeľ do roka úplne skončil a všetky vyrážky pomizli bez stopy. Teraz, keď už nekašlem, si plne uvedomujem a spomínam aké to bolo nepríjemné obdobie, keď som si s kašľom nevedel dať rady. Ale vzácna Božia pomoc, ktorú pre mňa prijala Laura mi stopercentne pomohla a ja som sa takto vyliečil. Len vďaka Bohu som sa dostal z tejto pliagy a preto Ti Bože z celej svojej duše ďakujem za pomoc, ktorú by mi nikto okrem Teba láskavý Bože nedokázal poskytnúť.

  4. Ukrutné bolesti brucha mi ustúpili.

    Mária C. | 16.12.2015

    Drahá pani Laura, musela som Vám napísať, že mi je dnes neskutočne ľahšie a že Božia pomoc ako vždy zabrala hneď v prvý deň ako som s ňou začala. Dnes nemám vôbec žiadne bolesti, to je Boží zázrak a Bohu patrí obrovské ĎAKUJEM. Tie ukrutné bolesti brucha ustúpili. Musela som Vám to napísať aby ste vedela čo je so mnou. Ja ani neviem opísať slovami ako veľmi ma to bolelo. Bolel ma každý pohyb, dýchanie, prosto som myslela že mi roztrhne ten stred pod rebrami. Všetko som hneď nasadila, ako mi láskavý Pán Boh nakázal. Dnes je mi už oveľa lepšie. Ten klystír je fakt čarovný a veru teraz viem ako sa dokáže po ňom človeku uľaviť. Žiaden lekár ho neodporučí, aj keď vedia veľmi dobre že by každému človeku iba prospel. Bola som v nemocnici na rôznych vyšetreniach, ale lekári na nič neprišli. Povedali mi že nemám žalúdočné vredy, žiaden zápal a nevidia žiadnu príčinu toho prečo mám takéto strašné bolesti brucha. Poslali ma domov akože som úplne zdravá. Tieto hrozné záchvaty bolesti brucha som mala asi 4x a zakaždým lekári na nič neprišli. Vždy som skončila na pohotovosti a bolesti pretrvávali aj tri – štyri dni. Môj manžel sa už na mňa nemohol pozerať ako trpím a „vyhnal“ ma k pani Laure. Pán Boh mi diagnostikoval dlhodobo preplnené hrubé črevo a z toho vzniknutý zápal v brušnej dutine. Je až udivujúce, že lekári po tých mnohých vyšetreniach neprišli na takú jednoduchú príčinu vzniku mojich problémov a bolestí. Nechcem si ani predstavovať, čo by sa so mnou stalo keby mi Pán Boh cez našu pani Lauru neposlal pomoc?! Hneď v ten prvý deň keď som si ho dala, ako prišiel manžel od Vás sa mi nenormálne uľavilo a každý deň to bolo lepšie. Hlavne ten stred pod rebrami ma už dnes  vôbec nebolí. Zo srdca Vám aj Vášmu manželovi patrí obrovské ĎAKUJEM. Mám Vás veľmi rada a som vďačná Pánu Bohu za Vás, že ma ku Vám nasmeroval. Vy ste ma naučila že jedine Boh je cesta a tej sa musíme držať. Som šťastná že mi Vás Pán Boh dal.

  5. Ďakujem Ti Pane Bože.

    Ivan

    Drahý Pane Bože , chcem sa ti poďakovať za nečakanú pomoc , ktorú si mi poslal cez pani Lauru a poďakovať sa chcem aj jej zato, že mi venovala svoj drahocenný čas. A prečo nečakaná? Moja manželka telefonovala s pani Laurou a som ju nechal pozdravovať. Stalo sa, čo som ja vôbec nečakal, pani Laura si ma vypýtala k telefónu. Patrím tiež k tým, ktorý sklamali nášho Nebeského Otca , nedokázal som naplniť Božie pravdy pri zbavovaní kliatby. A pani Laura mi aj tak pomohla, Božou pomocou ma zachránila pred operáciou kolena , ktorú som mal absolvovať. Aj tu ukázala svoju láskavosť a ochotu vždy pomôcť. Patrí jej moja vďaka, no v prvom rade Pánu Bohu.

    Prosím Boha o odpustenie už dlhú dobu, ale zatiaľ som nepresvedčil. Je mi to ľúto Bože, že som sklamal, som si vedomý svojej chyby, odpusti mi . Som len obyčajný chlap, ktorý sa snaží žiť Božími krédami, myslel som, že mne sa to nemôže stať - sklamať, ale mýlil som sa. Bože ochraňuj nás pred nástrahami zla a daj nám silu správne pochopiť Tvoje odkazy. Nebeský Otče, prosím ochraňuj pani Lauru a jej manžela pred všetkými zlými ľuďmi a ďakujem za sprístupnenie stránky, veľmi som sa potešil. Bože ďakujem, čo pre mňa aj moju rodinu robíš.

  6. Veľmi pekne Ti Bože ďakujem za vyliečenie.

    Veronika

    Otče Bože môj láskavý, chcela by som sa Ti veľmi pekne poďakovať za

    liečbu makovými zrnkami. Pred pár mesiacmi som začala pociťovať bolesti

    v spodnej časti chrbtice .Keď som ráno

    vstávala z postele alebo pri nejakom pohybe akoby nejaký nerv. V tom

    čase si nám poslal cez pani Lauru liečbu makovými zrnkami. Ale po čase som mala

    zablokovanú stránku, pretože som sa previnila a veľmi ma to mrzí. A tak

    som s liečbou ani nezačínala, pretože som vedela že si to nezaslúžim.

    Ale časom sa bolesti zvyšovali a ja som sa odhodlala, ale s tým, aby mi

    liečba pomohla len ak by si mi ju požehnal Bože a ak by to bola tvoja

    vôľa. Veľmi som sa potešila už po pár dňoch, pretože bolesti zmizli. A po ukončení celej kúry sa mi už viac bolesti nevrátili.Veľmi pekne Ti Bože ďakujem za vyliečenie a aj Vám pani Laura za sprostredkovanie a za celú vašu prácu.

    Viem, že som veľmi sklamala, ale budem sa snažiť aby som to napravila.

  7. Nekonečné ďakujem.

    Elena

    Bože Otče láskavý, môj Pán,môj Boh, moje všetko, všetko čo potrebujem, všetko je ukryté v Tebe, v Tvojej dokonalosti, láske, milosti, všemohúcnosti, sile, prozreteľnosti.... Môj Bože, ďakujem za Tvoje dary, milosti pre moju dušu. Bez Teba sa žiť ani prežiť nedá. Ďakujem Ti za záchranu

    života, pri ktorej som našla drahokam vo svojej duši a to nesmiernu, nekonečnú, ničím na tejto zemi nenahraditeľnú lásku k Tebe, bezhraničnú vieru a dôveru v Tvoju Majestnátnosť, nekonečnú vďačnosť Tebe Jedinému Bože. Ďakujem Ti za všetky Tvoje Božie dary, ktoré sa z nebeských výšin

    lejú ako neutíchajúci blahodárny dážď na moju dušu a moje telo. Bože ďakujem Ti za prenádherné modlitby, ktoré si nám zoslal z kráľovstva nebeského aj za Tvojho Božieho proroka Lauru, záchrankyňu pre naše duše aj za celú stránku Tvojich Božích právd, ktoré sú nemenné ako Tvoje

    prikázania, postuláty. Bože ďakujem Ti za pozemskú lásku, ktorá je tiež Tvoj dar, ďakujem Ti za všetko čo ma obklopuje, krásy prírody, kde vo všetkom je Tvoja láska dokonalosť ukrytá aj zjavená. Ďakujem nekonečne

    Bože Otče do posledného dychu na tejto zemi si nemiernu lásku k Tebe nedám nikdy ničím vytrhnúť zo svojej duše a bezhraničné vieru a dôveru k Tebe.

  8. Poďakovanie za liečebnú receptúru na zníženie vysokého tlaku a pomoc pri jej zvládnutí.

    Margita

    PANE BOŽE môj z celého srdca Ti ďakujem, že si mi poslal liečebnú receptúru na zníženie vysokého tlaku a že si mi celý rok pomáhal zvládnuť ju naplniť. Bolo to veľmi náročné hlavne v prvom polroku, kedy som užívala surový cesnak a ešte ďalšie vitamíny a bylinky to bolo asi to najnáročnejšie, v druhom polroku to bolo veľmi jednoducho pripraviť. Ďakujem Ti že som vždy mala dostatok liečiv a že si mi pripravil pracovné prostredie v práci, kde som nemala problém pripravovať si potrebný recept pre užitie. Už na začiatku liečby sa mi krvný tlak upravil a počas celej liečby som mala len dva krát 142/87 a to práve v prvom polroku, dnes som užila poslednú dávku, môj krvný tlak je 127/75 +,- 10 celý druhý polrok, je to ako v mladosti. Pred liečbou som mala krvný tlak 170-190/110.

    V dnešnej dobe veľa ľudí trpí vysokým krvným tlakom, užívajú lieky, ktoré sú pohodlnejšie, nezaberú veľa miesta a ľahšie a rýchlejšie sa dajú užiť, ako bylinky od Pána Boha, ktorých treba väčšie množstvo a treba si receptúru pripraviť, s láskou užívať a prosiť o požehnanie. Farmaceutické lieky však musia ľudia užívať doživotne a lieky od nášho Jediného Pána BOHA len Ním určený čas. Pre mňa to bol jeden celý rok. Bolo to náročné ale dalo sa to s BOŽOU pomocou zvládnuť.

    Z celého srdca TI BOH môj ĎAKUJEM za teraz spomínanú liečbu, ale aj za ďalšie – šalvia+ celaskon, žihľava, klinčeky a tiež za BOŽIE cviky pre moju hrudnú chrbticu, ktoré ešte cvičím, za zbavenie kliatby, za liečbu krvného zápalu. Pane Bože prosím Ťa pomôž mi zvládnuť správne docvičiť cviky, aby som mala silu a nerušený čas cvičiť tak ako to bolo doteraz.

    Pane BOŽE Milujem ŤA a srdečne Ti ďakujem za všetko čo si pre mňa urobil a robíš, že stojíš pri mne. Prosím ŤA usmerňuj moje myšlienky, slová, činy len tým správnym smerom. Ochraňuj našu drahú pani Lauru a jej Vladimíra, nedopusť, aby bola smutná.

    Veliké ďakujem patrí Vám pani Laura, vážim si Vás, ste úžasný človek, ďakujem že som mala tú možnosť Vás osobne spoznať a že ste prijali pre mňa liečebné receptúry veľmi náročné na zápis a odovzdali mi ich.

    S láskou, úctou a pokorou Margita

  9. Otecko Bože láskavý, ďakujem Ti .

    Dana K.

    Môj Bože dobrý, ďakujem Ti z celej duše a zo srdca, že môžem tu byť, tak blízko pri Tebe, keď aj mne si dal prístup na celú stránku. Je to pre mňa niečo čo ani neviem slovami povedať. Ano, je to byť doma ....tu som doma s Tebou Bože môj na tejto vzácnej stránke pri vzácnych a dobrých ľuďoch, pri pani Laure Vladimírovi....Danielovi ... a ostatnych.....potešilo ma ako nás privítal pán Daniel: Vitajte doma... ..áno som doma Tu pri Tebe Bože Láskavý. Odpusti mi prosím, Bože, je mi to tak ľúto mrzí ma, že Ťa mojím myslením a konaním rozhnevám... odpusť mi Božinku. Želám si byť silná pevná vo viere, neochvejná, tak ako si nám odkázal po pani Laure neochvejná a bezhraničná viera v Teba a láska. Ľúbim Ťa Bože! Bez Teba sa nedá žiť a viery v Tvoju všemohúcnosť....Otecko Bože láskavý, ďakujem Ti, že aj mňa miluješ.....ďakujem Vám milá pani Laura a Vladimír ste úžasní ľudia...mám Vás rada...Ďakujem!!!

  10. Poďakovanie Bohu.

    Zuzana

    Drahý Otecko chcem sa Ti veľmi poďakovať.... Dnes som úspešne skončila desiaty deň mojej liečby . Musím sa priznať, že je to pre mňa veľmi náročné, vieš, že mam niekedy problém len zo zubnou kefkou a toto je uff... No doteraz som to zvládla a ja viem, že len vďaka Tebe, že si pri mne a pomáhaš mi. Prosím Otecko môj , stoj pri mne naďalej aj napriek mojím chybám a zlyhaniam a pomôž mi to zvládnuť. Nechcem Ťa sklamať, chcen Ti dokázať, že Ti verím a že všetko s Tvojou pomocou zvládnem a naplním liečbu bez chýb a celú. Nehnevaj sa Otecko môj, vieš , že bez Tvojej náruče sa topím a tápem. Veľmi Ťa ľúbim a som vďačná za liečbu a verím , že Ťa nesklamem.

    Nehnevajte sa pani Laura ak vás oberám o čas no mala som potrebu sa poďakovať a samozrejme veľké ĎAKUJEM patrí vám,pretože bez vás posledného proroka by som dnes žiadnu liečbu nenapĺňala. Ďakujem.

  11. Pozdrav JEDINÉMU môjmu BOHU a poďakovanie.

    Margita

    Pozdravujem ŤA BOH môj aj touto cestou BOŽEJ stránky. Ďakujem TI za zbavenie kliatby, za liečebné kúry, ktoré som už skončila -liečba krvného zápalu, mak, šalvia s celaskonom, Ďakujem TI že počúvaš moje prosby, ďakujem že mám prístup na BOŽIU stránku a môžem tak dostať od TEBA BOŽE stále nové dôležité rady, že dávaš silu pani Laure nášmu poslednému prorokovi, ktorá neúnavne pracuje a odovzdáva nám vzácne informácie od TEBA pre nás zvedavých a hriešnych ľudí. Ďakujem TI BOH môj za to že si mi zabezpečil všetko k tomu, aby som mohla napĺňať liečbu na zníženie krvného tlaku, ktorá trvá rok a že som to skoro zvládla- chýba mi už len necelý mesiac. Musím priznať že liečba bola náročná z hľadiska prípravy, ale TY BOH môj si vždy zabezpečil všetko tak aby som mohla bez problémov pracovať a aj užívať od TEBA Božie lieky.

    PANE BOŽE prosím ŤA nepusť mňa z Tvojej BOŽEJ náruče, usmerňuj moje myšlienky, slová i skutky, lebo len tak môžem všetko zvládať. Teraz už viem že nemám žiadny strach z ničoho lebo viem, že keď ráno všetko odovzdám do TVOJICH BOŽÍCH RÚK nemusím sa báť ničoho.

    PANE BOŽE prosím o odpustenie mojich hriechov z tohoto života ale aj z minulých životov.

    Pozdravujem aj Vás pani Laura a Vášho manžela, vyprosujem pre Vás oboch BOŽIE požehnanie v každej oblasti- len JEDINÝ BOH vie čo potrebujete najviac.

    S láskou,vďakou úctou a pokorou Margita.

  12. Boh mi zachránil zuby.
    Mária C. | 12.12.2015
    Rada by som sa s Vami všetkými podelila o to, že mi nedokázal pomôcť nik iný iba láskavý náš Otecko Boh. Začalo sa to úplne nevinne citlivosťou zubou. Aby som bola presná zo zubami nemám fakt žiadne problémy a ani som nikdy nemala. Nemám žiaden kaz a ani vŕtané som do zubov nemala. Jediné na čo som si musela dávať pozor bolo to, aby som si umývala zuby pastou na citlivé zuby. A ak sa stalo niečo také, že som tie zuby mala citlivé, tak som si ich cez deň viac krát umyla touto pastou a bolo to úplne v poriadku. Takto to je už roky rokúce, ale okrem toho ma iné netrápilo až sa zopakovala situácia ako vždy. Začala som pociťovať na vrchných zuboch bolesť pri chlade, pri rozprávaní mi ich trhalo a mala som pocit že mám na nich praskliny ktoré ma neskutočne boleli. Začalo sa to citlivosťou vrchných zubov, tak som si umyla zuby pastou viac krát a čakala som, že ako vždy aj teraz to prejde a bude to ok. Toto som praktizovala skoro týždeň ale bolesť sa začala stupňovať a nie ustupovať. Začali ma bolieť aj spodné zuby. Bolo to hrozné, aj keď som bola vo vnútri tá citlivosť bola pri rozprávaní už neznesiteľná. Bolo to strašne nepríjemné a to som ešte nebola vonku na chlade, to už sa fakt nedalo. Po mesačnom trápení sa ma v práci vyhnali k zubárovi, že to je len citlivosť zubov a že vraj je na to nejaký gél ktorým mi to zubárka potrie. Nemám dobrú skúsenosť s lekármi ale nakoniec na naliehanie som pristúpila na to a šla som. Veď no čo už, pozrie sa mi na zuby a hádam mi pomôže. Priznám sa že som sa tam cítila ako obyčajná chudera. Zubárka ma dobre sfúkla či neviem vydržať, že to nič nie je, len citlivosť krčkov a že či mi má každý koreň povyťahovať. Obrala mi kameň zo zubov, lebo že tú citlivosť mám kvôli tomu že mi kameň odhaľoval krčky. Kázala mi jedným smerom umývať si zuby a že to pomaly prejde. No mohla som čakať. Môj stav sa tak neskutočne zhoršoval, že ma už boleli aj zadné zuby, všetky som ich mala veľmi citlivé a boľavé. Vtedy som si povedala že to ozaj nie je nejaká maličkosť a zavolala som našej láskavej pani Laure a pánovi Vladkovi s prosbou o Božiu pomoc. Náš láskavý Otecko mi presne napísal do písma, že je to zápal v lícnych kostiach a že ten vyúsťuje do bolesti a precitlivenosti zubov. Tak veľmi to bolelo, ale príčinu a liečenie nik nevidel. Veď mi bolo povedané že nemám byť taká citlivá a musím niečo aj vydržať, že sú to len odhalené krčky a s tým mi ona nemá ako pomôcť. A vidíte, Boh Otecko náš mi diagnózu určil presne. Žiadna precitlivenosť ale zápal ktorý sa stupňoval. Liečbu mám síce na dva mesiace, ale cítim sa už oveľa oveľa lepšie. Bolesti mi pomaly ustupujú a v porovnaní s tým čo to bolo sa to nedá ani len zrovnať. Žiadne špeciálne umývanie v jednom smere, žiadny gél na zuby, nič z toho mi nepomohlo. Boh, náš Otecko Boh mi zachránil zuby, pretože keby som tento skrytý zápal nezačala liečiť postupne by som prišla o všetky zuby. Božinečku môj drahý a láskavý, tvoja Božia receptúra mi uľavila od bolestí po pár dňoch. Iba vďaka Tebe a dodržiavaní tvojich Božích rád sa mi stav zlepšuje. Milujem ťa celým srdcom, pretože každá tvoja rada ktorú som dostala od teba, bola pre mňa obrovským darom. Som šťastná že ťa mám. Ďakujem Ti Pane Bože za každodennú pomoc mne a celej mojej rodine. Pani Laura a pán Vladko Vám patrí moje veľké obrovské Ďakujem, pretože nám nesmierne pomáhate. ĎAKUJEME.

  13. Ďakujem Pánu Bohu za veľkú pomoc v mojom živote.

    Martina

    Pane Bože láska moja ďakujem ti z celého srdca že máš ma rád a že mi veľmi pomáhaš v mojom živote a s mojím trápením. Bez teba by som bola stratená. Ďakujem za to že som mohla sa dostať na tuto stránku. Pane Bože ty si moje všetko milujem ťa láska moja a dakujem aj za tvojho proroka pani Lauru. Prosím ochraňuj ju aj jej manžela. Ďakujem ďakujem ďakujem.

  14. „Nepochybujte, ale veľmi pekne poďakujte."

    Peter N. | 21.12.2015

    Zdravím Vás náš milovaný Pán Boh, p.Laura, p.Vladimír a všetci ktorý čítaju túto čarovnú stránku ktorá pomáha všetkym ľudom!
    Neviem ako mám začat, ale skúsim popisať svoje pocity a skúsenosti s p.Laurou! Cca pred dvomi rokmi som začal pociťovať zvláštne stavy pri ktorých, mi neuveritelne bušilo srdce, mával som velke tlaky na hrudi a trpli mi ruky! Skončilo to tak, že ma dvakrát brala záchranka do nemocnice a tam napichali injekcie a poslali ma domov! Nasledoval rad vyšetrení na ktorých sa samozrejme nič nezistilo a tak ako to v týchto prípadoch končí som skončil aj ja na psychiatrií na antidepresívach!
    Stretol som známeho ktorý mi odporúčil p.Lauru a vravím si nemam čo stratiť tak skúsim! ZAvolal som, dohodol stretnutie a výsledok bol "Kliatba na duši" od kolegu v práci a riešenie je zmena zamestnania a až tak môžem dostat "Božiu pomoc"! Vravím si, kde nájdem v dnešnej dobe zamestnanie s takým prímom aký mám teraz a s hypotékou na krku, žena nezamestnaná a s dvomi malými detmi to nevidím reálne? Výklad pani Laury som mal stále v hlave a s počiatku som bol tak asi ako všetci po prvej návšteve velmi zmätený! Postupom času sa mi naskytla možnosť zmeny zamestnania a tak som to riskol, ale s neuveritelným strachom čo ak to nevíde! Tak že zmenil som zamestnanie, navštívil p.Lauru s p.Vladimírom a dostal som "Božiu pomoc." Po odklínaní som sa objednal na dalsie sedenie, pre opakujúce sa bolesti s chrbticou! Bolo to velmi dlhé sedenie na ktorých mi p.Vladimír ukazoval cviky ktoré mám cvičiť 6mesiacov na uzdravenie mojej chrbtice, rozprávali sme sa o vyšetreniach ktoré ma čakajú atď! Aj po poslednom sedení som mal velmi zmiešané pocity! Postupom času som všetky vyšetrenia absolvoval a až vtedy som pochopil že Pan Boh cez p.Lauru mal pravdu a všetky vyšetrenia boli uplne zbytočné! Všetko som pochopil, vo všetkom mali pravdu, ale trocha neskoro, pretože na poslednom sedení mala na mna p.Laura s p.Vladimírom jednu prosbu (a ja som ich mal veľa na ktoré mi radi odpovedali!!!) napísať jednodúche poďakovanie Pánu Bohu! Pane Bože, pani Laura, pan Vladimír veľmi sa Vám ospravedlňujem, že som Vás sklamal a veľmi pekne Dakujem za všetko čo ste pre mňa a moju rodinu urobili, len škoda že som tomu všetkému dosť neskoro uveril na 100%! Aj ked sa už asi neuvidíme, nenechajte sa odrádzať od svojej "misie" kvoli nevďačným ľudom, pretože je veľmi veľa ľudí ktorý potrebujú Božiu a Vašu pomoc a to čo robíte, robte s láskou aj naďalej!!! A Vy všetci "Pochybovači" to o čo Vás Pán Boh s pani Laurou a panom Vladimirom požiadajú, správte to presne a hlavne na čas, lebo ak im neveríte tak ich neokrádajte o ich drahocenný čas, lebo ten čas môžu využiť pre niekoho kto to fakt potrebuje! Pán Boh, Laura, Vladimír ešte raz jedno veľke Ďakujem!!!! A všetci ktorý veríte v dobro Vám prajem Krásne prežitie Vianočných sviatkov!

  15. Ďakujem Pánu Bohu za máčne zrnko.

    Marek M.

    Dlhší čas som pociťoval slabosť v rukách .Bola to zvláštna slabosť lebo keď som stlačil päsť tak som ju nepodržal ani 10 sekúnd ako keby som mal preťažené svaly a strácal silu.Šiel som k známemu lebo som potreboval jednu dosku ale bola založená za ostatnými tak som ju chcel vytiahnuť( predtým som tak vyberal dosky bezproblémov ) no keď som ju chytil mal som tak oslabené ruky ,že som s ňou ani nepohol .Ešte mi známy hovorí ,že mám čas že on to bude držať aj hodinu a sa zasmial no mne nebolo do smiechu a v duchu som si vravel to čo mam s rukami.Nakoniec som ju vytiahol ale s trápením.Mal som pocit ako keby sa mi "rozpadali svaly" .Prečítal som si odkaz o máčnom zrnku a si vravím "to ako keby pre mňa bol ten odkaz".A to najlepšie na tom bolo keď som začal užívať mak tak pod 2 dňoch !! sa mi vrátila sila do rúk.Veľmi pekne Ti Ďakujem Pane Bože za tvoju pomoc.

    Ani vo sne by ma nenapadlo akú liečivú silu má v sebe mak.

  16. Ďakujeme za uzdravenie syna.

    Dalibor | 17.12.2015

    Dobrý večer. Drahá Laura, obaja z manželkou Gabikou aj Tebe chceme po rokoch poďakovať, za až zázračný a dnes už vieme že od Pána daný cvičebný súbor pre nášho ho syna Christiana Davida, ktorý sa narodil veľmi nezrelí a doktori nás ubezpečovali že s toho dieťaťa nikdy nič nebude. Podľa cvikov, a masáží na hlavičke, vtedy nezrelého chlapca sa naše dieťa po dlhých mesiacoch cvičenia, dostalo na úroveň zdravých detí, je pravda že obrna zostala viditeľná ale mentálne je chalan v poriadku, je nezbedný ale viem že je tu pre radosť a ako si nám povedala pre veľkú vec. Za pár dní bude mať 14-násť rokov, je iný ako jeho vrstovníci, vie ukázať svoju lásku, neklame, jednoducho je čistý až moc. Ďakujeme, ešte raz, Ďakujeme.

  17. Ďakujem Ti Bože za uzdravenie môjho syna od búšenia srdca.

    Peter C.

    Zdravím Vás drahí Bojovníci Boží.

    A samozrejme aj Vás, neprajníci, lebo určite čítate túto krásnu Božiu stránku!!!

    Chcel by som zareagovať na reakciu Daniela a pripojiť sa k jeho slovám. Poznám pani Lauru a jej manžela už roky a prešli sme si spolu aj s mojou rodinou už všeličím. Sú to stovky dní liečby, ktorú pre moju rodinu pani Laura prijala.

    Nepchá do nás žiadne lieky, nepredáva liečivá, nezarába na nás, proste len prijíma Božie rady a povie na rovinu, ako to je. A je len na nás, či to budeme napĺňať.

    Už neraz nám zachránila zdravie a naše životy. Spomeniem len posledný prípad, náš chlapec, ktorý športovo pláva. Zo dňa na deň sa mu rozbúšilo srdiečko pri plávaní. Nevedel plávať, dýchať, veľmi ho to bolelo. A čo myslíte, že by vám doktori povedali? Podávali by si ho ako kus mäsa po všetkých oddeleniach, a potom by mu povedali, nech radšej nepláva, nebude mu búšiť srdce a hotovo.

    A preto doktorom nechodíme, pretože máme Boha a on nám dal svojho proroka, ktorý prijíma písmo od samotného Boha všemohúceho a zato veľmi ďakujeme.

    A verte tomu, len vďaka bylinkám a vitamínom, ktoré dostal náš syn od pána Boha cez pani Lauriku, opäť pláva ako rybička, zbiera medaile a robí nám veľkú radosť.

    Preto neprajníci, čítajte teraz pozorne!!!

    Pán Boh nám dal slobodnú vôľu, celému svetu. Nemusíte vlastne nič, keď nechcete. Ale na ohováranie a klamstvá, nato máte chuť vždy, však?! A pritom väčšina z vás pani Lauru ani len nevidela. A preto sa vás pýtam, podľa čoho ju teda tak hnuste súdite? Kto vám dal na to právo? Môžete sa hanbiť!

    Jedno si však pamätajte, Boh si to pamätá a súdi spravodlivo nás všetkých!!!

    Drahá pani Laura, Vám sa chcem úprimne poďakovať, že ste taká statočná, a stále veríte v lepší a krajší svet. Kiež by bolo takých ľudí, ako ste vy s manželom viacej.

    Ďakujem Bože v menej celej mojej nádhernej rodinky, ktorou si ma odmenil, za všetko čo pre nás robíte, za všetky rady, liečby, prosby.

    Pani Laura, nech Vás pán Boh ochraňuje, ľúbime Vás.

