Poďakovania Pánu Bohu za odstránenie kliatby z duševného vnútra ľudí.

09.09.2020 00:05

  • Môj život sa zmenil od základu  Valéria

    Život, ktorý mi bol darovaný od láskavého Pána BOHA, mi bol aj zachránený láskavým Bohom. Každé ráno vstávať s pocitom strachu aký bude ďalší deň, koľko negácie, hnevu bude zas moja duša počúvať, čo zas urobím zle a nebude to dostačujúce aby som niekomu vyhovela a potešila ho, poprípade odbremenila. Život utrápený v slzách, pre niekoho kto si to nezaslúžil a to som si hovorievala, máš sa super, ľudia majú aj horšie trápenie ako ty. Ale prišiel čas a s ním aj deň s BOŽOU POMOCOU. Odo dňa kedy mi BOH požehnal a zobral ma z priestoru, kde som bola ustráchaná, manipulovaná, som začala žiť. Môj život sa zmenil od dňa kedy moja duša sa stala slobodnou, začala som dýchať vzduch s ľahkosťou. Moja rána a celé dni sú plné radosti s Bohom. Strach zmizol, negácie už nie sú v mojej prítomnosti, všetko omnoho jednoduchšie. Myslím pozitívne a hlavne cítim, že BOH ma chráni, za to všetko Ti ĎAKUJEM BOŽE len Tebe. Užívam si každý deň s ľahkosťou a moja duša sa konečne môže zhlboka nadýchnuť až do hĺbky. Čo predtým nebolo možné.

    Ešte viacej ŤA BOŽE milujem a ďakujem za slobodu, lebo keď si pomyslím, čo bolo predtým a čo je teraz nedá sa to porovnať vôbec. Narodila som sa opäť s TEBOU v srdci. ĎAKUJEM NEBESKÝ BOŽE.

  • Poďakovanie  Zita

     ...chcem sa Ti tu poďakovať Pane Bože môj za pomoc, ktorú si mi poskytoval, aby som zvládla rituály proti kliatobnej záťaži i napriek všetkým ťažkostiam, ktoré sa počas vyskytli a dával si mi silu až po dnešný spln. Naplnila som presne rituály, ktoré som dostala od Tebou vyvolenej pani Laury, ktorej chcem vysloviť moje poďakovanie a obdiv za jej ťažké poslanie a ako si s ním počína a takisto jej manželovi, pánu Vladimírovi, ktorý je určite jej veľkou oporou a stojí pri jej poslaní po jej boku. Sú to ľudia, ktorých iní prosia o pomoc a oni pomáhajú ako môžu...tak ako náš Otec a náš Pán rozkáže...preto si myslím, že nevýslovná vďaka patrí týmto dvom ľudom za to, že denne znova a znova nastavujú svoje uši na dve strany...pani Laura počuje tie Božie slová a tlmočí ich, pán Vladimír počuje tie naše prosby a náreky a posúva ich ďalej pani Laure...viem ze náš Otecko vidí, ako spolu miesia lepší život pre tých, ktorí ich požiadajú...je pritom a teší sa, lebo sa napĺňa jeho vôľa...a preto sa tešme aj my a ďakujme nášmu Pánovi, že nám túto šancu ponúkol. Vidím to, ako veľké milosrdenstvo a veľkorysú bezhraničnú lásku k nám, ľuďom, napriek všetkým zlyhaniam a sklamaniam, ktoré mu spôsobujeme. Určite je to preto, lebo sme len ľudia a keď padáme, nespadneme hlbšie, len do Božích rúk....ďakujem.

  • Nič ma v živote už netešilo  Janka

    Drahý Bože, chcem sa Ti poďakovať za každú Tvoju pomoc v živote.

