Po zlomení nohy cítim v nej stále bolesti.

30.08.2020 14:58

Po zlomení nohy cítim v nej stále bolesti.

Problém:

Zlomená pravá noha a aj po troch mesiacoch od úrazu cítil v nej neustále pri chôdzi bolesti, opúchala mu, bola slabá a členok mal neohybný.

 

Božia diagnostika:

Bolo slabé spojenie kostí stratou vápnika spôsobené, keď sa silou svojou noha snažila aby kosti dobre zrástli. Toto vyčerpanie tela sa ukázalo úbytkom vápnika, ktorým sa spojenie kostí ukázalo ako veľmi slabé. Do každého dňa sa snažiť musí svoju zdravú nohu až po bedro sprchovať studenou vodou do výdrže, ktorá sa stávať odosielateľom zdravej energie chorej nohe má. Toto sprchovanie sa stávať veľmi prospešné jeho chorej nohe bude. Láskavo sa snažiť musí svojej nohe dávať viac kľudu a nezaťažovať ju snahou zbytočnej chôdze. Keď sa tomuto dôverou neodkloní, sám cítiť bude výsledok tejto liečby strácaním bolesti chorej nohy. Do tohoto sa ešte snažiť musí svoju nohu každý deň do výšky vykladať aspoň na desať minút denne. Sám sa svojou snahou stať zdravý vylieči, keď bude tejto liečbe dôverovať. Bolo do tejto otázky dobré prijatie odpovede dušou Laury od Boha. Amen.      

Boh tomuto človeku diagnostikoval stratu vápnika v tele. Na pomoc dostal liečebné receptúry od Boha na doplnenie vápnika a slová tejto modlitby.

 

Modlitba k Bohu za uzdravenie nohy po jej zlomení.

Bože duša moja sa láskou k Tebe utieka slovami tejto prosby, ktorou sa snaží pomoc chorej nohe pýtať. Do každého dňa Bože toľko svojej sily mojej nohe pošli, koľko vápnika je potrebného vstrebať do môjho tela aby sa kosti dobre zrástli. Dostaň Bože svoju pomoc tomuto môjmu trápeniu, ktorému sa staň Ty lekárom mojim svojou všemohúcnosťou, skrz ktorú dokážeš ľuďom do pomoci aj zázraky činiť. Láskou svojou sa k Tebe o pomoc utiekam a do vďaky za Tvoju láskavosť sa Ti svojou láskou každý deň posielanou odvďačovať budem. Ľúbim Ťa Bože a sile Tvojej pomoci nikdy dôverovať neprestanem. Amen.