    Oliver reaguje:

    Pridávam sa k Tebe Peter, Daniel, Tomáš a aj k ostatným. Zdieľam ten istý názor ako Vy všetci, ktorí ďakujete na tejto stránke za Božiu pomoc cez pani Lauru nám poslanú. Klamári a podvodníci sú všetci tí, čo pani Lauru takto označujú. Mne a mojej rodine pani Laura nespočetne krát pomohla v chorobách a aj iných životných problémoch. Keby bola klamárka, tak by sa nám nepomohlo ale práve naopak, pomohlo sa vždy. Môj otec mal silnú cukrovku. 4x denne si pichal inzulín. Po niekoľko mesačnej liečbe ktorú mu pani Laura dala, postupne inzulín vysádzal. Teraz berie už len tabletky 2x denne a to ešte nie je na konci celej liečby. Z mesiaca na mesiac sa cíti lepšie a fyzicky silnejšie. A to je človek ktorý má už 60-ku za sebou. Nebudem spomínať ostatných členov svojej rodiny, ani sám seba lebo nechcem čitateľa unavovať mnohými v niektorých prípadoch až zázračnými príbehmi o našich uzdraveniach. Každý súdny človek ktorý číta túto stránku, prípadne pani Lauru navštívil musí uznať, že na to že nič neštudovala ani sa inak v liečiteľstve nevzdelávala má naozaj dar od Boha, lebo inak sa to nedá vysvetliť. Ako môže táto obyčajná "nevzdelaná" žena ale so zlatým srdcom liečiť také choroby, s ktorými si "študovaná medicína" nevie dať rady. Ďakujem Bohu aj Vám pani Laura za všetko čo ste pre nás urobili. A Vy hlupáci, ktorí len z nenávisti a závisti pani Lauru ohovárate proste Boha na kolenách, aby do vašich hláv vniesol trochu zdravého rozumu a otvoril Vám oči. Lebo to zlé čo o pani Laure hovoríte sú len sprosté klamstvá.

    Elena reaguje:

    Pripájam sa aj ja k vám!!! Pani Laura je Boží prorok, aj keď už posledný, toto mi nevymaže nikto z mojej mysle. Cez jej duševný príjem od nášho láskavého jediného Pána Boha, Otecka nášho nebeského som sa uzdravila, za čo Bohu budem vždy, do posledného dychu na tejto zemi ďakovať, za Jeho pomoc a požehnanie aj za našu vzácnu pani Lauru, že ju máme. Pre všetkých nás je u nej jedna veľká poliklinika. Na príjme Vladko, láskavá zdravotná sestra pani Laura , lekár a liečby od nášho Stvoriteľa, milovaného Pána Boha. Diagnóza správna, liečba tak isto, precízna, prevencia prenádherné modlitby k Bohu a Božie rady.Nikto z nás nechodí po lekároch nezháňa ordinačné hodiny. Boh vždy bdie nad našimi dušami aj telesnom zdraví.

    Rozmýšľajte trošku! Prosili by sme Pána Boha o pomoc, cez pani Lauru, kedy sme sa čo len jediný raz sklamali?!? Keby sme boli ďalej chorý, chorľavejší? Určite nie! Lenže mi vieme a sme presvedčený svojim zázračným Božím uzdravením, kde už medicína zlyhala na plnej čiare a Boh viedol naše kroky k pani Laure po Boží odkaz, liečbu, pomoc.

    Pár jednotlivcov špiní jej meno, jej službu, čo je pre takého človeka len ešte väčšia zloba, lebo bol odmietnutý Bohom, aby si uvedomil svoje zlé životné a charakterové kroky, ale z toho sa mal poučiť, nie otočiť zlobu a špinu na pani Lauru. Vám všetkým, ktorý svoju zlobu, pľuvance odosielate na Lauru- Božieho proroka, šírite nehorázne klamstvá je to vaša nekonečná duševná zloba. Hanba vám! Pamätajte! Boh nezabudne na nič a na nikoho! Boh je spravodlivý sudca!

    Otče Bože za všetko Ti ďakujem a prosím Ťa ochraňuj nám tvoju služobnicu Lauru aj jej pomocníka Vladka,tie statočné duše, ktoré nám s takou láskou, pokorou, trpezlivosť odovzdávajú, vysvetľujú Tvoje Božie liečby, ďakujem Ti Otecko, že ich máme aj za Tvoje zázračné liečby pre mňa, mojich synov.

    Pani Laura, Vladko ďakujem za vašu vynaloženú energiu, drahocenný čas, čo všetko pre nás robíte aj za krásnu obsiahlu Božiu stránku Božími odkazmi. Mám vás rada.

    Renata R. reaguje:

    Tiež sa pripájam k tejto debate a veľmi pekne ďakujem za každú liečbu ktorú som od nášho p. Boha prijala cez našu milovanú Lauru. Prijala som liečbu viac krát a aj inú pomoc som jej nesmierne vďačná pretože ma naučila pokore a láske skrz nášho milovaného otecka a každá liečba mi pomohla a teraz mám ďalšiu liečbu na pol roka a po dvoch týždňoch tejto liečby sa mi zlepšil stav na 50 percent . Miluj BOHA a dostaneš všetko vo svojom živote čo budeš chcieť samozrejme s pokorou a láskou. Laura je veľmi vzácny človek je milá a veľmi pokorná .Ľudia neveria ničomu a nikomu stráca sa láska a pomoc . Ja ťa môj OTECKO vždy budem milovať a za pani Lauru ďakovať . Ja p. Laura Vám verím každé jedno slovo od p. Boha poslané a verte mi nie vždy to tak bolo a teraz a celý môj život to tak bude lebo láska k BOhu je pre mňa všetko na tomto svete milujem ho a nikdy to ináč nebude . P. Vladimír je je veľmi starostlivý a pomáha našej Laurinke ďakujeme p. Vladimír za všetko čo pre nás robíte . Som bojovníčka a budem vždy bojovať za všetko čo je dobré a to je naša Laura .Ďakujem Bože za našu Lauru z celého srdca

  18. Ďakujem Ti Otče Bože aj za negatívné správy, lebo sú pre mňa veľkým poučením ako sa stať lepším človekom.

    Gitka

    Otče Bože dobrotivý, chcem Ťa poprosiť o odpustenie, že som ja hlupaňa spravila veľkú chybu keď som zase opakovane a sebecky žiadala o pomoc a tým porušila Tebou dané pravidla, ktoré platia pre všetkých. Hanbím sa za moje schybenie a nekonečne Ťa prosím o odpustenie a tiež Ti ďakujem za lekciu, ktorú si mi právom uštedril. Zaslúžila som si to a prijímám to s pokorou a poďakovaním. Potrebovala som poriadne dostať za uši, aby som si to uvedomila, poučila sa a chybu už neopakovala. Každý chceme byť Bohom pochválený a počuť o sebe len to dobré, ale treba si uvedomiť, že jediný Pán Boh vie, čo je pre nás najlepšie, nie to čo mi chceme. Ďakujem Ti Otče Bože aj za negatívné správy, lebo sú pre mňa veľkým poučením ako sa stať lepším človekom. Nech je nám príkladom náš posledný Boží prorok naša milovaná Laurinka. Za tie dlhé roky čo ju poznám som nestretla čistejšieho, skromnejšieho, odvážnejšieho a obetavejšieho človeka ako je ona. Ďakujem Ti Laurinka za prijatie nie práve pozitívnej správy, ale pre mňa to je a bude veľmi poučné a životná skúsenosť do budúcnosti. Ďakujem aj jej manželovi Vladkovi, ktorý mi všetko podrobne vysvetlil kde som spravila chybu, aby som to dobre pochopila. Mohli by sme sa hnevať na Boha, ale prečo keď si vlastne za všetko možeme sami. Na záver… aj negativné správy nás možu posunúť smerom dopredu k nášmu láskavému Pánu Bohu, ale je treba si chybu priznať a poprosiť Pána Boha o odpustenie. Otče Bože, prosím Ťa odpusti mi všetky moje schybenia, zlyhania, omyly, všetky vedomé aj nevedomé hriechy, ktoré som napáchala v svojich minulých a tiež v súčasnom živote. Zmiluj sa nad mojou hriešnou dušou a odpusti mi. Milujem Ťa Otče Bože a vždy budem po celý svoj pozemský život. S láskou, úctou a pokorou Gitka.

  19. Bože daj ľuďom šancu poznať Ťa.

    miro

    Otče Bože, ďakujem Ti že mi každý deň pomáhaš prekonávať prekážky. Si niekedy až veľmi rýchly...len si pomyslím a už to mám:-) Bože, čím dlhšie Ťa poznám a čím som starší, zisťujem že mi netreba veľa. Hlavne si prajem byť silný vo viere, byť statočný a mať vždy v rukáve argumenty ako Ťa obhájiť pred ľuďmi ktorí v Teba neveria. Prajem si ešte aby Teba a aj túto Tvoju stránku poznal celý svet, nech sa to jedného dňa rozpŕchne do celého sveta že je tu Laura - posledný a jediný Boží prorok na zemi. Lebo keď to praskne, tak pri dnešnej rýchlosti akou sa šíria informácie, to bude otázka 24 hodín a bude to v celom svete známe. Ešte si prosím aby pán Vlado a pani Laura mali vždy veľa síl pokračovať a aby to nikdy nevzdali. Bože daj im veľa síl, mne daj prosím Ťa argumenty a odvahu, ľuďom šancu poznať Ťa. Amen.

  20. Zázrak na počkanie.

    daniela

    Ďakujem Ti Bože.

    Otecko môj milovaný, požehnal si pre mňa liečbu na môj zapálený prst na päť dní a ja Ti zo srdca nesmierne ďakujem..ešte včera som si myslela, či nebudem musieť v liečbe pokračovať, či som cvičila správne, či som niečo nepokazila...ale keď si povedal päť dní tak päť dní!!! Dnes piaty deň a ja nemám na prste žiadny náznak zápalu...zázrak na počkanie za pár dní, za ktorý Ti zo srdca ďakujem!! Tvoja dokonalosť a láskavosť je neopísateĺná. Dá sa len prežiť a precítiť..Veĺmi veľmi ďakujem môj jediný a najlepší lekár na svete..Milujem Ťa, uctievam Ťa a nikdy nepochybujem!! Drahá Laura a Vladko aj Vám vrelá vďaka!!

  21. Drahý Bože ďakujem Ti.

    renáta

    Drahý Bože, ďakujem za odkaz odovzdaný prostredníctvom drahej pani Laury, ktorý som nečakane dostala na včasnú liečbu ešte neprepuknutých ochorení. Je to nádherný pocit, vedieť a pocítiť, že mám takú silnú ochranu mojej duše aj tela priamo z nebies. Neviem, čím som si to zaslúžila. Po dnešnom odkaze viem o ďalších svojich ochrancoch, ktorými sú zomrelí predkovia z mojej rodiny, ktorých som ani nepoznala, no oni ma ochraňujú, vyprosujú pre mňa u Láskavého Pána Boha milosrdenstvá, sú to moji anjeli. Môj pohľad na život sa mení odkedy poznám pani Lauru a dozvedám sa vďaka nej úžasné skutočnosti o živote medzi nebom a zemou, že existuje aj neviditeľný svet, ktorý ovplyvňuje ten náš pozemský život. Pripadám si ako v rozprávke, aj keď samozrejme, sú aj ťažké chvíle. Ale teraz už viem, že nie som na to sama, že mám oporu a ochranu v láskavých dušičkách mojich príbuzných. Odkaz, ktorý mi odovzdali bol naplnený láskou, takou silnou veľkou láskou, že som plakala dojatím...a nebola som sama priatelia.

    Všetci, ktorí neveríte, že pani Laura je prorok, že vidí do každej duše až na samé dno, že dokáže komunikovať s neviditeľným svetom, ktorý nás obklopuje...myslíte, že život je len práca, rodina, auto, nákupy, zábava?...tak to mi je vás ľúto, lebo je tu niečo oveľa dôležitejšie a raz tomu aj vy neverci uveríte.

    Z celého srdca ďakujem pani Laure za jej obetavú vyčerpávajúcu a nenahraditeľnú prácu a pánovi Vladimírovi za trpezlivosť, ochotu a čas, ktorý mi venoval. Drahý Bože ochraňuj týchto svojich najvernejších služobníkov, daj im do života pokoj, ktorý tak veľmi potrebujú.

  22. Ďakujem Bože.

    Marta

    Bože LÁSKAVÝ

    ani neviem ako začať, ani si nezaslúžim toľko lásky, ktorú mi preukazuješ, ĎAKUJEM!!! za túto možnosť znovu čítať tieto stránky,ĽÚBIM ŤA Bože.

    Boh chce chrám vo vašom srdci,kde sa modlíte len k nemu,spovedáte sa mu,ďakujete a prosíte, nemusíte nikde chodiť,nikomu platiť,stačí šíriť Lásku k Jedinému Láskavému Bohu tak ako to robil aj Ježiš.Ďakujem aj Vám pani Laura a Vladko za všetko...

  23. Poďakovanie.

    Silvia

    Milostivý Otecko nebeský ja sa ti chcem úprimne poďakovať za pani Lauru,za to čo všetko pre nás robí.Za jej ochotu a trpezlivosť.Za to že nám otvára oči o Pánu Bohu ako ho milovať.Ako sa modliť ako prosiť o pomoc.A s láskou sa odovzdať len Pánu Bohu.Ďakujem vám milá pani Laura,za to že môžem čítať túto Božiu stránku.Je to mojou vznácnosťou.

    Pane Bože milostivý ochraňuj nášho posledného Božieho proroka aj jej manžela každý deň,od všetkého zlého.

    S láskou Silvia

  24. OTECKO ĎAKUJEM

    Elena

    Otecko môj nesmierne milovaný si moje všetko všetúčko. Len ku Tebe chcem kráčať, k Tebe sa približovať. Všetko mám v Tebe.

    Chcem Ťa objímať, bozkávať, láskať, držať sa Ťa pevne za ruku. Všetko Tebe Otecko odovzdá vam.

    Ďakujem nekonečne, milujem Ťa nesmierne celou svojou dušou do posledného dychu, bezhranične Ti verím, dôverujem.

    Otecko všemocný, láskavý, dobrotivý prosím Ťa stoj pri mne, veď moje myšlienky, slová, kroky, prosím Ťa o pokoru, dobrotu v mojej duši, týchto cností nikdy v duši nie je dosť. Prosím Ťa ochraňuj ma, celú moju rodinku, všetkých aj tých, ktorí Ťa nepoznajú, veď ich cestou k Tebe jedinému, aby boli šťastný, spokojný. Otecko prosím Ťa ochraňuj, pomáhaj, všetko čo je v Tvojej všemoci našu vzácnu dušičku Lauru, Vladko.

    Pani Laura, vám veľmi ďakujem, za vašu obetavosť, za všetko, čo pre nás robíte aj Vladkovi.

  25. Vďaka Pane Bože za včasné varovanie pre moje dieťa.

    Monika

    Veľmi pekne Vám Ďakujem Pani Laura za ďalší odkaz od Pána Boha,ktorý ste Nám odovzdali a ktorý sa samozrejme potvrdil.Hneď na druhý deň som utekala so synom k lekárke,ktorá si do teraz nič nevšimla a tak ako ste mi kázali som ju upozornila na ľavú nohu malého a tá odrazu videla všetko už videla, že malý zle došľapuje aj na druhú nohu.Dala mi papier k ortopédovi,lenže ten má objednal až o mesiac. Tak funguje naše zdravotníctvo. Prišiel deň D a ortopéd zistil,že maličký má vrodené ploché chodidlo ľavej nohy,členok a pätu tlačí dovnútra a tým začína zle došľapovať aj na pravú nohu. Potvrdené. Dúfam, že časom sa to dá do poriadku . Keď ste nám volali okamžite som mala výčitky kde som urobila chybu? Kupujem kvalitné topánky a aj tak,že som to nevedela ovplyvniť ,čo už aj také musí byť.Ešte raz Veľká Vďaka Vám a Pánu Bohu, pretože sa predišlo skolióze a iným deformáciám chrbtice. Prajem pekný slnečný deň.

  26. BOH môj nekonečne ĎAKUJEM.

    Margita

    Pane Bože ďakujem každý deň a za všetko, hlavne za pani Lauru, nášho posledného proroka tu na našej zemi, lebo bez nej by som ja a ani ostatní ľudia nepoznali pravdu, pravdu o našom zdraví,pravdu o láske,pravdu o našej karme,čo je to kliatba a mnoho iného- dôležitého pre náš život. Ja teraz chcem Tebe Boh môj poďakovať za všetky liečebné receptúry, ktoré si mi poslal - hlavne za liečbu na zníženie vysokého krvného tlaku. Vysoký tlak si mi vyliečil mám to potvrdené -meriam si každý deň krvný tlak a mám 135/75 ako v mladosti,nezvýšil sa ani pri horúčavach aj keď som bola niekoľko hodín na slnku a niekoľko dní po sebe, vykonávala som aj namáhavú prácu a krvný tlak je v poriadku.

    Teraz užívam kari korenie a musím povedať, že mám sily ako sa hovorí ako"drak"

    Vám pani Laura ďakujem za to že plníte Božiu vôľu, prijímate odkazy pre nás a tým sa uzdravujeme, je to úžasný pocit - cítim sa zdravá plná duševnej aj telesnej sily a to len preto že Pán Boh mňa nasmeroval k Vám a Vy ste mňa naučili to čo mňa nenaučil za viac ako 50 rokov nikto. Láska, pokora, vďačnosť,úcta, dobroprajnosť ktoré vychádzajú úprimne zo srdca sú cnosti, ktoré Náš Jediný Milovaný Pán BOH oceňuje. Ja Ti za to BOH môj nekonečne ĎAKUJEM

    Pani Laura a Vladimír ešte raz srdečná vďaka za všetko,BOH Vám žehnaj veľa zdravia, a už len vďačných pacientov.

    S láskou,vďakou a pokorou Margita

  27. Otče Bože, nikdy Ťa neprestanem ľúbiť.

    Edo

    Môj milovaný Bože, neskutočne Ti zo srdiečka ďakujem.

    Otče Božinku, chcem sa Ti poďakovať za odpustenie, chcem sa Ti poďakovať za liečbu ktorú som dostal narýchlo, a zabrala ako mávnutím čarovného prútika, ďakujem Ti že sa o mňa tak staráš a ukazuješ mi neskutočnú lásku k nám niekedy nehodným dušiam. Potrebujeme dostať občas po hlavách, lebo si to zasluhujeme. Sme niekedy ako zaslepené kone, ktoré potrebujú usmerniť. Otče Bože, nikdy Ťa neprestanem ľúbiť za všetko čo si pre mňa spravil, a nikdy Ťa neprestanem prosiť o najtajnejšie priania, lebo viem, že pre Teba nič nieje nemožné. Máme to v našich životoch niekedy ťažké, ale Ty jediný si nám tu na zemi oporou. Tvoj Edo.

  28. Pane Bože musím Ti povedať že som šťastná a spokojná.

    Margita

    PANE BOŽE ďakujem Ti za upozornenie mojej nesprávnej chôdze, čo mi spôsobovalo bolesť v nohách – v „nárte“. Pani Laura TVOJ odkaz úsmevne odkázala chodíte ako koza. Cvik, ktorý si mi BOH môj odporučil mi napráva svaly na nohách a tým ustupuje bolesť. Učím sa správne našľapovať lebo aj na to si mňa upozornil PANE BOŽE. Okrem toho ďakujem aj za ďalšiu liečbu na moje telo.

    Pane BOŽE ani neviem aké slová by som napísala, aby som TI vyjadrila vďačnosť za všetko čo si pre mňa urobil za dva roky ako som sa dozvedela o našej vzácnej pani Laure – nášho posledného proroka tu na našej zemi. Zmenil sa mi život k lepšiemu, ozdravil si moju dušu i telo. Ukázal si mi cestu života, zariadil si pre mňa prácu, vysvetlil si mi mnohé veci, ktoré som nechápala, nevidela, a možno aj nezaujímala, dal si nám kódové modlitby.Toto všetko si zariadil excelentne- všetko si nielen mne ale aj ostatným ľuďom odkázal cez našu pani Lauru a cez nádhernú Božiu stránku.

    Veľmi ŤA PANE BOŽE prosím ochraňuj pani Lauru aj jej manžela a nedovoľ, aby boli smutní. Veľmi mňa potešilo keď mi pani Laura zavolala pred nedávnom a mala „usmievavý “ hlas. Bolo to príjemné a mala som pocit že počujem TEBA BOH môj. Pane Bože musím Ti povedať že som šťastná a spokojná a to len preto, že si na mňa nezabudol a počúvaš moje prosby, pomáhaš mi znášať aj životné „boľačky“, vyriešiš všetko tak ako je to pre mňa a moju rodinu najlepšie. Len TY to vieš lebo si JEDINÝ VŠEMOHÚCI BOH. Preto ŤA BOH môj prosím nepusť mňa a moju rodinu z TVOJEJ BOŽEJ NÁRUČE lebo len u TEBA je to najbezpečnejšie. Prosím usmerňuj naše myšlienky, slová a skutky.

    Prosím ŤA PANE BOŽE o odpustenie mojich schybení a hriechov z minulých životov.

    S láskou, vďakou a pokorou Margita.

  29. Ďakujem Bohu a aj pani Laure za jej námahu.
    Margita
    Pozdravujem ŤA PANE BOŽE ďakujem Ti za všetko čo si pre mňa urobil a že stále pri mne stojíš. Ja teraz chcem poďakovať aj nášmu poslednému prorokovi pani Laure za jej námahu nielen Božie odkazy prijať, vložiť do stránky, ale aj nádherné obrázky kvetov, prírody vložiť, ktoré veľmi skrášľujú Božiu stránku a mne osobne veľmi spríjemnia deň. Ďakujem Vám pani Laura za Vašu energiu a chuť pre nás hriešnych ľudí sa obetovať. BOH VÁM VÁM ŽEHNAJ aj Vášmu Vladimírovi.
    S láskou Margita

  30. Ďakujem Ti Otče Bože za všetko, čo pre mňa robíš.
    Elena
    Otecko môj láskavý, ďakujem Ti za Tvoju pomoc, požehnanie a veľkú pomoc, úľavu na mojej duši pri napĺňaní liečby. Bez Teba by som bola stratená, bez Teba tento život nedáva zmysel, to by bolo len prežívanie. Ty si môj Otecko, Ty si môj priateľ, Ty si môj ochranca, Ty si môj záchranca, Ty si môj ........ môj, môj. Ďakujem za všetko, čo pre mňa robíš, ako sa o mňa staráš, ako ma ochraňuješ, ako mi našepkávaš...... Nekonečne Ťa milujem za všetúčko Bože Otče môj ďakujem.
    Pani Laura, Vladko ďakujem vám, za váš drahocenný čas, energiu, čo všetko pre nás robíte. Každý deň sa teším na Božiu stránku, do ktorej nám vkladáte Božie pravdy, liečby............ Je prekrásna a aj teraz keď mi bolo smutno, našla som krásny odkaz od vás "Pekný deň maj a stále sa usmievaj" a ten úsmev prišiel, teším sa každý deň , že si ju môžem otvoriť a čerpať z nej Božie slová a učiť sa správny smer môjho života. Veľké ďakujem pani Laura, Vladko.

  31. Ďakujem že ma počúvaš Bože.
    Simona
    Ďakujem, že ma počúvaš aj keď si to Nezaslúžim drahý moj Bože.
    Viem, že sa nič v živote nedeje náhodou, všetko riadiš ty Bože. Pred určitou dobou som ,,požičala ´´ peniaze určitej osobe,ktorá ma trochu sklamala..,či sa mýlim, či nie, to vie len pán Boh no minulý týždeň som sa zamýšľala nad tým, že som sa cítila využitá a chcela by som aspoň určitú čiastku naspäť..,hneď na druhý deň som dostala presne tú istú sumu peňazí na ktorú som pomyslela do daru. Viem, že to nebola obyčajná náhoda, ďakujem Bože.
    Luuuuuuuuuuuuuubim ťa.

  32. Velikánske ďakujem!
    Ernest
    Toto velikánske dakujem patrí vám pani Laura a tak isto pánu Bohu. Pred pol rokom som bol u vás, asi si ma už nepamätáte. Som postihnutý parkinsonovou chorobou. Liečbu som od Vás dostal na jeden rok a po pol ročnom liečení sa mi choroba ustúpila tak, že mi už chveje iba končekami prstov a trochu hlavou, ale aj to nie stále len asi raz, dva krát za deň na pár minút. Musím povedať, že pred pol rokom mi triaslo celým telom a stále v jednom kuse. Asi štrnásť dní nazad keď som bol na poslednej kontrole v nemocnici lekári mi povedali, že moja chorobu ustúpila asi o 80% a prognóza do budúcnosti podľa toho je dobrá. Tak trochu sa aj vychvaľovali a hladkali svoje ego, že ako mi len ich liečba po dvoch rokoch začala konečne zaberať. Ja som bol ticho. Neviem čo by povedali, keby som im ja povedal že všetky lieky čo mi dávali za dva roky čo trpím touto chorobou mi moju chorobu iba zhoršovali a pred pol rokom som ich začal hádzať do koša a napĺňal som Božiu liečbu. Výsledok je ten, že teraz Vám môžem napísať, lebo sa konečne trafím prstom na klávesnici do toho správneho písmena, lebo pred pol rokom by som toto nedokázal tak mi triaslo rukami. Pani Laura nesmierne si Vás vážim a milujem nášho pána Boha za to, že mi takúto pomoc poskytol. Nepochybujem o tom, že za ďalšieho pol roka budem tak zdravý ako za mladi. Obrovské ďakujem Bohu aj Vám. Nech Vám Boh žehná a ochraňuje Vás aj Vášho manžela. Neviem ako by som dopadol keby Vás nebolo. Istotne dobre nie!

  33. Bože ty to tak dokonale všetko riadiš.
    Simona
    Môj drahý Bože,
    ďakujem ti za všetko čo pre mňa a moju rodinu robíš, vďaka tebe sme sa už štyria dostali z kliatby a verím, že s tvojou pomocou zvládneme aj tento ďalší boj proti zlu, verím že pomôžeš aj môjmu otcovi a že všetko spolu zvládneme. Bože ty to tak dokonale všetko riadiš, ty vždy vieš ako naše duše nasmerovať tou správnou cestou. Stačí ti len bezhranične dôverovať a milovať ťa. Ďakujem za každú liečebnú radu a pomoc ktorú si mne a mojim milovaným odovzdal.
    Ľúbim ťa, ľúbim ťa, ľúbim ťa Otče môj milovaný.
    PS:ďakujem aj za dnešok..,ty vieš, tá pokuta..,na ceste k našej pani Laure nás zastavili policajti, hrozili pokutou vo výške 150€ ale vďaka tebe sme dostali len 20€.
    Ďakujem aj Vám drahá Laura a Vladimír

  34. Bože veď ma cestou pravou.
    Renata R.
    Milovaný môj Bože moja láska k tebe je nekonečná a milujúca. Posledné 2 dni si mi ukázal kto si a kam siahajú tvoje sily. Ešte všetko neskončilo ale ja viem Bože môj milovaný, že stojíš pri mne a pomáhaš mi ďakujem ti a prepáč že som dnes takto zazmetkovala. Ľúbim ťa a prosím veď ma cestou pravou iba tou tvojou láskavý milovaný OTECKO.

  35. Vďaka Tebe láskavý Bože som konečne našla správnu cestu.
    Júlia P.
    Otče Bože náš láskavý. Ty vieš najlepšie, aké sú moje myšlienky a skutky, aká je moja láska a viera k Tebe. Chcem sa Ti teraz aj verejne veľmi poďakovať, že si ma priviedol na tú správnu cestu. Dal si nám všetkým slobodnú vôľu a ja som vďaka nej zistila, že najšťastnejšia budem, keď na mojej ceste ostanem. Bola som hlúpa, keď som si myslela, že moje šťastie je niekde inde. Ďakujem Ti, za to čo sa stalo, že si mi ukázal, že láska existuje aj tu vo svete a že nie je pre Teba najmenší problém, dať mi do cesty človeka, ktorý tam patrí. Pane Bože, ja viem, že nič a nikto, koho som stretla nebolo náhodne. Je krásne, keď vidím ten význam. Aj keď som často nechápala, prečo sa to deje, prečo mám ísť tým smerom a bola som smutná, vždy sa mi neskôr ukázalo, že to bolo najlepšie riešenie a bola som šťastná, že som Ťa poslúchla. Je nad slnko jasné, že Ty riadiš naše životy, aby sme sa naučili, presne to, čo potrebujeme a dostali to, čo si zaslúžime. Pre Teba nie je nič nemožné. Veď Ty si náš stvoriteľ.
    Pane Bože, je mi neskutočne ľúto, že som Ti tak málo verila a myslela som si, že viem niečo lepšie ako Ty. Veľmi ťažko sa mi to priznáva, až som teraz začala plakať nad svojou hlúposťou, že som bola niečoho takého hrozného schopná. Dúfam, že mi odpustíš, len si to musím zaslúžiť. Ale hlavne, si ma veľmi veľa naučil, malo to pre mňa neskutočný význam. Chcem sa z toho navždy poučiť.
    Ďakujem Ti aj za ten pokoj, ktorý cítim, že si napriek všetkému pri mne. Bože, Ty vieš, že sa snažím žiť správne a chcem to všetko odčiniť. Ďakujem Ti, za týchto krásnych pár dní, keď som pri cestovaní vlakmi a autobusmi natrafila na tých ľudí, ktorých bolo potrebné, ktorých si nie náhodou posadil vedľa mňa.
    Milujem Ťa, Pane Bože a ďakujem, že nám otváraš oči.