    Posledné roky som sa len trápila, bola som nešťastná, často som mávala depresie, nič ma už netešilo v živote, na tvári som už nemala úsmev, každý krok ktorý som urobila mi pripadal ako krok vedľa, všetko sa mi v živote rúcalo a nič do čoho som sa pustila mi nevyšlo.. cítila som, že potrebujem pomoc, že sama to nezvládnem a najlepšie čo sa mi mohlo prihodiť, tak bolo to, že Boh nasmeroval moje kroky v živote k pani Laure, aby konečne v mojom živote zažiarilo svetlo a radosť. Mojim problémom bola kliatba na duši, náš drahý Otecko mi poskytol pomoc, za ktorú som mu nesmierne vďačná. Činila som obrady na zbavenie sa kliatby a musím povedať, že v mojom živote sa stal doslova zázrak. Už týždeň po dokončení obradov sa mi začal život vyjasňovať, vyriešil sa mi problém s prácou, vrátili sa do môjho života starí kamaráti, mám lepšie vzťahy na pracovisku, vyriešil sa mi problém s večne kazivým autom a čo je na tom všetkom najlepšie moje depresie a pocit nešťastia a trápenia je preč. To, aké pocity mávam, plné šťastia, lásky od Boha, radosti zo života sa ani slovami nedá opísať. Keď nastanú v živote menej radostné situácie, inokedy by som už cítila smútok, trápenie, ale teraz to už tak nevnímam, moja duša sa už nesužuje večným trápením, pretože viem, že Boh je pri mne a dáva mi silu, pomocnú ruku a som mu nesmierne vďačná. Nič krajšie neexistuje ako niesť lásku k Bohu v svojom srdci a na oplátku cítiť jeho lásku a pomoc v živote. Bože, sľubujem Ti, že Ti budem celý život dušou oddaná a budem sa snažiť byť dobrou dušou v každom okamihu môjho života.

    Od nášho Otecka som dostala aj liečbu na zápal krvi, za čo mu ďakujem každý deň a už sa teším, že aj tento problém z môjho života vymizne. Len Tebe dôverujem najviac na svete Bože a ďakujem aj pani Laure a Vladimírovi, že mi ako Tvoji prostredníci odovzdali Tvoju pomoc. Je úžasné, že máme takúto príležitosť..

    Veľké ďakujem.

  • Poďakovanie Bohu za pomoc pri odstránení kliatby  Renáta P.

    Chcem sa veľmi pekne poďakovať Bohu aj pani Laure s manželom za pomoc pri odstránení kliatby, ktorú som úspešne absolvovala. Rituál, každodenné modlitby a láska a viera mi pomohli pri mojom probléme, ktorý ma sužoval. Bola som citlivá na negatívnu energiu iných ľudí, čo mi spôsobovalo zdravotné problémy, mala som bolesti hlavy a tiež trpela moja psychika. Pani Laura mi dala pokyny na odstránenie kliatby a ja som ich dodržala. Každý deň som sa úprimne modlila a prosila Boha o pomoc. Za pár týždňov sa mi polepšilo a ja som mohla nastúpiť do práce. Tiež som si našla modlitbu za nájdenie pravého partnera, môj partner ma opustil a ja som v kútiku duše verila, že sa ku mne vráti....Nebolo dňa kedy by som modlitbu vynechala a stal sa ,,zázrak,,môj bývalý priateľ sa ku mne po 3 mesiacoch vrátil s tým, že svoj rozchod úprimne oľutoval...Z celého srdca som ďakovala nášmu milostivému a láskavému Bohu za jeho vyslyšanie a pani Laure za jej pomoc a modlitby, ktoré prijíma pre nás ktorí potrebujú poradiť pri zdravotných alebo iných problémoch. Presvedčila som sa už viac krát, aká silná je viera a láska v Božiu pomoc. Som vďačná Bohu nielen za pomoc, ale za každý jeden prežitý deň, za lásku ktorou ma sprevádza životom a za všetku hojnosť ktorou nás obdaril. Modlím sa každý deň nielen za seba, ale za všetkých ľudí, aby otvorili svoje srdcia dokorán a všade rozdávali len lásku a porozumenie. Za všetko ĎAKUJEM.

  • Depresia ma sužovala dlhé roky  Daniela

    Touto cestou sa chcem z celého srdca poďakovať nášmu Oteckovi Nebeskému, ktorý mi cez drahú Lauru požehnal liečbu na môj dlhoročný problém - depresia. Sužovala ma dlhé roky a skončilo to psychiatriou. No ja som sa nemohla uspokojiť, že to chemické svinstvo čím vás tam napchávajú bude mojou budúcnosťou.Tak som sa dostala k pani Laure. Príčinou bola kliatba, ktorú som pomocou Otecka Nebeského zo seba odstránila a potom nasledovala liečba. Je to však dlhý proces a preto s tým bojujem dodnes..Keď mi je horšie, pomodlím sa, poprosím o pomoc a verte tomu, že úľava príde. Môj Boh ma vždy postaví na nohy. Samozrejme bez drahej Laury a jej láskavého manžela Vlada by to nešlo. A preto moja úcta a vďaka patrí len a len tejto trojici....