  36. Moja láska patrí len tebe Otče Bože.
    Margita
    PANE BOŽE môj z celého srdca Ti ďakujem za odpoveď na moju otázku na moje ubolené telo. Veľmi Ťa Bože môj prosím pomôž mi zvládnuť cviky, ktoré si mi poslal. Teraz vidím, že moje telo je veľmi boľavé a Ty mi ho postupne uzdravuješ. Som nesmierne šťastná, že mi pomáhaš zvládnuť všetko. Bez Teba BOH môj je nemožné žiť. Len Ty si Vševidiaci, Všemohúci, Pomáhajúci náš OTECKO - BOH. Chcem TI Pane BOŽE ešte povedať že moja Láska patrí Tebe A VERÍM LEN V TEBA - JEDINÉHO BOHA, ktorý dáva i berie dych života.
    Vám pani Laura ďakujem za vynaloženú obrovskú silu pre mňa a vyprosujem Vám od Pána BOHA požehnanie v každej oblasti.
    S láskou Margita.

  37. Nečakane rýchla Božia pomoc pre môjho otca.
    Simona
    Drahý Bože,
    Chcem sa ti srdečne poďakovať v mene môjho otca, pretože nemá prístup na internet..
    Rozpíšem to kvôli čitateľom aby vedeli podrobnosti. Minulý týžden som navštívila pani Lauru so svojim otcom, ktorý mal veľké bolesti nohy, ktoré boli každým dňom horšie. Nemohol dostať ešte liečbu na svoj problém, pretože má kliatbu na duši ktorej ako iste viete sa musí najprv zbaviť a dokáže to jedine s Božou pomocou.
    Verte a modlite sa k pánu Bohu, pretože on jediný nás úprimne miluje a pomáha nám. Dnes mi môj otec, podotýkam ktorý sa ešte nezbavil kliatby s radosťou povedal, že od kedy sa modlí a to nie je ani len týžden sa mu polepšilo, dokonca mu bolo lepšie hneď na druhý deň.
    Ďakujeme ti pane Bože za všetko čo pre nás robíš aj keď si to mnoho krát nezaslúžime.
    Milujem ťa.

  38. Poďakovanie láskavému Pánu Bohu za pomoc.
    Eva
    Touto cestou ďakujem pani Laure a jej manželovi za sprostredkovanie pomoci. Liečba podľa receptúry na krvný zápal je náročná, ale účinná. Na začiatku to bolo veľmi ťažké...Bolesti hrdla a kĺbov postupne ustupujú. Som v polovici, zlepšenie je výrazné. Ešte raz ďakujem. Ak hľadáte pomoc, oslovte pani Lauru.
    P.S. Bohu ďakujem každý deň.

  39. Môj drahokam si TY BOŽE a budem si ho chrániť, lebo to je najcennejšie čo mám.
    Margita
    Pozdravujem Ťa PANE BOŽE na tisíc krát aj Vás pani Laura aj Vášho manžela. Pane BOŽE z celého môjho srdca TI ĎAKUJEM za špeciálne cviky, ktoré mi pomáhaš cvičiť, za to že si mi pripravil podmienky, aby som ich mohla cvičiť, aby som mohla napĺňať všetky receptúry, ktoré si mi poslal. Lásku, vďaku, ktorú cítim k Tebe BOH môj neviem ani slovami opísať. Som šťastná, že si mňa naučil prostredníctvom nášho proroka pani Laury Teba milovať, Tebe sa do Tvojej Božej náruče odovzdať. Takto s Tebou ide život ľahko a príjemne.
    Ďakujem za úžasnú modlitbu proti bolesti duše. Myslím, že každý človek má obdobie kedy má bolesť duše z rôznych starosti, touto modlitbou si PANE BOŽE môj upokojil moje srdce a postupne vyriešil moje trápenie.
    PANE BOŽE nekonečne TI ďakujem za VŠETKO, prosím o odpustenie mojich schybení a prosím nepusť mňa zo svojej BOŽEJ NÁRUČE, usmerňuj moje myšlienky, činy a skutky.
    Vám pani Laura a pán Vladimír ďakujem za vynaloženú silu a trpezlivosť. Vyprosujem pre Vás Božie požehnanie.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  40. Môj drahokam si TY BOŽE a budem si ho chrániť, lebo to je najcennejšie čo mám.
    Elena
    Nekonečné veľké ďakujem Bože Otče, zase si sa o mňa postaral, na môj bôľ máš ten najlepší v ničom nenahraditeľný liek, Tvoja láska, Tvoja Božia náruč, Tvoje modlitby, rady, pomoc. Otecko ďakujem, že sa s takou láskou staráš, že si stále pri mne. Ďakujem Ti aj za ďalšiu Tvoju pomoc, liečbu na moju ubolenú dušičku a aby si dušička odľahčila, bolelo telo. Ty vieš, že som chcela pomoc a odmenili sa mi zlobou duše. Všetko odovzdávam Tebe Otecko môj a ja viem, že moja dušička sa rýchlo vylieči z tohto trápenia, lebo čokoľvek zlé bude smerované k mojej duši, Tvoja láska ma ochráni, Ty ma Bože ako po mnohý krát vyliečiš.. Otecko milujem Ťa nesmierne až do skonania, vždy a navždy. Môj drahokam si TY a budem si ho chrániť, lebo to je najcennejšie čo mám. Ďakujem Bože Otče.
    Pani Laura, Vladko ste moje poklady na tejto zemi, odovzali ste mi kus seba, svojho času, svojej lásky, trpezlivosti. Mám vás rada, vážim si vašu denno dennú, nočnú námahu pre nás, vážim si vašu oddanosť k Oteckovi aj napriek veľkým bôľom od zloby duší, ktoré keď dostanú Božie odoslané slová svoj hnev obracajú na vás, nie aby sa zamysleli nad sebou. Bohu vďaka, že si vás Pán Boh chráni, lebo to zlo vysielané takýmito dušami by vás už dávno zabilo. Ďakujem vám pani Laura, Vladko
    s láskou, vďakou

  41. Veľké a vrúcne ďakujem Bože.
    Eva
    Drahý môj Bože, slovami ani neviem vyjadriť veľkú lásku a vďaku, ktorú k Tebe cítim. Chcem sa Ti poďakovať za možnosť navštevovať celú stránku a učiť sa láske k Tebe. Prosím Ťa veď ma ďalej na ceste, ktorou kráčam. Cítim a teraz už aj viem, že idem Tým správnym smerom, pretože Ty Bože ma robíš lepšou, chápavejšou a láskavejšou. Otváraš moje srdce láske. Som veľmi rada a beriem to ako poctu, že sa môžem učiť, sledovať a čítať Tvoje rady, upozornenie a odkazy, ktoré nám prostredníctvom Tvojeho Božieho proroka Laury odovzdávaš. Vždy keď otvorím stránku, tak cítim ako z nej sála pokoj a láska.
    Ďakujem Bože za všetko čo robíš pre mňa a moju rodinu. Milujem Ťa z celého srdca a jedno viem, že nechcem o Teba prísť.

  42. Otče Bože ďakujem Ti za všetko.
    Mária
    Drahý môj Otecko Nebeský. Každé ráno vstávam s myšlienkou na teba pretože viem, že iba s tebou chcem stráviť celý deň. Je úžasné ako mi dokážeš celý deň pomáhať, počúvať ma, zhovárať sa so mnou. Túžim ťa stále držať za ruku a všade kráčať s tebou, pretože viem že mi vždy pomôžeš, že ma ochrániš. Božinku môj obrovské ĎAKUJEM ti posielam za to čo si mi dal, to čo mám a to si TY. Daroval si mi úžasnú rodinu, milujúceho manžela, krásne zdravé deti, prácu v ktorej vďaka tvojim modlitbám sa teraz cítim ozaj dobre. Pane Bože len vďaka tebe vidím to krásne čo mám, ale často krát cítime aj to zlé. Vždy sa s manželom o tom rozprávame, že ako nám vnesieš do našej duše pocit na ľudí a snažíme sa v tom vyznať. Je to obrovský dar, aj keď často nevedome nepochopíme odkaz od teba na vnútorné pocity ktorými nás niekam vedieš.
    Nesmierne ťa milujem a ďakujem pani Laure a pánovi Vladkovi za ich pomoc ktorú nám dávajú. Pani Laurika, ďakujem Vám za všetko, veľmi ste mi v živote pomohla. Odkazmi od Pána Boha ktoré ste mi napísala a pripravila, ste mi zachránila život, naučila ma ako sa modliť, prosiť, ako ďakovať Pánu Bohu. Obrovské ďakujem za každý odkaz aj keď mnohé odkazy boli ťažké, náročné, nie také aké by sme chceli. Boh vždy vidí a vie to, čo my absolútne netušíme. Vaše úsilie vložené do tejto stránky je ozaj pre nás darom. Vy nám vždy v Božom odkaze ukážete smer cesty, akým máme kráčať aby nás náš Otecko Boh ochránil. Obrovské ďakujem.

  43. Otče Bože ďakujem Ti zo srdca.
    daniela
    Láskavý Bože, hoci Ti ďakujem každý deň za všetko, čo mi poskytuješ, nedá mi nepoďakovať takto za dnešnú obrovskú úľavu od bolestí, vďaka ktorým som od včera prežívala muky a trápenie. Ďakujem z celého srdca, že si pri mne, že počúvaš moje prosby a modlitby a najmä dnes si spravil pre mňa zázrak! Vážim si to a som šťastná, prešťastná, že v tých ťažkých chvíľach stojíš pri mne!! Milujem Ťa nadovšetko!! Ľudia, verte mi že ak veríte Bohu, zázraky sa dejú!!! Od včera som prežívala znova tie ukrutné bolesti hlavy a krčnej chrbtice. Viete, taká bolesť vás úplne odrovná, nemáte chuť na nič, v hlave stále tá tupá bolesť a v očiach slzy...Tak som zobrala do rúk modlitby a pár krát sa pomodlila...Počas hodiny som badala, že tá bolesť postupne odoznieva, až sa mi úplne uľavilo. A potom znova slzy, ale od šťastia, dojatia a radosti. Pre mňa to bol zázrak!!! Ďakujem zaň Bože! a aj za požehnanie liečby pre moju dušu.

  44. Poďakovanie.
    Miriam
    Otče Bože, z celého srdca Ti ďakujeme za takú nádhernú odpoveď, akú som vôbec nečakala, až mi slzy vyhŕkli. Vám pani Laura patrí naša neskonalá vďaka za Váš čas a námahu, ktorú ste kvôli nám vynaložila a ešte raz sa ospravedlňujem, že to bolo tak narýchlo, nabudúce už určite napíšem v predstihu.
    Nech Vás aj pána Vlada náš láskavý Pán Boh ochraňuje každú sekundu pred každým zlom a požehná Vám veľa sily, zdravia a lásky.
    ĎAKUJEME.
    S láskou,
    Miriam

  45. Ďakujem Ti Bože, že mi pomáhaš zvládnuť ťažké situácie.
    Marian J.
    Ďakujem Ti Otče za to že si ma doviedol až sem na Laurinu stránku. Ďakujem Ti za krásne modlitby. Ďakujem Ti za to, že si súčasťou môjho života. Ďakujem Ti za to, že som súčasťou Tvojho Božieho plánu. Kiež som vďačný za všetko čo pre nás robíš. Kiež som schopný slúžiť ako dobrý kráľ Amen.

  46. Ďakujem Ti Bože.
    Margita
    Pozdravujem Ťa Pane BOŽE aj touto cestou Božej stránky. Chcem sa TI poďakovať za všetko čo pre mňa robíš. Dnes som potrebovala vyriešiť jednu záležitosť veď Ty BOH môj vieš o čom hovorím a mala som trochu pocit strachu, ale keď som toto všetko odovzdala do Tvojich Božích rúk, strach opadol. Takto mi pomáhaš zvládnuť ťažké situácie, v ktorých niekedy neviem čo mám robiť, ale Ty PANE BOŽE mňa vedieš k tomu čo mám urobiť, čo povedať, aby bola vec naoko nepriaznivá situácia vyriešená Vždy to zariadiš aby to bolo k mojej spokojnosti.
    PANE BOŽE Milujem Ťa, ďakujem Ti za všetko a prosím ŤA neopusť mňa, chráň moje myšlienky, slová a činy, aby som Ťa nikdy nesklamala. Prosím ŤA Otecko o odpustenie mojich schybení zo súčasného života ale aj z predchádzajúcich životov. Ľutujem všetko čo si pamätám, veľmi ma to mrzí, ľutujem to.
    Pani Laura a pán Vladimír Vám chcem
    takisto poďakovať za obrovskú pomoc, vážim si Vás a vyprosujem Vám u Nášho Pána Boha požehnanie.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  47. Boh robí zázraky na počkanie.
    Elena
    Nedá mi nepoďakovať sa Pánu Bohu, že ma vypočul. Otecko ďakujem.
    Cez týždeň som oprala veľa prádla, ani nie tak ja, ako práčka. Spokojne som na ráno išla do práce, že prádlo vyschne. Na obed sa začala zaťahovať obloha na dážď. Keď som to cez okno videla, tak som len zopla k sebe dlane a poprosila som Pána Boha, aby nepršalo. Nahlas pred spolupracovníčkami, lebo za Boha a vieru a dôveru k Bohu sa nikdy nehanbím. Otecko ma vypočul a každou chvíľkou sa obloha rozjasnila a nespadla ani kvapka. Boh sa o všetko postará, Boh robí zázraky na počkanie.
    Pán Boh počuje každé naše jedno slovo, každú jednu myšlienku.
    Otecko ďakujem, za všetko a Ty si moje všetko. Milujem Ťa nesmierne.
    Takto mi ukázala cestu naša vzácna Laura, Boží prorok a pravdy na Božej stránke , Božie slová. Ďakujem vám pani Laura, že ste mi ukázali cestu k Božím zázrakom, cestu k nášmu nebeskému jedinému Bohu, ktorý je vždy pri nás, keď mi chceme byť čo najbližšie pri Ňom už tu na zemi. Aj vďaka Vladkovi, ktorý jej pomáha v tejto neľahkej službe Božieho proroka.
    Ďakujem, mám vás rada, vážim si vašu každodennú námahu, čo vynakladáte pre záchranu duší, ktoré sa často za nenahraditeľnú od Boha pomoc odmeňujú tou najhoršou odmenou a to zlými myšlienkami, kliatbami.

  48. Pán Boh mi pomáha a stále pri mne stojí. Ďakujem.
    Gitka
    Ahoj Lauri, pred chvíľkou mi prišla do mailu pomoc od láskavého Pána Boha. Prišlo to v poriadku, všetkému rozumiem a od šťastia plačem ako veľmi mi Pán Boh pomáhá, ako stále pri mne stojí a neopúšťa moju ubolenú dušu ani na krátkú chvíľu ako ho v modlitbách každý deň prosím. Otče Bože nekonečne Ti ďakujem za pomoc a Laurinka zlatíčko moje, Tebe ďakujem za tak rýchlé prijatie pomoci. Dnes si všetko objednám. Prajem Vám tiež pekný deň, Gitka

  49. Božia pomoc na srdce.
    Miro, Nitra
    Otče Nebeský ďakujem Ti za Tvoju pomoc, ktorú si mi poskytol prostredníctvom pani Laury. Bola to už druhá liečba od Teba, trvala jeden rok a úspešne som ju zvládol. Bola zameraná na ozdravenie môjho oslabeného srdca. Ďakujem aj Vám pani Laura a tiež Vášmu manželovi Vladimírovi za všetko čo ste pre mňa urobili.

  50. Ďakujem Ti Bože za liečbu na moju slabú imunitu.
    Renata R.
    Milovaný OTECKO ďakujem Ti za tvoju pomoc a liečbu na moju slabú imunitu. Myslím že, som ju zvládala veľmi dobre. Pani Laura ďakujem Vám za Vašu pomoc a vysvetlenie. Je mi už omnoho lepšie a viem že sa mi ešte polepší, lebo ťa BOŽE môj milujem z celého srdiečka. Moja duša pracuje milovaný môj na ozdravení a budem sa snažiť myslieť iba na príjemné myšlienky tak ako si mi odkázal po našej milovanej Laure. Ešte raz ďakujem Otecko môj milovaný.

  51. Ďakujem Ti Pane Bože za všetko.
    Margita
    Ďakujem Ti Pane Bože, že si mňa zobral do svojej Božej náruče, že riadiš moje myšlienky, slová a skutky. Len Ty vieš že som mala smutné srdce a Ty Boh môj jediný si mi ukľudnil moje srdce, vyriešil si môj problém, v ťažkej práci si stál pri mne a riadil všetko tak, aby som sa nebála, len Ty Bože vieš ochrániť od temných sil. Ďakujem Ti Pane Bože za všetko, prosím Ta nepusť mňa z Tvojej Božej náruče, riaď moje myšlienky, slová i skutky podľa Tvojej vôle. Ochraňuj a požehnaj našu pani Lauru a jej manžela,
    S láskou a pokorou Margita

  52. Pane Bože môj ďakujem Ti za odpoveď na moju otázku
    Margita
    Pane Bože môj ďakujem Ti za odpoveď na moju otázku, Vám pani Laura za ochotu a vynaloženú silu prijať pre mňa tak veľmi dôležitú informáciu.
    Pane Bože ďakujem Ti za upozornenie, ktoré je tak veľmi dôležité pre mňa a pre môjho syna. Plačem, ale na druhej strane som šťastná lebo si mi odhalil pravdu. Až teraz som si uvedomila koľko chýb som urobila, ďakujem Ti Bože za upozornenie, prosím Ťa pomôž mi to napraviť. S láskou Margita

  53. Ďakujem Ti láskavý Bože za požehnanú pomoc od Teba pre moju dušu!
    daniela
    Ďakujem Ti láskavý Bože za požehnanú pomoc od Teba pre moju dušu! Už sa veľmi teším, ako Ti budem onedlho znova ďakovať za moju vyliečenú krčnú chrbticu nekonečnú bolesť hlavy. S Tebou je život taký zvláštny Otecko môj, aj bolesť bolí menej...Som šťastná, že Ťa mám!

  54. Ďakujem ti Bože za pomoc a požehnanie mojej liečby.
    Jana
    Drahý môj Otče Bože, ďakujem ti z celého srdca že stojíš pri mne v mojej náročnej liečbe a že mi ju žehnáš. Nesmierne som za ňu vďačná a neskutočne veľmi si to vážim. Som v polovici mojej liečby, ktorú by som bez teba nezvládla. Boli to dva mesiace veľkého sebazaprenia a boja, ale s tvojou pomocou to išlo oveľa ľahšie. Veľakrát sa ma zmocnil pocit, že ako sa to všetko dá dostať do tela, že sa viem vžiť do mnohých čo to nedokázali. A vtedy ako som sa zamýšľala nad tými čo liečbu nezvládli ma napadla jedna myšlienka, ktorá ma posúvala vpred a k cieľu. Náš láskavý Otecko vie predsa najlepšie či to zvládneme inak by nám ju neposlal a nežehnal. Takže všetko je to o dôvere k Bohu a o sebazaprení a hlavne o tom, aby sme sa vyliečili z chorôb ktoré naša moderná medicína vyliečiť nevie. Ešte ma čakajú do konca liečby ďalšie dva mesiace ktoré sú už jednoduchšie a menej náročnejšie. Pre mňa boli najťažšie prvé dva, ale verte Bohu dôverujte mu a s jeho pomocou je všetko zvládnuteľné aj to čo sa nám zdá, že je nezvládnuteľné. Ďakujem ti Otecko môj za všetko čo pre mňa a mojich blízkych robíš. Aj Vám drahá Laura a manželovi patrí veľká vďaka úcta a obdiv za náročnú prácu, ktorú pre nás robíte. Ľúbim Vás a vážim si Vás. Milujem ťa Otče Bože.

  55. Ďakujem Ti drahý Bože.
    Lenka B.
    Dakujem Ti drahy Boze ..cely tento tyzden bol pre mna dost psychicky narocny ;ale v kazdej situacii si ma podrzal a ked uz som bola na pokraji SIL dal si mi vnutorny pokoj...viem Ze v niektorych situaciach zlyhavam ale ucim SA kazdym dnom ..Dakujem ti velmi Ze si PRI mne prosim ved ma spravnou cestou Boze !!

  56. Ďakujem Ti láskavý Bože, že usmerňuješ môj život.
    Margita
    Pozdravujem Ťa PANE BOŽE z celého môjho srdca. Chcem sa TI poďakovať v túto neskorú hodinu nočnú za všetko čo pre mňa robíš, za správu, ktorú si mi poslal, za to že si mňa zobral do svojej BOŽEJ náruče a usmerňuješ môj život. Len TY BOH môj vieš ako si mi potešil srdce. Opäť som si uvedomila, že je nutné počúvať TVOJE rady v každej oblasti a netreba sa báť odohnať myšlienku pochybnosti, lebo len TY PANE BOŽE vieš čo je pre každého prospešné. Ďakujem TI BOH môj za všetky odpovede, liečby, rady, za pomoc v práci -za všetko.
    Vám pani Laura ďakujem že ste tu a prijali ste vykonávať BOŽIU VOĽU úlohu posledného proroka na zemi a ste ochotná vynakladať tak obrovskú silu pre nás všetkých ľudí. Pán Vladimír Vás takisto pozdravujem a ďakujem.
    Milujem ŤA PANE BOŽE z celého srdca.
    S láskou, vďakou a pokorou
    Margita

  57. Ďakujem Ti láskavý Bože za očistu tela.
    Elena
    Otecko môj nebeský, láskavý, moja nesmierna nekonečná jediná duševná láska, ďakujem Ti za Tvoju pomoc a vysvetlenie, čo je príčina mojich nepekných fľakov na pokožke a pálenie chodidiel. Veľmi sa teším, že ich mám a čím ich viacej bude, tým sa viacej budem tešiť a stále Ti za ne ďakovať, lebo viem z Tvojho nádherného odkazu plný Tvojej lásky, že to tak má byť, lebo mi žehnáš kúry, ktoré s láskou, s vierou a pokorou napĺňam a takýmto spôsobom sa moje telo čistí, čo si nám cez našu nenahraditeľnú pomocnicu a Tvoju služobnicu vzácnu Laura poslal na naše lepšie zdravie.
    Ty vieš, že som ešte ani neotvorila Tvoj Boží odkaz pre mňa som Ti hneď poďakovala a hneď aj prijala, že nech to bude čokoľvek, všetko Tvoje slová naplním, tisli sa mi slzy do očí od šťastia, že som tak rýchlo dostala pomoc od Teba a že si pani Laura našla toľko času, aby mi Tvoje Božie slová prijala a odovzdala.
    Otecko ďakujem za všetko všetúčko.
    Pani Laura, som aj vašim stálym dlžníkom za toľkú pomoc, ochotu, vašu lásku k nám, lebo ja všetky liečby dostávam z lásky, z čistej lásky, lebo moja odplata Božiemu prorokovi je moja čistá láska, modlitby k jedinému Pánu Bohu. Ďakujem
    Tu na zemi nemám majetky, ale mám bohatstvo nenahraditeľné a to láska a plné priehrštia darov od Pána Boha a lásku mojich blízkych a preto mám nesmierne bohatstvo.
    Ďakujem Bože Otče aj vám pani Laura, nesmierne si vážim, ako sa obetujete pre nás, čo všetko pre nás robíte. mám vás rada aj vášho Vladka.
    ​s láskou

  58. Moje poďakovanie Tebe Bože sa nedá slovami vyjadriť.
    Peter T.
    Ďakujem.
    Drahý Bože, drahá Laura a aj Vladko. Moje poďakovanie sa slovami ani nedá vyjadriť. Dnes som od Teba Otecko náš dostal odpoveď na moju otázku ktorá ma potešila asi najviac v živote až sa mi tlačili slzy do oči a klepal som sa od šťastia Obrovské a úprimné ďakujem z celého srdca a duše pane Bože že stojíš pri mne vo všetkom a že na mňa dávaš pozor. Nesmierne Ťa milujem Otecko náš a si pre moju dušu všetkým Veľká vďaka patrí samozrejme aj Pani Laure a Vladkovi Ešte raz ďakujem. S láskou Peter

  59. PANE BOŽE, obrovské ĎAKUJEM!

    Michaela K.
    Ďakujem za to, ako ochraňuješ moju rodinu a vedieš naše životy tým správnym smerom. Naďalej budeme verní a oddaní len Tebe Pane Bože. Úprimne a z celého srdca Ťa milujem.
    Pani Laura. Prajem Vám z celého srdca veľa sily a zdravia. Spoločne s Vladkom stojíte za šťastím nás všetkých, ktorí milujeme len jedného jediného nášho Boha.

  60. Ďakujem ti Bože za ochranu mojej rodiny.
    Peter C.
    Drahý Otčinečku, chcem sa ti pekne poďakovať, že ochraňuješ našu rodinu. Mali sme posledné dni náročnejšie, ale s tvojimi radami a modlitbami, sme ich zvládli. Náš najmenší synček mal teploty nad 40, ale modlitbami sa nám to podarilo rýchlo prekonať. Manželku aj so starším synom obchádzal nejaký vírus a opäť sme si vedeli rady a horúce soľné kúpele nôh ich z toho dostali. Ja som mal úraz, keď som spadol do jamy a udrel som si celé telo a hlavu. Neuveríte, ale až na bolesť som nemal žiadne vážne zranenie, dokonca ani len jednu modrinu. To je neuveriteľné, nato, že som tu už nemusel byť. Ďakujem za úžasné cviky pre naše telá, ktoré s manželkou cvičíme každé ráno. Cítim, že moje telo je omnoho pružnejšie a pevnejšie. Ďakujem BOŽE, že nás chrániš, že si nám dal pani Lauru a jej manžela a prostredníctvom ich stránky, si vždy vieme pomôcť. Ďakujeme Vám, ste naše všetko! Peter s rodinou.

  61. Moje zdravotné problémy sa vytratili a som bez liekov.
    Elena R.
    OTČE BOŽE NEBESKÝ
    Ďakujem Ti za všetko čo pre mňa robíš,že ma ochraňuješ aj celú moju rodinu a pomáhaš nám. Ďakujem že si ma priviedol na Božiu stránku kde sú odpovede,rady,liečby a modlitby od Teba Bože, ktoré nám posielaš cez pani Lauru a veľmi pomáhajú,len sa ich treba modliť s úprimnou láskou a vierou v Teba Bože.
    Bývala som veľmi často chorá mávala som zápal dutín,hrdla,priedušiek,strašne ma boleli kosti, kĺby a svaly. Bola som stále na liekoch, ktoré mi niekedy vôbec nezaberali. Mala som zlé pečeňové výsledky. Prekonala som infarkt a bola som operovaná na srdce.Vďaka Božej stránke som pochopila kde robím chybu. Začala som sa modliť k Bohu. Objednala som sa ku pani Laure a prosila som od Pána Boha liečbu. Dostala som odpoveď,že je na mňa uvalená kliatba. Pán Boh mi s odklínaním pomáhal, zbavil ma kliatby a moje zdravotné problémy sa vytratili a som bez liekov, začo Pánu Bohu ďakujem z celého srdca. Ďakujem aj pani Laure a pánovi Vladimírovi. Za všetko veľká vďaka.