  • Keby mi láskavý Pán Boh nepomohol, skončil by som na psychiatrii  Lukáš

    Chcem sa z celého srdca poďakovať nášmu láskavému a všemocnému Pánu Bohu za jeho nekonečnú lásku k nám a za jeho každodennú pomoc v našich životoch. Chcem sa poďakovať za pomoc, ktorú pre mňa Pani Laura prijala: Mal som na duši kliatbu. Keby som nedostal pomoc od nášho láskavého Pána Boha, skončil by som na psychiatrii. Kliatba účinkovala pomaly. Zo začiatku som si len všímal pohľady ľudí, potom som sa ich začal báť. Nikto nechápal prečo, ani ja sám. Prestalo sa mi dariť a prišla jedna prekážka za druhou. Niekedy som nevedel či je všetko okolo mňa skutočné alebo sa mi to len zdá (tie myšlienky sa nedajú vysvetliť). Nakoniec som dostal taký strach, že som chcel ukončiť štúdium na škole. Ale objednal som sa k pani Laure, pretože nám Pán Boh už veľakrát pomohol cez pani Lauru a dostal som pomoc - odklínanie. Pani Laura aj s Pánom Vladom mi vysvetlili, že úľava na duši nepríde možno hneď po odklínaní, ale ja som sa začal cítiť lepšie už na tretí alebo štvrtý deň počas odklínania. Teraz sa cítim výborne, znova sa mi darí (aj v škole) a nerozmýšľam či si o mne niekto niečo myslí. A preto sa chcem ešte raz veľmi pekne poďakovať pani Laure a pánovi Vladovi, že nám pomáhajú aj keď to nie je ľahké. A nášmu láskavému Pánu Bohu, ktorý nás vždy vypočuje, pomáha nám, miluje nás, chráni a vedie vždy tou správnou cestou. ĎAKUJEM.

  • Život v kliatbe  Zuzana F. 

    Vážená pani Laura a pán Vlado, chcem sa vám pekne poďakovať že môžem si naďalej čítať vašu stránku, vaše odkazy od Pána Boha. Zároveň sa chcem poďakovať Pánu Bohu, že ma zbavil tej ničivej kliatby ktorú som mala na mojej duši. Život v tejto kliatbe som veľmi krutý mala, všetkého som sa bála, každý si do mňa moc dovolil. Mala som pocit ako keby ľudia do mňa kopali. Moja duša bola strašne utrápená. Mala som pocit, že som prekliata už druhý krát. Nakoniec mi to nedalo, zavolala som pani Laure a ona mi potvrdila že som prekliata, ale keď som sa dozvedela od koho, bola to veľmi blízka osoba. Tieto kliatby spôsobujú aj samovraždy. Pán Vlado a pani Laura ma utešili že to zvládnem. Po dvoch týždňoch prichádzala úľava na duši, teraz po roku len tak letmo si spomeniem na ten strach, ktorý som vtedy mala. Veľa ľudí neverí na tieto veci, ale naozaj kliatba je špina, ale väčšia špina je ten človek ktorý toto spôsobil druhému človeku. Chcem sa poďakovať Pánu Bohu, našej Laure a Vladovi, že mne aj veľa ľuďom pomohli očistiť naše duše. S láskou Zuzana

  • Ďakujem Bohu za milosrdenstvo  Magdaléna 

    Ďakujem Bohu za milosrdenstvo, ktorým mi prostredníctvom liečiteľky Laury zlepšil zdravotný stav, zbavil ma strachu, depresií a kliatobnej záťaže, ktorá bola na mňa uvalená. Po tých ťažkých rokoch som už ani nedúfala, že mi niekto pomôže, až pani Laura mi vliala nádej, že prežívam tieto oslobodzujúce dni. Je to nádherný pocit a z celého srdca ďakujem Pánu Bohu, že mi pani Lauru zoslal do cesty. Prajem všetkým ľuďom, aby sa mali len dobre a pani Lauru zo srdca pozdravujem.