  62. Ani tisíckrát ďakujem by nestačilo...
    Daniela P.
    Otecko môj Ďakujem Ti za tieto, už skoro dva krásne roky, plné zdravia, lásky, duševnej pohody, ale hlavne sily v životných skúškach, ktoré teraz s ľahkosťou zvládam. Po týchto dvoch rokoch sa mi zmenil môj život vo všetkých smeroch. Zverila som sa do Tvojich láskavých rúk a prijala všetko, nech už sa stane čokoľvek, bola som tak dlho zo starostí vyčerpaná. Ty si ma zodvihol a svietiš mi hrejivým svetlom do duše, aj keď je vonku zamračené. Som tak šťastná za:
    - zbavenie krvného zápalu, ktorý mi vyliečil:
    - už po 2 týždňoch nepravideľnú menštruáciu (rok pred liečbou po vysadení antikoncepcie som žiadnu nemala, lekár to chcel riešiť ďalšími tabletkami)
    -na ľavom vaječníku som mala cysty, chceli mi ich odstrániť laparoskopicky, pred nedávnou návštevou gynek.mi tam nenašiel žiadnu cystu.
    -odstránenie reumatických bolestí (najviac ma bolievali boky keď som ležala, neskôr pri chôdzi, mala som problém chodiť, nohy som mala slabé, nemala v nich cit keď som sa po dlhšom sedení postavila zo stoličky). Dnes som bez bolestí, pri cvičení dokážem robiť drepy s ťažkými činkami.
    - moja imunita bola na bode mrazu, neustále angíny liečené antibiotikami, lekári to chceli vyriešiť výberom mandlí, ktoré už neplnili svoju funkciu. (od liečby som nebola chorá, prípadne som mala pár dní soplík a potom dobre).
    - angíny ma položili minimálne na 10dní na lôžko, neustále som chcela spať a bola unavená nonstop. Radovať zo života sa jednoducho nedalo. Moje telo sa rýchlo pri všetkom unavilo.
    - neustále nezhody v mojej rodine, ako v začarovanom kruhu. Mamičku tretíkrát v priebehu 15. rokov navštívila rakovina. Prvýkrát sa to nezaobišlo s chemoterapiou a hormon.liečbou. Vďaka Pánu Bohu ju tu stále pri sebe mám. Nedávno si našla hrčku v prsníku, už už ju lekári chceli poslať domov, že tam nič nevidia, ale neodbili ju. Nakoľko moja mama nedokázala uveriť, že po zbavení sa kliatby od svojej sestry jej život dal do poriadku Pán Boh, liečbu na túto chorobu u Pána Boha nedostala. Tak jej to oznámil pán Vladko do telefónu po pani Laure. A ja, keď som mamičku videla, ako to v tom momente pochopila, bolo pre ňu vtedy neskoro. Ale potrebovala toto duševné odhalenie, od toho dňa prosila vo svojom vnútri Pána Boha o pomoc. Vyoperovali jej hrčku, ktorá bola v prvom štádiu, čo bolo dobré znamenie. Bola nervózna, keď čakala od lekárov verdikt, či bude musieť absolvovať chemoterapiu. Ostalo to iba na ožarovaní a krátky pobyt v nemocnici. Len vďaka viere v Pána Boha to všetko prešlo s ľahkosťou.
    Neskutočne Ti Otecko ďakujem, za Tvoju pomoc, ja musím chodiť len s úsmevom na tvári a ukázať, ako nám dennodenne pomáhaš.
    - vďaka modlitbe na zlepšenie práce akú som vtedy činila sa stal v krátkom čase zázrak za zázrakom.
    Počas liečby ma kontaktoval kolega z inej firmy s kt. sme spolupracovali, že sa uvoľnilo u nich miesto. Že on odchádza, či nechcem vyskúšať, nakoľko som bola dlhodobo PN a z mojej vtedajšej práce sa už roznieslo, že majú miesto mňa náhradu. Kvôli rečiam vtedajších kolegovcou som si prerušila PN a prišla do práce. Žiaľ, nebola som schopná behať a vybavovať všetko v sklade, ako bolo zvykom sama, kym si kolegovci vonku pofajčievali. Na pohovor som sa bála, nevedela som, či bude v angličtine, nepripravovala som sa naňho. Nechala som všetko na Pána Boha, odchádzala som však s dobrým pocitom a s úsmevom. Po dlhej dobe sa mi ozvali, že si ma vybrali spomedzi 9 uchádzačou. Náhoda? Nastúpila som ešte počas liečby od pána Boha, prvýpolrok bol veľmi náročný v práci, môj nadriadený bol arogantný a vôbec ma nerešpektoval. Premýšlala som nad odchodom a hladala silu sa ho opýtať na to, prečo je ku mňe taký. Našla som si modlitbu na urovnanie vzťahou so svojim šéfom. A výsledok? Zavolala som si ho do druhej miestnosti, zatvorila dvere a spýtala som sa ho, čo proti mne má. Toto bol bod zlomu, do ktorého ma chcel dostať zrejme sám Pán Boh, dôverovať mu, že pri mne stojí ale len ja musím nájsť odvahu vzoprieť sa tomu, čo ma trápi. V tom čase som volala s pánom Vladkom a v krátkosti som sa zdôverila s mojim problémom, ale nechcela som ich tým zaťažovať, veď sú tam ľudia, ktorí ich viac potrebujú. V tom v pozadí počujem hlas pani Laury, ako hovorí, že nie som žiadny zbabelec! Pán Vladko mi to zopakoval, že mi Pán Boh skrz pani Laury toto odkazuje, pritom som môj problém veľmi v telefóne nerozvádzala. Zkladala som so slzami v očiach a tieto slová počujem do dnes, keď mám čeliť niečomu pre mňa v tej chvíli nezvládnuteľnému.
    Tu je malá ukážka, ako mi Pán Boh od začiatku pomáha. A to sa odo mňa nič viac nechcelo, len ho bezpodmienečne začať milovať. Modlitby sú nádherné, čisté a múdre. Milujem každú jednu z nich, sú plné lásky, porozumemia. Sú od Pána Boha, pretože je v nich vždy niečo ukryté, čo zrovna neviete pomenovať, ale nájdete sa v tom, akoby boli šité pre vás na mieru. Moje modlitby boli vypočuté veľmi rýchlo. Pochopila som, že aj udalosti predtým riadil Pán Boh :) Dnes je pre mňa každý deň božím zázrakom. Už toľko nereptám na ťažký život, prijímam ho s väčšou pokorou, pretože hlavne to, s čim som bojovala a chcela tomu uniknúť ma posunulo ďalej.
    S láskou Daniela

  63. Moja cesta k Bohu.
    Simona
    Práve v týchto dňoch sú to presne 2 roky, čo som sa vďaka Božej pomoci dostala zo zajatia kliatby. Spätne sa zamýšľam ako veľmi ti pane vďačím a pani Laure tiež, ako veľmi si odľahčil môj život. Človek si uvedomí hodnotu všetkého čo má až keď o to prichádza. Keď si teraz predstavím, že by som sa mala ocitnúť v tej istej situácii ako vtedy naháňa mi to hrôzu. Preto si to budem pripomínať každým dňom aby som nezabudla za čo všetko vďačím.
    Nikdy som nebola nejak extra šťastnou osobou, no jedného dňa sa môj smútok začal stupňovať a objavila sa choroba ktorá ma postupne ničila a rozožierala moju dušu. Ochorela som na poruchu príjmu potravy čo malo za následok príchod mnohých ťažkostí a depresie. Bolo to hotové peklo, tri najhoršie roky môjho života. V najväčšom zúfalstve keď už som bola na pokraji síl som nemala vôľu žiť, dokonca mi napadla aj myšlienka na samovraždu. Strávila som 16 týždňov v nemocnici no nepomohlo mi to vôbec. Nemohla som pochopiť kde sa stala chyba, ako sa z normálnej ženy stalo to čo zo mňa bolo..,chodiaca kôpka nešťastia. No časom som sama dostala vďaka pánu Bohu silné nutkanie ju navštíviť a to bolo najlepším rozhodnutím môjho života. Nikdy nezabudnem na ten deň keď som sa ocitla pred tým skromným príbytkom, vstúpila do vnútra a zahľadela sa do jej očí..,v tej chvíli sa ma zmocnil pocit absolútneho pokoja, bola som si istá, že som na správnom mieste. Príčinou môjho trápenia bola kliatba ktorej som sa vďaka pomoci pána Boha zbavila, v ten deň som cítila zimomriavky na celom tele, ako keby zo mňa niečo opadlo.
    Dostala som liečbu ktorú som napĺňala pol roka, no keďže telo a psychika potrebuje na uzdravenie dlhšiu dobu trvalo ešte niekoľko mesiacov kým som sa úplne uzdravila. Po dlhej dobe trápenia som si nevedela predstaviť prácu ktorá by ma bavila a hlavne kde by som bola bez stresu. Pán Boh ma nasmeroval a vďaka nemu mám prácu, ktorá ma baví, no aj keď za menej peňazí ale zato bez stresu a v príjemnom prostredí.
    Bola mi odovzdaná následne ďalšia liečba na oslabené cievy.
    Pane Bože ďakujem, že mi denne pomáhaš a že napriek všetkým mojim zlyhaniam stojíš pri mne.
    Budem sa snažiť naprávať svoje chyby, a keď ma napadne reptať nad svojim osudom pripomeniem si čo všetko by som mohla stratiť a hneď sa uzemním.
    Milujem ťa otče Bože najviac na svete..

  64. Otče Bože láskavý ďakujem Ti.
    Elena
    Otecko najláskavejší ďakujem Ti, že môžem čítať túto prenádhernú stránku právd od Teba. Pre mňa je to veľký dar od Teba. Ďakujem
    Pani Laura ďakujem, za sprostredkovanie Božích slov a prekrásnu, obsiahlu Bohom diktovanú Božiu stránku.
    Milujem ťa Otecko nekonečne a ďakujem za každý okamih môjho života, lebo mám čo naprávať a veľmi dlho, lebo moja hriešna duša má čo odčiňovať. Ďakujem aj za moju rodinku, že si pri nás.

  65. Vďaka ti Bože.

    Martin|19.02.16
    Pane Bože Otče všemohúci, ďakujem ti za všetko čo pre mňa a moju rodinu robíš. Ďakujem ti za ukázanie pravdy a správnej cesty, za pomocnú ruku ktorú mi každý deň podávaš, za lásku ktorou ma obklopuješ, za šťastie ktorým ma každý deň napĺňaš, úprimne a zo srdca ti zato všetko ďakujem. Ďakujem ti aj za pomoc v podnikaní a taktiež za pomoc pri výbere a kúpe auta, nesmierne si to vážim. Milujem ťa OTČE BOŽE a prosím ťa stoj pri nás i naďalej, veď nás tou správnou cestou a žehnaj našim krokom. Ďakujem taktiež aj pani Laure a jej manželovi pánovi Vladovi, za ich cenné rady, za pomoc a ochotu, za všetko. Prosím ťa Bože Otče ochraňuj a žehnaj pani Laure a pánovi Vladovi a daj im silu aby to všetko zvládali a pomáhali nám aj naďalej.

    Krásny a požehnaný deň všetkým dobrým ľuďom. Martin :)

  66. Najväčšia devíza na tomto svete je LÁSKA k JEDINÉMU BOHU, POKORA, ÚCTA a VĎAČNOSŤ.

    Margita|14.02.16
    Najväčšiu lásku odosielam Tebe PANE BOŽE. Ty si môj každodenný Tešiteľ môjho každodenného života, ja TI za to nekonečne ďakujem. Pomáhaš mne a mojej rodine v každej sekunde nášho života, v každej veci do ktorej ja nevidím, usmerňuješ naše kroky, počúvaš a spĺňaš naše prosby. Ďakujem TI OTECKO za to že si na mňa nezabudol v čase, keď som nepoznala PRAVDU, a SPRÁVNY SMER, ďakujem Ti za pani Lauru, ktorá mi Tvoje všetky  odkazy pre mňa  odovzdala. Zbavil si ma  kliatby, vyliečil vysoký krvný tlak, upozornil si ma na dôležité veci, doprial si mi vždy novú prácu, keď pôvodná skončila, vždy to bolo aj  je k mojej spokojnosti. Len Ty Jediný Boh vieš čo je pre mňa prospešné, ja viem že moja duša Ti bude vždy denne ďakovať, prosiť o odpustenie, prosiť o usmernenie, prosiť o požehnanie. Len s Tebou PANE BOŽE je život KRÁSNY. Vyprosujem BOH môj Jediný pre nášho proroka pani Lauru a jej manžela všetko to čo najviac potrebujú k ich spokojnosti a to Ty JEDINÝ BOH, STVORITEĽ vieš najlepšie.
    Pozdravujem Vás pani Laura a aj Vášho sekretára VLADKA. Ďakujem, že napĺňate BOŽIU  VOĽU, učíte nás milovať JEDINÉHO BOHA, upozorňujete nás na chyby, odovzdávate nám vzácne DARY, ktoré sa nedajú kúpiť v žiadnom obchode. BOH Vám žehnaj.
    S Láskou, pokorou, úctou a nekonečnou vďačnosťou Margita.

  67. Pre Pána Boha pozemské zákony neplatia.

    Elena|29.01.16

    Otecko nebeský ďakujem, za Tvoju pomoc, vyslyšanie z mojich duševných prosieb. Bože Otče na Teba sa dá vždy spoľahnúť, vo všetkom. Všetko odovzdáme Tebe a problém prestane byť problémom. Veľké ďakujem. Verte Bohu a ste vždy ako sa tu na zemi hovorí, všetko v pohode. Môj syn žije mimo republiku a snaží sa pomôcť a ukázať cestu k Bohu a k poslednému prorokovi Laure. Jeho známy boli si po Božiu liečbu, tak im prekladal a zistili, že u nich všetko nezoženú, tak  ostatné sme zohnali tu, aby mohli napĺňať Božiu liečbu. Nepodarilo sa nám žiadnou spoločnosťou poslať produkty. Boh určite na to dohliadal, tak znovu syn prišiel po všetky vitamíny. Bolo ich dosť, že na hraniciach by to asi nevysvetlil. Keď sme o tom prevraveli pár slov, tak povedal: " Nič som neukradol, všetko je na Božiu liečbu, je to pomoc pre druhých, tak bude všetko Ok. Ja som Pána Boha poprosil o pomoc." a s Božou pomocou vyrazil na cestu späť. Nad ránom v poriadku dorazil, bez najmenších problémov a ja som spokojne spinkala, lebo som vedela, že Boh sa o všetko postará.
    Nášmu Pánu Bohu nič nie je nemožné, pre Neho pozemské zákony neplatia, lebo je BOH!
    Bože Otče nekonečne ďakujem za Tvoju lásku, starostlivoť, ochranu, požehnanie pre celú moju rodinku. Milujem ťa. s duševnou  láskou, pokorou a vierou k Tebe

    Elena
    Nie malú zásluhu má na tom aj naša Laura, lebo nám v našich dušiach poliala semienko lásky, viery v Jediného Boha, aby začalo klíčiť a toto semienko každý človek  v duši má priamo od Boha, keď nás poslal na túto zem očistiť svoju dušu. Pani Laura ďakujem, mám vás rada a som Bohu vďačná, že Boh nasmeroval moje kroky k vám a že vás poslal na túto zem zobudiť ľudí k Jedinému Bohu, čo je veľmi namáhavé, ťažké.

  68. Ďakujem.

    Rado|26.01.16

    Pane Božičku môj najmilší.
    Zo srdiečka ti ďakujem znova a znova že možem byt tvojou sucastou a sučastou tejto krasnej komunity super ludi, ktorí vedia že TY existujes a velebia ta.
    Ľúbim ta z celeho mojho srdca a dakujem ti za vsetko fakt za vsetko co pre mna a pre moju rodinku robis.
    Kazdy den ti Božičku moj ďakujem za zdravicko a silu ktoru davas mne a mojim blizkym.
    Chcem ti velmi podakovat za pani Lauru, Vladka a Elenku Golianovu, ktora mi pripomenula ten krasny odkaz na dnesny den 26.01.2016.
    Bože verim že ťa nesklamem, lebo ty vies a ja viem tiez čo som robil zle a ver mi, ze som sa z toho poučil.
    A odkedy sa nam narodil moj synček zivot sa mi zmenil a dakujem ti za vsetko co mam.
    Bože prosim ta, aby si ochranoval nasu pani Lauru ktora nam dodava tvoje krasne odkazy pre nas a aj nas vsetkych tvojich vernych kamaratov na tejto zemi.
    Ďakujem za vsetko.
    Rado T.

  69. Bože ďakujem že si pri mne.

    miro | 24.01.2016
    Bože neskonale Ťa milujem! Bolo mi dnes od rána ťažko na duši, ale teraz večer, až teraz keď som mal po celom dni čas, som si zapálil sviečku, kľakol si a pomodlil sa dve modlitby ktoré sa nezvyknem modliť, ale teraz sa hodia. Uvedomil som si po modlení, že to prečo sa trápim vlasne nie je až také zlé. Vyšli mi slzy od šťastia keď viem že si pri mne aj v zlých časoch. Mám Ťa Tatinko môj veľmi rád, lebo mi pomáhaš. Stále si pri mne a pomáhaš mi. Bez Teba by sa mi už ani nechcelo žiť. Bez Teba život ozaj nemá význam. Ani bez lásky, ani bez Teba.
    Na ničom inom nezáleží tak ako na Tebe a na láske.
    ďakujem že si mi to dal pocítiť.
    Pán Vlado, pani Laura, aj Vám ďakujem, viete za čo!

  70. Poďakovanie Bohu.

    Dominika Č. | 22.01.2016

    Sľúbila som ti Bože, že sa Ti poďakujem za tvoju pomoc, ktorú si mi poskytol pri maturitnej skúške zo psychológie, ktorú som urobila na jednotku. Veľmi som sa bála, aj napriek tomu, že som sa veľa učila. Ďakujem Ti za tvoju pomoc a lásku, ktorú mi každý deň posielaš. Ľúbim Ta velmi.

  71. Vďaka Bože.

    Ingrid | 20.01.2016

    Skoro každý deň čítam nové príspevky na tejto stránke. Vždy keď zdielam články od pani Laury, ale aj mnohé príspevky od vďačných ludí myslím na to, že aj ja som nesmierne štastná, že mám nielen pána Boha, ale aj našu pani Lauru pri sebe. Som neskonale vdačná za to, že možem aj ja čerpať nové poznatky a som vdačná i za veľkú duševnú pomoc do každodenného života. Bože ďakujem Ti za túto možnosť čítať túto užasnú stránku a za pomoc, ktorú si mi doprial a stále praješ.

  72. Iná stránka daru pani Laury.

    miro | 14.01.2016

    Dobrý deň pani Laura, ďakujem Bohu a ďakujem aj Vám že už po toľkýkrát sa mi nedávno znova potvrdilo že ste skutočné dobrá Božia vedma. Že skutočne dokážete prijať od pána Boha odpoveď na hociakú otázku. Nech je to čokoľvek, pán Boh vždy odkáže 100%-nú pravdu!
    Okrem toho že som vďaka Bohu zdravý a v minulosti mi vždy každá od Boha prijatá liečba zabrala, chcem sa teraz poďakovať za niečo iné a vyzdvihnúť aj inú stránku Vašeho daru. Aby ľudia vedeli...
    Už v minulosti som na stránku písal ako mi raz Boh dal varovanie pred nekalým obchodom, ktorý
    som mal uskutočniť a na ktorom by som obratom rozprávkovo zarobil. Pre istotu som zavolal pani Laure a objednal sa, že či je ten obchod v poriadku a či ho môžem kúpiť a obratom ho predať ďalej?
    Nečakal som to, ale večer prišiel telefonát od pani Laury s varovaním: "tovar je pochybného pôvodu, preč ruky od tohoto na oko pekného obchodu". Dokonca neskôr, o pár mesiacov sa skutočne aj ukázalo že spomínaný tovar bol kradnutý, aj keď
    o tom nevedel ani sám "obchodník", od ktorého som mal tovar kúpiť.
    Keby to bolo tak ako niektorí ľudia na internete pani Lauru ohovárajú, že ako ona zarába na ľuďoch a aká je nečestná, tak verím že keby to tak ozaj bolo, tak by mi ten obchod schválila všetkými desiatimi a vzápätí by ma chcela o peniaze obrať
    a dohodla by si so mnou podiel a zarobil by som aj ja aj pani Laura. Lenže títo hlúpi ľudia čo toto
    o pani Laure tvrdia, dodnes nepochopili základný kameň jej liečiteľstva, ktorý položil samotný Boh a že odkazy ktoré Laura ľuďom dáva, diktuje tiež samotný Boh. Sú to ľudia, ktorí vôbec nechápu o čo tu ide a asi to niektorí do konca sveta ani nestihnú pochopiť.
    Je mi ich ľúto, ešte viac mi je ľúto tých, ktorí u pani Laury už boli, Laura im pomohla a teraz na ňu hľadia s nenávisťou a nožom za chrbtom. Ste všetci do jedného bezcharakterní ľudia! Platí to pre každého jedného kto sa v tomto článku nájde.
    Odkazy a liečby si predsa nevymýšľa Laura, ale diktuje ich Boh. Bodka.
    Ako inak by sa dalo vysvetliť aj toto, o čom som chcel pôvodne napísať. V minulosti mi pani Laura presne povedala charakterové vlastnosti každého môjho známeho na ktorého som sa opýtal. Asi v takomto znení: "Tento je sebec, tento je nečestný, tento ťa má rád, tento je dobrý kamarát, ďalší je samoľúbi, ďalší je falošný a hrá sa na kamaráta. VŠETKO SEDELO! Diktoval som len mená ľudí a pani Laura z rukáva sypala na papier presný popis ich charakteru. Nikdy v živote tých ľudí nevidela. Povedal som iba Meno a vek človeka a bum. Každého jedného Boh dokonale vystihol a čas ukázal že to bolo ozaj tak... Nedávno som si tiež potreboval preveriť zopár ľudí ohľadne práce, či sú ozaj takí čestní a zodpovední ako sa javia. Z 5 ľudí iba jeden jediný bol Bohom odporučený ako dobrý obchodný partner. Že sa môžem na neho spoľahnúť a dodrží slovo. Ostatných pani Laura opísala jednou dvomi vetami presne tak ako som si aj myslel, len človek nevie, radšej sa poradí s Bohom. Ja teda určite. Nepotrebujem riskovať svoj pokojný a pekný život za nejaku spoluprácu s pofidérnym človekom, ktorého pohnútky nie sú čestné a dostal by som sa do zbytočných problémov.
    Boh zase trafil všetkých do čierneho a ja už viem, s kým sa oplatí spolupracovať, s kým sa pokojne môžem dohodnúť, podať si ruku a povedať: "Platí!"
    Lebo od Boha viem, že to tak bude a nič neriskujem. Prípadov je ešte mnoho, nechcem byť dlhý, tak končím, aby som mal aj nabudúce čo písať...
    Na záver: Bože, Tebe patrí celý môj život, celá moja duša, Ďakujem Ti že si ku mne taký dobrý, budem sa snažiť aby som si aj naďalej zaslúžil tvoju štedrosť a dobrotu. Milujem Ťa Bože, pomáhaj pani Laure aj pánovi Vladovi.
    O všetko som ochotný prísť, ale o Teba Bože nie!
    ĎAKUJEM!

  73. Veriť a mať lásku v srdci sa oplatí.

    Margita | 06.01.2016

    Pane Bože môj Ty si JEDINÝ BOH, STVORITEĽ NEBA i ZEME. Tebe patrí moja láska, moja vďaka za každý okamih môjho života. Opäť si mi ukázal, že stojíš pri mne stále, vždy vyriešiš každú na prvý pohľad či počutie nepríjemnú situáciu.
    Ja verím len v Teba PANE BOŽE - TEBA JEDINÉHO BOHA a moja láska patrí TEBE BOH môj. Ďakujem Ti za to že si mi doprial mať - cítiť lásku v srdci aj pre každého človeka, za to že mi "čistíš " moje myšlienky, za to že mi dávaš duševnú silu, počúvaš moje modlitby a prosby.
    Najviac moju lásku cítia chorí ľudia o ktorých sa starám. Je to niekedy až neuveriteľné ako zmení moja úprimná láska agresívneho pacienta na vďačného človeka. Láska v srdci a viera v JEDINÉHO BOHA sa oplatí.
    Ďakujem aj Vám pani Laura a Vášmu manželovi všetko čo pre mňa a ostatných robíte.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  74. Vďaka Božej pomoci som schudol.

    Kristián | 06.01.2016

    Chcem sa poďakovať Vám pani Laura a pánu Bohu za pomoc.
    Vďaka Bohu a Vám sa mi podarilo odstrániť kliatbu z mojej duše čo mi pomohlo v mojom boji s nadváhou, podarilo sa mi schudnúť veľké množstvo kilogramov a viem, že by sa mi to bez Božej pomoci nikdy nepodarilo.
    Ďakujem.

  75. Veľká vďaka za pomoc v minulom roku.

    Marek | 04.01.2016

    Chcem sa veľmi poďakovať nášmu Nebeskému Otcovi za uplynulý rok. Pane, bol som slepý a Ty ma učíš dívať sa, bol som hluchý a učíš ma počúvať, bol som nemý a Ty Pane ma učíš rozprávať a to hlavne o Tebe. Bol som chorý a Ty môj Pane si mi zoslal cez posledného proroka pani Lauru liečbu a hneď dvakrát. Tú prvú som s Tvojou pomocou Pane zvládol a vyliečil sa z ťažkej alergie a tú druhú určite zvládnem samozrejme znovu s pomocou nášho Pána Boha Nebeského. Ďakujem aj Vám pani Laura za to, že ste pre mňa prijali Božiu pomoc. Samozrejme ďakujem aj Vám pán Vladimír, že mi stále odpovedáte na moje otázky. Ďakujem TI PANE BOŽE, že ma vedieš ku Tebe, že ma napomínaš a trestáš, ale hlavne miluješ. Lebo Pane Ty si jediný pravý BOH, ktorému sa treba klaňať. Milujem Ťa Pane.

  76. Po zubárskom zákroku som necítil žiadnu bolesť.

    Marek M. | 03.01.2016

    Pane Bože láskavý ďakujeme za vyslyšané prosby k tebe. Prosili sme Ťa aby moja sestra spolu so synčekom dorazili domov do Berlína v poriadku a zdraví. Aj napriek tomu, že mal vlak hodinové meškanie a čakali vonku, tak došli domov v poriadku. Ďakujeme Ti Pane Bože.
    Marek a Kvetka

    Chcem sa Ti poďakovať aj za seba. Šiel som k zubárke mali mi vyberať nerv. No keď som si predstavil ako opäť dopadnem s bolesťami (ako keď mi ťahali 8 čku) mal som dosť. Sadol som si do kresla a prosil som Ťa- pane Bože pomôž mi prosím aby to veľmi nebolelo a dopadlo všetko dobre. Zubárka zobrala injekciu priložila k ústam a po chvíli sa ma opýtala no ako? a ja, že čo? a ona či už to trpne, ja som ani nezaregistroval keď mi ju pichla, nič som necítil. Potom mi pichla ešte jednu. Prebehlo to úplne v poriadku. Odišiel som so stŕpnutými ústami a premýšľal a teraz to začne prídem domov injekcie prestanú účinkovať a príde bolesť. Po čase injekcie prestali účinkovať ale bolesť žiadna ani len náznak. Ďakujem Ti drahý Bože.

  77. Zlý štart motora - Ďakujem láskavý Bože.

    jaro | 03.01.2016

    Chcel by som vám povedať o mojej včerajšej príhode. Stala sa mi taká vec, že po 40 minútovej jazde autom do mesta Košíc a krátkom nákupe v potravinách cca 15 min max, mi nechcelo naštartovať auto. Po nejakom tom telefonáte s jedným mechanikom sme skonštatovali, že mi zamrzla nafta v aute. Bol som veľmi smutný a nešťastný, keď som si pomyslel že kde budem teraz pomoc zháňať a čo to bude stáť. Bol som bezradný až na toľko, že som mal pocit akoby moje nohy mali každá po 20 kíl. Duša mi plakala ale ani na sekundu na Boha nezabudla. Sadol som si do auta a porozprával sa s Oteckom nebeským o mojom aktuálnom probléme a poprosil ho o pomoc. Hovorím že, Otecko môj nebeský, ty veľmi dobre vieš že sa k tebe nemodlím len vtedy, keď niečo potrebujem ale každý deň, každé ráno a každý večer. Prosím pomôž mi. Tak ako za pomoc tak aj za všetko zlé či dobré ti budem do konca života vďačný a nikdy ti to nezabudnem. Milujem ťa. A tak som si sedel v aute a v tom prišla sms od jedného známeho a v tom momente mi to doplo. Málo kedy si voláme či sme v kontakte ale hneď som mu zavolal a povedal čo mám za problém. Neváhal a povedal že hneď príde za mnou s pomocnou rukou. Laco prišiel a akoby zázrakom auto naštartovalo. Skoro sa ho ani nedotkol. Veľmi mi pomohol aj keď len tým, že ku mne prišiel. Cítim že Pán Boh mi poslal pomoc. Ja to vidím a aj cítim. A preto sa chcem poďakovať nielen Lacovi a P.Laure a Vladkovi za to, že ma usmernili tou správnou cestou k Bohu ale hlavne Pánu Bohu, že mi poslal takú skorú a krásnu pomoc. Tak ako som to v modlitbe povedal, NIKDY TI TO NEZABUDNEM OTECKO MÔJ NEBESKÝ.

  78. 9 cvikov.

    miro | 01.01.2016

    Bože ďakujem Ti za 9 cvikov ktoré si mi "naordinoval" cez pani Lauru na bolesti v pravom palci na ruke. Vystrelovali mi také ostré bolesti do pravého palca až od lakťa.
    A pochybujem že nejaky doktor na svete by mi dal tieto cviky na vyzdravenie! Alebo vôbec nejaky cvik z týchto deviatich.
    Akurát by mi predpísal mastičku alebo krém alebo čo ja viem čo, len aby sa ma zbavil a o mesiac na kontrole by zistil že to nepomohlo a tipoval by ďalej liečbu.
    Takto som sa objednal k pani Laure, tá mi prijala od Boha presne 9 špeciálnych cvikov na môj problém a nemusím čakať v čakárni na doktorove tipy, ktoré by mi boli aj tak nanič. Tu mám istotu, Božiu istotu.
    Laura - naša Božia lekárka!
    Bože - ďakujeme Ti za ňu!!

  79. Liečivá sila modlitby.

    Eva z Nitry | 28.12.2015

    Aj keď nepoznám pani Lauru osobne, poznám ju z rozprávania a navštevovania tejto jej krásnej Božej stránky. Keď chcem riešiť nejaký problém riadim sa podľa odporúčaní nášho Otecka, ktoré nám prostredníctvom svojho proroka pani Laury posiela. Dôverujem im, pretože som sa už aj sama presvedčila,, že pomáhajú. Obyčajne keď mám problém, zájdem na stránku vyhľadám si či tu nie je niečo ako to vyriešiť. Každé ráno sa modlím ranajšie modlitby ale aj také ktoré som si sama vytvorila a tie sa modlím po ceste do práce - chodím pešo. Aj teraz počas sviatkov keď som doma ma zrazu pred dvoma dňami začalo bolieť pravé rameno. Vstala som a už som ani necvičila svoje ranné Bohom odporučené cviky lebo som nemohla ruku ani zodvihnúť.
    Najskôr som prosila Otecka o pomoc iba tak vlastnými slovami, aby mi pomohol. Veď som ani nič také namáhavé nerobila a ani som neprechladla, prečo ma to rameno bolí. Potom som si spomenula, že máme od Pána Boha modlitbu k Bohu proti bolesti ramien. Tak som sa ju začala modliť viackrát za ten jeden deň a už večer som cítila, že mi bolesť poľavuje. Dnes ma už rameno nebolí. Ďakujem Ti preto Otče Bože za túto liečivú modlitbu, ďakujem Ti za pomoc. Ja viem, že mi bolo pomôžené iba Tebou.
    Ďakujem aj Vám pani Laura za to čo robíte, ako pomáhate ľuďom, ako ich liečite. Ďakujem aj za túto stránku,na ktorú vkladáte prekrásne a silné modlitby a odporúčania od Pána Boha.
    Modlím sa za Vás každý deň ako aj za pána Vladka, ktorý Vám v tomto náročnom poslaní pomáha, aby Vám dal Otecko náš veľa sily a odhodlania, zdravia aby ste v tejto krásnej činnosti pokračovala aj ďalej. Bože Otče, prosím, ochraňuj nám svojho Božieho proroka, našu Lauru.

  80. Ľúbim Ťa Otče môj.

    Maťa | 26.12.2015

    Bože môj láskavý, cítiť lásku, radosť a pohodu na duši od Teba je k nezaplateniu. Milujem Ťa Tatinko môj, ďakujem Ti, že sme prežili krásne vianoce,ďakujem Ti, že si náš ochranca, naša sila, môj účtovnik a radca. Ty sa staráš proste o všetko. S tebou ide všetko ľahúčko. Aj keď sa mi zdá niečo ako problém, ty to zakrátko vyriešiš. Ľúbim Ťa Bože môj drahý.

  81. Bože ďakujem za cviky na boľavý členok.

    miro | 24.12.2015

    Boh môj ďakujem Ti veľmi pekne že aj pri Laurinom pracovnom vyťažení týždeň pred Vianocami, si mi poslal liečbu na môj boľavý členok. Bol som si u pani Laury pre pomoc, boli to tri jednoduché cvičenia na pravý členok. Tri cviky na tri dni. Po 3 dňoch ma členok prestal úplne bolieť a už môžem naň stúpať celou váhou tela. Predtým bol každý krok bolestivý.

    Ako pani Laura povedala keď mi odovzdala cviky: mirko, Bohu poďakuj, nie mne. Tak Ti Bože ďakujem už po toľkýkrát, vždy mi pošleš liečbu keď mám trápenie. Milujem Ťa a navždy budem.

    ĎAKUJEM! ďakujem pani Laura aj Vám aj pánovi Vladovi za vysvetlenie cvikov.

    Pozdravujem!

  82. Božie križovanie - TOP!

    Katarína
    U mňa je Božie križovanie TOP! Je to jednotka! Proste zázračne funguje v každej situácii!
    Mám to vyskúšané. Nedám na toto križovanie dopustiť, ani keby čo bolo. Vyskúšajte, keď napr. pôjdete niečo vybavovať, vybavíte to kladne, rýchlo a ľahko.
    Za toto križovanie, ktoré je pravé, p. Laure a Bohu veľmi pekne ďakujem.

  83. Táto stránka je poklad.

    Katarína
    Hlavne trošku starší čitatelia tejto stránky sa určite pamätajú, keď po nežnej revolúcii nastal taký bum, že sa objavila kniha od Marie Trebenovej - Božia lekáreň. Všetci zháňali túto knihu, lebo to bolo pre nás niečo nové a výnimočné a všetci sme to chceli mať. Táto kniha bola a je aj v dnešných časoch určite prospešná, pretože sa v nej píše o liečivých rastlinách a procedúrach. Určite má svoju hodnotu. Ale keď to porovnám s touto stránkou p. Laury, tak si dovolím tvrdiť, že táto stránka je poklad . Pretože neobsahuje len liečivé receptúry, ale aj modlitby, cviky, svedectvá o uzdravení, dokonca okienko, v ktorom sa môžme opýtať na svoj problém a všetky ostatné rubriky, ktoré my-ktorí sem chodíme dobre poznáme, a to všetko priamo od Boha. Uvedomme si ľudia, že táto stránka má hodnotu, ktorá sa nedá nijak vyčísliť nijakými pozemskými statkami. Ďakujme p. Bohu a p. Laure, že táto stránka vôbec existuje a že my ostatní môžme byť jej účastníkmi. Ďakujme za tento poklad.

  84. Ďakujem Bože za radu.
    Martin Golian, Švajčiarsko
    Pane Bože, ďakujem ti, a ďakujem ďalších 1000x za tvoju radu a za to ze pri mne stojíš denno denne a vedieš ma tou správnou cestou. Ešte raz z hĺbky srdca ti ďakujem . Pozdravujem pani Lauru a Vladka som nekonečne rád že vás mame.

  85. Moje osobné poďakovanie Bohu.

    Katarína
    Už som sa naučila, že za všetko sa treba poďakovať Bohu, aj za maličkosti.
    Pretože mám momentálne viac voľného času a ako si začínam preberať jednotlivé úseky môjho života /pretože odstupom času to človek vidí - čím si musel preskákať - celkom inak/, rozhodla som sa, že sa musím ešte dodatočne a stručne poďakovať Bohu za to, za čo som to ešte neurobila.
    Pane Bože ďakujem Ti z celého srdca za to, že:
    -si mi dal trpezlivosť a silu, aby som zvládla ťažké situácie v mojom živote - zdravotné, pracovné, osobné a všetky ostatné a poslal mi do cesty ľudí, ktorí mi pomohli a zasiahol si vždy v pravej chvíli a na správnom mieste
    -dával si na mňa pozor v nebezpečných situáciách
    -si ma priviedol na túto stránku a môžem na ňu písať
    -dal si mi najavo, že existuješ viacerými spôsobmi
    -do budúcna ma budeš viesť už len správnymi cestami
    -ďakujem za všetko, čo si pre mňa urobil a ak som ešte niečo zabudla spomenúť, tak prepáč.

  86. Temné sily útočia všade aj na úradoch.

    Margita

    Je to až neuveriteľné ale je to skutočnosť, Ďakujem TI BOŽE za ochranu.
    Pozdravujem ŤA PANE BOŽE, MOJA LÁSKA PATRÍ TEBE a VŽDY BUDE, z celého môjho srdca TI ĎAKUJEM za odkrytie dôležitých informácií pre mňa. S chvejúcim srdcom, celým telom a slzami v očiach ŤA prosím BOH môj vyrieš môj problém na úradoch a nedovoľ, aby mňa a moju rodinu temné sily odeté v ľudskej koži zničili. AMEN.
    Len TY PANE BOŽE vieš, že som duša prajná, nezávidím, nikoho neokrádam, mám lásku v srdci pre každého a to sa temným silám nepáči. Ale ja VIEM a VERÍM TEBE JEDINÉMU BOHU, že len TY VŠEMOHÚCI BOH mňa a moju rodinu ochrániš. Odovzdávam TEBE BOH môj problém môj na úradoch a ja verím že to vyriešiš. Amen.
    Vám pani Laura z celého srdca ďakujem za vynaloženú silu, za to že ste prosila Pána BOHA o odpoveď pre mňa. Chcem Vám povedať že si to nesmierne vážim, až teraz som pochopila ako temné sily útočia a v každej oblasti. Prajem Vám veľa sily, zdravia, vďačnosti od pacientov, lásku a všetko to čo potrebujete aj so svojím manželom, nech Vám obom BOH ŽEHNÁ.
    S láskou, vďakou a pokorou Margita

  87. Otecko môj každý deň Ti ďakujem za moje deti.

    Zuzana

    Otecko môj každý deň Ti ďakujem za moje deti. Včera večer keď som si v posteli čítala Tvoju stránku sa ku mne dokotúľal synček. Už bude mať rok a pol a je to tak krásne, keď sa pritúli a láska ma. Vždy ma to hreje pri srdci a vtedy ďakujem Tebe Otecko, lebo to bol Tvoj dar pre mňa a on ma priviedol k Tebe. Doktori tvrdili, že bez ich pomoci neotehotniem, no pre Teba nie je nič nemožné a stal sa zázrak bez doktorskej pomoci. Našla som cestu k Tebe, sprevádzal si ma celým tehotenstvom všetko bez jediného problému. Vždy si stál pri mne aj pri najrýchlejšom pôrode aký si len môže každá žena priať. Staráš sa o nás,varuješ nás miluješ... A my milujeme Teba ... Každý deň si Ťa pripomínam aj svojím synčekom. Vždy keď sa na neho pozriem a poviem Matija, tak viem, že nebyť Teba, tak by som tento dar nemala a viem, že sme vybrali dobré meno pretože tak ako jeho meno znamená dar Boha, tak on je naozaj Tvoj dar pre nás. Ďakujem Otecko najviac ako len môžem a to je úprimne a z celého srdca. A samozrejme veľké poďakovanie patrí pani Laure za jej ochotu pomáhať nám. Bez vás pani Laura by som ešte blúdila a nepoznala správny smer. ĎAKUJEM.

  88. Ďakujem, že vždy za mňa vyriešiš každý môj problém.

    Marta M.

    Pane Bože, Ty vieš, že som Ti už dnes neraz poďakovala, ale zaslúžiš si aj verejné poďakovanie. Ďakujem, že vždy za mňa vyriešiš každý môj problém. Aj tento: Som odcestovaná v zahraničí a na dokončenie mojej liečby, ktorú si mi odkázal som potrebovala Tymián, ale tu ho nebolo dostať. Nastal problém... ale vďaka Tebe sa vždy všetko vyrieši. Takže mi ho mama poslala zo Slovenska. Ďakujem, že balík už došiel a že ho nikde nezadržali ako som sa obávala. Som šťastná, že môžem v liečbe pokračovať. Verím, že ma vyliečiš. Všetko čo sa deje v mojom živote je len vďaka Tebe. Ďakujem láskavý Bože.

  89. Ďakujem Ti Otče môj nebeský, že ma ochraňuješ vo dne aj v noci.

    Eva

    Milostivý pane Bože chcem sa Ti znovu poďakovať zato, čo pre mňa robíš a pre moju rodinku, že stojíš pri nás a dávaš nám silu isť týmto nie ľahkým životom. Ďakujem Ti za Božiu pomoc, ktorú si mi nie raz poskytol neskutočne si to vážim a budem Ti za to vďačná až do konca svojho života. Ďakujem Ti Otče môj nebesky, že ma ochraňuješ vo dne aj v noci, že dávaš pozor na moju dušičku, len mi prosím Ta pomôž zbaviť sa strachu, ktorý v sebe nosím, pomôž mi zbaviť sa ho navždy, nech môžem žít môj život radostne a šťastne. Ocko môj drahý veď vieš čím som si všetkým musela prejsť, že môj život už od detstva bol len samé trápenie a choroby, ale ty si vždy stál pri mne a dával si mi neskutočnú silu. Ľúbim Ta Bože môj drahý vždy som v Teba verila už v skole som sa bila za Tvoju existenciu. Ďakujem Ti Bože aj za Tvoje krásne modlitby, ktoré sú zázračné a dodávajú človeku veľa síl. Drahý BOZE bez Teba by tento život nemal žiaden zmysel.
    Ďakujem Vám pani Laura za pomoc, ktorú nám poskytujete od nášho láskavého Boha, keby nebolo Vás nebolo ani Božej pomoci. Prajem Vám aj pánovi Vladkovi zo srdiečka veľa zdravia, síl nech Vás aj naďalej ochraňuje náš milostivý BOH.

  90. Nič nie je krajšie ako veriť v Pána Boha, milovať Ho, ctiť si Ho, ďakovať Mu, snažiť sa žiť dobre, konať dobro.

    Júlia P.

    Ahoj Tatinko môj, Otče Bože. Chcem sa Ti poďakovať, že ma tieto dni dávaš na nohy, že mi dávaš silu. Bože, prepáč mi, že stále padám. Ty ma dvíhaš a vlievaš mi nádej. Prosím, nech sa z tohto všetkého poučím a pôjdem správnou cestou, plnou lásky, pokory. Dnes som Ti vravela, že Ti odovzdávam svoje trápenia, lebo pre Teba je maličkosť ich vyriešiť. Za odmenu žiadaš iba lásku a dôveru, tak dúfam, že Ti budem vždy dávať dostatok. Pretože Ty pri mne stojíš celý môj život a robíš mi ho krásnym.
    Ešte sa chcem poďakovať Bohu, že mi zmizol taký malý kožný výrastok pod okom, už sa ho dlho neviem zbaviť a teraz ako mi odpadla chrastička, tak už tam nie je! Je to len maličkosť, ale už vyzeral tak, že nikdy nezmizne, tak som Ťa prosila Bože, nech mám už od neho pokoj. Ďakujem, že si ma vypočul aj čo sa týka takej estetickej banality. Ale podstatné je, že si ma vypočul, lebo som Ti verila.
    Otče Bože, ďakujem za všetky odkazy, za posledné Božie krédo, ktorým nám pripomínaš, aká je dôvera v Tvoju silu pre nás dôležitá. To by sme mali všetci do jedného pochopiť. Aj všetky články, ktoré by mali otvárať oči ľuďom sú úžasné. Je pravda, že my ľudia nie sme práve najmúdrejšie stvorenia, ale keď už si človek vážne zráta koľko je 2 a 2 tak musí prísť na to, že na tejto nádhernej stránke sú zapísané slová priamo od Pána Boha.
    Nič nie je krajšie ako veriť v Pána Boha, milovať Ho, ctiť si Ho, ďakovať Mu, snažiť sa žiť dobre, konať dobro...
    Ako môže byť niečo viac ako Boh?
    Ďakujeme pani Laura a pán Vladimír, že plníte Božiu vôľu a šírite pravdu aj napriek všetkým sklamaniam, čo ste zažili. Vy chcete všetkým pomôcť, otvoriť oči a práve na Vás najviac útočia. Kto by toto podstupoval dobrovoľne? Jedine z lásky k Bohu.

  91. Ďakujem Ti Bože za narodenie zdravej dcérky.

    Dana

    Drahá pani Laura a pán Vladimír,
    Dovoľte mi predstaviť Vám našu dcérku Peťku, kt. sa narodila 20.02.2016. V prvom rade ďakujem z celého srdca Najdrahšiemu Pánu Bohu za zdravé dieťatko, za bezproblémové tehotenstvo a pôrod a Vám drahá pani Laura ďakujem aj za to, že sem vkladáte krásne modlitby od Pána Boha, ktoré sa môžme hocikedy modliť. Veľmi mi pomáhajú a pomáhali počas tehotenstva. Ďakujem milovanému Pánu Bohu za vypočutie každej prosby. Naozaj vždy mi pomohol. Je to krásne. A aj Vám vďačím za veľa. Prajem Vám krásny deň, veľa lásky a radosti.
    S láskou Dana

  92. Edita
    Ďakujem Ti môj pane za všetko, že si ma uzdravil svojou láskou. Buď so mnou Otče.

  93. Ďakujem Ti Bože za ukázanie správnej cesty.

    Martin
    Pane Bože, úprimne ti z celého svojho srdca ďakujem za ukázanie tej správnej cesty a správneho smeru. Ďakujem že ma počúvaš, stojíš pri mne a pomáhaš mi. Ďakujem ti za všetko čo pre mňa robíš. Veľmi si to vážim a veľmi veľa to pre mňa znamená. Obrovská vďaka patrí aj Pani Laure a Pánovi Vladovi, lebo bez nich by sme to nezvládali. Bože prosím ťa žehnaj im, daj im silu a ochraňuj ich od zlých ľudí a zlých jazykov. Srdečná vďaka ešte raz za všetko. Martin

  94. Ďakujem Ti Bože za starostlivosť o celú moju rodinu.

    Elena
    Otecko môj nebeský, Ty moja láska najväčšia, ďakujem Ti, že si mi šťastne dopravil syna, veľmi sa teším, ďakujem Ti za Tvoju pomoc, za ten úžasný pokoj na duši, za všetko ako sa o celú moju rodinku staráš, nekonečné ďakujem a Ty vieš, že Ťa nesmierne milujem.
    Všetkým ľudom prajem krásny predĺžený víkend a krásne sviatky prichádzajúcej jari.
    Pani Laura, Vladko ďakujem, že aj napriek strastiam, ktoré musíte prekonávať vždy ste nám na pomoci, vo dne v noci. Mám vás rada

  95. Drahý Pane Bože ďakujem Ti za lásku, pomoc a zdravie.

    Lenka B.
    Drahý Pane Bože; Ďakujem Ti za Lásku, Pomoc, zdravie, Silu, ktorú mi dávaš stále pociťovať aj keď sa trápim, ale viem že pri mne napriek tomu cítim a viem ze stojíš stále pri mne!! Ďakujem za ľudí ktorých si mi zoslal ;aby pri mne stali ...Stále čakám na odpoveď ale len ty vieš prečo mi nechávaš čas a rozhodol si inak...Napriek tomu som ti vďačná lebo cítim Že si TU Samozrejme ty Vieš čo je moje trápenie a ja verím že sa všetko vyrieši a bude tak ako má byť drahý Bože. Asi musím ešte veľa napraviť......Veľmi ťa prosím veď ma správnou cestou a prosím ťa o pochopenie istých vecí! Ďakujem!! Žehnaj prosím Pane Bože aj pani Lauru, Vladimíra...Nepoznám ich osobne ale Laura náš prorok si zaslúži dobro, ochranu, nie zlé jazyky a preklínanie! Pane Bože včera mi Silvia priniesla balík šalvie a Vitamín C ..Veľmi sa teším a ďakujem !!!...Budem sa modliť o tvoje požehnanie a účinnú liečbu. Amen.

  96. Bože najdrahší, milujem Ťa.

    renáta
    Drahý Bože, ďakujem Ti za to, že ma denne odmeňuješ radosťami...neviem, či si ich zaslúžim, vždy za nimi cítim Tvoju prítomnosť. Ďakujem, že ma držíš "nad vodou", aby som neupadla do beznádeje z mojej neľahkej situácie. Ja Ti odovzdávam svoj život do Tvojho riadenia a príjmem, čo mi do života pripravuješ. Stále sa učím načúvať a chápať, čo mi hovorí môj vnútorný pocit. Váham pri rozhodovaní, či sa ním riadiť, alebo nie, mám strach, že sa rozhodnem zle. Spätne si však uvedomujem, že tie pocity boli správne. Pri nedávnom rozhodovaní, ktoré sa týkalo môjho zamestnania, som sa milovaný Bože, zverila do Tvojich rúk, niečo síce nevyšlo, ale nebola som sklamaná, ani smutná, zostala som pokojná, bez pocitu strachu z toho, čo bude ďalej. Viem, Bože, že všetko bude tak, ako je Tvoja vôľa, pôjdem cestou, ktorú mi ukážeš. Bože najdrahší, milujem Ťa.

  97. Už sa nebojím zla ani chorôb.

    Dominika
    Chcem sa touto cestou poďakovať Tebe môj milostivý Bože za to, že si ma zastavil v nesprávnom myslení, čo sa týka môjho zdravia. Ide o to, že keď si človek prežíva dlhú dobu ťažkým obdobím, v ktorom bol aj prekliaty a neustále mal rôzne zdravotne problémy, ktoré človeku skoro zničili život a premenili ho na trosku, tak začína mat strach, ktorý si každým dnom začína v sebe pestovať. Bola som vystrašená zo všetkého a z každého, pretože sa našli aj na ceste môjho uzdravovania určití milí ľudia, ktorí mi veľmi pekne veci do života priali a určite ešte aj zo závisti a zo sprostosti prajú, nebudem radšej ani podotýkať , že to je z väčšiny moja blízka rodina.
    Každú zlu myšlienku a energiu od druhých ľudí som stiahla na seba, až som sa išla z toho zblázniť.
    Musím povedať, že som mala už od malička strach zo smrti a z chorôb, lebo sa mi jeden zdravotný problém za druhým vynáral. Lenže potom zakročil Boh a zastavil tento hnusný kolobeh, problém bol že som aj napriek tomu ďalej pestovala svoj strach z budúcich chorôb a kliatieb, čo bola chyba. Bože môj ďakujem Ti za to, že sa na mňa nehneváš a prepáč mi zároveň, že s om Ti v tomto niekedy slabo dôverovala, vlastne ja ani neviem, čo sa v mojej mysli odohrávalo. Otvoril si mi oči a upozornil ma, že musím nechať minulosť a všetku tu bolesť za sebou, aby všetko zle mohlo odísť a ja mohla konečne začať nový, lepší a zdravší život. Už viem, že sa nemusím ničoho báť, lebo stojíš pri mne a dávaš na mňa pozor.
    Vidíte milí čitatelia, že veľa kráť si môže človek sám sebe v šťastí brániť, tým že ma obrovský strach z budúcnosti. Keď milujete úprimne Boha, tak vás ochráni pred každým zlom a pred každou chorobou a bude vás cely život posilňovať a milovať ako nikto iný.


    Katarína reaguje:
    Milá Dominika, dobre, že ste napísali tento príbeh. Mnoho ľudí si po prečítaní uvedomí, že má zanechať za sebou minulosť a strach a nebáť sa budúcnosti. Je to veľmi ťažké, nebáť sa, lebo ten strach máme v sebe už dlhé roky. Je to aj môj prípad, ale ďakujem Vám, že po prečítaní Vášho príspevku som si uvedomila, že sa nemám báť budúcnosti a prosiť Boha, aby mi pomohol zbaviť sa toho strachu z minulosti. Ďakujem.
    Michaela reaguje:
    Milá Dominika, to ste napísali tak, ako keby ste čítali moje myšlienky. Presne ako hovoríte, netreba mať strach, lebo ten nás vie zničiť, ale úplne, dokáže nás dohnať do samého konca. A hlavne keď si ho začneme v hlave pestovať, dokáže sa tak zosilniť, že nás môže uplne zlikvidovať či už psychicky, alebo aj fizycky. Mám s tým veľmi dobrú skúsenosť. Ja som sa už bála všetkého, skoro aj chodiť do obchodu, ísť na dovolenku, proste všetkého. Ale teraz, keď som denno denne s mojím milovaných pánom Bohom, všetko je akosi oveľa ľahšie a krajšie. Keď aj príde dáky strach, pomodlím sa, alebo sa v mysli prihovorím pánu Bohu, poprosím ho o silu a je to preč. Som neskutočne vďačná za túto stránku, pani Laure, ktorá nám toto všetko poskytla. Ukázala nám správnu cestu. Z celého srdca ďakujem pánu Bohu a tiež Vám pani Laura. Nech ste zdravá a šťastná spolu s pánom Vladimírom.

  98. Ďakujem Ti Bože za všetko čo si pre mňa urobil.

    Julo
    Láskavý náš milostivý Boh všemohúci, spravodlivý a múdry mnou najviac milovaný Ty náš nebesky kráľ. Rad by som sa Tebe úprimne poďakoval za všetko, čo si pre mňa urobil. Ďakujem Ti z celého srdca, že si ma prijal do svojich ochranných Božích rúk, že si mi dal šancu zbaviť sa kliatobnej duševnej záťaže, ktorá bola v mojom prípade päť násobná. Neuveriteľné! Týmto chcem zdôrazniť, že keď ma aj zradila moja najbližšia rodina, Ty si zostal pri mne a odhalil si všetkých mojich nepriateľov a otvoril mi moje zaslepene oči. Len Tebe Bože môj láskavý môžem ďakovať, že ešte vôbec žijem, že to moja duša a telo vôbec zvládlo, nakoľko som ťažko pracoval a staral sa o svoju rodinu. Nesmierna vďaka pane Bože Ti patrí zato, že si ma ochraňoval v ďalekej cudzine, že si mi dával každý deň silu o ktorú som Ta každý deň prosil cez tvoje úžasné, zázračné modlitby. Bez Teba by som to Bože nikdy nezvládol. Dakujem Ti za Tvoju Božiu liečbu, ktorú si mi prostredníctvom Tvojho proroka Lauri poskytol. Budem Ta naďalej prosiť, aby som tuto dlhu liečebnú kuru zvládol a dotiahol do šťastného konca. Úprimne poďakovanie Ti patri aj za ochranu a neuveriteľnú pomoc za moju rodinku. Samozrejme tiež veľká vďaka patri aj nasej Laure a p. Vladkovi, ktorí robia tuto náročnú prácu, ktorá sa nedá ničím zaplatiť.

  99. Prekvapenie od Boha.
    Katarína
    Milí čitatelia tejto stránky, chcem sa s Vami podeliť o moje prekvapenie od Boha. Bola som objednaná u p. Laury s určitým problémom, ktorý sa týkal práce. Ale medzičasom sa situácia zmenila, chcela som zavolať p. Laure a p. Vladkovi a skonzultovať to, poprípade zmeniť otázku-problém na inú, ktorú považujem za prednejšiu a ktorú som chcela riešiť a ešte som potrebovala aj nejaké ďalšie organizačné informácie ohľadom už dohodnutného stretnutia.
    Niekoľko dní som sa im neodvážila zavolať, aby si to nebodaj nevysvetlili nejako zle a aby sa neurazili, že čo vymýšľam, chcem meniť otázky len tak halabala... Termín návštevy u p. Laury sa blížil, a tak už bolo načase, aby som sa im ozvala, vo štvrtok večer som už nechcela vyrušovať, a tak som si povedala, že zavolám hneď v piatok ráno. Aké bolo moje prekvapenie, keď vo štvrtok večer okolo 21.00 hod. som dostala telefonát od p. Vladimíra Volal mi, preto, lebo došlo u nich k istým organizačným zmenám-ako ste si všetci všimli dotazník na hlavnej stránke bez osobnej návštevy u liečiteľky Laury. Veľmi som sa potešila, že som mohla rozprávať s p. Vladkom a zdôveriť sa mu so svojím problémom a bola pri ňom aj p. Laura a došli sme spoločne k záveru, že je treba zmeniť moju pôvodnú otázku a riešiť to, čo je prvoradé. Boli veľmi ochotní obidvaja a moje obavy, že by sa mohli uraziť boli zbytočné!!! Sú to veľmi milí ľudia, trpezliví, ústretoví, snažia sa pomôcť a vyjsť v ústrety, nemôžem povedať na nich ani jedno krivé slovo, a to ich osobne nepoznám, ale už sa teším na osobné stretnutie a prijať Božiu odpoveď na môj problém. Tento príspevok som sa rozhodla napísať hneď za čerstva, aby si ľudia uvedomili, že Boh zasiahne vždy v pravý čas, v pravú chvíľu, minútu aj sekundu a pripravuje stále nejaké prekvapenie a chce od nás len tak málo - veriť a klaňať sa len jednému a jedinému Bohu!, podľa 1. Božieho prikázania.
    Ešte raz ďakujem p. Bohu, p. Laure a p. Vladimírovi za ich ústretovosť a ľudskosť.
    Už som napísala viacero príspevkov na túto stránku a budem písať aj naďalej o mojich stretnutiach a prekvapeniach s Bohom a myslím, že postupne bude toho ešte dosť veľa. Budem písať pravdy o Bohu z môjho života. Budem písať pre ostatných, aby videli, že Boh existuje a pripravuje pre každého niečo, len si to neuvedomujeme a keď sa nám napr. niečo zadarí, berieme to ako samozrejmosť, ale to nie je samozrejmosť, je to prekvapenie, dar od Boha, pretože Boh nás ľúbi a chce nám robiť radosť a neberme to ako samozrejmosť, pretože si to musíme najprv zaslúžiť, aby nás mohol odmeniť. A verte, že tá radosť, keď sa niečo podarí aj hocijaká maličkosť, stojí za to, mám to vyskúšané a nie raz. Napr. skoro mesiac som sa nemohla dovolať na jednu informačnú linku, pretože je skoro stále obsadená, kde som potrebovala niečo vybaviť. No a dnes som sa dovolala na prvý krát a vybavila som všetko čo som potrebovala - zázrak! Niekto to berie ako samozrejmosť, ale ja nie - je to pre mňa boží zázrak, je to pre mňa to, že Boh zariadil, aby som sa dovolala, a to hneď na prvý krát. Takže milí návštevníci tejto stránky aj toto sú podľa mňa božie zásahy, síce maličké, ale sú a za tie, treba takisto ďakovať p. Bohu. Za všetko treba poďakovať, aj za maličkosti. A že treba ďakovať za veľké dary a prekvapenia od Boha, o tom ani nemusím písať.
    Pozdravujem všetkých čitateľov aj pisateľov tejto stránky.