  • Veľké ĎAKUJEM  Valéria

    Pánbožko môj milovaný, veľmi krásne TI ĎAKUJEM za ochranu, za krásne dni s rodinou, ďakujem za každý jeden deň, za život, za Tvoju lásku. Ľubkám Ťa Bože. Už je tomu skoro mesiac ako si oslobodil moju dušu a cítim sa fantasticky. Plná energie, chuti do života, sily, radosti, nie som ani tak unavená, menej sa bojím, fungujem od rána do večera, život beriem pozitívne a všetko prijímam tak ako to má byť. Bože zmenil si môj život od základu a ja TI za to veľmi ĎAKUJEM, nebyť TEBA, neprežívam také krásne chvíle a radosti ako posledný mesiac. Bože láskavý nikdy na to nezabudnem.

  • ÚPRIMNE ĎAKUJEM MÔJ MILOVANÝ BOH Margita

    Na začiatok sa chcem touto cestou poďakovať PÁNU BOHU za všetko, čo mi požehnal v celom mojom živote. Dôvod návštevy u pani Laury bola nevysvetliteľná bolesť chodidiel, depresie, výkyvy nálady, zvada v dome s manželom a deťmi, nezdar v podnikaní a veľa iného. Nevedela som si vysvetliť prečo to tak je. Vždy som sa modlila, v mladosti krátko a len k Pánu BOHU a neskôr veľa ružencov k soche Márie a Ježišovi,  litánie, deviatniky a iné, ktoré mi doporučili. Začala som často chodiť do kostola, ale náprava môjho stavu neprichádzala. Toto trvalo asi 5 rokov. Až v júni minulého roku som navštívila BOŽIU stránku, na základe odporúčania mojej známej a  prosila Pána Boha, aby ma prijal a poslal recept na zlepšenie môjho života. Ani najmenej ma nenapadlo, že všetky tieto nepríjemné situácie v mojom živote sú z dôsledku kliatobnej poroby. Ďakujem Ti BOH MÔJ za záchranu môjho života a za to, že som zvládla s Tvojou pomocou očistenie sa a tiež receptúru, ktorú si mi poslal. Som nesmierne vďačná za všetko, čo si mi odkázal po pani Laure. Ani to neviem tak vyjadriť slovami, len sa mi tlačia slzy šťastia do očí. Modlitby, ktoré nám posielaš PANE BOŽE sú zázračné. Vždy keď sa modlím, mám kľud v duši, viem, že keď svoje dlane odovzdám do TVOJICH MOCNÝCH RÚK, nemám sa čoho báť - toto už pociťujem dlhú dobu.

    Na záver chcem poďakovať aj pani Laure, že obetuje svoju silu pre nás, ktorých sa ešte musíme veľa učiť, učiť milovať PÁNA BOHA, prosiť o POMOC, prosiť o ODPUSTENIE zlých skutkov a  ĎAKOVAŤ za všetko čo sa stalo. Aj Vám pán Vladimír patrí veľká vďaka za rady a aj za to, že máte s nami trpezlivosť.

    MILUJEM ŤA môj BOH, ďakujem za všetko, prosím o odpustenie.

    S pozdravom Margita

  • Môj život sa zmenil na nepoznanie  Silvia

    Asi pred pol rokom som sa na odporúčanie mojej známej obrátila o pomoc na pani Lauru. Chcela som ju poprosiť o pomoc pri alergii na pele stromov, kvetov a tráv, ktorá ma trápi viac ako 20 rokov a stále sa zhoršuje. Táto alergia nebolo iba to jediné, čo ma trápilo, dva stroskotané vzťahy, sama s dvoma deťmi, živnostníčka, žiadna istota, úver, priveľa účtov ... Pri návšteve pani Laury som sa dozvedela, že mám silnú kliatbu. Cez pani Lauru mi milostivý Pán Boh odkázal, ako sa môžem kliatby zbaviť. Dodržala som úplne všetko do detailov. Verila som po celý čas, že sa týmto moje celé trápenie skončí a bude sa mi vo všetkom dariť. Týmto sa chcem poďakovať milostivému Pánu Bohu, že ma po celý môj život chráni, vždy som cítila, napriek všetkým problémom, že je pri mne. Odkedy mi ukázal cestu k pani Laure, môj život sa zmenil na nepoznanie. Podarilo sa mi získať fixnú prácu, popri ktorej aj podnikám, darí sa mi čím ďalej tým viac. Mám partnera, s ktorým som veľmi šťastná, konečne prežívam lásku, akú som si vždy priala. Moja alergia sa úplne zmiernila a pracujem už na jej úplnom odstránení, samozrejme s radami milostivého Pána Boha, za pomoci pani Laury. Veľmi pekne ďakujem, za to že ste pani Laura a že ste ma k sebe prijala.

  • Pomoc vždy v pravý čas  Zuzana

    Ó dobrý a láskavý milosrdný Bože. Chcem sa Ti veľmi poďakovať, že si ma tak urgentne prijal k pani Laure. Ešte dnes mi zvučia jej slová dookola v hlave ,, PÁN BOH VÁS MÁ VEĽMI RÁD, LEBO STE PRIŠLI ZA 5 - 12,, a ja som vedela prečo mi to hovorí, lebo som sa tak aj zdravotne cítila. Prvá žena môjho manžela ma prekliala a ja som prišla o dve bábätká. Ďalšie tehotenstvo som celé preležala a mala som stále problémy, ale vďaka Bohu som zdravá. Teraz som zas s pomocou Božou otehotnela a toto tehotenstvo ma doviedlo na vašu stránku drahá Laura, za ktorú Vám veľmi ďakujem, lebo náš Pán mi po Vás poslal modlitbu a rituál na zrušenie kliatobnej záťaže. Už po pár dňoch modlenia som cítila úľavu a svoje telo som mala plné energie, takže som sa mohla venovať svojej malej dcérke, domácnosti, záhradke.... a stále som bola plná sily a energie. Pred dvoma týždňami sme išli na návštevu ku svokrovcom. Moja sila a energia sa začala strácať a väčšinou som bola v posteli zo zdvihnutými nohami a prosila som nášho Pána o ochranu od neprajníkov a dotyčnej ktorá ma prekliala. Po týždni môjho prosenia sa objavila na Vašej stránke modlitba na ochranu duše pred zachytávaním zlých energií z duší druhých ľudí a vedela som, že náš Pán ju poslal pre mňa, aby som sa mohla ochrániť. Ďakujem Ti dobrý a láskavý Bože, že si ma priviedol na Tvoju Božiu cestu a denne Ťa duša moja prosiť bude, aby si tam nasmeroval aj môjho manžela a spoločne po nej budeme kráčať aj s našimi deťmi. Milá pani Laura nevzdávajte to s nami, lebo Vás veľmi potrebujeme, aby sme prostredníctvom Vás mohli byť bližšie k nášmu jedinému Otcovi Pánu Bohu. Veľké ďakujem ....

  • Život v kliatbe  Erika

    Ako čítam tie príbehy, aj ja sa chcem podeliť o ten môj. A hlavne ukázať, že jedine BOH nás môže kliatby na duši oslobodiť. Ja som s kliatbou na duši  žila, nie dlho. Mala som to šťastie, že práve vtedy pani Laura otvárala rubriku BOŽIA DIAGNOSTIKA. Pociťovala som v duši strašný nepokoj, myšlienky a stavy, ktoré som mala som pred tým vôbec nemala. Bola som neskutočne unavená. Nezaujímalo ma nič. Mám rodinu, ako každá matka má čo robiť a starať sa o svoju rodinu a deti. Ja som prišla z práce a iba som spala. Aj dcérka mala problémy v škole, ktoré už išli do extrému. Verím, že kliatba nepôsobí len na jedného. Od vtedy sa bojím ľudskej zloby. Dostala som proti kliatbe modlitbu a aj všetky rady a obrady som splnila a hlavne verila, že sa zbavím ťažoby-kliatby na duši. Samozrejme som sa dozvedela aj meno človeka ktorý mi porobil. Bola to kolegyňa z práce. Vďaka Ti Bože, že nás tak miluješ. Vďaka za pani Lauru.

    Boh Nás miluje, o tom som presvedčená. On pozná liek na každú ubolenú dušu. Nikdy ma nenechal padnúť. Vždy je so mnou a ja mu za to nesmierne ďakujem. Erika

  • Odpadové stavy, búšenie srdca a strach ísť medzi ľudí.