  100. Chcem sa poďakovať Bohu, za to čo pre mňa robí.

    Júlia P.
    Chcem sa poďakovať Bohu, za to čo pre mňa robí, lebo ma vedie celý život a chce odo mňa v porovnaní s tým veľmi málo, iba úprimnú hlbokú lásku a dôveru.
    Ďakujem Ti, že mi pomáhaš s opatrovaním malých detí. Vidím jasný rozdiel v tie dni, keď Ti zverím všetko do rúk a v tie keď iba dúfam, že všetko dobre dopadne, veď som to už zopár krát zvládla. Práve vtedy si uvedomím, že som to nezvládla ja, ale Ty. Ty Otče Bože vieš vyriešiť pre mňa nevyriešiteľné a zrazu sa dejú zázraky. Nikdy predtým som žiadne deti nevychovávala, keď som aj s nejakými bola, tak v porovnaní s týmto, len chvíľočku. Len vďaka Tebe s nimi tiež zažívam pekné chvíle.
    Pane Bože, Ty vieš, že máš moju plnú dôveru v tom, aby si im nič zlé nestalo. Aj včera malý chcel vyliezť na mňa a z ničoho nič letel dole hlavou. Ani neviem ako, ale zachytila som ho 10 centimetrov od zeme. Som si istá, že to si Ty zakročil. Veľké ďakujem.
    Vždy keď idem opatrovať, alebo doučovať, sa prežehnám a poprosím Ťa o pomoc. Môžem povedať, že doučovanie matematiky je pre mňa potom veľmi ľahké a teším sa, že sú so mnou spokojní. Ty mi pomáhaš pochopiť, čomu asi nerozumie a nájsť ten najjednoduchší spôsob ako to vysvetliť. Viem, že Ty si zariadil, aby som chodila doučovať práve do tejto rodiny. Vždy sa tam cítim skvelo a s ich mamou sa na veľa veciach zhodneme, čo sa týka Pána Boha.

  101. Poďakovanie Bohu a liečitelke Laure.
    Katarína
    Chcem sa poďakovať p. Laure za to, že otvorila na boží pokyn okienko: Liečenie bez osobnej návštevy. Veď to je niečo úžasné. Ľudia, uvedomme si, že pán Boh nám aj takýmto spôsobom prostredníctvom p. Laury podáva pomocnú ruku, pretože stačí len napísať svoj problém podľa uvedených pokynov a dostanete božiu odpoveď priamo do Vášho domova. Nemusíte nikam cestovať a ani brať si dovolenku, až na určité výnimky, keď treba prísť po božiu odpoveď k p. Laure osobne.
    Možno sú tu niektorí na tejto stránke po prvý krát a takýmto spôsobom majú väčšiu odvahu, obrátiť sa na liečitelku Lauru a poprosiť o božiu pomoc. Všetky prekážky, ktoré by Vám mohli stáť v ceste - veľká vzdialenosť, financie na cestu, alebo len obyčajný strach - máte odbúrané. Myslím, že už viac nemôže pre tých, ktorí potrebujú božiu pomoc urobiť. Máme ten najjednoduchší spôsob, ako sa dostať k Bohu, aby nás naviedol na správnu cestu, lebo tí čo žiadajú, alebo budú žiadať božiu pomoc na správnej ceste určite nie sú, keby boli nepotrebovali by pomoc.
    Ešte raz veľká vďaka Bohu a pani Laure za tú najjednoduchšiu cestu dostať božiu pomoc a za jej ľudský prístup.
    Verím, že hovorím, aj za ostatných pisateľov tejto stránky.

    Zuzana reaguje:
    Veľmi pekne napísane Katka a chcem sa pridať a poďakovať pani Laure za toto okienko. Určite sa aj viac ľudí odvážiť napísať ,keď majú " strach" isť osobne k pani Laure. No niečo aj pre vás bojazlivcov pani Laura nehryzie je to skromný,dobrý človek a veľmi odvážny,lebo veľa krát musí odovzdať odkaz, ktorý sa nám nemusí páčiť. No ten odkaz je od toho najvyššieho a mali by sme ho prijať a ponaučiť sa a byť lepšími.

  102. Ochorela som na sklerózu multipEna und Renata Jakupovic, Zürich Switzerland | 15.12.2015
    Zuerst einmal möchte ich sagen, dass egal ob Sie es glauben oder nicht, wir ohne diese wunderbare Frau nie wieder ein normales Leben geführt hätten.

    Meine kleine Familie bestehend aus mir und meinen Eltern wussten schon über 12 Jahre das was nicht stimmt, nur was? Ich ehemalige Profisportlerin, meine eltern immer gesunde Menschen gewesen...und auf einmal wurde mein Vater mit MS diagnostiziert, meinr Mutter mit Krebs und ich kurze Zeit darauf auch mit Multiple Sklerose.

    Alles ging in die Hose und allgemein hatten wir viel Pech, vorallem ich.
    Wir waren schon bei den besten Ärzten und haben die bestmögliche Medizin bekommen aber die Krankheiten wurden nur herausgezögert und nicht wirklich bekämpft.

    Nach jetzt genau 14 Jahren hat mir mein Partner von Laura erzählt und wir haben dann eine Reise ins Ungewisse unternommen. Ich ging neutral zu diesem Termin, dennoch in der Hoffnung Sie könne uns helfen.

    Der Tag war da, wir sind extra aus der Schweiz angereist und hatten nicht wirklich geschlafen. Der Termin war anders als alles denkbare. Wir (Mutter und Ich) haben erfahren das wir recht hatten und beide verflucht waren, wir haben auch erfahren von wem und was wir dagegen tun können. Selbstverständlich lässt Gott jedem Menschen immer die Wahl was er tun möchte, und somit ist jeder auch für sich selber verantwortlich.
    Wir haben uns entschieden etwas dagegen zu tun und haben vor kurzem damit angefangen den Fluch zu bekämpfen, und werden die "verschriebenen" 14 Tage diszipliniert und mit reinem Herzen meistern.

    Viele Menschen haben den Glauben an Gott vergessen oder rufen Ihn nur wenn Sie in einer aussichtslosen Situation sind. Wir werden nicht alle Menschen überzeugen können, aber je mehr Menschen wieder an Gott glauben, desto besser kann die Welt wieder werden.

    Ich stehe Ihnen bei Fragen gerne jederzeit zur Verfügung unter Ena_J@ gmx.ch

    PREKLAD:

    Ena a Renata Jakupovic, Zurich Svajciarsko, 10. oktober. 2015

    V prvom prípade chcem povedať, že je jedno či verite alebo nie, bez tejto úžasnej ženy, by sme neboli schopný viesť normálny život.

    Moja mala rodina sa skladá, ja a rodičia, ktorá vedela, že niečo nieje v poriadku za posledných 12 rokov a nevedeli sme čo s tým. Ja som bola kedysi profesionálna športovkyňa, a moji rodičia boli vždy zdravý. A v jeden deň môjmu otcovi diagnostikovali sklerózou multiplex, mojej mame rakovinu a ja krátko nato som tiež dostala sklerózu multiplex.

    Zrazu išlo všetko dole vodou a mali sme vždy a všade neskutočnú smolu, hlavne ja. Boli sme pri tých najlepších doktoroch a dostali sme tie najdrahšie a najlepšie lieky. Choroba bola trošku potlačená, ale z ďaleka nie vyliečená.v
    Teraz presne po 14 rokoch, mi môj partner povedal a porozprával o Laure, po tom sme sa rozhodli na cestu z Švajčiarska až na Slovensko, aby sme sa mohli dostať na stanovený termín s nádejou, že mi môže pomôcť v boji proti našim chorobám.

    Ten deň prišiel, prišli sme extra zo Švajčiarska, skoro nič sme nespali. Ja a moja matka sme sa dozvedeli, že máme obdive kliatbu na duši a dokonca aj od koho. Náš láskavý Pán Boh, vždy dá na výber a tak dal aj nám na výber, a je len na nás ako sa k tomu postavíme.

    Dostali sme, a ďakujeme za tú možnosť, zbaviť sa kliatby, a spraviť niečo proti tejto kliatbe a niečo pre naše zdravie, tých 14 dni, čo trvá odklínanie... budeme robiť disciplinovane a s radosťou.
    Neskutočne množstvo na nášho Pána Boha zabudlo, alebo Ho prosí o pomoc, len už keď sú v tých najhorších situáciach. Nemôžem presvedčiť všetkých o tom, aby verili v nášho láskavého Boha... ale čím viac nás bude, tak tým bude väčšia možnosť, že môžeme spraviť tento svet lepši.


    15.12.2015
    Herr, unser Gott, wir danken von ganzem Herzen

    Meine Mutter und Ich waren im Oktober wegen der Flüche bei Laura (siehe Beitrag Okt.). Seither fühlen Wir uns sehr viel besser und einige Dinge haben Sich zum Positiven gewendet. Wir fühlen uns so gut wie vor 10 Jahren.
    ********Ich gehe diesen Samstag zum 2. Mal zu Laura, da ich meine MS Medikamente die ich seit 10 Jahren nehme nicht mehr nehmen möchte. Ich möchte die komplette Heilung erzielen und nach 10 Jahren wieder fit sein und so leben wie ich möchte. Da mein Vater auch das gleiche Problem hat und gesundheitlich auch nicht mehr gut ist, hat Ihn Laura auch am Samstag zum Termin eingeschrieben. Ich hoffe, dass er die gleiche Erfahrung macht wie meine Mutter und Ich. Bei uns hat es geklappt und wie empfehlen Sie nur weiter!
    Ich danke unseren lieben Got fur die ganze hilfe und dass er immer bei unz ist******

    Preklad:
    deň 15.12.2015
    Pane Bože náš, ďakujeme z celého srdca

    Moja mama a ja sme boli v októbri kvôli kliatbe u pani Lauri. Od vtedy ako sme od Laury odišli a prešli sme si odklínaním, veci sa začali lepšiť a všetko sa obrátilo pozitívnejšie. Cítime sa tak dobre ako pred 10 rokmi.
    Idem túto sobotu za pani Laurou po druhý krát, a veľmi dúfam, že budem môcť spraviť ďalší krok a vysadiť tieto ťažké medikamenty. Rada by som chcela všetko dotiahnúť dokonca a cítiť sa tak, ako pred 10 rokmi. Kedže môj otec má ten istý problém ide aj on k nasej pani Laure, a pevne verím, že bude mať rovnakú skúsenosť ako ja. Môžem komukoľvek pani Lauru odporučiť..

    Sme nesmierne vďační za túto možnosť a za pomoc od nášho Pána Boha.

  103. Otče Bože, pre Teba hranice neplatia.

    Martin Golian - Wil, Švajčiarsko | 15.12.2015
    Bože Otče láskavý, ďakujem ti za všetko čo pre nás robíš. Ako sa o nás staráš.
    Bože Otče pre Teba pozemské hranice sú neplatné, pomohol si aj mojim známym zo zahraničia Švajčiarska a pôvodom Bosna-Hercegovina. Boli prosiť o Tvoju Božiu pomoc na svoje ťažké zdravotné problémy. Bože Otče Ty si odhalil, akú ťažkú kliatbu majú na svojej duši. Už počas liečby na ich duše sa začalo im uľavovať a prišiel pokoj do duše, ale aj zdravotné problémy ustúpili, ktoré lekári diagnostikovali Ene skleróza multiplex a Renáte, jej matke- infarkty. Enu už nohy už držia pevne na zemi, bez bolesti a povaha sa jej vrátila, je to nádherné. Renata jej matka, aj ona mala na duši kliatbu. Aj jej Pán Boh pomohol a požehnal. Teraz aj jej pozemský otec videl zázrak, Boží zázrak, ako sa zmenili ich životy a objednal sa po Božiu pomoc. Videl, na vlastné oči!!! Tešia sa na ďalšie stretnutie s našou a tak isto pre všetkých, myslím aj ľudí aj zo zahraničia vzácnou dušou Laurou - posledným Božím prorokom. Tešia sa, kedy vyhodia všetky lieky od seba a budú zdravý. Tak ako to vie iba náš láskavý Pán Boh. Túto nesmierne veľkú Božiu pomoc odovzdala pani Laura ľuďom mojim známym zo Švajčiarska, Wil pre Enu, Renátu Jakupovič. Radi by prispeli na Božiu stránku, ale ich jazyk je nemčina a preto ja píšem v slovenčine, aby si mohlo prečítať viacej ľudí a konečne pochopiť, že cez Lauru sa nám prihovára samotný Boh. Jediný Boh, pre ktorého nič nie je nemožné. Jeho lásku, pomoc, požehnanie, ochranu nenahradí žiadna duša žijúca na tejto zemi.
    Otče Bože ďakujem aj za nich aj za seba aj za všetkých ľudí, za Tvoju lásku, pomoc, požehnanie, ochranu a všetky dary, čo od Teba jediného Boha máme.
    Milujem ťa Otče Bože.

  104. Boh zmenil môj život k lepšiemu.
    Júlia P. | 13.12.2015
    Čítam každý deň Božiu stránku a aj teraz sú na nej krásne príspevky, z ktorých cítiť, ako nám Boh pomáha a tvaruje naše duše aby sme boli lepšími. Je pekné, že ľudia píšu na stránku aspoň vidia tí, čo to tu ešte dobre nepoznajú, aké Boh robí zázraky a verím, že im to pomôže dostať sa na cestu k Pánu Bohu. Ako som dostala liečbu na kolená, hneď mi bolo jasné, že sa budem chcieť Pánbožkovi poďakovať nie len doma, ale aj tuto na stránke, len som čakala na správnu chvíľku, ale vlastne teraz je tá správna chvíľa, nemám to prečo odkladať. Liečbu mi odovzdala pani Laura pred mesiacom a keďže bolesti som pociťovala veľa krát za deň a problémy s nimi mám už okolo 12 rokov, kúru som dostala na dva roky. Teraz som si uvedomila, že kolená ma už takmer vôbec nebolia a ten rozdiel je neuveriteľný. Už dokážem cvičiť aj drepy, čo som pred tým bez bolesti nedokázala spraviť ani jeden. Cítim sa oveľa lepšie, ale samozrejme liečbu dokončím, aby som ich ešte viac posilnila.
    Ešte by som rada spomenula, že odkedy poznám Božiu stránku, sa mi začal meniť život a dnes vyzerá úplne inak. Každý deň sa modlím k Bohu. Ale už nie pre to ako voľakedy, aby som mala ja šťastný život. Modlím sa pre to, aby som bola lepší človek, aby mi Boh pomáhal kráčať takou cestou, ktorá sa Jemu bude páčiť. Aby mal Boh radosť z môjho života, aby bol plný lásky, aby som bola pokorná a skromná. Niekedy je to ťažké bojovať so sebou a je mi ľúto, aký som sebecký človek. Ale moja druhá strana chce len lásku dávať a pomáhať. Preto poslúcham všetky rady od Pána Boha. Aj keď niekedy som nechápala prečo, bola som smutná, že to tak mám spraviť, ale som to spravila a nikdy neoľutovala a som ešte šťastnejšia. Možno nereagujem najsprávnejšie, ale snažím sa plniť Božie rady do bodky, pretože si ich nadovšetko vážim. Aká to je neskutočná česť, že akurát nám tu a teraz Boh ukazuje smer. Kto by si kedy povedal, že tento krásny sen sa stane skutočnosťou? Rady priamo od Pána Boha nášho jediného láskavého!
    Aj keď sa smer môjho života ešte len vyvíja, cítim, že už ide vďaka Bohu správnym smerom. Už si neprajem popri láske stíhať prácu, kde budú všetci vidieť aká som šikovná a budem ohurovať ľudí, čo dokážem. Aj keď by sa dalo vo svete fyziky, ešte čo to objaviť, domyslieť teórie, načo to je? Aj tak svet toho už pozná veľa v pomere na to, aký je z toho úžitok. Skoro žiadny. Najprv by sme sa mali my ľudia naučiť vážiť si, čo máme a využívať krásy, čo máme, šíriť okolo seba lásku. Keď nebudeme mať lásku, všetky hodnoty materiálneho sveta a všetka múdrosť je nám na nič! Svet zachráni iba láska.
    A tak len prosím Boha naďalej nech sa od neho nikdy neodkloním, nech je stále pri mne a pomáha mi. Pomohol mi aj nedávno, keď cez pani Lauru odkázal, že ma deti, ktoré budem strážiť, budú mať radi. Je to pravda, stalo sa. Ich mama mi hovorí, že ma ľúbia. Aj keď som bola jeden deň smutná, že išli neskoro spať, malý trucoval, cítila som sa hrozne, bola som zo seba sklamaná a myslela som si, že tento stav už v ten deň neprekonám, rozprávala som sa Pánbožkom, modlila som sa, počúvala hudbu a zrazu cvak a cítila som sa skvele. Bola som zas plná optimizmu a dobrej nálady a už som vedela, že to bude už iba lepšie, lebo Boh mi pomáha. Hlavne aby bolo im dobre, aby pekne papali, boli zdraví a vyspinkaní. Bože, prosím, dávaj na nich naďalej pozor.
    Prosím Ťa Otče Bože, nech čo najviac ľudí privedieme my Boží bojovníci k Tebe. Nech sme silní a šírime lásku, dobro, aby ľudia videli, že nás vedie Boh, aby sme im boli dobrým príkladom a takto pomáhali šíriť pravdu o Tebe a zachránili čo najviac duší. Aby sme ukázali zlu, že sa ho nebojíme. A aby aj tí, ktorí to majú veľmi ťažké sa s tvojou pomocou Bože prestali trápiť.
    Ďakujem Ti za pani Lauru a pána Vladka, že napriek skazenosti tohto sveta dokážu stále bojovať a milovať. Aj za každého jedného Božieho bojovníka, ktorý ich v tom boji za Tvoju Božiu pravdu nenechá samých. Často sa za nich k Tebe modlím. Prosím, nech si už všetci ľudia začnú vážiť ich prácu a nebudú im už sťažovať život. Milujem Ťa Pane Bože celou svojou dušou. Júlia

  105. Poďakovanie.
    Elena | 13.12.2015
    OTČE BOŽE NEBESKÝ.
    Ďakujem Ti za všetko čo pre mňa robíš,že ma ochraňuješ aj celú moju rodinu a pomáhaš nám. Ďakujem že si ma priviedol na Božiu stránku kde sú odpovede,rady,liečby a modlitby od Teba Bože,ktoré nám posielaš cez pani Lauru a veľmi pomáhajú,len sa ich treba modliť s úprimnou láskou a vierou v Teba Bože.
    Bývala som veľmi často chorá mávala som zápal dutín,hrdla,priedušiek,strašne ma boleli kosti, kĺby a svaly. Bola som stále na liekoch, ktoré mi niekedy vôbec nezaberali. Mala som zlé pečeňové výsledky. prekonala som infarkt a bola som operovaná na srdce.Vďaka Božej stránke som pochopila kde robím chybu.
    Objednala som sa ku pani Laure a prosila som od Pána Boha liečbu. Dostala som odpoveď,že je na mňa uvalená kliatba. Pán Boh mi s odklínaním pomáhal, zbavil ma kliatby a moje zdravotné problémy sa vytratili a som bez liekov, začo Pánu Bohu ďakujem z celého srdca. Ďakujem aj pani Laure a pánovi Vladimírovi . Za všetko veľká vďaka.
    Elena

  106. Pozdrav.
    Peter Tary | 13.12.2015
    Drahá pani Laura, pán Vladimír.
    Z hĺbky svojho srdca Vás pozdravujem a chcem sa Vám poďakovať za všetko čo Ste pre mňa urobilii, za cestu k Bohu, ktorú Ste mi sprostredkovali, za všetok čas, ktorý Ste mi venovali. Chcel som Vám cez nášho nebeského Otca počas mojej modlitby a rozhovoru s Ním odoslať môj vrúcny pozdrav... Vám mojim ľudským záchrancom a sprostredkovateľom Božej pravdy, sprostredkovateľom cesty k Bohu Otcu, k liečeniu svojej zašpinenej duše od nánosov bahna hriechov a ťažoby duše. Boh Otec ma však zastavil a vnukol mi myšlienku: „ Veď im pozdrav a vďaku pošli sám“.
    Myslím na Vás drahá pani Laura, aj na Vás pán Vladimír. Moje myšlienky patria v tejto chvíli aj Vám... Vám Božím anjelom v ľudských telách žijúcich na zemi so mnou... Vám ktorých Boh Otec všemohúci poslal na našu zem zachrániť ľudí od konečného zániku sveta. Prepáčte mi aj Vy moje schybenia a to, že Vám vôbec nepomáham vo Vašom poslaní tu na zemi, ospravedlňujem sa Vám z celého svojho srdca. Bože dobrotivý pomôž mi to napraviť a byť im obom nápomocný a kedykoľvek a s čímkoľvek pripravený pomôcť. Viem, že už nepatrím k božím bojovníkom a celým svojim srdcom si to uvedomujem a prijal som to od nášho nebeského Otca ako spravodlivú odplatu za neuposlúchnutie a zoslabnutie. Boh Otec ma v súčasnosti učí pokore, ktorú moja duša potrebuje ku každodennému prežitiu, učí ma tiež o mojej zlej mysli na druhých ľudí a o potláčaní svojich záujmov a dávaní jeho Božích záujmov pred moje, robíme spolu malé krôčiky deň po dni. Drahá pani Laura, pán Vladimír, keby Ste videli tie moje malé krôčiky, chcel by som Vám ich ukázať, ako keď malé dieťa ukazuje svojim rodičom niečo, čo sa práve naučilo.
    S láskou a vďakou svojej duše na Vás spomínam a prajem Vám Bohom Otcom požehnané Vianoce.
    P.S.: Nikdy som Vám to ešte nepovedal, ale od prvej chvíle ako som Vás spoznal, túžim sa s Vami aspoň jeden jediný raz pomodliť sa spolu k nášmu všemohúcemu Bohu odhliadnuc od všetkých svojich skrytých túžob, snov a želaní. Pocítiť všemohúceho Boha vo Vašej prítomnosti ešte viac, ako som ho doteraz vedel precítiť, počuť. Nenašiel som ani raz odvahu Vás o to požiadať. Teraz to tak jednoducho cítim, nemôžem za to. Plne si uvedomujem Vaše každodenné vyťaženie, no chcel som len, aby Ste to vedeli.

  107. Okamžitá pomoc od Boha.
    miro | 12.12.2015
    Ahojte všetci čitatelia!
    Píšem sem tento príbeh, lebo niečo sa zmenilo. Alebo je práve doba, keď sa to mení. Ja neviem, či to tu môžem napísať a či sa pani Laura a pán Vlado nebudú hnevať. Ak tento príspevok čítate, znamená to, že sa nehnevajú:-)
    Lebo viem, že pri ich skromnosti neradi ospevujú dar, ktorý pani Laura od Boha dostala. Ale tento dar si zaslúži ospevovanie a ja o tom budem hovoriť kde len budem môcť a komu len budem môcť a koľko len budem vládať.
    Chcem sa hlavne Bohu poďakovať a napísať Vám jeden príbeh...a to spôsob, akým Božie liečby niekedy účinkujú. A od pána Vlada viem, že v budúcnosti budeme ešte veľmi prekvapený z toho aké má Boh s pani Laurou plány.
    Bolo to pred mesiacom. Bol som o 13.00hod u pani Laury objednaný pre liečbu proti bolestiam v zápästí, ktoré neprechádzali už niekoľko týždňov a nemohol som sa o ruku ani poriadne oprieť. Liečbu od pána Boha pani Laura prijala a odovzdala mi ju. Bolo v nej zopár jednoduchých cvikov, ktoré som mal cvičiť 14dní, diagnóza bola mierny kĺbový posun.
    Predtým pri žiadnej liečbe sa mi to ešte nestalo, aby mi Božia liečba zabrala tak rýchlo.
    Hneď v aute som cviky na zápästie odcvičil a už v ten večer som nepociťoval vôbec žiadnu bolesť. Nič. Ruka ako nová. Po pár hodinách! Nechápal som tomu a hneď som volal pani Laure, že už ma to nebolí. Že čo sa stalo, prečo tak rýchlo liečba zabrala. Bol som z toho veľmi prekvapený, lebo liečba mala byť na 14 dní, tak som sa pýtal čo sa stalo?
    Zdvihol ako zvyčajne pán Vlado, Laurin manžel a pripomenul mi niečo, na čo som zabudol a to, že v Božom odkaze bolo napísané, že aj keď bolesť po pár dňoch prejde, cvičiť treba až dokonca, celých 14 dní.
    A vyrozprával mi hneď niekoľko prípadov ľudí, ktorým sa to už tiež stalo a ktorým Boh už takto rýchlo pomohol - doslova okamžitá pomoc od Boha.
    A vysvetlil mi, že takúto okamžitú pomoc dostanú ľudia, ktorí Bohu neochvejne veria a veria na milión percent v účinky Božej liečby. Viem od pána Vlada že vtedy Boh zakročí veľmi rýchlo a človeku pomôže.
    Mne sa to stalo. Prvýkrát. Ale ako som neskôr zistil, nebol som prvý. Už sa to stalo viacerým, ale z nejakeho dôvodu to na stránku nenapísali...
    Je to hanba, ale nie všetci sa za pomoc dokážu poďakovať Bohu.
    Aj ja som mal už troch kamarátov ktorým som odporučil pani Lauru, boli u nej, pomohla im a Bohu sa vôbec tu na stránke nepoďakovali. Sú to zbabelci a ak toto čítajú, vedia o kom hovorím. Výhovorka typu nemám čas pre mňa osobne je trápna a znamená niečo ako "nemám čas 10 minút na napísanie vďaky Bohu za to že mi pomohol, ale keď som pomoc potreboval, mal som čas ísť navštíviť pani Lauru". Sú to zbabelí sebci. Chcú len dostať pomoc a ďakovať nevedia.
    Tento prípad som uviedol ako dôkaz, že schopnosti pani Laury sú čoraz silnejšie a stále naberajú na sile. Dočkáme sa určite ešte veľkých vecí. Je jasné že pani Laura je Boží prorok, lebo keby niekto iný mal také schopnosti ako pani Laura, bral by za to neskutočné sumy peniazí a mal by krásnu nablískanú supermodernú a tú najdrahšiu webstránku a na nej krásny prehľadný cenník.
    Vy, neprajníci pani Laury, vidíte tu niekde cenník????????????
    Nevidíte. Lebo ho nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  108. Na príčine bola chémia.
    Elena | 12.12.2015
    Bože Otče láskavý, ďakujem ti aj za ďalšiu liečbu, ktorú si mi poslal cez tvoju pokornú služobnicu Lauru,Tvojho posledného proroka na tejto zlom presiaknutej zemi.
    Dostala som od nášho láskavého Pána Boha liečbu, vedela som, že liečba zaberie, nad tým som ani neuvažovala a nezaváhala som napĺňať ďalšiu liečbu na moju chorú pokožku. Mala som mnoho zdravotných problémov, ale aj moja duša bola zasiahnutá kliatbou, ktorá ma mala pripraviť o život, lebo som mala zomrieť na choroby. Pán Boh mi dal aj požehnal liečbu duše a dostávala som viacej liečebných odkazov od Pána Boha na moje choré telo, krvný zápal, psoriázu, a bolo ich dosť. Bola som úplne zdravá. Začala som pracovať a dostala som aj brigádu. Na mojej pokožke sa začali objavovať fľaky podobné psoriáze. Čas plynul a fľakov pribúdalo. Zavolala som našej vzácnej Laure, že prosím Pána Boha o pomoc. Ešte som nestihla ani riadne vysvetliť, čo od nášho láskavého Boha prosím a Boh mi hneď posielal liečbu cez pani Lauru, rôzne vitamíny. Všetko som si zapísala správne. Pán Boh mi vysvetlil, že fľaky, ktoré sa mi začali rozširovať nie sú zo stravy, nie sú z krvného zápalu, ale z chémie. Hneď mi došlo, kde som urobila chybu. Jasné bola to brigáda, kde som umývala a dezinfikovala, čo bolo potrebné. Chemické čistiace prostriedky a veľa. Zarobila som tam veľmi dobre. Ako som počula Božie slová, tak som hneď skončila brigádu. Však načo mám liečbu naplňať, keď si budem robiť zle, takto to nefunguje. Peniaze sú nie všetko! Pán Boh mi z lásky k mojej duši dal liečbu, Laura z lásky mi ju prijala a ja by som liečbu naplňala, ale stále robila s chémiou, tak potom je mi zbytočná a ja som nemusela otravovať. Veď mohol by niekto iný dostať liečbu, ktorý si ju bude vážiť a bude vďačný za dar od Boha a úsilie pani Laury. Buď moje zdravie,alebo peniaze. Tak som hneď začala zháňať všetko, čo bolo v Božom odkaze a hneď som začala s liečbou. Čas plynul, liečbu som napĺňala. Približne v polovici liečby sme si volala s pani Laurou a pani Laura mi hovorí, že mám si ešte pribrať bylinku a hneď mi nadiktovala aj dávkovanie. Pán Boh mi ešte doplnil liečbu. Nerozmýšlala som nad tým, ale tú bylinku na zemi poznáme, že je na pečeň. Tak jej hovorím, že to je na pečeň, či sa mýlim. Áno, a treba od tej chémie čistiť aj pečeň, ale túto bylinku som mala na dlhšiu dobu a ešte aj teraz sa s ňou chovám. Na posledné tri dni mi chýbal jeden druh z tých vitamínov, tak som si išla kúpiť. Vtedy som zistila, že som si zamenila jeden druh vitamínov za iný, lebo mi to lekárnička vysvetlila. Oblial ma studený pot. Hneď som volala pani Laure, že čo som dorobila a bolo mi ľúto, že som to ja pokazila, nie preto, že by mi ostali fľaky, ale že som sklamala Pána Boha a úsilie pani Laury som premrhala.
    Veľká vďaka, nekonečná vďaka Pánu Bohu, aj keď liečbu som s časti pokazila Pán Boh zasiahol a doplnil mi  liečbu a požehnal a požehnáva. Žiaden chemický fľak na mojej pokožke. Boh videl, že som si vybrala Božie slová, rady, liečby a moje odhodlanie, veľkú vieru v Jeho Božie slová   a nevymenila som ich za peniaze z brigády. Bože Otče nekonečné ďakujem a moja duša len Teba Otecko nebeský miluje.
    Moja veľké ďakujem patrí poslednému Božiemu prorokovi, vzácnej Laure za všetko, čo pre nás robí a jej manželovi Vladkovi
    Elena

  109. Poďakovanie za šťastný život.
    Marta M. | 9.12.2015
    Otčinko môj najláskavejší, chcem sa ti z celého srdca poďakovať za to, ako riadiš celý môj život. Za posledný rok a pol si môj život neskutočne zmenil k lepšiemu. Otočil si ho o 180 stupňov. Som veľmi šťastná a cítim tvoju lásku ku mne. Ani si to nezaslúžim aký si ku mne dobrý. Splníš mi všetko o čo ťa požiadam. A stačilo tak málo, prestať sa modliť k modlám a začať sa modliť len k Tebe jedinému Bohu. Odovzdávam celý svoj život do Tvojich rúk a verím, že ma povedieš tou najsprávnejšou cestou. A ďakujem aj za dnešný krásny deň. Bol teda je to pre mňa deň plný šťastia a vnútorného pokoja. Ďakujem za všetko a milujem Ťa.

  110. Všetko zlé sa na dobré obráti.
    Erika Ďugelova | 09.11.2015
    Bože, chcem sa Ti poďakovať za moju dcéru. Za to že si Nám požehnal dcéru, ktorá verí a je rozumná. Musela urobiť veľké zmeny vo svojom živote. Opustiť školu, na ktorú sa hlásila a bola úspešná. Odísť študovať ďaleko od svojich najbližších. Viem, že to má teraz ťažké, ale ja ako matka jej stále opakujem, že bez boja sa nedáme. Sme ešte len na začiatku, ale ja viem a verím, že všetko zlé sa na dobré obráti.
    Vďaka Ti Bože za Lauru a Vladka.

  111. Pozdrav Pánu Bohu.
    Margita | 09.11.2015
    Pozdravujem Ťa PANE BOŽE môj a j touto cestou. Zo srdca Ti ďakujem BOH môj za každý deň, že mňa zobudíš vtedy keď to je potrebné. Pomáhaš mi každý deň tak veľmi a mňa to veľmi teší, ukľudňuješ moju trochu smutnú dušu. BOŽE môj žehnaj nášmu poslednému prorokovi pani Laure a jej manželovi na každom kroku. Vášmu manželovi Vladimírovi.
    Otecko môj prosím o odpustenie mojich hriechov, schybení a ďakujem za všetko.
    S láskou, úctou a pokorou Margita

  112. Ďakujem Ti Pane Bože.....
    Kosztolányiová Dana | 07.11.2015
    ...za všetko v mojom živote aj za život....Ďakujem Ti láskavý môj dobrý Bože za liečb, ktorú som včera po polroku ukončila. Ďakujem! Som Ti veľmi vďačná za to , že mi pomáhaš a miluješ ma .Tvoja láska ma lieči uzdravuje, rozpúšťa vo mne všetky bloky a schybenia a všetko zlé čo je vo mne a okolo mňa.....Milujem Ťa Bože! Vždy vypočuješ moje prosby a plnia sa mi vďaka Tebe Láska-Bože.Ďakujem za pani Lauru jej manžela , že si ma k nim priviedol....za ich dobrotu a lásku .Ďakujem Vám pani Laura pán Vladimír. Objímam Vás ,mám Vás rada. Ďakujem Ti nekonečne krát Božinku, bez Teba by som bola stratená a život môj by bol o ničom. Ľúbim Ťa a posielam Ti veľké objatie a lásku ...môj Bože dobrý.Dana.

  113. Ďakujem.
    Michaela | 05.11.2015
    Chcela by som sa z celeho srdca podakovat Tebe Pane Boze za pani Lauru vdaka ktorej mame tuto uzasnu stranku, ktora nam dava tolko mudrosti a pravd ako ziadna kniha nam nemoze dat. Tiez za krasne a ucinne modlidby. Za vsetko vsetucko Ti Pane Boze DAKUJEM.

  114. Urobili na mňa čiernu satanskú mágiu.
    Elena | 24.12.2015
    Otče Bože len Tebe patrí to najväčšie poďakovanie, za ďalšiu pomoc pre moju dušu. Posielam Ti do nebíčka nekonečné ďakujem a všetko som vykonala podľa Tvojho Božieho odkazu a ako vždy, všetko odovzdávam do Tvojej spravodlivosti, láske, prozreteľnosti, dokonalosti.
    Dostala som nášho láskavého Pána Boha ďalšiu pomoc. Začali mi vypadávať vlasy a v hojnom počte. Nechápala som, čo to je a prečo. Moje kroky zase smerovali k pani Laure po Boží odkaz a pomoc.
    Veľké moje prekvapenie! Popálil ma pekelný oheň má svoje ďalšie pokračovanie. Tí satanský smradi urobili na mňa čiernu satanskú mágiu. To bola príčina môjho problému s vypadavaním vlasov. Takže sa pomoc sa mi znovu peklom odmenili. Smradi!!! Nejdem dupkať nohami, že nech Pán Boh hneď tera zich odmení svojou spravodlivosťou, lebo náš láskavý Boh vie presne, kedy má zasiahnuť a čo s takými zlými dušami spraviť a čo im nadeliť.
    Otecko môj nebeský, všetko odovzdávam Tebe.
    S pokorou a nekonečnou vďačnosťou Tebe Bože
    Bože Otče ďakujem za všetky dary od Teba aj za Tvoju služobnicu a našu pomocnicu Lauru
    Pani Laura, Vladko ďakujem
    Elena

  115. Ďakujem!!!!!!
    Martin Golian | 24.12.2015
    Náš láskavý Pane Bože ďakujem z celého srdca, i keď niekedy sú Tvoje správy ťažké prijať, ale koniec koncov... som všetko prijal a pochopil, že len tak môžem byť šťastný. Milujem Ťa Pane Bože..... a žasnem Tvojmu diplomatickému spôsobu ako nám ukazuješ tie správne cesty života.
    Drahá pani Laura a Vladko.... Bol som u vás už po tretí krát, a nenachádzam slov... aký som rád, že ste tu pre nás a že ste naša spojka medzi našim láskavým Pánom Bohom a nami. Stále neviem pochopiť ľudí, ktorí dostanú od vás pomoc a napriek tomu dokážu byť odporní alebo dokonca aj hodiť na vás kliatbu. Každopádne.. ja aj Ena, môžme povedať aj 100000000 krát ďakujem a stále to nebude dosť Tebe Bože aj vám pani Laura! Ďakujem že ste tu Pánu Bohu, že ste nám dokázali jednoduchým spôsobom otvoriť oči. Naša ponuka na leto platí a s Enou sa na vás veľmi tešíme. Pani Laura.. s vami a Vladkom pokecať... ako len aj s normálnym človekom je tiež sranda... takže keď budem naokolo, určite sa opäť zastavím :)
    Martin Golian, Švajčiarsko

  116. Očkovanie proti TBC.
    Ľubo | 22.12.2015
    Moju dcéru zaočkovali vakcínou proti TBC(tuberkulóza). Bolo to bežné povinné očkovanie, ktoré museli podľa zákona podstúpiť všetky narodené deti. Toto očkovanie v súčasnej dobe už nie je povinné. Po zaočkovaní dcéry s odstupom času asi jeden mesiac sme si s manželkou všimli, že sa jej pod pazuchou vytvorila hrčka- uzlina veľkosti hrášku, ktorá sa pomaly zväčšovala. Bol to nepríjemný pocit. Navštívili sme doktorku, ktorá po odbornom vyšetrení, USG a odberoch jednoznačne navrhovala bezodkladnú operáciu hrčky, čiže vyrezanie hrčky v narkóze, nakoľko je to veľmi vážne a dieťaťu hrozí otrava krvi a smrť. V takejto ťažkej životnej chvíli som neváhal požiadať Lauru o prijatie Božej pomoci, s ktorou som už mal výbornú skúsenosť. Prijal som pre svoje dieťa Božiu liečbu s informáciou, že keď ju naplním a dodržím tak hrčka zmizne a dcéra sa uzdraví. Primárke pľúcneho oddelenia som oznámil, že odmietam operáciu svojej dcéry a beriem si ju do domáceho liečenia. Vysvetlil som jej, že mám svoju liečiteľku, ktorá píše pre ľudí liečby a odkazy od samotného Pána Boha a neraz mi už pomohla v neriešiteľných problémoch. Jej reakcia bola, že aké má tá žena tituly a diplomy z medicíny. Povedal som že žiadne, ale aj tak sa od ňou prijatých Božích rád ľudia uzdravujú. Potom sa na nás vykričala, že sme nezodpovední rodičia a že hazardujeme zo životom vlastného dieťaťa. Dala nám podpísať tzv. reverz, že zodpovedáme sami za svoje dieťa a nemôžeme sa sťažovať, ak by s ním bolo najhoršie. Dcére sme nasadili Božiu liečbu, tak ako ju Laura prijala a zapísala. Pozostávala z aplikovania bylinných obkladov a pitia liečivého čaju. Bola to náročná liečba, lebo dcéru sme museli zakaždým fixovať, aby sa nemrvila a obklad jej pod pazuchou držal a čaj sme jej dávkovali striekačkou, lebo jej vôbec nechutil. Liečbu sme napokon dodržali a efekt bol úžasný. Hrčka sa začala pomaly strácať a do dvoch mesiacov úplne zmizla. Ten pocit je neopísateľný. Bola to výhra nad chorobou. S dcérou sme potom zašli za doktorkou na kontrolu a tá po zistení, že hrčka je preč bez operácie, sa chvíľu zamyslela a spontánne povedala vďaka Bohu a prípad uzavrela. Jej ďalšia reakcia bola: Viete, mi lekári v Boha neveríme, ale niekedy sa stane v praxi aj takýto zázrak. Toto je jedna z mnohých mojich skúseností s Božou pomocou. Stačilo len veriť a naplniť. Veľakrát však máme s tým problém, lebo prichádzajú pochybnosti a otázky typu: Čo ak to nevyjde?, Je to naozaj tak? atď... Ale najlepšie to človek pochopí skúsenosťou, ktorú treba zažiť. Nekonečná vďaka patrí Pánu Bohu za vždy presné liečby a vyliečenia a za obrovskú pomoc v beznádeji.

  117. Ďakujem za Božiu stránku.
    Margita | 22.12.2015
    Pozdravujem Vás pani Laura aj Vášho Vladimíra. Ja chcem poďakovať Pánu Bohu za to, že nám poslal posledného proroka, Vás pani Laura, Vy tak precízne vyberáte obrázky s pomocou nášho Pána Boha na Božiu stránku, že každý deň sa teším, že nielen sa poučím z Božej stránky ale vidím obrazy kvetov, prírodu, upravených moderných žien, detičky,ktorým svietia očká.Túto cítim pri čítaní Božej stránky veľa lásky, svetla, ktoré mi ukazuje smer môjho myslenia. Toto všetko pre mňa je príliv energie s pridanou hodnotou - modlitby diktované naším Stvoriteľom - PÁNOM BOHOM.
    Srdečná vďaka Pane Bože za všetko, Vám pani Laura aj Vášmu manželovi. Pane Bože vyprosujem u Teba Požehnané Vianoce čas pokoja a lásky pre všetkých ľudí na tomto svete, usmerni kroky a myseľ všetkých ľudí na tomto svete, smerom len tým správnym, lebo len Ty to vieš.
    S láskou, úctou a pokorou Margita

  118. Ďakujem Ti Pane Bože môj za vyslyšanie.
    Martina | 21.12.2015
    Dobrý večer vám všetkým. Chcem sa tu pred všetkými poďakovať nášmu Láskavému Pánu Bohu za jeho pomoc. Hoc vás Pani Laura nepoznám len z videa ktoré máte na stránke ale aj tak vám verím, že ste boží prorok. Kto neverí vám, neverí Pánu Bohu. Náš Pán Boh mi už toľko pomohol, že ani neviem či si to zaslúžim. Príklad - nemala som na poplatky dal mi náš Boh Otec milostivý prácu z ktorej stíham platiť všetko, mala som veľké bolesti a zápal maternice a močových ciest, lieky nepomohli, prosila som o pomoc nech mi Pán Boh odoberie bolesti a nebrala som už žiadnu tabletku a hneď v ten večer mi bolo lepšie a ráno žiadne bolesti. Je to neuveriteľné ako Pán Boh dokáže robiť zázraky keď v neho veríme a prosíme o pomoc. Nedalo mi nenapísať tu o pomoci nášho milostivého Otca Boha Všemohúceho. Ďakujem Bože za túto stránku, za pomoc v živote a aj za našu ale hlavne tvoju Lauru. Prosím neobracajte sa Bohu chrbtom. Milujte ho v každom trápení, ale aj v šťastí. Raz mi jedna utrápená žena povedala s úsmevom na tvári, že aspoň vie že ju má Pán Boh rád, keď toľko trápenia jej dáva. Ten úsmev v jej tvári bol čistý a úprimný, vždy si to budem v mojom trápení jej úsmev pripomínať. Ďakujem Pani Laure aj jej manželovi za túto stránku, je to bohatstvo nad všetky poklady sveta.

  119. Peľové zrná môjmu telu neublížili.
    Renáta Reinová | 21.12.2015
    Milovaný Otecko.
    Chcela by som ti poďakovať za liečbu, ktorú si mi poslal po našej drahej Laure. Ty vieš ako veľmi som sa bála tvoju liečbu začať. Bola to liečba, kde som musela brať veľké lyžice peľových zŕn na ktoré som bola alergická. Ten strach bol taký veľký, že som celú noc som nespala. Ale ja som aj napriek strachu urobila tak ako si mi kázal a všetko bolo v úplnom poriadku. Liečbu si mi poslal na 3 mesiace cítim sa síce unavená ale už sa začínam dostávať do svojej sily. Neskutočne ti milovaný môj Otecko ďakujem za všetko čo pre nás všetkých robíš ako nám pomáhaš a mi máme stále obavy. Prosím ťa milovaný môj odpusti mi moje obavy milujem ťa a vždy ťa budem milovať celý svoj život MILUJEM ŤA! Pani Laura a pán Vladimír chcela by som sa Vám poďakovať za vašu obetu, ktorú pre nás všetkých robíte ďakujem z celého srdca a verte, že úprimne. Ďakujem ti milovaný Otecko tvoja Renata.

  120. Poďakovanie Pánu Bohu za pomoc.
    Gitka | 21.12.2015
    Láskavý a dobrotivý Otče Bože, chcem Ti poďakovať za pomoc, ktorú si mi poslal na moju veľmi vyčerpanú a preťaženú celú nervovú sústavu. Liečbu mám na 2 mesiace, ale už po 1 týždni liečby mi je lepšie, mám viac sily a energie. Vďaka Tebe Otče Bože zvládám v práci náročnú celoročnú uzávierku. Otče Bože som na 1000% presvedčená, že mi v práci pomáháš, vedieš moju ruku, myseľ, aby som nespravila chybu a prácu mi požehnáváš. Nekonečná vďaka Ti Otče Bože za to, si moja veľká láska, moje všetko, moje nad všetko. Milujem Ťa Otče Bože a vždy budem. Posielám tiež poďakovanie Laurinke a jej manželovi Vladkovi za ich obetavosť, ochotu, nesmierne náročnú a ťažkú prácu, ktorú pre nás vykonávajú. S láskou a pokorou Gitka

  121. Ďakujem.
    Silvia Zandler | 07.10.2015
    Milovaný Otecko náš nebeský, chcem sa Ti úprimne poďakovať, že si dnes ochránil Nikolku aj Borisa pred úrazom ktorý mohol dopadnuť veľmi zle. Viem Pane Bože to bola tvoja Božia ruka ktora ich ochranila. Keď si len pomyslím čo všetko sa mohlo stať. Moja Nikolka a kamaratkin syn Boris sa hrali v izbe kde majú taku mohutnú šmýkalku z dreva. A keď bol Boris hore a Nikolka dole, tak sa Boris nahol cez stranu šmýkalky a bolo počuť už len buchot a silný detský plač. Skoro nám s kamoškou srdce zastalo keď sme Nikolku videli pod tou ťažkou drevenou šmýkalkou. Ale deti utrpeli krátky šok a pár škrabancov. Hovorí sa tomu šťastie v nešťastí. Možno pre neveriacich, ja viem že to bol náš starostlivý Otecko nebeský. Úprimne ďakujem za ochranu našich detí. S láskou Silvia

  122. Bohu, najvernejšiemu priateľovi.
    Valéria | 06.10.2015
    Milovaný Bože, mám chuť ti napísať toho trošku viacej, keďže je mi aj trošku smutno a viem, že TY ma pochopíš najlepšie ako hocikto iný. Staráš sa o mňa tak krásne. Cítim, že si pri mne nech som kdekoľvek. Chcela by som sa Ti veľmi poďakovať za život Tebou darovaný, za ten pokoj a kľud na mojej duši, za pohladenie mojej duše, už len keď ráno vstanem viem, že začína deň s Tebou. Bože pomohol si mi v mnohých veciach, vieš aj to, že ja bez Tvojej pomoci by som ich nezvládla, či to bol obchod za prácou, odchod od rodiča, či odklínanie, prepáč ak sa vraciam stále dozadu a spomínam no pre mňa je to niečo neopísateľné a zanechalo to v mojom živote stopy ale stále myslím na to s vďakou k Tebe BOŽE ako veľmi, ani opísať to neviem si mi so všetkým pomohol a neopustil si moju dušičku, práve naopak zachránil si ma, ĎAKUJEM. Snažím sa žiť v láske a pokore, stále mám čo zlepšovať, prosiť o odpustenie mojich hriechov, ktorých som si vedomá a bojujem niekedy sama so sebou, chcem sa zlepšiť a formovať sa naďalej aj keď tu Bože na tvoju stránku nechodím stále a nečítam rôzne príbehy a príspevky snažím sa učiť a byť s tebou čo najčastejšie. Môj BOŽE je mi s tebou fantasticky, nič mi s tebou nechýba, vedela by som TI ďakovať od rána do večera. Nevidím ŤA, ale verím a cítim ŤA počas každého dňa. Som TI vďačná za život, za moju milovanú maminu, že ju liečiš a nenechal si ju v ťažkých chvíľach, ďakujem, že ma ľúbi, že v našej domácnosti je láska, pokoj pochopenie ale v prvom rade si u nás TY prítomný BOŽE.
    Ďakujem, že som bola prijatá na školu a ďakujem BOŽE, že som bola na zápise 9.9. TY vieš, že ŤA prosím o požehnanie štúdia aby som to zvládla a tiež som tam išla aj z iného dôvodu, ktorý poznáš... ale to už nechávam na tvoje Božie ruky ako si všetko zaslúžim a ako BOŽE uznáš za vhodné. Som rada ako to všetko je v mojom živote. Nikdy ŤA neprestanem milovať, prosiť, ďakovať. Život bez teba nemá zmysel o tom ma nikto nepresvedčí. Je krásne sa s Tebou rozprávať cítim sa tak chránená, milovaná, vypočutá. Ďakujem TI OTECKO milovaný za celú akú si ma stvoril aj s chybami, budem sa snažiť uvedomovať si chyby a odstraňovať ich. Ďakujem, ďakujem za všetko. Priala by som si Ťa poprosiť o ochranu mojej rodiny, seba, o pomoc v živote, o to aby som nikdy nezišla z tvojej cesty aj keď bude hoc ako ťažká. Milujem ŤA BOŽE z celého srdca.
    Ďakujem za pani Lauru a pána Vladka sú veľmi statoční, obetaví, len ich Pánbožko ochraňuj, posilňuj aby zvládali boje s týmto skazeným svetom. Nie sú tu sami, my verní ich ľúbime ako aj TEBA BOŽE. Ďakujem TI BOŽE.

  123. Úprimná vďaka.
    Margita | 4.10.2015
    Úprimná vďaka PANE BOŽE môj za všetko čo pre mňa robíš, že mi pomáhaš každý deň všetko zvládnuť, ďakujem Ti za pani Lauru posledného proroka na zemi, jej manžela Vladka, za receptúru proti vysokému tlaku, za  Božiu stránku, ktorá nám umožňuje učiť sa žiť podľa TVOJICH BOŽÍCH PRIKÁZANÍ a aj z príkladov ostatných prispievateľov. Som šťastná, že môžem čítať a učiť sa z BOŽEJ stránky a tak si mnohé "boľačky"ukľudniť s TVOJOU POMOCOU. Milujem ŤA Otecko môj, ďakujem za všetko a prosím o odpustenie. S láskou a pokorou Margita.

  124. Veľké poďakovanie Pánu Bohu.
    Gitka | 04.11.2015
    Otče Bože dobrotivý, chcem Ti poďakovať za liečbu, ktorú si mi poslal na zápaly a bolesti dutin, uší a zubov, ktoré ma trápia a strpčujú mi život už skoro 30 rokov. Žiadný pozemský lekár mi pomocť nedokázal, antibiotika pomohli vždy len na krátku chvíľu. Otče Bože z celého srdca Ťa prosím staň sa liečiteľom tela a duše mojej, ktoré dokážeš len Ty sám svojou všemohúcnosťou navždy vyliečiť. Vďaka Ti Otče Bože láskavý, si moja láska a navždy budeš. Otče Bože ešte Ti chcem poďakovať za liečby, ktoré si poslal na pomoc mojmu manželovi, ktorému hrozil kolaps z dlhodobého vyčerpania jeho celého organizmu. Otče Bože posielám Ti do nebíčka mnohokrát ĎAKUJEME, prosím stoj pri nás a nikdy nás neopúšťaj. Poďakovanie posielám tiež Laurinke za odovzdanie pomoci, ochotu, obetavosť a pánu Vladkovi za vysvetlenie a čas, ktorý nám venoval. Otče Bože milujem Ťa a budem navždy. S úctou a láskou, Gitka

  125. Úžasné.
    Margita | 02.11.2015
    Pred mesiacom som dostala odkaz od Pána Boha - Nechoď do práce lebo ti hrozí nebezpečenstvo, tvoja agentúra je rada že ťa má prácu ti vždy nájde -a toto sa i potvrdilo slovami od agentúry sme radi že Vás máme a prácu Vám vždy nájdeme. Úprimne povedané ostala som prekvapená –presne slová od nášho Otecka. Úžasné .A čo sa týka nebezpečenstva na druhý deň som dostala vysoké teploty, nemohla som sa postaviť na nohy a v práci by som to nebola zvládla, a nemala by som ani pomoc pri chorobe, len Pán Boh vie čo by sa so mnou stalo. Ďakujem Ti Pane BOŽE za pomoc.
    Týmto som chcela Vám milí čitatelia - pochybujúci o našej p. Laure ako poslednom prorokovi a našom jedinom Bohu odporučiť naštudujte si celú Božiu stránku , historiu ľudstva/i keď to stojí veľa času/ a pochopíte že že BOH je len JEDEN a SPRAVODLIVÝ a treba sa len K BOHU MODLIŤ s pokorou a úprimne, PROSIŤ O ODPUSTENIE, veď každý človek má čo ľutovať, PROSIŤ O POMOC A OCHRANU A ĎAKOVAŤ ZA VŠETKO .-Jednoducho povedáné: P ANE BOŽE ODOVZDÁVAM SVOJ ŽIVOT DO TVOJICH BOZICH RUK. Mám to odskúšané viac ako rok a môj život a práca sa zmenili na nepoznanie.
    ĎAKUJEM TI PANE BOŽE, že pri mne stojíš, že mi pomáhaš vo všetkom. Milujem Ťa Boh môj.
    Aj Vám pani Laura ďakujem, že ste bola ochotná pre mňa obetovať svoju energiu. Pozdravujem Vášho manžela. BOH VÁM ŽEHNAJ na každom kroku.
    S láskou, s vďakou a pokorou
    Margita

  126. Bože ďakujem Ti za všetku Tvoju pomoc.
    Tomáš | 31.10.2015
    Môj BOH, musím sa Ti takto písomne poďakovať za všetku Tvoju pomoc, ktorú nie je možné si nepovšimnúť, keby si pri mne nestál, nedokážem si predstaviť ako by som to všetko zvládal. Si môj nekonečný zdroj energie z ktorého vždy dokážem načerpať nové sily s Tebou mi opadajú všetky moje starosti a strach. Je to úžasné keď Ťa napríklad poprosím o pomoc pri pití bylín, stačí keď na Teba pomyslím a tie byliny idú o značnú mieru ľahšie vypiť. Tak to funguje so všetkým, za čo som Ti nekonečné vďačný a nekonečne Ťa milujem. Pokladal som si otázku, ako to všetko budem stíhať a odkiaľ budem mať na to materiálne. A ako som začal robiť liečbu vyriešilo sa oboje. S veľkou pokorou sa Ti budem vždy verne klaňať a vďačiť za všetko. Pani Laura a pán Vladko tiež Vám ďakujem, že ste si našli na mňa čas a pomohli mi aby som si mohol tie byliny zakúpiť a zbavil sa, pre mňa odvekého problému.

  127. Drahý, láskavý môj Bože.
    Peter | 29.10.2015
    Chcem sa Ti poďakovať za dnešný odkaz od Teba cez našu Lauru. Neskutočne sa mi uľavilo, a cítim že si mi pomohol zastaviť aspoň na čas myšlienky ktorými sa ma snažil sviniar dostať. Nebudem ho menovať lebo mi za to nestojí. Nemám na neho pekného mena. Ty vieš ako som sa bál, len Ty vieš ako som sa trápil. Veľmi Ťa ľúbim Otče Božinku môj láskavý. Viem že budeme atakovaný stále aby sme zlyhali, ale vedz že sa budem stále snažiť aby som bol silný, aby som to ustál. Posielam Ti obrovskú lásku, i Tvojej dcére Laure, i Vladimírovi najlepším ľuďom na zemi akých som kedy stretol.
    Tvoj Peter

  128. Ďakujem!!!!
    Martin Golian | 29.10.2015
    Veľká vďaka nášmu milovanému Pánu Bohu aj vám pani Laura a Vladko, poďakovanie za odpovede na moje otázky. Teším sa na ďalšie stretnutie, čo verím, že bude čoskoro. V prípade akejkoľvek pomoci mi prosím dajte vedieť a budem sa snažiť pomôcť ako sa mi len bude dať. S pozdravom Martin Golian

  129. Ďakujem.
    Maťa | 28.10.2015
    Otecko môj drahý, včera som skončila obrady na zrušenie kliatby z mojej duše. Snažila som sa robiť všetko podľa tvojich pokynov a vysvetlení pani Laury. Verím Bože môj, že si sňal z mojej duše tú hnusnú kliatbu a že už budeme s mužom a deťmi len šťastní. Prosím ťa Pane Bože môj dozeraj na naše duše a ochraňuj ich pred každým zlom. Ďakujem Otče Bože, milujem Ťa!