    Telefonovala mi pani z Talianska. Bola to Slovenka, ktorá tam žila dlhé roky, bola vydaná za Itala. Uvádzala problém ktorý tvorí nadpis tohoto článku. Čomu som sa divila bol fakt, že bola ochotná precestovať aj s manželom toľkú vzdialenosť z Itálie až na Slovensko. Povedala že tento problém ktorý ju trápi je tak silný a ťaživý pre jej dušu, že je ochotná ísť aj na „Madagaskar“ len aby sa ho zbavila. Od nášho Pána Boha som prijala informáciu o príčine tohoto problému. Príčinou bola kliatba, ktorá išla z duše rodičov jej manžela. Nesúhlasili s tým, aby si ich syn vzal za manželku úbohú ženu ako sa zvykne hovoriť „z Východného Bloku“. Odovzdala som jej prijatú pomoc od Pána Boha na zrušenie kliatby. Po istom čase mi dala vedieť že Bohom poskytnutú pomoc naplnila a problém, ktorý ju trápil odoznel. Znova je veselá, je plná života a teší sa z neho. Ako zvyčajne som jej poradila, aby ďakovala Pánu Bohu za pomoc, naďalej sa k nemu modlila, uctievala a velebila ho po celý zvyšok svojeho života.

  • Kliatba ma ničila  Marek 

    Nedarilo sa mi v práci či už som natrafil na zlého zamestnávateľa alebo som mal vlastne zákazky popri práci. Ani som si to veľmi neuvedomoval ale časom som nechápal prečo sa mi nedarí, ako keby sa všetko obracalo proti mne. Nedarilo sa mi pri zákazkách, či už bol problém pri montáži, pri objednávaní materiálu, špekulant zákazník proste bol vždy nejaký problém. V noci som sa budil a premýšľal nad zákazkami či to bude dobre alebo ako vyrobiť tú skriňu či to stihnem atď. Bola to neskutočná psychická záťaž ktorá ma doslova ničila a k tomu všetkému tá ťažoba na hrudi ...bol som už zúfalý....doma som mamke vravel, že nie je možné, aby sa mi tak nedarilo proste som to nechápal. Až už som povedal že to tak ďalej nejde a zavolal som pani Laure a objednal som sa. Som veľmi rád že som sa vôbec k pani Laure dostal. Oznámila mi, že mám kliatbu čo ma trochu zaskočilo. Povedala mi aby som na papier napísal zoznam mien o ktorých si myslím že by to mohli byť. Nakoniec to bol sused. Pán manžel mi prečítal a vysvetlil obrady ktoré som mal vykonávať na zrušenie kliatobnej duševnej záťaže, obrady som už ukončil, už sa len modlím modlitbu 2 krát denne. Neviem presne v ktorý deň pri obradoch som začal cítiť po zobudení obrovskú úľavu na hrudi neviem to presne opísať, ale keď som šiel na montáž tak som to vravel kolegovi (ktorý mi predpokladám neveril) ale mne to bolo jedno.
    Keby mi nepomohol náš najláskavejší Pán Boh tak určite viem, že by som nedopadol dobre ako po psychickej tak po zdravotnej stránke .
    Veľmi Ti ďakujem Pane Bože za to že mi pomáhaš.

  • Začali sme pociťovať úľavu na duši a radosť zo života  Lukáš

    Tak ako aj viacerí na tejto stránke chceli by sme sa aj my touto cestou poďakovať nášmu láskavému Bohu za postupné zbavenie trápení, ktoré nás sužovali dlhé roky. Na úvod by som chcel začať, že sme obaja navštívili pani Lauru so záverom, že sa musíme zbaviť kliatby a až potom nám môže byť poskytnutá liečebná pomoc. Urobili sme presne to čo nám náš láskavý pán Boh zoslal cez pani Lauru a pomaly sme začali pociťovať úľavu na duši. Nedá sa to presne opísať aký je to pocit, ale vylepšujú sa vzťahy v práci, pociťujeme radosť zo života a celkovo sa pozeráme na svet inými očami, všetko ide omnoho lepšie ako predtým. Mama mala aj problémy s vysokým tlakom začala sa modliť modlitbu a prosila nášho Boha aby jej pomohol. Začala užívať magnézium ako je uvedené na stránke a po dvoch týždňoch sa jej tlak neuveriteľne napravil. To už je ďalší zázrak, ktorý sa nám stal v priebehu krátkej doby. Pani Lauru a jej manžela sme navštívil po druhý krát s prosbou o liečebnú pomoc po zbavení kliatby, bolo nám odpísané, že máme krvný zápal. Preto sa teraz budeme snažiť urobiť presne tak, ako nám bolo napísané a od Boha zoslané. Veríme, že nám náš láskavý pán Boh pomôže zvládnuť túto receptúru a potom znova napíšeme ako to dopadlo. Ale môžeme povedať že stav s akým sme išli k pani Laure, či už to bol psychický alebo fyzický sa nám neskutočne rýchlo polepšuje. Snažíme sa držať viacerých Božích rád, s ktorými sme sa stretli na tejto stránke či už je to užívanie vitamínu C, jedenie ovsených vločiek, borievok, zbavili sme sa amalgánových blômb, a mnoho iných vecí, ktoré sme sa dočítali na tejto stránke. Každý deň prosíme a ďakujeme Bohu prostredníctvom Božích modlitieb a sila týchto modlitieb nám veľmi pomáha v našom živote. Veľmi pekne ďakujeme, že nám náš láskavý pán Boh takto pomáha. Prajem Vám páni Laura, aj vám pán Vladimír, veľa veľa Božích požehnaní, sily a zdravia do ďalších rokov Vášho života.