  130. Poďakovanie Pánu Bohu za vyliečenie.
    Júlia P. | 27.10.2015
    Pane Bože náš milovaný. Chcem sa Ti znovu a verejne veľmi poďakovať, že som zvládla polročnú kúru a že už som zdravá. Už sa mi na to, ako mi bolo, nechce veľmi spomínať, ale cítim obrovský rozdiel. Cítim sa teraz ako normálny človek, nie som vyčerpaná, nesvoja, zmätená ani depresívna. Aj keď som sa to vtedy snažila zakryť, teraz už nemusím, lebo som svoje zdravie vložila do Tvojich rúk Pane Bože a Ty si ma vyliečil. Okrem užívania byliniek a vitamínov som Ťa mala hlavne prosiť o pomoc. To som aj robila a snažila som sa čo najúprimnejšie a čo najčastejšie, ale nebola som si istá, či to stačí, či by som nemala viac. Už počas liečby boli dni, kedy som pocítila, že moja psychika je na tom lepšie. Bolo však asi rovnako veľa dní, kedy sa mi choroba pripomenula a necítila som sa najlepšie. Ďakujem Ti Otče Bože, že si mi zmenil život, dal si mi zdravie a priviedol ma na cestu k Tebe. Je to nádherné, žiť každý deň s Tebou. Bože, dúfam, že Ťa nikdy nesklamem. Túžim kráčať takou cestou aby som konala dobro a robila Ťa šťastným. Prosím Tatinko, pomáhaj mi v tom, buď stále pri mne. Milujem Ťa Otče Bože.
    Ďakujem pani Laure za prijatie liečby a pánu Vladkovi za vysvetlenie. S Pánom Bohom vám a všetkým Božím bojovníkom.

  131. Ďakujem Ti Bože Otče.
    Martin | 27.10.2015
    Bože otče láskavý, po dlhšej dobe sa znova ozývam. Úprimne z celého svojho srdca a hĺbky duše sa ti chcem poďakovať za všetko čo pre mňa robíš, zato že pri mne každý jeden deň stojíš, že mi pomáhaš, že ma ochraňuješ. Je to neopísateľný pocit keď viem že si so mnou. Ďakujem aj Vám p. Laura a p. Vlado za všetko čo ste pre mňa urobili, nech Vám náš Boh otec všemohúci žehná a dá Vám silu aby ste nám mohli pomáhať aj naďalej. Bože otče úprimne ťa milujem, a preto prosím o odpustenie všetkých svojich hriechov, schybení a hriechov z minulých životov. Prosím ťa stoj pri mne aj naďalej a veď moje kroky tou správnou cestou. Ďakujem ti naozaj za všetko a aj Vám p. Laura a p. Vlado.

    S úctou Martin

  132. Poďakovanie za dnešný deň.
    Eva H | 26.10.2015
    Milovaný môj Bože, cítim,že sa Ti musím poďakovať za dnešok.
    Ráno keď som vstala pomodlila som sa okrem iných modlitieb aj "Modlitbu k Bohu do takého naplnenia, aké očakávam, do svojich vytýčených snov týmto dňom dostať s Božou pomocou ako reálnu skutočnosť svojich splnených a vykonaných skutov". Občas keď potrebujem cez deň posilu, sa túto modlitbu modlím a tak ako spomenul Miro, jej účinky vždy pocítim. Otecko náš sa takto o nás postará a pomôže a vedie nás tým správnym smerom. Aj dnes, keďže som vedela, že ma čaká ťažký deň v práci som sa ju pomodlila. Milý náš Otecko, ďakujem za Tvoje vednie počas dnešného dňa. Ja keď si na to spomeniem nechce sa mi ani veriť, že som to všetko zvládla. Cítila som Otče Bože Tvoju prítomnosť počas dňa, to ako si ma viedol. Uvedomovala som si, že bez Tvojej pomoci by som to nezvládla.Aj keď cítim únavu ale cítim aj Tvoju lásku.
    Tak Ti aj takto posielam veľké ďakujem tam hore. Ľúbim Ťa, a svoj život bez Teba si Otecko náš ,neviem ani predstaviť. Aj keď si uvedomujem, že veľa ráz nekonám celkom správne, potom to ľutujem , aj teraz Ťa Otče Bože prosím odpusti mi, ľutujem úprimne svoje hriechy a dúfam, že mi bude odpustené a že neprestaneš nado mnou držať svoju ochrannú ruku.. Ľúbim Ťa Bože a ďakujem.
    Eva

  133. Ďakujem Ti Pane Bože môj za varovanie.
    Margita | 25.10.2015
    Nekonečne ďakujem Nášmu Jedinému Stvoriteľovi Nášmu milujúcemu BOHU za varovanie, ktoré si mi Pane Bože poslal cez nášho posledného proroka našu maminku p. Lauru. Odkázal si mi že nemám nastúpiť do práce a v tej práci ihneď skončiť, lebo mi hrozí nebezpečenstvo. Priznám sa že prvom momente  to bol pre mňa šok, trochu som sa bála urobiť ten krok, ale potom som toto všetko odovzdala do Tvojích  BOŽÍCH RÚK  a urobila potrebné kroky pre poslúchnutie. Na druhý deň som zistila prečo to tak má byť. Ďakujem TI MôJ OTECKO za toto varovanie, ďakujem TI za všetku pomoc, ktorá súvisí s prácou, za to že pri mne stojíš a pomáhaš mi, ochraňuješ mňa aj moju rodinu.
    Prosím Ťa o odpustenie za moje hriechy, schybenia.
    Pozdravujem aj Vás p. Laura aj Vášho manžela ďakujem Vám že ste bola ochotná pre mňa obetovať Vašu silu.
    S láskou, úctou a pokorou Margita

  134. Krása z môjho srdca venovaná Pánu Bohu.
    Jaroslav H. | 07.12.2015
    Pani Laura a Pán Vladko. Píšem vám po dnešnom možno netradičnom ale veľmi krásnom dni. Milujem Pána Boha zato ze ma stále trestá a aj odmenuje. Milujem Vás dvoch božích spojovaťeľov liečiteľku Lauru a sestričku teda brata Vladimíra. Mám nádherný deň za sebou hlavne vdaka Bohu ktorý mi dáva energiu a vedie ma za ruku. Vedie ma dokonca aj počas rozhovorov a vkláda mi slová do úst počas toho ako som pomáhal kolegovy nájsť tú správnu cestu. Je zaujímavé ako rýchlo sa dokáže život otočiť hore nohami a ešťe zaujímavejšie ako sa postavý znova na nohy. Pred týždňom som bol podľa seba najštastnejší človek na svete ktorý požiadal svoju priateľku o ruku a den nato som sa z toho krásneho sna zobudil do reality a moja snúbenica odišla nielen odo mňa ale aj z domu a nevedel som o nej nič len že je koniec. Už som na nohách nestál. Padal som stále do váčšej a temnejšej jamy. Ako tak ubehlo pár dní, otecko nebeský mi poslalo dpoveď ako to vyzerá ked ho nepočúvam ako preto musím trpieť. Trpel som a možno trocha aj teraz ale trpím rád. Lebo viem že sa zo mna stáva lepší človek. Lepšia duša. Facka od nášho otecka nebeského bolela ale aj zohriala. A dnes viem, že možem pokračovať dalej a to už na nohách a vlastných. Otecko ma nechal spadnúť na dno a potom mi podal pomocnú ruku. Dakujem. Si úžastný. A tak dnes sedím za počítačom a niekde z hľbký duše zo mňa výchádzaju tieto slova ktoré tu píšem a počúvam hudbu. Hudbu do interpreta menom Kygo. Nádherná hudba. Cítím že mi ju poslal pán Boh. Lebo ma lieči. je akoby pre mňa urobena. Dakujem otčinko ja len dúfam že sa nemílim a počúvaním tejto hudby nekonám zlo. To by som nechcel. Znova by som trpel. Znova by si trpel ty otecko lebo by som sa ranil mojimi činmy. A to nechcem. Celý život sa účím aj keď často padám ale každý moj pád na zem ma stále posilní. Posilní vo viere ku tebe otecko. Milujem ťa a budem sa snažiť do konca tvojho života, tvojho preto lebo tebe patrím, tebe patrí moja duša, do konca života sa budem len a len snažiť dobro konať. Lebo si to zaslúžiš za tú nekonečnú spravodlivosť,dobrosť a nekonečnú lásku. Lásku z ktorej je postavený tento svet. Už dnes viem ako si stvoril svet. Z lásky. Lebo Láska je najjednoduchši a najkreativnejší stavebný materiál na svete i vo vesmíre aký existuje. Lebo láska hranice nepozná. Ako nekonečný vesmír. A taka by mala byť aj láska ku tebe otčinko. Nekonečná. Snáď sa jedného dňa dožijem a to ten keď bude z neba Láska padať. Ako počas krásneho letného a teplého večerného dažďa. Túžim po tom , nazrieť do druhej dimenzie na tejto zemi, a vidiet či pocítiť svet, kde sa žije len s lásky k druhému, kďe platidlo neexistuje, niekde kde satanova moc je na nule. Ja verím, pevne verím že sa tam raz všetci dostaneme. Nadej zomiera posledna ako sa hovorí. A preto sa budem snažit aby to aspoň polovice vyzeralo tu na zemi ako tam v tej božej dimenzii. Mi to dokážeme. Spoločne. S láskou Jaro H.

  135. Ďakujem!!!
    Peter T. | 07.12.2015
    Dakujem ti Pane Bože za všetko čo pre mna a pre moju rodinu robíš . Hlavne zato že sme zdravý a že sme spolu . Navštívil som Pani Lauru ktorá ma k tebe chvalabohu nasmerovala a od vtedy sa mi začal život menit . Mal som kliatbu ktorej si ma zbavil a hlavne som sa k tebe začal každý den modliť a prihovárať čo ma naplna energiou a štastim.Už len ked ta každé ráno pozdravím a poprajem ti pekný den , hned je aj ten moj krajší :) Takže ešte raz jedno veľké z celého srdca a z celej duše DAKUJEM tebe Pane Bože a samozrejme aj tvojej Laure a jej Vladkovi . Pomohli ste mi veľmi :)

  136. Ďakujem Bože.
    Marta M. | 03.12.2015
    Láskavý Bože, chcem Ti veľmi pekne poďakovať za liečbu, ktorú som prostredníctvom pani Laury dostala. Osem rokov som mala zdravotné problémy a žiadny lekár mi nevedel určiť ani diagnózu a už vôbec nie liečbu. Asi po šiestich rokoch som sa na neustále návštevy lekárov a vyšetrenia vykašľala a naučila sa so všetkými ťažkosťami žiť... ale začiatkom tohto roka sa to ešte zhoršilo a tak som sa objednala k pani Laure. Dostala som liečbu na krvný zápal. Ešte som liečbu ani neukončila a už sa mi polepšilo. Liečba mi zaberá. Už som neverila, že mi niekto pomôže a ešte tak rýchlo. A predsa, Pán Boh mi pomohol a som mu za to veľmi vďačná. Ďakujem aj Vám pani Laura a pán Vladimír. Veľmi si vážim Vašu pomoc a už teraz sa teším ako navštívim svojho lekára a vyrozprávam mu ako ma Pán Boh vyliečil. Ďakujem a ľúbim Ťa Otčinko.

  137. Ďakujem za kľudný život bez stresu.
    Jaroslav | 01.12.2015
    Otčinko môj nebeský, ako som tak sedel dnes pri skorých raňajkách, uvedomil som si že od kedy si mi prikázal aby som sa z rodného bydliska odsťahoval a urobil hrubú čiaru za viacerými vecami či osobami, môj život sa skľudnil a dal do normálu ako to má byť. Pri riešení druhého bývania mi Pán Boh hneď poskytol aj náhradné. A od vtedy sa mi komfort života neskutočne zlepšil. Chcem poukázať na to, že Pána Boha treba stále počúvať na 100%. Oplatí sa to. Ja osobne som sa súdil o vlastný rodinný dom ktorý som dostal darovacou zmluvou, dom ktorý som mal zvysoka oplakať a ujsť z neho. Každý okolo mňa ma odcudzoval ale nik nevedel čo ešte len príde. Kiež by som o tom vedel natočiť film. Bol by to klasický happy ending. Milujem Ťa Bože a stále budem.

  138. Ďakujem Bože.
    Peter T. | 25.11.2015
    Môj život zovšednel. Žijem, pracujem, občas behám, jem a spím. Občas pochybím, zhreším, no stojím ešte na nohách, lebo Ty Bože Otče ma nadvihuješ a znovu a znovu mi odpúšťaš. Viem to, lebo inak by som už nežil. Ďakujem Ti Bože za Tvoju lásku ku mne, za trpezlivosť, za odpustenie mojich chýb. Som však unavený Otče, cítim sa taký vyčerpaný, prázdny, sklamaný zo svojich pokleskov. Keby som Ťa bol pred nedávnom poslúchol Otče, mohol som sa teraz usmievať. Takto sa znova do bodky napĺňaTvoja vôľ Tvoje Božie slovo, že sa stanem otrokom ak neurobím to, čo si mi prikázal. Chcel si spraviť môj život krajším, radostnejším, no treba preto aj niečo obetovať, nechcel si odo mňa veľa, ja som to ale nezvládol. Ospravedlňujem sa Ti pred celýmsvetom Otče Bože všemohúci a ďakujem za lásku, ktorú si mi preukázal. Milujem Ťa Otče, som ďalšie z Tvojich neposlušných detí. No nevzdávam to ani zďaleka, lebo verím, že jedného dňa bude moja duša ako čisté trblietavé horské pleso, naplnené láskou, pokojom a šťastím.

  139. Rady od Pána Boha mi pomohli.
    Marek Mihók | 13.11.2015
    Ďakujem Vám pani Laura. Veľmi ste mi pomohli. Rady ktoré ste mi odovzdali mi pomohli. Vysvetlili ste mi to "priľahnutie", že prečo to mávam iba ja v rodine a povedali mi čo mam robiť. Samozrejme, že rada od Pána Boha zabrala na 110%, poradili ste mi automechanika dnes som u neho bol lebo mi stále niečo búchalo pri volante aj napriek tomu, že som chodil po servisoch a nechal tam nemalé peniaze. Pozrel sa nato a opravil mi to na počkanie nakoľko to nebol vážny problém za opravu ani peniaze nechcel...a keby málo bolo ďalšiu radu ste mi odovzdali ohľadom zvýšenia chuti do jedla a cítim aj vidím na sebe, že som pribral a to v krátkej dobe(1,5 kg) čo je úžasné. lebo doteraz som mal s priberaním obrovský problém..
    s pozdravom Marek

  140. Milujem Ťa Bože z hĺbky svojej duše.
    Elena | 25.10.2015
    Otecko náš jediný, láskavý všemocný ďakujem Ti, že sa staráš o moju celú rodinku. Ty si v našej rodinke na najvyššom piedestáli, všetci sa utiekame k Tvojej láske, pomoci, požehnaniu, k ochrane aj k spravodlivosti. Ty jediný nás nekonečne miluješ, ty jediný máš s nami trpezlivosť, ty jediný vieš, čo je pre nás najlepšie. Všetko odovzdávame do Tvojej všemohúcnosti, dokonalosti a sme radi, že stojíš pri nás každý okamih v našom pozemskom bytí.
    Bože Otče láskavý, všetko odovzdávam Tebe, nech je Tvoja Božia vôľa.
    Milujem Ťa, z hĺbky duše za všetko nekonečne ďakujem.
    s pokorou, láskou Elena

  141. Ďakujem Pánu Bohu, že mi ukázal cestu k Vám.
    Júlia | 22.10.2015
    Drahá pani Laura Vdacne Dakujem Panu Bohu ze ste na tejto zemi a ze mi ukazal cestu k Vam .Vdacne z celeho srdca velmi dakujem za ochotu pre moju dusu ,za vasu ochotu a laskavost .Dakujem Panu Bohu ze som vas mohla aj pocut lebo vasa dusa je najvzacnejsia aspom pre mna a viem ze to kazdemu neni umoznene a preto si to velmi z celeho srdca cenim .Nehnevajte sa na mna ze neviem pisat na stranku ako treba z makcenmi neviem to naucim sa to ,ale chcela som podakovat aspom ako viem nehnevajte sa nie som tech.typ a deti nie su vzdy doma .Dakujem Vam za pochopenie .Vdacne dakujem za pomoc este raz aj vasmu muzovi a dakujem za trpezlivost ,laskavost ,ochotu vdacne .Pre moju dusu ste najvzacnejsia a dakujem za vas aj za vasho muza kazdy den .Vas cas je najvzacnejsi a Dakujem zan ,ze ste mi ho obetovala Vdacne milion krat DAKUJEM .S Panom Bohom.

  142. Ďakujem Ti Bože za rýchlu pomoc.
    Elena | 20.10.2015
    Otecko náš nebeský vrúcne ďakujem za Tvoju rýchlo pomoc, vysvetlenie na môj problém, ktorý sa mi začal ukazovať. Bože Otče Tvoje varovanie poslúchnem, lebo z celej duše verím Tvojim slovám, ktoré nám odovzdáva naša vzácna Laura,Tvoja služobnica, posledný Boží prorok.
    Bože Otče si všetkým čo potrebujem, milujem Ťa nekonečne.
    Ďakujem aj vám našim láskavým, milým dušičkám vo Dvorníkoch, Laure, Vladkovi
    s láskou
    Elena

  143. Vďačnosť Božej Poštárke.
    Julia | 20.10.2015
    Vdacne Dakujem z celeho srdca a celaj duse Panu Bohu za to ze Vas Pani Laurinka mam .Vdacne Vam Dakujem za ochotu a pomoc mojej dusi a mojej rodine .Neda sa to ani slovami vyjadrit aka som vam vdacna za OBROVSKU POMOC ktoru ste mi pytala .Vdacne milion krat dakujem za pomoc,ochotu ,laskavost ,podporu .Neviem si to ani predstavit ako by sme bez Bozej Pomoci fungovali .Pani Laurinka nech Vam Laskavy Panbozko da sily ,ochrany ,zdravia lasky ,trpezlivosti ,energie aby ste bola stale fit .Zelam Vam vela vela Bozieho stasticka a ochrany ,Vdacne za vsetko DAKUJEM aj vasmu muzovi Vladkovi ,S Panom Bohom

  144. Vďaka za Božiu Poštárku.
    Julia | 20.10.2015
    Dakujem Ti Laskavy Moj Boze za nasu Postarku Boziu Milujucu ochotnu ,laskavu ,Prisnu ,trpezlivu .Dakujem za vsetku postu sveta co posielas pre nas chore, utrapene duse tu na choru skazenu zem, Laskavy Moj Boze velmi proim o Boziu ochranu nasej postarky milujucej, chran ju od vsetkeho zleho. Chran ju od ludi co neprijimaju Boziu pomoc. Daj Laskavy Moj Boze nesej postarke sily, ochrany, trpezlivosti ,zdravicka ,lasky lebo cela zem potrebuje Lasky Moj Boze Tvoju Boziu Pomoc .Nedovol Pane aby dusa p.Laury plakala a trapila sa .Vdacne Dakujem

  145. Veľká Vďačnosť pre Najvzácnejšieho Boha.
    Julia | 20.10.2015
    Vdacne milion krat Velke Dakujem z celeho srdca Laskavy Moj Boze za pomoc ktoru si mi poslal, za krasnu modlidbicku ochranujucu pre moju choru dusu. Vdacne Dakujem Lubim Ta Moj Boze a doverujem len tvojej pomoci. Posielam Ti Boze Moj velke srdiecko plne lasky a vdaky do nebicka. Dakujem Vdacne.

  146. Ďakujem za pomoc a modlitby.
    Gabika | 15.10.2015
    Drahý Bože, ďakujem Ti za včerajší môj dníček, o čo som Ťa včera poprosila v tom si mi pomohol a ešte aj omnoho navyše, aj tom v čo som ani už len nedúfala.Bože ďakujem za modlitby, ktoré nám dávaš, sú úžasné každá jedna. Je to neskutočne dobrý pocit, keď mám zimomriavky po celom tele, hneď keď sa začínam modliť, viem že si pri mne a ja sa ti môžem so všetkého vyžalovať. Ďakujem. Ďakujem aj Vám pán Vladko a pani Laurika, že ste mi opäť včera pomáhali, moc ste mi pomohli. Mám Vás moc rada.

  147. Veľké ďakujem Pane Bože.
    Eva Č. | 15.10.2015
    Otče môj nebesky je najvyšší čas, aby som sa Ti poďakovala za všetku tu pomoc, čo si nám poskytol za všetko, čo pre nás robíš. Ďakujem Ti Otče za to, že si ma stvoril, za každú sekundu môjho života, za každé nadýchnutie.
    Ďakujem Ti Otče za Tvojho posledného proroka pani Lauru, ktorá mi úplne otvorila oči, ktorá ma naučila Ta milovať celým svojim srdcom celou dušou.
    Ach milostivý Bože, len ty vieš čím som si musela za posledný rok prejsť, že som prežila peklo na zemi, ale Ocko môj nebesky bol si to pravé Ty, kto ma postavil na nohy, keď som už bola na kolenách, len Tebe môžem za všetko ďakovať za všetku tu silu, ktorú si mi dával každý deň.
    Koľko kráť, keď mi bolo zle, keď som zazívala ten neskutočný strach som Ta prosila Otče prosím pomôž mi a Ty si ma vyslisal Ocko môj, tvar mi zaliali slzy a ja som cítila veľkú úľavu cítila som, že si pri mne cítila som Tvoju lásku Tvoje pohladenie. Bez Teba by som to nezvládla, bez Teba by môj život nemal zmysel.
    Milostivý Pane Bože, ďakujem Ti, že si ma zbavil kliatby a za liečbu, ktorú si mi nadelil a za silu , ktorú si mi dával. Ešte dva týždne Ocko môj a ani neviem, ako rýchlo ten polrok ubehol.
    Veľké ďakujem Ti Otče za to, ako pomáhaš mojej dcére, že stojíš pri nej ,veď vieš Ocko môj nebesky, ako som trpela, keď jej bolo najhoršie, keď sa mi strácala pred ocami, že to veselé zdravé dievča sa zrazu premenilo na ľudskú trosku, ale Bože môj ja verím, že s Tvojou pomocou sa uzdraví a ja uvidím znova jej krásne žiariace oči a ten jej úsmev, ktorý vždy rozdávala.
    Ďakujem Ti Otče môj aj za môjho manžela, ktorý nám veľmi pomaha,za trpezlivosť, ktorú mu dávaš.
    Pane Bože, ďakujem Ti za modlitby, ktoré mi tak veľmi pomáhajú sú prekrásne dávajú človeku toľko sily, pohladia ubolenú dušu. Zároveň Ta Otče prosím odpusti mi všetky hriechy, ktoré som spáchala vedome či nevedome, odpusti mi všetky tie slzy, ktoré som vyronila za svojou mamičkou a bratom nebolo to ľahké, mamičku som veľmi ľúbila chyba mi dala mi toľko lásky, preto Ta Otče môj prosím , prijmi ich dušičky do svojho nebeského kráľovstva, nech nájdu svoj večný pokoj.
    A ešte jedno veľké ďakujem za pani Lauru a jej manžela Vladka, za trpezlivosť, ktorú majú s nami
    za pomoc, ktorú nám poskytujú. Ochraňuj ich Otče od všetkého zlého a daj im veľa síl.

    Pane Bože Ďakujem Ti za všetko veľmi Ta ľúbim, prosím Ta stoj vždy pri našich dušiach neopúšťaj nás, veď naše kroky vždy tou správnou cestou.

    S láskou Eva

  148. Ďakujem Ti Bože za recept na únavu.
    Marek Mihók | 14.10.2015
    Drahý Pane Bože láskavý , chcem sa Ti poďakovať , že si mi " podal " recept na môj si myslím vážny problém - únava. Nemám na mysli únavu takú , že prídete domov z práce a ste unavený .Mne stačilo aby som si sadol na posteľ na 2 minutý a neskutočne ma ťahalo na spanie ,absolútne sa mi nič nechcelo ,cítil som sa byť úplne vyčerpaný aj keď som nič nerobil. A to bol problém, ktorý ma trápil každý deň.Mame som vravel , že nieje možné aby som bol stále taký unavený .Aj keď som si dal kávu sadol som si pred telku a bum , hneď ma ťahalo na spanie .Začal som brať väčšie množstvo vitamínov ako mi náš láskavý Pán Boh "naordinoval "a ani som si neuvedomil ,že môj problém zmizol :)Ďakujem Ti Pane Bože .Pomáhaš mi aj v pracovnej oblasti.Začína sa mi dariť ,zákazky pribúdajú a to ma veľmi teší.Veľmi pekne Ti Ďakujem za všetko Pane Bože. Úprimne , neviem čo by som bez tvojej pomoci robil ...
    Aj Vám milá pani Laura ďakujem , že ste ma priviedli na tu správnu cestu.Aj Vám pán Vladimír ďakujem , že mi vždy všetko vysvetlíte a poradíte.Ďakujem.
    s pozdravom Marek

  149. Ďakujem Ti Bože za perfektnú modlitbu!
    miro | 14.10.2015
    Otče Bože, ďakujem Ti za úžasnú modlitbu ktorú si nám raz dávno poslal cez pani Lauru. Perfektne funguje! Odporúčam ju všetkým čo majú veľmi veľa práce alebo povinností počas dňa a vedia že bez Božej pomoci to nezvládnu
    Je to táto modlitba:
    www.liecitelka-laura.sk/news/modlitba-k-bohu-do-takeho-naplnenia-ake-ocakavam-do-svojich-vytycenych-snov-tymto-dnom-dostat-s-bozou-pomocou-ako-realnu-skutocnost-svojich-splnenych-a-vykonanych-skutkov-/

    Dávam ju do pozornosti preto, lebo keď sa ju modlievam, myslím niekedy na to, že by sa určite hodila viacerým ľudom, ktorí sú veľmi pracovne vyťažení.
    Ja osobne to robím tak, že keď mám taký deň, že veľmi pochybujem že všetko v ten deň stihnem, tak už večer predtým prosím Boha aby mi so všetkým pomohol na druhý deň
    a ráno normálne v pohode vstanem akoby sa nič nedialo a naschval robím všetko pomaly, neponáhlam sa. Tak ukážem Bohu, že Mu verím, že aj keď sa nebudem ponáhľať, tak viem že mi pomôže a aj tak všetko stihnem.
    Ešte namiesto toho aby som rýchlo vypadol z domu, si nájdem 5minút a pomodlím sa túto špeciálnu modlitbu. Má obrovskú silu, všetko v ten deň výjde presne ako má. Vidno že Boh túto modlitbu veľmi žehná, lebo
    je to až neuveriteľné ako veci vychádzajú v ten deň, keď sa ju pomodlím. Viackrát v minulosti, a aj dnes asi štyrikrát sa mi stalo, že som zákazníkov zastihol na poslednú chvíľu, keď už niekam odchádzali.
    Otče Bože, vieš že niekedy sú také dni že každá minúta sa mi hodí a ty mi práve vtedy najviac pomáhaš...
    ...za to Ti Boh môj ďakujem, aj za to že si každý deň so mnou, cítim ako na mňa dávaš pozor, ako mi pomáhaš!
    Otče Bože, ja to viem, vidím, cítim. Myslím na Teba a keď raz príde vhodný čas, odmením ťa veľkým a silným objatím za to všetko ako mi tu na zemi pomáhaš! Je mi krásne tu na zemi, a bolo by mi ešte lepšie, keby ľudia nie len uverili že si, ale
    keby Ti začali VERIŤ!

    ĎAKUJEM, milujem Ťa a nikdy neprestanem! Amen.

  150. Ďakujeme láskavému Pánu Bohu za odoslanú pomoc.
    Martin Golian, Ena a Renata Jakupovic
    Slovensko, Švajčiarsko | 14.10.2015
    Zdravim Vas Laura a Vlado
    Zaregistroval som sa na vasu stranku ale nejak mi neprechadzaju moje komentare a nezobrazuju sa na stranke a preto som sa rozohodol vam napisat email a poziadat vas tento email skopirovat a dat ho na stranku.
    Martin Golian, Ena und Renata Jakupovic, Zürich Switzerland, 10. OKTOBER 2015