  • Kliatba a zdravotný problém  Martin

    Z hĺbky môjho srdca chcem poďakovať prostredníctvom tohto príspevku. Láskavý Bože, drahá pani Laura a pán Vlado, ĎAKUJEM, že som dostal možnosť zbaviť sa kliatby ktorú som mal na duši, za to že mi bola ukázaná cesta. Zároveň by som sa chcel poďakovať, že Pani Laura s Vladkom sa rozhodli pomáhať ľuďom, nedá sa mi slovami ani opísať aký som vďačný za všetko. Mám dve udalosti ktoré stručne napíšem. 1- Kliatba na duši, ktorá mi nedovolia stretnúť žiadnu normálnu partnerku, každá jedna nemala niečo v poriadku v hlave a vždy bola dráma ako z filmu, a to som myslel že také veci sa dejú len v Hollywoode až kým sa to nestalo mne, mal som niekoľko zdravotných problémov, ktoré sa prišli z jedného dňa na druhý. 2 prípad sa stal len pred dvoma týždňami, kde som mal čudný tlak na hrudi a niekoľko krát som našiel sám seba ako doslova lapám po dychu, už som sa nevedel na nič sústrediť a cítil som že každú chvíľu odpadnem, a tak som sa rozhodol kontaktovať pani Lauru a Vladka, v prvý deň boli veľmi zaneprázdnení a tak som sa nedovolal a v druhý deň som okolo obeda napísal email s mojim problémom a že prosím o Božiu pomoc, myslím že dve hodiny na to... všetko zmizlo... a všetko sa vrátilo do normálu bez toho, aby som sa vlastne s niekým rozprával ( teda prosil som Pána Boha nech mi s tým pomôže). Ver v boha, ver v jeho činy, modli sa, koniec koncov, Boh je milý a pomôže. Len nezabudnite, s Bohom by ste sa nemali rozprávať a prosiť ho o pomoc len vtedy keď to potrebujete. Ja ďakujem každý deň za to, že som tu, za moju rodinu a modlím sa pre ľudí, ktorý potrebujú pomoc. Pani Laura a Vlado, prídem Vás navštíviť keď budem na SVK :) prajem krásny deň.

  • Jeden pán z Bratislavy ma požiadal o pomoc. Mal vyše 50 rokov. Sťažoval sa na neustálu únavu, slabosť tela až takú, že sa bál skorej smrti. Povedal mi, uvažujem o tom, že budem písať záveť, lebo sa blíži môj koniec. Pobehal som všetkých lekárov, absolvoval veľa vyšetrení. Lekári mi nič nezistili, výsledky všetkých mojich telesných vyšetrení boli negatívne a že som zdravý. Ja som od nášho Pána Boha prijala vysvetlenie príčiny tohoto jeho telesného abnormálneho stavu. Bol prekliaty. Dostal od láskavého Boha pomoc na sňatie duševnej kliatby. Túto pomoc aj naplnil a kliatby sa zbavil. Za nejaký čas telefonoval a oznámil, že je v poriadku,opäť nabral telesnú a duševnú silu, má chuť žiť, športuje, pracuje a cíti sa perfektne. Zaujímavá na tomto prípade je skutočnosť, že nepotreboval žiadnu inú liečebnú procedúru čo sa týka bylín a iných preparátov. Stačilo sa iba modliť k Bohu, robiť v súkromí domova určité obrady na zbavenie kliatby a náš láskavý a milostivý Pán Boh mu pomohol.